Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kriaušė. Nuo kada?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
mazuliux
Sveikos mamytes. 4u.gif Mano sūneliui jau beveik 4,5 mėn. Šiandien jam daviau paragauti kriaušės (tyrelės, gaminta namie). Suvalgė labai skaniai thumbup.gif Tačiau mano mama užprotestavo, kad daugiau taip nedaryčiau, nes atseit gali labai alergija didelė ir baisi sukilt unsure.gif (na, kol kas atrodo nieko blogo nenutiko). Tai dabar ir nežinau, kaip čia daryt. g.gif Gal galit ką patart?
Izabele
Mano manymu, tokio amziaus vaikiukui kriauses galima duoti nebent jei ji isauginta savam sode arba dar pramoniniu budu pagamintu kriauses tyreliu.
Hebe
Kriauses yra sunkiai virskinamos g.gif as tokiam mazuliukui neduociau schmoll.gif
mazuliux
Na, daugiau aš ir neduosiu. Paklausysiu jūsų ir mamos. Nesinori, kad mažiukui kas atsitiktų.
ASSA
na ,dukrytei buvo kazkur 5.5men. kai daviau kriauses ir gydytoja tikrai leido... g.gif na ir viskas tvarkoj ax.gif
Tutikutė
As irgi manau, kag nieko cia tokio...tik aisku geriau ji butu is savo sodo, bet jeigu is parduotuves tai gerai ismirkyti reiketu, nulupti storiau ta odele ir po trupuciuka duoti, aisku stebeti vaiko reakcija, visko gi pasitaiko....
Daivulyte
as ir vis planuoju duot kriauses bet vis kiti namiskiai greiciau suvalgo nei as prisiruosiu sutarkuot lotuliukas.gif
ryyd
As neduociau, nes kriause sunkiai virskinama, o ne del alergijos.
Nors saviskei irgi palygint anksti daviau; buvo 6-7men.
Onora
jei isvirtumete kriause- lengviau virskinama taptu
tik nuo kriausiu gali vidurius paleisti
isola
aš neduočiau ax.gif ne visiems suaugusiems kriaušės tinka (pvz. man ne)
Indrulis
as irgi pritariu vienai is mamyciu, kuri sake, kad jei kriause is mociutes sodo, tai tuomet galima- man ir daktare taip sake 4u.gif
emilijamedute
mums jau 6 men. pabanziau duoti kriauses. bet geriau buciau nedavus. suvalge tai laaabai skaniai, bet po to taip viduriukai uzkietejo, kad negalejo 4 dienas tustintis. stenejo, neramus buvo. microlax klizmute isgelbejo.! daugiau jokiu kriausiu kol nepaaugs.
irmusia
Siaip as zinau, kad kriause yra alergizuoajntis labai vaisius, taip, kad gal dar ankstoka biskuti mirksiukas.gif
Wildberry
As saviskei dar nedaviau kriausiu ir kol kas neduosiu schmoll.gif Aisku jei kriause is savo darzo tai kas kita thumbup.gif ,bet dabar nesezonas,o pries atvestines grieztai pries,kadangi jos ne tik labai nesveikos ,bet ir neskanios schmoll.gif Visai kita yra obuoliukas,ji ir atveztini duociau,kai is savo sodo nera biggrin.gif
Svajoonė
Geriau kriaušėmis nepiknaudžiauti ir neskubėti, 9-10mėn. pats tas bandyti. Bet jei bandėt ir nieko blogo nenutiko - tai skanaus 4u.gif
butybe
QUOTE(Svajoonė @ 2010 08 30, 20:23)
Geriau kriaušėmis nepiknaudžiauti ir neskubėti, 9-10mėn. pats tas bandyti. Bet jei bandėt ir nieko blogo nenutiko - tai skanaus  4u.gif
*

Nezinau ar tikrai nuo kriauses, vakar tik sauksteli daviau paragaut. Bet mano 7 men vaikuti isbere smarkiai. .
musik
Man taip juokinga skaityt, neduokit kraiuses, labai alergizuoja doh.gif
Viena alergizuoja kriause, kita obuolis, trecia bulve. Tai ka ketvirtam nieko neduot? doh.gif lotuliukas.gif
Hebiuke
mes kriauses ragavom kai buvo 7,5-8men, ir labai skaniai valge ir neisbere, aisku as uz savas kriauses, o ne atvestines
Afute28
nuo 6 menesiu jau galima duoti. Tik aisku ne atveztines smile.gif
deimanteS
Mano dukryte kriause jau valgo gal daugiau nej menesi ir nieko nenutiko.beto jai 19 tik bus 5 men smile.gif Taj nemanau kad reik bijot duot vaikuj kriausytes tongue.gif
ligorija
Mano sunelis 4.5 men paragavo kriausiu tyreles ir kartas nuo karto valgom, o zalia kriause - nuo 5.5 men. mazdaug, ir sublenderiuoju kartu su bananu, ir graust duodu, tai mikliai suciulpia 4u.gif
Superburbule
QUOTE(butybe @ 2010 10 08, 18:11)
Nezinau ar tikrai nuo kriauses, vakar tik sauksteli daviau paragaut. Bet mano 7 men vaikuti isbere smarkiai. .
*

gali buti...
kriause sunkiai virskinama plius dar, bet mes 6 men jau ragavom jos, ir sulciu gerem, bet aciu D. nieko smile.gif netgi maziui labai patiko tongue.gif
astule5
SVEIKI, AS SAVO DUKRYTEI 6 SU PUSE MENESIUKO KRIAUSES DAVIAU PARAGAUTI NESENAI, PRIES KELTA DIENU. KAZKAIP LYG IR PATIKO, TACIAU POTO PUTE PILVELY, BUVO NERAMI MERGAITE.TAI SAKIAU, KAD GAL REIKES PALAUKTI KURI LAIKA IR NEBEDUOTI KRIAUSES.PALAUKSIM, KOL SUBRES LABIAU ZARNYNAS, VIRSKINIMO SISTEMA
maskanyte
QUOTE(astule5 @ 2011 03 18, 19:31)
SVEIKI, AS SAVO DUKRYTEI 6 SU PUSE MENESIUKO KRIAUSES DAVIAU PARAGAUTI NESENAI, PRIES KELTA DIENU. KAZKAIP LYG IR PATIKO, TACIAU POTO PUTE PILVELY, BUVO NERAMI MERGAITE.TAI SAKIAU, KAD GAL REIKES PALAUKTI KURI LAIKA IR NEBEDUOTI KRIAUSES.PALAUKSIM, KOL SUBRES LABIAU ZARNYNAS, VIRSKINIMO SISTEMA
*

Mat ta begede kriause kietina viduriukus ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.