Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Seksas po Cezario
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
AGNIUXX
kada galima mylėtis iš po cezario?
Gyvenimas yra gražus
QUOTE(AGNIUXX @ 2006 11 21, 14:34)
*

Gydytoja bent mum, nieko nesakė, matyt priklauso nuo to, kaip pati jauties. Man darytas cezaris, tai gal po 5-6 dienų blush2.gif stengiantis atsargiai, aišku.
sleeta
as po abieju cezariu laukiau 6 savaites kol pilnai issivalys gimda ir kraujuot nustosiu,o myletis su vyru bu kartus pradejom praejus 2 men po visko,patariu neskubet,nes juk per operacija daromas dvigubas pjuvis pavirsiuje ir viduje,taip kad sulaukit kol viskas sugis ir tada pirmyn 4u.gif
Britvute
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 21, 17:48)
Gydytoja bent mum, nieko nesakė, matyt priklauso nuo to, kaip pati jauties. Man darytas cezaris, tai gal po 5-6 dienų  blush2.gif  stengiantis atsargiai, aišku.
*

Galima po 6-8 savaiciu.Ir tikrai ne anksciau schmoll.gif
lawanda
*

Kažkur po dviejų mėnesių minimum, bent jau man taip rekomendavo gyd. ir tai pas mane gana neblogai gijo žaizda ir gerai valėsi. Taigi geriau neskubėk mirksiukas.gif
Gyvenimas yra gražus
QUOTE(Britvute @ 2006 11 21, 22:13)
Galima po 6-8 savaiciu.Ir tikrai ne anksciau schmoll.gif
*

Nu čia tai geeras, aš suprantu kad jei pati pagimdai, ir ta vietelė susiūta būna ( nu nebūtinai) , reik ilgokai palaukt kol sugis doh.gif
Artulia
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 22, 11:15)
Nu čia tai geeras, aš suprantu kad jei pati pagimdai, ir ta vietelė susiūta būna ( nu nebūtinai) , reik ilgokai palaukt kol sugis doh.gif
*

Tai kas, kad vietele po cezario yra nesiuta, bet juk kraujuoja tai is vidaus...Be to, kaip tik siek tiek baugu per anksti pradeti smileysex.gif, nes baisu del vidinio gimdos pjuvio - nesinori uznesti kokia nors infekcija, kol ten nera viskas pilnai sugije.
VOLVIKE
Aš tai tau pritariu 4u.gif man praėjo jau 4mėn. ir tai dar nemalonus jausmas smileysex.gif dar kažkur vis skauda ypač vienoje pusėja.
Gyvenimas yra gražus
QUOTE(Gytr @ 2006 11 22, 13:02)
Tai kas, kad vietele po cezario yra nesiuta, bet juk kraujuoja tai is vidaus...Be to, kaip tik siek tiek baugu per anksti pradeti  smileysex.gif, nes baisu del vidinio gimdos pjuvio - nesinori uznesti kokia nors infekcija, kol ten nera viskas pilnai sugije.
*

Svarbiausia kad jaučiaus gerai, ir jokių skausmų nebuvo rolleyes.gif reiktų pasiteiraut specealistų, ką mano g.gif
Do_do_do
Mes su vyru sažiningai išlaukėm 6 sav. ir net ilgiau. Gana ilgai kraujavau, todėl anksčiau smileysex.gif nebuvo minties, (na bent jau man lotuliukas.gif ). O ir kai pradėjom, tai labai atsargiai, nes jutau šiokį tokį skausmą. Be to ir pilvo nejauti, kažkaip be ryšio.
Pritariu, kad reiktų palūkėti.
lawanda
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 22, 12:15)
*

O tu pasidomėk, kiek ten visko susiūna po cezario, kiek audinių, raumenų, gimda pati...... Tai gana sudėtinga chirurginė operacija, nors įprasta. Ir nemanau, kad būtų didelis noras, jog besimylint (juk gimdos spazmai tuomet tai vyksta smile.gif ) ta žaizda įplyštų ar kur viduj įtrūktų mirksiukas.gif Tai gal geriau neskubėk, be to tikrai didelio malonumo manau neapturėtum, kai pilvo tos vietos nejauti ir dar skauda mirksiukas.gif
Mikasiene
Mums tai jau 2 mėn. praėjo ir tai nesimylim. kažkaip laukiu kol pati pasijusiu pasiruošus. Dabar tai kažkaip keista, kai nejauti pilvo apačios schmoll.gif
Jurgitele
Po antro cezario kazkaip labai greitai išsivaliau kazkur per mėnesį ir mes pasimylejom , bet po kelių dienų prasidėjo uždegimas nukraujavau kaip reikiant į ligoninę nelabai pamenu kaip vežė doh.gif o tada mano gydytojas, pasakė, kad per anksti mylėjomės nes po cezario kažkur reik laukt apie 6-8 savaites, o nes neišlaukėm, bet mums niekas tiksliai ir enpasakė kiek reik laukt doh.gif
sandra00
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 11 22, 14:39)
Aš tai tau pritariu  4u.gif man praėjo jau 4mėn. ir tai dar nemalonus jausmas  smileysex.gif dar kažkur vis skauda ypač vienoje pusėja.
*

na ir mn skaudėjo vienoje pusėje,kiek supratau,skaudėjo ten kur buvo į pūslę įvestas kateteris. matyt nebuvo ten gerai sugiję.
Mupi
Gydytoja bent mum, nieko nesakė, matyt priklauso nuo to, kaip pati jauties. Man darytas cezaris, tai gal po 5-6 dienų  blush2.gif  stengiantis atsargiai, aišku.
*

truksta zodziu doh.gif
Tangi
Gydytoja, isleisdama is gimdymo namu pasake, jog po sesiu sav. nueiciau pas savo gyd. ir jeigu ji leis tada prasom. Iki tol - seksas tabu. Man ir po tu sesiu savaiciu kazkaip dar nedrasu buvo. g.gif
nikola
O mes tai po kokiu dveju savaiciu, tiksliai jau nepamenu, bandem ir viskas buvo ciki. O daktare tai nieko nesake. Kraujot nustojau labai greitai.
Zuikiosaulute
*

Ir kur moterys taip skuba? Niekaip nesuprantu schmoll.gif Turbūt bijojo, kad vyras į šalį nenueitų, kitokio paaiškinimo nematau schmoll.gif Mums kursuose aiškiai pasakė, kad vyrai suprastų, jog nesvarbu, kaip moteris gimdė (natūraliai ar operacija) 6-8 savaites negalima ir tik praėjus šiam laikui, apsilankius pas ginekologą, jei viskas gerai, galima.
Gyvenimas yra gražus
QUOTE(Jusma @ 2006 11 24, 13:26)
Ir kur moterys taip skuba? Niekaip nesuprantu schmoll.gif Turbūt bijojo, kad vyras į šalį nenueitų, kitokio paaiškinimo nematau schmoll.gif Mums kursuose aiškiai pasakė, kad vyrai suprastų, jog nesvarbu, kaip moteris gimdė (natūraliai ar operacija) 6-8 savaites negalima ir tik praėjus šiam laikui, apsilankius pas ginekologą, jei viskas gerai, galima.
*

Dėl vyro tikrai neabejojau, be to savęs neprievartaučiau, jei būčiau žinojus kad reik laukt, tai ir būčiau laukus.
Ledas
*

Manau, kai baigsi kraujuot, tada ir galima
~INGUTĖ~
Na mane isleidziant pasake kad dvi savaites tai tikrai negalima ir po sesiu pasirodidi mirksiukas.gif Kraujavau labai trumpai tai jau ir galejau po dvieju savaiciu, bet neisejo nes gyvenom pas anyta tai tik po men. ir viskas buvo ciki thumbup.gif
soske
mes po poros savaiciu pradejom smile.gif pakraujavau po cezario gal nepilna net savaite ir viskas. o siaip nej skaudejo nej ka, o ir norejosi smile.gif))) sakot, nepaaiskinama, nebent todel , kad vyras pabegs bijom- nesamone. na man taj norejosi, o kodel galetu nesinoreti?
Pupsiukas
QUOTE(soske @ 2007 02 01, 22:39)
mes po poros savaiciu pradejom  smile.gif pakraujavau po cezario gal nepilna net savaite ir viskas. o siaip nej skaudejo nej ka, o ir norejosi smile.gif))) sakot, nepaaiskinama, nebent todel , kad vyras pabegs bijom- nesamone. na man taj norejosi, o kodel galetu nesinoreti?
*

drinks_cheers.gif Aš irgi kraujavau gal kokias 5 dienas, o po kelių savaičių mes jau pasimylėjom, ir buvo labai faina blush2.gif O kad vyras pabėgs, tai neprie ko čia, gi ir man norėjosi mirksiukas.gif
Rrudoji
QUOTE(lawanda @ 2006 11 23, 11:49)
O tu pasidomėk, kiek ten visko susiūna po cezario, kiek audinių, raumenų, gimda pati...... Tai gana sudėtinga chirurginė operacija, nors įprasta. Ir nemanau, kad būtų didelis noras, jog besimylint (juk gimdos spazmai tuomet tai vyksta  smile.gif ) ta žaizda įplyštų ar kur viduj įtrūktų  mirksiukas.gif  Tai gal geriau neskubėk, be to tikrai didelio malonumo manau neapturėtum, kai pilvo tos vietos nejauti ir dar skauda  mirksiukas.gif
*

negasdink zmoniu scare.gif ir KIEK raumenu susiuna? biggrin.gif tai nera sudetinga operacija. net pilvapleves nepjauna ok.gif o laukti 6-8 sav. reikia ne del cezario, po bet kokio gimdymo infekcija galima pasigauti.
Ledas
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 02 02, 19:06)
drinks_cheers.gif Aš irgi kraujavau gal kokias 5 dienas, o po kelių savaičių mes jau pasimylėjom, ir buvo labai faina blush2.gif O kad vyras pabėgs, tai neprie ko čia, gi ir man norėjosi mirksiukas.gif
*

Bet kaip greitai nustojai kraujuot, o kitokiu isskyru nebuvo, nes po kraujavimo tokios dar rusvos iskyros buna g.gif
As po cezario 2men kraujavau doh.gif O po kito gimdymo (pati gimdziau) tai tik menesi kraujavau. Tai kazkaip pasidariau isvada, kad po cezario ilgiau gimda valosi g.gif
ddile
Man tai gydytoja patare po 6-8 savaiciu, per ta laika gimda susitvarko.
Brudi
QUOTE(Ledas @ 2007 02 06, 15:50)
Bet kaip greitai nustojai kraujuot, o kitokiu isskyru nebuvo, nes po kraujavimo tokios dar rusvos iskyros buna g.gif
As po cezario 2men kraujavau doh.gif  O po kito gimdymo (pati gimdziau) tai tik menesi kraujavau. Tai kazkaip pasidariau isvada, kad po cezario ilgiau gimda valosi g.gif
*

Nebutinai, nes man po pirmo cezario kraujavo tikrai labai ilgai, vos ne 3 men. O po antro, praejus 2 savaitem nustojo. Tik myletis normaliai pradejom po kokiu 3 men. Nes man labai ilgai skaudejo pjuvi, ypac sonai. Bet gydytoja nuramino, tai normalu, gi buvo nupjauti nervai ir kol jie normaliai sugis dar reikes palaukti. Bet po antro cezario viskas greiciau tvarkosi, nei po pirmo. Po pirmo dar po metu jauciau visus operacijos padariniu doh.gif
laura-jur
man tai gydytojas sake2 savaites ir pirmyn as kadangi kraujavau truputi virs 2savaiciu 2sav ir kelias dienas o po to is kart ir pasimylejom reikia tik atsargiai ir nieko cia tokio o tai pasprks vyras kur kitur kas tada smile.gif biggrin.gif
Brudi
Protingi vyrai nesprunka, nes jie supranta, kad mes irgi zmones. O beto labaia jau dideli darba atliekam: isnesiojam ir dar su komplikacijom pagimdom vaikus. Ne kiekvienas vyras tai istvertu. Po to dar rupinames ne tik savo atzalomis, bet ir jais cool.gif Isvirti, isskalbti, pamaitinti, pamyleti ir dar nugara paglostyti biggrin.gif Tad protingas vyras visa tai mato ir supranta, ir savo zmonom spaudimo nedaro. Jie gi vyrai, ne gyvuliai blink.gif
rug
QUOTE(Brudi @ 2007 02 13, 14:53)
Protingi vyrai nesprunka, nes jie supranta, kad mes irgi zmones. O beto labaia jau dideli darba atliekam: isnesiojam ir dar su komplikacijom pagimdom vaikus. Ne kiekvienas vyras tai istvertu. Po to dar rupinames ne tik savo atzalomis, bet ir jais cool.gif Isvirti, isskalbti, pamaitinti, pamyleti ir dar nugara paglostyti biggrin.gif Tad protingas vyras visa tai mato ir supranta, ir savo zmonom spaudimo nedaro. Jie gi vyrai, ne gyvuliai  blink.gif
*

nė vienas vyras to neištvertų lotuliukas.gif
pasimylėjom maždaug po dviejų savaičių blush2.gif nekraujavau ir viskas buvo ok. bet čia buvo prieš šimtą metų. dabar tai jau tikrai neskubėsiu schmoll.gif . turbūt blush2.gif o, kad dėl to pabėgs- tai, jei norės pabėgt- bėgs ir taip.
soske
ash irgi manau, kad jei nores ir tajp pabegs.. tikraj ne del to kad neislauktu.. bet mes taj tajp greit, nes man paciai zveriskai norejosi laugh.gif
Brudi
QUOTE(soske @ 2007 02 13, 20:58)
ash irgi manau, kad jei nores ir tajp pabegs.. tikraj ne del to kad neislauktu..  bet mes taj tajp greit, nes man paciai zveriskai norejosi laugh.gif
*

As ziauriai norejau, kai buvau nestuke nestuke.gif , tiesiog naktimis sapnuodavau blink.gif . Tik su vyru nedrysdavom, nes kai su pirma savo mergina buvo istisiniai persileidimai be nieko, tai bijojom, kad ir su sita nereiktu gailetis. Tai saziningai laukem bigsmile.gif
rug
QUOTE(Brudi @ 2007 02 15, 15:14)
As ziauriai norejau, kai buvau nestuke nestuke.gif , tiesiog naktimis sapnuodavau blink.gif . Tik su vyru nedrysdavom, nes kai su pirma savo mergina buvo istisiniai persileidimai be nieko, tai bijojom, kad ir su sita nereiktu gailetis. Tai saziningai laukem bigsmile.gif
*

o kaip suprast ištisiniai persileidimai?
Brudi
QUOTE(rug @ 2007 02 15, 17:56)
o kaip suprast ištisiniai persileidimai?
*

Tai reiskia, kad gimda labai apsitraukinedavo(net ramybes busenoje) ir vis gresdavo persileidimas. Penkta nestumo menesi nuo tokiu apsitraukinejimu buvo pradejes atsidarineti gimdos kaklelis. Tad teko ne karta del to guleti ligonineje, kurioje i vena papildomai lasindavo "Gynypral", nes geriamas gimdos spazmu nenuimdavo. Ka jau kalbeti apie gimdos papildoma dirginima lotuliukas.gif . Todel, kai laukiausi antros savo atzalos, buvo baime, kad vel nesikartotu ta pati istorija. Tai mes su vyru saziningai islaukem sita perioda ir vyras tikrai suprato, ne karto neisgirdau jokiu priekaistu, kad kazko jam truksta. Gi tai buvo laikina biggrin.gif
angeloangel
as kraujavau menesi ir paskui siek tiek tepliojo, bet po gero menesio abu neatsilaikem nuo smileysex.gif niu ir nieko atrodo viskas gerai g.gif
Gajux
Aš labai sąžiningai laikiausi gydytojos nurodymų. ax.gif Taigi, po Cezario išlaukėm 2 mėn. blush2.gif
Brudi
Teisingai, gi tai niekur nepabeks cool.gif
ERVInga
Na mes po cezario greičiau sutvarkėm savo intimų gyvenimą, nei po gimdymo...
Tikrai nebuvo nei mėnuo praėjęs kai mėgavomės smileysex.gif
Viltyte
mums gydytoja iseinant irgi pasake kad tik po 6-8 sav tai mes mazdaug tiek ir islaukem, o be to as ir namazai kraujavau tai jis irgi stabde
mylimuke
manau galima po 6-8sav, kaip ir po gimdymo, kai issivalys gimda ir nebus rizikos infekcijoms. Nors as dar ligoninej guledama svajojau, kaip vyra prigriebsiu biggrin.gif Bet va paskui kazkaip tas noras atslugo, o ir po keliu nepavykusiu bandymu nutariau palikti viska kaip yra, lai tas noras pats savaime grizta. Ir ka, grizo visai neseniai, tai negaliu apsakyt, kokia as dabar laiminga bigsmile.gif
rasiux-
Na manau, kad vardan sveikatos skubėti neverta. Nors noras ir didelis, bet infekcijos galimybė daug blogiau. O norus mylėtis galima patenkinti ir kitais būdais.
Aš po pirmojo gimdymo normaliai pasijutau tik po gero pusmečio- tik tada nebebuvo diskomforto dėl sausumo- kaip viena mamytė sakė- jausmas lyg pirmąjį kartą. Po antrojo pabandžius irgi nelabai nudžiugau- viduje degė lyg ugnis, o dar ir mažylis kaip tik tuo metu prabudo ir pradėjo verkti, tai "trečias pirmasis kartas" smile.gif tikrai nebuvo labai romantiškas. manau, kad dar kurį laiką išsiversim ir su kitais, ne tokiais tradiciniais būdais ax.gif .
Babystar
visishkai sutinku, daktare pasake laukti 6sav. minimum laukiau, po apziuros paskyre zvakutes savaitei kad ishsivalytu visishkai,suvartojau ir viskas tvarkoi, aisq kad butu taip pat gerai kaip priesh pastojant reik palaukti nes nelabai jauti ka :) ir paskauda buna....zodziu laikas gydo zaizdas :)
Jurlin
NEPAMENU BUTENT PO CEZARIO, BET KAD MENESI NIEKO- TAI TIKRAI, NES LABAIO SKAUDEJO RANDO VIETOJE IR VISA MENESI VYRAS LEIDO KETENOVA doh.gif atsiprasau uz didziasias raides blush2.gif
vaivos juosta
Po mėnesio kažkur.
Žm@nytė
QUOTE(Babystar @ 2007 10 14, 19:03)
visishkai sutinku, daktare pasake laukti 6sav. minimum laukiau, po apziuros paskyre zvakutes savaitei kad ishsivalytu visishkai,suvartojau ir viskas tvarkoi,

cia kad gimda išsivalytų?
o kaip vadinasi gal pameni? smile.gif ačiū
Tyra_Situacija
Šiandien kaip tik mėnesis po CS. Jau nuo trečios savaitės nebekraujuoju. pabandėm smileysex.gif . Pasijaučiau kaip pirmąjį kartą doh.gif Sachara... tikiuosi paskui bus geriau. Mylėjomės su prezervatyvu, tai infekcijai kaip ir nelabai yra galimybė įsimesti.
simbail
man gydytoja irgi patarė, kad pora mėnesių jokio smileysex.gif Tai maždaug tiek ir pralaukėm. Aišku noras buvo, bet kai pasitikrinau maždaug po mėnesio tai dar ne viskas buvo išsivalę ir gydytoja skyrė Tantum Rosa praplovimam ir viskas susitvarkė. Ir dar perspėjo, kad kol maitinsiu 2.gif pati tai TEN jausis sausumas ir paskyrė tokių kapsulių (tūbelės) su arbatmedžio aliejumi. Puikiai drėkina ir tikrai man jų reikia thumbup.gif
Abo
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 21, 16:48)
Gydytoja bent mum, nieko nesakė, matyt priklauso nuo to, kaip pati jauties. Man darytas cezaris, tai gal po 5-6 dienų blush2.gif  stengiantis atsargiai, aišku.
*

Tu čia rimtai? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 22, 16:12)
Svarbiausia kad jaučiaus gerai, ir jokių skausmų nebuvo  rolleyes.gif reiktų pasiteiraut specealistų, ką mano g.gif
*

Po cezario? Nepraėjus savaitei? Nu įmanoma viskas biggrin.gif doh.gif Negi jau taip norisi lotuliukas.gif
Oksankin
Kilo klausimas: ar visoms po cezario tampa nejautri pilvo apacia? Ir ar tai su laiku praeina g.gif ?
pliusiukas
QUOTE(Oksankin @ 2008 01 24, 14:52)
Kilo klausimas: ar visoms po cezario tampa nejautri pilvo apacia? Ir ar tai su laiku praeina g.gif ?
*

man irgi pilvukas kaip apmires... toks nemalonus jausmas...
kada jis praeina?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.