sveikos norejau jusu nuomones ka manot apie sias tyreles triusiena,vistiena... na visas darzoviu ar vaikui duodate kas dien???ar pacios verdate??? mum 8 men bus .draugaujame su hipp mes patenkintos o mkokia jusu nuomone???? na jos tokios skystos nuo kada pradejot duot toki na rupesni kad jaustus mesyte kaip cia paiskint  na negrynai visiskai sutrynta maista?
kregždutė
2004 10 20, 12:07
Mums greitai bus 6 mėn. ir mes jau valgome daržovių HIPP tyreles. Taip pat vaisių. Geriame HIPO sultis. Esu geros nuomonės apie šią produkciją. Bet daržovienes dabar, rudenį, dažniausiai patys išsiverdame. O vaisių nedarau, tai perku gatavas - obuolių, abrikosų, slyvų, bananų. Bananą natūralų irgi pasiskutame. O sultis geriame tik su tirščiais, nes skystas nelabai mėgsta. Be to su visokiais raudonais vaisiais, tiek tyrelės, tiek sultys, labai rūgščios. Su mėsa dar nebandėme, bet tikrai išbandysime. Valgome beveik kiekvieną dieną ką nors iš Hippo produkcijos.
Smaližė
2004 10 25, 15:44
Sveikutes, Na mano mazajai dar koses ir tyreles neaktualu, bet vyresnioji "uzaugo" ant tu tyreliu..  iki 2 metuku... Nelabai turejau noro ir laiko gaminti, nes super neramus vaikas buvo, o as taip skaniai ir isvirti nemokejau ir nemoku..  .. Bet mergyna normaliai ir sveika uzaugo..
Coca - cola
2004 10 26, 22:36
mano bernui jau 16 men ir iki siol pietum valgo hipp, nu blyn nieko daugiau negaliu ikisti  , bet dziaugiuosi kad yra hipp  nes as gemint nemoku ir nenoriu bla bla bla
Maniske irgi buvo iki 1,5 metu didziausia Hipp gerbeja. Ta su mazais mesos gabaliukais duodavau nuo 8 men. Na dar valgydavo milupos koses, o naminis maistas tai jai nei pro kur...Nors bobutes griauze mane, atsieit, vir ryziukus, troskink, malk mesyte, maitink sveikai vaika!!! Bet as tu burbuliavimu neklausau ir aciu Dievui mergicka augo ir auga kaip ant mieliu. Tiesa kai buvo 3metu ir sirgo, tai irgi nieko kito negalejau sumaitint, o tik ta Hippa. O mum su teveliu ir labai skanios tos tyreles, jei likdavo tai lenktyniavom, kuris pirmas sulapnos
| QUOTE (LARA @ 2004 10 20, 12:04) | sveikos norejau jusu nuomones ka manot apie sias tyreles triusiena,vistiena... na visas darzoviu ar vaikui duodate kas dien???ar pacios verdate??? mum 8 men bus .draugaujame su hipp mes patenkintos o mkokia jusu nuomone???? na jos tokios skystos nuo kada pradejot duot toki na rupesni kad jaustus mesyte kaip cia paiskint na negrynai visiskai sutrynta maista? |
aš irgi už Hipp  . o nuo 8 mėn. prasideda rupesnės su gabaliukais tyrelės, po to sekančios yra nuo 1metų.
zuvilyte
2004 10 27, 12:51
Nu as tai apie hipp nieko ipatingo negaliu pasakyt, mano kinderis jas valge gal iki kokiu 6-7 men ir tai nelabai noriai, o jau nekalbu apie tas koseleskruopu, labai sunkiai ikisdavau, bet jas labai patogu gamint pamenu budavo, ech, o dabar ir suk galva kaip ka paruost
 na mes valgom vaisiu tyreles labai skaniai, bet va su darzovem ir mesyte visai nepatiko nes maniskis nelabai morkas megsta o hipp koselese ju gan nemazai o va bulves - moliugo tai visiskai nevalge spjaude ir viskas. tad manau kad labai priklauso nuo pacio vaikelio
Mes taip pat pirkome HIPP košeles kai tik įsivedėm košes. Nors mano mažajai jos labai patiko  , aš manau, kad sveikiausia kai namuose išverdi. Iš turgaus prisiperku šviežių daržovių, iš parduotuvės - šaldytų, o mėsytės pardavėjos atpjauna ir po labai maža gabaliuką  .
venzliukas
2004 10 29, 11:35
Darzoviene tai pati verdu, kol svieziu darzoviu yra (is savo sodo)..gali visokiausiu skoniu isvirt, neatsibosta. Kartu ir mesyte darau pati - kalakutiena, triusiena, versiena... Kai labai tingisi gaminti, arba kai kur nors keliaujam i svecius, tada pasiimam hippo - ir darzoves ir mesyte - niam niam..patinka. O vaisius tik hipo duodu, nes neaisku kokius is parduotuves nusipirksi. net ir turgum nepasitikiu. Geriau tada hipas - visada zinai, kad svaru..ir skanu
MUM SUEJO VAKAR 8 MEN TAI SIANDIEN NUPIRKAU SKIRTA NUO 8 MEN DARZOVES SU ZUVIMI IR MAAKARONAIS,IDOMU KAIP JI VALGYS  NES DAR MIEGA  O KAI PABUS GAUS PIRMA KARTA ZUVIES,TIK NEZINAUKIEK SILDYTIJUK RSO KAD 2 KARTA SILDYTI NEGALIMA,JEI NESUVALGYS Jauciu reiksi i indeli maza idet ir pradziai pasyldyt,o paskui ziuret
zuvilyte
2004 10 29, 20:07
| QUOTE (venzliukas @ 2004 10 29, 11:36) | Darzoviene tai pati verdu, kol svieziu darzoviu yra (is savo sodo)..gali visokiausiu skoniu isvirt, neatsibosta. Kartu ir mesyte darau pati - kalakutiena, triusiena, versiena... Kai labai tingisi gaminti, arba kai kur nors keliaujam i svecius, tada pasiimam hippo - ir darzoves ir mesyte - niam niam..patinka. O vaisius tik hipo duodu, nes neaisku kokius is parduotuves nusipirksi. net ir turgum nepasitikiu. |
Coca - cola
2004 10 29, 21:16
| QUOTE (Anka @ 2004 10 27, 09:10) | Maniske irgi buvo iki 1,5 metu didziausia Hipp gerbeja. Ta su mazais mesos gabaliukais duodavau nuo 8 men. Na dar valgydavo milupos koses, o naminis maistas tai jai nei pro kur...Nors bobutes griauze mane, atsieit, vir ryziukus, troskink, malk mesyte, maitink sveikai vaika!!! Bet as tu burbuliavimu neklausau ir aciu Dievui mergicka augo ir auga kaip ant mieliu. Tiesa kai buvo 3metu ir sirgo, tai irgi nieko kito negalejau sumaitint, o tik ta Hippa. O mum su teveliu ir labai skanios tos tyreles, jei likdavo tai lenktyniavom, kuris pirmas sulapnos |
o geras, o as jau galvojau, kad esu tokia 'apsileidus' viena, nes nei verdu nei malu nei troskinu......  hipp -
 ar ir jums nuo hippo tyreliu ypac tu su morkom ant drabuzeliu lieka niekaip neissiplaunancios demes  man ta spalva tokia ypac jau intensyvi atrodo kazkaip nuo mano isvirtu morku taip nepasidaro taip ir nesuprantu ar cia kad tipo labai jau ekologiskos morkos , bet musu irgi pas senelius uzaugintos
irgimama
2005 02 19, 21:33
sveiki, hippo kosiu demeles pabandykit uzpilt skystu vanish ir tada skalbt, man padeda, nebent tai buna labai isisenejusi deme na o siaip, tai mano mazylis jas kerta su noru, o i mano virtas net neziuri. tai ir neketinu nei as kankintis, nei jo erzint. Kol dar pinigeliu kosems uztenka, tol pirksiu, bent jau iki metu.(mums dar tik 9 men.)
*valdonė*
2005 02 19, 23:12
O manasis vyriukas  nevalgo Hipp darzoviu tyreliu, net ziaugcioja  Bet ir pati kai paragavau tai feeeeeeee....Namie virta zymiai skaniau, bent jau mums
s.saulute
2005 02 20, 17:46
maniske tai megsta hipp tyreles ir koseles, tik su pasternoku nepatiko, nors kai pati paragavau tai fu fu fu.Bet stengiuosi nepiknaudziauti jomis, savas maistas yra savas, jos labiau tinka keliaujant, ar pasiimant kur i svecius jei zinai kad praalks
Jurgitak
2005 02 20, 19:45
Mums labiau patiko Semper darzovienes...Hipp kazkoks keistas skonis pasirode - kaip su krakmolu  .
Jurgana
2005 02 27, 01:08
QUOTE(Jurgitak @ 2005 02 20, 19:46) Mums labiau patiko Semper darzovienes...Hipp kazkoks keistas skonis pasirode - kaip su krakmolu  . Mes irgi nuo Hippo perėjom prie Semper, mergina kapoja, net ausys linksta
linksmutis
2005 02 27, 14:29
Hipp tyrelese ir yra krakmolo, negi neskaitote sudeties ka vaikui duotate  . Ten yra ryziu krakmolo, todel jis ir jauciasi. Mums tai sios tyreles labai patinka, kapojam net ausys linksta  , tik nevalgom ivairiu darzovieniu. Sultys labai skanios, nerugscios, o vaisines tyreles taip pat patinka, bet ne visos. bandem ir kitu rusiu, bet  , Mazas sudetyje labai jau daug obuoliu ieina net apie 80 %, Nestles kazkokios tai labai skystos ir taip pat rugstokos  , o Semper man atrodo taip pat yra krakmolo, tiksliai nepamenu.
Volunge
2005 02 27, 15:45
Mums pacios skaniausios Hipp vaisines tyreles - niam, naim kaip skaniai valgo. Tai ir dabar jei apetito rimtam patiekaliukui didelio nera, tai Hipp vaisines tyreles pasigardziavimui suvalgys su didziausiu malonumu. O va darzoviu, ypac su mesa neima net i burna,- sioj srity tai mamos virtos - be konkurencijos. O ir isvirt juk paciai nesunku ir malonu, kad tavo virta valgo ir ramu, nes darzoves is savo sodo, ne ka prastesnes uz ekologiskas, o svarbiausia, kad maistas visada svieziai pagamintas.
Mums labai patinka ragauti ivairiu skoniu, tai retkarciais vis ka nors isbandom is HIPP tyreliu. Vaisines tai visos patinka, kurias ragavo, o su darzovinem visko buna  , na bet kartais ir namuose virtas koses ignoruoja. Po kokiu keliu savaiciu pradesim bandyti mesyte, tai tada bus matyti  , gal patiks. Tiesa, labai dar skanios yra Bebivita tyreles
bitutek
2005 02 27, 18:22
mano mažoji hipp tik vaisines tyreles pripažino. O daržovių košes verdu pati.
Dew drop
2005 02 28, 15:38
Hipp'o vaisines, darzovine ir su mesa tyreles valgom be problemu Tik pienisku kosiu -ne  nepatiko mazajai
Nu keistos mamkosesat, kam neskanios Hipp koseles. Nu aisku be prieskoniu, be druskos pasivirkit savo maista a labai patiks? Kas neskanu jums gali buti visai skanu musu vaikams na ir zinoma sveika. O siaip tai as uz Hippa
Digliuke
2005 03 14, 15:50
Nu mes perkam hipp tyreles tai sunelis valgo labai godziai. Mes taio labai patenkinti
Mano labai mėgsta HIPP naktinę košelę... O dėl vaisių, daržovių tyrelių tai daug išbandėm, bet radom ir skanesnių, gersnių nei HIPP.
Kruopike77
2005 03 16, 19:21
esu truputeli nustebinta mamu entuziazmu Hipp produktu atzvilgiu... vienintelis komentaras: pacios pabandykite kiekviena diena konservus valgyti nieko nesakau, retkarciais, kai ner laiko ar pan., bet kiekviena diena....
Vestina
2005 03 17, 01:30
Mes irgi iki siol valgem hipp ir ne tik, tyreles, tiksliau darzovienes su mesa, bet nuo vakar nebeduodu, nes puske gyvenanti Vokietijoj, ziurejo laida apie tyreles ir pasake, kad tose tyrelese yra kazko (tiksliai ir neissiaiskinau  ) kas sukelia vezi, atseit ten visa tai nuo dangteliu, tai as tokia viskuo tikinti tai ir nebeduodu dabar
QUOTE(Fretka @ 2005 03 17, 01:31) Mes irgi iki siol valgem hipp ir ne tik, tyreles, tiksliau darzovienes su mesa, bet nuo vakar nebeduodu, nes puske gyvenanti Vokietijoj, ziurejo laida apie tyreles ir pasake, kad tose tyrelese yra kazko (tiksliai ir neissiaiskinau  ) kas sukelia vezi, atseit ten visa tai nuo dangteliu, tai as tokia viskuo tikinti tai ir nebeduodu dabar  Na, siulyciau labiau pasidometi. Vezi sukelia svinas ir alavas kuris daznai buvo naudojamas dangteliams gamint. Taciau dabar nauja technologija ir medziagos. Gaila, siuo metu negaliu nukeliaut i darba, kur galeciau nustatyt chemine dangtelio sudeti, butu tema diskusijai.  Taciau is isvaizdos pazvelgus galima speti, kad vidinis pavirsius padengtas "plastikine" manau apsaugine plevele. Tad manau nerimauti tikrai neverta.
QUOTE(Fretka @ 2005 03 17, 01:31) Mes irgi iki siol valgem hipp ir ne tik, tyreles, tiksliau darzovienes su mesa, bet nuo vakar nebeduodu, nes puske gyvenanti Vokietijoj, ziurejo laida apie tyreles ir pasake, kad tose tyrelese yra kazko (tiksliai ir neissiaiskinau  ) kas sukelia vezi, atseit ten visa tai nuo dangteliu, tai as tokia viskuo tikinti tai ir nebeduodu dabar  labai jau keista si informacija  ir neaisku apie kokias tyreles buvo pasakojama, nemanau, kad geresnis yra pasirinkimas pirkti parduotuveje neaiku kuo purkstas darzoves ypac dabar ir virti is ju koses savo maziukam ir teigti , kad tai yra sveikiau nu,  bet cia jau kiekvieno pasirinkimas....
nendrelė
2005 03 18, 11:56
Tema apie darzovienes hipp, tai del ju neturejom nusiskundimu, bet dabar duodu kuo reciau, nes sisip ar taip koncervas. Iki minimumo jas sumazinau, kai pasebejau, kad demiu, likusiu nuo hipp darzovienes neisskalbiu. As tai issiaiskinau sau kaip kazkokiu dazu poveiki, nes naturaliu morku demes man puikiai skalbiasi. O del pienisku hipp kosiu, tai isviso sorry: pieniska kose su vaisiais, sudetis: misinukas, persiku ekstraktas, abrikosu ekstraktas ir t.t. Cia as savais zodziais, bet mano vaikas ekstraktu nevalgys
mes kertam Hipp vaisines tyreles, nes man pvz. kokia bananu tyrele atrodo geriau tokia duot negu pirkt nezinia ish kur atvezhtus ir kuo pripurkshtus bananus. O del darzoviu su mesa, tai shiaip pritariu, kad geriau virti pachiai, ka ir darau, bet jei pvz. paliekam mamai arba buna dienu, kad tikrai tingisi terliotis, tai visai sekmingai mano mazhoji valgo Hipp'a. Tiesa, del to, kad netoleruoja morkos, mums tinka tik triushiena ir kalakutiena.
Aš ir verdu, ir HIPP duodu, ir visokias kitas tyreles. Ir nedarau iš to problemos
QUOTE(nendrelė @ 2005 03 18, 11:57) Tema apie darzovienes hipp, tai del ju neturejom nusiskundimu, bet dabar duodu kuo reciau, nes sisip ar taip koncervas. Iki minimumo jas sumazinau, kai pasebejau, kad demiu, likusiu nuo hipp darzovienes neisskalbiu. As tai issiaiskinau sau kaip kazkokiu dazu poveiki, nes naturaliu morku demes man puikiai skalbiasi. Tikrai, kaip paaiškint, kad ne tik drabužiai, bet ir vaiko veidas ir, atsiprašant, užpakalis nuo šūdo, nenuplaunamai nusidažo Bet šiaip mes valgom įvairiai - ir savo košes, ir Hipp - neįlįsi juk į vidų ir nesužinosi, kas kada kenkia gyvenime  .
bitemajagsm
2005 03 22, 18:27
QUOTE esu truputeli nustebinta mamu entuziazmu Hipp produktu atzvilgiu... Pritariu, pritariu, pritariu. Aš pati verdu daržovių košeles, nes tų konservuotų pati negalėčiau net paragauti. O vaisių tyreles tenka duoti - nieko nepadarysi, kad tų obuolių Lietuvoj neužderėjo. Be to, pavasarį ir tie obuoliai būtų ne ką vertingesni.
QUOTE(Violetukas @ 2005 03 22, 18:28) Pritariu, pritariu, pritariu. Aš pati verdu daržovių košeles, nes tų konservuotų pati negalėčiau net paragauti. O Ajajai, kokia puikybė!
nendrelė
2005 03 31, 22:04
QUOTE Pritariu, pritariu, pritariu. Aš pati verdu daržovių košeles, nes tų konservuotų pati negalėčiau net paragauti.
Na, man irgi neskanu. Kai savo virtas maitinu vaikui, tai viską, kas lieka išlaižau, o hipp (ar kitokias pirktas) ir temperatūrą košės tik lūpos krašteliu patikrinu, neskanu man. Bet kad vaikas valgo, tai jam turbūt skanu. Juk dėl skonio nesiginčijama.
O kas jums nepatinka HIPP košytėse  ? Manot tos lietuviškos morkos ir bulvės yra geresnės jūsų vaikučiams  ? Juk nežinot kuo ten purškė ir tręšė tas vargšeles daržoves. Ypač dabar, kai jau pavasaris, nežinai kur ta daržovė buvo mėtyta ir vėtyta. O jau apie kitas daržoves, kurios yra atvežtinės ir visokių olandijų ir pan. tai visai patyliu... Ant HIPP bent užrašyti, kad be tokių ir tokių priedų, iš ekologiškų daržovių ir t.t. Šiaip gal čia nesiputočiau, bet mano mazgė griežtai atsisakė mano virtas bet kokias daržovienes valgyt  , o HIPP kremta pasičepsėdama  .
oliushka
2005 04 05, 21:20
mes is Hipp valgom tik vaisiu tyreles, o darzovienes verdu pati. darzoves is mociutes darzo, tai neturiu ko bijot. karta buvau nupirkus paragaut tai nei man nei mano mazei nepatiko, turbut del to, kad ten labai daug morku.
nendrelė
2005 04 06, 09:31
Mes savo kaime, Palangoj, daržoves perkam iš kioskelio, kuriame prekiaujama daržovėmis iš vietinių ūkininkų. Tad su hipp'u net nepalyginsi. Jei reikėtų iš tų olandiškų gamint, gal ir pagalvočiau dar, o dabar ...
Bet ar tam kioskely ar močiutės darže yra kas išskyrus bulves ir morkas Lietuvoj užauginto? O vaikui juk reikia įvairias daržoves duoti  .
smalsute
2005 04 11, 15:52
Maniske HIPP'o vaisiu tyreles kerta labai skaniai, bet darzovienes labai nepatinka  Sende isbandem su triusiena, tai vel ziaugcioti pradejo, nepatinka ne viena, tai sakau gal darzovienes kitu firmu pabandyti? Vis bandinejuosi, net kai reikia keliauti kur labai patogu  O siaip valgo tik mano virtas darzovienes  O yra jau gatavos grudu koseles?
QUOTE(smalsute @ 2005 04 11, 16:52) Maniske HIPP'o vaisiu tyreles kerta labai skaniai, bet darzovienes labai nepatinka  Sende isbandem su triusiena, tai vel ziaugcioti pradejo, nepatinka ne viena, tai sakau gal darzovienes kitu firmu pabandyti? Vis bandinejuosi, net kai reikia keliauti kur labai patogu  O siaip valgo tik mano virtas darzovienes  O yra jau gatavos grudu koseles? Tikrai yra, įvairių rūšių ir įvairių gamintojų. Jos labai patogios, kai esi kelionėj - tik užpili vandeniu ir išmaišai, į kai kurias reikia pridėti mišinio arba motinos pieno. Bet jos pakankamai brangios, tai namuose geriau virtis pačiai. Maniškei su daržovienėm kaip kada užplaukia. Padariau bulvę su burokais, su valgė pasiardžiuodama, o kitas taip sunkiai per sietelį sutrinu, o ji tik porą šaukštų paima - abidna  .
Neglaite
2005 04 11, 22:09
QUOTE(Kruopike77 @ 2005 03 16, 20:21) esu truputeli nustebinta mamu entuziazmu Hipp produktu atzvilgiu... vienintelis komentaras: pacios pabandykite kiekviena diena konservus valgyti nieko nesakau, retkarciais, kai ner laiko ar pan., bet kiekviena diena....  Pritariu 100 procentų  . Tyrelės gerai, kai skubi ar kur važiuoji, bet kasdien ... tai tik mamos apsileidimas arba turi būt kažkokios labai rimtos priežastys, kad pati mama negali savo vaikui gaminti  . Pačios pagalvokit apie tų tyrelių galiojimo laiką, ir stovi jos parduotuvėj net ne šaldytuve  .
smalsute
2005 04 12, 11:19
QUOTE(Imale @ 2005 04 11, 22:26) Maniškei su daržovienėm kaip kada užplaukia. Padariau bulvę su burokais, su valgė pasiardžiuodama, o kitas taip sunkiai per sietelį sutrinu, o ji tik porą šaukštų paima - abidna  . As su kokteiline suplauku, gaunasi tyrele, taip ir vaisus ir darzove su mesyte ir grudus darau  Maniske pradejo labai gerai nuryti skystas tyreles, tai galvojau kad tirsciau bandysiu, bandziau namie darzoviene tirstesne, valge neblogai, bet HIPP'o  Daba bandysiu kitu firmu  O grudu buna kad indeliose jau padaryti su vandeniu, tik pasildyti reiktu?
Mes siandien is Respublikinio alergologijos centro. MAMOS, NA BUKIT PROTINGOS, NEFARSIRUOKIT SAVO KUDIKIU HIPP PRODUKTAIS. ALERGOLOGE SAKE, KAD TARP JOS PACIENTU VAIKUCIU- DAUGIAUSIAI TOKIU, KURIE NUO 6 MEN. VALGE HIPP. Ir ypac alergizuoja Hipp. Mes Hipp valgem tik menesi, ir nuo to laiko kamuoja obstrukcinis bronchitas, kuris gali issivystyti i astma. Reklamos aukos mes. Jei tureciau antra vaika, niekad nedaryciau tokios klaidos. Hipp gamintojai tik nesiskelbia, bet deda i savo gaminius konservantus. Aisku, ne visus vaikelius jie vienodai paveikia. Bet kam duoti vaikui konservantu, jei gali neduoti. Na suprantu kelis ekstra atvejus, kai kazkur isvyke ir tt. Na man klaiku matyt, kai mamos tikit, kad Hipp darzoves isaugintos ekologiskuose ukiuose, kai dziaugiasi kai ju maziukai ,,pasicepsedami " kerta tas koseles. Jusu teise rinktis. O as jau nebesirinkciau Hipp.
bitemajagsm
2005 04 12, 15:37
QUOTE(Jūra_ @ 2005 03 23, 15:19) Čia kaip kam atrodo - kam puikybė, o kam tik nuomonė. Juk čia forumas - ar ne?
Estrella...
2005 04 12, 17:51
Iš HIPP valgome tik vaisines tyreles,nes daržovių nepatinka
|
|