Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tabako malonumai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
asilas
QUOTE(Krabass @ 2007 08 07, 17:31)
Marlboro pilkas rukau, blyn kaip mesti ? jau 5 lt kastuoja sad.gif rukau daugiau darbe, namie galiu nerukyti..
*

nesmarkiai dar priklausomas jei gali namie ssusilaikyt gali g.gif

QUOTE(GalBut @ 2007 08 07, 19:16)
Rūkau...geriu...pas mergas vaikštinėju...kurį pirmą mest?...katras kengsmingiausias?...patarkit....
*

rukyt ir gert su norma nera baisiausias dalykas mirksiukas.gif o vaikstinejimas per mergas gali liuniau baigtis doh.gif paciam rinktis mirksiukas.gif
Krabass
Na kaipo ir ne smarkiai, bet liautis darbe rukyti negaliu, kolegos ruko. Ir prie vairo traukiu kaip kaminas, siaip buna kai paciam uzknysa bet vistiek paemi ir trauki unsure.gif
Beje buvau metes pries metus, metukus nerukiau, o paskui vel prasdejo...
Tinkis Vinkis
QUOTE(Krabass @ 2007 08 08, 09:11)
Na kaipo ir ne smarkiai, bet liautis darbe rukyti negaliu, kolegos ruko. Ir prie vairo traukiu kaip kaminas, siaip buna kai paciam uzknysa bet vistiek paemi ir trauki  unsure.gif
Beje buvau metes pries metus, metukus nerukiau, o paskui vel prasdejo...
*

Cia kaip vienas mano draugelis sako - reikia nusipirkti pleistra nuo rukymo ir juo uzsiklijuoti burna!
Krabass
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 08 08, 10:10)
Cia kaip vienas mano draugelis sako - reikia nusipirkti pleistra nuo rukymo ir juo uzsiklijuoti burna!
*

vo vo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif realus pasiulymas thumbup.gif
bo klyjavimas jo ant kuno grynas briedas, kaip ir visos kito spriemones alia kramtoskes ir panasiai doh.gif
Palemonas
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 07, 00:11)
... geriau uz tuos pinigus pas mergas nuvaryti smile.gif

Ir parūkyti lotuliukas.gif
SIMPL
QUOTE(pussycat @ 2007 09 01, 22:29)
Kvaila tema  doh.gif
*

kodel kvaila, jeigu kam nors malonu rukyti ar pypke sutraukti, o cia nori pasidalinti?
kai pradejau studijuoti, pasirode cigaretes WEST, oi kokios atrode pasaka, visgi importines, bet kad brangios buvo. Poto labai patiko "Monte Carlo", bet veliau jos dingo, tai rukiau Malboro, Salem, Winston light versija, poto 3 metams meciau, poto vel 3-4m rukiau, dabar 8 kokius vel nerukau, bet labai traukt rukyt pradejo paskutiniu metu vel, tai kokia cigarete i menesi papuola surukyt, kaip kada, cia priklausomai nuo kompanijos, nes didziausias noras atsiranda isgerus, visa laime, kad mano aplinkoj mazai rukanciu zmoniu. Dar sisa(kaljana) kartais parukau, patinka: vaisinis, obuolinis, braskinis.
GalBut
QUOTE(SIMPL @ 2007 09 05, 16:04)
kodel kvaila, jeigu kam nors malonu rukyti ar pypke sutraukti, o cia nori pasidalinti?
kai pradejau studijuoti, pasirode cigaretes WEST, oi kokios atrode pasaka, visgi importines, bet kad brangios buvo. Poto labai patiko "Monte Carlo", bet veliau jos dingo, tai rukiau Malboro, Salem, Winston light versija, poto 3 metams meciau, poto vel 3-4m rukiau, dabar 8 kokius vel nerukau, bet labai traukt rukyt pradejo paskutiniu metu vel, tai kokia cigarete i menesi papuola surukyt, kaip kada, cia priklausomai nuo kompanijos, nes didziausias noras atsiranda isgerus, visa laime, kad mano aplinkoj mazai rukanciu zmoniu. Dar sisa(kaljana) kartais parukau, patinka: vaisinis, obuolinis, braskinis.

Primetu pagal pasisakymą...studentas rūkiau,+3 metus mečiau,+4 metus vėl rūkiau,+8 metus vėl nerūkiau...nebetoli 40...senas tėvai esi...nebepradėk...plaučiai tavo turtas...nesakau,kad visas...bet be jo nekas...
SIMPL
QUOTE(GalBut @ 2007 09 05, 17:18)
Primetu pagal pasisakymą...studentas rūkiau,+3 metus mečiau,+4 metus vėl rūkiau,+8 metus vėl nerūkiau...nebetoli 40...senas tėvai esi...nebepradėk...plaučiai tavo turtas...nesakau,kad visas...bet be jo nekas...
*

taigi pats zinau , atsimenu, kaip jauciausi rukydamas (surukydavau per 2d. pokeli), bet aciu uz rupesti smile.gif Cia gal , kaip nescioms moterims, traukia prie to, ko organizmui labiausia truksta smile.gif
GalBut
Norėčiau ir aš mest...ir bandęs buvau...bet kai pašneku su metusiais,paaiškėja,kad neužteks pakentėt savaitę,mėnesį ar metus...norėsi ir kankinsiesi ir po 3, 5 ar 10metų...ir tada dingsta entuziazmas...
SIMPL
QUOTE(GalBut @ 2007 09 06, 12:42)
Norėčiau ir aš mest...ir bandęs buvau...bet kai pašneku su metusiais,paaiškėja,kad neužteks pakentėt savaitę,mėnesį ar metus...norėsi ir kankinsiesi ir po 3, 5 ar 10metų...ir tada dingsta entuziazmas...
*

tikra teisybe sako, man tai nikotinas-narkotikas. Kartais erzina ir tabako dumu kvapas, o kartais, oi kaip uzsinoriu uztraukti. Pamazu tikrai nemesi, reikia uzbrezti linija ir nei cigaretes i dantis,geriausia ir be pasyvaus rukymo. Pirma kart metes net cigaretes nebuvau uzdeges 3 metus, poto pagalvojau, kad galiu kompanijoj parukyti-valdausi...ir vel prasidejo. Bet as savo potruki zinau, tai dar kazkaip kovoju.
Kotre
kas norit mesti rukyti, butinai skaitot sia knyga:

http://lib.aldebaran.ru/author/karr_allen/...t_kurit__0.html

smile.gif

rukiau rukiau ir jau neisivaizdavau saves be cigaretes, dabar neberukau nuo sausio ar vasario - labai padejo si knyga smile.gif beje vyrui savo rekomendavau skaityti, nelabai norejo ir tikejo,bet perskaite ir mete biggrin.gif
Palemonas
QUOTE(SuperDuper @ 2007 09 15, 01:46)
kas norit mesti rukyti, butinai skaitot sia knyga:

http://lib.aldebaran.ru/author/karr_allen/...t_kurit__0.html

smile.gif

rukiau rukiau ir jau neisivaizdavau saves be cigaretes, dabar neberukau nuo sausio ar vasario - labai padejo si knyga smile.gif  beje vyrui savo rekomendavau skaityti, nelabai norejo ir tikejo,bet perskaite ir mete biggrin.gif
*

Taigi tema apie malonumą, o ne apie problemą. rolleyes.gif
XXXLmama
Sveiki, gal žinote Vilniuje vietelių kur galima rūkyti, nes kai šalta labai nesmagu eiti i lauka rukyti, tai gal liko vieteliu, kur galima ramiai pasėdėti, išgerti kavos drinks_cheers.gif ir parukyti smoke.gif
kofas
Rukau Marlboro auksini, bet bandau pamazu mesti.
Mimuke
nepatinka man ne cigarets, nei tabakas, nei koks kitas rukalas schmoll.gif
GalBut
QUOTE(Mimuke @ 2008 04 09, 14:44)
nepatinka man ne cigarets, nei tabakas, nei koks kitas rukalas  schmoll.gif

Tai nafik čia dūmus pūst...senas temas gaivint...
jurguze.g
siaip rukau metines KENT patinka vanilines cigariles ir SLIMS cigeretes stipriu nerukau 4u.gif thumbup.gif nestuke.gif [COLOR=deeppink][FONT=Optima][SIZE=7]
Ramzis
QUOTE(kofas @ 2008 02 12, 15:21)
Rukau Marlboro auksini, bet bandau pamazu mesti.
*

pa mazu nemesi niekaip smile.gif Jei jau pasiryzti mest,tai nuo tos dienos ne vienos cigaretes.
***Žaltvykslė
Brolis,išrūkęs 20 metų po 2 pakelius į dieną ,metė su rusišku TABEX.Jau tuoj pusmetis,kaip nerūko.. thumbup.gif Ruošiuosi ir aš.Šiaip, Winstoną sidabrinį rūkau n metų.. doh.gif
Minutė
tema apie tabako gaminius ir malonuma... ko kisat nosi tos kurios netukot... dieve mano visteles matai neruko ir didvyres... as rukau man patinka cigarai (parveza dede is kubos) taip pat cigariles o cigaretes rukau tai tik LM...patinka man jos... galiu metsi lengvai nes jei reikia nerukau ir po menesi , bet man patinka rukyt ir rukysiu kol priver gyvrenimas atsisakyt to malonumo... o apie zala galiu pasakyt tiek kad kenkia viskas kas aplink tave...seip ar taip numirsi..
BigBenas
Aš irgi anksčiau rūkiau, apie 15 metų, dabar mečiau ir tuo didžiuojuosi.
Bet kalba ne apie tai. Kai rūkiau, tai buvau prisirišęs prie vienos markės ir vienos rūšies cigarečių (dabar nesvarbu kokios). Tiek prisirišęs, kad bet kokios kitokios būdavo "neskanios". Ar ir kitiems kažkas panašaus.
KRJ
as tik su kompanija kaljana,daugiau nieko kito niekada ir niekados.Nebent dar ta balioneli senatvej nuo astmos ar pan.:-D
Tetis Evaldas
As tai ir zadejau mesti sakiau mesiu kai isvazinejau i uzsieni dirbti bet tai ir nemeciau daba rukau sukama tabaka.Nes patis turbut zinot kainas cigareciu smile.gif
Meškašunis
Mano vyras neruko. Kartais su mano tevu paragauja pypkes per baliu koki, ant bajerio. Bet man kazkaip visiskai nesvarbu, ruko ar ne. Sveikatos atzvilgiu, zinoma, blogai, bet jai rukytu ir jam tai patiktu - tegul.
wai2te_m
Mes kaljana parukom, seniau su draugem vysnini tabaka rukydavom, skanus kvapas smile.gif
mindudo
Kai pamatau ką rūkantį, mane siutas ima, nes ir taip darbo daug (dirbu gydytoju), o žmonės visai netausoja savo sveikatos. 4u.gif
Rūkymas yra antroje vietoje iš rizikos faktorių numirti dėl šio faktoriaus sukeltų pasekmių.
Medinis
QUOTE(mindudo @ 2009 11 13, 12:17)
Rūkymas yra antroje vietoje iš rizikos faktorių numirti dėl šio faktoriaus sukeltų pasekmių.

Jei žmonės nerūkytų - jie nemirtų? Ar mirtų ne nuo pasekmių?
Kaip manote, ar dažnai mirties liudijime įrašoma mirties priežastis - senatvė?
DNG
nekenciu rukaliu. jie smirda, visi, nors , matyt, ju receptoriai taip atbunka, kad patys to nejaucia. jie apsmardina kitus. ju vaiku daiktai smirda mokyklose, darzeliuose. jie-silpni zmones. unsure.gif
Meškašunis
QUOTE(dange29 @ 2009 11 13, 18:02)
nekenciu rukaliu. jie smirda, visi, nors , matyt, ju receptoriai taip atbunka, kad patys to nejaucia. jie apsmardina kitus. ju vaiku daiktai smirda mokyklose, darzeliuose. jie-silpni zmones. unsure.gif
*

Negerai rukymas, sutinku. Bet kad vaikai darzeliuose smirda.... g.gif . Nezinau. Man visi vaikuciai kvepia. 4u.gif
DNG
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 13, 22:00)
Negerai rukymas, sutinku. Bet kad vaikai darzeliuose smirda.... g.gif . Nezinau. Man visi vaikuciai kvepia. 4u.gif
*

as dirbu su vaikais. kai esu arti vaiko, is karto galiu pasakyti, kad seimoj yra rukanciu. tu vaikuciu sasiuviniai, knygos smirda rukalais, taip jau yra.
garbanota 123
QUOTE(dange29 @ 2009 11 13, 21:13)
as dirbu su vaikais. kai esu arti vaiko, is karto galiu pasakyti, kad seimoj yra rukanciu. tu vaikuciu sasiuviniai, knygos smirda rukalais, taip jau yra.
*

neissivaizduoju kiek reik rukyti kad knygos smirdetu ir sasiuviniais nu niekaip fantazija nenesa. g.gif
DNG
QUOTE(garbanota 123 @ 2009 11 13, 22:29)
neissivaizduoju kiek reik rukyti kad knygos smirdetu ir sasiuviniais  nu niekaip fantazija nenesa. g.gif
*

tai vat. verysad.gif bet juk kiek tevu ruko namuose-dumai ir isigeria. arba automobiliuose. vaikuciai sedi, teveliai nuodija. grazu. schmoll.gif
Meškašunis
QUOTE(dange29 @ 2009 11 13, 21:52)
tai vat. verysad.gif bet juk kiek tevu ruko namuose-dumai ir isigeria. arba automobiliuose. vaikuciai sedi, teveliai nuodija. grazu. schmoll.gif
*

Tai nebent taip yra..., kad ruko namie ar pan... Na, nezinau... As irgi daug laiko su vaikais dirbau, bet tikrai ne visi rukanciu tevu vaikuciai smirda... Mano tevas pats ruke, taciau iseidavo i kiema tam dalykui, jokiu rukymu virtuvej ar tualete. Pas mus nieks nesmirdejo, nei musu namai, nei tuo labiau as ar mano sasiuviniai... schmoll.gif
DNG
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 14, 02:08)
Tai nebent taip yra..., kad ruko namie ar pan... Na, nezinau... As irgi daug laiko su vaikais dirbau, bet tikrai ne visi rukanciu tevu vaikuciai smirda... Mano tevas pats ruke, taciau iseidavo i kiema tam dalykui, jokiu rukymu virtuvej ar tualete. Pas mus nieks nesmirdejo, nei musu namai, nei tuo labiau as ar mano sasiuviniai...  schmoll.gif
*

tai todel, kad neruke salia. o kiek seimu kur tevai ruko virtuvej, masinoj... ir dar drista sakyti, kad myli savo vaikus tokie schmoll.gif ai, ziauriai esu nusiteikusi pries rukalius, kategoriskai doh.gif
due drops
QUOTE(dange29 @ 2009 11 14, 01:33)
tai todel, kad neruke salia. o kiek seimu kur tevai ruko virtuvej, masinoj... ir dar drista sakyti, kad myli savo vaikus tokie schmoll.gif ai, ziauriai esu nusiteikusi pries rukalius, kategoriskai doh.gif
*

neuostykit ir nereiks piktintis
DNG
QUOTE(due drops @ 2009 11 14, 02:47)
neuostykit ir nereiks piktintis
*

aha, kad butu taip lengva. specialiai neuostau gi. bet kai jau smirda zmogus tai smirda doh.gif o dar kai kvepalu uzsipila ant virsaus doh.gif
juta2007
kažkaip keistai, o gal net kvailai iš šalies atrodo toks vaizdelis: tėtis (mama) stumiantys vėžimėlį ar nešantys vaikutį ant rankų su ciagrete dantyse.... unsure.gif
Medinis
QUOTE(dange29 @ 2009 11 13, 17:02)

Man dauguma moterų smirda. Kvepalais.
Bet dėl to nepradedu jų nekęsti.

Nekenčiu tų, kurie nekenčia rūkančių.
Man patinka rūkyti.
Sabrinaxxx
Sunku mesti rukyti,reikia valios valios valios!!!!!
Ir kur ja gauti????????????
IiIy
suprantu, kad baisu ziuret i nescia rukancia, bet jei vaikas jau ant svieto- gyvas, sveikas, kodel turetu smerkt rukancia motina? jei dumu i veida vaikui nepucia, ruko atskirai - tai visiskai normalu.

o nekenciantiems rukanciuju- pasimokyti daugiau tolerancijos
jei tik del tokios ydos sitaip siuntat, tai kaip reaguojat pamate baisesnes ydas turincius zmones? rolleyes.gif
mindudo
QUOTE(Medinis @ 2009 11 13, 14:09)
Jei žmonės nerūkytų - jie nemirtų? Ar mirtų ne nuo pasekmių?
Kaip manote, ar dažnai mirties liudijime įrašoma mirties priežastis - senatvė?
*

Atsakau. Kuo daugiau rizikos faktorių numirti ir kuo jie intensyvesni, tuo anksčiau mirštama nuo jų sukeltų ligų ar pasekmių. Mirtis nėra baisiausia išeitis - nes miršti ir viskas tuo baigiasi. Daug sunkiau sirgti lėtinėmis ligomis sukeltomis rizikos faktorių, kurios gali sukelti kančias gal ilgam laikui. Pačios dažniausios ligos, kurių atsiradimą predisponuoja (rizikos faktorius išsivystyti šiai ligai) rūkymas: išeminė širdies liga, infarktas, širdies ritmo sutrikimai, insultas, lėtinės plaučių ligos (lėtinis bronchitas, astma, plaučių emfizema), kraujagyslių ligos - arterijų aterosklerozė, trombozė, onkologinės ligos (plaučių, skrandžio, krūtų, gerklės, liežuvio vėžys)... Rūkymas keletą kartų padažnina šių ligų atsiradimą. Tad tai, kad sveikai gyvensi neišgelbės nuo mirties, bet gali prailginti gyvenimą ir gyvenimas tuomet gali būti daug kokybiškesnis. Tai tenka matyti kasdien, kai ligoniai nusprendę gyventi sveikiau, neta rūkyti, sumažina savo svorį iki normalaus ir kai kurios ligos tokios kaip paaukštintas kraujospūdis ar antro tipo cukrinis diabetas išnyksta (čia metus svorį). Metus rūkyti pagerėja kvėpavimas, fizinio krūvio tolerancija, kartais normalizuojasi kraujospūdis, sumažėja rizika sirgti jau minėtomis ligomis.
O tai, kad mirties liūdijime nerašoma mirties priežastimi senatvė yra labai paprastas paaiškinimas: net ir senatvinių procesų įtakoje susidėvi tam tikros sistemos, pasireiškia ligos (tokios kaip širdies nepakankamumas) salygotos organų "susidėvėjimu". Todėl ir įrašom į mirties liūdijimą ta priežastis, dėl kurios žmogus miršta. Tik labai retais atvejais, kai visos sistemos susidėvi tolygiai ir žmogus sulaukia garbaus amžiaus, jis gali mirti nuo senatvės...
Naminė
QUOTE(aaveja @ 2009 11 25, 14:33)
suprantu, kad baisu ziuret i nescia rukancia, bet jei vaikas jau ant svieto- gyvas, sveikas, kodel turetu smerkt rukancia motina? jei dumu i veida vaikui nepucia, ruko atskirai - tai visiskai normalu.

o nekenciantiems rukanciuju- pasimokyti daugiau tolerancijos
jei tik del tokios ydos sitaip siuntat, tai kaip reaguojat pamate baisesnes ydas turincius zmones? rolleyes.gif
*

Na,jei eina į balkoną rūkyt,tai dar manau pakenčiama,bet gi grįžus nuo jos visvien kvapas sklinda...ir tada tą savo vaikelį bučiuoja...fui

Aš tolerantiška rūkantiems,bet žiauriai pykstu ant kaimynų,rūkančių laiptinėj-juk turi balkonus,o jei vasarą balkone rūko,tai visas kvapas per atdarą langą ir pas mus jaučiasi doh.gif .O tų,kurie negali liftu nusileist neprisidegę tai nekenčiu juodai.Įlipi su vaikais,o kad ir be jų,į liftą,o ten nėr kuo kvėpuot doh.gif doh.gif doh.gif
Arba lipa į autobusąir dar užtraukia paskutinį dūmą,o kai durys užsidaro-iškvepia gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif ir taip kvepuoja tiesiai į tave,jei autobusas pilnas žmonių tai ir kenti doh.gif
Pianistė
Papasakokit apie sukama tabaka placiau? koks geriausias? kur galima isigyt ir t.t. ;D nesinori buti pasimetėle biggrin.gif
Tetis Evaldas
Nu sukamas tabakas bent jau UK tai labai populerus nes jis pigesnis nei cigareciu pakelis.As pats rukau sukama tabaka SAMSON kiek mates tai daug zmoniu ji ruko ir vieno maisiuko uztenka visai savaitei bent man smile.gif Man ir idomu kokios kainos Lietuvoi tabako tai net neisivaizduoju nes kazkaip rukydavau paprastas cigaretes ir nesugdavau sau galvos smile.gif Gal kas zinot kokios kainos?
HappyAngel
Mano vyras rūko sukamą tabaką, tai už pakelį moka beveik 16lt wink.gif Užtenka taip pat kažkur savaitei. Daug pigiau, nei cigaretės. Ir rūko rečiau, nei rūkydamas cigaretes.
Tetis Evaldas
Tas ir yra kad jos gaunasi ir stipresnes ir kokio dydzio nori tokio pasidarai.Juk ne visa laika surukai ta ciela cigarete.
lencia
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 07, 00:11)
nesuprantu rukaliu, save nuodyje, seimos pinigus vejais paleidzia ir dar bloga pavyzdi vaikams rodo.

geriau uz tuos pinigus pas mergas nuvaryti smile.gif
*

Aha,nuvarysi pas mergas ,"apnuodysi "save kokiu sifiliu, ir teks vejais pinigus leist,nekalbant apie gera pavyzdi vaikuciams biggrin.gif

rukiau auksini marlboro,bet meciau smile.gif ne tiek meciau kiek gyvenimas priverte
skeptikas
rukau mazai,bet skaniai smile.gif cigariles,cigarai...mm,jega. o ir moteroms patinka ju kvapas. nesakau kad rukymas yra gerai ir verta rukyti,bet jei jau tampi priklausomas,tai kazkiek metu nubraukti is gyvenimo verta del tokio malonumo unsure.gif
Vilius.V
Ankščiau rūkiau,bet mečiau. Po kiek laiko vėl pradėjau ir pastebėjau,kad mest galiu labai lengvai. Bet kada surūkau cigaretę,bet netampu nuo jos priklausomas,kitos nesinori. Norisi pamėginti cigarus,bet kadangi visai juose nesugaudau - norą vis atidėlioju g.gif visai kas kitą yra kaljanas,tapęs kiekvieno vakarėlio atributu
Brunetė
SLIM ZALIA rukau , mmmmmmmmmmm man jos labiausiai patinka wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.