QUOTE undpilypukė Paskelbta 2006 03 14, 11:31 truputi bet gal galit paaiskinti "Kiekvienas mažas BIO ženklas vertas 0,15 premijinio taško, BIO ženklas nuo košės - 0,25 premijinio taško." koks tas mazas?nuo indeliu su tyrelem ir visokiu darzovieniu ir pan.? nuo kokiu kosiu? efined 0,25 tai zenklai nuo kosiu ir sulciu(abrikosu), 0,15 nuo mesos tyreliu ir kosiu Labos nakties,o nuo vaisiu ir darzoviu  per mazi  mes rinkom ir mums isminusavo Knygute galima gauti Kotrynoj arba Apothekoj(vaistine,kuri dalyvauja) Papildyta:Kai ismeciau 6 maximinius maisus ir tiek pat atidaviau draugei  tai dabar kartais palieku,nes dejau i saldikli braskes trintos- Dabar isnesu i balkona nuo dideliu Hipp sulciu butelius-vasara ipilsiu savu  kitai ziemai
As tyreliu indelius sekmingai panaudojau trintu uogu saldymui saldiklyje- vienkartine doze telpa  Ir jokiu kvapu neprisigeria.
QUOTE(Gulia @ 2006 03 20, 23:53) Dabar isnesu i balkona nuo dideliu Hipp sulciu butelius-vasara ipilsiu savu  kitai ziemai  Nelabai sandarūs jų dangteliai, konservavom sultis dukrytei - tai pusė "nušokinėjo"  .
Siracusa
2006 03 25, 23:37
del saldytu uogu tai gera ideja davet  o nesutruksta saldiklyje yie stikliniai indeliai?
Sveika, tikrai indeliai nesusprogs. Siemet kaip tik juose saldziau, tai isejo kaip ir porcijom vaikam. Tik as atsildau ne mikrobangej, o paprastai isemus per nakti ir atitirpsta...
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 25, 23:37) del saldytu uogu tai gera ideja davet  o nesutruksta saldiklyje yie stikliniai indeliai?  tik nedėk iki pat viršaus ir netruks. jei pridėsi pilną (ta prasme iki pat dangtelio) tai gali trūkti.
Indelių neišmetu. Nes taip pat galvoju, kad reikės užsišaldyti daržovių ar vaisių  . Tik gaila, kad dangteliai nesandarūs, būtų gerai užsikonservuoti sultytes ar dar ką nors  .
Chanson
2006 04 05, 09:16
neismetinejau kuri laika, dabar pilna deze turiu. Panaudojau tik 2 - svogunus juose auginu
Kaliteja
2006 04 06, 13:54
Kažkiek turiu pasilikus,vasarą labai tinka ten žemuoges su cukrumi trintas supilti ir laikyti kameroje,o ir vietos nedaug užima.
rasulkadz
2006 04 08, 14:50
Išmetam  nes jie mums nereikalingi
o mes mociutei atiduodam, ji visokiu darbeliu prigalvoja darzelyje su vaikais, tai oho ko tik neisieina is tu indeliu na man keista, kad gali isminusuot nuo darzoviu ar vaisiniu tyreliu tuos bio zenklus  manau, klaida kazkokia.nes pirma, jei klijuoji i knygute, tai jie tinka ir niekuo nesiskiria nuo mesos zenklu, o antra, gal eina kalba apie visa popiereli, tai juk ne visuose yra tas bio zenklas, tai aisku sitie netinka.na bet kokiu atveju greit isitikinsime, nes turim prikaupe nemazai, tai nesim - norim arba drambliuko, arba kuprines
Naudojau Bebe pieno misinelius. Tuscius indelius dabar naudoju biriems produktams: kruopoms, aviz. dribsniams ir kt..
Siracusa
2006 04 27, 21:50
QUOTE(Simuko @ 2006 04 08, 14:56) na man keista, kad gali isminusuot nuo darzoviu ar vaisiniu tyreliu tuos bio zenklus  manau, klaida kazkokia.nes pirma, jei klijuoji i knygute, tai jie tinka ir niekuo nesiskiria nuo mesos zenklu, o antra, gal eina kalba apie visa popiereli, tai juk ne visuose yra tas bio zenklas, tai aisku sitie netinka.na bet kokiu atveju greit isitikinsime, nes turim prikaupe nemazai, tai nesim - norim arba drambliuko, arba kuprines  aha, klaida, paklausiau toj pardej, sake neisminusuoja. ir dar sake, kad jei kur neuzskaito, tai paskambint i Sveika maista ir paskust ale tikrai daug prikaupe turit, jei i kuprine pretenduojat  keliuose lankstinukuose tiek pririnkot?
Ingakalnis
2006 04 28, 16:28
As tai metu lauk  o is del tu suvenyru tai nieko ten gero nera
As irgi ismetu be jokio gailescio jeigu kam reikia galiu parinkti rasykit i az
Išmetu,o ka dar su jais daryt
kristyyynyte
2006 04 29, 22:58
o as puse anytai atidaviau,ji naudoja krienams deti.viena indeli dedasi kava darban ir cukru.dali indeliu pasilikau,maza kas,gal prireiks kada .
Zinoma, kad metu lauk, ka gi reiktu daratyti su tara kitu atveju?
linmauric
2006 04 30, 15:00
aš taip pat ketu lauk. Anksčiau dar plaudavau ir pasidėdavai, bet dabar jau ne
Siracusa
2006 04 30, 16:13
QUOTE(linmauric @ 2006 04 30, 15:00) aš taip pat ketu lauk. Anksčiau dar plaudavau ir pasidėdavai, bet dabar jau ne  gal ir mes veliau ismesim, kai prieskoniai visi bus sudeti  siaip galima sugalvot kur juos panaudot, as velykine zode i juos pasejau, dar nupaisai ant indelio akis, burna, gaunas zmogeliukas su styranciais plaukais  i mamontova panasus
dalijuks@
2006 04 30, 19:55
As taip pat juos ismetu, bet dali visgi pasilikau. Keliose auginu svogunus,o kitus naudoju, kai reikia nesti slapima analizams. Labai patogi talpa ir gana sandariai uzsidaro.
QUOTE(žana @ 2006 04 29, 20:41) Išmetu,o ka dar su jais daryt  ir as ismetu ar mazai dar siuksliu ir kur juos deti reikia kam juos laikyti?
Kristuks
2006 05 15, 14:09
Kažin, ar tiktų juose šaldyti uogas šaldytuvo šaltiklyje???
QUOTE(Kristuks @ 2006 05 15, 15:09) Kažin, ar tiktų juose šaldyti uogas šaldytuvo šaltiklyje???  tinka ir labai patogu mažomis porcijomis, tada nereik iš karto suvalgyti viso litro ar pusės
As taip pat visus metu lauk, apie kazkokias akcijas ne girdet negirdejau. Kaip prieskoniams naudoti vietos daug uzima, neapsimoka. Na nebent uogas saldyti mazomis porcijomis.
Pasilikau tik du indelius nuo MAŽO tyrelių:vienas naudojamas daržovienei išsinešti,jei kur išeinam ir ne namie tenka valgyti,o kitame kruopas nešuosi,jei kruopienę pas draugus plikau vietoje.
saule111
2006 05 25, 16:35
man irgi širdį skauda, bet išmetu turiu kelis prieskoniam ir uogienėm pasidarius - su tokiais vaikišjais klijais langų vitražams daryt apsiklijavus
Siracusa
2006 06 02, 22:48
mane pradeda uzknisinet tie indeliai, kad nelabai uzsisuka  kaip jus sultis vekuojat juose?? neisbega?
As kelis pasilikus, kai vaziuojam kur, tai isverdu kosytes ir isidedam kelionei  . O kai reikia pasildyt, tai istatau i karsta vandeni, ir greita, ir skanu, ir pigu  .
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 02, 23:48) mane pradeda uzknisinet tie indeliai, kad nelabai uzsisuka  kaip jus sultis vekuojat juose?? neisbega? neisbėga, bet naudoju tik hipo, kiti blogai uzsisuka, tai tu net nepasilieku
Siracusa
2006 06 09, 10:24
man kaip tik hippo kreivai uzsisuka
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 09, 11:24) man kaip tik hippo kreivai uzsisuka  jei užsisuko kreivai, tai atsuki ir suki iš naujo, kol tiesiai užsuksi, kitaip tai išbėgs, o vat kiti tai užsisuka gerai, bet vistiek kažkodėl praleidžia. Nors is hipo pasitaiko kad nepavyksta užsukt, tai metu juos lauk.
Tyreliu mes dar nevalgome Turiu jau prisikaupusi indeliu nuo HIPP arbateles zindancioms, tai ketinu i jas detis visokias vaistazoles arbatelei, pvz. ramuneles, medetkas, zemuogiu lapus ir kt., nes kai spinteles pilnos ivairiu dydziu ir formu sloiniku, tai tik ir ziurek kas ant galvos uzkris kai pradedi ko nors ieskoti
Inesute J
2006 06 19, 15:02
QUOTE(juratike13 @ 2006 02 24, 20:18) Laba,turiu toki klausimeli:kadangi sunu jau pradejau primaitinti ivairiomis tyrelemis,koselemis ir pan.,tai lieka tusti indeliai,kuriuos kazkodel pradejau plauti ir deti,taciau dabar pamaciau,kad ju susikaupe tikrai nemazai ir as nezinau ka su jais daryti.Gal mamytes sumanios ir kam nors juos panaudoja?Ar tiesiog ismetate i siuksliu deze? Pastebejimas: juk galetu tuos indelius(kaip alaus butelius) kas nors supirkinet ar keisti,na kazkas tokio... Aš į tuos indelius sūneliui žiemai padarau kokios nors uogienės, o į Kubuš indelius - sultis.  Jam daug smagiau valgyti, o žiemai vistiek verdu, taigi nesunku 15 min. ilgiau užtrukti, kad tik vaikiukui būtų smagiau
linytes
2006 06 23, 18:55
Aš dalį atiduodu uošvienei , nes prekiauja krienais, į kitus susidejau prieskonius, dar kitus panaudoju MP arba vaikui mėsytei šaldyti. Nusipirkus mėsos gabalą, jį supjaustau į gabaliukus kiekvienai dienai į atskirą indelį.
Siaip as indelius kelis palikus vyrui i zvejyba.Jam labai patogu ten kokius sliekus susideti,truputi makaronu virtu ar siaip kazkokio pasaro zuvims nedideli kieki.O i kitus zadu susideti prieskonius,kaip kuri cia anksciau minejo
Porą gal turiu pasidėjus, jei prireiks kada, o kitus išmetu.
daivajna
2006 07 07, 23:15
As ir kolkas neismetu, dedu prieskonius, dar zadu uzsaldyti uogiene mazom porcijom labai tiks. Dali atiduodu mamai ar uosvienei. Kai nebeturesiu kur deti tad agal ir imsiu ismetineti.
indelius atiduodu mamai ir uosvei, kad sode susidėtų prieskonius: cukrų, druską, pipirus, lauro lapus ir t.t..labai gražiai ir vietoj žiūrisi. aišku, namuose pasilikau keletą procijoms matuoti ir šildyti.
žostautė
2006 07 14, 21:07
Galima į tuos indukus tiesiog dėti uogienes, bet tokias, kurių darot mažesniais kiekiais: svarainių, gervuogių, erškėtuogių, apelsinų, trintų su cukrum žemuogių, cukinijų su citrina...Ir patiems linksma, ir galima, pavyzdžiui, į svečius einant paimt tokį (na, vis kažkaip miela smulkmenėlė)... O jei dar mokat nert tai galima ir "kepurytes" padaryt. Nu, aišku, čia jei laisvo laiko atsiranda ir noro terliotis  Ir dar. Galima nusipirkti tų reklaminių spalvotų "plėvių" ir iš jų prikarpius visokių ornamentų apklijuoti stiklainiukus, tada visokius prieskonius ir žolytes ten dar linksmiau laikyti
Sirdukas
2006 07 14, 22:56
 As stiklainius visus ismetu tik dangtelius pasilieku... juos sudedu i maiseli ir kai vaikis isisuka i virtuve ir niekur is jos iseit nenori, tada as jam istraukiu ta maiseli ir duodu ji kraustyt... tada tai jau prasideda, tik ziurek, kad pati neissitiestum  bet vaikui geras uzsiemimas ir visur juos krauna- tai i pintine, tai dar kur... o dar is tu paciu dangteliu galima karolius padaryt. Su vinuku prakali vidury skylute ir perveri stora virvute... tarp kiekvieno iverto dangtelio dar padarai mazga, kad nesusilietu visi i viena vieta... vaikai megsta barskint ta verini!!! O dar labai gerai i miesta pasiimt, tai jei pames, bent nebus gaila, kad brangu zaisla pamete!!!
Natalija*
2006 12 06, 14:49
QUOTE(Dilma @ 2004 10 21, 22:12) O dar sisiuką patogu juose nešt į polilkliniką  QUOTE(Reklamiste @ 2004 10 22, 09:22) Atiduok kokiai nestukei, nes joms reikia kas savaite sisiuka nesioti  As kai laukiausi, tai is visu giminiu majonezo indelius susirinkdavau... Jei norite tikslių šlapimo tyrimo rezultatų reikėtų nupirkti vienkartinį šlapimo indelį parduodamą vaistinėje  Vieną kartą, kai pamiršau nupirkti indelį, o reikėjo priduoti šlapimą, tai nunešiau indelyje nuo majonezo ir ką... rado ketonų  O ketonai parodo, kad organizme sutrikusi medžiagų apykaitą ir pan., todėl tokiu būdu galima suklaidinti gydytoją
Meka Pinavija
2006 12 06, 14:53
Aš tai kol kas visus metu lauk
kadangi mes nesenai pradėjom ragauti tyreles ir kitokius skanumėlius iš indelių/pakelių, tai dbr metu lauk visus... o vėliau manau bus galima pnaudot kur  ...gal kokį swogūną įmerkt, arba gražiai išdekoruot ir panaudot kaip vazelę- pirmosioms pavasrio gėlytėms, arba tetukui atiduot-tegu vinis susideda
P@nter@
2006 12 08, 23:34
o aš juose laikau biserio ir šiaip smulkesnius karoliukus
et as ir ivairia smulkme kraunu - pvz verdu sriuba su ryziais, tai praplesiu pakeli, kiek reik isiberiu (pakelis tai tas kur siaip paprasti ryzius verdam, kur pake 4 pakeliai tie), o likusius i stiklainiuka. vat man patiko ideja mazais stiklainiukais uogenes konservuot  nes mes nedaug valgom, tai daznai ir sugenda ir mest gaila...
Wildberry
2006 12 09, 22:43
As tai dabar jau visus metu lauk,nes labai jau daug ju prisikaupe  O anksciau rinkdavau ir rudeni uogienes supilsciau,kadangi valgau jas tik viena,tai labai patogu,atsidarai indeli ir iskart viska suvalgai  ir sveikiau ir patogiau Dar pas mane labai daug prisikaupe nuo arbateliu HIPP indeliu,ka su jais daryt
Mikasiene
2006 12 14, 17:46
Aš tai indelius nuo arbatėlių bandžiau kaip termosiuką naudot. Nepavyko O į tyrelių indelius planuoju marinuotus čili pipirus (čia šimos receptas) sudėti. Labai geras dydis
Simomama
2007 01 05, 12:32
jau rasyta bet labai gerai MP saldyti.Esu maitinanti ir dirbanti mama. tad man tai aktualu. Kaip tikparduotuvese dingo AVENT maiseliai pienui saldyti, ju nebegamins, tai labai gerai tyreliu/sulciu indeliai tam tinka.
eglaitė
2007 01 05, 12:53
Aš taip pat naudoju šaldymui,ir taupiau ,ir mažiau vietos užima,ir vienam kartui...
|
|