Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštukė ir baseinas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Charme
Manau, jeigu nestumas vyksta sklandziai, lankyt baseina tikrai verta thumbup.gif
Merkina
Sveikos merginos smile.gif gal kas lankotės impuls Asanavičiūtės g. užsiėmimuose nėštukėms 11 val?
eovyna
Man patiko 4u.gif Lankiau spec. mankštas nėščiosioms baseine. Tikrai nugarą atpalaiduodavo, vakarais mažiau skaudėdavo, buvau geros nuotaikos, energinga. Nebėjau į baseiną tik paskutinę nestuke.gif savaitę, bijojau, kad vandenis nuleis, o aš nepastebėsiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Merkina @ 2010 09 09, 11:01)
Sveikos merginos smile.gif gal kas lankotės impuls Asanavičiūtės g. užsiėmimuose nėštukėms 11 val?
*

būtent ten ir eidavau. ten visas kursas: per savaitę du užsiėmimai vandenyje ir vienas sporto salėje.
rrasselle
Man patinka forum sporto klubo baseinas smile.gif manau, jei neštumas sklandus, baseina lankyti verta smile.gif nežinau, gal čia sutapimas, bet pradėjus lankyti baseiną, mano mažiukas apsivertė galvytę žemyn smile.gif beje, baseiną rekomendavo gydytojas smile.gif
Smiltele82
Baseiną lankyti pradėjau nuo 6 mėnesio, manau, kad lankysiu iki kokio 8,5 smile.gif Lankau Lazdynuose. Jį pasirinkau todėl, kad neblogai plaukiu, mėgstu plaukti ilgas distancijas, o Impuls su 25m. per mažas smile.gif
Tiesa, chloro ten daug, bet kur tos chemijos nėra.
marimacho
O gal zinote, kur butu uzsiemimai baseine nestukems po darbo valandu g.gif nes visur kur ziuriu, tai visi darbo valandomis doh.gif nugi i darba kazkada irgi reikia eit doh.gif

QUOTE(eovyna @ 2011 03 16, 10:44)
Man patiko  4u.gif  Lankiau spec. mankštas nėščiosioms baseine. Tikrai nugarą atpalaiduodavo, vakarais mažiau skaudėdavo, buvau geros nuotaikos, energinga. Nebėjau į baseiną tik paskutinę  nestuke.gif  savaitę, bijojau, kad vandenis nuleis, o aš nepastebėsiu  blush2.gif
Papildyta:
būtent ten ir eidavau. ten visas kursas: per savaitę du užsiėmimai vandenyje ir vienas sporto salėje.
*

o kokia kaina mazdaug? ir gal kartais cia yra vakariniai arba savaitgalio uzsiemimai nesciosiom ar tik 11 val?
Matrioska777
labas mamytės ir besilaukiančios, turiu klausimėlį , gal ne į temą, pamečiau pasa i reikia nueiti užsiregistr pas ginekologę, nes jau kaip ir laikas 5 mėn, prieš tai privačiai echosk pasidariau ir wsio, o dabar reikia jau konkrečiai kad istoriją užvestų ir į sodrą duomenis išsiųstų, ar bus problemų su tuo, ar priims? gal užteks Sodros pažymėjimo? ir apskritai jei registr Privačioj klinikoje, jiems reikia kazkokiu dokumentų is savo poliklinikos? ar jie uzveda pas save knygute ir wiskas ..?? g.gif
kristute*
Kiekviena poliklinika kurioje "prisirasysi" privati ar ne, pati uz jus parsisius kortele is pries tai buvusios jusu poliklinikos
O pasa jau daraisi? Galima paprasciausiai savo gydytojai pasakyti kad jis gaminamas ir pabandyti nueiti tik su Sodros pazymejimu... smile.gif
Papildyta:
Kazin ar galima lankyti basenus kurios laukiasi dvynuku....???? g.gif
Bent jau pas mus Klaipedoje prie uzsiemimu rasoma lankyti juos galima jei nera riziku...daugiavaisio nestumo....ir t.t.
saldi_uk
Man daktare sake ir siaip skaiciau, kad plaukiojimas pats geriausias sportas nestumo metu, o ir leliukui lb patinka ax.gif Eidavau ir pries nestuma i baseina, ir nuo nestumo pradzios einu (dabar 18 sav) ir manau eisiu tiek kiek noresiu, kad ir iki pat gimdymo smile.gif O po jo kartu su maziuku keliausim wub.gif
jancikas
aisku super aseinas jei galite lankyti, nes fiziskai sutvirteji ir gimdymo metu atsiranda daugiau jegu thumbup.gif
Sissta
As budama nescia buvau bailiuke.. bijociau paslis ant plyteliu biggrin.gif
Gerbera
Man vanduo labai padejo, bet cia turi megti maudytis smile.gif As kadangi nescia buvau vasara, tai maudziaus ezeruose ir karjeruose smile.gif Nereikejo ne baseino smile.gif
DoNataNataDo
o as tik isimaudziau ir iskarto pusles uzdegimas lengvas atsirado...ir siaip man visada vanduo per saltas, net baseinuose...pradedu dantim barbenti....tai jauciu i baseinus su pilveliu mes neisime :/
trenere
Jei treniruotės intensyvumas normalus, tai šalta nebūna. bigsmile.gif
DoNataNataDo
Na tada reiktu kad tikrai labai intensyvus butu:)...nes siaip lengvas pasiplaukiojimas nelb padeda. Reiks nueiti kada bent i vienus uzsiemimus kur nesciom mamytem vyksta ir paziuresiu kaip seksis smile.gif dabar kaiptik ir laisvo laiko daug turiu smile.gif
snekute
as lankiau nestumo metu, labai padejo del nugaros skausmu
bresk5
kiek kartu per savaite lankote baseina
kristute*
Bent jau Klaipedoje visi uzsiemimai spec. nesciosioms po 2 k. i sav.
Kreziukas
Vilniuje lankydavau 2 kartus per savaite Northway centre, siaip patiko, bet jau artejant gimdymo terminui kazkaip islipus is baseino labai kietedavo pilvas, o kelis kartus atrode, kad zemyn net nukrito jis g.gif nors baseino deka mazius apsiverte zemyn galva, o galvojau, ka djau reiks cezario smile.gif
R_e_n_c_e
o kuriame baseine lankosi vilnietes ? smile.gif
***LuLu***
QUOTE(R_e_n_c_e @ 2011 11 30, 12:02)
o kuriame baseine lankosi vilnietes ?  smile.gif
*

man taip pat aktualu? noreciau lankyti taip pat baseinuka...
Simbulis
As lankausi Impulse, ten ir uzsiemimai busimoms mamytems buna 2 kartus, baseine vienas tik. Siaip plaukioti patinka, tik kad nuobodoka, nes negalima nei i sauna nei jakuzi. Su grupiniais uzsiemimais idomiau, nes ten prigalvoja trenere ivairiu pratimu, o tu darai pagal savo galimybes. Tik vanduo ne visada buna tos pacios temperaturos, kartais buna saltesnis, o kartais siltesnis.
Kitte
Kuriame? blush2.gif
Dange*
Plaukti nemoku, bet ruosiuosi eiti i baseina nors isikibus i sonus pasimankstinti kiek. labai skauda nugara, bet speju nemokant plaukti naudos nelabai daug..
trenere
Nuo penktadienio atidaromas nėštukių ir mamyčių plaukimo sezonas Kauno Vilijos baseine thumbup.gif . Ką domina, rašykit į AŽ, papasakosiu plačiau. bigsmile.gif
DovilleB
Gal kas lankote baseina tiesiog pasiplaukiojimui?, o ne specealiai aerobika vandenyje nestukems? smile.gif
Daivauser
QUOTE(Avieteee @ 2011 12 05, 19:13)
man taip pat aktualu? noreciau lankyti taip pat baseinuka...
*

As lankau Northway - baseinas nera didelis, persirengimo kambarys taip pat nedidukas, nera mases zmoniu, todel man patinka. Ruosiuosi pabandyt - Sugiharos g., pries keleta metu ten buvau - patiko, taciau nzn kokia situacija ten siandien.
menuliodukra
Labukas smile.gif O gal kas lanket/lankotes Lazdynu baseine, Vilniuje? Noreciau isgirsti atsiliepimus. Ir dar, ar yra ten uzsiemimai specialiai besilaukiancioms? Nes kazkaip neuzmaciau ju el.svetainej tokios info...
rircik
kaip ten bebutu,bet musu baseinai nera pritaikyti nestukems, per daig ten ,,blogio" yra, uzsikresti galima, tai gydytoja sake,nebent kas savo turi,tik tada galima
trenere
QUOTE(rircik @ 2012 01 16, 21:20)
kaip ten bebutu,bet musu baseinai nera pritaikyti nestukems, per daig ten ,,blogio" yra, uzsikresti galima, tai gydytoja sake,nebent kas savo turi,tik tada galima
*

Jau 18 metų dirbu su nėštukėmis baseine ir džiaugiames švariu vandeniu, adaptuotu nėščiosioms krūviu ir puikia nuotaika smile.gif
menuliodukra
QUOTE(trenere @ 2012 01 19, 12:11)
Jau 18 metų dirbu su nėštukėmis baseine ir džiaugiames švariu vandeniu, adaptuotu nėščiosioms krūviu ir puikia nuotaika  smile.gif
*

O kurioj vietoj Jus taip dirbat? Galit ir i AZ atsakyt... Nes mane domina uzsiemimai... smile.gif
shaja
lankau sugiharos uzsiemimus, esu labai patenkinta. Mazos grupes, manksta spec nesciosioms, pakankamai siltas vanduo, tiesa yra biski chloro, bet tikrai nedaug, gera kaina thumbup.gif o siaip baseina siulau visom, kuriom galima:) tikrai verta, taip atsipalaiduoji, pajudi mmmm... kaip gera 4u.gif ir ziuriu mano arbuziukui patinka, kartu sportuojame nestuke.gif biggrin.gif
slitka
as irgi esu uz baseina 100 proc, manau tikrai verta ir naudinga i ji pavaikscioti ir pasiplaukioti, atsipalaiduoji, paportuoja, netgi energijos pasisemi, sustipreji, tik su pirmu nestumu ejau , tiek ir dabar einu, ir esu labai labai patenkinta smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.