Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tabako malonumai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
Vytautas :)
Sveiki. Norėčiau rūkančių žmonių atsiliepimų apie cigariles, cigarus, o gal netgi ir apie cigaretes. Kokais rūkote? Kokios labiausiai patinka? Kodėl? Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Fenomenali
Rūkau mėtines ir tik mėtines... brunette.gif
Cigarilės "Moods" irgi veža... biggrin.gif
egluziukas
Man patinka barclay metiniu kartais uztraukti blush2.gif o kodel parukau kartais siaip del kompanijos drinks_cheers.gif
Tetis2005
smile.gif+2006 11 23, 01:57-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 23, 01:57)
Sveiki. Norėčiau rūkančių žmonių atsiliepimų apie cigariles, cigarus, o gal netgi ir apie cigaretes. Kokais rūkote? Kokios labiausiai patinka? Kodėl? Iš anksto dėkoju už atsakymus.
*

Kai rukydavau, rukydavau tik sukama tabaka. O kai meciau, tai dziaugiuosi visa sirdim, kad meciau. Ir plauciais dziaugiuosi.
Punktyras
Rūkau pigiausios klasės cigaretes. Iš principo: jeigu veikia taip pat kaip brangios, kam mokėti daugiau. smile.gif O šiaip retkarčiais pagalvoju, kad derėtų mesti. Gal vieną dieną ir prisigalvosiu iki to, o po to ir aš galėsiu džiaugtis kaip Tetis2005. tongue.gif
paukste_
Nerukau, nerukiau ir nerukysiu.. schmoll.gif

O Punktyrui reiketu pagalvoti ne tik apie save, bet ir apie pasyvaus rukymo zala zmonai bei vaikams.. Buna kai ilipa koks i autobusa prasirukes "astra" ar "prima", tai isvis nera kuo kvepuoti..
Punktyras
Autobusais nesivažinėju, o žmona irgi rūko. Pasyvaus rūkymo žala per daug nesiskiria, ar tu rūkysi brangesnes ar pigesnes cigaretes.
paukste_
QUOTE(Punktyras @ 2006 12 20, 15:08)
Autobusais nesivažinėju, o žmona irgi rūko. Pasyvaus rūkymo žala per daug nesiskiria, ar tu rūkysi brangesnes ar pigesnes cigaretes.
*

Skiriasi zala, nes pigiose cigaretese daugiau dervu, daugiau nuodingu medziagu. O Jusu zmona irgi ruko tas pacias cigaretes, kaip ir Jus? wink.gif
Na o apie rukymo zala as tikrai nepostringausiu, nes suauge zmones ir taip puikiai zino apie galimas pasekmes. Aukleti reikia vaikus ir paauglius...kad nepradetu...

Prisiminiau viena toki ivyki parduotuveje. Pries mane pirko vyriskis visa bloka cigareciu, ir toks ryskus rekiantis uzrasas: "rukymas gali pakenkti Jusu spermatozoidus ir gali sukelti nevaisinguma" - kazkas panasaus.. Ir nieko - negasdino, nusipirko sau ramiai ir nuejo... va taip.. smile.gif
Punktyras
Na, tikrai nereikia manęs įtikinėti rūkymo žala - pats puikiai žinau, ką darau, kaip ir visi kiti rūkantieji. smile.gif Ne tam, atrodo, ši tema ir buvo sukurta.
Medinis
QUOTE(paukste_ @ 2006 12 20, 14:33)
Prisiminiau viena toki ivyki parduotuveje.

Rūkiau, rūkau, rūkysiu. Šiaip visuomet prašau, kad duotų tas, ant kurių parašyta "Rūkydamos nėščiosios kenkia vaisiui", bet jei neturi - rūkau su bet kokiu užrašu smile.gif
paukste_
QUOTE(Medinis @ 2006 12 20, 16:02)
Rūkiau,  rūkau, rūkysiu. Šiaip visuomet prašau, kad duotų tas, ant kurių parašyta "Rūkydamos nėščiosios kenkia vaisiui", bet jei neturi - rūkau su bet kokiu užrašu smile.gif
*

Jusu teise rinktis.. wink.gif isties rukymas moterims kenkia dar labiau negu vyrams. Bet viskas, su off topic baigiam.
Medinis
QUOTE(paukste_ @ 2006 12 20, 15:13)
Bet viskas, su off topic baigiam.

Prie ko čia off-topic? Juk tema apie rūkymą. Taigi tinka manau viskas, kas su tuo susiję.
Fenomenali
QUOTE(Medinis @ 2006 12 20, 16:20)
Prie ko čia off-topic? Juk tema apie rūkymą. Taigi tinka manau viskas, kas su tuo susiję.
*

O ką mąstot apie artėjantį "kainų karą" rūkantiesiems? rolleyes.gif
Langoza
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 23, 13:15)
O ką mąstot apie artėjantį "kainų karą" rūkantiesiems?  rolleyes.gif
*

nu o ka cia manyt rolleyes.gif shudas rukaliams. bet kas ruke tai ir toliau rukys. nieks ju nesustabdys biggrin.gif
rena
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 23, 12:15)
*

ka galiu pasakyti...
tas pats, kaip ir su alkocholiu, juk kai padidino kainas niekas nepasikeite, taip manau ir su nikotinu ax.gif
Medinis
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 23, 12:15)

Nusipirkau cigarečių maždaug 8-9 mėnesiams. Taigi kainų karas man prasidės vėliau. Paskaičiavau, kad iki kainų pakėlimo per metus cigaretėms išleidžiu apie 1200Lt.
de Nada
Siaip niekad nerukiau, bet pries kokius 6 metus pabandziau kaljana...
Dabar turiu 2, ir kartais visai maloniai rukau... tik kad siam malonumui laiko nemazai reikia...
Langoza
QUOTE(de Nada @ 2006 12 28, 18:43)
Siaip niekad nerukiau, bet pries kokius 6 metus pabandziau kaljana...
Dabar turiu 2, ir kartais visai maloniai rukau... tik kad siam malonumui laiko nemazai reikia...
*

rolleyes.gif o prie ko cia tas kaljanas
Viesulas
Sveiki pipkoriai! Cia matyt nuo vaikystes kazkoks potraukis kazka lupose tureti? Dabar panos daugiau ruko nei vaikinai, mada lig jau kaip pora metu isejusi, ar suprantate kad jus jau nebemadingos!
Dziaugiuosi istatymu kad kavinese bus draudziama rukyti, dabar tik uzsukes i kavine turi mesti drabuzius i skalbimo masina kad isplaut ta ta dumu smarve.
de Nada
tai kad tema - tabako malonumai...
o Bahreino tabakas kaljanui - tai super...

nu bet matyt as aiskiai ne i tema blush2.gif
atsiprasau 4u.gif

ir gerai kad kavinese rukyt uzdraus - as uz! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
SuperBaba
Rukiau Barclay metines, kitokiu nepripazinau schmoll.gif Dabar neberukau, nes netraukia nestuke.gif labai dziaugiuosi, kad kavinese rukyti negalima thumbup.gif kad dar uzdraustu rukyti laiptinese butu isvis thumbup.gif biggrin.gif
de Nada
Jo, ypac gerai butu, kad laiptinese rukyt uzdraustu... as paskutiniam aukste gyvenu, dumai i virsu kyla, dar kaimynai megejai parukyt, tai mad.gif negaliu net duru atidaryt protest.gif
Langoza
QUOTE(de Nada @ 2006 12 29, 12:39)
Jo, ypac gerai butu, kad laiptinese rukyt uzdraustu... as paskutiniam aukste gyvenu, dumai i virsu kyla, dar kaimynai megejai parukyt, tai  mad.gif negaliu net duru atidaryt  protest.gif
*

su kaimynais galima susitart rolleyes.gif
Laputep
Aš irgi prie tų rūkančių ir tas džiaugsmas, kad kavinėse uždraudė rūkyti man nelabai suprantamas, o kur tos rūkančių teisės? Gal mums sveikatai kenkia kai nori parukyti ir negali dėl nerūkančių kurie sedi aplink.
Pasisakiusiems nerūkantiems noriu priminti: tema apie rūkymo malonumus kas ką rūko ir kas jiems patinka, o ne apie tai kas nepatinka nerūkantiems.
Aš rūkau lengvas cigaretes "super ligth" bet visai nieko ir lengvų cigarilių kartais pabandyti ir kaljanas savotiškai idomu tik pypkę rukyti tai man nepatiko.
Langoza
as is tiesu esu uz tai, kad butu kabakuose ir visur kitur rukancios ir nerukancios zonos. tada visi patenkinti. visiems gerai. rolleyes.gif
allegro
Jei rimtai,tai baigia užknisti tie rūkaliai,kur benueitum,ten dūmelis kyla... Pritariu,kad reiktų kontroliuot rūkymo ir nerūkymo zonas.
Langoza
QUOTE(allegro @ 2006 12 30, 09:23)
Jei rimtai,tai baigia užknisti tie rūkaliai,kur benueitum,ten dūmelis kyla... Pritariu,kad reiktų kontroliuot rūkymo ir nerūkymo zonas.
*

kai buvau aktyvi rukale mane nervindavo nerukantys doh.gif visad nosis surauke, nepatenkinti dumelio aromatu biggrin.gif

zonas reiktu kontroliuot, bet kodel nieks nepagalvoja, kad ir rukaliu teises pazeidziamos, jei jis negali tarkim po skaniu pietu parukyt rolleyes.gif
dell
nieko gero tas rukymas neduoda irnesakyk.gif
Langoza
QUOTE(dell @ 2006 12 30, 21:48)
nieko gero tas rukymas neduoda  irnesakyk.gif
*

nu tep.... bet blush2.gif
TetisG

Rūkau cigaretes (tik lengvas ir be jokių aromatų) ir pypkę. Bandžiau cigarus - labai neblogai, bet patinka tik lengvi, na o cigarilės... man tai nesusipratimas... nei šis nei tas g.gif

O dėl nerūkymo kavinėse... manau tai išties rūkančiųjų teisių pažeidimas.
Tikrai nesiginčiju apie rūkymo žalą (argumentais, kad rūkymas kenksmingas, ne tik, kad bet kurį nerūkantį, bet dar ir dalį gydytojų galiu perspjaut). Bet tai jau mano pasirinkimas (ir ne mano vienintelio).
Visom keturiom už rūkymo-nerūkymo zonas. Nerūkančiųjų teises tikrai reikia gerbti (beje, būtų malonu, jei ir nerūkantieji gerbtų rūkorių teises). Dabar gi, kiek vakar girdėjau per TV, "rūkorių klubai galės būti tik prabangiuose restoranuose ir viešbučiuose"..... Jo... tikrai labai linksma... sad.gif

Ir galiausiai grynai "iš savo varpinės".
Mėgstu po darbo dienos, kartais ir dieną tiesiog atsisėst prie žalios arbatos, ar prie alaus bokalo (jei su kažkuo), ramiai išrūkyt pypkę, pamastyt ar pabendraut.
Pypkės išrūkymas, na, vidutiniškai apie 30 min. Į lauką parūkyt neišeisi...

Reziumė - rūkyt nemesiu, bet pypkę rūkyt jau bus problema. O, tarp kitko, labai retas nerūkantis piktinasi pypkės kvapu...
O aršūs rūkymo uždraudimo šalininkai turėtų pagalvoti ir apie tai, kad į nemažą kavinių dalį jie įeis pro didžiulį tabako dūmų kamuolį prie durų, o esant gerai ventiliacijai, jie dabar net nepajaučia, kad greta yra rūkantys....
boruzzze
o as myliu tokius vyrus kurie neruko, net del kompanijos!pati nuo mazu dienu uosciau tevo rukalus, jis pats nuo 10metu pradejo rukyti, o jau du metai kaip jam pavyko mestiuz tai as labai juo didziuojuos!dabar namuos net keista, kai kasnors uzsiruko!ar salia praeina ar sedi katik parukes blink.gif dziaugiuos kad ir maniskis nerukalius! biggrin.gif
jurguliukas
Aš taip pat už rūkymo-nerūkymo zonas. Bandžiau mest rūkyt daug kartu ir nesėkmingai, neturiu visiškai valios. Su draugais turim seną tradiciją, po repeticijos nueit į alaus barą ir išgert po bokaliuką. Man vien nuo vaizdo kai kitas žmogus prisidega cigaretę prie alaus valia dingsta.
Dabar vėl baundau mest (dar tik 3 diena ax.gif ), guodžiu save, kad nemtysiu baruose ar kavinėse rūkaliu, tai sugebėsiu ax.gif
Agniska
"Marlbora's" super light,taip pat bandziau mesti,bet snipstas doh.gif
Mama liala
QUOTE(Agniska @ 2007 04 26, 15:05)
"Marlbora's" super light,taip pat bandziau mesti,bet snipstas doh.gif
*

ne nuo cigareciu lengvumo cia reikia pradet o nuo noro lotuliukas.gif as kai laukiausi tai nerukiau bet kai jau nebemaitinau emiau ir vel uztraukiau blush2.gif ir kai pagalvoju jog reiktu mest pagalvoju kad as visai nenoriu mest blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Shriubas
Galima juk ir paciam is kokio vysninio tabako cigaretes tutas prisikimst. Ir traukiasi maloniai ir kvapas toks skanus aplink pasklinda bigsmile.gif
com
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 16, 19:32)
Rūkau mėtines ir tik mėtines...  brunette.gif
*

Metines labiau kenkia nei paprastos.
Mama liala
QUOTE(com @ 2007 05 15, 13:52)
Metines labiau kenkia nei paprastos.
*

ar metines ar ne vistiek kenkia vienodai mirksiukas.gif
asilas
QUOTE(dell @ 2006 12 30, 21:48)
nieko gero tas rukymas neduoda  irnesakyk.gif
*

kaip kai kuriem tai vienas is gyvenimo malonumas,nors ir zalingas tongue.gif
Mama liala
QUOTE(misius @ 2007 05 17, 20:27)
kaip kai kuriem tai vienas is gyvenimo malonumas,nors ir zalingas  tongue.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aplamai gyvenam viena kart ir del metais ilgesnio gyvenimo nera jokio reikalo atsisakyt tokiu malonumu drinks_cheers.gif
sniegal
O mano vyras rūkalius ir nežinau kaip atpratinti, bandau visaip: ir gražiuoju ir piktuoju bash.gif
man labai nepatinka dūmai, o ir kainuoja nemažai. Dar kai nematai tai ir širdies neskauda, bet kai kas rytą turiu kentėt kol parūkis vaziuojan i darbą (masinoje), tai trūkta kantrybė ir taip rytas nuo barnių prasideda sad.gif
Mama liala
QUOTE(sniegal @ 2007 05 18, 19:19)
O mano vyras rūkalius ir nežinau kaip atpratinti, bandau visaip: ir gražiuoju ir piktuoju  bash.gif
man labai nepatinka dūmai, o ir kainuoja nemažai. Dar kai nematai tai ir širdies neskauda, bet kai kas rytą turiu kentėt kol parūkis vaziuojan i darbą (masinoje), tai trūkta kantrybė ir taip rytas nuo barnių prasideda  sad.gif
*

na kad masinoj ruko tai nelabai jau gerai,bet kas del tavo meginimo priverst ji mest tai manau net neverk-kol pats to nenores nieko nebus tik pykciai doh.gif mirksiukas.gif
*Gizmo*
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 20, 15:21)
na kad masinoj ruko tai nelabai jau gerai,bet kas del tavo meginimo priverst ji mest tai manau net neverk-kol pats to nenores nieko nebus tik pykciai doh.gif  mirksiukas.gif
*

Tikra tiesa drinks_cheers.gif Pati per visa tai perejau. Mano vaikinas neruko o as tempiau kaip kaminas ir jokie jo ''graziuoju'' ar ''piktuoju'' nepadejo schmoll.gif Kai jis nustojo man zysti apsisprendziau mesti ir meciau blush2.gif Manau visiems rukantiems tas pats.
Palemonas
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 12 16, 20:54)
Kai rukydavau, rukydavau tik sukama tabaka. ...
*

Jo jo, tas tai geras, ypač Cherry Excellent. Bet va senokai bedūmijau, gal prieš kokius 5 m. rolleyes.gif
Tinkis Vinkis
Labiausiai patinka "Prince", bet pirktas Danijoje. Lietuvoje jis kazkoks netoks. Bet Danijoj jis kainuoja apie 13,5o lito musu pinigais...
O didziausias malonumas tai pypke. Gaila, kad dabar su ja nera kur pasedeti, tiesa, kai oras geras - tai galima lauko kavineje.
Palemonas
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 06 01, 12:46)
Labiausiai patinka "Prince", bet pirktas Danijoje. Lietuvoje jis kazkoks netoks. Bet Danijoj jis kainuoja apie 13,5o lito musu pinigais...
O didziausias malonumas tai pypke. Gaila, kad dabar su ja nera kur pasedeti, tiesa, kai oras geras - tai galima lauko kavineje.
*

Pypkę ir kambary gali papsėti.
Tinkis Vinkis
[quote=Palemonas,2007 06 01, 12:58]
Pypkę ir kambary gali papsėti.

Kad nee, kvapas gal ir neblogas, bet namie vaikai mazi, negerai.
Palemonas
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 08 06, 16:11)
Kad nee, kvapas gal ir neblogas, bet namie vaikai mazi, negerai.

Nu jo, prie vaikų nelabai.
paulius.sav
nesuprantu rukaliu, save nuodyje, seimos pinigus vejais paleidzia ir dar bloga pavyzdi vaikams rodo.

geriau uz tuos pinigus pas mergas nuvaryti smile.gif
Krabass
Marlboro pilkas rukau, blyn kaip mesti ? jau 5 lt kastuoja sad.gif rukau daugiau darbe, namie galiu nerukyti..
GalBut
Rūkau...geriu...pas mergas vaikštinėju...kurį pirmą mest?...katras kengsmingiausias?...patarkit....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.