Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokia antklode klojate mažylius žiemą?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
gvineja
QUOTE(kristinalm @ 2008 02 06, 18:10)
o mes naudojam FERRETI patalynę, gal kas naudojatės?
Papildyta:
iš pradžių man FERRETI patalynė patiko, po 3mėn. susigulėjo pagalvytė, suėjo į gumulus, o kai lelė pradėjo valtytis tai ir kaldrytė, už tokius pinigus kokybė turėtų būti daug geresnė
*

Kaip keista g.gif O mes jau daugiau, kaip metus turim šitą patalinę ir nei kiek nesusigumuliavo schmoll.gif . Gal priklauso nuo to, kaip skalbiate...
Nireglina
Turime storą Korlėjos miegmaišiuką, tad mažylį kišu į jį. Antklode neužkloju. Labai patogu ir šilta thumbup.gif
kristinalm
QUOTE(gvineja @ 2008 02 11, 13:41)
Kaip keista  g.gif  O mes jau daugiau, kaip metus turim šitą patalinę ir nei kiek nesusigumuliavo schmoll.gif . Gal priklauso nuo to, kaip skalbiate...
*

tai kad aš jos dar neskalbiau, tik pagalvytė išploviau, bet ji nepasikeitė, kaip buvo gumulai taip ir liko, jei būčiau žinojusi kad taip bus, tikrai nepirkčiau. O pirkau Vaikutije
Papildyta:
Gal kas turitė Merkio avies vilnos ploną adijeliuką, idomu su juo nešalta miegoti vaikeliui?
inga21
susigundem ir mes ta fereti kaldryte nupirkt savo mazajam kad jau taip giriat. gal zinot kur klp galima ja gaut
kristinalm
QUOTE(inga21 @ 2008 02 13, 00:34)
susigundem ir mes ta fereti kaldryte nupirkt savo mazajam kad jau taip giriat. gal zinot kur klp galima ja gaut
*

manyčiau kad turėtu būti parduotuvėje NUKAS jei klp tokia yra
Nerilė
Klojame medvilnine kaldryte su natūralaus šilko užpildu. Labai lengva ir šilta. thumbup.gif
*B.A*
mes tai savo lelių klojam avies vilnos kaldryte... thumbup.gif labai gerai laiko temperatūrą, nėra nei šalta, nei karšta bigsmile.gif
Jurgiukste
mes naudojam ferreti pataliukus,tai liuks kol kas,pagalvyte dar naudosi veliau,iki metu neplanuoju det ax.gif turim ir naturalaus avies kailio pleduka ir pagalvyte,bet kloju tik kai i lauka einam,kai salta buvo ax.gif
rusneliukas
As pirkau pukine, nu ji man tokia lengvute pasirode ax.gif , bet dar nei karto jos nepanaudojau, nes labai ciaza kai kloju, tai maze visada prabunda doh.gif Teko greitai pirkti dar viena sintetine verysad.gif nieko blogo apie ja negaliu pasakyti. Dar kartais naudoju miegmaisi, irgi labai patinka thumbup.gif
julima
Mes miegam tik su pizama ir miegmaisiu.Vokietijoj visur raso,kad neklot kaldrytes,kad vaikas netycia po ja palindes neuzdustu.
luckylein
QUOTE(julima @ 2008 02 19, 22:33)
Mes miegam tik su pizama ir miegmaisiu.Vokietijoj visur raso,kad neklot kaldrytes,kad vaikas netycia po ja palindes neuzdustu.
*

drinks_cheers.gif as taip pat taip darau,ramiau miegu smile.gif vaikas taip pat negali ir nusikloti
cacalialka
taip,miegmaisis isties puikus dalykas.anksciau kai migdydavau ant ranku ir paskui paguldziusi i lova apklodavau kaldryte pajutes vesa mazius atsibusdavo.o dabar uzmigdau su miegmaisiu ir toliau sau ramiausiai miega.ir po maudyniu labai gerai,kad nepersaltu
irulia
kloju ferreti kaldrele ir dar pleda silta uzdedu ant virsaus smile.gif
miegmaisy maniske nemiega - vietos truksta matyt blush2.gif
lili*
Merkio vilnoniu pleduku, dvigubą sulenkiu ir apkloju smile.gif Koldrytės neturim, neprireikė kol kas smile.gif
ccikas
QUOTE(irulia @ 2008 02 21, 17:55)
miegmaisy maniske nemiega - vietos truksta matyt  blush2.gif
*

Lygiai taip pat klojame ir mes mazyle smile.gif . Ta kaldryte labai lengva, kaip pukas tikrai neuzdustu ax.gif O su pleduku nakti prisipaudzia, tai ir nenusispardo ir silciau smile.gif
gggiedrex
Mes klojame medvilnine koldryte su vata viduje thumbup.gif
Gutia
Turim marinosu vilnos pleda tai juo klojau kai miegodavo diena, o nakciai Ferreti kaldryte su ingeo uzpildu, kadryte labai lengva bet su ja nei per salta nei per silta, man tai ji super thumbup.gif , pledukas taip pat thumbup.gif
sobieska
QUOTE(irulia @ 2008 02 21, 17:55)
miegmaisy maniske nemiega - vietos truksta matyt  blush2.gif
*

Lygiai tą patį darau 4u.gif tik nesu patenkinta Ferreti patalyne, išskalbus pagalvytę teko išmesti nes subėgo į guzulus verysad.gif , bijau, kad taip atsitiks ir kaldrytei, nu bet nieko, bus proga pakeisti į Merisonos vilnos patalynę. biggrin.gif
vėjai keturi
QUOTE(Gutia @ 2008 03 16, 19:24)
Ferreti kaldryte su ingeo uzpildu, kadryte labai lengva bet su ja nei per salta nei per silta, man tai ji super thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif ferreti kaldrytė super, lengvutė, minkštutė thumbup.gif
lelka
mes klojames su avies vilnos kaldryte biggrin.gif
drugelisxxx
Mes miegam irgi su avies vilnos kaldyte, beje, lietuvių firmos, rašo, kad ji padeda reguliuoti temperatūrą - kai šalta, ji sulaiko šilumą, o kai karšta, nepraleidžia karščio, kai labai šalta, dar ant viršaus uždedu "adieliuką", kad tikrai nenusispardytų mirksiukas.gif
saturno_sesely
merkio kupranugario vilnos. labai gera, noriu ir sau tokios. minusas - aštrus kvapas.
doviliuke
Esu nupirkusi naturalios vilnos kaldryte,bet dar neprireike,ateinanciai ziemai pasiliksime,o kolkas mieka po paprasta tokia,net nzn koks jos uzpilas,bet pas mus kambary labai silta tai ir tos uztenka smile.gif
laimav
kloju su paprastai medvilnine kaldryte su vatele viduje
Raganaa999
as turiu medvilnine kaldryte, bet galvoju kad ziema bus salta su ja. Gal ferreti siltesne? Visokiu vilnoniu negalim, nes esu alergiska, tai ir vaikas gali but alergiskas.. g.gif
Lauriuka
mes tai uzsiklojam su kaldryte kuri viena puse yra medvilne, o kita - avies vilna.Tai mums labai gerai, kai ziema tai vilnos puse uzsiklojam, o kai silta - medvilne thumbup.gif
Tinar
mūsų kaldrytės ir pagalvytės tik natūralios...feretti firmos... žiemai žiūrėsim kanors irgi iš natūralaus...nes kai mažiukas buvo, tai vokelyje miegojo dar aplotas su kaldryte ir adijalu megztu...
erikiuxxx
turim Fereti kaldryte,man ji nepakartojama, bet mazius nemiega uzsiklojes tai taip ir nenaudojome, miega be kaldrytes doh.gif
Nosferatu
Turim Ferreti vokeli be rankovyciu ir vilnone anklode. Žiema namie šilta, bet miegame prie atviro balkono, taip kad gryname ore ir apklotas vaikas tikrai nesušalą. Bet mėgsta nusispardyti, tai gelbeja vokelis tokiu atveju thumbup.gif
mazyte
QUOTE(Lauriuka @ 2008 06 18, 09:49)
mes tai uzsiklojam su kaldryte kuri viena puse yra medvilne, o kita - avies vilna.Tai mums labai gerai, kai ziema tai vilnos puse uzsiklojam, o kai silta - medvilne thumbup.gif
*

ir mes tokia turim, labai fainute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kiwija
Vilnonį apklotą apvelkam medvilniniu užvalkalu ir patys po tokiu miegam thumbup.gif , ir dar patys prekiaujam tokiais ax.gif .
ramka
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 06 25, 11:11)
turim Fereti kaldryte,man ji nepakartojama, bet mazius nemiega uzsiklojes tai taip ir nenaudojome, miega be kaldrytes doh.gif
*

O kur galima isigyt ta Fereti kaldryte?
meskiukasjau
mes tai tomis paciomis kaip ir save klojame smile.gif
ramka
Nu taip niekas ir nepasaket kur perkat tas Feretti kaldrytes? g.gif
rence*
Ferreti kaldryciu ir visokiu vilnos gaminiu maciau "aukime kartu" priesais silainiu Maxima (Kaunas).
Mamaitukas
vasara klojome vilnoni adialiuka apvilkta uzvalkaliuku, o dabar tai tokia kaldra kaip ir patys
Almutė+
Ferreti patalyne parduoda internetinėje parduotuvėje agu.lt. Taip pat yra Vaikutyje. O jei esi kaunietė, gali nusipirkti bazėje 5 sandėlyje 4u.gif
ramka
QUOTE(Almutė+ @ 2008 10 02, 11:39)
Ferreti patalyne parduoda internetinėje parduotuvėje agu.lt. Taip pat yra Vaikutyje. O jei esi kaunietė, gali nusipirkti bazėje 5 sandėlyje  4u.gif
*

O Klaipedoje kur tokiu kaldryciu rast? smile.gif
Raile
QUOTE(ramka @ 2008 10 19, 16:05)
O Klaipedoje kur tokiu kaldryciu  rast? smile.gif
*

Tik gerai pasidomek pries pirkdama, kaip nesiojasi Feretti. As nusivyliau..Naudojam jau 8 men. Siandien kaldryte ir pagalvyte man pasirode suplonejusios, o pazvelgus pries saule, kiaurai matosi, kad uzpildas sukrites i krastus ir ties siulem doh.gif, tad kai kuriose vietose jo visai nera.. Kaldrytes ir pagalvytes dar neskalbem, tad pakenkti negalejau g.gif Atrode, kad kokybe gera, o ir gan auksta kaina apie tai leido spresti schmoll.gif Nezinia, kaip kitoms mamoms sekasi deveti Feretti, gal tik man nepasiseke..
VeroniQ
O as pirkau kaldryte su medvilnes uzpildu. SIlta ziema, nekarsta vasara. Man patinka, nes pati tokia turiu.
snail
QUOTE(VeroniQ @ 2008 10 22, 08:53)
O as pirkau kaldryte su medvilnes uzpildu. SIlta ziema, nekarsta vasara. Man patinka, nes pati tokia turiu.
*

Mazoji miega irgi su medvilnine kaldryte drinks_cheers.gif
Kiwija
Mes miegam su tokia vilnone antklodėle thumbup.gif
vilmux x
Sveikos mamos,

Sakykite,gal kartais žinote kur galima įsigyti šiltu vokeliu,bet didesniems vaikučiams,kuris tiktu tiesti į sportini vežima. Mums jau 2,6,bet vis dar pietu miegam laukutį. Pernai turėjau pukini,buvo thumbup.gif bet kaip išskalbiau tai sušoko į guzus sad.gif Labai norėtusi žiemai šilto vokelio,gal kas turite informacijos,brukštelikt kur galima butu įsigyti smile.gif
Kiwija
vilmux x, o pūkinę antklodę sako, kai išskalbi reikia gerai papurtyti, tuos gabalus išskaidyti ir vėl bus, kaip turi būti. Mes neturėjom pūkinės, tai nežinau, čia tik girdėjau. O pūkines pagalves esam turėję, bet išmetėm lauk, kai susidėvėjo blush2.gif Gal vaikų prekių parduotuvėse yra tų vokelių, mes tai tiesiamės pleduką, o apsiklojam vilnoniu apklotėliu mirksiukas.gif .
Miranda80
As savo mazgei kaldrytes nepirkau, pasirinkau miegmaisiuka 4u.gif
DKNY
Laba,mes tai avies vilnos kaldryte.Kai pirkom tai nelabai uostem,bet kaldra turi specifini kvapa. Prisitaiko prie temperaturos, vaikas nebuna nei susales,nei suprakaitaves. Bet tas kvapas schmoll.gif .
Mazge:)
klojam vilnone antklode drinks_cheers.gif ir nuo pat mažens ir nesu radus nei suprakaitavusios nei sušalusios smile.gif
Gabijiukas
Sveikutes,

As pati pirkau visa komplekta is tikros avies vilnos..Firmos EASTCON..labai nereali kaldryte thumbup.gif Silta labai, sveika thumbup.gif
Labai brangu, bet manau verta, nes pati miegu po ja ir sanariu skausmai dingsta ir ziema nesalta, o vasara nekarsta.. lotuliukas.gif
Pirkau 2 komplektukus tai vieno nenaudoju.. smile.gif Jeigu kam reikes ir susidomes galite parasyti, apziureti galesite ir gal jums patiks.. ax.gif

Zitlali
QUOTE(Gabijiukas @ 2008 11 14, 10:18)
Sveikutes,

As pati pirkau visa komplekta is tikros avies vilnos..Firmos EASTCON..labai nereali kaldryte  thumbup.gif  Silta labai, sveika  thumbup.gif
Labai brangu, bet manau verta, nes pati miegu po ja ir sanariu skausmai dingsta ir ziema nesalta, o vasara nekarsta.. lotuliukas.gif
Pirkau 2 komplektukus tai vieno nenaudoju.. smile.gif Jeigu kam reikes ir susidomes galite parasyti, apziureti galesite ir gal jums patiks.. ax.gif
*

o kokiu ismatavimu? bigsmile.gif man reik kaldrytes...
Treciadiene
Aš vaiką kloju taip pat kaldryte iš natūralios avies vilnos. Pirkau iš IĮ Siūlas, tikrai labai gera, minkšta kaldrytė. Beje iš tos pačios įmonės įsigijoma ir sau kaldras ir pagalves ir kokybė gera ir šilta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.