Sveiki. Norėčiau rūkančių žmonių atsiliepimų apie cigariles, cigarus, o gal netgi ir apie cigaretes. Kokais rūkote? Kokios labiausiai patinka? Kodėl? Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Rūkau mėtines ir tik mėtines...
Cigarilės "Moods" irgi veža...
Man patinka barclay metiniu kartais uztraukti
QUOTE(Vytautas Sveiki. Norėčiau rūkančių žmonių atsiliepimų apie cigariles, cigarus, o gal netgi ir apie cigaretes. Kokais rūkote? Kokios labiausiai patinka? Kodėl? Iš anksto dėkoju už atsakymus. Kai rukydavau, rukydavau tik sukama tabaka. O kai meciau, tai dziaugiuosi visa sirdim, kad meciau. Ir plauciais dziaugiuosi.
Rūkau pigiausios klasės cigaretes. Iš principo: jeigu veikia taip pat kaip brangios, kam mokėti daugiau.
Nerukau, nerukiau ir nerukysiu..
O Punktyrui reiketu pagalvoti ne tik apie save, bet ir apie pasyvaus rukymo zala zmonai bei vaikams.. Buna kai ilipa koks i autobusa prasirukes "astra" ar "prima", tai isvis nera kuo kvepuoti..
Autobusais nesivažinėju, o žmona irgi rūko. Pasyvaus rūkymo žala per daug nesiskiria, ar tu rūkysi brangesnes ar pigesnes cigaretes.
QUOTE(Punktyras @ 2006 12 20, 15:08) Autobusais nesivažinėju, o žmona irgi rūko. Pasyvaus rūkymo žala per daug nesiskiria, ar tu rūkysi brangesnes ar pigesnes cigaretes. Skiriasi zala, nes pigiose cigaretese daugiau dervu, daugiau nuodingu medziagu. O Jusu zmona irgi ruko tas pacias cigaretes, kaip ir Jus? Na o apie rukymo zala as tikrai nepostringausiu, nes suauge zmones ir taip puikiai zino apie galimas pasekmes. Aukleti reikia vaikus ir paauglius...kad nepradetu... Prisiminiau viena toki ivyki parduotuveje. Pries mane pirko vyriskis visa bloka cigareciu, ir toks ryskus rekiantis uzrasas: "rukymas gali pakenkti Jusu spermatozoidus ir gali sukelti nevaisinguma" - kazkas panasaus.. Ir nieko - negasdino, nusipirko sau ramiai ir nuejo... va taip..
Na, tikrai nereikia manęs įtikinėti rūkymo žala - pats puikiai žinau, ką darau, kaip ir visi kiti rūkantieji.
QUOTE(paukste_ @ 2006 12 20, 14:33) Prisiminiau viena toki ivyki parduotuveje. Rūkiau, rūkau, rūkysiu. Šiaip visuomet prašau, kad duotų tas, ant kurių parašyta "Rūkydamos nėščiosios kenkia vaisiui", bet jei neturi - rūkau su bet kokiu užrašu QUOTE(Medinis @ 2006 12 20, 16:02) Rūkiau, rūkau, rūkysiu. Šiaip visuomet prašau, kad duotų tas, ant kurių parašyta "Rūkydamos nėščiosios kenkia vaisiui", bet jei neturi - rūkau su bet kokiu užrašu Jusu teise rinktis.. QUOTE(paukste_ @ 2006 12 20, 15:13) Bet viskas, su off topic baigiam. Prie ko čia off-topic? Juk tema apie rūkymą. Taigi tinka manau viskas, kas su tuo susiję. QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 23, 12:15) O ką mąstot apie artėjantį "kainų karą" rūkantiesiems? Nusipirkau cigarečių maždaug 8-9 mėnesiams. Taigi kainų karas man prasidės vėliau. Paskaičiavau, kad iki kainų pakėlimo per metus cigaretėms išleidžiu apie 1200Lt.
Siaip niekad nerukiau, bet pries kokius 6 metus pabandziau kaljana...
Dabar turiu 2, ir kartais visai maloniai rukau... tik kad siam malonumui laiko nemazai reikia...
Sveiki pipkoriai! Cia matyt nuo vaikystes kazkoks potraukis kazka lupose tureti? Dabar panos daugiau ruko nei vaikinai, mada lig jau kaip pora metu isejusi, ar suprantate kad jus jau nebemadingos!
Dziaugiuosi istatymu kad kavinese bus draudziama rukyti, dabar tik uzsukes i kavine turi mesti drabuzius i skalbimo masina kad isplaut ta ta dumu smarve.
tai kad tema - tabako malonumai...
o Bahreino tabakas kaljanui - tai super... nu bet matyt as aiskiai ne i tema atsiprasau ir gerai kad kavinese rukyt uzdraus - as uz!
Rukiau Barclay metines, kitokiu nepripazinau
Jo, ypac gerai butu, kad laiptinese rukyt uzdraustu... as paskutiniam aukste gyvenu, dumai i virsu kyla, dar kaimynai megejai parukyt, tai
Aš irgi prie tų rūkančių ir tas džiaugsmas, kad kavinėse uždraudė rūkyti man nelabai suprantamas, o kur tos rūkančių teisės? Gal mums sveikatai kenkia kai nori parukyti ir negali dėl nerūkančių kurie sedi aplink.
Pasisakiusiems nerūkantiems noriu priminti: tema apie rūkymo malonumus kas ką rūko ir kas jiems patinka, o ne apie tai kas nepatinka nerūkantiems. Aš rūkau lengvas cigaretes "super ligth" bet visai nieko ir lengvų cigarilių kartais pabandyti ir kaljanas savotiškai idomu tik pypkę rukyti tai man nepatiko.
as is tiesu esu uz tai, kad butu kabakuose ir visur kitur rukancios ir nerukancios zonos. tada visi patenkinti. visiems gerai.
Jei rimtai,tai baigia užknisti tie rūkaliai,kur benueitum,ten dūmelis kyla... Pritariu,kad reiktų kontroliuot rūkymo ir nerūkymo zonas.
QUOTE(allegro @ 2006 12 30, 09:23) Jei rimtai,tai baigia užknisti tie rūkaliai,kur benueitum,ten dūmelis kyla... Pritariu,kad reiktų kontroliuot rūkymo ir nerūkymo zonas. kai buvau aktyvi rukale mane nervindavo nerukantys zonas reiktu kontroliuot, bet kodel nieks nepagalvoja, kad ir rukaliu teises pazeidziamos, jei jis negali tarkim po skaniu pietu parukyt
nieko gero tas rukymas neduoda
Rūkau cigaretes (tik lengvas ir be jokių aromatų) ir pypkę. Bandžiau cigarus - labai neblogai, bet patinka tik lengvi, na o cigarilės... man tai nesusipratimas... nei šis nei tas O dėl nerūkymo kavinėse... manau tai išties rūkančiųjų teisių pažeidimas. Tikrai nesiginčiju apie rūkymo žalą (argumentais, kad rūkymas kenksmingas, ne tik, kad bet kurį nerūkantį, bet dar ir dalį gydytojų galiu perspjaut). Bet tai jau mano pasirinkimas (ir ne mano vienintelio). Visom keturiom už rūkymo-nerūkymo zonas. Nerūkančiųjų teises tikrai reikia gerbti (beje, būtų malonu, jei ir nerūkantieji gerbtų rūkorių teises). Dabar gi, kiek vakar girdėjau per TV, "rūkorių klubai galės būti tik prabangiuose restoranuose ir viešbučiuose"..... Jo... tikrai labai linksma... Ir galiausiai grynai "iš savo varpinės". Mėgstu po darbo dienos, kartais ir dieną tiesiog atsisėst prie žalios arbatos, ar prie alaus bokalo (jei su kažkuo), ramiai išrūkyt pypkę, pamastyt ar pabendraut. Pypkės išrūkymas, na, vidutiniškai apie 30 min. Į lauką parūkyt neišeisi... Reziumė - rūkyt nemesiu, bet pypkę rūkyt jau bus problema. O, tarp kitko, labai retas nerūkantis piktinasi pypkės kvapu... O aršūs rūkymo uždraudimo šalininkai turėtų pagalvoti ir apie tai, kad į nemažą kavinių dalį jie įeis pro didžiulį tabako dūmų kamuolį prie durų, o esant gerai ventiliacijai, jie dabar net nepajaučia, kad greta yra rūkantys....
o as myliu tokius vyrus kurie neruko, net del kompanijos!pati nuo mazu dienu uosciau tevo rukalus, jis pats nuo 10metu pradejo rukyti, o jau du metai kaip jam pavyko mestiuz tai as labai juo didziuojuos!dabar namuos net keista, kai kasnors uzsiruko!ar salia praeina ar sedi katik parukes
Aš taip pat už rūkymo-nerūkymo zonas. Bandžiau mest rūkyt daug kartu ir nesėkmingai, neturiu visiškai valios. Su draugais turim seną tradiciją, po repeticijos nueit į alaus barą ir išgert po bokaliuką. Man vien nuo vaizdo kai kitas žmogus prisidega cigaretę prie alaus valia dingsta.
Dabar vėl baundau mest (dar tik 3 diena
"Marlbora's" super light,taip pat bandziau mesti,bet snipstas
Galima juk ir paciam is kokio vysninio tabako cigaretes tutas prisikimst. Ir traukiasi maloniai ir kvapas toks skanus aplink pasklinda
O mano vyras rūkalius ir nežinau kaip atpratinti, bandau visaip: ir gražiuoju ir piktuoju
man labai nepatinka dūmai, o ir kainuoja nemažai. Dar kai nematai tai ir širdies neskauda, bet kai kas rytą turiu kentėt kol parūkis vaziuojan i darbą (masinoje), tai trūkta kantrybė ir taip rytas nuo barnių prasideda QUOTE(sniegal @ 2007 05 18, 19:19) O mano vyras rūkalius ir nežinau kaip atpratinti, bandau visaip: ir gražiuoju ir piktuoju man labai nepatinka dūmai, o ir kainuoja nemažai. Dar kai nematai tai ir širdies neskauda, bet kai kas rytą turiu kentėt kol parūkis vaziuojan i darbą (masinoje), tai trūkta kantrybė ir taip rytas nuo barnių prasideda na kad masinoj ruko tai nelabai jau gerai,bet kas del tavo meginimo priverst ji mest tai manau net neverk-kol pats to nenores nieko nebus tik pykciai QUOTE(Mama liala @ 2007 05 20, 15:21) na kad masinoj ruko tai nelabai jau gerai,bet kas del tavo meginimo priverst ji mest tai manau net neverk-kol pats to nenores nieko nebus tik pykciai Tikra tiesa
Labiausiai patinka "Prince", bet pirktas Danijoje. Lietuvoje jis kazkoks netoks. Bet Danijoj jis kainuoja apie 13,5o lito musu pinigais...
O didziausias malonumas tai pypke. Gaila, kad dabar su ja nera kur pasedeti, tiesa, kai oras geras - tai galima lauko kavineje. QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 06 01, 12:46) Labiausiai patinka "Prince", bet pirktas Danijoje. Lietuvoje jis kazkoks netoks. Bet Danijoj jis kainuoja apie 13,5o lito musu pinigais... O didziausias malonumas tai pypke. Gaila, kad dabar su ja nera kur pasedeti, tiesa, kai oras geras - tai galima lauko kavineje. Pypkę ir kambary gali papsėti.
[quote=Palemonas,2007 06 01, 12:58]
Pypkę ir kambary gali papsėti. Kad nee, kvapas gal ir neblogas, bet namie vaikai mazi, negerai. QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 08 06, 16:11) Kad nee, kvapas gal ir neblogas, bet namie vaikai mazi, negerai. Nu jo, prie vaikų nelabai.
nesuprantu rukaliu, save nuodyje, seimos pinigus vejais paleidzia ir dar bloga pavyzdi vaikams rodo.
geriau uz tuos pinigus pas mergas nuvaryti
Marlboro pilkas rukau, blyn kaip mesti ? jau 5 lt kastuoja
Rūkau...geriu...pas mergas vaikštinėju...kurį pirmą mest?...katras kengsmingiausias?...patarkit....
|