Taigi turim rimta probleme lovytej netik kad nemiegam, bet nei sekundes vieni neisbunam, rekimas, cypimas baisiausias! Seniau dienom vaikas lovyteje zaisdavo 1-1,5, be jokiu problemu, nekalbant kad pats uzmigdavo...mamos ar buvo kam taip patarkit ka daryti? Tiesa, vaikui 1,2men.
Kiek supratau
musu problema ta,kad vaikelis niekaip neuzmiega lovytej...tik pas mane ant ranku...na as tik ant dienu atpratinau nuo kruties...taigi noreciau,kad ji uzmiginetu lovytej viena pati...ka patartumet?
Man tai irgi aktuali tema .Dukrytei jau metukai ir 7 mėn. , o ji vis dar miega su manim .Jei jau įmigusią perkeliu į lovytę- po kelių minučių nubunda .Gailėdama savo miego ir kantrybės ,nebevargstu perkelinėdama dukrytės .O jei sąžiningai -tai man visai ir nesinori miegoti atskirai .Juk taip gera apkabinti savo laputę , jausti jos kvėpavimą , prabusti kartu
Manishkei lygiai 16 menesiu, ir ji jau kokiasavaite laiko nebeuzmiega viena lovyteje. (Nuo 3 menesiu ji miega atskirame kambaryje, ir iki shiol jokiu problemu nebudavo. Atejus laikui,paguldydavom, ir ji pati uzmigdavo grojant jos mylimai muzikai). Nebezinoau ka daryti,nes uzmiega tik tada, kai sedi prie lovytes ir laikai jos ranka. Na, tai nera nemalonu, taciau noretusi,kad vel viskas ieitu i savo vezes.
na taip, manajam greit bus 4 metukai, ir niekaip nebegaliu iskeldinti i savo lovyte
Pas mane problema ta pati, tik nemiega ne tik lovytej, bet ir pas mus lovoj retai kada pamiega. Geriausiai miega ant mano ranku, o tik bandau kur nors guldyt, is karto atsibunda. Ka patartumet daryt?
ir mes turim beda su megojimu lovyteje...
mes irgi vargstam su ta pacia problema,na dabar tai dar lyg ir nedidele beda,bet noreciau,kad jau miegotu viena.dukrytei tuoj 10menesiu,laikas bega tai greit ruosimes i lopseli,o kaip ji ten miegos be mamos.tiesa,diena miega viena,bet jei uzmiega musu lovoj tai ir miega ilgiau.miegancia perkelti irgi bandziau,bet miegas tada trunka neilgai.turim ir zaisla su kuriuo miega,bet pagal Enrikos taisykles ir jo vieta salia manes.
savaime suprantama,kad del to jog dabar dukryte miega kartu kalta as pati,nes iki 8menesiu maitinau krutimi taigi buvo patogu man. turbut reikia prisiruosti ir kiekviena vakara migdyti lovytej,kad kuo anksciau priprastu nes kuo veliau tuo bus sunkiau.ir ne tik mazytei,bet ir mums,nes labai gera kai bet kada pramerke akis galim matyti,kaip graziai ji miega apsikabinusi savo pelyte.
ir mus ta pati problema kankina! Gerbiama psichologe patarkit !!!
Mano vaikas uzmigdavo ne lovytej, veliau ten perkeldavau ir miegodavo iki puses nakties. Tada atsibusdavo ir pradedavo nezmoniskai klykti
|