jau vaizdelis,visi luzo.Iki to
Papasakokite apie savo katuku zaislus,kokie populiaresni-pirktiniai ar namuose esantys daiktai
Prekyboje yra simtai rusiu zaislu katems,atrodo,kad daugiau stangiamasi,jog zaislas patiktu seimininkui,o ne augintiniui
jau vaizdelis,visi luzo.Iki to Papasakokite apie savo katuku zaislus,kokie populiaresni-pirktiniai ar namuose esantys daiktai
Mano Tabata mėgsta iš pirktinių dalykėlių-plunksneles, na tas kur ant pagalioko plunksnų pundelis ar kailinė uodegėlė. Pelytes Pūkis atima ir sugraužia, tad nelabai jai su jomis tenka žaisti. Kamuoliukai patinka.
Iš improvizuotų žaislų labiausiai patinka "čiužiukai", t.y. nuo cigarečių pakelio nuimtas celofanas ir susuktas į kamuoliuką. Telefono grandinėlė ir fotoaparato "rankenėlės". "Saulės zuikučiai" Anksčiau buvusios katės mėgo: Juodoji-grandinėles ir kitus papuošalus, bet būtinai iš tauraus metalo Kakošėlis-taip pat mėgo "čiužiukus", su kitais žaislais nelabai žaidė (Išskyrus Pūkį0 Kitos, tai net nepamenu
ir taip jau jusu atmintis super!!!o zaisliukai kai kurie tai tikrai netiketi pvz tauraus metalo
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 19, 19:27) Aha, net darėm eksperimentus. Nei aliuminės, nei geležinės grandinėlės netiko-katė jas tiesiog ignoruodavo
o maniskis tai i pirktinius zaislus net neziuri...
jam kieciausi zaislai - viskas kas traska, tai gali buti maiselis, susuktas i kamuoliuka, folijos gabaliukas (irgi susuktas i kamuoliuka) ir pan, aisku, kad musu kojos ir rankos irgi neblogi zaislai ir kad niekas su jais zaisti neleidzia...
Mano katytė mielai žaidė su kaštonais - vaikas iš lauko vis parnešdavo, bet ji visus kažkur padeda, kad vis nėra ir nėra. Matyt po vonia - laukiu, kol išaugs kaip pupa pasakoje.
QUOTE(Bruksniukas @ 2006 11 20, 14:25) ji meistriškai padaro kambaryje "voratinklį" -pagainioja tarp kėdžių kojų ir dar kur. AŠ poto gal pusvalandį painioju - o ji - tik per kelias minutes tai padaro QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 20, 17:31) architekte.lina, as cia biski ne i tema, bet norejau paklausti, ar tavo kaciukas visas juodas juodas?man jis labai primena musiski kai buvo maziukas....
Mūsų Tenerifei pats geriausias žaislas - ilga žolė iš puokštės. Tik deja prieš žiemą puokštės baigėsi
Maniskiui irgi specialus pirktiniai zaislai nepatinka
Patinka visokie Maximiniai ir kitu prekybos centru maiseliai. Labai faina i juos isokti, nes labai čeža Dar labai faina zaisti su kamsciais nuo vyno. Patinka ir visokie dangteliai nuo plauku lako, dantu pastos tubeles ir pan. Vienu metu buvo labai pameges stalo teniso kamuoliukus. Po visus namus zaide futbola
Sveikos. Skaitau ir žiūriu, kad visoms katėms labai patinka maišeliai, nesvarbu dideli ar maži. Mano Pupsiui maišai irgi labai tinka. Taip pat dar turim tokį kamuoliuką (turbūt jau šeštą šiais metais) ežiuką. Labai jam patinka su juo žaist. Aš mėtau, o jis atneša įsikandęs. O keisčiausias žaislas yra geležiukas nuo šampano butelio. Tai kai tik pamato šampano butelį tai jau ir sėdi ant stalo ir trinas.
QUOTE(S@ulyte @ 2006 11 20, 21:40) architekte.lina, as cia biski ne i tema, bet norejau paklausti, ar tavo kaciukas visas juodas juodas?man jis labai primena musiski kai buvo maziukas.... taip Papildyta: niu labai faini jusu augintiniu zaislai!!!sampano geleziukas tai super
Mano Kamila dievina siuvimo siūlų ritinėlius. Jau ištąsė du rinkinius, iš viso 24 ritinėlius per metus
ir maišelius mėgsta, ypač juose slėptis. ![]() ![]() ![]() QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 21, 17:47) taip [ musiskis irgi ale visas juodas, bet turi keleta baltu plaukeliu ir kailiukas lygiai toks pats: is virsaus plaukiukas juodas o povilnis baltas
musiskei labai patinka duru stakta kopti iki lubu,stumdyti daiktus nuo stalo,lovos ir ziuret kaip jie krenta.zaist su saldainiu,jei tik kur randa nevietoj padeta,tai prasideda tikros linksmybes
va va maniske ir kopineja staktom dar tapetuus megsta palupinet uzuolaidom iki lubu palaipiot ir kanors nuo stalu pastumdyt Taip nekaltai atsiseda ir su letenele brakst brakst ir BUM Laksto kaip pasiutus is kambario i kambari nugara isrietus ir iesko ka cia padarius kad mane panervuot Va dar pradejo nagus i kilima galast Pasaulio pabaiga
Dėl "mėtymų nuo" pritariu šimtu procentu. O tam labai tinka mobiliakai...
QUOTE(Ir Guste @ 2006 11 23, 11:39) maniske dar vis prisitaiko prie geles - si lyg ir atsigvo, nauju lapeliu isleido, o kisa jau prisitaikiusi krimst krimst... ir zemes pakapsto... ot gauna barti kai pamatau kai yra geros ir zaismingos nuotaikos, tai isriecia papusta uodega ir pradeda lakstyti po visus namus, lyg pudinedama mane is visu kampu. O jau lakstymo trajekorijos
Agurko galiukas - niekad nenusibostantis zaislas. Pamates agurka net tarnauja, kol gauna galika. Isikandes atnesa, metu, vel atnesa... jei neturiu laiko zaisti, zaidzia vienas. Pats pakisa po kilimu po to pats jiesko. Kai netiriu agurko is bedos tinka truputi apvytes morkos ar burokelio gabalelis.
plaukų gumytės, bet ne visos, turi savo mėgiama rūšį
o as palaidais plaukais bijau vaikscioti
o maniskei didziausias dziaugsmas buna vakare, kai klojam lovas, tada tyko uz kampo ir kai tik kloju paklode, neria po ja ir tupi laiminga
QUOTE(Vienišė @ 2006 12 02, 19:20) o maniskei didziausias dziaugsmas buna vakare, kai klojam lovas, tada tyko uz kampo ir kai tik kloju paklode, neria po ja ir tupi laiminga geras tas zodelis pukalis musu didziausias vargas yra katuko meile kompui,laimingiausiai jauciasi miegodamas ant klaviaturos ,o kai pasisukioja,tai tokus garsus kompas pradeda leisti,kad katukas neria lauk ir peles zymekli ant ekrano vaikosi
Labai pamėgo muziką. Kai ji groja iš kompo, sėda po stalu, kai sklinda iš pianino, lenda po grojančiojo kėde. Ir kuo garsiau grojama, tuo geriau
Mano katytė pamėgo vaiduokliuką vaidinti
Maniske katyte tai visokias savarzeles,plauku gumytes megsta
O mano Simbos, kuriam dabar apie 2,5 men. mylimiausias zaislas yra is multiko apie Mike Pukuotuka asiliukas, visur ji taso uz uodegos
Manoji slepiasi po dekiu, kuris uztiestas ant fotelio. Ilenda ten ir galvoja, kad jos nesimato, o kad didziule uodega kiso, tai nesuvokia
naujas mūsų katuko cirkas,turi tokių kailinių palyčių,kurias kasdien tampo,tai dabar išmoko ,kai numetam pelę,atnešti ir po o vėl laukia ,kol mesim,tai visi juokiasi,kad čia šuo ktino kailyje ir apskritai turi šuniškų charakterio bruožų,pvz.: tarnauti moka arba šoka pasišiaušęs,jei kas skambinai duris ir eina skersas šnypšdamas
Musu kacionkino pats nuostabiausias zaislas.... kojines
Stalo teniso kamuoliukai ir meškiukas kurį "tvarko" su užpakalinėmis letenomis ištisas naktis
Mano katytes megstamiausias zaislas dabar paprasciausia virve. Megsta paskui ja lakstyti, o jei nieks neuziiima, tada isikanda kaip suniukas ir pati tampo
Maniškė mėgsta žaisti su celofaniniu maišeliu, taip pat su pirkinių krepšiais. O labiausiai už viską mėgsta geltonąjį kamštelį nuo kinder kiaušinių. Galėtų žaisti ištisas valandas, tada net žmonių nereikia. Pasiima jį, įsikanda ir į koridorių. O kai nusibosta vienai žaisti, kamštelį atsineša prie manęs ir numeta palei kojas, nori, kad aš jį mesčiau, gaudo kaip šuniukas, visada atneša atgal. Aš myliu savąją katytę
Maniske po visus namus istaso maziukus siulu kamuoliukus (reiks jiem paieska skelbt, nes dingo be zinios), susigundo nugludintais akmenukais - nusivercia nuo spinteles, o tada tik spek gaudyt
maniskis tai futbolistas
Mano Kailiniuotoji tai labai mėgsta nuo šampano butelių tuos geležinius "antkamščius"
mano katyteitai labai patinka jos vitaminai
Vieną dieną grįžau iš darbo ir radau du ruliukus tuoletinio popieriaus sudrąskytus, visas kamparys baltas buvo
maniškė katytė labiausiai myli
o as vakar nusipirkau sluotele dulkem valyti tai mano kaciuko kol kas megstamiausias zaislas dar zaidzia su kamuoliuku turi minksta ir toky su skambaliuku viduje:) kartais dar dirbtine pakabinta pelyte paskriaudzia
maniske tai siuo momentu zaidzia su mazyte bezdzionele, kramto ja ir murkia
Manajam labiausiai patinka traskantys saldainiu popieriukai
Ka gi, o maniske megsta pro vonia prasisukti...
Ir dar atrado viena idomybe - toki tinkleli, kuriame mano geliu puokste buvo suvyniota. Tai MB juokesi, kad itiko ir man, ir katei Apie visokius krebzdesi sukeliancius ir barskancius daikciukus nera ko ir sneketi... tinka visi kamstukai nuo alkoholio, bei mineralinio... Viena karta, kol pilsciau alu is pusles, kate sugebejo kamstuka pavogti...
Mano katinas mėgsta žaist su plaukų gumyte - atneša, o aš turiu mest, tada jis vėl bėga ir įsikandęs į dantis atneša.
[quote=eliga,2007 02 20, 11:44]
Dar mėgsta spintoj slėptis, visą dieną ten galėtų prasėdėt ir nei garso neišgirstum [/quote] Maniškė t.p. spintoj pasislepia ir nosies nekiša pusdienį, nors šaukiu ją, ieškau. Bet dėlto katės man ir patinka [/quote] Maniskis irgi spinta labai megsta.Ir vilnonias kojines.Net nesuprantu kaip jis speja tas kojnes nukniaukti QUOTE(jovitav @ 2006 11 21, 10:21) Sveikos. Skaitau ir žiūriu, kad visoms katėms labai patinka maišeliai, nesvarbu dideli ar maži. Mano Pupsiui maišai irgi labai tinka. Taip pat dar turim tokį kamuoliuką (turbūt jau šeštą šiais metais) ežiuką. Labai jam patinka su juo žaist. Aš mėtau, o jis atneša įsikandęs. O keisčiausias žaislas yra geležiukas nuo šampano butelio. Tai kai tik pamato šampano butelį tai jau ir sėdi ant stalo ir trinas. O as savo katinukui neduodu su maiseliais zaisti.Nes jis irgi labai juos megsta,ciuozineja jis ant ju,bet kaip ten jam susisuka protelis,kad ciuozineja,ciuozineja ir.......prisisioja,butent ant maiselio
maniskiui patinka viskas
|