Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno Tado Ivanausko vidurinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
rockangel
Neradau Šilainiu visurines g.gif Na tikiuosi kas nors atsilieps rolleyes.gif nes galiu i daug klausimu atsakyti... blush2.gif Nes pati joje mokausi friends.gif Jei tik turit klausimu rasykit rolleyes.gif Stengsiuosi padeti. Taip pat rasykite ir komentarus apie mokytojus ir pan. smile.gif

Jusu ~rockangelz~
klopedija
Ant ko nors "dantį grieži"? devil.gif
Kai man reikėjo rinktis vieną iš artimiausių mokyklų (Šilainių, J.Grušo ir J.Basanavičiaus), rinkausi J.Grušo dėl meninės pakraipos. Apie Šilainių v.m. nieko blogo negirdėjau gossip.gif
Norėčiau paprašyti paslaugėlės: jeigu pas jus dirba psichologas, permesk man jo darbo grafiką. Būsiu labai dėkinga notworthy.gif .
rockangel
QUOTE(klopedija @ 2006 11 28, 19:47)
Ant ko nors "dantį grieži"?  devil.gif
Kai man reikėjo rinktis vieną iš artimiausių mokyklų (Šilainių, J.Grušo ir J.Basanavičiaus), rinkausi J.Grušo dėl meninės pakraipos. Apie Šilainių v.m. nieko blogo negirdėjau gossip.gif
Norėčiau paprašyti paslaugėlės: jeigu pas jus dirba psichologas, permesk man jo darbo grafiką. Būsiu labai dėkinga  notworthy.gif .
*

butinai wink.gif siap gali apsilankyti http://intra.svm.lt/ rolleyes.gif
klopedija
rockangel,2006 12 02, 00:24]
butinai wink.gif siap gali apsilankyti http://intra.svm.lt/  rolleyes.gif
*

O, labai ačiū!
rockangel
Nera uz ka blush2.gif
Tafi
Dauguma is sios mokyklos pries pat baigiamuosiu egzus pabego i kitas salia esancias, o rezultatas toks, kad visi pabege sustojo i norimus univerus, kiti deja jau 5-8 metai bando laime i juos papulti. Kokia situacija dabar nezinau. JOs pliusas buvo geras paruosimas, minusas - velniskai gailejo pazymiu
klopedija
Tafi,2007 01 22, 14:05
JOs pliusas buvo geras paruosimas, minusas - velniskai gailejo pazymiu

Dabar valstybinius egzaminus laiko kitose mokyklose, tai gal padėtis kiek pagerėjo g.gif ... Mano bendradarbės mergaitės mokosi šioje mokykloje, ir nieko - pirmūnės mirksiukas.gif .
Tafi
QUOTE(klopedija @ 2007 01 22, 16:21)
Dabar valstybinius egzaminus laiko kitose mokyklose, tai gal padėtis kiek pagerėjo g.gif ... Mano bendradarbės mergaitės mokosi šioje mokykloje, ir nieko - pirmūnės  mirksiukas.gif .
*

Taip, tada turbu gerai, mano laiku valstybiniu dar nebuvo. Bet vat kas is jos neisejo susimove kaip reikiant per baigiamuosius, plius elementariu dalyku vidurkiai gana prasti. Vien tik kaip pvz, matematika 5, lietuviu 6, kitais metais kitoje vidurineje matke 9, lt-9. Net straipsniai buvo tuo laiku kodel visi is cia bega, ypac busimi dvyliktokai.
klopedija
Tafi,2007 01 23, 15:34
kodel visi is cia bega, ypac busimi dvyliktokai.

Tikrai verta pamąstyti g.gif
rockangel
Pazystu daugeli mokytoju.... buvo matemotikos mokytoja kuri pries pora metu isejo.. tj pas ja 10 gaut buvo neimanoma... idomu apie kokius mokytojus kalba ajna g.gif
NightStar
aš būčiau šitoj mokykloj mokiusis, bet baigiau 2 klases (buvo kitur tada- prie darželio prijungtos 1 ir 2 klasės) ir persikraustėm... rockangel, kelintokė tu ? rolleyes.gif
Agniska
Sveiki biggrin.gif
As taip pat baigiau šią mokyklą,ir likau patenkinta:) Jei kas domins - klauskite mirksiukas.gif
sindra
Ir as cia mokiausi biggrin.gif kai mokiausi, buvo visai nieko, bet dabar girdejau kad situacija gerokai suprastejus... schmoll.gif
Selena
Gal kas zinote daugiau apie pradines klases,mokytojas.
Tafi
QUOTE(sindra @ 2007 06 14, 20:54)
Ir as cia mokiausi biggrin.gif kai mokiausi, buvo visai nieko, bet dabar girdejau kad situacija gerokai suprastejus...  schmoll.gif
*

Sakyciau daugiau nei klaiki, ypac, kai atkeliavo i musu darbo kompus vaizdelis , ka veikia mokiniai per pamokas sioje vidurineje, nezinau ar tai tikrai sioje, bent jau taip parasyta, bet visi gavome soka, kai pamokos metu mergaite ranka atlieka tam tikrus veiksmu su klasioko pasididziavimu. Kraupu. Svarbiausia, kad vaizdelis neatejo kaip spamas, o kaip normalus laiskas, kas priverte atsidaryti ir pasiziureti unsure.gif
klopedija
QUOTE(Tafi @ 2007 10 25, 22:35)
Sakyciau daugiau nei klaiki, ypac, kai atkeliavo i musu darbo kompus vaizdelis , ka veikia mokiniai per pamokas sioje vidurineje
*
Niekada nesimokiau, nesimokau ir nesimokysiu šitoj "pačioj baisiausioj vidurinėj" hihihi.gif , todėl negaliu dėl šito dalyko ginčytis, bet manau, kad tai - tik nekurių ištvirkusių jaunuolių veiksmai, o ne visos mokylos "veidas", todėl nereikia labai sureikšmint neaiškiais būdais plintančių laiškų. Juolab, kad pati autorė teigia, jog nežino, ar tikrai tai vyksta Šilainių vid.mok.
klopedija
QUOTE(Tafi @ 2007 10 25, 22:35)
Sakyciau daugiau nei klaiki, ypac, kai atkeliavo i musu darbo kompus vaizdelis ...
*
Apie tai rašoma ir čia, (žiūrėti apačioje, "Tiria dar dvi bylas")
mam2ka
QUOTE(Tafi @ 2007 10 25, 23:35)
Sakyciau daugiau nei klaiki, ypac, kai atkeliavo i musu darbo kompus vaizdelis , ka veikia mokiniai per pamokas sioje vidurineje, nezinau ar tai tikrai sioje, bent jau taip parasyta, bet visi gavome soka, kai pamokos metu mergaite ranka atlieka tam tikrus veiksmu su klasioko pasididziavimu. Kraupu. Svarbiausia, kad vaizdelis neatejo kaip spamas, o kaip normalus laiskas, kas priverte atsidaryti ir pasiziureti unsure.gif
*

O tu tikra, kad tai vyko šioje mokykloje g.gif , o ne pokstas g.gif
fainule
sveikutes . gal kas gali papasakot apie silainiu vyd mokykla kuri randasi prie rasytes darzelio
Kaip ten paradynoiu klasiu mokytojos kokia geresiau rinkitis
nes jau rugseji i mokykla reiks eiti
Ir siaip kokia ten aplinka
Labai jau bijau savo vaika leisti nes jis toks judrus ir labai nervingas ,tai bijau kad jam sunku bus g.gif g.gif g.gif
renaciukas2
NEZINAU ,MAN TA MOKYKLA NEPATINKA 4u.gif
Bace
O čia senokai kažkas lankės...

Tafi - visa tai vyko ne Šilainių vidurinėje mokykloje. Tai buvo šmeižtas, kurį jau išsiaiškino. g.gif

Omrum
ar yra ten pradinukų? ar atskiras pastatas koks? prašyčiau plačiau lb domintu pradinukai ačiū ax.gif
norita

Mane irgi pirmos klasės domina, rudenį dičkis kelias. Kiek žinau tai toj pačioj mokykloj pradinukai mokosi ax.gif
Bace
Taip, pradinukų yra. Visi mokiniai mokosi viename pastate mirksiukas.gif
aea
mes gyvenam Uzliedziuose, sprendziam i kokia silainiuose mokykla leisti vaika nuo rugsejo i 1 klase..kazkaip galvoju apie sita mokykla, bet kazi cia yra prailginta grupe?

QUOTE(Bace @ 2009 02 07, 15:11)
Taip, pradinukų yra. Visi mokiniai mokosi viename pastate mirksiukas.gif
*

norita
QUOTE(aea @ 2009 03 15, 18:55)
mes gyvenam Uzliedziuose, sprendziam i kokia silainiuose mokykla leisti vaika nuo rugsejo i 1 klase..kazkaip galvoju apie sita mokykla, bet kazi cia yra prailginta grupe?
*

Kovo 26dieną 18val bus būsimų pirmokų tėvelių susirinkimas. Aš irgi daug ką išsiaiškint planuoju biggrin.gif
Bace
Žinau, kad prieš porą metų tai tikrai buvo prailginta pradinukų grupė, o dabar nežinau ar vis dar yra g.gif .
Geriausias būdas išsiaiškinti įvairius klausimus kaip ir norita sakė - visuotinis tėvelių susirinkimas ax.gif
Rrasytia
As pati baigiau sia mokykla, is mokausi normaliam universitete, mokytojai tikrai normalus, ir padeda ir moko, ir bendrauja. Aisku, yra tokiu kur gatveje sutikus nepasisveikinciau, bet tik vienetai. o del dvyliktoku parengimo, tai nesamone. kaip tik su abitura yra dirbama daug ir sunkiai, ir kiekvienas mokytojas, jei laiko ti dalyko egzamina, laaaabai daug padeda, aciu Silainiu vidurinei, ir mokytojams!!!! 4u.gif
Omrum
Merginos Mamos labai prašau patarkit pirmokėlių kokia mokytoja 4u.gif
Bace
O koks pasirinkimas šiuo metu? Kurios ketvirtokus turi? smile.gif
Šiaip tai jei yra galimybė, tai siūlau eit pas Rekštienę, taip pat žinau, kad ir mokytojos Edita ir Voverienė taip pat labai gerai vertinamos smile.gif
Omrum
Nerealia tau ačiū , lb aktuali info.

tavo vaikas lanko šia mokyklą? kokia ten atmosfera? man nedrąsu mažiuką su dičkiais kartu leist...
Peperoni
Mano manymu, jei pradinuku mokytoja jau pensiinio amziaus - tai taip, tada minusas. Bet jei tik per 50 - tai tik geriau. Ji turi savo sistema, turi daug patirties, ir jei jau tiek atidirbo sitam darbe - reiskia turi ir pakankamai kantrybes darbui su tokio amziaus vaikais.

Peperoni
Todel, kad apskritai yra mazai jaunu mokytoju sugebanciu mokyt pradinukus... ax.gif

ir jei kolektyvas susiformaves ir darniai dirba - paprastai mokytojos daznai ir nesimaino... ax.gif
Omrum
mamos o kokie bendri atsiliepimai apie pradines klases šilainių mokykloj?
Bace
Kiek klausinėjausi pažįstamų ir draugų, tai visi buvo patenkinti mokytojomis, mokymo metodais smile.gif. Mano nuomone mokytojos, sukaupusios nemažą gyvenimo ir mokymo patirtį, yra geriau nei kokios dar visai žalios, nes jos kitaip reguoja į vaikų išdaigas, kitaip reguoja apskritai į vaikus, nes pačios užauginusios savus gerai moka auklėti ir svetimus smile.gif. Kita vertus, kartais pasitaiko mokytojų, kurios net ir sukaupusios didelę mokymo padėtį moko vaikus senais metodais, nors pasaulis nestovi vietoje ir viskas jau atgyvenę. Bet tokių nusiskundimų esu girdėjus tik iš kelių vyresniųjų klasių mokytojų (viena lygtais jau atleista).
Omrum
gal galit konkrečiai kokia mokytoja pradinukų rekomenduot?
Omrum
Jau nereikai ju vistiek bus tik dvi viena gera kita geriau eit į kita mokyklą nei pas ją doh.gif "faina" ir visi paraše prašymus pas "gerąją " nu vnž...linksma nieko nepasakys..........
norita
QUOTE(Lera @ 2009 06 03, 15:54)
Jau nereikai ju vistiek bus tik dvi viena gera kita geriau eit į kita mokyklą nei pas ją doh.gif "faina" ir visi paraše prašymus pas "gerąją " nu vnž...linksma nieko nepasakys..........
*

Tai kuri čia dabar gera, o kuri negera?? Vaikas jau mokyklon ruošiasi o jeigu pas raganą pršėmės blink.gif
Omrum
Na pasakokit kas buvot pirmoj pamokėlei? ar patėkot pas norima mokytoją? rolleyes.gif mes tai taaaaaaaaip assa.gif biggrin.gif
norita
QUOTE(Lera @ 2009 06 08, 11:08)
Na pasakokit kas buvot pirmoj pamokėlei? ar patėkot pas norima mokytoją?  rolleyes.gif  mes tai taaaaaaaaip assa.gif  biggrin.gif
*

Buvom ir patekom thumbup.gif Tai kaip suprantu mūsiškiai ir bus klasiokai mirksiukas.gif
Milda*
Mane mokė Rekštienė, begalo gera mokytoja savo vaikus užauginus, ir tikrai moka rūpintis.
Bet man greiausios tai trys iš pradinių klasių mokytojų, tai Rekštienė, Edita, ir Ramanauskienė.
Tikrai geros gyvenimo ir darbo patirtį turinčios moktojos.
Omrum
QUOTE(Milda* @ 2009 06 08, 15:17)
  Ramanauskienė.
*

o kuo būtent ji gera?
Milda*
Moka bendrauti su vaikais, turi patirtį šioje mokykloje,supratinga.Bent mano akimis žiūrint, bet čia kiekvienos mamytės sprendimas kur savo vaiką leisti.
Bet aš galiu pasakyti, kad Ramanauskienė tikrai gera mokytoja. mirksiukas.gif
Omrum
Norita kur landžioji biggrin.gif ateik nu biggrin.gif

mažius ištrine iš mano telefono mokytojos telefono numerį doh.gif gal gali į až parašyt? noriu pasiskambint patikslint viską.
Omrum
išmire mamkos hihihi.gif
Zefira
kaip supratau šį mokyklą jau vadinasi Tado Ivanausko?

norėjau paklaust tu kurie ten mokosi vyresnėse klasėse nei 4 , kaip yra prižiūrimi penktokai? kaip mokytojai jau po pradinių klasių? Teko girdėt kad šioj mokykloj klęsti smurtas ir nepriežiūra? kol esam pradinukai viskas atrodo gražu o kaip paskui? mąstom ar verta likt joje?

žiūriu tema gerokai apleista bet gal kas nors atsilieps?
Omrum
man dėl penktoku irgi įdomu būtu g.gif
jurgitux1978
sveikos mamytės, norėjau jūsų nuomonių ir patarimu, mano sūnus turi šias metais pradėti lankyti 1 klase ir renkuosi iš šilainiu vid mklos ir grušo vid mklos
gal turit kokių nors atsilėpimų apie dabartinių 4okų mokytojas būsimų pirmokų gal kokia parekomenduotumėt
Zese
[COLOR=red] Labai prasau parasykite kas ka zinote apie Tado Ivanausko vid.mokykla?Mano vaikai jau turi eiti i pirmaja klase...o as niekaip nenusprendziu i kokia mokykla leisti... doh.gif Gal kas ten irgi zada leisti?Gal ka apie mokytojas girdejote?......... g.gif
ernoja
Pataisiau temos pavadinimą, nes ir mokyklos pavadinimas pasikeitė 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.