Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Seksas po Cezario
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
citroen
Manu smarkiai rizikuoja tos moterys kurios pradeda nasulaukusios 6 savaiciu. Vyram tai kas irnesakyk.gif ,o moterim tas "nesusilaikymas" gali atsiliepti skaudziai ir ilgam g.gif
Sandrozka
Na as ir po naturalaus gimdymo, ir po CP islaukiau 6 sav., tada pas daktarike ir po daktarikes patvirtinimo leidom sau sex. NA po natur gal ir anskciau galejom, bet po CP tai nebuvo jokiu minciu apie sex, nes sunkiai gijau, skaudejo man ta pilva baisiniai, nei pasisukti, nei atsistoti be skausmu - tai jau kur cia sex doh.gif
rimmka
[SIZE=14]
QUOTE(visata8 @ 2009 10 27, 18:36)
Man daktaras pasake taip : " As VISKA leidziu jau  trecia diena ( sokti, eiti i dusa, i darba, sportuoti, namo is ligonines israsau ) isskyrus dvieju dalyku - sekso ir karstos vonios 6 sav., KATEGORISKAI ! ". Supratau, kad LABAI rimtas reikalas, ir net neklausiau kodel negalima. Teko islaukt tas 6 savaites . smile.gif
*

Sutinku su Jūsų gydytoju 4u.gif
Bluebell
gal kokias 6-8 savaites laukiau, net nebepamenu jau, bet sklandziai viskas paejo.
Alionuskaaa
Po cezario praejo 2 savaites ir pabandem ir viskas gerai ir puiku tongue.gif
Jakčinskienė
na as ir ilgai galvojau .. kakzaip baisu buvo po cezario , bet pati jauciausi gerai ,kraujavimas man praejo kazkor po dvieju savaiciu , ir labai jau buvau seniai smileysex.gif ,nes per nestuma net nuo pagalvojimo apie smileysex.gif buvo bloga, tai dabar po operacijos praejo 3 sav ir pabandem. ir viskas thumbup.gif ..nei skausmo ,nei kokio nepatogumo..
Amicus
QUOTE(Jakčinskienė @ 2009 12 27, 22:18)
na as ir ilgai galvojau .. kakzaip baisu buvo po cezario , bet pati jauciausi gerai ,kraujavimas man praejo kazkor po dvieju savaiciu , ir labai jau buvau seniai  smileysex.gif  ,nes per nestuma net nuo pagalvojimo apie smileysex.gif buvo bloga, tai dabar  po operacijos praejo 3 sav ir pabandem. ir viskas  thumbup.gif ..nei skausmo ,nei kokio nepatogumo..
*

man gine sake 6 savaites palaukt g.gif nors irgi jau kraujavimas baigesi
Esha
Man ir sake 6 sav palaukt. Nu laukiam biggrin.gif
Hemera_
reiktu pakenteti kol kraujuoji, kai jau nustoji, galima drasiai kibti prie reikaliuko biggrin.gif
mazutesaule
AS TAI GANA ILGAI KRAUJAVAU 4 SAVAITES BET KAI TIK BAIGIAU smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif NORS SIAIP DAKTARAI REKOMENDUOJA PALAUKT APIE 6 SAVAITES KAD PJUVIS BUTU SUGIJES,KAD NEATSIVERTU ZAIZDA
Tangi
man irgi sakė šešias savaites palaukt, tai laukiam bigsmile.gif nebedaug jau liko blush2.gif tik vis dar pakraujuoju, tai kaži kaip čia bus g.gif
joanyteja
Man po dvieju pjuviu taip pat liepe laukti 6 sav.nors kraujavau nedaug bet laukiau,nes kazkaip vis paskaudedavo ir nesinorejo smileysex.gif
Esha
QUOTE(mazutesaule @ 2010 02 03, 21:14)
DAKTARAI REKOMENDUOJA PALAUKT APIE 6 SAVAITES KAD PJUVIS BUTU SUGIJES,KAD NEATSIVERTU ZAIZDA
*

O kur ji gali atsiverti: pilve ar gimdoje?
Raudvilė
po 6 savaičių, kaip ir natūralaus 4u.gif
Merisa
ir mano daktare sake 6savaites, nu tai ir laukem...
Amri32
Mes ir kantriai pusantro mėnesiuko palaukėm.Tik buvau nustebusi, kad nesausa Ten buvo, nes kai per nėštumą vieną kart mylėjomės, tai net žaizdelė buvo atsiradusi nuo sausumo doh.gif Tik beryšio, kad pilvas dar nejautrus, tai net pozų nesinorėjo kaitalioti.... ax.gif Užteko į valias vienos........ biggrin.gif
Sidaili
ka gi, po cp praejo tik 2 savaiteles, taigi su seksu dar teks paluketi, o jau taip norisi... lotuliukas.gif
rug
aš tai ir po gimdymo, ir po cezarių praėjus dviem savaitėms ir ėmiau atsidaviau taip sakant.
Skryne
Aš atsidaviau po mėnesio lygiai blush2.gif Jau ir pati jaučiausi pasiruošusi thumbup.gif
jurguze
Aš tai sugriešijau praėjus 11 sav. po CP. Skausmas buvo neapsakomas unsure.gif
ELWOOD
man gydytoja sake,ne anksciau kaip po 8 savaiciu...sako nuo to tik bus geriau..sako asisku as nepastovesiu salia,nenusaugosiu jusu, bet gi suauge esat..manau, sako tikrai pakentesit..jio tokai super faina gydytoja yra, nu tai ir laukiam..
Bramune
Nematau skirtumo tarp gimdymo ir CP. Patarimai del intymiu santykiu tie patys. Sakyciau net po gimdymo jei yra siuta kirpimai ar plysimai tikriausiai labiau bijociau g.gif Pati gimdant neplysau, o po paskutines CP operacijos taip pat skausmo nejauciau.
lunatikas
mes su vyriuku skaiciuojam dieneles kada praeis du menesiukai
tupukas
galvoju kada pati to noresi ,zinoma ne anksciau kaip po 3-ju savaiciu
in'kriistall
QUOTE(rug @ 2010 04 08, 19:19)
aš tai ir po gimdymo, ir po cezarių praėjus dviem savaitėms ir ėmiau atsidaviau taip sakant.
*

ir as daugiau neislaukiau blush2.gif viskas buvo thumbup.gif thumbup.gif
maskanyte
Na man gine sake, kad tik po 2men. Tai nemanau kad tai bus sunku islaukti g.gif Mazyliu rupimasi,bemieges naktys,ne tas man db galvoj schmoll.gif ax.gif
rabelkyte
paskaitinejau pirmus puslapius, tai galiu pasakyt kad man tas noras atsirado jau antra para po Cp. Nakti pabudau net drebedama is salcio blush2.gif

kada galima niekas nesake, bet manau teks laukt jau tu 6 savaiciu doh.gif biggrin.gif
giedrutux
Man gydytoja sakė, kad tik po 6 sav. Tai taip ir buvo, nes iki tol vis paskaudėdavo ir tepliojo.
maskanyte
QUOTE(rabelkyte @ 2010 10 16, 20:35)
paskaitinejau pirmus puslapius, tai galiu pasakyt kad man tas noras atsirado jau antra para po Cp. Nakti pabudau net drebedama is salcio  blush2.gif

kada galima niekas nesake, bet manau teks laukt jau tu 6 savaiciu  doh.gif  biggrin.gif
*

As po CP tai man gine sake jokiu milu milu lotuliukas.gif nepraejus 2men ax.gif
dušara
Taip jau sutapo, kad po nustatyto 2 men. termino ir sugriesijom, nors noras man buvo ir dar anksciau. Viskas praejo puikiai, nei skausmu, nei nemaloniu asociaciju rolleyes.gif
Jolcik777
Gydytojai nerekomenduoja anksciau kaip po 2 men, ypac jei cezriukas ne pirmas. Mes sulaukem 2 men. nulekem pas daktaryte, pasake, kad viskas puikiai sugijo, tai ta pati vakara ir mylu mylu smile.gif
Hedra:)
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 11 21, 17:48)
Gydytoja bent mum, nieko nesakė, matyt priklauso nuo to, kaip pati jauties. Man darytas cezaris, tai gal po 5-6 dienų  blush2.gif  stengiantis atsargiai, aišku.
*

blink.gif
inverse
mes islaukem du menesiukus ir atrodo jau viskas buvo kaip ir liux, bet skaudejo kaip pirma karta...
aroonele
mes po cp laukem 6savaites saziningai cool.gif
niamniuska
po cezario kraujuot nustojau po keliu savaiciu,gydytoju leidimu pabandem mazdaug po dvieju su puse savaites nuo cp...viskas ir po truputi isivaziavom...
Hedra:)
as tai dar tebekraujuoju , o praejo jau trys savaites, bet labai mazai...tai jauciu 6 reikes tiksliai pralaukti, kaip cia daug kas raso unsure.gif
arcita
ai geriau nesakysiu kada mes su vyru paisdykavom - akmenim apmetysit... bet galiu pasakyti kad labai paskubejom ir to pasekme - uzdegimas frusty.gif gerai kad laiku kreipiausi i gine ir vaistuku pagalba rimtesniu komplikaciju nesusilaukiau. cia po cezario taip, kadangi nekraujavau tai taip nedrasiai ir pasimylejom, po to dar karta ir dar karta... po kito gimdymo tokios klaidos nebedaryciau unsure.gif
Kety
Na 6 savaites tikrai palaukit, pačiom tik geriau bus smile.gif Aš po 6 sav nuėjau pas gydytoja ir pasakė, kad galima, tik lubrikantus arba ladee intim pavartoti dėl sausumo, kad nemalonu nebūtų. rolleyes.gif
rolanamure
Man sakė seminare, kad 2-3 savaitės po Cezario ir galima mylėtis, bet būtinai naudoti prezervatyvą. Bet aš nemanau, kad ryšiuosi. Geriau palauksiu, kai būsiu pasiruošus, minimum 6 savaites. Dabar net pagalvot negaliu. Kas man paprastai nebūdinga. blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.