ramuneb
2004 10 20, 10:26
nemačiau tokios temos,kur būtų aprašyti vaikų pokštai,jų išdaigos....
prisiminiau,kai manąjam buvo1.4metų,aš jį migdydavau lovoj,šalia atsiguldavau ir krebždindavau lovą sakydama paklausyk,čia turi būt peliukai,tu tik paklausyk,jis man ir užmigdavo,bet truko tik kelias dienas,vieną dieną atsigulu,jis krebždina ir sako,mama,girdi,kas čia?peliukai.........tai va ne tokie jau kvaili tie vaikučiai ,ne taip jau lengva prigautui...
Dar ir kokie protingi jie  Man tai fainiausia žiūrėt, kaip maniškė bando šukuotis grindų šepečiu, žvelgdama į šiukšlių semtuvėlį  Nu vaizdelis - mirk iš juoko  O viskas prasidėjo nuo to, kad pamatė babą taip darant su šukom ir veidrodėlių, ir iš pradžių labai juokėsi, o dabar jau ir ji taip daro
As papasakosiu apie savo dukrele. Nugi as dirbau tai mano tevai priziurejo ja. Jai tada buvo 1,6m. Ejo i parduotuve su seneliais ir ji pamate kazkokes moteris einant priesais ir sako mama mama. Senelis pasake jai kad cia ne mama o kazkokia boba, tai jie kiek balso turedama pradejo saukti BOBA BOBA BOBA!!!!!
mes luzom praeita sestadieni,kai mazajai nupirkom vaikiskas valymo priemones-toki komplekta...mazoji mums nematant, nubego i tualeta ir grindu plovimo sepeti pamerki i klozeto vandeni,o po to jau su slapiu pradejo plauti grindis...  tuoj idesiu foto-nes yra tai iamzinta....
Neringicka
2004 10 23, 22:49
Maniskis tai tikras tvarkinguolis  Jei tik pasiseka isprukti i vonia, tai tuoj griebia uz skuduro ir bega i kita kambari valyti  Arba pasiima nuo stalo laikrasti, ji suglamzo ir jau eina mesti i zidini. Ana diena, tai vonioje aptiko muilo  issitryne vaikas sau galva, mat labai svarus norejo buti
ramuneb
2004 10 24, 10:25
papasakosiu ką pridirbo mano trimetis darželyje... prikakojo į kelnes nubėgęs į tualetą pasikeitė, nešvarius triusikėlius numetė tualete, o kaką ištrynė ant tualeto sienų  ir lyg niekur nieko ėjo žaisti., tik auklėtoja suprato iš kvapo, kad kažkas negerai  , neįsivaizduoju kaip jam šovė tokia mintis, namie nieko panašaus nebūdavo
Aušrinė
2004 10 26, 13:53
Oi su tais kakais ir mano sesė būdama maža pridirbo Buvo vasara, karšta, mažulė pliku užpakaliuku. Salione prikakojus ir padažius puzle kartonėlius sulipdė ant veidrožio...
delfinas
2004 10 27, 03:41
| QUOTE (Aušrinė @ 2004 10 26, 04:54) | Oi su tais kakais ir mano sesė būdama maža pridirbo Buvo vasara, karšta, mažulė pliku užpakaliuku. Salione prikakojus ir padažius puzle kartonėlius sulipdė ant veidrožio... |
zuvilyte
2004 10 27, 12:30
| QUOTE (Aušrinė @ 2004 10 26, 13:54) | Oi su tais kakais ir mano sesė būdama maža pridirbo Buvo vasara, karšta, mažulė pliku užpakaliuku. Salione prikakojus ir padažius puzle kartonėlius sulipdė ant veidrožio... |
ramuneb
2004 10 27, 14:54
mano dvynukai  nors dar neturi penkerių metų,bet jau pagavo kaifą,kad galima pasikeisti vietomis ir jų niekas neatskirs.bando ir mane apgauti,bet aš atskiriu juos,nors...visko būna.kitą kartą pabaru tarkim Martyną,o šis atsisuka ir sako :"ne Martynas,o Laurynas aš". man tik rankom skėstelėt belieka
Neglaite
2004 11 05, 21:10
Jo,su kakais ir pas mus rimtu istoriju yra buve... Ismoko mano antrasis,jam dabar 1.5 metu,nusiimt sauskelnes. Karta ko tai ilgai vaikas nesikelia is pietu miego,einu ziuret,o sis pabudes,pakakojes,poto nusiemes sauskelnes,'prisedejes' visa patalyne,su ranka istrynes lovytes virbus,sedi ir cepsi  . Kol as viska atploviau O dabar kai trecias  namuose,kai maitinu abu dickiai aplinkui tupineja. Pamaitinau,istraukiau kruti ir dar neuzdengus guliu,o didysis man- greit uzdenk papa,o tai negaliu! Reguliuoja mane nors tu ka,kas bus veliau
Foxenas
2004 11 06, 02:40
Mantozei greit 3 metai. Neseniai uzejo visokios" restoranines "nuotaikos, tipo to nenoriu, sito nevalgysiu... Vakarieniaujam, staiga vaikas pastebi, kad tecio lekste tuscia. Sako: "kodel tu nevalgai?" Tetis atsako, kad jau savo porcija suvalge ir dar papildomai buvo isidejes. Mamka aisku nepraleidzia progos atskaityti moralo, tipo matai, kaip tetis daug valgo, tai todel jis sitoks didelis uzaugo... Vaikas padumija ir nusvites pareiskia: "Mama, nesk saldainiu, man reik dideliu uzaugti!!!" Einam pasivaikscioti. Mantas sako: "Mama, sustok eiti, man reikia pagalvoti..."
ramuneb
2004 11 08, 12:38
dar prisiminiau... buvo mano vaikiui gal kokie du, tai atsitūpęs į savo žaislų dėžę ....prispiravo  , tai gavo su savo kastuvėliu surinkti
Zvirblis
2004 12 13, 14:36
Vis galvoju, kad mano mergyte dar maza (1,6 m.), bet kokiu sugalvoja triuku! Vienas naujausiu: atemiau is burnytes "tiute", nugriuvo ant grindu ir verkia. Pradejau guosti. Tai... patiko. Issiima soske, igruda man, pati griuna ant grindu ir "ak, ak, ak" - "verkia"  Tada as "guodziu", atiduosu soske ir... filmukas is naujo. dar man labai patinka, kaip vaikai sugeba isisminti ir pamegdzioti butent tai, ko tikrai ju nemokai... Manoji, pavyzdiui, efektingai uzsikabina rankinuka, pamojuoja ate ir eina prie duru.
Mano dukrytes pamastymas 1,8 m. Ruosiames eiti i lauka. As risu jai batukus, o ji klausia - mamyte pini ?????
Sveciavomes pas mociute, paguldem kitam kambary i manieza pokaituko,girdim nenori miegot cypauja, po to nutilo... ( o i manieza, kad minksciau - paralono ciuzini padejom).. ienu, siaubas - patalyne ismesta is maniezo, kojnes irgi ir... ant zemes pilna paralono smulkiu gabaliuku -  atsikersijo! Sluoju tuos gabaliukus.. o jie slapi  , reiskia dantimis juos  , ( dar kazin kiek ju pririjo???).
Maniskiui tik 1, 1 metuku, bet sekmingai megdzioja visus. Vat tetis eina plauti skuduru grindis, o jis prigriebes mamos skarele tik paskui teti, tik trina, tik trina  Ir taip scirai vaikas stengiasi.. Dar buvo, as apie kazka negero pagalvojau ir nusispjoviau tris kartus ir sau per galva tris kartus (cia vietoj medzio  ), o Agutis tik tuk tuk tuk sau pirstu per galva, ot juokiausi  , bet kaip vaika po to atpratint reikejo
Paskutinis mūsų ponios pamąstymas: Močiutė vakare išriša kasytes. Vasara: -Močiute, dabar tu susirišk vieną kasytę. Močiutė klusniai vykdo nurodymus. Vasara žvilgsniu įvertina ir sako: - O dabar kitą. Močiutė susiriša ir kitą. Vasara žiūri žiūri ir nutaria pasitikslinti: - O kas tu tokia? Močiutė: - Aš Vilė. Vasara: - O kokia tavo pavardė? Močiutė atsako. Vasara aiškinasi toliau: - O tu turi vaikų? Močiutė: - Turiu. Andrių. Viską išsiaiškinusi, Vasara konstatuoja faktą: - Močiute - mergaitės su kasytėmis vaikų negimdo
mano mazhius tyrineja savo kuno skylutes. shiandien ryte valge spagechius su rankom. ash nuejau i virtuve ishplauti puodeliu, o vaiki palikau prie stalo viena. po kiek laiko ateina pas mane chiaudedamas - zhiuriu, ant virshutines lupos makaronas prilipes. pasigaunu nuvalyti - o pasirodo, mazhius ilgoka gal 10 cm makarona isikishes i nosi.....
Kai mano Gustui buvo 2.5 metu, vaiksciojom abu po parduotuve ir po sunkios darbo dienos bandziau sugalvot kazka vakarienei. Stovim prie mesos skyriaus, as Gusto ir klausiu: - Na, tai ka siandien valgom? O jis sako: - Gal mesytes su pirsciukais?- ir rodo i kiaules kojas.
Saule irgi kartais tokiu dalyku prikalba, kad negaliu  Viena karta grizom abi is parduotuves, tempiu maisus is garazo i kambari, prasau "Saule atidaryk duris" (pati sugeba jas atidaryti), o ji susikiso rankas i paltuko kisenes ir sako man "Negaliu, rankas i kisenes susikisus" Ir sumastyk tu man taip
Kai namuose kas nors nutinka, pvz. nuo lentynų knygos sušoka ant žemės, duona išsitrupina po grindis, žaislai nutaria pasivolioti ant kilimo, bandau su sūnumi išsiaiškinti, kokios antgamtinės jėgos čia pas mus veikia. - Vakari, kas čia taip padarė? - klausiu. - Sesė! - užtikrintai atrėžia tas. - Ne, ne aš, - kratosi atsakomybės Vasara. - Tėtė? - suabejoja Vakaris. - Aš?! - tėtis negali patikėti savo ausimis. - Mama? - Vakaris jau ne toks tikras savo žodžiais. - Kaip tai - aš? - iš netikėtumo net prisėdu. - Au au? - Vakaris vis dar nepraranda vilties surasti "kaltininką". - Vėtra?? - sesė, tėtis ir aš mūru stojam už škotų terjerą. - Niau...(skaityti "miau" - aut.past) - konstatuoja Vakaris ir daugiau į kalbas nesileidžia. Kadangi katino mes neturim, tai vien jau dėl to jis visada lieka kaltas
Reklamiste
2005 01 27, 09:19
Marija stovi su kamuoliu kitam kambario gale ir saukia man: - Gaudyk gaudyk! Meta man kamuoli ir aisku per arti... Marija liudnu balsu: - Nepagaudei.....
murzinyte
2005 01 27, 20:00
Matas bėgioja nuoga dupce: - Būsiu bėgikas... (pamąsto, pamąsto)... su pimpalu...
QUOTE(murzinyte @ 2005 01 27, 18:01) Matas bėgioja nuoga dupce: - Būsiu bėgikas... (pamąsto, pamąsto)... su pimpalu... 
gera tema radau.aisku prisijuokiau is vaiku isdaigu.mano mazoji ir buvo nusiemusi lovytej pampersa ir su kaka zaide o mano sunus kai buvo kokiu triju metu,ryte atsikele,pamate skalbimo masinoj drabuzius tai sugalivojo isskalbt.pripyle milteliu(aisku kiek nepataike pribarste ant zemes)ir dar pripyle lenor(kiek netilpo ir ant zemes)tai kas buvo ant zemes kose vire kai atsikeliau ciut soko negavau
Kai Arvydas buvo kokių 1,4 metų, išmoko žodį "ga-ga" (vert.:uodega). Kartą parodžiau į jo pimpaliuką ir sakau:"Kas čia?", o jis: "ga-ga!"  .
Zvirblis
2005 02 01, 12:05
As savo pupai (1,8 m) sakau: "Tu mano meile?" - "Meile!", - atsako. "O kas dar?", - klausiu. "Pasauliu, zvaigzute, saulute!" Arba padeklamuoja eilerastuka ir sako "paplojam" ir sau paploja O naujausias: "Noriu gyventi su Julium!". Butu nieko ypatingo, bet Julius yra tevelio draugas, kuris kartais uzsuka i svecius.
ugnieska
2005 02 01, 14:33
o as gi savo maziu jam dabar 1m.4men. ismokiau kai sedejo ant puodelio kaka sakyti, tai dabar vaiksto ir kai uzeina kako kako kaip kokia varna
Smiltei 2,5 metu. Kartais ji tiek prisifantazuoja (tikiuosi, kad prisifantazuoja), kad net nejauku su ja vienai namie buti kartais... Dar neturedama 2 metuku, kartais ji atbegdavo is kito kambario ir man saukdavo "bijau dedes, bijau dedes!". Kai paklausdavau kur tas dede - rodydavo i langa. Uz lango pas mus balkonas. Sukaupdavau visas jegas ir eidavau patikrint. Aisku nieko nebudavo ten. Bet is kur ji taip sugalvodavo, nieks jos negasdindavo jokiais dedemis Karta pradejo krautis savo mylimiausius daiktus i maisiuka, klausiu kam? Sako "iseinu". Klausiu kur? Atsakymas: pas oranzini dede. Ir taip keleta dienu. Paskui issiaiskinau, kad tai dedes, kur kelius valo. Pasidare ramiau. Kartais ji isivaizduoja, kad kas nors atejo i svecius. Ir pasitinka sveti, pasiulo nusirengti, kviecia i savo kambari, pasiulo arbatos. Ziuriu i toki jos zaidima su "oru" ir galvoju, kas is jos isaugs... gal aktore?....
Smiltei 2,5 metu. Kartais ji tiek prisifantazuoja (tikiuosi, kad prisifantazuoja), kad net nejauku su ja vienai namie buti kartais... Dar neturedama 2 metuku, kartais ji atbegdavo is kito kambario ir man saukdavo "bijau dedes, bijau dedes!". Kai paklausdavau kur tas dede - rodydavo i langa. Uz lango pas mus balkonas. Sukaupdavau visas jegas ir eidavau patikrint. Aisku nieko nebudavo ten. Bet is kur ji taip sugalvodavo, nieks jos negasdindavo jokiais dedemis
Va va ir man baisu kai maniske atsiseda lovyteje, rodo i viena kampa ir kalbasi su kazkuo, o paskui ate ate ir eina miegoti...
Christa
2005 02 03, 15:05
O gal vaikai mato tai, ko suaugusieji su ,,sutersta" dvasia nebegali matyti?
dukrai 13 men. kol gaminau vakariene ji krauste spinteles. matomai tete arba as buvome blogai uzsuke aliejaus buteli, ji ji atidare ir ispilus visa dar pati igriuvo nugara i bala  (aliejaus butelys priestai buvo puspilnis). nezinojau ku detis, ciupau varvanti vaika, kisau vonion ir skalbiau. rubelius uzmerkiau su indu plovikliu (po keliu valandu jame plaukiojo vien riebalai pavirsiuje). po to ilgai ir nuobodziai sveiciau virtuves grindis  o kaltininke stebejo viska is uz tvoros laiminga niekada Gretai nerupejo siuksliu dezen ismesti panaudoti pamperiai, tai ir nesukau sau galvos ismetus. ateinu po kiek laiko pasiziureti ka veikia miegamajame panele. daznai ji ten buna, uzsileidzia muzikele, soka, siaip guli ant grindu ir klauso. ateinu takart, ziuriu guli praplestas pamperis, ateinu i kambari, o ant magelio ir sudukas guli  bet tvarkingai iskrate jin ji is pamperio, nes rankytes nesmirdejo siandien issipute snarglius i tetes megstini :lol karsta maista pucia ne burnyte, o nosyte daznai kai kas ja kalbina demonstratyviai uzsikemsa ausis
Musu vaikui buvo 1.8 kai pradejo paprasytas i siuksline ismesti pampersa, popieriukus, ir t.t. vis mesdamas sakydavo - kaka. Ir labai nemego po namus vaiscioti su slepetem tai taip ir iskeliavo viena pora slepeciu i siuksline po to i konteineri (nepastebejom), kita pavyko isgelbeti. Susiruosiu skusti bulves - slepetes abi ismestos  Nuo to laiko vaiksto basas
stellcis
2005 02 07, 14:33
taip taip, mano mazulka irgi visko pridaro  Cia viena savaitgali skalbiausi, tai kol buvau nuejusi i kambari ir grizau, ogi ziuriu visi rubai, ranksluosciai, ir dar isdziuve nutempti nuo radiatoriu sau murdosi vonelej! Ir nei pyksi, nei ka... Dukryte juk padeti norejo
ka tik pana susirado sauskelne, pasieme ir taip demonstratyviai uoste ir rauke nosi, tipo smirda. dzyn, kad jis naujas
Žiogelis
2005 02 07, 23:45
Bernadeta (1,9 m.) geria sultis. Stiklinėje lempa atsispindi. Žiūri, žiūri ir tokia nustebusi: "lempa į sultis įlindo!"  Sumaigė kažkokį telefono numerį ir skambina mobiliu. Pasigirsta operatorės balsas: "tokio numerio nėra ir t.t.", Bernadeta rimtu balsu konstatuoja: "Bliauna"  Aptarinėjam, kas gims, broliukas ar sesutė, bet dar nelabai supranta. Tada klausiu: "kaip manai, ką leliukas turės putę ar pimpiliuką?", Bernadeta: "putę!", provokuoju: "o gal pimpiliuką?", o ji net įsižeidusi: "tėtė turi pimpiliuką!"  Vieną kartą Bernadeta įlindo į spintą stumdomom durim, užsidarė ir prikakojo į kelnes. Kitą dieną vėl lenda į spinta ir sako: "į tualetą". Nu.... Pamatė paveiksliuką, kur varltė sėdi laivelyje ir irkluoja. Komentuoja "Varlytė kasa baseiną"
ore|gano
2005 02 08, 14:54
Nu ir aš bajeriuką papasakosiu  Taigi vieną kart mano vyrija vakarojo vieni namie, tai mažasis susigalvojo atrakcija  Susirado mano tapkes, atitempė jas tėtei ir pareikalavo, kad šis jas užsidėtų.. Nu ką, šiaip ne taip įbruko tatukas savo letenas į mano vargšias tapkutes, tikėdamasis, kad sūnų tai turėtų pilnai patenkinti.. Ale ne..  Traukia sūnus tėvą už rankovės,- stokis! Na, atsistojo vargais negalais.... O dabar prašom žaist gaudynių!!!  Ignas gaudo, tetis bėga!!!  Nu vaizdelis, tai turėjo būt nepakartojamas...  Nugainiojo sūnus tėvą negyvai Vargšės mano tapkės...
Zvirbliuke
2005 02 10, 23:58
O štai kaip auga naujoji vartotojų karta: Su sūnum (2,3m.) krapštomės prie raidelių dėlionės. Paklausia, rodydamas į X, kokia čia raidelė. Pasakau. O jis: " raidelė yra parduotuvėj. Parduotuvėj Ma Xima".  Nu tikrai nieks nemokė ir neaiškino...
Zvirbliuke
2005 02 11, 00:04
QUOTE(Jurga @ 2005 02 03, 08:53) Smiltei 2,5 metu. Kartais ji tiek prisifantazuoja (tikiuosi, kad prisifantazuoja), kad net nejauku su ja vienai namie buti kartais... Dar neturedama 2 metuku, kartais ji atbegdavo is kito kambario ir man saukdavo "bijau dedes, bijau dedes!". Kai paklausdavau kur tas dede - rodydavo i langa. Uz lango pas mus balkonas. Sukaupdavau visas jegas ir eidavau patikrint. Aisku nieko nebudavo ten. Bet is kur ji taip sugalvodavo, nieks jos negasdindavo jokiais dedemis Mano vaikas kartą baisiai išgąsdino jauną mūsų auklę  Žaidžia jie vaiko kambary su mašinėlėm, staiga sūnus rimčiausiu tonu jai sako " ten nevažiuok, ten dėdė stovi". Ir taip - keletą kartų, kai tik auklė su savo mašinėle pasukdavo link tos mistinės vietos, vaikas neleisdavo važiuoti "ant dėdės" Taigi...grįžtu aš namo - vaiko kambario durys uždarytos, žaidžia abu svetainėj.
Aš nubėgau torto. Tėtis liko mašinoj su vaikais. Ir tarsi sau, tarsi jiems sako: - Taip ir gyvenam... Vasara: Taip. Pasensit jūs... (  ) Po minutės jai kyla klausimas: - O tai kai jūs pasensit, kas Vakariui sauskelnes pakeis?
Gitulka
2005 02 12, 11:35
Maniskis irgi siuksliu deze "pameges" ten keliauja visi zaislai ir ne tik...karta buvo iskeliaves teliko distancinis (ejau ieskoti siuksliu konteinerije-na radau...)...Ir su telefonu ne syki buvo priskambines...viena karto po jo pazaidimo su telefonu...po keliu sekundziu skambutis...atsiliepiu o ten operatore klause ar viskas pas mus gerai namuose-nes maniskis i 999 pagalbos telefona paskambino Na jis dar nekalba...tai as ji visaip bandau prakalbinti...klausiu kaip mamyte sneka:o jis-tetetetete...klausiu kaip tetukas sneka: o jis au au au
murzinyte
2005 02 13, 11:39
Žaidžia su mobiliu... Palaiko prie ausies ,deda į kišenę ir rimtu veidu sako: - niekas man neskambina... tik Brazauskas. Persirenginėjau kelnes, prisėdau ant lovos su kelnaitėm, Matas: - Bėk nuo lovos su plika dupce.
QUOTE(Gitulka @ 2005 02 12, 11:36) Maniskis irgi siuksliu deze "pameges" ten keliauja visi zaislai ir ne tik...karta buvo iskeliaves teliko distancinis (ejau ieskoti siuksliu konteinerije-na radau...)... Mes irgi su šiukšlių dėže apturėjom reikalą  Nugis ėmė namie dingti arbatiniai šaukšteliai. Visur išknisau - nėr. Ir vieną dieną pagaunu savo košės privalgiusį "tvarkdarį" benešantį murziną šaukštelį į šiukšlių maišą  Kaip sakė Paksas, tvarka bus. Ir be šaukštelių
silver 27
2005 02 14, 12:59
Mamytės, labai fainas skyrelis, juokiuosi iki ašarų  , parašykite dar, labai faina.
Musu dukryte (2,3 m) irgi kai prisneka! Karta pamate ant mano blauzdos kraujagysliu tinkleli, ir susirupinusi rodo pirstu: "ooo, pelesis!" Viena karta nei is sio, nei is to paklause: "O tu zinai, kas yra Surskis"?  Matosi, kad maze megsta Dviracio sou ziuret... O as jos cia kada paklausiau: "kas Lietuvos prezidentas?" Vaikas susimaste. Tai as jai sakau, tai gal Adamkus? O ji - "neeeee, Brazauskas!" Atsikeliu viena ryta, zvilgteliu pro langa, ir sukteliu: "oo, kiek prisnigo!" Dukra: "tai aisku. Juk ziema..." Suprask, radai kuo stebetis O viena karta tai buvo bajeris... Paisem su maze ant aprasojusio stiklo. Ji paprase, kad nupiesciau jos lopselio grupes drauga Sima. Nupiesiau kazka panasaus i zmogeliuka. Dukra kad pradejo geretis atvaizdu: "Nuostabusis mano Simutis!"
murzinyte
2005 02 14, 18:46
Mano mažius labai mėgsta piešti. Paprašė, kad nupieščiau žmogeliuką. Aš ir nupiešiau tokį paprastą iš "pagaliukų". Jis paėmė tušinuką ir tarp kojų nupiešė pagaliuką, sakau: - O čia kas?  ( niekas niekada tokių dalykų jam nepiešė) -Pimpalas... Po to nupiešė tokį rutulį ant to "pimpalo": - O čia pampersas..
Mano madiste, nutaiko proga, kai niekas nemato ir isvertusi visus savo rubus is spintos - demonstruoja madas: viska ant galvos matuoja:)
|
|