Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų mada
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
ausyte
Nenoriu pasirodyti kokia bambekle, ar atsilikusi nuo mados, taciau pastebejau, kad vaiku mada nebesiskiria nuo vyresniu mados. g.gif Mazos mergytes kartais atrodo kaip kokios didziausios panos. Nebebuna tu mazu graziu VAIKISKU princesiu. biggrin.gif Kartais, kokioj MAXIMOJ pasiziuri i sukneles, tai tas pats fasonas mergaitems nuo puses metuku iki 10 metu. Mazdaug. rolleyes.gif Bent jau as pasigendu vaikiskumo. cool.gif Kada dziaugtis vaikyste, jei ne vaikysteje??? clap_1.gif
ultraviolet
Sutinku sad.gif Mano dukrai 3.9metų.kai jai buvo vieneri norėjosi ją aprengt vos ne kaip save:džinsus,marškinėlius kokius baltus,dirželį kokį,o dabar tikrai pagalvoju,kad vaikystė juk blink.gif ,o drabužėliai - tamsiu spalvų,jei būtų didesnė išmiera,tai ir aš tokius nešiočiau...Norisi šitų riškių gelyčių,meškiukų... g.gif
afera
QUOTE (ausyte @ 2004 10 18, 12:09)
<...> Nebebuna tu mazu graziu VAIKISKU princesiu. <...>

na, o as nenoriu pasirodyt kokia nacionaliste ar dar biesas zino kas, bet "kvarbatkinis princesinis variantas" man kaip tik labai ne prie sirdies, Lenkija atsiduoda... O ryskiu spalvu, gelyciu ar meskiuku trukumo tikrai nepastebejau g.gif . Pripirkau visokiu kelniu su gelytem, primezgiau megztuku irgi su gelytem;). grazu thumbup.gif ... O kodel vaikai turi buti atskirti nuo mados (cia turiu omeny modelius,o ne gelytes;))? Gal tik nereikia mazom mergytem drabuziu, kurie ant suaugusios moters atrodo sexy (visokios aptemptos kelnes plika bamba, basutes ant kulniuku ar pan)...
ausyte
QUOTE (afera @ 2004 10 18, 14:21)
na, o as nenoriu pasirodyt kokia nacionaliste ar dar biesas zino kas, bet "kvarbatkinis princesinis variantas" man kaip tik labai ne prie sirdies, Lenkija atsiduoda... O ryskiu spalvu, gelyciu ar meskiuku trukumo tikrai nepastebejau g.gif . Pripirkau visokiu kelniu su gelytem, primezgiau megztuku irgi su gelytem;). grazu thumbup.gif ... O kodel vaikai turi buti atskirti nuo mados (cia turiu omeny modelius,o ne gelytes;))? Gal tik nereikia mazom mergytem drabuziu, kurie ant suaugusios moters atrodo sexy (visokios aptemptos kelnes plika bamba, basutes ant kulniuku ar pan)...

Gal tik nereikia mazom mergytem drabuziu, kurie ant suaugusios moters atrodo sexy (visokios aptemptos kelnes plika bamba, basutes ant kulniuku ar pan).....butent suaugusiuju mada ir turejau omeny... wink.gif Man irgi nepatinka barbiskas stilius.
Noa
Hm, berniukams man regis tai negresia smile.gif Ju mados ir taip neypatingai skiriasi, tik va spalvos gal... Maziukas va bimbineja su raudonom kelnem, raudonais batais ir raudonu bliuzonu melynom rankovem - ir nieko, grazu smile.gif O vat kai isivaizduoju savo dieda su raudonais 46 numerio batais, kazkaip net ant dusios gera palieka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
babble
O man tai uzkliuva, kad vaiku nerengia graziais, klasikiniais rubeliais, pvz. pusilgemis suknelemis su baltom apykaklaitemis, paltukais, beretemis, kostiumukais, marskinukais ir pan. Kazkaip, mano akimis, suprastejo vaikai savo apranga. Visada - dzinsai, kedai, maikes, striukes. Net ir per sventes taip. O pasiimkit musu vaikystes nuotraukas ir pamatysit kaip graziai mus tevai rengdavo biggrin.gif
nerile
Vaikiskais drabuziais dabar paaugliai rengiasi: ant kupriniu minksti zaisliukai, visokios rozines maikutes, trumpi sijonukai laugh.gif
O jei rimtai, tai as savo mergaitei niekur nerandu normaliu graziu rubeliu: arba kokie maisai, arba kaina blink.gif , o ji aukstoka ir kudute. Reiks vestis pas savo siuveja wink.gif
Makarska
QUOTE (babble @ 2004 11 02, 17:41)
Kazkaip, mano akimis, suprastejo vaikai savo apranga. Visada - dzinsai, kedai, maikes, striukes. Net ir per sventes taip. O pasiimkit musu vaikystes nuotraukas ir pamatysit kaip graziai mus tevai rengdavo biggrin.gif

Pritariu. Pvz. darzeliuose vaikai su apsmukusiomis sportinemis kelnemis ir nutrintais dzemperiais. Parduotuvese patogiu ir graziu rubu vaikams (berniukams) uz normalia kaina nerandu. Nuperku maxej koki sportini kostiuma (nes nemoka sagu uzsisegti), tai po poros skalbimu spalva isblunka arba labai greitai susivelia ir praranda rubas vaizda.
lota
QUOTE (babble @ 2004 11 02, 19:41)
O man tai uzkliuva, kad vaiku nerengia graziais, klasikiniais rubeliais, pvz. pusilgemis suknelemis su baltom apykaklaitemis, paltukais, beretemis, kostiumukais, marskinukais ir pan. Kazkaip, mano akimis, suprastejo vaikai savo apranga. Visada - dzinsai, kedai, maikes, striukes. Net ir per sventes taip. O pasiimkit musu vaikystes nuotraukas ir pamatysit kaip graziai mus tevai rengdavo biggrin.gif

Man tai fu, kai vaikus rengia kaip mini suaugusius: kostiumukai, beretes dry.gif Kam is vaikiuko tyciotis... Musu kieme yra mergaite, kuria tevai aprengia su paltu iki zemes ir skrybelaite. Vaikiukas dar vos paiena, tas paltas tarp koju pinasi, gaila ziuret. Man graziau dzinsai ir kedai, juk vaikai laksto, duksta, tai ir apranga turi buti atitinkama... Bet cia aisku skonio reikalas....
Noa
QUOTE (lota @ 2004 11 03, 14:32)
Man tai fu, kai vaikus rengia kaip mini suaugusius: kostiumukai, beretes dry.gif Kam is vaikiuko tyciotis... Musu kieme yra mergaite, kuria tevai aprengia su paltu iki zemes ir skrybelaite. Vaikiukas dar vos paiena, tas paltas tarp koju pinasi, gaila ziuret. Man graziau dzinsai ir kedai, juk vaikai laksto, duksta, tai ir apranga turi buti atitinkama... Bet cia aisku skonio reikalas....

Ui pritariu smile.gif Ne, nesutinku kad vaikus reikia rengti kostiumais - na apie mergaites tyliu, neismanau - gal, bet berniukas su kostiumu - totali nesamone sad.gif

Kai reikejo maziuka krikstyt, vos nenusisoviau, pasiuloj - vieni kostiumai su slipsais. O man tas 8 men. kudikis su storu pilveliu ir kreivom kojytem ir su kostiumu girta verslininka primena biggrin.gif Juolab kad keturiom eina biggrin.gif Taigi nieko prasmatnaus biggrin.gif

Vaikui gi nera svarbu, kaip atrodyt, jam tie slipsai ir marskiniai trukdo. Vis tiek gi jie visom progom siunta... Nerengiau taip ir nerengsiu smile.gif
Nukė
Aha, man irgi labai neskoningai atrodo visokie pribumbasai vaikams a la kaklaraistis, atlasines suknios us kaspinais ir "perlais", ir t.t... dry.gif O ypac kai taip "ispuosta" vaika pasodina vienoj vietoj ir liepia neissitept blink.gif
Man tai super siuolaikiniai rubeliai (aisku, ne is Maximos). Mano 5 menesiu berniokas ne sliauztus, o stiliovas kelnes su kisenem ir komufliazini bliuzona su kapisonu nesioja biggrin.gif thumbup.gif
O apie krikstynu rubeliu asortimenta komentaru neturiu ph34r.gif
rosa
O aš turiu ilgakoję liesą paauglę, kuri mėgsta tik kelnes. Nuėjus į bet kokią parduotuvę, visų kelnių liemuo būna platus. Pardavėjos tik šypsosi ir aiškina, kad dauguma paauglių turi tą pačią problemą. Mamytės, kaip sprendžiat tokią problemą? Nesivesiu gi aš savo dukros pas siuvėją kelnių siūt.
Ašara
QUOTE(rosa @ 2005 04 12, 09:41)
O aš turiu ilgakoję liesą paauglę, kuri mėgsta tik kelnes. Nuėjus į bet kokią parduotuvę, visų kelnių liemuo būna platus. Pardavėjos tik šypsosi ir aiškina, kad dauguma paauglių turi tą pačią problemą. Mamytės, kaip sprendžiat tokią problemą? Nesivesiu gi aš savo dukros pas siuvėją kelnių siūt.
*

Prieš pirkdama kelnes ar sijoną visuomet apžiūrėdavau ar bus galima pasiaurinti juosmenį. Kartais ir pati rankom gražiai įsiūdavau siūles, kartais eidavom pas siuvėją. Džinsus labai gražiai pertvarkydavo. Kai dabar prisimenu, tai tikrai visas kelnes reikdavo siaurint.
organzza
O man atrode priesingai,kad visose paeduotuvese rubai baisiai kudiems vaikams.Mano dukra apie140 cm,svoris apie 30kg.Ji neperdziuvus mergaite rolleyes.gif ,bet tikrai ne stora,ir mes jau labai sunkiai gaunam kelnes ar sijonelius,kad pilvo neverztu.Mane nervina ,kad jau tokiems vaikams nesiuva kelniu ant gumos,kad butu patogu.Siaip tai stengiuosi madingai rengti,paneliskai,bet ziuriu,kad pirmiausiai butu patogu.Vienintele parduotuve,kur perkame kelnes yra"reserved"(p.c."savas").Ten ir kainos geros,kazkaip daznai nuolaidos buna.
O kas liecia vaiku mada...man asmeniskai tai ner lygiu"benettono"vaiku rubams thumbup.gif ,tik kainos didokos sad.gif
Elena4
As savo dukroms rubus daugiausia Riki2 parduotuvese perku - man ten patinka thumbup.gif . Ziema labia grazu svarkeli su velvetinem kelnem pirkau, savaitgali pirkau rozini pavasarini paltuka, rudeniui labai thumbup.gif super svarkeji, mazajai grazia striukyte....Man ten kainos ir kokybes santykis normaliausias smile.gif
Mna ten tik batai per brangus unsure.gif .Dabar kai vyresnioji taip auga - tai ieskau batu gariunuose arba is Maximos vienam sezonui nuperku pvz. kedus ar batukus. Tik zieminius stengiuos gerus ir siltus pirkti smile.gif
migliux
QUOTE(gerda @ 2004 11 06, 01:12)
Man tai super siuolaikiniai rubeliai (aisku, ne is Maximos). Mano 5 menesiu berniokas ne sliauztus, o stiliovas kelnes su kisenem ir komufliazini bliuzona su kapisonu nesioja biggrin.gif  thumbup.gif
O apie krikstynu rubeliu asortimenta komentaru neturiu ph34r.gif
*

Sutinku su tavo nuomone, tik nesuprantu, kodėl iš Maximos negeri rūbai? Ar dėl kokybės? Aišku, jei gali sau leisti pirkti brangiose parduotuvėse, tai kodėl gi ne, bet aš nematau reikalo schmoll.gif Greičiau išauga nei sunešioja
rosa
QUOTE(Elena4 @ 2005 04 19, 08:31)
As savo dukroms rubus daugiausia Riki2 parduotuvese perku - man ten patinka  thumbup.gif .
*

Aš vilnietė, bet tokios parduotuvės nežinau. Man tai visai nieko Zara, tik galėtų būti pigiau.
kamileh
Man tai irgi laaabai patinka, kai vaikai aprengti visokiais gražiais šventiškais rūbeliais, bet šitai labiau galioja mergaitėms, nes mažas berniukas su kostiumu - nei šis, nei tas... smile.gif
Aišku viskas turi būti pagal proga, mergaitės su ilgu paltu it skrybelaite juk neleisi į kiema - tam labiau tinka džinsai ir striukė. Aišku, kad kiekvienai progai turėtum kuo aprengt vaiką, tai reiktų paišlaidaut, kad turėtų ir striukę, ir paltuką, tuo labiau, kad greitai išauga... g.gif
Iš vaikystės turiu baisų atsiminimą - KAILINIUS blink.gif
Nu košmaras kažkoks - tempi roges į kalną, prakaitas srūva ir dar tuos kailinius ant kupros tempt. SIAUBAS doh.gif
Kaip pavydėdavau vaikams su striukėm... smile.gif
Elena4
QUOTE(rosa @ 2005 04 19, 10:15)
Aš vilnietė, bet tokios parduotuvės nežinau. Man tai visai nieko Zara, tik galėtų būti pigiau.
*

RIKI2 yra VCUP'e 5-ame aukste, islipus is eskalatoriaus i kaire mirksiukas.gif
Dar ju parduotuve yra ir Siaures miestelyje, salia Norfos 2 aukste.Pabandykit 4u.gif
http://www.riki.lt
Elena4
QUOTE(migliux @ 2005 04 19, 10:15)
Sutinku su tavo nuomone, tik nesuprantu, kodėl iš Maximos negeri rūbai? Ar dėl kokybės? Aišku, jei gali sau leisti pirkti brangiose parduotuvėse, tai kodėl gi ne, bet aš nematau reikalo schmoll.gif Greičiau išauga nei sunešioja
*

AsS perku ir is Maximos tas a le maikes ant dzinsiuku nesioti - gi vis tiek danai skalbi, vaikai isauga, nezinau kaip jus, bet as kol kas pasiziuriu, kad nebutui skystos, grazes ir perku, nenusivyliau dar tongue.gif
christy
Graži ta vaikiška mada - bet ir kainos gražios smile.gif
naitas
QUOTE(ausyte @ 2004 10 18, 14:08)
Nenoriu pasirodyti kokia bambekle, ar atsilikusi nuo mados, taciau pastebejau, kad vaiku mada nebesiskiria nuo vyresniu mados. g.gif  Mazos mergytes kartais atrodo kaip kokios didziausios panos. Nebebuna tu mazu graziu VAIKISKU princesiu.  biggrin.gif Kartais, kokioj MAXIMOJ pasiziuri i sukneles, tai tas pats fasonas mergaitems nuo puses metuku iki 10 metu. Mazdaug. rolleyes.gif Bent jau as pasigendu vaikiskumo.  cool.gif Kada dziaugtis vaikyste, jei ne vaikysteje???  clap_1.gif
*

man mergaičių mada atrodo per daug seksualizuota. tie visokie kūno blizgesių rinkiniai, vaikiški lūpdažiai, kvepalai... šlamštas tikras.

o berniukams siuvami militaristinio stiliaus drabužiai... kaip kareiviams.. nu ir kas, kad jie praktiški, tipo, galima neplauti savaitę unsure.gif
Urartu
QUOTE(naitas @ 2006 10 13, 20:53)

o berniukams siuvami militaristinio stiliaus drabužiai... kaip kareiviams.. nu ir kas, kad jie praktiški, tipo, galima neplauti savaitę unsure.gif
*

Mano supratimu, berniukams normalesni rūbai Benetone ir Mexxe. Visur kitur - arba nenusakomos spalvos bliuzonai su kvailiausiu akį rėžainčiu raudonai-geltonu užrašu arba tos pačios nenusakomos spalvos džinsai plačiausiu juosmeniu, nors berniukai (ypač nuo 6-7 metų) dažnaiusiai būna liesi kaip skalikai...
Nupirkti kažkokį padorų skoningą praktišką rūbelį, na kad ir į mokyklą - be šansų... Tai ir tenka taškytis pinigėliais minėtose parduotuvėse karsta.gif
agle
O man patinka , ne parduotuvių siūloma mada , o taip kaip patys vaikai rengiasi . Žinoma tai daugiausiai iš tų antrinių parduotuvių,ir kelnės nudribussiosir tas kareiviškas (militaristinis ) ir reperiškas , tik ne barbiškas . O kadangi pas mane problema kaip ir pas visas mamas auginančias paneles , tai kartais bėgame siūtis , kartais ką įdomaus tėtis iš užsienio parveža, kartais į second hand įlendam pati dar moku megzti , taigi didelės problemos kaip ir ne matau , bet va su batais ką reikia daryti , nes kojytės ilgos ir siauros , žieminius batus tai abiems dukroms nešu į taisyklą siaurinti per aulus , o pėdos tai maskatuojsi .
vailija
Man labai patinka šiuolaikinė mergyčių mada, nes nemėgstu kaspinėlių, pustų suknelių. Aišku, ne visad gauni ko nori ir kainos kandžiojasi. Tada tenka pasisiūti ir dabar siūnam žiemines kelnytes su liemene ir dar sijonukas išeis. Iš tos štapnuotos medžiagytės su pašildinimu. Tokių gražių spalvų yra, kad net akys apraibo kai pamačiau. Numezgu kokį megztuką, nes nieko gero nėra pirkti. Taip pat rūbelius perku ir skudurinuose, bet tik labai gražius ir dabar turim paltuką nupirkę kainavo tik 25 Lt, parduotuvėj net neįsivaizduoju kiek už tokį būtume suploję. Graži dabar mada, tik man ir nepatinka ka mergytes ir į svečiu ar į kavines veda su treningais. Būna ir taip kai tėvam vienodai.
~Artemidė ~
4u.gif del mergaitiskos mados negaliu nieko pasakyti-man patinka ir barbiskumas, ir truputis suaugusiuju stiliaus...bet va berniukams tai katastrofa-nieko grazaus, nieko neiprasto...skuduryne geresniu randi nei Nauju kolekciju pristatymuose... doh.gif
Cekavauskiene
cia tai pritariu.Ir nevaiksto vienodi du.Ka nors paderini ir thumbup.gif
Pangasija
QUOTE(monie @ 2005 04 21, 08:48)
Iš vaikystės turiu baisų atsiminimą - KAILINIUS blink.gif
Nu košmaras kažkoks - tempi roges į kalną, prakaitas srūva ir dar tuos kailinius ant kupros tempt. SIAUBAS doh.gif
Kaip pavydėdavau vaikams su striukėm... smile.gif
*

blink.gif as tai su sentimentais prisimenu savo darzelio laiku kailinius. buvo tokie idomus, leopardo rasto. ir tikrai nesunkus. oi, kaip as su jais sau patikdavau ax.gif labai gaila buvo, kai isaugau.
Bittersweet
o man kaip tik labai patinka kad rubeliai a la kaip suaugusiu,as jokiu budu ne apie sexy rubus,bet nuo rekianciu ruzavu spalvu bloga daros g.gif skonio reikalas,bet as taip rengciau savo vaiki mielu noru biggrin.gif
cia kad butu aiskiau apie ka sneku
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
ir dar smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
gekoniuke
kokie gražus vaikučiai thumbup.gif bet kol manoji tokia buvo problemų papuošt neturėjau. Bėda dabar, kartais pagalvoju jog prekybininkai pamiršo 9-11metų vaikučius. Jau ir nebe mažiukai, bet ir ne panos. doh.gif manoji l. reikli apsirengimui ir kaip nekeista patys einamiausi dabar jos rūbeliai iš padėvėtų,mat dar išlaikę tos amžiaus grupės poreikius, o parduotuvėj jei randam jos dydžio, tai nedrystu nė siūlyt jai- atrodytu kaip.. doh.gif
Bittersweet
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ramyra
Grazu grazu paziuret ax.gif
Man asmeniskai kas nepatinka, tai spalvu pasiula berniukams......juoda, tamsiai zalia........is vis tokios tamsios spalvos. Kartais baisu pasidaro atejus i parduotuve....Vaikas juk ne i laidotuves eijna. Tamsus maziau tepasi????Nieko panasaus, nusivale nosi i rankove ir vaiksto kleckuotas.....O kai plauni daznai, tai ir ta tamsi spalva taip slyksciai nusiplauna. As uz sviesias, ryskias spalvas drinks_cheers.gif
Bittersweet
QUOTE(gekoniuke @ 2006 11 27, 16:09)
kokie gražus vaikučiai thumbup.gif bet kol manoji tokia buvo problemų papuošt neturėjau. Bėda dabar, kartais pagalvoju jog prekybininkai pamiršo 9-11metų vaikučius. Jau ir nebe mažiukai, bet ir ne panos.  doh.gif manoji l. reikli apsirengimui ir kaip nekeista patys einamiausi dabar jos rūbeliai iš padėvėtų,mat dar išlaikę tos amžiaus grupės poreikius, o parduotuvėj jei randam jos dydžio, tai nedrystu nė siūlyt jai- atrodytu kaip.. doh.gif
*

va vyresniem vaikams smile.gif zaroj labai graziu vaikisku rubu yra
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Upsiukas
Berniukams rūbų pasirinkimas-minimalus.
Ieškojau kelnių savo 2 metų bambyzui, tai šakės, įeini į parduotuvę, kabo 22 fasonai mergaitiškų kelnių ir vargani 4 fasonai berniukiškų.
Vienoj parduotuvėj visi siūlomi 4 fasonai buvo su išsiuvinėtom raidėm, ko aš pakęsti negaliu. Elementarių, be jokių užrašų ir kitokių prisiuvinėtų nesąmonių, kelnių tiesiog nėra (bent jau tada nebuvo)!
Be to, vaikiškų rūbų kainos, žinant, kad jie rūbą dėvi vieną sezoną, per daug išpūstos.
Virdzinija
Labai gražūs drabužėliai :liuks:
Tik gatvėse man užkliūna (Lietuvoje) pirmokėlių amžiaus mergaitės, apsirengusios bambą apnuoginančiais aptemptais marškinėliais... na gal esu senamadiška ir sakau kad mano laikais to nebuvo, bet atrodo tai kaip pedo**ilų svajonė tokia apranga blink.gif
Urartu
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 11 27, 15:06)
o man kaip tik labai patinka kad rubeliai a la kaip suaugusiu,as jokiu budu ne apie sexy rubus,bet nuo rekianciu ruzavu spalvu bloga daros g.gif skonio reikalas,bet as taip rengciau savo vaiki mielu noru biggrin.gif
cia kad butu aiskiau apie ka sneku
user posted image

*

Šitie rūbeliai irgi Zaros, atspėjau? bigsmile.gif
Bittersweet
QUOTE(leputė @ 2006 11 28, 17:48)
Šitie rūbeliai irgi Zaros, atspėjau? bigsmile.gif
*

aha pirmos 8 nuotraukos yra zaros rubeliai smile.gif
Urartu
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 11 27, 15:06)

user posted image
*

o šitie - panašūs į Benetoną
Bittersweet
QUOTE(leputė @ 2006 11 28, 20:50)
o šitie - panašūs į Benetoną
*

cia is www.next.co.uk
Dujokaukee
Aš tai savo vaikus rengsiu ir mokysiu juos rengtis taip, kaip jie patys nori, nes mane erzina visokios madų aukos. Aš už individualumą nuo pat vaikystės ir prieš bandos jausmą. Noriu, jog mano vaikai, kai paaugs, kad neturėtų tokio komplekso dėl to, jog jie nemadingai rengiasi. Mada - blogis.
Urartu
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 11 28, 19:59)
cia is www.next.co.uk
*

Next rūbeliais pas mus kol kas lyg ir neprekiauja... Tik skudurynuose galima rasti. Todėl ir nepažinau tongue.gif
Bittersweet
QUOTE(leputė @ 2006 11 28, 21:25)
Next rūbeliais pas mus kol kas lyg ir neprekiauja... Tik skudurynuose galima rasti. Todėl ir nepažinau tongue.gif
*

aha bet siustis galima smile.gif viena forumiete tarpininkauja smile.gif
nes
Va visos sitos nuotraukytes- musu su maze stilius. Ir batukus tokius turim ir dar keleta panasiu smulkmenu. Maze visada susilaukia aplinkiniu demesio !!!!!!! Dievinu sitas spalvytes ir mano 2 metu zuikiui jos puikiai tinka.
spylka
man tai irgi labai nepatinka kai mergytems uzdeda basutes su kulniukais, juk kojas issisukt gali schmoll.gif ir visokie pribumbazai tai vea schmoll.gif savo vaiko taip nerengiau ir nerengsiu geriau tvarkint\gi, švarūs ir mieli rūbeliai mirksiukas.gif
remka
user posted image
Atrodo nerealiai graziai,tik Lietuvioje tokiu spalvu berniukams nebuna g.gif
Lietuvoje katastrofa su vaikiskais rubais,kokybe tragiska tu paciu lenku siuvimo,neatitinka dydziai,kreivos siules,siemet striukes vaikui taip ir nenupirkau,nes niekur neradau normalios,visos tamsios,prisiuvineta visokiu nesamoniu,medziaga prasta,arba radau,tai 260lt. doh.gif zodziu pasirinkimas skurdus...Vaiku prekese is vis kabo trys striukes ,o dydziai tik 98-110 doh.gif
inga-uk
QUOTE(remka @ 2007 01 09, 07:12)
user posted image
Atrodo nerealiai graziai,tik Lietuvioje tokiu spalvu berniukams nebuna g.gif
Lietuvoje katastrofa su vaikiskais rubais,kokybe tragiska tu paciu lenku siuvimo,neatitinka dydziai,kreivos siules,siemet striukes vaikui taip ir nenupirkau,nes niekur neradau normalios,visos tamsios,prisiuvineta visokiu nesamoniu,medziaga prasta,arba radau,tai 260lt. doh.gif zodziu pasirinkimas skurdus...Vaiku prekese is vis kabo trys  striukes ,o dydziai tik 98-110 doh.gif
*

tai nepigiau tada paciai siutis rolleyes.gif
strazdanėlė...
nežiūriu jokių madų, rengiu taip, kad mažytė atrodytų tvarkingai ir gražiai wub.gif
Olimpiete
as mada ziuriu smile.gif bet labiau orientuojuos i tai, ar vaikui patogu. Graziai atrodo, kai vaikas su megstinuku ir dar striuke ale svarkelis su kapisonu, bet ar jam patogu tiek sluoksniu prirengtam? iki kokiu metu isvis nerengiau nieko, kas su kapisonu, nes man atrode, kad nepatogu vaikui, ypac dar jei nevaiksto, gulineja daugiau, taip pat vengiau visokiu uztrauktuku, didesniu saguciu. Kai 11 men pradejo vaikscioti tai mada biski pasikeite smile.gif mylim ir kapisonus ir uztrauktukus ir sagutes smile.gif bet vis tiek nerengsiu net ir pacio madingiausio drabuzio jei vaikas su juo eis kaip nesavas. Ka pastebiu is bendraamziu vaiku tarpo, tai pvz nelabai patogu 2 m. vaikui dirzas ant pilvuko, as dedu petnesas jei jau neisvengiama. Dar ziuriu ar aplamai mano vaikui tas madingas daiktas tinka - juk kartais ir suaugusieji ir vaikai su kai kuriais drabuziais atrodo juokingai.
T.A.K.
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 28, 04:33)
Labai gražūs drabužėliai :liuks:
Tik gatvėse man užkliūna (Lietuvoje) pirmokėlių amžiaus mergaitės, apsirengusios bambą apnuoginančiais aptemptais marškinėliais... na gal  esu senamadiška ir sakau kad mano laikais to nebuvo, bet atrodo tai kaip pedo**ilų svajonė tokia apranga blink.gif
*

ir ne tik pirmokeliu doh.gif Daznai sutinku motinas aprengusias savo iki metu vaikus, man klaiku ziuret (jau nekalbant apie skonio stoka). Toks jausmas kad motinos pacios prasosi kad ju vaika isprievartautu doh.gif doh.gif doh.gif . Neseniai maciau Lindex parduotuvej , Vilniuje, suknele mazoms mergytems kazkur iki 1.5 metuku ismarginta... kaukolemis doh.gif doh.gif doh.gif . Ir ka jus galvojat- po poros dienu, del idomumo, uzejau i ta pacia parduotuve - nei vienos sukneles neliko g.gif
Staigmena
blink.gif nu savo vaiko su kaukolėm niekad nerengčiau o ypač mažos mergytės blink.gif man tai labai gražūs next rubeliai o savo pupai proginius rūbelius siuvu o kasdieninius dažniausiai perku skuduryne nes ten tikrai gražių galima rasti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.