Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Indeliai nuo tyrelių
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Gulia
undpilypukė Paskelbta 2006 03 14, 11:31
  truputi  bet gal galit paaiskinti "Kiekvienas mažas BIO ženklas vertas 0,15 premijinio taško, BIO ženklas nuo košės - 0,25 premijinio taško." koks tas mazas?nuo indeliu su tyrelem ir visokiu darzovieniu ir pan.? nuo kokiu kosiu?

efined

0,25 tai zenklai nuo kosiu ir sulciu(abrikosu), 0,15 nuo mesos tyreliu ir kosiu Labos nakties,o nuo vaisiu ir darzoviu schmoll.gif schmoll.gif per mazi doh.gif mes rinkom ir mums isminusavo verysad.gif
Knygute galima gauti Kotrynoj arba Apothekoj(vaistine,kuri dalyvauja)
Papildyta:
Kai ismeciau 6 maximinius maisus ir tiek pat atidaviau draugei bigsmile.gif tai dabar kartais palieku,nes dejau i saldikli braskes trintos- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dabar isnesu i balkona nuo dideliu Hipp sulciu butelius-vasara ipilsiu savu mirksiukas.gif bigsmile.gif kitai ziemai mirksiukas.gif
nerile
As tyreliu indelius sekmingai panaudojau trintu uogu saldymui saldiklyje- vienkartine doze telpa 4u.gif Ir jokiu kvapu neprisigeria. bigsmile.gif
Betina
QUOTE(Gulia @ 2006 03 20, 23:53)
Dabar isnesu i balkona nuo dideliu Hipp sulciu butelius-vasara ipilsiu savu mirksiukas.gif  bigsmile.gif kitai ziemai mirksiukas.gif
*

Nelabai sandarūs jų dangteliai, konservavom sultis dukrytei - tai pusė "nušokinėjo" doh.gif .
Siracusa
del saldytu uogu tai gera ideja davet thumbup.gif o nesutruksta saldiklyje yie stikliniai indeliai? g.gif
rutast
Sveika, tikrai indeliai nesusprogs. mirksiukas.gif
Siemet kaip tik juose saldziau, tai isejo kaip ir porcijom vaikam.
Tik as atsildau ne mikrobangej, o paprastai isemus per nakti ir atitirpsta...
sdr
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 25, 23:37)
del saldytu uogu tai gera ideja davet  thumbup.gif o nesutruksta saldiklyje yie stikliniai indeliai? g.gif
*

tik nedėk iki pat viršaus ir netruks. jei pridėsi pilną (ta prasme iki pat dangtelio) tai gali trūkti.
Jurma
Indelių neišmetu. Nes taip pat galvoju, kad reikės užsišaldyti daržovių ar vaisių thumbup.gif .
Tik gaila, kad dangteliai nesandarūs, būtų gerai užsikonservuoti sultytes ar dar ką nors g.gif .
Chanson
neismetinejau kuri laika, dabar pilna deze turiu. Panaudojau tik 2 - svogunus juose auginu biggrin.gif
Kaliteja
Kažkiek turiu pasilikus,vasarą labai tinka ten žemuoges su cukrumi trintas supilti ir laikyti kameroje,o ir vietos nedaug užima. thumbup.gif
rasulkadz
Išmetam ax.gif nes jie mums nereikalingi
Simuko
o mes mociutei atiduodam, ji visokiu darbeliu prigalvoja darzelyje su vaikais, tai oho ko tik neisieina is tu indeliu wub.gif

na man keista, kad gali isminusuot nuo darzoviu ar vaisiniu tyreliu tuos bio zenklus schmoll.gif manau, klaida kazkokia.nes pirma, jei klijuoji i knygute, tai jie tinka ir niekuo nesiskiria nuo mesos zenklu, o antra, gal eina kalba apie visa popiereli, tai juk ne visuose yra tas bio zenklas, tai aisku sitie netinka.na bet kokiu atveju greit isitikinsime, nes turim prikaupe nemazai, tai nesim - norim arba drambliuko, arba kuprines rolleyes.gif
R.A.
Naudojau Bebe pieno misinelius. Tuscius indelius dabar naudoju biriems produktams: kruopoms, aviz. dribsniams ir kt.. biggrin.gif
Siracusa
QUOTE(Simuko @ 2006 04 08, 14:56)
na man keista, kad gali isminusuot nuo darzoviu ar vaisiniu tyreliu tuos bio zenklus schmoll.gif manau, klaida kazkokia.nes pirma, jei klijuoji i knygute, tai jie tinka ir niekuo nesiskiria nuo mesos zenklu, o antra, gal eina kalba apie visa popiereli, tai juk ne visuose yra tas bio zenklas, tai aisku sitie netinka.na bet kokiu atveju greit isitikinsime, nes turim prikaupe nemazai, tai nesim - norim arba drambliuko, arba kuprines rolleyes.gif
*

aha, klaida, paklausiau toj pardej, sake neisminusuoja. ir dar sake, kad jei kur neuzskaito, tai paskambint i Sveika maista ir paskust lotuliukas.gif
ale tikrai daug prikaupe turit, jei i kuprine pretenduojat blink.gif keliuose lankstinukuose tiek pririnkot? rolleyes.gif
Ingakalnis
As tai metu lauk smile.gif o is del tu suvenyru tai nieko ten gero nera ax.gif
Jurgux
As irgi ismetu be jokio gailescio bigsmile.gif jeigu kam reikia galiu parinkti blush2.gif rasykit i az mirksiukas.gif
gozė
Išmetu,o ka dar su jais daryt g.gif
kristyyynyte
o as puse anytai atidaviau,ji naudoja krienams deti.viena indeli dedasi kava darban ir cukru.dali indeliu pasilikau,maza kas,gal prireiks kada . smile.gif
soliux
Zinoma, kad metu lauk, ka gi reiktu daratyti su tara kitu atveju? g.gif
linmauric
aš taip pat ketu lauk. Anksčiau dar plaudavau ir pasidėdavai, bet dabar jau ne schmoll.gif
Siracusa
QUOTE(linmauric @ 2006 04 30, 15:00)
aš taip pat ketu lauk. Anksčiau dar plaudavau ir pasidėdavai, bet dabar jau ne schmoll.gif
*

gal ir mes veliau ismesim, kai prieskoniai visi bus sudeti lotuliukas.gif siaip galima sugalvot kur juos panaudot, as velykine zode i juos pasejau, dar nupaisai ant indelio akis, burna, gaunas zmogeliukas su styranciais plaukais biggrin.gif i mamontova panasus lotuliukas.gif
dalijuks@
As taip pat juos ismetu, bet dali visgi pasilikau. Keliose auginu svogunus,o kitus naudoju, kai reikia nesti slapima analizams. Labai patogi talpa ir gana sandariai uzsidaro.
laimav
QUOTE(žana @ 2006 04 29, 20:41)
Išmetu,o ka dar su jais daryt g.gif
*

ir as ismetu ar mazai dar siuksliu ir kur juos deti reikia kam juos laikyti?
Kristuks
Kažin, ar tiktų juose šaldyti uogas šaldytuvo šaltiklyje??? g.gif 4u.gif
sdr
QUOTE(Kristuks @ 2006 05 15, 15:09)
Kažin, ar tiktų juose šaldyti uogas šaldytuvo šaltiklyje??? g.gif  4u.gif
*

tinka ir labai patogu mažomis porcijomis, tada nereik iš karto suvalgyti viso litro ar pusės biggrin.gif
reida
As taip pat visus metu lauk, apie kazkokias akcijas ne girdet negirdejau. Kaip prieskoniams naudoti vietos daug uzima, neapsimoka. Na nebent uogas saldyti mazomis porcijomis.
skera
Pasilikau tik du indelius nuo MAŽO tyrelių:vienas naudojamas daržovienei išsinešti,jei kur išeinam ir ne namie tenka valgyti,o kitame kruopas nešuosi,jei kruopienę pas draugus plikau vietoje.
saule111
man irgi širdį skauda, bet išmetu doh.gif
turiu kelis prieskoniam ir uogienėm pasidarius - su tokiais vaikišjais klijais langų vitražams daryt apsiklijavus ax.gif
Siracusa
mane pradeda uzknisinet tie indeliai, kad nelabai uzsisuka doh.gif kaip jus sultis vekuojat juose?? neisbega?
dela27
As kelis pasilikus, kai vaziuojam kur, tai isverdu kosytes ir isidedam kelionei thumbup.gif . O kai reikia pasildyt, tai istatau i karsta vandeni, ir greita, ir skanu, ir pigu mirksiukas.gif .
sdr
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 02, 23:48)
mane pradeda uzknisinet tie indeliai, kad nelabai uzsisuka doh.gif kaip jus sultis vekuojat juose?? neisbega?
*

neisbėga, bet naudoju tik hipo, kiti blogai uzsisuka, tai tu net nepasilieku
Siracusa
man kaip tik hippo kreivai uzsisuka unsure.gif
sdr
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 09, 11:24)
man kaip tik hippo kreivai uzsisuka  unsure.gif
*

jei užsisuko kreivai, tai atsuki ir suki iš naujo, kol tiesiai užsuksi, kitaip tai išbėgs, o vat kiti tai užsisuka gerai, bet vistiek kažkodėl praleidžia. Nors is hipo pasitaiko kad nepavyksta užsukt, tai metu juos lauk.
dzhina
Tyreliu mes dar nevalgome smile.gif
Turiu jau prisikaupusi indeliu nuo HIPP arbateles zindancioms, tai ketinu i jas detis visokias vaistazoles arbatelei, pvz. ramuneles, medetkas, zemuogiu lapus ir kt., nes kai spinteles pilnos ivairiu dydziu ir formu sloiniku, tai tik ir ziurek kas ant galvos uzkris kai pradedi ko nors ieskoti lotuliukas.gif
Inesute J
thumbup.gif
QUOTE(juratike13 @ 2006 02 24, 20:18)
Laba,turiu toki klausimeli:kadangi sunu jau pradejau primaitinti ivairiomis tyrelemis,koselemis ir pan.,tai lieka tusti indeliai,kuriuos kazkodel pradejau plauti ir deti,taciau dabar pamaciau,kad ju susikaupe tikrai nemazai ir as nezinau ka su jais daryti.Gal mamytes sumanios ir kam nors juos panaudoja?Ar tiesiog ismetate i siuksliu deze?

Pastebejimas: juk galetu tuos indelius(kaip alaus butelius) kas nors supirkinet ar keisti,na kazkas tokio...
*

Aš į tuos indelius sūneliui žiemai padarau kokios nors uogienės, o į Kubuš indelius - sultis. thumbup.gif Jam daug smagiau valgyti, o žiemai vistiek verdu, taigi nesunku 15 min. ilgiau užtrukti, kad tik vaikiukui būtų smagiau
linytes
Aš dalį atiduodu uošvienei , nes prekiauja krienais, į kitus susidejau prieskonius, dar kitus panaudoju MP arba vaikui mėsytei šaldyti. Nusipirkus mėsos gabalą, jį supjaustau į gabaliukus kiekvienai dienai į atskirą indelį.
chriss
Siaip as indelius kelis palikus vyrui i zvejyba.Jam labai patogu ten kokius sliekus susideti,truputi makaronu virtu ar siaip kazkokio pasaro zuvims nedideli kieki.O i kitus zadu susideti prieskonius,kaip kuri cia anksciau minejo smile.gif
Taide
Porą gal turiu pasidėjus, jei prireiks kada, o kitus išmetu.
daivajna
As ir kolkas neismetu, dedu prieskonius, dar zadu uzsaldyti uogiene mazom porcijom labai tiks. Dali atiduodu mamai ar uosvienei. Kai nebeturesiu kur deti tad agal ir imsiu ismetineti.
Bulve
indelius atiduodu mamai ir uosvei, kad sode susidėtų prieskonius: cukrų, druską, pipirus, lauro lapus ir t.t..labai gražiai ir vietoj žiūrisi. aišku, namuose pasilikau keletą procijoms matuoti ir šildyti.
žostautė
Galima į tuos indukus tiesiog dėti uogienes, bet tokias, kurių darot mažesniais kiekiais: svarainių, gervuogių, erškėtuogių, apelsinų, trintų su cukrum žemuogių, cukinijų su citrina...Ir patiems linksma, ir galima, pavyzdžiui, į svečius einant paimt tokį (na, vis kažkaip miela smulkmenėlė)... O jei dar mokat nert tai galima ir "kepurytes" padaryt. Nu, aišku, čia jei laisvo laiko atsiranda ir noro terliotis smile.gif

Ir dar. Galima nusipirkti tų reklaminių spalvotų "plėvių" ir iš jų prikarpius visokių ornamentų apklijuoti stiklainiukus, tada visokius prieskonius ir žolytes ten dar linksmiau laikyti 4u.gif
Sirdukas
cool.gif As stiklainius visus ismetu tik dangtelius pasilieku... juos sudedu i maiseli ir kai vaikis isisuka i virtuve ir niekur is jos iseit nenori, tada as jam istraukiu ta maiseli ir duodu ji kraustyt... tada tai jau prasideda, tik ziurek, kad pati neissitiestum doh.gif bet vaikui geras uzsiemimas ir visur juos krauna- tai i pintine, tai dar kur... drinks_cheers.gif

o dar is tu paciu dangteliu galima karolius padaryt. Su vinuku prakali vidury skylute ir perveri stora virvute... tarp kiekvieno iverto dangtelio dar padarai mazga, kad nesusilietu visi i viena vieta... vaikai megsta barskint ta verini!!! O dar labai gerai i miesta pasiimt, tai jei pames, bent nebus gaila, kad brangu zaisla pamete!!! tongue.gif
Natalija*
QUOTE(Dilma @ 2004 10 21, 22:12)
O dar sisiuką patogu juose nešt į polilkliniką laugh.gif
*

QUOTE(Reklamiste @ 2004 10 22, 09:22)
Atiduok kokiai nestukei, nes joms reikia kas savaite sisiuka nesioti biggrin.gif As kai laukiausi, tai is visu giminiu majonezo indelius susirinkdavau...
*

Jei norite tikslių šlapimo tyrimo rezultatų reikėtų nupirkti vienkartinį šlapimo indelį parduodamą vaistinėje mirksiukas.gif Vieną kartą, kai pamiršau nupirkti indelį, o reikėjo priduoti šlapimą, tai nunešiau indelyje nuo majonezo ir ką... rado ketonų blink.gif O ketonai parodo, kad organizme sutrikusi medžiagų apykaitą ir pan., todėl tokiu būdu galima suklaidinti gydytoją unsure.gif
Meka Pinavija
Aš tai kol kas visus metu lauk rolleyes.gif
awiux
kadangi mes nesenai pradėjom ragauti tyreles ir kitokius skanumėlius iš indelių/pakelių, tai dbr metu lauk visus... o vėliau manau bus galima pnaudot kur g.gif ...gal kokį swogūną įmerkt, arba gražiai išdekoruot ir panaudot kaip vazelę- pirmosioms pavasrio gėlytėms, arba tetukui atiduot-tegu vinis susideda lotuliukas.gif
P@nter@
o aš juose laikau biserio ir šiaip smulkesnius karoliukus 4u.gif
Dasha
et as ir ivairia smulkme kraunu - pvz verdu sriuba su ryziais, tai praplesiu pakeli, kiek reik isiberiu (pakelis tai tas kur siaip paprasti ryzius verdam, kur pake 4 pakeliai tie), o likusius i stiklainiuka.
vat man patiko ideja mazais stiklainiukais uogenes konservuot bigsmile.gif nes mes nedaug valgom, tai daznai ir sugenda ir mest gaila... blush2.gif
Wildberry
As tai dabar jau visus metu lauk,nes labai jau daug ju prisikaupe bigsmile.gif O anksciau rinkdavau ir rudeni uogienes supilsciau,kadangi valgau jas tik viena,tai labai patogu,atsidarai indeli ir iskart viska suvalgai ax.gif ir sveikiau ir patogiau biggrin.gif
Dar pas mane labai daug prisikaupe nuo arbateliu HIPP indeliu,ka su jais daryt g.gif
Mikasiene
Aš tai indelius nuo arbatėlių bandžiau kaip termosiuką naudot. Nepavyko biggrin.gif
O į tyrelių indelius planuoju marinuotus čili pipirus (čia šimos receptas) sudėti. Labai geras dydis thumbup.gif
Simomama
jau rasyta bet labai gerai MP saldyti.Esu maitinanti ir dirbanti mama. tad man tai aktualu. Kaip tikparduotuvese dingo AVENT maiseliai pienui saldyti, ju nebegamins, tai labai gerai tyreliu/sulciu indeliai tam tinka.
eglaitė
Aš taip pat naudoju šaldymui,ir taupiau ,ir mažiau vietos užima,ir vienam kartui... thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.