Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie puodus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Kupole
Buvau tokio puikaus puodo(neatsimenu firmos pavadinimo)prezentacijoj ir jis man labai patiko.
Tai elektrinis puodas,kuris sveria produktus,juos maišo, trina, mala, troškina, verda ir t.t. Vienu žodžiu,įmeti į puodą kiaušinį,miltus,mielių gabalėlį ir po kelių minučių-puiki mielinė tešla.Tik iškočiot ir kept picas ar pyragus belieka.
Na ir dar visokių gudrybių kupinas-pudingus,likerius,putėsius,įvairius lydytus sūrelius,paštetus daro.
Esmė tokia:kaina apie 3500-4000LtGalima pirkti lizingu mokantb po 150-190 Lt per mėn.Taigi,kas jį turite ar bent daugiau informacijos galite suteikti-atsiliepkite.
renax
Uz tokia kaina tu visa tai be vargo gali nusipirkt ,buvo kazkada apie toki puoda diskutuota laugh.gif
Vega
Ash turiu panashu daikta- THERMOMIX . Liuks daiktas. Uzh mane viska daro clap.gif
traliabum
ir tiek brangiai mokejai? blink.gif
Aga
Turbut net ir uz trigubai mazesne suma niekas gyvenime neikalbetu nusipirkti, geriau i kokia egzotiska kelione nuvaziuociau smile.gif
madrid
maciau as ji. mano padruzhke gavo dovannu vestuviu proga. geras daiktas. ypac, jei esi naujakure ir tau daug ko reikia. bet pvz man, kaip moterishkei savo uki jau ne vienus metus vedanciai, tai ir taip visokiu rakandu yra. o kur tuos det? lauk mest? gi gaila.
o be to, jis ir brungus. man siule ji prsitatymo kaina, tai jei ishkart buciau mokejus - uz 2000 butu atidave. bet cia buvo tada, kai ji tik atveze i lietuva. o 4000 tai tikrai neduociau. tada gal geriau zepter puodai. nors nzn.
Vega - tu turi - patark, zmogui jei prasho.
ir dar - labai skani capuccino kava gaunasi nu tiesiog super. niekaip negaliua atsigert ash jos. puodais laku, kai pas drauge nueinu laugh.gif
Kupole
Puiku.
Kažkas turi,kažkas matė.Taigi,manau,patarimų sulauksiu,nes aš daug abejonių turiu.
VEGA ,pasidalink patirtimi. Kiek mokėjai? Ar galima jame išvirti normalią sriubą(t.y.netrintą)? Ar galima jame normaliai,t.y.gabaliukais ištroškinti mėsą, bulves, daržoves, žuvį?
Aš ,mat toj prezentacijoj labai skeptiškai į visa tai žiūrėjau ir visiškai nesidomėjau. O kuo toliau,tuo labiau jis mane vylioja.Tik kaina... Bet ,jeigu po 150 Lt į mėn.-nelabai ir pasijaus...
O Agai atsakau: taip, kelionė n kartų geriau,bet ten pinigėliai-iš karto,o čia,jei atlyginimas ne 415,70 Lt,tai mokant kas mėn. gal ir nepasijaus. O šiaip atidėti kas mėn. po 150 "nežinia kam"-niekaip neišeina.Nemoku aš taip taupyti. Na, nežinau, nežinau, abejoju. Reiktų rimto pritarimo.
Atize
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 20, 08:26)
Puiku.
Kažkas turi,kažkas matė.Taigi,manau,patarimų sulauksiu,nes aš daug abejonių turiu.
VEGA ,pasidalink patirtimi. Kiek mokėjai? Ar galima jame išvirti normalią sriubą(t.y.netrintą)? Ar galima jame normaliai,t.y.gabaliukais ištroškinti mėsą, bulves, daržoves, žuvį?
Aš ,mat toj prezentacijoj labai skeptiškai į visa tai žiūrėjau ir visiškai nesidomėjau. O kuo toliau,tuo labiau jis mane vylioja.Tik kaina... Bet ,jeigu po 150 Lt į mėn.-nelabai ir pasijaus...
O Agai atsakau: taip, kelionė n kartų geriau,bet ten pinigėliai-iš karto,o čia,jei atlyginimas ne 415,70 Lt,tai mokant kas mėn. gal ir nepasijaus. O šiaip atidėti kas mėn. po 150 "nežinia kam"-niekaip neišeina.Nemoku aš taip taupyti. Na, nežinau, nežinau, abejoju. Reiktų rimto pritarimo.

tai kad dabar ir keliones issimoketinai parduoda kiek as maciau rolleyes.gif biggrin.gif
Vega
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 20, 08:26)
  VEGA ,pasidalink patirtimi. Kiek mokėjai? Ar galima jame išvirti normalią sriubą(t.y.netrintą)? Ar galima jame  normaliai,t.y.gabaliukais ištroškinti mėsą, bulves,  daržoves, žuvį?

Priesh keleta metu tas daiktas kainavo apie 6 tukst litu, kiek kainuoja dabar- nezhinau, bet manyciau, kad turetu buti gerokai pigesnis. Ash labai ilgai svarsciau, ar man reikia tokio daikto, bet su diedu nutarem, kad jis mums reikalingas- virtuve neperkrauta ivairios paskirties rakandais-VISKAS vienoj vietoj( be to prietaiso mano virtuveje yra tik 1 paprastas puodas, lekshtes ir stalo irankiai). Be to, kiek laiko susitaupo! Ash neturiu galimybes ilgai sukinetis virtuveje, todel man tai ishsigelbejimas. Pvz. vakare sumetu reikalingus produktus, nustatau laikmacius , ir ish ryto mus pazhadina namines duonos ar pyrago kvapas wub.gif ...
Taip, jame gali virti ir sriuba( darzhoves pjausto pats "puodas"), paskui ishverda. Taip pat galima daryti ir mesa, zhuvi, bulves ir t.t.
Madrid, apie capuccino kava gryna tiesa pasakei- labai skani gaunasi. Bet puikiai gaunasi ir kiti gerimai- kokteiliai, punshai , likeriai, kisielius etc.
Tas puodas gamina salotas, mishraines,paruoshia ir kepa bandeles, pyragus, duona ,atlieka mikserio funkcija, galima paciam pasiruoshti majoneza ( puikiai sumaisho skirtingu tipu skyscius:pvz alieju ir kitus skyscius, kuriu pagrindas vanduo), ruoshia sultis ir nektarus, gamina ledus ir pats juos uzhshaldo, per keleta sekundzhiu gali sutakuoti dideli kieki morku, surio ar kt., uzhmaisho ivarios rushies teshlas, maista paruoshia pageidajami budu: verda vandenyje, garuose, kepa su riebalais, be riebalu , troshkina ir t.t. Tiesa, tas puodas dar sugeba pagamint mesos, zhuvies ir kt vyniotinius, kotletus ir t.t. Ir dar- ruoshia labai skanu pudinga smile.gif
Tai va. Sunku viska pamineti, ka daro tas puodas... wub.gif
Kupole
Aš apstulbus.
Kepa duoną,bandeles,daro vyniotinius,šaldo ledus ????
Čia kažkas ne taip.Gal aš ne tokį mačiau?
Kaip jis tuos vyniotinius padaro?Kotletus kaip?Nesupratau?????? O mišraines kaip supjausto?Gal tik sutrina? T.y.virtas bulves,burokėlius ir visa kita???
Na, jei aš viską teisingai supratau,tai tikrai tų tūkstančių negaila.
Vega,na dar kantrybės ir paaiškink, prašau.
Mirabela
Vega,kur ta stebuklinga puoda parduoda?Noriu noriu noriu! clap.gif clap.gif clap.gif
Kupole
QUOTE (Mirabela @ 2004 10 20, 11:37)
Vega,kur ta stebuklinga puoda parduoda?Noriu noriu noriu! clap.gif  clap.gif  clap.gif

AŠ ŽINAU !!!!! Tik reiks išsiaiškinti ar apie tą patį kalba eina..
Tik man sunku patikėti... hm...kaip jis tuos vyniotinius padaro??? T.y. kaip suvynioja?Gal tik masę paruošia?
Vega, kur gi tu? Jau ne aš viena alpstu dėl to puodo.
Papildyta @ [mergetime]1098266134[/mergetime]
Jei dar ką domina,info ir nuotrauka yra www.thermomix.com. Pagal nuotrauką-tai tas pats puodas.Tik man vertėjo reiktų informacijai suprasti.
Vega
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 20, 11:27)
Aš apstulbus.
Kepa duoną,bandeles,daro vyniotinius,šaldo ledus ????
Čia kažkas ne taip.Gal aš ne tokį mačiau?
Kaip jis tuos vyniotinius padaro?Kotletus kaip?Nesupratau?????? O mišraines kaip supjausto?Gal tik sutrina? T.y.virtas bulves,burokėlius ir visa kita???
Na, jei aš viską teisingai supratau,tai tikrai tų tūkstančių negaila.
Vega,na dar kantrybės ir paaiškink, prašau.

Matai, ten yra be galo daug programu. Ishsirenki programa, kuria nori pasinaudoti(pvz. paruoshti mishraine), ja nustatai, sumeti viska i toki "stalciu" ir ishsiimi paruoshtas salotas ar mishraine( darzhoves bus gabaliuku pavidale, jei "neuzhprogramuosi" darzhoviu trinti).
Taip, daro ji ir vyniotinius, ir kotletus smile.gif . Kaip ji juos ten pagamina- sunku pasakyt, nes to proceso nesimato. Gauni tik rezultata. Kad butu aishkiau: noriu pietums kotletu su salotom. Ish ryto i to daikto 3 stalcius sudedu:
i 1-aji stalciu - mesa , i antraji- druska, prieskonius, kiaushini, o i treciaji - darzhoves, ish kuriu tures but pagamintos salotos. Nustatau laikmati, kada pietus turi but pagaminti. Tie stalciukai laikinai "atsishaldo", kad produktai nesugestu. Atejus laikui, prietaisas pats isijungia, pradeda malti , maishyti, formuoti ir kepti kotletus, kitame skyriuje gaminamos salotos. Kai maistas paruoshtas- palaikoma reikalinga t-ra, kad pietus neatshaltu. smile.gif
Ankstesneje zhinuteje rashiau apie funkcijas , kuriomis ash naudojuosi.
Kaip sakiau, nustacius programa, ir ledai bus pagaminti ir atshaldyti ( yra specialus "stalcius"), ir pyragus kepa, ir bandeles,be to, su teshla, idaro gaminimu nereikia terliotis. Nu viska ta "mashina" moka smile.gif
Kad butu dar aishkiau, pasakysiu shitaip : tau tereikia i tuos stalcius sumest produktus, nustatyti programa, laikmacius ir ishsiimt pagaminta maista. smile.gif
Vega
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 20, 11:43)

1)Tik man sunku patikėti... hm...kaip jis tuos vyniotinius padaro??? T.y. kaip suvynioja?Gal tik masę paruošia?

2) Vega, kur gi tu? Jau ne aš viena alpstu dėl to puodo.
Papildyta @ [mergetime]1098266134[[b]*Vega rgetime] [/b]
3) Jei dar ką domina,info ir nuotrauka yra www.thermomix.com. Pagal nuotrauką-tai tas pats puodas.Tik man vertėjo reiktų informacijai suprasti.

1) Ne, ne mase, o pilnai paruoshia vyniotini. smile.gif
2)Ash cia smile.gif
3)Nu jo, panashus. Bet mano senesnis- tai dizainas kitoks.O daro turbut ta pati. smile.gif
Kupole
Ačiū ,labai,Vega.
Kažkaip apie stalčius prezentacijoj nebuvo akcentuojama.Na, tokia ten ir prezentacija.Pažįstama nusipirko ir pakvietė, o firmos atstovė taip ir neatėjo.Tai gal ta pažįstama ne viską dar ir moka daryti...Nei apie vyniotinius,nei apie kotletus ir mišraines neužsiminė. O visa kita-tai taip.Ir likeriai ir tešlos ir kt.Bet mums kai demonstravo,tai viską dėjo į puodo vidų,o po to jau jis pjaustė,maišė,virė. Nors internete nuotraukoj-tas pats puodas.Hm... o gal aš mačiau ne originalą....
Papildyta @ [mergetime]1098267662[/mergetime]
Dar kartą atidžiai pažiūrėjau nuotrauką.Puodas tas pats.TIK JOKIŲ STALČIŲ AŠ N E M A T A U.
Jau pradedu panikuoti.NORIU tokio,kai Vegos !!!!!!!!!!! Tai kažkas iš fantastikos pasaulio.
Tučka
Zinau as ta puoda smile.gif Butu pigesnis tikrai pirkciau biggrin.gif
Valentinka
Nu nieko sau puodas! rolleyes.gif ohmy.gif Cia visu moteru svajoniu puodas, nieko daryti nereikia tik sumeti ir OPLIA - vakariene garuoja. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nu zinokit ir as tokio uzsimaniau!!!! tongue.gif As ji tiesiog isimylejau, net nemaciau dar naturoje bet jau isimylejau. thumbup.gif wub.gif

Isduokit paslapti, kur toki puoda - stebuklapuodi galima isigyti? Kiek jis kainuoja?? g.gif
Tučka
Zinau kur ji gauti tongue.gif
Kupole
[QUOTE=Valentinka,2004 10 20, 12:35] Isduokit paslapti, kur toki puoda - stebuklapuodi galima isigyti? Kiek jis kainuoja?? g.gif

Kainos tikslios nežinau.Apie 3500-4000 Lt.Galima lizingu per 1,5-2 metus."Puodas-ryte,pinigai -vakare".O užsakyti galima pas mano pažįstamą.
Skambinsiu jai ir prašysiu daugiau informacijos.Ji apie kotletus,vyniotinius kažkodėl neužsiminė.O gal dar nemoka visko?O gal ten ne toks...
Kupole
QUOTE (Danguole55 @ 2004 10 20, 12:46)
Zinau kur ji gauti tongue.gif

KUR????????Gal tu žinai tokį ,kur su stebuklingais stalčiais?
Vega
Ritaa, mano puodas skiriasi nuo to nuotraukoje savo dizainu. Mano jau senas- visgi priesh keleta metu pirktas ... Reiktu to naujo puodo funkcijomis pasidometi. Jei jis daro ta pati- gal tie "stalciai" nera butini? Gal naujesnis dar geresnis, a?
Valentinka
As ka tik puslapyje vokiskame EBAY ziurejau, kur tipo kaip aukcionas skelbiamas ir siulo kaina, kas paskutinis ta kaina pasiulo per tam tikra laika, tas ir nusiperka.

Tai tu puodu per akis, kainos prasideda nuo 1 EUR ir kol kas brangiausiais 111 EUR. Bet kainos vis keiciasi, idomu kiek bus brangiausias. clap.gif

Jei kam idomu: EBay

Reikia tik issiaiskinti kaip cia pirkti, ar atsiuncia, ar gali is bet kokios salies pirkti? O kaina jeijgu ir 1000 lt bus, tai pigiau negu cia lietuvoje. thumbup.gif

Nu ziuriu kaip cia yra ..... g.gif g.gif
Nukė
Vaje, kox stebuklas! Ir as noorriuuu! biggrin.gif
Bet ir kaina stebuklinga dry.gif

O tam ebay puslapy toks pat puodas? g.gif Jei taip, verta uzsukt. smile.gif Bet kiek zinau, norint apsipirkineti tuo budu, reikia turet pazsitamu uzsieny, kad ju adresu atsiustu, bo i LT nesiuncia unsure.gif
Kupole
Pasižiūrėjau aš tą aukcioną,žinoma nieko vok.nesuprantu,BET 10 puslapyje kaina 830 EUR.TAČIAU ,mano manymu tie puodai skiriasi,nes prie žodelio "Thermomix" visokie prierašai yra.Taigi, ar nebus čia jų funkcijų skirtumai? Gal tie prierašai,skaičiukai ir reiškia,kad kiekvienas atlieka ne vienodas funkcijas , t.y. vienas tik maišo,verda o kiti,pvz. dar ir vyniotinius daro ????
Tučka
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 20, 13:51)

Ten ne stalciai, o aukstais uzsideda bliudeliai. Ir vyniotiniu jis nesusuka, ir kotletu pats neformuoja.
Vega
QUOTE (Danguole55 @ 2004 10 20, 13:25)

Ten ne stalciai, o aukstais uzsideda bliudeliai. Ir vyniotiniu jis nesusuka, ir kotletu pats neformuoja.

blink.gif Nu labas rytas. Nera pas mane jokiu aukshtu ir bliudeliu. Yra kvadratiniai stalciukai, kurie susistumia i ta puoda kaip stalciai komodoje .
Ir vyniotinius suka, ir kotletus daro. Nereikia lia lia tapalia mad.gif .
Kupole
Bet Vegai tai daro ir formuoja.Matyt,ne toks pas Danguolę55,na, matyt, ne tokį ir aš mačiau.O gaila...Jau buvau susigundžiusi.O dabar,kaip ta boba prie geldos,jau ir cariene užsimaniau būti...
Tučka
As kalbu apie puoda is 1 puslapio kur nuoroda buvo. Vadinasi jis Termomiksas, bet ju turbut irgi skirtingu buna wink.gif
Kupole
Vis tik kaip bebūtų, atkakliai ieškosiu "su stalčiais".Taigi,Vega, ar dar egzistuoja tavo"tiekėjas"?
O gal dar kas žino kur TOKĮ gauti? Mat jį bala, tegu ir tuos 6 gabalus kainuoja (o gal dabar ir mažiau?) .Jeigu išsimokėtinai...ir per kelis metus....
Tas puodas- juk stebuklas!!!!
Tučka
QUOTE (Vega @ 2004 10 20, 14:28)
QUOTE (Danguole55 @ 2004 10 20, 13:25)

blink.gif Nu labas rytas. Nera pas mane jokiu aukshtu ir bliudeliu. Yra kvadratiniai stalciukai, kurie susistumia i ta puoda kaip stalciai komodoje .
Ir vyniotinius suka, ir kotletus daro. Nereikia lia lia tapalia mad.gif .

Idek savo puodo nuotrauka, tai tada manau visoms bus aiskiau apie koki kalbi wink.gif

Papildyta @ [mergetime]1098272805[[b]*Danguole55 rgetime] [/b]

As tai kalbu apie lygiai toki pat kaip sitas:
user posted image
Vega
Ne, ne toks.
Kupole
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 20, 13:42)
Vis tik kaip bebūtų, atkakliai ieškosiu "su stalčiais".Taigi,Vega, ar dar egzistuoja tavo"tiekėjas"?
  O gal dar kas žino kur TOKĮ gauti? Mat jį bala, tegu ir tuos 6 gabalus kainuoja (o gal dabar ir mažiau?) .Jeigu išsimokėtinai...ir per kelis metus....
    Tas puodas- juk stebuklas!!!!

Nukankinsim mes Vegą su savo abejonėm.Turi žmogus fantastinį daiktą ir džiaugiasi.
Tai,vis tik ,ar įmanoma TOKĮ,KAIP VEGOS kur nors gauti?
Atsiliepkite!!!
Vega
Ritaa, dar shis tas apie ta stebukla wink.gif biggrin.gif - vos nepamirshau parashyti doh.gif . Be visu privalumu tas daiktas turi keleta trukumu: birbia kaip tankas ir gamina (verda ar kepa) nedideli kieki maisto . Mes su diedu valgom mazhai- mums uzhtenka, taciau megejams gerai pavalgyti - rolleyes.gif ... sakyciau, nelabai apsimoka unsure.gif, nes vienu kartu daug maisto nepagaminsit.
Rytoj nufotkinsiu ash ta "mashina" ir imesiu fotke
Tiesa, ash ta "aparata" pirkau ne Lietuvoje, o Austrijoje. Taciau jei jums idomu, mano vyras galetu pasidomet.
Mirabela
Vega,labai laukiam to stebuklo foto ir koordinaciu kur ji isigyti
madrid
nuva, sugundei ir sakai kad nelietuvoj pirkai sad.gif
kas tiesa tai tiesa - birbia kaip tankas. o ir maisto mazhai. bet jei tik du zmones, tai ir nesues kaip arkliai, ane?
as zinau, kur juos kaune parduoda. jei kam reikia - i a.z.
bet tikrai stebuklas jis. mano drauge net visko tikriausiai ir nemoka blink.gif o kazi receptus duoda? juk reikia visus kursus prie tokio puodo praeit, kad zinotum kaip daryt. mane, tai tik kava vaishino, kiba nieko kito nemoka? reiks paklaust.
bet tikrai super kai pagalvoji g.gif
milabra
Neįsivaizduoju, kokia tinginystė turėjo žmogų apsėsti, kad jis tokį fantastinį stebuklą sugalvojo doh.gif Pasiskaičiau aš čia vos ne kaip iš fantastikos skyrelio biggrin.gif Jau aišku ir aš tokio noriu. Tik kad ūžia tai negerai, nes jei jis man nuo 5 ryto pradėtų ūždamas košę virti, jaučiu aš jį atleisčiau iš darbo biggrin.gif biggrin.gif
Bet vistiek labai įdomu, gal vietoj Space Runnerio reiktų tokį puodą pirkti? Kaina vistiek panaši g.gif biggrin.gif
Kupole
QUOTE (milabra @ 2004 10 21, 19:58)
gal vietoj Space Runnerio reiktų tokį puodą pirkti? Kaina vistiek panaši  g.gif  biggrin.gif

O kas tai?
milabra
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 21, 22:11)
O kas tai?

Mašina, kurią planuoju pirkti rolleyes.gif Mitsubishi Space Runner biggrin.gif
Noa
QUOTE (milabra @ 2004 10 21, 20:58)
Tik kad ūžia tai negerai, nes jei jis man nuo 5 ryto pradėtų ūždamas košę virti, jaučiu aš jį atleisčiau iš darbo biggrin.gif biggrin.gif
Bet vistiek labai įdomu, gal vietoj Space Runnerio reiktų tokį puodą pirkti? Kaina vistiek panaši g.gif biggrin.gif

Kai pagalvoji, tai Space Runner turbut irgi kazkiek uzia? laugh.gif
milabra
QUOTE (Noa @ 2004 10 22, 21:38)
Kai pagalvoji, tai Space Runner turbut irgi kazkiek uzia? laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Einam iš čia, nes tuoj visą temą изуродуем biggrin.gif
Tučka
Veda, tai kur tavo stebuklingo puodo nuotrauka g.gif g.gif smile.gif
Valentinka
As irgi noreciau suzinoti, kur to stebuklapuodzio nuotraukyte? g.gif Labai jau idomu paziureti! blink.gif laugh.gif
xas

Žiūriu merginos kad labai jau aptingom gaminti. Puodas tipo turi ir paruošti ir išvirti. Manau tie super puodai tinginiams, kurie neturi jokių kulinarinių sugebėjimų, o tik nori užkišti skrandį bet kuo ir svarbiausia , kad nereikėtų beveik nieko dirbti biggrin.gif
sika
QUOTE (xas @ 2004 10 30, 10:39)
Žiūriu merginos kad labai jau aptingom gaminti. Puodas tipo turi ir paruošti ir išvirti. Manau tie super puodai tinginiams, kurie neturi jokių kulinarinių sugebėjimų, o tik nori užkišti skrandį bet kuo ir svarbiausia , kad nereikėtų beveik nieko dirbti biggrin.gif

tai tokie tikriausiai greiciau kabakuose valgo.

Tik tuoj atsiras pudas, kuris pagamins, o po to pats ir suvalgys:))
renax
Tikrai suintrigavo ir likom be puodo su stalciukais .Visaip masciau bet kad puodas vyniotini suktu is stalciuku nu fantastika . Noriu foto clap.gif
happy
Kazkas nerealaus.. blink.gif Vega tai gal ir dujines virykles
nebereikia toky puodav turint?-jei su juo viska galima daryti
Linda
tai kaip baigesi jums su siuo puodu? Net mane suintrigavote smile.gif
Neseniai man kosmetologe pasakojo turbut apie sita puoda, kad turi ir labai dziaugiasi.
Bet VEGA, kokie ten pyragai iskepa? Ar grazus ir skanus? Nes mano kosmetologe pyragams kepti tai Tupperware silikonines formas pirko ir kiekviena karta jas giria, kai tik ateinu pas ja biggrin.gif
Bet tas superpuodas tikrai suintrigavo, kai vel eisiu pas kosmetologe, isklausinesiu smile.gif
vira
Manau,Linda,kad Vega gerai pasijuokė iš visų biggrin.gif
aidosius
g.gif Tai tuo ir baigėsi visi pasakojimai apie šį stebuklą?Tai čia tik fantastika? cry.gif O aš jau maniau,kad tikrai toks yra? g.gif
petrute
QUOTE(aidosius @ 2005 06 07, 22:46)
g.gif Tai tuo ir baigėsi visi pasakojimai apie šį stebuklą?Tai čia tik fantastika? cry.gif O aš jau maniau,kad tikrai toks yra? g.gif
*

Aidosiau pas Grazina yra toks naturoje, tik nera tu stalciu apie kuriuos cia prirase Vega. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.