Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Angelai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
diamaja
QUOTE(Strielka @ 2011 11 24, 08:50)

paveliu ir aš kartais angeliukų biggrin.gif
maniškiai štai tokie:

Tobuli wub.gif
erikiuxxx
QUOTE(ADREV @ 2011 11 16, 16:25)
as irgi noreciau shemos wub.gif
*

maciau ant dienu, pirkti Jyske pirkti baltu graziu nertu angeliuku, ir visai nebrangiai kaskas iki 3 lt., tai pigiau iseitu nusipirkti ax.gif
jeliva
Sveikos mamytes. Noriu parodyti ir as savo angela. Neriau dukrytei i darzeli rolleyes.gif
user posted image
Ciaudute
Sveikutės 4u.gif
maniškis angeliukas sūneliui į darželio parodą ax.gif
user posted image
-helija-
QUOTE(yyla @ 2011 10 28, 18:36)
Mano angeleliu kompanija biggrin.gif

user posted image
*

Superiniai!!! Ir aš negaliu atsigrožėti.
Jurgel
QUOTE(-helija- @ 2011 11 28, 16:42)
Superiniai!!! Ir aš negaliu atsigrožėti.
*

pritariu. nuostabus wub.gif
Strielka

jo dabar atejo tokie laikai, kad pirkti kinietiska daikta pigiau nei paciam pasidaryt...
(mirtise)
Bet Kinietiškas daikčiukas nesuteiks tiek malonumo,kaip rankomis darytas. O kiek malonumo teikia pats darymas rolleyes.gif
kristi13
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 26, 21:49)
maciau ant dienu, pirkti Jyske pirkti baltu graziu nertu angeliuku, ir visai nebrangiai kaskas iki 3 lt., tai pigiau iseitu nusipirkti ax.gif
*

Žinoma kad pigiau bet savos gamybos angeliukas tikrai daugiau džiaugsmo suteiks nei urminis kurių bus pilna ir kituose namuose
kristi13
Štai kokius šiemet gaminome angelus vaikučiams į darželį
user posted image
user posted image
kristynka*
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 26, 20:49)
*

pigiau tikrai neiseitu. irisiniu siulus perki uz 10-15lt, o kiek is ju iseitu angeliuku nertu.
o cia dar gali nusinerti kaip nori, kad nebuti vienodi. ir pasipuosti kaip uzsigeisi
juodauoga
Kažkas nerealaus thumbup.gif , žiūriu neatsižiūriu į jūsų grožius , nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ingrema
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 05, 22:24)
na, šis paskutinis (Vilties angelas)-25cm, Angelas Izidorius (ryžas)-26cm, tas su dūdele Rapolas -apie 30cm.
O kiek laiko užima-tiksliai pasakyt net negaliu.Turiu pora laisvų valandėlių-tai pabaksnoju, kitą dieną-dar kelias valandas, trečią dieną-dar... Jau pačiai įdomu-kiek valandų užtrunka ,kol užbaigiu iki galo.Mąsčiau-gal kokį šachmatininkų laikrodį nusipirkt ir fiksuot laiką?  g.gif
Vienu žodžiu-per dieną niekaip nepavyktų  schmoll.gif Visgi užtrunka...
*

Kiek reikia kantrybės turėti tokius angelus su viena adata subaksnoti? g.gif
Nuostabūs, labai labai tie angelai... wub.gif
Vitute*
Čia mano angeliukas

user posted imageuser posted image
Dievaite
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu burio 4u.gif rodausi su pirmu savo angeliuku smile.gif ax.gif
user posted image
*Sausainiukas*
QUOTE(Dievaite @ 2012 02 04, 11:34)
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu burio  4u.gif  rodausi su pirmu savo angeliuku smile.gif ax.gif

*

smile.gif labai keistai pasirode, kol susivokiau, kad cia ne papai, o rankos biggrin.gif
yyla
angelelis turetu manau buti svelniu spalvyciu,baltos,kremines,gelsvos,melsvos 4u.gif bet tikrai ne aštriai žalios spalvytės 4u.gif 4u.gif
DOLLILYTE
QUOTE(yyla @ 2012 02 19, 11:16)
angelelis turetu manau buti svelniu spalvyciu,baltos,kremines,gelsvos,melsvos 4u.gif bet tikrai ne aštriai žalios spalvytės 4u.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
Dievaite
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2012 02 19, 00:58)
smile.gif labai keistai pasirode, kol susivokiau, kad cia ne papai, o rankos  biggrin.gif
*

g.gif visiem is pirmo zvilgsnio pasirodo, kad ten ne rankos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(yyla @ 2012 02 19, 11:16)
angelelis turetu manau buti svelniu spalvyciu,baltos,kremines,gelsvos,melsvos 4u.gif bet tikrai ne aštriai žalios spalvytės 4u.gif  4u.gif
*

o kodel ne? ax.gif miskinis, Velyku ar pan angelas ax.gif
manau koks turi but angelas yra kiekvieno fantazijos reikalas, net ir sioje temoje pilna ne tik svelniu spalvu nuostabiu angeliuku thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ADREV
pritariu, ne visi angelai sviesus biggrin.gif
RamCamCam
Ruosiuos sunaus krikstynoms... visiems vaikuciams bus po angeleli...
sis mano pirmas bandymas:
user posted image
Ka manot, negeda toki dovanot? ax.gif

http://alphali.weebly.com/index.html
ripse
liuks pirmas bandymas thumbup.gif
Grikute
Tilda miego angelelis.

user posted image

user posted image

Aprasymas
cia.
Game
Labas, gal turite kas šio angeliuko schemą? Arba panašaus, bet tokios dailesnio.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
silsta
QUOTE(Game @ 2012 03 27, 00:02)
Labas, gal turite kas šio angeliuko schemą? Arba panašaus, bet tokios dailesnio.

Gal cia rasi tau patinkancio angeliuko schema?

https://picasaweb.google.com/11267454343303...2?noredirect=1#
yyla
Tildos leles man labai wub.gif viena turiu isigijusi bigsmile.gif

o cia mano angelelis smile.gif

user posted image
asarele54
koks dailus angeliukas wub.gif wub.gif wub.gif
mantvaida
Kokie visų gražūs angeliukai,o čia mano

user posted image
Dievaite
QUOTE(mantvaida @ 2012 03 31, 15:04)
Kokie visų gražūs angeliukai,o čia mano
*

labai dailuciai wub.gif
Jurgel
mano angelas smile.gif
user posted image
Moliuskas
Kokie visų gražūs angeliukai. Maniškis ne visai nertas, bet manau, kad į bendrą kompaniją tiks biggrin.gif

user posted image
yyla
bigsmile.gif grazuoliai abu wub.gif tiek nertas,tiek popierinis bigsmile.gif nerto angeliuko plaukuciai labai patiko wub.gif ir pati spalva

o cia vel mano 4u.gif

user posted image
mazhaja
yyla, žaviuosi tavo darbais, tavo angeliukas - nuostabus!
labanaktukee
yyla, koks nuostabus angeliukas wub.gif
deimantute81
sveikos, ieskau,kas galetu nunerti, padaryti... mazus angeliukus mano mazosios krikstynoms. Buciau l.l.l. dekinga jei atsakytumete i AZ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.