QUOTE(Strielka @ 2011 11 24, 08:50)
paveliu ir aš kartais angeliukų
maniškiai štai tokie:
Tobuli
QUOTE(Strielka @ 2011 11 24, 08:50) paveliu ir aš kartais angeliukų maniškiai štai tokie: Tobuli jo dabar atejo tokie laikai, kad pirkti kinietiska daikta pigiau nei paciam pasidaryt...
Bet Kinietiškas daikčiukas nesuteiks tiek malonumo,kaip rankomis darytas. O kiek malonumo teikia pats darymas
Štai kokius šiemet gaminome angelus vaikučiams į darželį
![]()
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 26, 20:49) maciau ant dienu, pirkti Jyske pirkti baltu graziu nertu angeliuku, ir visai nebrangiai kaskas iki 3 lt., tai pigiau iseitu nusipirkti pigiau tikrai neiseitu. irisiniu siulus perki uz 10-15lt, o kiek is ju iseitu angeliuku nertu. o cia dar gali nusinerti kaip nori, kad nebuti vienodi. ir pasipuosti kaip uzsigeisi
Kažkas nerealaus
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 05, 22:24) na, šis paskutinis (Vilties angelas)-25cm, Angelas Izidorius (ryžas)-26cm, tas su dūdele Rapolas -apie 30cm. O kiek laiko užima-tiksliai pasakyt net negaliu.Turiu pora laisvų valandėlių-tai pabaksnoju, kitą dieną-dar kelias valandas, trečią dieną-dar... Jau pačiai įdomu-kiek valandų užtrunka ,kol užbaigiu iki galo.Mąsčiau-gal kokį šachmatininkų laikrodį nusipirkt ir fiksuot laiką? Vienu žodžiu-per dieną niekaip nepavyktų Kiek reikia kantrybės turėti tokius angelus su viena adata subaksnoti? Nuostabūs, labai labai tie angelai...
Čia mano angeliukas
![]()
Sveikos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu burio
angelelis turetu manau buti svelniu spalvyciu,baltos,kremines,gelsvos,melsvos
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2012 02 19, 00:58) Papildyta: QUOTE(yyla @ 2012 02 19, 11:16) angelelis turetu manau buti svelniu spalvyciu,baltos,kremines,gelsvos,melsvos o kodel ne? manau koks turi but angelas yra kiekvieno fantazijos reikalas, net ir sioje temoje pilna ne tik svelniu spalvu nuostabiu angeliuku
pritariu, ne visi angelai sviesus
Ruosiuos sunaus krikstynoms... visiems vaikuciams bus po angeleli...
sis mano pirmas bandymas: Ka manot, negeda toki dovanot? http://alphali.weebly.com/index.html
liuks pirmas bandymas
Labas, gal turite kas šio angeliuko schemą? Arba panašaus, bet tokios dailesnio.
![]() Uploaded with ImageShack.us QUOTE(Game @ 2012 03 27, 00:02) Labas, gal turite kas šio angeliuko schemą? Arba panašaus, bet tokios dailesnio. Gal cia rasi tau patinkancio angeliuko schema? https://picasaweb.google.com/11267454343303...2?noredirect=1#
Tildos leles man labai
o cia mano angelelis
koks dailus angeliukas
Kokie visų gražūs angeliukai,o čia mano
mano angelas
o cia vel mano
yyla, žaviuosi tavo darbais, tavo angeliukas - nuostabus!
yyla, koks nuostabus angeliukas
sveikos, ieskau,kas galetu nunerti, padaryti... mazus angeliukus mano mazosios krikstynoms. Buciau l.l.l. dekinga jei atsakytumete i AZ.
|