kada galima mylėtis iš po cezario?
as po abieju cezariu laukiau 6 savaites kol pilnai issivalys gimda ir kraujuot nustosiu,o myletis su vyru bu kartus pradejom praejus 2 men po visko,patariu neskubet,nes juk per operacija daromas dvigubas pjuvis pavirsiuje ir viduje,taip kad sulaukit kol viskas sugis ir tada pirmyn
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 22, 11:15) Nu čia tai geeras, aš suprantu kad jei pati pagimdai, ir ta vietelė susiūta būna ( nu nebūtinai) , reik ilgokai palaukt kol sugis Tai kas, kad vietele po cezario yra nesiuta, bet juk kraujuoja tai is vidaus...Be to, kaip tik siek tiek baugu per anksti pradeti
Aš tai tau pritariu
QUOTE(Gytr @ 2006 11 22, 13:02) Tai kas, kad vietele po cezario yra nesiuta, bet juk kraujuoja tai is vidaus...Be to, kaip tik siek tiek baugu per anksti pradeti Svarbiausia kad jaučiaus gerai, ir jokių skausmų nebuvo
Mes su vyru sažiningai išlaukėm 6 sav. ir net ilgiau. Gana ilgai kraujavau, todėl anksčiau
Pritariu, kad reiktų palūkėti. QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 22, 12:15) Nu čia tai geeras, aš suprantu kad jei pati pagimdai, ir ta vietelė susiūta būna ( nu nebūtinai) , reik ilgokai palaukt kol sugis O tu pasidomėk, kiek ten visko susiūna po cezario, kiek audinių, raumenų, gimda pati...... Tai gana sudėtinga chirurginė operacija, nors įprasta. Ir nemanau, kad būtų didelis noras, jog besimylint (juk gimdos spazmai tuomet tai vyksta
Mums tai jau 2 mėn. praėjo ir tai nesimylim. kažkaip laukiu kol pati pasijusiu pasiruošus. Dabar tai kažkaip keista, kai nejauti pilvo apačios
Po antro cezario kazkaip labai greitai išsivaliau kazkur per mėnesį ir mes pasimylejom , bet po kelių dienų prasidėjo uždegimas nukraujavau kaip reikiant į ligoninę nelabai pamenu kaip vežė
Gydytoja, isleisdama is gimdymo namu pasake, jog po sesiu sav. nueiciau pas savo gyd. ir jeigu ji leis tada prasom. Iki tol - seksas tabu. Man ir po tu sesiu savaiciu kazkaip dar nedrasu buvo.
O mes tai po kokiu dveju savaiciu, tiksliai jau nepamenu, bandem ir viskas buvo ciki. O daktare tai nieko nesake. Kraujot nustojau labai greitai.
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 21, 17:48) Gydytoja bent mum, nieko nesakė, matyt priklauso nuo to, kaip pati jauties. Man darytas cezaris, tai gal po 5-6 dienų Ir kur moterys taip skuba? Niekaip nesuprantu QUOTE(Jusma @ 2006 11 24, 13:26) Ir kur moterys taip skuba? Niekaip nesuprantu Dėl vyro tikrai neabejojau, be to savęs neprievartaučiau, jei būčiau žinojus kad reik laukt, tai ir būčiau laukus.
Na mane isleidziant pasake kad dvi savaites tai tikrai negalima ir po sesiu pasirodidi
mes po poros savaiciu pradejom
QUOTE(soske @ 2007 02 01, 22:39) mes po poros savaiciu pradejom QUOTE(lawanda @ 2006 11 23, 11:49) O tu pasidomėk, kiek ten visko susiūna po cezario, kiek audinių, raumenų, gimda pati...... Tai gana sudėtinga chirurginė operacija, nors įprasta. Ir nemanau, kad būtų didelis noras, jog besimylint (juk gimdos spazmai tuomet tai vyksta negasdink zmoniu QUOTE(Pupsiukas @ 2007 02 02, 19:06) Bet kaip greitai nustojai kraujuot, o kitokiu isskyru nebuvo, nes po kraujavimo tokios dar rusvos iskyros buna As po cezario 2men kraujavau
Man tai gydytoja patare po 6-8 savaiciu, per ta laika gimda susitvarko.
QUOTE(Ledas @ 2007 02 06, 15:50) Bet kaip greitai nustojai kraujuot, o kitokiu isskyru nebuvo, nes po kraujavimo tokios dar rusvos iskyros buna As po cezario 2men kraujavau Nebutinai, nes man po pirmo cezario kraujavo tikrai labai ilgai, vos ne 3 men. O po antro, praejus 2 savaitem nustojo. Tik myletis normaliai pradejom po kokiu 3 men. Nes man labai ilgai skaudejo pjuvi, ypac sonai. Bet gydytoja nuramino, tai normalu, gi buvo nupjauti nervai ir kol jie normaliai sugis dar reikes palaukti. Bet po antro cezario viskas greiciau tvarkosi, nei po pirmo. Po pirmo dar po metu jauciau visus operacijos padariniu
man tai gydytojas sake2 savaites ir pirmyn as kadangi kraujavau truputi virs 2savaiciu 2sav ir kelias dienas o po to is kart ir pasimylejom reikia tik atsargiai ir nieko cia tokio o tai pasprks vyras kur kitur kas tada
Protingi vyrai nesprunka, nes jie supranta, kad mes irgi zmones. O beto labaia jau dideli darba atliekam: isnesiojam ir dar su komplikacijom pagimdom vaikus. Ne kiekvienas vyras tai istvertu. Po to dar rupinames ne tik savo atzalomis, bet ir jais
QUOTE(Brudi @ 2007 02 13, 14:53) Protingi vyrai nesprunka, nes jie supranta, kad mes irgi zmones. O beto labaia jau dideli darba atliekam: isnesiojam ir dar su komplikacijom pagimdom vaikus. Ne kiekvienas vyras tai istvertu. Po to dar rupinames ne tik savo atzalomis, bet ir jais nė vienas vyras to neištvertų pasimylėjom maždaug po dviejų savaičių
ash irgi manau, kad jei nores ir tajp pabegs.. tikraj ne del to kad neislauktu.. bet mes taj tajp greit, nes man paciai zveriskai norejosi
QUOTE(soske @ 2007 02 13, 20:58) ash irgi manau, kad jei nores ir tajp pabegs.. tikraj ne del to kad neislauktu.. bet mes taj tajp greit, nes man paciai zveriskai norejosi As ziauriai norejau, kai buvau nestuke QUOTE(Brudi @ 2007 02 15, 15:14) As ziauriai norejau, kai buvau nestuke o kaip suprast ištisiniai persileidimai? QUOTE(rug @ 2007 02 15, 17:56) Tai reiskia, kad gimda labai apsitraukinedavo(net ramybes busenoje) ir vis gresdavo persileidimas. Penkta nestumo menesi nuo tokiu apsitraukinejimu buvo pradejes atsidarineti gimdos kaklelis. Tad teko ne karta del to guleti ligonineje, kurioje i vena papildomai lasindavo "Gynypral", nes geriamas gimdos spazmu nenuimdavo. Ka jau kalbeti apie gimdos papildoma dirginima
as kraujavau menesi ir paskui siek tiek tepliojo, bet po gero menesio abu neatsilaikem nuo
Aš labai sąžiningai laikiausi gydytojos nurodymų.
Teisingai, gi tai niekur nepabeks
Na mes po cezario greičiau sutvarkėm savo intimų gyvenimą, nei po gimdymo...
Tikrai nebuvo nei mėnuo praėjęs kai mėgavomės
mums gydytoja iseinant irgi pasake kad tik po 6-8 sav tai mes mazdaug tiek ir islaukem, o be to as ir namazai kraujavau tai jis irgi stabde
manau galima po 6-8sav, kaip ir po gimdymo, kai issivalys gimda ir nebus rizikos infekcijoms. Nors as dar ligoninej guledama svajojau, kaip vyra prigriebsiu
Na manau, kad vardan sveikatos skubėti neverta. Nors noras ir didelis, bet infekcijos galimybė daug blogiau. O norus mylėtis galima patenkinti ir kitais būdais.
Aš po pirmojo gimdymo normaliai pasijutau tik po gero pusmečio- tik tada nebebuvo diskomforto dėl sausumo- kaip viena mamytė sakė- jausmas lyg pirmąjį kartą. Po antrojo pabandžius irgi nelabai nudžiugau- viduje degė lyg ugnis, o dar ir mažylis kaip tik tuo metu prabudo ir pradėjo verkti, tai "trečias pirmasis kartas"
visishkai sutinku, daktare pasake laukti 6sav. minimum laukiau, po apziuros paskyre zvakutes savaitei kad ishsivalytu visishkai,suvartojau ir viskas tvarkoi, aisq kad butu taip pat gerai kaip priesh pastojant reik palaukti nes nelabai jauti ka :) ir paskauda buna....zodziu laikas gydo zaizdas :)
NEPAMENU BUTENT PO CEZARIO, BET KAD MENESI NIEKO- TAI TIKRAI, NES LABAIO SKAUDEJO RANDO VIETOJE IR VISA MENESI VYRAS LEIDO KETENOVA
Po mėnesio kažkur.
QUOTE(Babystar @ 2007 10 14, 19:03) visishkai sutinku, daktare pasake laukti 6sav. minimum laukiau, po apziuros paskyre zvakutes savaitei kad ishsivalytu visishkai,suvartojau ir viskas tvarkoi, cia kad gimda išsivalytų? o kaip vadinasi gal pameni?
Šiandien kaip tik mėnesis po CS. Jau nuo trečios savaitės nebekraujuoju. pabandėm
man gydytoja irgi patarė, kad pora mėnesių jokio
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 21, 16:48) Gydytoja bent mum, nieko nesakė, matyt priklauso nuo to, kaip pati jauties. Man darytas cezaris, tai gal po 5-6 dienų Tu čia rimtai? Papildyta: QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 22, 16:12) Po cezario? Nepraėjus savaitei? Nu įmanoma viskas
Kilo klausimas: ar visoms po cezario tampa nejautri pilvo apacia? Ir ar tai su laiku praeina
|