Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jūsų kačių ir katinų mylimiausi žaislai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Katės
Pages: 1, 2, 3
Lachesė
Prekyboje yra simtai rusiu zaislu katems,atrodo,kad daugiau stangiamasi,jog zaislas patiktu seimininkui,o ne augintiniui lotuliukas.gif musu katukas katiniska pirkta zaisla dovanu gavo pries kelias dienas,tokios dvi kailines pelytes ,niu tokio katino dar nebuvom mate,isikandes tiek tampe,urzge kaip suo lotuliukas.gif thumbup.gif
jau vaizdelis,visi luzo.Iki to heart.gif mylimiausi zaislai buvo stikliniai dekoratyviniai rutuliukai,taip pat teptukai ir piestukai dar mano stora su dideliais kutosais skara labai myli wub.gif

Papasakokite apie savo katuku zaislus,kokie populiaresni-pirktiniai ar namuose esantys daiktai bye1.gif
Japonese
Mano Tabata mėgsta iš pirktinių dalykėlių-plunksneles, na tas kur ant pagalioko plunksnų pundelis ar kailinė uodegėlė. Pelytes Pūkis atima ir sugraužia, tad nelabai jai su jomis tenka žaisti. Kamuoliukai patinka.

Iš improvizuotų žaislų labiausiai patinka "čiužiukai", t.y. nuo cigarečių pakelio nuimtas celofanas ir susuktas į kamuoliuką. Telefono grandinėlė ir fotoaparato "rankenėlės". "Saulės zuikučiai" rolleyes.gif . Mėgsta nukniaukti mocheros arba angoros kamuoliukus ir juos taršyti. Storesnių siūlų kamuoliukus mėgsta ritinėti, mėtyti ir "megzti". Dar vienas žaislas-Pūkis lotuliukas.gif

Anksčiau buvusios katės mėgo:

Juodoji-grandinėles ir kitus papuošalus, bet būtinai iš tauraus metalo doh.gif
Kakošėlis-taip pat mėgo "čiužiukus", su kitais žaislais nelabai žaidė (Išskyrus Pūkį0

Kitos, tai net nepamenu smile.gif
Lachesė
ir taip jau jusu atmintis super!!!o zaisliukai kai kurie tai tikrai netiketi pvz tauraus metalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Japonese
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 19, 19:27)
ir taip jau jusu atmintis super!!!o zaisliukai kai kurie tai tikrai netiketi pvz tauraus metalo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Aha, net darėm eksperimentus. Nei aliuminės, nei geležinės grandinėlės netiko-katė jas tiesiog ignoruodavo schmoll.gif . O tik pabandyk išsitraukti aukso ar sidarbo grandinėlę doh.gif . Matyt garsas skiriasi ir maloniau į dantis įsikasti biggrin.gif
S@ulyte
o maniskis tai i pirktinius zaislus net neziuri... doh.gif
jam kieciausi zaislai - viskas kas traska, tai gali buti maiselis, susuktas i kamuoliuka, folijos gabaliukas (irgi susuktas i kamuoliuka) ir pan, aisku, kad musu kojos ir rankos irgi neblogi zaislai ir kad niekas su jais zaisti neleidzia... biggrin.gif
Brūkšniukas
Mano katytė mielai žaidė su kaštonais - vaikas iš lauko vis parnešdavo, bet ji visus kažkur padeda, kad vis nėra ir nėra. Matyt po vonia - laukiu, kol išaugs kaip pupa pasakoje. lotuliukas.gif taip pat siūlų kamuoliai - ji meistriškai padaro kambaryje "voratinklį" -pagainioja tarp kėdžių kojų ir dar kur. AŠ poto gal pusvalandį painioju - o ji - tik per kelias minutes tai padaro doh.gif
Lachesė
QUOTE(Bruksniukas @ 2006 11 20, 14:25)
ji meistriškai padaro kambaryje "voratinklį" -pagainioja tarp kėdžių kojų ir dar kur. AŠ poto gal pusvalandį painioju - o ji - tik per kelias minutes tai padaro doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o musiskis rutuliukus gal suvalgo blink.gif bet jie didioki,tai net nezinau,jau visa maiseli kazkur surideno,niekaip nerandam,dar superinis zaislas patalynes raistelai,o vakar pabandem toki tradicini(bent jau pas mus seimoje visos kates su tokiu uzaugo)siulu medine spulyte,tai ejo musu kacas jos medzioti biggrin.gif
S@ulyte
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 20, 17:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o musiskis rutuliukus gal suvalgo blink.gif bet jie didioki,tai net nezinau,jau visa maiseli kazkur surideno,niekaip nerandam,dar superinis zaislas patalynes raistelai,o vakar pabandem toki tradicini(bent jau pas mus seimoje visos kates su tokiu uzaugo)siulu medine spulyte,tai ejo musu kacas jos medzioti biggrin.gif
*

architekte.lina, as cia biski ne i tema, bet norejau paklausti, ar tavo kaciukas visas juodas juodas?man jis labai primena musiski kai buvo maziukas.... 2.gif
Ir Guste
Mūsų Tenerifei pats geriausias žaislas - ilga žolė iš puokštės. Tik deja prieš žiemą puokštės baigėsi 4u.gif tai po namus tampomi keli apgraužti plastmasiniai šiaudeliai. Dar kartais labai gerai susukti plastmasiukai, plastmasinis žiedelis nuo butelio kamštuko. Pirktinius žaislus ignoruoja, nebent šeimininkai su jais žaidina - bet tada ir flomasteris "sueina" cool.gif
Spyrga
Maniskiui irgi specialus pirktiniai zaislai nepatinka schmoll.gif
Patinka visokie Maximiniai ir kitu prekybos centru maiseliai. Labai faina i juos isokti, nes labai čeža doh.gif Dar labai tinka maiseliai nuo cipsu. Ypac patinka tokiu maiselius atrasti kokia 5 val ryto. Vo tada tai uzeina pats siutimas ir pats didziausiais čežinimas doh.gif
Dar labai faina zaisti su kamsciais nuo vyno. Patinka ir visokie dangteliai nuo plauku lako, dantu pastos tubeles ir pan. biggrin.gif
Vienu metu buvo labai pameges stalo teniso kamuoliukus. Po visus namus zaide futbola biggrin.gif Tik tie kamuoliukai turi tendencija kur nors uzriedeti, todel pastoviai tenka juos istraukineti is po lovos, spinteles ar pan. biggrin.gif Dabar jau siek tiek nusibodo.
*Caras*
Sveikos. Skaitau ir žiūriu, kad visoms katėms labai patinka maišeliai, nesvarbu dideli ar maži. Mano Pupsiui maišai irgi labai tinka. Taip pat dar turim tokį kamuoliuką (turbūt jau šeštą šiais metais) ežiuką. Labai jam patinka su juo žaist. Aš mėtau, o jis atneša įsikandęs. O keisčiausias žaislas yra geležiukas nuo šampano butelio. Tai kai tik pamato šampano butelį tai jau ir sėdi ant stalo ir trinas.
Lachesė
QUOTE(S@ulyte @ 2006 11 20, 21:40)
architekte.lina, as cia biski ne i tema, bet norejau paklausti, ar tavo kaciukas visas juodas juodas?man jis labai primena musiski kai buvo maziukas....  2.gif
*

taip tongue.gif musiskis visiskai juodas,su kokiais trim baltais plaukais pakakleje,tik ateje i svecius daug kas stebisi,kad musu kato kailis toks nuo kuno puses lyg balti pukai,o tik antra plauko dalis juoda.Gal kai paaugs neliks tu sviesiu pukiuku
Papildyta:
niu labai faini jusu augintiniu zaislai!!!sampano geleziukas tai super lotuliukas.gif o man keista,kad musu katukas zaidzia su draskykles uodega(ten tokia pele),bet jos visai nedrasko g.gif
Virdzinija
Mano Kamila dievina siuvimo siūlų ritinėlius. Jau ištąsė du rinkinius, iš viso 24 ritinėlius per metus laugh.gif daugiau nebeperku... Tik pamato stiklinę dėžutę - jau ir lipa ant stalo ausis suskliaudusi.. įkiša vidun snukutį, ir nugriebusi ritinėlį patyliukais bėga kuo toliau.. o tada jau veiksmas lotuliukas.gif ne kartą teko vaduoti įsipainiojusią siūluose. Dėl tų ritinėlių ir spintelę atsidarydavo, ir dangtelį įsigudrino nuimti :liuks:
ir maišelius mėgsta, ypač juose slėptis.
user posted image

user posted image

user posted image

S@ulyte
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 21, 17:47)
taip tongue.gif  musiskis visiskai juodas,su kokiais trim baltais plaukais pakakleje,tik ateje i svecius daug kas stebisi,kad musu kato kailis toks nuo kuno puses lyg balti pukai,o tik antra plauko dalis juoda.Gal kai paaugs neliks tu sviesiu pukiuku
[
*

musiskis irgi ale visas juodas, bet turi keleta baltu plaukeliu ir kailiukas lygiai toks pats: is virsaus plaukiukas juodas o povilnis baltas thumbup.gif
seava
musiskei labai patinka duru stakta kopti iki lubu,stumdyti daiktus nuo stalo,lovos ir ziuret kaip jie krenta.zaist su saldainiu,jei tik kur randa nevietoj padeta,tai prasideda tikros linksmybes biggrin.gif
Kam
va va maniske ir kopineja staktom dar tapetuus megsta palupinet uzuolaidom iki lubu palaipiot ir kanors nuo stalu pastumdyt Taip nekaltai atsiseda ir su letenele brakst brakst ir BUM Laksto kaip pasiutus is kambario i kambari nugara isrietus ir iesko ka cia padarius kad mane panervuot Va dar pradejo nagus i kilima galast Pasaulio pabaiga verysad.gif
Ir Guste
Dėl "mėtymų nuo" pritariu šimtu procentu. O tam labai tinka mobiliakai... doh.gif ypač naktį.
Virdzinija
QUOTE(Ir Guste @ 2006 11 23, 11:39)
Dėl "mėtymų nuo" pritariu šimtu procentu. O tam labai tinka mobiliakai...  doh.gif ypač naktį.
*

lotuliukas.gif tos kates visos vienodai isdykusios...
maniske dar vis prisitaiko prie geles - si lyg ir atsigvo, nauju lapeliu isleido, o kisa jau prisitaikiusi krimst krimst... ir zemes pakapsto... ot gauna barti kai pamatau doh.gif
kai yra geros ir zaismingos nuotaikos, tai isriecia papusta uodega ir pradeda lakstyti po visus namus, lyg pudinedama mane is visu kampu. O jau lakstymo trajekorijos bigsmile.gif bega, paskui staiga pasoka, atsispiria i kede uzpakalinemis kojomis ir pakeicia begimo krypti... taip stipriai, kad net medine masyvi kede per pusmetri yra nustumiama rolleyes.gif
kaunasada
Agurko galiukas - niekad nenusibostantis zaislas. Pamates agurka net tarnauja, kol gauna galika. Isikandes atnesa, metu, vel atnesa... jei neturiu laiko zaisti, zaidzia vienas. Pats pakisa po kilimu po to pats jiesko. Kai netiriu agurko is bedos tinka truputi apvytes morkos ar burokelio gabalelis.
Tijute
plaukų gumytės, bet ne visos, turi savo mėgiama rūšį biggrin.gif nesuprantu ar jos kvepia kazkaip ypatingai, bet užuodžia tas gumeles net mano plaukuose ir kėsinasi ištraukti biggrin.gif o tada ir prasideda žaidimuikai...
Lachesė
o as palaidais plaukais bijau vaikscioti lotuliukas.gif iskart kimba kaip i kutosus doh.gif
Vienišė
o maniskei didziausias dziaugsmas buna vakare, kai klojam lovas, tada tyko uz kampo ir kai tik kloju paklode, neria po ja ir tupi laiminga tongue.gif o kai papleksnoju per pukali, pradeda garsiai balsu murkti smile.gif
Lachesė
QUOTE(Vienišė @ 2006 12 02, 19:20)
o maniskei didziausias dziaugsmas buna vakare, kai klojam lovas, tada tyko uz kampo ir kai tik kloju paklode, neria po ja ir tupi laiminga  tongue.gif  o kai papleksnoju per pukali, pradeda garsiai balsu murkti  smile.gif
*

geras tas zodelis pukalis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
musu didziausias vargas yra katuko meile kompui,laimingiausiai jauciasi miegodamas ant klaviaturos ,o kai pasisukioja,tai tokus garsus kompas pradeda leisti,kad katukas neria lauk ir peles zymekli ant ekrano vaikosi doh.gif
Ir Guste
Labai pamėgo muziką. Kai ji groja iš kompo, sėda po stalu, kai sklinda iš pianino, lenda po grojančiojo kėde. Ir kuo garsiau grojama, tuo geriau biggrin.gif
inanity
Mano katytė pamėgo vaiduokliuką vaidinti smile.gif Ji pasilenda po kaldra ir iš po jos mane medžioja, kaip iš Karlsono vaiduoklis atrodo su ta paklode biggrin.gif O šiaip tai viskas tinka kas traška biggrin.gif Dar mėgsta spintoj slėptis, visą dieną ten galėtų prasėdėt ir nei garso neišgirstum biggrin.gif
Maat`e
Maniske katyte tai visokias savarzeles,plauku gumytes megsta lotuliukas.gif Neseniai nupirkau is maksimos pelyte tokia maza 4u.gif tai po dvieju dienu is jos nieko neliko-tampe,draske kol visai suplyso blush2.gif
Nuokata
O mano Simbos, kuriam dabar apie 2,5 men. mylimiausias zaislas yra is multiko apie Mike Pukuotuka asiliukas, visur ji taso uz uodegos thumbup.gif Pirkau dukrai, ale ji linkusi dalintis lotuliukas.gif
Vienišė
Manoji slepiasi po dekiu, kuris uztiestas ant fotelio. Ilenda ten ir galvoja, kad jos nesimato, o kad didziule uodega kiso, tai nesuvokia biggrin.gif Bet nebandyk ten prisiartint! Soka kaip zveris biggrin.gif
Lachesė
naujas mūsų katuko cirkas,turi tokių kailinių palyčių,kurias kasdien tampo,tai dabar išmoko ,kai numetam pelę,atnešti ir po o vėl laukia ,kol mesim,tai visi juokiasi,kad čia šuo ktino kailyje ir apskritai turi šuniškų charakterio bruožų,pvz.: tarnauti moka arba šoka pasišiaušęs,jei kas skambinai duris ir eina skersas šnypšdamas lotuliukas.gif na prisijuokiam iš jo tai ir mes ir draugai
gamta
Musu kacionkino pats nuostabiausias zaislas.... kojines smile.gif taip kojines, susuktos i ritiniuka smile.gif pats nuostabiausias dalykelis. metam-atnesam zaidimui super tinka smile.gif
Latte
Stalo teniso kamuoliukai ir meškiukas kurį "tvarko" su užpakalinėmis letenomis ištisas naktis lotuliukas.gif Na jis dar laikosi, bet manau nebeilgai tongue.gif Žiūriu ne vienas katinas mėgsta ne savo žaislu pažaisti bigsmile.gif
SUNO
wub.gif Musu katinuko megstamiauses zaislas nuo saldainio popieriukas,tik isgirsta kad saldaini lupi tuoj prisistato kad jam jau duot zaist,megsta dar su kailiuko gabaliuku pazais,is sunaus lego detaliu pasivage.Buvau nupirkus is kikos pelyte kokias pora dienu pazaide ir pelyte sudraskyta buvo,kartais dar ir kamuoliuka paridena.
tiutiulka
Mano katytes megstamiausias zaislas dabar paprasciausia virve. Megsta paskui ja lakstyti, o jei nieks neuziiima, tada isikanda kaip suniukas ir pati tampo biggrin.gif Dar negali atsispirti maiseliams, jei tik pasitaiko koks, tai butinai ilysti turi ir ten gali ilgai prasedeti smile.gif
Jurate0111
Maniškė mėgsta žaisti su celofaniniu maišeliu, taip pat su pirkinių krepšiais. O labiausiai už viską mėgsta geltonąjį kamštelį nuo kinder kiaušinių. Galėtų žaisti ištisas valandas, tada net žmonių nereikia. Pasiima jį, įsikanda ir į koridorių. O kai nusibosta vienai žaisti, kamštelį atsineša prie manęs ir numeta palei kojas, nori, kad aš jį mesčiau, gaudo kaip šuniukas, visada atneša atgal. Aš myliu savąją katytę
Gardi
Maniske po visus namus istaso maziukus siulu kamuoliukus (reiks jiem paieska skelbt, nes dingo be zinios), susigundo nugludintais akmenukais - nusivercia nuo spinteles, o tada tik spek gaudyt rolleyes.gif sukramtytu pakroveju skaiciuot neverta, bet patys kalti, nes paliekam gala ant zemes voliotis, gi tokia pagunda blush2.gif o pats keisciausiais zaislas - didelis baltas pukuotas suo, draskomas ir dantim, ir nagais,matyt, kazkoks kerstas sunu giminei biggrin.gif
-Ieva-
maniskis tai futbolistas 4u.gif labai megsta zaisti su korkem, su kamsciukais nuo vyno buteliu bigsmile.gif tiesiog dievina juos biggrin.gif
Pjuvena po krūmu
Mano Kailiniuotoji tai labai mėgsta nuo šampano butelių tuos geležinius "antkamščius" smile.gif Numeti kurnors, tai ji kaip šuo suranda ir atneša, padeda prie kojų, laukia kol vėl numesi biggrin.gif
iena
mano katyteitai labai patinka jos vitaminai lotuliukas.gif is pradziu pazaidzia o po to suryja thumbup.gif
Gyromitra
Vieną dieną grįžau iš darbo ir radau du ruliukus tuoletinio popieriaus sudrąskytus, visas kamparys baltas buvo doh.gif Matyt šventę sau katinai pasidarė rolleyes.gif
eliga
Dar mėgsta spintoj slėptis, visą dieną ten galėtų prasėdėt ir nei garso neišgirstum biggrin.gif
*

[/quote]

Maniškė t.p. spintoj pasislepia ir nosies nekiša pusdienį, nors šaukiu ją, ieškau. Bet dėlto katės man ir patinka thumbup.gif Turi savo charakterį.
inanity
[/quote]
Maniškė t.p. spintoj pasislepia ir nosies nekiša pusdienį, nors šaukiu ją, ieškau. Bet dėlto katės man ir patinka thumbup.gif Turi savo charakterį.
*

[/quote]

Manoji irgi taip pat drinks_cheers.gif
N@fania
maniškė katytė labiausiai myli wub.gif savo tokią jau nuplikusią pelę ji su ja nuo pat mažiukės kiek pirkom naujų žaislų nežaidžia schmoll.gif dar labai mėgsta kokį rūbą išsitraukt iš spyntos ir lakstyt po kambarius doh.gif
mur`miaw
o as vakar nusipirkau sluotele dulkem valyti tai mano kaciuko kol kas megstamiausias zaislas dar zaidzia su kamuoliuku turi minksta ir toky su skambaliuku viduje:) kartais dar dirbtine pakabinta pelyte paskriaudzia smile.gif
iena
maniske tai siuo momentu zaidzia su mazyte bezdzionele, kramto ja ir murkia doh.gif lotuliukas.gif
anestute
Manajam labiausiai patinka traskantys saldainiu popieriukai biggrin.gif Su pelytem irgi zaidzia, tik dazniausiai jas slepia kur nors. Paskutiniu metu daugiausia zaidzia su dideles ziurkes uodega (nutrauke). ziurke nebeidomi, uodega visur nesiojasi, rytais man i lova atnesa lotuliukas.gif Dar plunksneles megsta ant pagaliuko. Tik su kamuoliukais kazkaip nelabai zaidzia. Nemegsta futbolo trubut biggrin.gif
gija23
Ka gi, o maniske megsta pro vonia prasisukti... blush2.gif Kartais vonios kamstukas ir lovoj atsiranda - labai jau masinantis daiktas smile.gif O nuo vonios krastu viska numeto...
Ir dar atrado viena idomybe - toki tinkleli, kuriame mano geliu puokste buvo suvyniota. Tai MB juokesi, kad itiko ir man, ir katei smile.gif
Apie visokius krebzdesi sukeliancius ir barskancius daikciukus nera ko ir sneketi... tinka visi kamstukai nuo alkoholio, bei mineralinio... Viena karta, kol pilsciau alu is pusles, kate sugebejo kamstuka pavogti... doh.gif Ot gavo velniu...
Alta
Mano katinas mėgsta žaist su plaukų gumyte - atneša, o aš turiu mest, tada jis vėl bėga ir įsikandęs į dantis atneša.
inesaS
[quote=eliga,2007 02 20, 11:44]
Dar mėgsta spintoj slėptis, visą dieną ten galėtų prasėdėt ir nei garso neišgirstum biggrin.gif
*

[/quote]

*

[/quote]
Maniskis irgi spinta labai megsta.Ir vilnonias kojines.Net nesuprantu kaip jis speja tas kojnes nukniaukti smile.gif
inesaS
QUOTE(jovitav @ 2006 11 21, 10:21)
Sveikos. Skaitau ir žiūriu, kad visoms katėms labai patinka maišeliai, nesvarbu dideli ar maži. Mano Pupsiui maišai irgi labai tinka. Taip pat dar turim tokį kamuoliuką (turbūt jau šeštą šiais metais) ežiuką. Labai jam patinka su juo žaist. Aš mėtau, o jis atneša įsikandęs. O keisčiausias žaislas yra geležiukas nuo šampano butelio. Tai kai tik pamato šampano butelį tai jau ir sėdi ant stalo ir trinas.
*

O as savo katinukui neduodu su maiseliais zaisti.Nes jis irgi labai juos megsta,ciuozineja jis ant ju,bet kaip ten jam susisuka protelis,kad ciuozineja,ciuozineja ir.......prisisioja,butent ant maiselio g.gif Tai dabar stengiuosi,kad ant zemes maisiukai nesimetytu schmoll.gif
VIPDay
maniskiui patinka viskas biggrin.gif : maisiukai, saldainiu popieriukai, kamstukai, telefonu sniureliai, saules zuikuiciai ir viskas kas juda bei traska biggrin.gif . jei nakti is kur nors ka nors issikrapsto tai miegas baigtas doh.gif . sunenas kazkokiu lazeriuku kasara erzino. galvojau isprotes nuo lakstymo lotuliukas.gif . spintose megsta sedet smile.gif . suvercia, sukuicia viska, o paskui isitaiso ir miega doh.gif . bet labiausiai jam patinka vanduo! neimanoma nei leksciu plaut, nei maudytis, nes kisius lipa i kriaukle ar vonia doh.gif . jei noriu atsikratyt katinu, tai atsuku krana vonioj, taip kad vos vos kapsetu ir sedi ryzikas prie to krano visa diena lotuliukas.gif . ai, dar baisiai patinka muses gaudyt. vasara nei vienos muses, nei vieno uodo namie nebuna mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.