Jusu ~rockangelz~
Neradau Šilainiu visurines
Jusu ~rockangelz~
Ant ko nors "dantį grieži"?
Kai man reikėjo rinktis vieną iš artimiausių mokyklų (Šilainių, J.Grušo ir J.Basanavičiaus), rinkausi J.Grušo dėl meninės pakraipos. Apie Šilainių v.m. nieko blogo negirdėjau Norėčiau paprašyti paslaugėlės: jeigu pas jus dirba psichologas, permesk man jo darbo grafiką. Būsiu labai dėkinga QUOTE(klopedija @ 2006 11 28, 19:47) Ant ko nors "dantį grieži"? Kai man reikėjo rinktis vieną iš artimiausių mokyklų (Šilainių, J.Grušo ir J.Basanavičiaus), rinkausi J.Grušo dėl meninės pakraipos. Apie Šilainių v.m. nieko blogo negirdėjau Norėčiau paprašyti paslaugėlės: jeigu pas jus dirba psichologas, permesk man jo darbo grafiką. Būsiu labai dėkinga butinai
Nera uz ka
Dauguma is sios mokyklos pries pat baigiamuosiu egzus pabego i kitas salia esancias, o rezultatas toks, kad visi pabege sustojo i norimus univerus, kiti deja jau 5-8 metai bando laime i juos papulti. Kokia situacija dabar nezinau. JOs pliusas buvo geras paruosimas, minusas - velniskai gailejo pazymiu
QUOTE Tafi,2007 01 22, 14:05 JOs pliusas buvo geras paruosimas, minusas - velniskai gailejo pazymiu Dabar valstybinius egzaminus laiko kitose mokyklose, tai gal padėtis kiek pagerėjo QUOTE(klopedija @ 2007 01 22, 16:21) Dabar valstybinius egzaminus laiko kitose mokyklose, tai gal padėtis kiek pagerėjo Taip, tada turbu gerai, mano laiku valstybiniu dar nebuvo. Bet vat kas is jos neisejo susimove kaip reikiant per baigiamuosius, plius elementariu dalyku vidurkiai gana prasti. Vien tik kaip pvz, matematika 5, lietuviu 6, kitais metais kitoje vidurineje matke 9, lt-9. Net straipsniai buvo tuo laiku kodel visi is cia bega, ypac busimi dvyliktokai. QUOTE Tafi,2007 01 23, 15:34 kodel visi is cia bega, ypac busimi dvyliktokai. Tikrai verta pamąstyti
Pazystu daugeli mokytoju.... buvo matemotikos mokytoja kuri pries pora metu isejo.. tj pas ja 10 gaut buvo neimanoma... idomu apie kokius mokytojus kalba ajna
aš būčiau šitoj mokykloj mokiusis, bet baigiau 2 klases (buvo kitur tada- prie darželio prijungtos 1 ir 2 klasės) ir persikraustėm... rockangel, kelintokė tu ?
Sveiki
As taip pat baigiau šią mokyklą,ir likau patenkinta:) Jei kas domins - klauskite
Ir as cia mokiausi
Gal kas zinote daugiau apie pradines klases,mokytojas.
QUOTE(sindra @ 2007 06 14, 20:54) Ir as cia mokiausi Sakyciau daugiau nei klaiki, ypac, kai atkeliavo i musu darbo kompus vaizdelis , ka veikia mokiniai per pamokas sioje vidurineje, nezinau ar tai tikrai sioje, bent jau taip parasyta, bet visi gavome soka, kai pamokos metu mergaite ranka atlieka tam tikrus veiksmu su klasioko pasididziavimu. Kraupu. Svarbiausia, kad vaizdelis neatejo kaip spamas, o kaip normalus laiskas, kas priverte atsidaryti ir pasiziureti QUOTE(Tafi @ 2007 10 25, 22:35) Sakyciau daugiau nei klaiki, ypac, kai atkeliavo i musu darbo kompus vaizdelis , ka veikia mokiniai per pamokas sioje vidurineje Niekada nesimokiau, nesimokau ir nesimokysiu šitoj "pačioj baisiausioj vidurinėj" QUOTE(Tafi @ 2007 10 25, 22:35) Apie tai rašoma ir čia, (žiūrėti apačioje, "Tiria dar dvi bylas")
QUOTE(Tafi @ 2007 10 25, 23:35) Sakyciau daugiau nei klaiki, ypac, kai atkeliavo i musu darbo kompus vaizdelis , ka veikia mokiniai per pamokas sioje vidurineje, nezinau ar tai tikrai sioje, bent jau taip parasyta, bet visi gavome soka, kai pamokos metu mergaite ranka atlieka tam tikrus veiksmu su klasioko pasididziavimu. Kraupu. Svarbiausia, kad vaizdelis neatejo kaip spamas, o kaip normalus laiskas, kas priverte atsidaryti ir pasiziureti O tu tikra, kad tai vyko šioje mokykloje
sveikutes . gal kas gali papasakot apie silainiu vyd mokykla kuri randasi prie rasytes darzelio
Kaip ten paradynoiu klasiu mokytojos kokia geresiau rinkitis nes jau rugseji i mokykla reiks eiti Ir siaip kokia ten aplinka Labai jau bijau savo vaika leisti nes jis toks judrus ir labai nervingas ,tai bijau kad jam sunku bus
NEZINAU ,MAN TA MOKYKLA NEPATINKA
O čia senokai kažkas lankės...
Tafi - visa tai vyko ne Šilainių vidurinėje mokykloje. Tai buvo šmeižtas, kurį jau išsiaiškino.
ar yra ten pradinukų? ar atskiras pastatas koks? prašyčiau plačiau lb domintu pradinukai ačiū
Mane irgi pirmos klasės domina, rudenį dičkis kelias. Kiek žinau tai toj pačioj mokykloj pradinukai mokosi
Taip, pradinukų yra. Visi mokiniai mokosi viename pastate
Žinau, kad prieš porą metų tai tikrai buvo prailginta pradinukų grupė, o dabar nežinau ar vis dar yra
Geriausias būdas išsiaiškinti įvairius klausimus kaip ir norita sakė - visuotinis tėvelių susirinkimas
As pati baigiau sia mokykla, is mokausi normaliam universitete, mokytojai tikrai normalus, ir padeda ir moko, ir bendrauja. Aisku, yra tokiu kur gatveje sutikus nepasisveikinciau, bet tik vienetai. o del dvyliktoku parengimo, tai nesamone. kaip tik su abitura yra dirbama daug ir sunkiai, ir kiekvienas mokytojas, jei laiko ti dalyko egzamina, laaaabai daug padeda, aciu Silainiu vidurinei, ir mokytojams!!!!
Merginos Mamos labai prašau patarkit pirmokėlių kokia mokytoja
O koks pasirinkimas šiuo metu? Kurios ketvirtokus turi?
Šiaip tai jei yra galimybė, tai siūlau eit pas Rekštienę, taip pat žinau, kad ir mokytojos Edita ir Voverienė taip pat labai gerai vertinamos
Nerealia tau ačiū , lb aktuali info.
tavo vaikas lanko šia mokyklą? kokia ten atmosfera? man nedrąsu mažiuką su dičkiais kartu leist...
Mano manymu, jei pradinuku mokytoja jau pensiinio amziaus - tai taip, tada minusas. Bet jei tik per 50 - tai tik geriau. Ji turi savo sistema, turi daug patirties, ir jei jau tiek atidirbo sitam darbe - reiskia turi ir pakankamai kantrybes darbui su tokio amziaus vaikais.
Todel, kad apskritai yra mazai jaunu mokytoju sugebanciu mokyt pradinukus...
ir jei kolektyvas susiformaves ir darniai dirba - paprastai mokytojos daznai ir nesimaino...
mamos o kokie bendri atsiliepimai apie pradines klases šilainių mokykloj?
Kiek klausinėjausi pažįstamų ir draugų, tai visi buvo patenkinti mokytojomis, mokymo metodais
gal galit konkrečiai kokia mokytoja pradinukų rekomenduot?
Jau nereikai ju vistiek bus tik dvi viena gera kita geriau eit į kita mokyklą nei pas ją
QUOTE(Lera @ 2009 06 03, 15:54) Jau nereikai ju vistiek bus tik dvi viena gera kita geriau eit į kita mokyklą nei pas ją Tai kuri čia dabar gera, o kuri negera?? Vaikas jau mokyklon ruošiasi o jeigu pas raganą pršėmės
Na pasakokit kas buvot pirmoj pamokėlei? ar patėkot pas norima mokytoją?
Mane mokė Rekštienė, begalo gera mokytoja savo vaikus užauginus, ir tikrai moka rūpintis.
Bet man greiausios tai trys iš pradinių klasių mokytojų, tai Rekštienė, Edita, ir Ramanauskienė. Tikrai geros gyvenimo ir darbo patirtį turinčios moktojos.
Moka bendrauti su vaikais, turi patirtį šioje mokykloje,supratinga.Bent mano akimis žiūrint, bet čia kiekvienos mamytės sprendimas kur savo vaiką leisti.
Bet aš galiu pasakyti, kad Ramanauskienė tikrai gera mokytoja.
Norita kur landžioji
mažius ištrine iš mano telefono mokytojos telefono numerį
išmire mamkos
kaip supratau šį mokyklą jau vadinasi Tado Ivanausko?
norėjau paklaust tu kurie ten mokosi vyresnėse klasėse nei 4 , kaip yra prižiūrimi penktokai? kaip mokytojai jau po pradinių klasių? Teko girdėt kad šioj mokykloj klęsti smurtas ir nepriežiūra? kol esam pradinukai viskas atrodo gražu o kaip paskui? mąstom ar verta likt joje? žiūriu tema gerokai apleista bet gal kas nors atsilieps?
man dėl penktoku irgi įdomu būtu
sveikos mamytės, norėjau jūsų nuomonių ir patarimu, mano sūnus turi šias metais pradėti lankyti 1 klase ir renkuosi iš šilainiu vid mklos ir grušo vid mklos
gal turit kokių nors atsilėpimų apie dabartinių 4okų mokytojas būsimų pirmokų gal kokia parekomenduotumėt
[COLOR=red] Labai prasau parasykite kas ka zinote apie Tado Ivanausko vid.mokykla?Mano vaikai jau turi eiti i pirmaja klase...o as niekaip nenusprendziu i kokia mokykla leisti...
Pataisiau temos pavadinimą, nes ir mokyklos pavadinimas pasikeitė
|