Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Akiniai" miegui
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
langas
Sveiki,
gal galėtumėte patarti kur galima būtų įsigyti "akinius" kurie nepraleidžia šviesos (skirti miegojimui netamsoje). Net nežianu kaip jie vadinasi, bet tikiuosi suprantate apie ką kalbu. Aplankiau keletą akinių parduotuvių be jokių rezultatų; tiesa vienoje iš jų rekomendavo "Drogą", bet ten taipogi neturėjo.

dėkui už atsakymus smile.gif

P.S. kadangi nežinau kaip konkrečiai toks daigtas vadinasi, tai labai nesmerkit, jei jau tokia tema buvo smile.gif
Goniuke
QUOTE(langas @ 2006 11 16, 16:44)
Sveiki,
gal galėtumėte patarti kur galima būtų įsigyti "akinius" kurie nepraleidžia šviesos (skirti miegojimui netamsoje). Net nežianu kaip jie vadinasi, bet tikiuosi suprantate apie ką kalbu. Aplankiau keletą akinių parduotuvių be jokių rezultatų; tiesa vienoje iš jų rekomendavo "Drogą", bet ten taipogi neturėjo.

dėkui už atsakymus smile.gif

P.S. kadangi nežinau kaip konkrečiai toks daigtas vadinasi, tai labai nesmerkit, jei jau tokia tema buvo smile.gif
*

man atrodo zinau apie ka kalbi mirksiukas.gif , tai tokie medziaginiai, kur per filmus rodo biggrin.gif as kazkur turejau, bet nenaudoju tai jei reikia galeciau perleist smile.gif
ziza
Aš, tai su plaukimo akiniais miegu, vyras su žirgams skirtais(kad į šonus nesidairytų), o dukra tiesiog šviesą išsijungia hihihi.gif
jbs
Skrydžio metu lėktuve (nemokamai) arba tolimųjų reisų autobusuose (kažkodėl pardavinėja). O šiaip parduotuvėse niekur nesu mačiusi. Na, jei tolimos kelionės kol kas neplanuoji, tai skrist kažkur vien dėl "akinių" neapsimoka - pačiai pasisiūt pigiau išeina. Tiesa, visiškai tokio pat tipo akiraiščiai pardavinėjami erotinių prekių parduotuvėse. Jų paskirtis atseit kita, kaina nenormali, bet pasiuvimas lygiai toks pat, kaip ir tų, kurių ieškai mirksiukas.gif
langas
QUOTE(jbs @ 2006 11 16, 23:36)
Skrydžio metu lėktuve (nemokamai) arba tolimųjų reisų autobusuose (kažkodėl pardavinėja). O šiaip parduotuvėse niekur nesu mačiusi. Na, jei tolimos kelionės kol kas neplanuoji, tai skrist kažkur vien dėl "akinių" neapsimoka - pačiai pasisiūt pigiau išeina. Tiesa, visiškai tokio pat tipo akiraiščiai pardavinėjami erotinių prekių parduotuvėse. Jų paskirtis atseit kita, kaina nenormali, bet pasiuvimas lygiai toks pat, kaip ir tų, kurių ieškai  mirksiukas.gif
*

jei reikėtų man asmeniškai, tai gal ir bandyčiau siųtis, bet siuvėja iš manęs prasta biggrin.gif ir kadangi dar nesau, tai ieškosiu gatavo ax.gif
kažkada buvau pagalvojęs apie SexShop'ą, bet dabar kai staiga prireikė, tai nebeprisiminiau smile.gif Bandysiu apsilankyti rolleyes.gif
Carlen
Tokių akinių gali būti parduotuvėse Kelionių opera (Vilniuje yra Europoje arba prie Zaros), kur Samsonite lagaminais prekiauja. Bent jau Samsonite turi tokius rinkinelius, į kuriuos įeina tokie akiniai ir ausų kamštukai.
Dar galima duty free parduotuvėse užsienyje rasti, jei kartais tenka kur nors skristi. Bent jau mano vyras duty free kažkur Europoje tokį daiktą buvo kažkada nusipirkęs.
Sėkmės paieškose smile.gif
langas
Na štai, "Kelionių operoje" pavyko nupirkti.

Visiems dėkoju už pagalbą smile.gif
Dasha
QUOTE(langas @ 2006 11 17, 17:33)
Na štai, "Kelionių operoje" pavyko nupirkti.

Visiems dėkoju už pagalbą  smile.gif
*

kiek mokejai jei ne paslaptis? g.gif
langas
QUOTE(Dasha @ 2006 11 18, 14:03)
kiek mokejai jei ne paslaptis?  g.gif
*

27, ar 28 lietuviškus pinigėlius smile.gif

P.S. komplektukas kartu su ausų kamštukais biggrin.gif
opyte
o gal zinote kur toki daikteli butu galima isigyti Kaune? ax.gif
Sypsnius
Sveiki, labai reiketu man tokiu akiniu, va lektuvu kiek skraidau niekad negaunu biggrin.gif O dabar vel skristi kur kad Duty Free galeciau nusipirkti manau neapsimoka, ka patartumet? smile.gif
syri
Aš kiek Klp ieškojau - niekas nepasiųlė, nei vaistinės, nei optikos, nei kas... schmoll.gif Bet pasirodo buvo kažkada atsiųsta lauktuvių iš JAV to gėrio tėvams, tai džiaugėsi atsikratę, o mes džiaugėmės radę smile.gif Bet mokėti už juos iki 30 litų - jie to neverti. Maximum iki 5 litukų hihihi.gif
Indriuks
Maciau apatinio trikotazo pardese,jei tiksliau, berods LA senzoj, bet, manau, ir kt.yra cool.gif
AbelijA
man irgi ju reiketu , nes mano vaikinas vis zizia , ir tai pat kiek ieskojau tai niekur neradau g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif smile.gif
lapute33
Tikrai maciau La senza parduotuveje Akropolyje Kaune 4u.gif
inpo
Su skysciu pripildytu akiniu maciau Droge ar Eurokos, tiksliai nepamenu g.gif
kasas
QUOTE(Goniuke @ 2006 11 16, 15:28)
man atrodo zinau apie ka kalbi mirksiukas.gif , tai tokie medziaginiai, kur per filmus rodo biggrin.gif as kazkur turejau, bet nenaudoju tai jei reikia galeciau perleist  smile.gif
*

Labas,as savo dukrai pirkau tokioi parduotuveje OZO prekybos centre ten yra tokia apatinio trikotazo parduotuve pavadinimu ,,La senza " ten yra visokiu ir pagal isvaizda ir pagal kaina beje as maciau vilniaus OZE. Sekmes ieskant ten yra tirai. rolleyes.gif smile.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.