Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BRATZ KLUBAS!
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
panteryteieva
smile.gif tongue.gif tongue.gif Sveiki Visi.Gal Kieno nor dukrytes noretu ikurti Bratz leliu kluba?Jei taip rasykite man el.pastu panteryteieva@one.lt.Labai lauksiu laisku ax.gif ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kuzia
QUOTE(panteryteieva @ 2006 11 22, 20:23)
smile.gif  tongue.gif  tongue.gif Sveiki Visi.Gal Kieno nor dukrytes noretu ikurti Bratz leliu kluba?Jei taip rasykite man el.pastu panteryteieva@one.lt.Labai lauksiu laisku ax.gif  ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

Ir??? g.gif
Atogrąža
QUOTE(panteryteieva @ 2006 11 22, 20:23)
Gal Kieno nor dukrytes noretu ikurti Bratz leliu kluba?
*

Paaiškinkit man iškasenai, kas tas per daiktas ir su kuo jį valgo ax.gif doh.gif
Kuzia
QUOTE(Atogrąža @ 2006 11 27, 00:31)
Paaiškinkit man iškasenai, kas tas per daiktas ir su kuo jį valgo ax.gif  doh.gif
*

Lėlės tokios laugh.gif , va pvz:
user posted image
Atogrąža
aaaaaaaaaaaa............ nu aišku...... Manoji jau nebžaidžia su lėlėm. Nebent kokį kiškį minkštą dar kartais už ausų patampo hihihi.gif
ISPANE
sveikos 4u.gif gal kieno dukrai reikia BRATZ leles?parveziau duktereciai bet ji dar per maza tokiom lelem biggrin.gif ..galiu atsiust ,del kainos susitarsim drinks_cheers.gif p.s. deja nebeliko ipakavimo.
Mezzoforte
Aham, turim ir mes tokią lėlę. Tik va kad dukra nežaidžia, kažkada makiažus darė, veiduką išdarkė ir viskas biggrin.gif Man asmeniškai Barbės buvo gražesnės už šitas, tik va štos nors ne tokių tobulų formų biggrin.gif Todėl mažina norą būt į jas panašiom. Kažkur skaičiau biggrin.gif tik va nepamenu kur g.gif O šiaip, tokiom lėlėm labiau žaidžia vaikai iki 7 metų, fgal ten pabandyk temą šitą įdėt? smile.gif
panteryteieva
Mano dukra tai dar vienos kalėdom užsiprašė.Tai dabar renkamės kokią pirkti smile.gif
Neora
QUOTE(ISPANE @ 2006 12 19, 20:14)
sveikos 4u.gif  gal kieno dukrai reikia BRATZ leles?parveziau duktereciai bet ji dar per maza tokiom lelem biggrin.gif ..galiu atsiust ,del kainos susitarsim drinks_cheers.gif p.s. deja nebeliko ipakavimo.
*

Papildyta:
QUOTE(ISPANE @ 2006 12 19, 20:14)
sveikos 4u.gif  gal kieno dukrai reikia BRATZ leles?parveziau duktereciai bet ji dar per maza tokiom lelem biggrin.gif ..galiu atsiust ,del kainos susitarsim drinks_cheers.gif p.s. deja nebeliko ipakavimo.
*

Mums labai reiketu bratz leles be to is kokios ji kolekcijos?
Pakeleivė
QUOTE(ISPANE @ 2006 12 19, 18:14)
gal kieno dukrai reikia BRATZ leles?parveziau duktereciai bet ji dar per maza tokiom lelem biggrin.gif ..galiu atsiust ,del kainos susitarsim drinks_cheers.gif p.s. deja nebeliko ipakavimo.

Labai reikia, net nesvarbu is kokios kolekcijos
Smilara
Mano dukra labai megsta bratz.Net man jos savotiskai grazios blush2.gif
flamingo
maniske irgi svaigsta del ju.... bet mana smeniskai tai jos fui, kaip gatves mergos..
chanuma
o maniske is pradziu uzsimane turim 3 lelias. bet dabar ziuriu vel prie barbiu grizo. net nezinau kodel?
aistruole
Mano dukte labai megsta Bratz leles...Ne tik - dar ir rubus vaikams smile.gif
Lina R.
smile.gif Labukas,mes taip pat jau turime BRATZ.gavom dovanu kaledom thumbup.gif visai nieko lelyte tongue.gif
AMELY
Mes turime 17 Bratz, mergina kolekcionuoja. Tai jei yra bendraminčių mergaičių parašykite monikavalun@gmail.com
Pabendrausime ,patirtimi pasidalinsime thumbup.gif

Klumpė
Mano mergaitė su lėlėmis nežaidžia, bet jei žaistų, tokios lėlės nei už ką jai nepirkčiau. Mačiau jų ir daugiau, ne tik šią nuotraukoje. Man jos- lėlės prostitutės. Atleiskit už tiesmukiškumą. Tikrai nenoriu, kad tokios lėlės formuotų mano dukters grožio supratimą. Aplamai man nepatinka šiuolaikiniai žaislai ir visas vartotojiškas požiūris. Jie kažkokie agresyvūs (žinoma, nekalbu apie mikštus žaisliukus ar konstruktorius).
Supermama Erika
Mano dukrai, kaip ir man, BRATZ leles nepatinka. Is tikruju, pabaisos. Dukra mieliau zaidzia su barbemis nei su BRATZ. Nors ir barbes ne per daugiausiai patinka. ax.gif labiausiai megsta zaisti su lelemis - leliukais smile.gif turi ta baby born'a ir t.t. ax.gif thumbup.gif
mutti
Mano didžioji irgi "serga " Bratz: lėlės, kosmetika, šampūnai, kremukai - viskas turi būti bratz. Aš ją vadinu juokais Bratininkų partija lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Supermama Erika @ 2007 02 09, 23:26)
Mano dukrai, kaip ir man, BRATZ leles nepatinka. Is tikruju, pabaisos. Dukra mieliau zaidzia su barbemis nei su BRATZ. Nors ir barbes ne per daugiausiai patinka.  ax.gif  labiausiai megsta zaisti su lelemis - leliukais  smile.gif  turi ta baby born'a ir t.t.  ax.gif   thumbup.gif
*

O mano turi ir barbių ir tą Baby borną, bet va šiuo metu nori žaisti tiksu Bratz tongue.gif
O mažoji labiau su leliukais žaidžia smile.gif
renaciukas2
O maniske tai svaigsta del bratziu,turi net 14 biggrin.gif
BratzFan135
O gal kas geletu pigiai parduot Bratz?as ju turiu 42.Gyvenu Utenoj mirksiukas.gif tai gal galesit???
pašnekutė
QUOTE(BratzFan135 @ 2008 10 04, 21:18)
O gal kas geletu pigiai parduot Bratz?as ju turiu 42.Gyvenu Utenoj  mirksiukas.gif  tai gal galesit???
*

Na, parduot tai neturiu - manoji negalėtų išsiskirt.
Bet 42 doh.gif doh.gif doh.gif
Ir kur jūs jas talpinat g.gif
Ar muziejų kuriat? bigsmile.gif
Ar su visom vaikai žaidžia? rolleyes.gif
sapis
Maniskes turi viena ir dvi tokasis tipo kopijas paradzioje zaide labai dabr jau vel prie barbiu grizo , nors patinka viskas kas su bratz susije ir rubai ,ir kvepaliukai ir siap smulkmenos
dilidin
Beje, mielos BRATZ mylėtojų mamytės

Šiuo metu HOBBY HALL kataloge yra BRATZ patalynė.
Jei dar nesugalvojote, ką mergaitei padovanoti Kalėdų proga - pats laikas užsisakyti BRATZ patalynę....

P.S. HOBBY HALL katalogas už šią reklamą man nieko nesumokėjo. smile.gif

Sho.Igneta
jau tos BRATZ tai paskutinis S.

Nupirkau, sumokejau ~ 90 Lt ir lupdama isplese koja,bet ji tikrai buvobrokuota ,nes prie manes ji islupo tai tada labai susinervinom.
Leles brangios ,o naudos...jokios. Barbes grazesnes asmeniskai man .
Nut*
sveikutės,manoji tai buvo tikra gerbėja šių lėlių,pirmoje klasėje nešiodavosi į mokyklą,vos tik kokią pamatydavo,puldavo pinigus taupyti...,turėjo 4,bet liko tik 3,viena paslaptingai dingo.. verysad.gif
Dabar jau prėjo susižavėjimas,nors kartkartėmis dar išsitraukia pažaisti
vaidavel
Manoji irgi tikra Bratz gerbėja flirt.gif
zvaigzdute23
Mano mergaiciuke taip pat bratz leliu gerbeja ir visko aks su jomis susije, kadangi leliu jau begale, tai perejo prie manijos rubu, patalynes, kosmetikos bei parfumerijos, as manau jog sios prekytes kurias pardavineja eurokos ar tai drogas, nemanau kad jos labai geros, gal kuri zinote kur galeciau isigyti ar parsisiusti tikrai geru prekiu susijusiu su bratz...
kas?kur?kada?
Manoji irgi Bratz fanė biggrin.gif
ina
manoji irgi Bratz ir viskas kas su jom susiję fanė lotuliukas.gif
Mada tokia tarp bendraamžių. Nes jos stilingos biggrin.gif , ne taip, kaip barbės. Nors ir su barbėm dar žaidžia.
Limmy
Agnė turėjo vieną, bet nulaužė galvą netyčia. smile.gif
O dabar tai turi tik BRATZ antklodę, bei užuolaidas.
-Sandrita-
Sveikos fanės, gal turit kolekcijų foto kokių biggrin.gif įdomu pasižiūrėti būtų, man jos asmeniškai mielos ir gražios 4u.gif
marytexxx
pirksiu bratz batelius(koju galus)Šiauliuose,mob.869462142
atene23
Gal domina ka nors laikrodukai su brazts wink.gif po 15lt vienas .jei ka sidomino rasykit i az 4u.gif
user posted image
mafijoze29
QUOTE(ina @ 2009 06 20, 18:12)
manoji irgi Bratz ir viskas kas su jom susiję fanė  lotuliukas.gif
Mada tokia tarp bendraamžių. Nes jos stilingos  biggrin.gif , ne taip, kaip barbės. Nors ir su barbėm dar žaidžia.
*

vakams labai daug itakos turi reklama,pamate ir jau reikia taip ir su tom bratz musiske irgi turi gal kokias astuonias o barbiu gal net kokia 10,ir buna zaidzia tai su brats tai su barbem tai su baby born,bet siuo metu labiausiai tai svaigsta del bratz visko nori kas susije su sita lele ir nereikia stebetis cia juk mergaites dabar leles o veliau bus kas kita bigsmile.gif
atene23
Uzsakiau dar bratzs laikrodukus,taigi galit dar rezervuotis 4u.gif
Elfuze
Mano tai taip pat Bratz gerbeja - turi visa seimyna - mama, tete, ir dukryte biggrin.gif
vavute
As maza budama zaidziau su barbem, musu vaikai zaidzia su bratz, o vaiku vaikai gal su kokiomis lelemis robotais:)
*Harpija*
PAzystama parduoda daug bratz,jos nikas Nosferatu. 4u.gif
Žaislų Karalienė
Sveikutes 4u.gif
Mielos mamytes, labai prasau pagalbos blush2.gif Maniske prisiuziurejo rusisku reklamu ir kaledoms uzsake
Bratz модная причёска doh.gif
Gal kas zino, kokia tai Bratz ir kur galima nusipirkti blush2.gif parasykit prasom i AZ.
Is anksto laaabai dekoju wub.gif
supermama159
http://public.fotki.com/vikasimson/bratz/
Bratz leles, daiktai, rubai ir kita...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.