Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Seksas po Cezario
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
mrs.ieva
zinoma kad po 5 dienu myletis labai didele rizika blush2.gif
negalima kazkur 6 savaites, o paskui nueini pas gydytoja ir paziuri ar issivalius gimda, ar dar ne. jei issivaliusi, viskas sugije- opirmyn, jei ne tyai dar ne, reikia paluketi.
mes gal po 2 menesiu pasimylejom, kazkaip as norejau labai, bet po to noras atsoko, kazkaip skaudejo, nemalonu buvo.. ir dabar, jau 4 menesiai praeje, vis dar ne tas, tuo labiau miego trukumas, o ir vyras kazko labai nelenda, sako jiems irgi depresija po gimdymo buna rolleyes.gif
Diana.Z
Na, mes tai pradejom isdykauti, kai baigiau kraujuot, tai mazdaug po 3 sav... Buvau paskui pas gydytoja, tai sake, viskas ok smile.gif O del pilvo nejautros, tai jau pradeda atsistatyt! thumbup.gif (Maziui 3men)
Brudi
Del pilvo atsistatymo, tai kiekvienai skirtingai smile.gif . Man asmeniskai, tai po pirmo cezario praejus ir metams buvo nekas, stipriau paspaudus net ir skaudedavo blink.gif . O va po antro viskas zymiai greiciau susitvarke ir svoris greiciau tvarkosi thumbup.gif ! Ir noras paisdykauti kyla vis dazniau bigsmile.gif
Vit.Ka
QUOTE(Rrudoji @ 2007 02 06, 09:00)
negasdink zmoniu  scare.gif ir KIEK raumenu susiuna?  biggrin.gif tai nera sudetinga operacija. net pilvapleves nepjauna  ok.gif o laukti 6-8 sav. reikia ne del cezario, po bet kokio gimdymo infekcija galima pasigauti.
*

Iš pradžių prapjaunamas viršutinis odos sluoksnis, po to riebalinis sluoksnis, po to raumenynas, po to pilvaplėvė,( nes ji prilaiko mūsų vidaus organus) tam kad pasiekti gimdos raumeninį audinį. Tuomet prapjaunami jos audiniai, praplešiamas/prakerpamas vandenmaišis ir ištraukiamas leliukas....lygiai taip pat viskas atskirais sluoksniais susiunama... taip, kad CZ yra chirurginė rimta intervencija, kurios metu galima mirti nukraujavus, kai gydytojai negali užsiuti tam tikros venos bet tai laimėi itin reta komplikacija...
ccikas
Sveikos smile.gif Aisku, kad tos ciesnuoles islauks tas rekomenduojamas 6-8 sav. Bet mano manymu jei gerai jauties, tai tik reikia sulaukt kol issivalys gimda ir bandyt. Aisku del sausumo (jei matinat krutimi) patartina Phyto Soya pvz. thumbup.gif . Manes tai, kai nuejau pas gin., po tu 6 sav. iskart paklause teigdama: "tai jau mylejotes" ir patvirtino kad viskas gerai (as po cezario) ir galima.
anoli
Na idomu man cia del tu 5- 6 dienu. Tai gi po cezario namo tik paliaidzia po 5-6 dienu g.gif doh.gif

O del myliuko, tai mum pasake pries israsant ir net 2 kartus pakartojo, kad vyras girdetu, kad kol gimda valosi negalima jokiu ten " trali-vali " Pasake kad 6-8 sav ji valosi kai jau baiksiu kraujot ir tepliot tada eit pas daktare apziurai ir su jos palaiminimu jau galima myliuku daryt. Man valesi 5 savaite. Tai pirmas myliukas buvo 6 sav. Nepasakyciau, kad jausmas buvo super puper unsure.gif

Del pilvo jutimu, tai man jau pradeda po truputuka atsistatyt, bet dar nepilnai. Man sake daktare, kad iki metu turetu viskas paeiti. smile.gif
Zorzeta1984
Nusprendziau pratesti sia tema, nes manau, kad cia tarsi pas psichologa.Saunu, kad yra su kuo pabendraut ar issakyt savo bedas ir sulaukt rupimu atsakymu ar patarimu smile.gif Pasikeisdamas informacija nesijauti vienisas su savo rupesciais,bedom. 4u.gif
JVana
Bus.. Kada nors.. Kai (ir jei)sugebesiu susigyventi su savo pasikeitusiu kunu. Nes dabar slepiuosi po pogimdyviniu korsetu ir plaaaacias plaaaacias rubais.

Giedruttte
nezinau kaip kitoms, bet man tai kunas praktiskai nepakites, o va noooro daug maziau... g.gif ir pati noriu noreti labiau... gera juk vis tik... nesuisneku su savim... g.gif
Signa...
QUOTE(Giedruttte @ 2008 02 06, 18:37)
nezinau kaip kitoms, bet man tai kunas praktiskai nepakites, o va noooro daug maziau... g.gif ir pati noriu noreti labiau... gera juk vis tik... nesuisneku su savim...  g.gif
*

drinks_cheers.gif liudna bet taip yra...
Envuke
as labai noriu savo vyro: noriu jo artumo, meiles, glamoniu..noriu jaustis seksualia ir geidziama, netgi labiau nei pries nestuma blush2.gif
Kristina D.
O as siaip manau, jei pakankamai demesio, svelnumo, meiles naujai jau atrodanciai mamai, tai neesminis dalykas yra dazniau ar reciau blush2.gif

Mano tik pastebejimas - po gimdymo jauciuosi visai kita, ir pojuciai daug malonesni ax.gif bet cia gal tik sutapimas blush2.gif
JVana
o as gedinuos saves.

nors turiu 4 kg numesti iki pries nestuma svorio, bet tas toks isplerimas mane is pusiausvyros veda.

pastebejau, kad pradejau nuo vyro sleptis persirengdama.
Ilaria
Man asmeniskai niekas nepasikeite, tik krutine dar nepriklauso vyrui, nes maitinu. Svori beveik visa numeciau, kuri buvau priaugus nestumo metu, nu aisku pasportuot truputi dar reikia, sutvirtet.
Man dabar didziausia problema, kad negali kada nori, reikia derintis prie leliuko rezimo smile.gif
Kristina79
O aš taip pasiilgau normalaus sex,o, kad net naktimis erotiniai sapnai aplanko ax.gif , tačiau kiekviena suetis su vyru - skausminga, niekaip nesugebu normaliai atsipalaiduoti. Po gimdymo praėjo jau trys mėnesiai, o man kiekvienas kartas kaip "pirmas kartas". Laukiu nesulaukiu kada viskas susitvarkys. verysad.gif
*B.A*
QUOTE(Kristina79 @ 2008 02 08, 16:55)
O aš taip pasiilgau normalaus sex,o, kad net naktimis erotiniai sapnai aplanko  ax.gif , tačiau kiekviena suetis su vyru - skausminga, niekaip nesugebu normaliai atsipalaiduoti.  Po gimdymo praėjo jau trys mėnesiai, o man kiekvienas kartas kaip "pirmas kartas". Laukiu nesulaukiu kada viskas susitvarkys.  verysad.gif
*

as tai irgi labi buvau pasiilgus vyro...iki gimdymo nelabai galejau myletis, buvo ziauriai nemalonu, tai po gimdymo praejus dviem menesiams pradejo erotiniai sapnai sapnuotis.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
tai nutariau, kad laikas prisimint senus laikus, baisu buvo, skaudejo is pradziu, bet po to viskas buvo tiesiog superrrr. biggrin.gif
o del savo kuno gedijimosi, tai man taip nera, beveik nesu pasikeitus po gimdymo, figuryte gryzo.. smile.gif keleta kilogramu reiktu numest, bet ir taip gerai jauciuos ir vyrui patinku...svarbiausia patiket savim ir savo groziu ir seksualumu bigsmile.gif
Ilaria
QUOTE(Kristina79 @ 2008 02 08, 18:55)
O aš taip pasiilgau normalaus sex,o, kad net naktimis erotiniai sapnai aplanko  ax.gif , tačiau kiekviena suetis su vyru - skausminga, niekaip nesugebu normaliai atsipalaiduoti.  Po gimdymo praėjo jau trys mėnesiai, o man kiekvienas kartas kaip "pirmas kartas". Laukiu nesulaukiu kada viskas susitvarkys.  verysad.gif
*

O del ko skausminga, kad nesugije dar normaliai, ar kaip?
lucky_star
QUOTE(estate @ 2008 02 09, 19:15)
O del ko skausminga, kad nesugije dar normaliai, ar kaip?
*

mano gine sake, kad pradzioje skaudes, nes maitinu, del to yra pakites hormoninis fonas ir butina naudoti lubrikantus... dar nesimylejome blush2.gif , gime dvynukai, tai diena jie nei minutei nepaleidzia, o nakti labai norisi issimiegoti bent kazkiek..
grranata
miego norisi bet nereikia ir vyru pamirsti, jie juk irgi mazi vaikai lotuliukas.gif
Ilaria
QUOTE(lucky_star @ 2008 02 10, 00:21)
mano gine sake, kad pradzioje skaudes, nes maitinu, del to yra pakites hormoninis fonas ir butina naudoti lubrikantus...
*

As irgi maitinu, bet neskauda,gal kad man cezario operacija dare.
Olmeca
QUOTE(estate @ 2008 02 10, 12:09)
As irgi maitinu, bet neskauda,gal kad man cezario operacija dare.
*

o po cezario kada pradejot smileysex.gif: blush2.gif ?
medison
QUOTE(grranata @ 2008 02 09, 23:20)
miego norisi bet nereikia ir vyru pamirsti, jie juk irgi mazi vaikai lotuliukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
100 proc pritariu-jie dar kartais ir mažesni už mūsų vaikučius būna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Agatulia
Pirmas kartas po gimdymo tai kaip PIRMAS KARTAS.man pvz. skaudejo nelabai,bet uztat kiek baimes buvo!!! blink.gif jau gal po trecio karto ir pamirsau kad gimdzius buvau lotuliukas.gif
Ilaria
QUOTE(JovitukasL @ 2008 02 10, 15:35)
o po cezario kada pradejot smileysex.gifblush2.gif ?
*

Po 6 savaiciu, kai nustojau kraujuot.
viilmute
na manau kad normalu kada baigi kraujuot tai jau ir galima na po memnesio kai nuejau pas gidytoja ji pasake kad ramiai galiu tureti lytiniu santykiu biggrin.gif
Calmness
mes po 3 sav.,jausmas kaip pirma kart blush2.gif
Viktorijag
mes tai po 2men smile.gif nes nera kaip ir tik buvo viena karta blush2.gif pas mus db remontas tai miegam visi vienam kambaryje vieninteliame kur nieko negriauta ir nedulketa smile.gif tai nutaikem momenta kai dickio nebuvo o maziukas miegojo blush2.gif

betttt kaip tai sausa buvo ax.gif teks lubrikanta koki pirktis kitam kartui gal snd MB nupirks savam kaime kaip tai nelabai o sostineje tai jau kas nieko nepazysti ax.gif

o kokius kas naudoja jei naudoja g.gif
as tai maciau reklama durex tai ir sakau pirk toki blush2.gif
gal kas bande g.gif
mamkaV
QUOTE(Giedruttte @ 2008 02 06, 19:37)
nezinau kaip kitoms, bet man tai kunas praktiskai nepakites, o va noooro daug maziau... g.gif ir pati noriu noreti labiau... gera juk vis tik... nesuisneku su savim...  g.gif
*

drinks_cheers.gif ir man panasiai
Žanė
pirmasyk bandem 2 men. po gimdymo. buvo ir skauda, ir baisu. paskui net buvo baisu bandyt dar blink.gif kelis kartus sakyciau net visai nekazin kaip buvo - nei atsipalaidavimo, nei malonumo, sunkiai sekesi pasiekt virsune... jau bijojau, kad gal kokie ten nervai "issiverte" begimdant lotuliukas.gif bet po truputeli reikalai gereja. tik va reciau tai darom...
su lubrikantu reikalai zenkliai geresni. naudoju durex, beskoni, bekvapi "feel" vadinasi thumbup.gif po gimdymo nenusipirkit tu sildanciu / saldanciu, manau spec.efektams dar ne laikas mirksiukas.gif
Zorzeta1984
Sveikutes.Asanoj temoj nusvaigau ir parasiau nesamone tai dabar noriu pasitaisyt ir parasyt samone biggrin.gif Cai sakyciau skirta moterim, kuriu potencija sumazejusi tai yra nenorincioms myletis.Reika pagerti nakvisu, o geriausiai tai pagert vitaminu Vitakur jie turi nakvisu savo sudetyje.Sitas kompleksas paskatins hormonu pusiausvyrai atsistatyti.Pati geriu jau 2sav.ir tikrai jau jauciu poveiki.P.S sitie vitaminai nepigus, bet verti to. biggrin.gif thumbup.gif
Maia
po gimdymo labai bijojau visokio,netir menkiausio skausmo, tai vis vengiau ju... pirmi kartais skausmingi ,paskui nebe:)
Zorzeta1984
Zinau tik viena tiesa, kad kuo veliau viska pradesi tuo skaudziau bus smile.gif
Asseni
O man jau praėjo daugiau, kaip 3 mėnesiai, o mes dar nebandėme. Ir miegame skirtinguose kambariuose, ar su lelyte-duktyte, jis su sunumi. Bet ir noro visiškai nėra pradėti, labai jau baisiai kūnas atrodo, reikia numesti dar 15 kg, tai labai gėda rodytis vyrui, net persirenginėju jam nematant.
katanely
noriu jusu paklausti, gal kuri man pades blush2.gif
po gimdymo kai nustojau kraujuot nuejau pas savo daktare, sake viskas tvarkoj, galim drasiai myletis, bet kai ppasimylejom, pradejau vel kraujuot, ir jausmas kaip per mmm g.gif cia kazin taip turi buti, as man jau reikia nerimauti?
gggiedrex
Po dvieju menesiu buvau kaip nauja tai ir meile jau buvo galima uzsiimt blush2.gif niekas nepakito, viskas gerai, o kas del pilvo apmirimo tai sako per metus turi atsistatyt
padima
kas del pilvo tai galiu pasakyt cia kiekvienai idividuliai ir dar nuo operacijos priklauso smile.gif nes man ir oda dar ir dabar toje vietoje aptirpusi yra doh.gif ,bet tai man netrukdo,ilgai tik nepatiko kad kai vyras noredavo mane pakelt apkabines man temdavo labai oda blush2.gif atrodydavo kad plis ,bet tas praejo irgi visai nesenai gal pries metus ,tai paskaiciuokite kiek daug laiko praejo,manau operacijos metu kazka netaip nudare unsure.gif
kita savaite turesiu antra cezari tada paziuresim kas bus
raciren
mums daktarė sakė, kad galima po 6 savaičių, bet aš pati dar negalejau, tai truputį veliau blush2.gif , tiksliau kažkaip vis bijojau tai pradėt blush2.gif
sumute
pirma karta po gimdymo tai labai skaudejo labiau nei pirma karta isvis, antram kartui kolkas ryzto nera.. :/
Sela:)
QUOTE(katanely @ 2008 02 23, 11:49)
po gimdymo kai nustojau kraujuot nuejau pas savo daktare, sake viskas tvarkoj, galim drasiai myletis, bet kai ppasimylejom, pradejau vel kraujuot, ir jausmas kaip per mmm g.gif cia kazin taip turi buti, as man jau reikia nerimauti?
*

Kraujavimo priezasciu gali buti visokiu,manau patarti gali tik gydytojas.
škac
QUOTE(katanely @ 2008 02 23, 10:49)
*

Sveikos,
Mes irgi su vyru siandien pabandem... Irgi is pradziu letai, nes skausminga buvo, bet paskui lyg nieko. Tik vat, po to pasirode kraujo. Nieko neskauda, tik vat nusislapinus nusivalau su krauju...
Ryt reiks bandyt pas gine - gal gi nieko neprisidirbom... juk jau septinta savaite, jauciausi gerai, kraujavimo nebuvo...
kami1
skaitau ir net nenoriu pagalvot kad reiks myletis,labai jau skausmo bijau...
Just me...
Aš irgi labiausiai bijojau skausmo. Tiesiog beprotiškai bijojau! fear.gif Na pirmą sykį tikrai nebuvo labai jau malonu, bet po poros kartų viskas grįžo į senas vėžias thumbup.gif
ottile
na,po gimdymo tikrai viskas kaip pirmą kartą doh.gif doh.gif doh.gif bet taip jau turi būti visoms,sėkmės nugalint baimę wub.gif
lili*
QUOTE(Kristina79 @ 2008 02 08, 16:55)
*

Čia turbūt apie mane rašai mirksiukas.gif
Aš irgi nesulaukiu kad aviskas sugrįš į senas vežes, nesuprantu kodėl bet jau ketvirtas mėnesis , o skausminga doh.gif , toks nemalonus pojūtis toj vietoj kur kirpo verysad.gif Aišku, tų kartų buvo labai nedaug, nes kai nėra malonu, tai ir nesinori užsiimti smileysex.gif O dar ir norą kontraceptiokai žiauriai slopino, dabr šitą mėnesį nenaudoju, tai noras kaip ir atsiranda, bet vat nemalonūs pojūčiai vis dar išlikę verysad.gif
Eisu pas ginę dar kartą , gal ką patars, sakė, kad viskas gražiai sugiję g.gif
Vilioklė
Sveikutės,

Pirmas kartas po gimdymo buvo po 2 mėn. Na negaliu sakyti kad iš karto viskas buvo super. schmoll.gif Buvo ir sausoka ir truputį "tempė", bet neužilgo viskas savaime susitvarkė. rolleyes.gif
Svarbiausia be reikalo neįsivaryti sau komplekso.
medison

vyras turėtų dėmesingesnis ir švelnesnis,ir kantresnis ir visoks kitoks -esnis blush2.gif
Man per pirmą gimdymą kirpo-siuvo,per antrą-plyšau-siuvo...bet po abiejų gimdymų tikrai mes dviejų mėnesių neišlaukėm ax.gif ...ir tuos pirmus kartus po gimdymų tikrai neprisimenu kaip didžiausių siaubų... tiesiog manau,kad ir nuo vyro daug priklauso. Maniškis taip kantriai ir ilgai ,ir švellniai tam mane ruošė,kad tikrai negalvojau aš nei apie skausmus,nei apie pieną fontanais trykštantį,nei apie dar ką blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir kuo toliau -tuo daugiau tik viskas gerėjo thumbup.gif
_soul_sister_
as tai per gymdyma neplysau,nei kirpta buvau,tai mes po dvieju savaiciu pasimylejom,gerai jauciausiu,nekraujavau,taip kad problemos nematem lotuliukas.gif
degora
Pries isleidziant is ligonines gine pasake, kad jokiu lytiniu santykiu du menesius neturetumem. Tada, pamenu, su palatos kaimyne pajuokavome, kad po visu plysimu ir "siuvinejimu" net minties apie tai nera. Kantriai iskentem su vyru tuos du menesius, nors antras buvo kosmariskas - noras didziulis, net sapnai ramybes neduodavo. Taigi, po dvieju menesiu pirmas kartas ypatingas tikrai nebuvo, jauciausi susikausciusi ir isitempusi, apie kazkoki malonuma ne kalbos negalejo buti, bet ilgainiui viskas susitvrake ir jokio diskomforto nebejauciu. Tik va su savo poreikiais bijau isgasdinti vyra - noriu jo nuolat blush2.gif - tokiu geiduliu niekada "nesirgau". O kalbant apie kokybe, tai po gimdymo viskas kur kas geriau ax.gif .
Fi Fi
Ir noriu ir bijau. Kai isseidinejau is ligonines akusere sake, kad pora menesiu negalima, bet jei vyras labai prisiprasys tai ne anksciau kaip po menesio... Tas menuo jau praejo jau lyg ir galetumem... bet musu mazylis yra sumaises diena su naktim tai nerandam laiko tam reikalui lotuliukas.gif
Ievosius
Pradzioj visai nesinorejo, nes pasibuciuot budavo problema, bet po truputi po truputi ir grizta noras, bet ne su ta pacia jega koks buvo pire gimdyma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.