Man kai kirpo visai neskaudejo, o vat kai siuvo ati sokinejau net paciau geda buvo
kai kirpo neskaudejo,net nepajutau kad kirpo,bet kai siuvo tai skaudejo,ir vaistai buvo suleisti,net nezinau kodel taip
Kai gimdžiau pirmąjį, kerpant nieko nejutau ir kai siuvo suleido vaistų ir nieko nejutau. O štai antrą kartą ir kirpimas ir siuvimas buvo skausmingi. Manau čia nuo gyd. priklauso kirpo matyt nelaiku dar, o siūti pradėjo dar vaistams nesuveikus
Manęs prieš siuvant paklausė, ar noriu nuskausminimo. Paklausiau, kiek siūlių. Kadangi atsakymas buvo "trys", tai paprašiau nuskausminimo. Dėl vienos siūlikės tikrai neprašyčiau.
Aš tai net nesupratau ar leido man nuskausminamuosius, ar neleido. Kada kirpo iš vis nesupratau, o kai pagimdžiau, tai po 14 val. laukimo ir gimdymo viskas atrodė labai paprasta. Kai siuvo jaučiau, bet pakenčiama buvo.
Kai kerpa neskauda, nes viskas užtirpę būna, o kai siūna tai užmarina, papurškia tokio purškaliuko, kuris nejautriąa vieta paverčia.
Kai pirma gimdžaiau, tai su epiduru nejaučiau nei plyšimo, nei siuvimo, o antra kai gimdžiau, tai nejaučiau plyšimo, o kai siuvo aš buvau po narkoze , nes placenta pati neišėjo.
QUOTE(Mamka22 @ 2007 05 08, 23:40) Man kai kirpo visai neskaudejo, o vat kai siuvo ati sokinejau net paciau geda buvo man pagimdzius pirma leliuka skaudejo, kai suvo. kadangi su nuskausminamaisiais gimdziau, sake, vaistu jau gana. kentek. o antra leliuka gimdziau naturaliai, be nuskausminamuju
mane siuvo dvi valandas su narkoze, tai tuo metu tikrai nieko nejutau, o stai paskui......
man nuskausminamuosius suleido siuvant, o kai kirpo, beveik nepajutau, net nesupratau kada prakirpo
kai kirpo nejutau nieko, o kai siuvo pirma kart labai skaudejo , o antra karta visiskai neskaudejo nors antra kart smarkiai plysau, gal cia priklauso nuo to kuo uzsaldo
as gimdziau su epiduru, tai ir taip manau skausmo minimaliai ten buvo palyginus su nenuskausmintu gimdymu. Kai kirpo nejutau, bet pries kirpdamas gydytojas sake, kad kirps, nes vaikiukas eina sonu. O kai siuvo, tai nuskausmino visiskai, nejauciau nieko nuo puses. Ir tuo siuvimu visai nesidomejau, nes lialius ant krutines jau sildesi
QUOTE(Olimpiete @ 2007 06 25, 10:14) O aš girdėjau, kad 6 savaites su tuo sėdėjimu prastai. Ar čia plyšus taip būna, o ne po kirpimo?
Man gydytoja sakė,kad jeigu susiūta tvarkingai-tai sėdėt galima kitą dieną po gimdymo.Man siuvo gydytoja,viskas sugijo puikiai,tik sėdėt nedrįsau sekančią dieną...geriau pasisaugot.Sako jei blogai susiuva-iškart pasikeičia eisena-moteris ima krypuoti eidama...kaip antis.
Man kai kirpo tai ne nepajutau, nors perspejo. O k ai suvo tai leido ten kazkokius vaistukus, bet skaudejo kaip...
Aš ir plyšau ir kirpo, kai kirpo nieko nejaučiau, o va kai siuvo tai ojojoi, na bet pakenčiama, sedėt normaliai negalėjau savaitę, sedėjau ant vieno šono, vaikščiojant jutau perštėjimą,tai dėjausi nuskausminimo žvakutes, po savaitės viskas susitvarkė, gražiai sugijo ir jokio skausmo bei krypavimo į šonus nebuvo
man leido nuskansminamuosius..jauciau kaip dure adata
Papildyta: QUOTE(jbs @ 2007 06 25, 14:01) O aš girdėjau, kad 6 savaites su tuo sėdėjimu prastai. Ar čia plyšus taip būna, o ne po kirpimo? idomu koks jau cia atvejis
Man teko kirpti,tai nuskausmino pries kirpima ir pries siuvima.Tik dabar skauda,sedeti negalima dvi savaites. Labai nepatogu
Man nekirpo bet plysau,siuvant nieko nejutau nes uzpurske kazka ir uzsalde
QUOTE(Dovkyte @ 2006 11 26, 15:30) Norejau paklaust visu jau pagimdziusiu mamyciu-ar suleidzia kokiu nuskausminamuju ar vietinio anestetiko ar kaip ten jis,kai siuva plysimus ar kirpima?Ir jei ne tai ar labai skauda?Gal kam ir kvailas klausimas pasirodys,bet as jau tuoj gimdysiu ir vis galvoju apie tai... na mane tai nuskausmino - plysau. bet kai nustojo vaistai veikti, nelinksma buvo, gerai, kad sesutes normalios pasitaike, dave zvakuciu negailedamos ir man, ir mano palatos kaimynei liepe nunesti. cia VGN taip.
man plyso ne tarpviete,o pacioj maksty buvo itrukimu,tai pries siuvant suleido vaistuku,bet vistiek jutau ir straksejau ant stalo
Man plyso tarpviete, siunant viska jauciau, kai kabino adata mesa
KAd siuvo tai tikrai, bet nesake ar su nuskausminimu. Tikriausiai taip, nes jauciua kaip siuna bet jokio skausmo. Po kiek laiko tik jau palatoje pajutau biski skausma.
Cia kas kas rase, kad siuvo akusere....mane tai siuvo gydytojas ir seip kiek zinau, cia jo pareiga
man irgi siuvo akusere,gydytojas tuo metu pilde visus dokumentus salia. o siaip tai nieko nejauciau, nes buvo suleisti vaistukai. tiesa,buvo pora vietu kur neusalde, tai jautesi bakstelejimas, bet mane akusere perspedavo, tai as giliai ikvepdavau ir viskas, tikrai palyginus su gimdymo skausmu, cia buvo vienas juokas
As buciau plysius, tai kirpo
be jokio nuskausminimo iškentėjau sąrėmius, natūraliai pagimdžiau, su visu jautrumu ir susiuvo. dabar kai pagalvoju, tai net negera pasidaro, tada, tai atrodė menkniekis prieš visus iškentėjimus. Bet atrodo savaime suprantamas dalykas- siuvant gyvam žmogui reikėtų užmarinti, gi tai niekam pavojaus nekelia. Tai kodėl dar kankiną tą ir taip nusikankinusią gimdyvę
as SM prisiskaiciau kad laaabai skauda kai siuva, tai kai atejo laikas siuti (plysau laaabai daug. susiuvo net 3 kazkur metrinius siulus
QUOTE(Mažė_:) @ 2008 01 05, 22:24) as SM prisiskaiciau kad laaabai skauda kai siuva, tai kai atejo laikas siuti (plysau laaabai daug. susiuvo net 3 kazkur metrinius siulus Nu nieko sau...As irgi laaaabai stipriai plysau, mane siuvo su pilna narkoze virs valandos laiko. Siuvo daktare, o ne akusere.
siuvo ir mane
Ir kirpo ir siuvo, zinoma nuskausmino, suleido vaistuku i siuvama vieta.
Gal nepalauke kol suveiks, nes skaudejo, bet kai girdejau savo spebukla verkiant, stengiausi tik apie tai galvot, tai skausmas kazkur nutolo
Siuvo po plysimo, bet tikrai neskaudejo, nes suleido vaistukus, o beto mazyle gulejo ant krutines
Mane irgi siuvo,bet suleido nuskausminamuju tai nieko nejauciau.
kai siuva kakleli nieko neskauda o i tarpviete suleidžia to paties ka ir i dantį ji pluombujant vienom geriau suveikia kitom blogiau todel ir pojučiai skirtingi
Kerpant nejutau nieko, bet siuvant "malonumas" buvo geras
man tai neleido, nes epiduras labai gerai veike... Bet kai kuriose vietose jauciau (ne ten, kur kirpo, ten, kur plyso), nes sake ir pats gydytojas, kad TEN yra vieteliu, kuriu tu niekaip nanuskausminsi, tik, aisku, nekerpa ten... Tikrai skauda. Bet tikrai ne taip, kaip saremiai..
siaip, zinau, kad tikrai leidzia... Nebent su niekuo nesitari ir tam daktarui giliai dzin kaip tau ten skaudes.. QUOTE(agute07 @ 2008 02 28, 19:34)
man suleido vietini nuskausminima, bet vis tiek jauciau siulo tempima, buvo nemalonu ir siek tiek skaudejo, po gimdymo skausmu viskas buvo sujautreja.
man maciau kaip du svirkstus suleido nuskausminamuju
Po pirmo gimdymo nenuskausmino,tai ohoho koks skausmelis,sakiau,kad gimdyt nors simta kart,bet ,kad siutu tai ne,net dabar siurpas eina prisiminus,o jau visdelto pries 13 metu tai buvo.O po antro tai gali siut ir siut,nes buvau perspejus akusere,kad pirma kart nieks nuskausminamuju neleido.tai jin netgi dviguba doze man suleido,ne esu per jautri
Kad mane kirpo sužinojau tik tada, kai prisistatė akušerė su siuvimo įrankiais
Na man tai suleido nuskausminanciu, bet jutau as kaip siules dare, tas siulo traukimas man siurpa kele brrr
Po gimdymo turejau daug plysimu...Tai,kai pamaciau dar adata su siulais,net surikau:nuskausminkite,o tai neatsakau uz savo veiksmus!Mano gimdymas buvo sunkus,tad nebenorejau nieko.Uzdejo man vaikeli ant krutines,suleido nuskausminamuosius ir tada susiuvo.Nieko nejauciau.
Dabar jau nuskausmina.
Mano mama kai mane gimde, tai nenuskausmino. Dave linksminanchiu duju ikviepti ir rankas laike daktaras-vyras. Kai ji isikibo is skausm jam i ranka, tai tas tare: "Oho kiek jiegu dar liko... galetum ir dar viena gimdyti..." Tai kad taip. O kerpa tai tikrai be nuskausminamuju |