Perskaiciau visa foruma
Labai prasau kas vedat papasakokit ispudzius.
Perskaiciau visa foruma
Sveikute, tiesiu pagalbos ranka
Na gi aciu tau labai
O kas ten tokio super?
Tikslaus adreso as nezinau. Darzelis yra Vivulskio datves gale, einant link "Vilniaus duonos", prie "Omnitel" dangoraizio
Aciu mergos
Manau reikes uzsukti i "geniuku Kalve"...
Gal dar kas lanko šį darželį??? Galyra dar kokių atsiliepimų?
QUOTE(saltrune @ 2005 05 18, 12:28) lankom darželį nuo 1,6 metų, tiesa jau sirgom du kartus (iki to laiko nei karto nesigrom). o gero tiek kad mano mažoji išmoko pati valgyti (man kažkaip nesisekdavo jos pamokyti) ir po truputi ant puodo eina. tai vis darželio dėka (lopšelio mums dar:) nežinau tiksliai (nekalbam dar:) bet man atrodo kad jai ten patinka QUOTE(saltrune @ 2005 05 18, 13:28) Taip ir mes jau lankom ilgai. Paprastas, bet tvarkingas darzas. Vyresnioji lankys dar metus, po to eis maze. Pati budama ji lankiau
O pries kiek laiko uzraset? ir kiek ten kainuoja?
QUOTE(Redos @ 2005 07 27, 14:33) Taip ir mes jau lankom ilgai. Paprastas, bet tvarkingas darzas. Vyresnioji lankys dar metus, po to eis maze. Pati budama ji lankiau Kažkaip mums nelabai pavyko išsirinkti, ta prasme ėjom į tą grupę kur mus priėmė, nes kitoj jau daug vaikų buvo. O kai pirmą kart ateini, ta ir nelabai auklėtojas pažįsti, kaip gali pasirinkti?
Na dabar mes dar mažųjų grupėje, poto kai eisim į vyresnę gal tada galėsim jau pasirinkti auklėtojas...
Parašykit dar kas turit kokių atsiliepimų apie kokia auklėtojas. Gal kas lankėt pas Jovitą, ką galit pasakyt?
As uzrasiau 29 rugpjucio o nuo ruugsejo 12 dienos pradedam lankyt. Papasakokit man, kuo vaika rengti, kada duodama valgyt ir t.t. nes pati nelankaiu darzelio tai neisivaizduoju kas ten ir kaip.
Aciu QUOTE(ausrute @ 2005 09 07, 15:04) As uzrasiau 29 rugpjucio o nuo ruugsejo 12 dienos pradedam lankyt. Papasakokit man, kuo vaika rengti, kada duodama valgyt ir t.t. nes pati nelankaiu darzelio tai neisivaizduoju kas ten ir kaip. Aciu Rengti geriausia rūbeliais kurių negaila (ne išeiginiais ta prasme), nes jie ten žaisdami lauke išsipurvina labai arba valgydami pavyzdžiui. Na ir aišku pagal orą Reikia paimti rūbelių atsarginių - ten palikti, kad persirengtų jei kas. Aš nežinau į kurią grupę eisit, i vyresnių ar mažesnių, kadangi manoji lopšelinukų grupėje tai ir pasakoju kaip ten vyksta viskas. valgyti duodama tris kartus, man regis visai neprastai, maniškė net košę pradėjo valgyti:) Namie jau beužkandam kokių vaisių, ar jogurto, ir kokią lengvą vakarienę. Žodžiu jie ten žaidžia, valgo ir miega:)
O nuo metuku priima?
QUOTE(linksmesne* @ 2005 09 12, 20:48) priima. nelabai noriai bet priima. atsimenu kai atejom tai vaikas dar su pampersais buvo, ir pats nevalge, ir pats nemiegojo (be supimo) ir t.t. ir pan. tai direktore nelabai, sako jau vaikas paruoštas turi būti darželiui, bet aš tvirtai laikiausi savo ir sakiau kad dabar reikia, ir va, viska darželyje kuo puikiausiai išmoko, aš pati tai nežinau, turbūt kokiems 5 metams visko išmokyčiau:)
Sveikutes, Mano mergina 3diena eina i darzeli i Pagranduku grupe, gal kurios vaika sirgi i ta eina? Viskas ok, bet ji siandien gryzu su melyyne po akim. Siaip ji neagresyvus vaikas, ir niekas nebuvo nugriuvus taip kad melynes ant akies butu gal tai kvaila, bet visokios mintys i galva lenda.
Ir dar ar galima pasakyti kad duotu tik teciui ir mamai vaika paimt? QUOTE(ausrute @ 2005 09 14, 19:19) Sveikutes, Mano mergina 3diena eina i darzeli i Pagranduku grupe, gal kurios vaika sirgi i ta eina? Viskas ok, bet ji siandien gryzu su melyyne po akim. Siaip ji neagresyvus vaikas, ir niekas nebuvo nugriuvus taip kad melynes ant akies butu gal tai kvaila, bet visokios mintys i galva lenda. Ir dar ar galima pasakyti kad duotu tik teciui ir mamai vaika paimt? oj, as niekad net neatkreipiau demesio kaip vadinas mūsų grupė Manau, dėl tėčio ir mamos pasiėmimo tai turbūt galima pasakyt, neturėtų niekam daugiau atiduot
pasirodo mes pagrandukuose (pagaliau pažiūrėjau:)
o kaip vaikai grupese, labai serga? Daug serganciu buna?
QUOTE(dewy @ 2005 09 07, 14:25) Na dabar mes dar mažųjų grupėje, poto kai eisim į vyresnę gal tada galėsim jau pasirinkti auklėtojas... Parašykit dar kas turit kokių atsiliepimų apie kokia auklėtojas. Gal kas lankėt pas Jovitą, ką galit pasakyt? Mes irgi nuo rugsejo pradejom lankyti "Nykstuku" grupe,lopseline,pas Terese aukletoja.O jus kokioj? Gal kartu musiskiai? QUOTE(Ryžulia @ 2004 10 27, 13:30) Tikslaus adreso as nezinau. Darzelis yra Vivulskio datves gale, einant link "Vilniaus duonos", prie "Omnitel" dangoraizio O gal gali papasakot,kuo ta Terese tokia gera? Nes man irgi kyla minciu,kad jos graziai elgiasi tik prie mamyciu
Dewy, o kaip tu atrodai ir kaip atrodo tavo vaikas? as vis matau viena mamyte kuri labai keistai i mus ziuri ir kazkaip isivaizduoju, kad cia tu..
O siandien berniukas atvede kazkoks fainas tevelis
Dėl auklėtojos Teresės aš galiu pasakyti, kad mes buvom labai ja patenkinti ir ji tikrai iš tų auklėtojų, kurios vaikams visą save atiduoda ir jokių "elgiasi gražiai prie tėvų"-nea, ji ne tokia.
O gal galima butu suzinot tikslu adresa
SuperBaba-gėda džiunglėm
QUOTE(Ryžulia @ 2006 01 04, 17:58) SuperBaba-gėda džiunglėm Tundra as tundra Varysiu daba i si darza
Nu jei jau tu-SuperBabce gyveni prie FitLifo, tai kokio velnio, pyp, pyp, pyp neeini ten sportuot, a?
QUOTE(Ryžulia @ 2006 01 06, 09:51) Nu jei jau tu-SuperBabce gyveni prie FitLifo, tai kokio velnio, pyp, pyp, pyp neeini ten sportuot, a? As laiko neturiu Na daba i tema. Mes nuo kovo 1 d lankysim Geniuku Kalve, mus prieme Kazi mano bandiuga neiskris is tokios lovytes, nes mes namuose dar miegam leliukiskoje
Sb-nebijok, jei ir iškris, nieko tokio. Guzai ir randai-vyrą puošia. O šiaip, tai manau viskas bus jums ten gerai, pamatysi-bičiuks taps savarankiškas, mums irgi taip buvo
QUOTE(Ryžulia @ 2006 01 06, 12:32) Sb-nebijok, jei ir iškris, nieko tokio. Guzai ir randai-vyrą puošia. O šiaip, tai manau viskas bus jums ten gerai, pamatysi-bičiuks taps savarankiškas, mums irgi taip buvo Mes ir taip nuo guzu neatsikratom Kai pradesim lankyti-papasakosiu kaip mums sekasi
Sveikos mamos. Mes pirmadieni irgi eisim paziureti to darzo ir tikriausiai rasysim pareiskima, kad priimtu. Man nuo dar kitos svaites reik grizti i darba, ner kur detis, teks mazei i darza eiti. Maniskei 2 m ir pora menesiu. Pampersai vis dar musu draugai. Uzmiega pati, bet visada as netoliesia, ir valgo su mano pagalba arba labai kreivai sleivai. Tai va tokios mes..
QUOTE(Linda+ @ 2006 01 07, 22:39) Sveikos mamos. Mes pirmadieni irgi eisim paziureti to darzo ir tikriausiai rasysim pareiskima, kad priimtu. Man nuo dar kitos svaites reik grizti i darba, ner kur detis, teks mazei i darza eiti. Maniskei 2 m ir pora menesiu. Pampersai vis dar musu draugai. Uzmiega pati, bet visada as netoliesia, ir valgo su mano pagalba arba labai kreivai sleivai. Tai va tokios mes.. Nepergyvenk, musu irgi draugai pampersai
Neimkit į galvą, mamkos, nei dėl pampersų nei dėl valgio ar soskių. Kolektyve viskas kitaip. Ir tikrai tikiu, kad greit jūsų vaikiukai ir pampersus pamirš ir valgys patys ir mamų nereiks
QUOTE(Ryžulia @ 2006 01 09, 09:21) Neimkit į galvą, mamkos, nei dėl pampersų nei dėl valgio ar soskių. Kolektyve viskas kitaip. Ir tikrai tikiu, kad greit jūsų vaikiukai ir pampersus pamirš ir valgys patys ir mamų nereiks Galiu pasigirti,kad pamperio nenesiojam jau, tik nakciai dedam, bet aisku buna daug avariju, bet darze vistiek su pampu juk laikys
Mano vyresnioji šį darželį lanko jau beveik trejus metus ir tikrai esame patenkinti:ir darbelių daug visokių vaikai daro, ir koncertus,vaidinimus ruošia, ir gan dažnai į darželį teatriukas atvažiuoja. Žodžiu, verda įdomus gyvenimas. Kadangi dukrytė tiesiog dievina savo auklytoją, tai kaip ir sunkumų jokių dėl ėjimo neturėjome.
P.S. Tik tiek,kad dabar, gimus broliukui,labiau nori būti kartu su mumis namuose
Jau 3 dienos kaip lankome si darzeli. Esame labai patenkinti, tiek as , tiek mano mazius
Mes jau visiskai atsisake pampersu, bet prasytis prasosi retai, daug maz zinau kada ir vedu sysiot, sysina tik stacias Labai patenkinta as aukletojomis, kad nepareikalavo det pampersu ir nuveda pasysiot Vaikutis dar ne karto neprisysino i kelnes Vienu zodziu kolkas esu ziauriai ziauriai patenkinta Papildyta: QUOTE(Linda+ @ 2006 01 07, 22:39) Sveikos mamos. Mes pirmadieni irgi eisim paziureti to darzo ir tikriausiai rasysim pareiskima, kad priimtu. Man nuo dar kitos svaites reik grizti i darba, ner kur detis, teks mazei i darza eiti. Maniskei 2 m ir pora menesiu. Pampersai vis dar musu draugai. Uzmiega pati, bet visada as netoliesia, ir valgo su mano pagalba arba labai kreivai sleivai. Tai va tokios mes.. Linda, ar tik ne vienoje grupeje mes esame, ka?
Užrašėm ir mes savo mažą į "geniukų kalvę", nes visdėlto arčiausiai namų jis mums. Į "šnekutį" tikrai nenoriu vest, bo ten tragiška, o "beržynėlis" - per toli.
Eisim nuo gegužės mėn., o ant puodo savo vaiko niekaip nepasodinu - rėkia, lipa nuo jo. Tad norėjau sužinot ar pratina ten vakus sėst ant puodo? Baisiai pergyvenu, kad taip iki 18 metų ir kakins mano bernelis į kelnes QUOTE(Upsiukas @ 2006 03 06, 10:31) Užrašėm ir mes savo mažą į "geniukų kalvę", nes visdėlto arčiausiai namų jis mums. Į "šnekutį" tikrai nenoriu vest, bo ten tragiška, o "beržynėlis" - per toli. Eisim nuo gegužės mėn., o ant puodo savo vaiko niekaip nepasodinu - rėkia, lipa nuo jo. Tad norėjau sužinot ar pratina ten vakus sėst ant puodo? Baisiai pergyvenu, kad taip iki 18 metų ir kakins mano bernelis į kelnes Upsiuk, pirmas patarimas- tegu sysioja stacias. Maniskis irgi ant puodo iskart Darzelyje kaip klausiau aukletojos, sedasii su mielu noru Kakojam mes tik i kelnes Ant puodo pratina Mes pamperiu nebenaudojam ir i darzeli ju neduodu
SB - manoji tai darzeli ir tvarkingai elgiasi - sausa pareina... o namie tai minu lauk zaidziam
Sveikos mamos,
Ketinu savo vaika rudeni leisti i si darzeli. Jam tada bus 2metai. Pateks tikriausiai i mazuju grupe. Gal zinote kiek kokiu grupiu yra siame darzelyje? Kada ryte galima atvesti vaika ir kada pasiimti? Kaip ten maistas darzelyje? QUOTE(ausrute @ 2006 03 06, 23:44) SB - manoji tai darzeli ir tvarkingai elgiasi - sausa pareina... o namie tai minu lauk zaidziam QUOTE(Asura @ 2006 03 07, 10:42) Sveikos mamos, Ketinu savo vaika rudeni leisti i si darzeli. Jam tada bus 2metai. Pateks tikriausiai i mazuju grupe. Gal zinote kiek kokiu grupiu yra siame darzelyje? Kada ryte galima atvesti vaika ir kada pasiimti? Kaip ten maistas darzelyje? Labas! Mums dar nera net 2 metuku, tikriausia pateksit vistiek i musu grupe Tokiu grupiu yra 2 Mes ateiname pousryciams 8.30val, bet atvesti galima ir anksciau (tik tiksliai nezinau kelinta), o pasiimt tai matyt yra kazkokia grupe prailginta, jei is savo nebespesit Kaip maistas as nezinau, nes neragavau, bet mano mazius lapsnoja net ausys linksta
Sakykit, o kad patektrumete i si darzeli, ar labai is ansto uzsirasete? Ar buvote pries tai atejusios apsiziureti? Kiek grupeje vaikuciu?
ATvesti galima nuo 7 val.
Uzrasiau as pries 2 savaites. Del maisto tai maniske nevalgo sake visai
Musu grupeje atrodo 6 vaikai daba, tiksliai nezinau...
Mes uzsiraseme sausio pradzioje, bet kadangi mes nepriklausom sitam darzeliui, tai buvo siek tiek problematiska pakliut... na, bet su manoliezuviu as neprapulsiu As buvau apziureti, o kaip gi kitaip. I bet koki nesinori vaiko vesti, cia man patiko Maniskis valgo labai gerai
Uzrasiau savo maziu i si darzeli. Eis nuo rudens. Ten tokia plepi vedeja pasirode, visus vaikus tik vardais vadina, kviecia, nzn ar cia parodomasis sou, ar ji is naturos tokia. Aukletojos gal ten ir neblogos man pasirode.
Tikiuosi viskas bus ok.
Asura, o i kokia grupe eisit? Tai lengvai jus priieme ?
Na, mus prieme gana lengvai sakyciau. Tik i kokia grupe - negaliu pasakyti, mat nuo rudens bus sudaroma nauja paciu maziausiu grupe (maniskiui tada bus 2 metai). Sake rugpjuti pasiskambinti, detalizuos kokia grupe, aukletoja ir pan.
Na, vedeja kazkaip nelabai konkreciai viska isaiskino, bet i zurnala uzrase, tad tikiuosi viskas bus ok.
O mūsų į žurnalą neįtraukė, tik duomenis ant lapuko užsirašė. Sakė prieš atvedant paskambint, perspėt, kad ateinam, tačiau sutarėm, kad nuo gegužės pradėsim vest. Tai dabar suabejojau užrašė mus ar ne....
QUOTE(Asura @ 2006 03 14, 16:56) Na, mus prieme gana lengvai sakyciau. Tik i kokia grupe - negaliu pasakyti, mat nuo rudens bus sudaroma nauja paciu maziausiu grupe (maniskiui tada bus 2 metai). Sake rugpjuti pasiskambinti, detalizuos kokia grupe, aukletoja ir pan. Na, vedeja kazkaip nelabai konkreciai viska isaiskino, bet i zurnala uzrase, tad tikiuosi viskas bus ok. Vat idomu ar maniski paliks dabartineje grupeje, ar kels i maziausiuju tada QUOTE(Upsiukas @ 2006 03 14, 20:11) O mūsų į žurnalą neįtraukė, tik duomenis ant lapuko užsirašė. Sakė prieš atvedant paskambint, perspėt, kad ateinam, tačiau sutarėm, kad nuo gegužės pradėsim vest. Tai dabar suabejojau užrašė mus ar ne.... Siaip turejo i zurnala irasyti... |