Nenoriu pasirodyti kokia bambekle, ar atsilikusi nuo mados, taciau pastebejau, kad vaiku mada nebesiskiria nuo vyresniu mados.
Sutinku
na, o as nenoriu pasirodyt kokia nacionaliste ar dar biesas zino kas, bet "kvarbatkinis princesinis variantas" man kaip tik labai ne prie sirdies, Lenkija atsiduoda... O ryskiu spalvu, gelyciu ar meskiuku trukumo tikrai nepastebejau
Gal tik nereikia mazom mergytem drabuziu, kurie ant suaugusios moters atrodo sexy (visokios aptemptos kelnes plika bamba, basutes ant kulniuku ar pan).....butent suaugusiuju mada ir turejau omeny...
Hm, berniukams man regis tai negresia
O man tai uzkliuva, kad vaiku nerengia graziais, klasikiniais rubeliais, pvz. pusilgemis suknelemis su baltom apykaklaitemis, paltukais, beretemis, kostiumukais, marskinukais ir pan. Kazkaip, mano akimis, suprastejo vaikai savo apranga. Visada - dzinsai, kedai, maikes, striukes. Net ir per sventes taip. O pasiimkit musu vaikystes nuotraukas ir pamatysit kaip graziai mus tevai rengdavo
Vaikiskais drabuziais dabar paaugliai rengiasi: ant kupriniu minksti zaisliukai, visokios rozines maikutes, trumpi sijonukai
O jei rimtai, tai as savo mergaitei niekur nerandu normaliu graziu rubeliu: arba kokie maisai, arba kaina
Pritariu. Pvz. darzeliuose vaikai su apsmukusiomis sportinemis kelnemis ir nutrintais dzemperiais. Parduotuvese patogiu ir graziu rubu vaikams (berniukams) uz normalia kaina nerandu. Nuperku maxej koki sportini kostiuma (nes nemoka sagu uzsisegti), tai po poros skalbimu spalva isblunka arba labai greitai susivelia ir praranda rubas vaizda.
Man tai fu, kai vaikus rengia kaip mini suaugusius: kostiumukai, beretes
Ui pritariu Kai reikejo maziuka krikstyt, vos nenusisoviau, pasiuloj - vieni kostiumai su slipsais. O man tas 8 men. kudikis su storu pilveliu ir kreivom kojytem ir su kostiumu girta verslininka primena Vaikui gi nera svarbu, kaip atrodyt, jam tie slipsai ir marskiniai trukdo. Vis tiek gi jie visom progom siunta... Nerengiau taip ir nerengsiu
Aha, man irgi labai neskoningai atrodo visokie pribumbasai vaikams a la kaklaraistis, atlasines suknios us kaspinais ir "perlais", ir t.t...
Man tai super siuolaikiniai rubeliai (aisku, ne is Maximos). Mano 5 menesiu berniokas ne sliauztus, o stiliovas kelnes su kisenem ir komufliazini bliuzona su kapisonu nesioja O apie krikstynu rubeliu asortimenta komentaru neturiu
O aš turiu ilgakoję liesą paauglę, kuri mėgsta tik kelnes. Nuėjus į bet kokią parduotuvę, visų kelnių liemuo būna platus. Pardavėjos tik šypsosi ir aiškina, kad dauguma paauglių turi tą pačią problemą. Mamytės, kaip sprendžiat tokią problemą? Nesivesiu gi aš savo dukros pas siuvėją kelnių siūt.
QUOTE(rosa @ 2005 04 12, 09:41) O aš turiu ilgakoję liesą paauglę, kuri mėgsta tik kelnes. Nuėjus į bet kokią parduotuvę, visų kelnių liemuo būna platus. Pardavėjos tik šypsosi ir aiškina, kad dauguma paauglių turi tą pačią problemą. Mamytės, kaip sprendžiat tokią problemą? Nesivesiu gi aš savo dukros pas siuvėją kelnių siūt. Prieš pirkdama kelnes ar sijoną visuomet apžiūrėdavau ar bus galima pasiaurinti juosmenį. Kartais ir pati rankom gražiai įsiūdavau siūles, kartais eidavom pas siuvėją. Džinsus labai gražiai pertvarkydavo. Kai dabar prisimenu, tai tikrai visas kelnes reikdavo siaurint.
O man atrode priesingai,kad visose paeduotuvese rubai baisiai kudiems vaikams.Mano dukra apie140 cm,svoris apie 30kg.Ji neperdziuvus mergaite
O kas liecia vaiku mada...man asmeniskai tai ner lygiu"benettono"vaiku rubams
As savo dukroms rubus daugiausia Riki2 parduotuvese perku - man ten patinka
Mna ten tik batai per brangus QUOTE(gerda @ 2004 11 06, 01:12) Man tai super siuolaikiniai rubeliai (aisku, ne is Maximos). Mano 5 menesiu berniokas ne sliauztus, o stiliovas kelnes su kisenem ir komufliazini bliuzona su kapisonu nesioja O apie krikstynu rubeliu asortimenta komentaru neturiu Sutinku su tavo nuomone, tik nesuprantu, kodėl iš Maximos negeri rūbai? Ar dėl kokybės? Aišku, jei gali sau leisti pirkti brangiose parduotuvėse, tai kodėl gi ne, bet aš nematau reikalo
Man tai irgi laaabai patinka, kai vaikai aprengti visokiais gražiais šventiškais rūbeliais, bet šitai labiau galioja mergaitėms, nes mažas berniukas su kostiumu - nei šis, nei tas...
Aišku viskas turi būti pagal proga, mergaitės su ilgu paltu it skrybelaite juk neleisi į kiema - tam labiau tinka džinsai ir striukė. Aišku, kad kiekvienai progai turėtum kuo aprengt vaiką, tai reiktų paišlaidaut, kad turėtų ir striukę, ir paltuką, tuo labiau, kad greitai išauga... Iš vaikystės turiu baisų atsiminimą - KAILINIUS Nu košmaras kažkoks - tempi roges į kalną, prakaitas srūva ir dar tuos kailinius ant kupros tempt. SIAUBAS Kaip pavydėdavau vaikams su striukėm... QUOTE(migliux @ 2005 04 19, 10:15) Sutinku su tavo nuomone, tik nesuprantu, kodėl iš Maximos negeri rūbai? Ar dėl kokybės? Aišku, jei gali sau leisti pirkti brangiose parduotuvėse, tai kodėl gi ne, bet aš nematau reikalo AsS perku ir is Maximos tas a le maikes ant dzinsiuku nesioti - gi vis tiek danai skalbi, vaikai isauga, nezinau kaip jus, bet as kol kas pasiziuriu, kad nebutui skystos, grazes ir perku, nenusivyliau dar
Graži ta vaikiška mada - bet ir kainos gražios
QUOTE(ausyte @ 2004 10 18, 14:08) Nenoriu pasirodyti kokia bambekle, ar atsilikusi nuo mados, taciau pastebejau, kad vaiku mada nebesiskiria nuo vyresniu mados. man mergaičių mada atrodo per daug seksualizuota. tie visokie kūno blizgesių rinkiniai, vaikiški lūpdažiai, kvepalai... šlamštas tikras. o berniukams siuvami militaristinio stiliaus drabužiai... kaip kareiviams.. nu ir kas, kad jie praktiški, tipo, galima neplauti savaitę QUOTE(naitas @ 2006 10 13, 20:53) o berniukams siuvami militaristinio stiliaus drabužiai... kaip kareiviams.. nu ir kas, kad jie praktiški, tipo, galima neplauti savaitę Mano supratimu, berniukams normalesni rūbai Benetone ir Mexxe. Visur kitur - arba nenusakomos spalvos bliuzonai su kvailiausiu akį rėžainčiu raudonai-geltonu užrašu arba tos pačios nenusakomos spalvos džinsai plačiausiu juosmeniu, nors berniukai (ypač nuo 6-7 metų) dažnaiusiai būna liesi kaip skalikai... Nupirkti kažkokį padorų skoningą praktišką rūbelį, na kad ir į mokyklą - be šansų... Tai ir tenka taškytis pinigėliais minėtose parduotuvėse
O man patinka , ne parduotuvių siūloma mada , o taip kaip patys vaikai rengiasi . Žinoma tai daugiausiai iš tų antrinių parduotuvių,ir kelnės nudribussiosir tas kareiviškas (militaristinis ) ir reperiškas , tik ne barbiškas . O kadangi pas mane problema kaip ir pas visas mamas auginančias paneles , tai kartais bėgame siūtis , kartais ką įdomaus tėtis iš užsienio parveža, kartais į second hand įlendam pati dar moku megzti , taigi didelės problemos kaip ir ne matau , bet va su batais ką reikia daryti , nes kojytės ilgos ir siauros , žieminius batus tai abiems dukroms nešu į taisyklą siaurinti per aulus , o pėdos tai maskatuojsi .
Man labai patinka šiuolaikinė mergyčių mada, nes nemėgstu kaspinėlių, pustų suknelių. Aišku, ne visad gauni ko nori ir kainos kandžiojasi. Tada tenka pasisiūti ir dabar siūnam žiemines kelnytes su liemene ir dar sijonukas išeis. Iš tos štapnuotos medžiagytės su pašildinimu. Tokių gražių spalvų yra, kad net akys apraibo kai pamačiau. Numezgu kokį megztuką, nes nieko gero nėra pirkti. Taip pat rūbelius perku ir skudurinuose, bet tik labai gražius ir dabar turim paltuką nupirkę kainavo tik 25 Lt, parduotuvėj net neįsivaizduoju kiek už tokį būtume suploję. Graži dabar mada, tik man ir nepatinka ka mergytes ir į svečiu ar į kavines veda su treningais. Būna ir taip kai tėvam vienodai.
cia tai pritariu.Ir nevaiksto vienodi du.Ka nors paderini ir
QUOTE(monie @ 2005 04 21, 08:48) Iš vaikystės turiu baisų atsiminimą - KAILINIUS Nu košmaras kažkoks - tempi roges į kalną, prakaitas srūva ir dar tuos kailinius ant kupros tempt. SIAUBAS Kaip pavydėdavau vaikams su striukėm...
o man kaip tik labai patinka kad rubeliai a la kaip suaugusiu,as jokiu budu ne apie sexy rubus,bet nuo rekianciu ruzavu spalvu bloga daros
cia kad butu aiskiau apie ka sneku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: ir dar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kokie gražus vaikučiai
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Grazu grazu paziuret
Man asmeniskai kas nepatinka, tai spalvu pasiula berniukams......juoda, tamsiai zalia........is vis tokios tamsios spalvos. Kartais baisu pasidaro atejus i parduotuve....Vaikas juk ne i laidotuves eijna. Tamsus maziau tepasi????Nieko panasaus, nusivale nosi i rankove ir vaiksto kleckuotas.....O kai plauni daznai, tai ir ta tamsi spalva taip slyksciai nusiplauna. As uz sviesias, ryskias spalvas QUOTE(gekoniuke @ 2006 11 27, 16:09) kokie gražus vaikučiai va vyresniem vaikams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Berniukams rūbų pasirinkimas-minimalus.
Ieškojau kelnių savo 2 metų bambyzui, tai šakės, įeini į parduotuvę, kabo 22 fasonai mergaitiškų kelnių ir vargani 4 fasonai berniukiškų. Vienoj parduotuvėj visi siūlomi 4 fasonai buvo su išsiuvinėtom raidėm, ko aš pakęsti negaliu. Elementarių, be jokių užrašų ir kitokių prisiuvinėtų nesąmonių, kelnių tiesiog nėra (bent jau tada nebuvo)! Be to, vaikiškų rūbų kainos, žinant, kad jie rūbą dėvi vieną sezoną, per daug išpūstos.
Labai gražūs drabužėliai :liuks:
Tik gatvėse man užkliūna (Lietuvoje) pirmokėlių amžiaus mergaitės, apsirengusios bambą apnuoginančiais aptemptais marškinėliais... na gal esu senamadiška ir sakau kad mano laikais to nebuvo, bet atrodo tai kaip pedo**ilų svajonė tokia apranga QUOTE(B.Brigitte @ 2006 11 27, 15:06) o man kaip tik labai patinka kad rubeliai a la kaip suaugusiu,as jokiu budu ne apie sexy rubus,bet nuo rekianciu ruzavu spalvu bloga daros cia kad butu aiskiau apie ka sneku ![]() Šitie rūbeliai irgi Zaros, atspėjau?
Aš tai savo vaikus rengsiu ir mokysiu juos rengtis taip, kaip jie patys nori, nes mane erzina visokios madų aukos. Aš už individualumą nuo pat vaikystės ir prieš bandos jausmą. Noriu, jog mano vaikai, kai paaugs, kad neturėtų tokio komplekso dėl to, jog jie nemadingai rengiasi. Mada - blogis.
Va visos sitos nuotraukytes- musu su maze stilius. Ir batukus tokius turim ir dar keleta panasiu smulkmenu. Maze visada susilaukia aplinkiniu demesio !!!!!!! Dievinu sitas spalvytes ir mano 2 metu zuikiui jos puikiai tinka.
man tai irgi labai nepatinka kai mergytems uzdeda basutes su kulniukais, juk kojas issisukt gali
![]() Atrodo nerealiai graziai,tik Lietuvioje tokiu spalvu berniukams nebuna Lietuvoje katastrofa su vaikiskais rubais,kokybe tragiska tu paciu lenku siuvimo,neatitinka dydziai,kreivos siules,siemet striukes vaikui taip ir nenupirkau,nes niekur neradau normalios,visos tamsios,prisiuvineta visokiu nesamoniu,medziaga prasta,arba radau,tai 260lt. QUOTE(remka @ 2007 01 09, 07:12) ![]() Atrodo nerealiai graziai,tik Lietuvioje tokiu spalvu berniukams nebuna Lietuvoje katastrofa su vaikiskais rubais,kokybe tragiska tu paciu lenku siuvimo,neatitinka dydziai,kreivos siules,siemet striukes vaikui taip ir nenupirkau,nes niekur neradau normalios,visos tamsios,prisiuvineta visokiu nesamoniu,medziaga prasta,arba radau,tai 260lt. tai nepigiau tada paciai siutis
nežiūriu jokių madų, rengiu taip, kad mažytė atrodytų tvarkingai ir gražiai
as mada ziuriu
QUOTE(Virdzinija @ 2006 11 28, 04:33) Labai gražūs drabužėliai :liuks: Tik gatvėse man užkliūna (Lietuvoje) pirmokėlių amžiaus mergaitės, apsirengusios bambą apnuoginančiais aptemptais marškinėliais... na gal esu senamadiška ir sakau kad mano laikais to nebuvo, bet atrodo tai kaip pedo**ilų svajonė tokia apranga ir ne tik pirmokeliu |