Sveikos mamytes.
Mano manymu, tokio amziaus vaikiukui kriauses galima duoti nebent jei ji isauginta savam sode arba dar pramoniniu budu pagamintu kriauses tyreliu.
Kriauses yra sunkiai virskinamos
Na, daugiau aš ir neduosiu. Paklausysiu jūsų ir mamos. Nesinori, kad mažiukui kas atsitiktų.
na ,dukrytei buvo kazkur 5.5men. kai daviau kriauses ir gydytoja tikrai leido...
As irgi manau, kag nieko cia tokio...tik aisku geriau ji butu is savo sodo, bet jeigu is parduotuves tai gerai ismirkyti reiketu, nulupti storiau ta odele ir po trupuciuka duoti, aisku stebeti vaiko reakcija, visko gi pasitaiko....
as ir vis planuoju duot kriauses bet vis kiti namiskiai greiciau suvalgo nei as prisiruosiu sutarkuot
As neduociau, nes kriause sunkiai virskinama, o ne del alergijos.
Nors saviskei irgi palygint anksti daviau; buvo 6-7men.
jei isvirtumete kriause- lengviau virskinama taptu
tik nuo kriausiu gali vidurius paleisti
aš neduočiau
as irgi pritariu vienai is mamyciu, kuri sake, kad jei kriause is mociutes sodo, tai tuomet galima- man ir daktare taip sake
mums jau 6 men. pabanziau duoti kriauses. bet geriau buciau nedavus. suvalge tai laaabai skaniai, bet po to taip viduriukai uzkietejo, kad negalejo 4 dienas tustintis. stenejo, neramus buvo. microlax klizmute isgelbejo.! daugiau jokiu kriausiu kol nepaaugs.
Siaip as zinau, kad kriause yra alergizuoajntis labai vaisius, taip, kad gal dar ankstoka biskuti
As saviskei dar nedaviau kriausiu ir kol kas neduosiu
Geriau kriaušėmis nepiknaudžiauti ir neskubėti, 9-10mėn. pats tas bandyti. Bet jei bandėt ir nieko blogo nenutiko - tai skanaus
Man taip juokinga skaityt, neduokit kraiuses, labai alergizuoja
Viena alergizuoja kriause, kita obuolis, trecia bulve. Tai ka ketvirtam nieko neduot?
mes kriauses ragavom kai buvo 7,5-8men, ir labai skaniai valge ir neisbere, aisku as uz savas kriauses, o ne atvestines
nuo 6 menesiu jau galima duoti. Tik aisku ne atveztines
Mano dukryte kriause jau valgo gal daugiau nej menesi ir nieko nenutiko.beto jai 19 tik bus 5 men
Mano sunelis 4.5 men paragavo kriausiu tyreles ir kartas nuo karto valgom, o zalia kriause - nuo 5.5 men. mazdaug, ir sublenderiuoju kartu su bananu, ir graust duodu, tai mikliai suciulpia
SVEIKI, AS SAVO DUKRYTEI 6 SU PUSE MENESIUKO KRIAUSES DAVIAU PARAGAUTI NESENAI, PRIES KELTA DIENU. KAZKAIP LYG IR PATIKO, TACIAU POTO PUTE PILVELY, BUVO NERAMI MERGAITE.TAI SAKIAU, KAD GAL REIKES PALAUKTI KURI LAIKA IR NEBEDUOTI KRIAUSES.PALAUKSIM, KOL SUBRES LABIAU ZARNYNAS, VIRSKINIMO SISTEMA
QUOTE(astule5 @ 2011 03 18, 19:31) SVEIKI, AS SAVO DUKRYTEI 6 SU PUSE MENESIUKO KRIAUSES DAVIAU PARAGAUTI NESENAI, PRIES KELTA DIENU. KAZKAIP LYG IR PATIKO, TACIAU POTO PUTE PILVELY, BUVO NERAMI MERGAITE.TAI SAKIAU, KAD GAL REIKES PALAUKTI KURI LAIKA IR NEBEDUOTI KRIAUSES.PALAUKSIM, KOL SUBRES LABIAU ZARNYNAS, VIRSKINIMO SISTEMA Mat ta begede kriause kietina viduriukus |