Sveiki, gal galėtumėte patarti kur galima būtų įsigyti "akinius" kurie nepraleidžia šviesos (skirti miegojimui netamsoje). Net nežianu kaip jie vadinasi, bet tikiuosi suprantate apie ką kalbu. Aplankiau keletą akinių parduotuvių be jokių rezultatų; tiesa vienoje iš jų rekomendavo "Drogą", bet ten taipogi neturėjo. dėkui už atsakymus  P.S. kadangi nežinau kaip konkrečiai toks daigtas vadinasi, tai labai nesmerkit, jei jau tokia tema buvo
Goniuke
2006 11 16, 15:28
QUOTE(langas @ 2006 11 16, 16:44) Sveiki, gal galėtumėte patarti kur galima būtų įsigyti "akinius" kurie nepraleidžia šviesos (skirti miegojimui netamsoje). Net nežianu kaip jie vadinasi, bet tikiuosi suprantate apie ką kalbu. Aplankiau keletą akinių parduotuvių be jokių rezultatų; tiesa vienoje iš jų rekomendavo "Drogą", bet ten taipogi neturėjo. dėkui už atsakymus  P.S. kadangi nežinau kaip konkrečiai toks daigtas vadinasi, tai labai nesmerkit, jei jau tokia tema buvo  man atrodo zinau apie ka kalbi  , tai tokie medziaginiai, kur per filmus rodo  as kazkur turejau, bet nenaudoju tai jei reikia galeciau perleist
Aš, tai su plaukimo akiniais miegu, vyras su žirgams skirtais(kad į šonus nesidairytų), o dukra tiesiog šviesą išsijungia
Skrydžio metu lėktuve (nemokamai) arba tolimųjų reisų autobusuose (kažkodėl pardavinėja). O šiaip parduotuvėse niekur nesu mačiusi. Na, jei tolimos kelionės kol kas neplanuoji, tai skrist kažkur vien dėl "akinių" neapsimoka - pačiai pasisiūt pigiau išeina. Tiesa, visiškai tokio pat tipo akiraiščiai pardavinėjami erotinių prekių parduotuvėse. Jų paskirtis atseit kita, kaina nenormali, bet pasiuvimas lygiai toks pat, kaip ir tų, kurių ieškai
QUOTE(jbs @ 2006 11 16, 23:36) Skrydžio metu lėktuve (nemokamai) arba tolimųjų reisų autobusuose (kažkodėl pardavinėja). O šiaip parduotuvėse niekur nesu mačiusi. Na, jei tolimos kelionės kol kas neplanuoji, tai skrist kažkur vien dėl "akinių" neapsimoka - pačiai pasisiūt pigiau išeina. Tiesa, visiškai tokio pat tipo akiraiščiai pardavinėjami erotinių prekių parduotuvėse. Jų paskirtis atseit kita, kaina nenormali, bet pasiuvimas lygiai toks pat, kaip ir tų, kurių ieškai  jei reikėtų man asmeniškai, tai gal ir bandyčiau siųtis, bet siuvėja iš manęs prasta  ir kadangi dar nesau, tai ieškosiu gatavo kažkada buvau pagalvojęs apie SexShop'ą, bet dabar kai staiga prireikė, tai nebeprisiminiau  Bandysiu apsilankyti
Tokių akinių gali būti parduotuvėse Kelionių opera (Vilniuje yra Europoje arba prie Zaros), kur Samsonite lagaminais prekiauja. Bent jau Samsonite turi tokius rinkinelius, į kuriuos įeina tokie akiniai ir ausų kamštukai. Dar galima duty free parduotuvėse užsienyje rasti, jei kartais tenka kur nors skristi. Bent jau mano vyras duty free kažkur Europoje tokį daiktą buvo kažkada nusipirkęs. Sėkmės paieškose
Na štai, "Kelionių operoje" pavyko nupirkti. Visiems dėkoju už pagalbą
QUOTE(langas @ 2006 11 17, 17:33) Na štai, "Kelionių operoje" pavyko nupirkti. Visiems dėkoju už pagalbą  kiek mokejai jei ne paslaptis?
QUOTE(Dasha @ 2006 11 18, 14:03) kiek mokejai jei ne paslaptis?  27, ar 28 lietuviškus pinigėlius  P.S. komplektukas kartu su ausų kamštukais
o gal zinote kur toki daikteli butu galima isigyti Kaune?
Sypsnius
2008 08 18, 01:05
Sveiki, labai reiketu man tokiu akiniu, va lektuvu kiek skraidau niekad negaunu  O dabar vel skristi kur kad Duty Free galeciau nusipirkti manau neapsimoka, ka patartumet?
Aš kiek Klp ieškojau - niekas nepasiųlė, nei vaistinės, nei optikos, nei kas...  Bet pasirodo buvo kažkada atsiųsta lauktuvių iš JAV to gėrio tėvams, tai džiaugėsi atsikratę, o mes džiaugėmės radę  Bet mokėti už juos iki 30 litų - jie to neverti. Maximum iki 5 litukų
Indriuks
2008 11 20, 14:52
Maciau apatinio trikotazo pardese,jei tiksliau, berods LA senzoj, bet, manau, ir kt.yra
AbelijA
2008 11 21, 15:33
lapute33
2008 11 21, 16:09
Tikrai maciau La senza parduotuveje Akropolyje Kaune
Su skysciu pripildytu akiniu maciau Droge ar Eurokos, tiksliai nepamenu
QUOTE(Goniuke @ 2006 11 16, 15:28) man atrodo zinau apie ka kalbi  , tai tokie medziaginiai, kur per filmus rodo  as kazkur turejau, bet nenaudoju tai jei reikia galeciau perleist  Labas,as savo dukrai pirkau tokioi parduotuveje OZO prekybos centre ten yra tokia apatinio trikotazo parduotuve pavadinimu ,,La senza " ten yra visokiu ir pagal isvaizda ir pagal kaina beje as maciau vilniaus OZE. Sekmes ieskant ten yra tirai.
|
|