aaaaaaaaaaaa............ nu aišku...... Manoji jau nebžaidžia su lėlėm. Nebent kokį kiškį minkštą dar kartais už ausų patampo
sveikos
Aham, turim ir mes tokią lėlę. Tik va kad dukra nežaidžia, kažkada makiažus darė, veiduką išdarkė ir viskas
Mano dukra tai dar vienos kalėdom užsiprašė.Tai dabar renkamės kokią pirkti
QUOTE(ISPANE @ 2006 12 19, 20:14) sveikos Papildyta: QUOTE(ISPANE @ 2006 12 19, 20:14) sveikos Mums labai reiketu bratz leles be to is kokios ji kolekcijos? QUOTE(ISPANE @ 2006 12 19, 18:14) gal kieno dukrai reikia BRATZ leles?parveziau duktereciai bet ji dar per maza tokiom lelem Labai reikia, net nesvarbu is kokios kolekcijos
Mano dukra labai megsta bratz.Net man jos savotiskai grazios
maniske irgi svaigsta del ju.... bet mana smeniskai tai jos fui, kaip gatves mergos..
o maniske is pradziu uzsimane turim 3 lelias. bet dabar ziuriu vel prie barbiu grizo. net nezinau kodel?
Mano dukte labai megsta Bratz leles...Ne tik - dar ir rubus vaikams
Mes turime 17 Bratz, mergina kolekcionuoja. Tai jei yra bendraminčių mergaičių parašykite monikavalun@gmail.com
Pabendrausime ,patirtimi pasidalinsime
Mano mergaitė su lėlėmis nežaidžia, bet jei žaistų, tokios lėlės nei už ką jai nepirkčiau. Mačiau jų ir daugiau, ne tik šią nuotraukoje. Man jos- lėlės prostitutės. Atleiskit už tiesmukiškumą. Tikrai nenoriu, kad tokios lėlės formuotų mano dukters grožio supratimą. Aplamai man nepatinka šiuolaikiniai žaislai ir visas vartotojiškas požiūris. Jie kažkokie agresyvūs (žinoma, nekalbu apie mikštus žaisliukus ar konstruktorius).
Mano dukrai, kaip ir man, BRATZ leles nepatinka. Is tikruju, pabaisos. Dukra mieliau zaidzia su barbemis nei su BRATZ. Nors ir barbes ne per daugiausiai patinka.
Mano didžioji irgi "serga " Bratz: lėlės, kosmetika, šampūnai, kremukai - viskas turi būti bratz. Aš ją vadinu juokais Bratininkų partija
Papildyta: QUOTE(Supermama Erika @ 2007 02 09, 23:26) Mano dukrai, kaip ir man, BRATZ leles nepatinka. Is tikruju, pabaisos. Dukra mieliau zaidzia su barbemis nei su BRATZ. Nors ir barbes ne per daugiausiai patinka. O mano turi ir barbių ir tą Baby borną, bet va šiuo metu nori žaisti tiksu Bratz O mažoji labiau su leliukais žaidžia
O maniske tai svaigsta del bratziu,turi net 14
O gal kas geletu pigiai parduot Bratz?as ju turiu 42.Gyvenu Utenoj
Maniskes turi viena ir dvi tokasis tipo kopijas paradzioje zaide labai dabr jau vel prie barbiu grizo , nors patinka viskas kas su bratz susije ir rubai ,ir kvepaliukai ir siap smulkmenos
Beje, mielos BRATZ mylėtojų mamytės
Šiuo metu HOBBY HALL kataloge yra BRATZ patalynė. Jei dar nesugalvojote, ką mergaitei padovanoti Kalėdų proga - pats laikas užsisakyti BRATZ patalynę.... P.S. HOBBY HALL katalogas už šią reklamą man nieko nesumokėjo.
jau tos BRATZ tai paskutinis S.
Nupirkau, sumokejau ~ 90 Lt ir lupdama isplese koja,bet ji tikrai buvobrokuota ,nes prie manes ji islupo tai tada labai susinervinom. Leles brangios ,o naudos...jokios. Barbes grazesnes asmeniskai man .
sveikutės,manoji tai buvo tikra gerbėja šių lėlių,pirmoje klasėje nešiodavosi į mokyklą,vos tik kokią pamatydavo,puldavo pinigus taupyti...,turėjo 4,bet liko tik 3,viena paslaptingai dingo..
Dabar jau prėjo susižavėjimas,nors kartkartėmis dar išsitraukia pažaisti
Manoji irgi tikra Bratz gerbėja
Mano mergaiciuke taip pat bratz leliu gerbeja ir visko aks su jomis susije, kadangi leliu jau begale, tai perejo prie manijos rubu, patalynes, kosmetikos bei parfumerijos, as manau jog sios prekytes kurias pardavineja eurokos ar tai drogas, nemanau kad jos labai geros, gal kuri zinote kur galeciau isigyti ar parsisiusti tikrai geru prekiu susijusiu su bratz...
Manoji irgi Bratz fanė
manoji irgi Bratz ir viskas kas su jom susiję fanė
Mada tokia tarp bendraamžių. Nes jos stilingos
Agnė turėjo vieną, bet nulaužė galvą netyčia.
O dabar tai turi tik BRATZ antklodę, bei užuolaidas.
Sveikos fanės, gal turit kolekcijų foto kokių
pirksiu bratz batelius(koju galus)Šiauliuose,mob.869462142
QUOTE(ina @ 2009 06 20, 18:12) manoji irgi Bratz ir viskas kas su jom susiję fanė Mada tokia tarp bendraamžių. Nes jos stilingos vakams labai daug itakos turi reklama,pamate ir jau reikia taip ir su tom bratz musiske irgi turi gal kokias astuonias o barbiu gal net kokia 10,ir buna zaidzia tai su brats tai su barbem tai su baby born,bet siuo metu labiausiai tai svaigsta del bratz visko nori kas susije su sita lele ir nereikia stebetis cia juk mergaites dabar leles o veliau bus kas kita
Uzsakiau dar bratzs laikrodukus,taigi galit dar rezervuotis
Mano tai taip pat Bratz gerbeja - turi visa seimyna - mama, tete, ir dukryte
As maza budama zaidziau su barbem, musu vaikai zaidzia su bratz, o vaiku vaikai gal su kokiomis lelemis robotais:)
PAzystama parduoda daug bratz,jos nikas Nosferatu.
Sveikutes
Mielos mamytes, labai prasau pagalbos Bratz модная причёска Gal kas zino, kokia tai Bratz ir kur galima nusipirkti Is anksto laaabai dekoju
http://public.fotki.com/vikasimson/bratz/
Bratz leles, daiktai, rubai ir kita... |