Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Indeliai nuo tyrelių
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AIRA
Na prisikaupe pilnas stalcius tu stiklainiuku nuo Hipp tyreliu, darzovieniu, sulciu. Vyras sako, kad mesciau lauk ir nekaupciau visokiu siuksliu, bet man kazkaip gaila wink.gif O ka jus darot su sia tuscia tara, gal kur panaudojat?
vzilma
QUOTE (Ramunne @ 2004 10 21, 09:42)
Na prisikaupe pilnas stalcius tu stiklainiuku nuo Hipp tyreliu, darzovieniu, sulciu. Vyras sako, kad mesciau lauk ir nekaupciau visokiu siuksliu, bet man kazkaip gaila wink.gif O ka jus darot su sia tuscia tara, gal kur panaudojat?

nuo hip tyreliu,koseliu reikia iskirpti bio zenkla - gausi kazkokia dovanele - turiu knygute, reikia rinkti, bet dar mazai zenklu surinkau,Knygute dave kaip uzregistravome Piju:) O ka pacia tara daryti?? g.gif Pripilk ryziu, zirniu ir kt, uzsuk stipriai ir uzklijuok,kad vaikas neatluptu - bus naujai skambantys, barskantys zaisliukai -laikinai (kol atsibos) thumbup.gif
Vestina
as tai tuos indelius panaudoju kosem susidet, kai reikia staigiai isvaziuoti ir nera laiko pamaitinti, tada masinoj maitinu.
Brooke
O mes atiduodavom promočiutei, kuri mums ugyčių juose prišaldydavo, o dabar po vieną atsidarom, kai norim šviežių uogų smile.gif Patiko man tas variantas su žirniais dar smile.gif Reiks pabandyt smile.gif
murzinyte
as tai jose prieskonius laikau smile.gif pipirus, zoleles visokias rolleyes.gif
Arba taip pat pasiemu i kelione koses. kaip tik viena porcija, o tada jau metu lauk tongue.gif
Čili
QUOTE (murzinyte @ 2004 10 21, 18:02)
as tai jose prieskonius laikau smile.gif pipirus, zoleles visokias rolleyes.gif
Arba taip pat pasiemu i kelione koses. kaip tik viena porcija, o tada jau metu lauk tongue.gif

dekui uz ideja thumbup.gif reiks prieskonius det,ir grazu,ir naudinga rolleyes.gif smile.gif
Dilma
O dar sisiuką patogu juose nešt į polilkliniką laugh.gif
vzilma
QUOTE (Dilma @ 2004 10 21, 21:13)
O dar sisiuką patogu juose nešt į polilkliniką laugh.gif

O cia tai geras thumbup.gif
kaip reikejo,tai neaisku kur taros gauti laugh.gif
Ingulė
wink.gif na cia tokia netradicine idejagaliu pasiulyti. padaryti "paveiksla" virtuven:

Paimti keleta indeliu (kiek norit, arba kokio ilgio norit paveiksliuko) i kiekviena pripilti skirtingu kruopu ar grudu (pupeles iv. spalvu, zirniai, ryziai, kukuruzai ,soros ir t.t.) tada paprasyti tecio (ar senuko , kuris prekiauja droztais daiktais biggrin.gif ) padaryti remeli irvisus indelius sudejus i eile ireminti. Cia geriausiai atrodo tie aukti indeliai po 200-220ml.
o visus nereikalingus atiduoti mociutem, kurios krienais prekiauja wink.gif
Reklamiste
Atiduok kokiai nestukei, nes joms reikia kas savaite sisiuka nesioti biggrin.gif As kai laukiausi, tai is visu giminiu majonezo indelius susirinkdavau...
AIRA
Aciu visoms uz saunias idejas! thumbup.gif Del sisiuko, tai as kai buvau nestuke kiekviena menesi Hipp tyrele sau nusipirkdavau, kad indeli tureciau wink.gif Na dabar jau turbut 2 nestumams i prieki prikaupiau laugh.gif
murzinyte
o del sysio tai geras thumbup.gif thumbup.gif
Kazkaip nei i galva neatejo... Vikiska tyrele ir sysius laugh.gif
Laisvė
Sutaupydavau vandenį, nes išmesdavau net neišplovus...
desta
QUOTE (vzilma @ 2004 10 22, 07:46)
O cia tai geras  thumbup.gif
kaip reikejo,tai neaisku kur taros gauti  laugh.gif

Šiaip vaistinėse yra pirkti specialiai tam skirti indeliai wink.gif nes kai vieną kartą šlapime rado vos ne tai, kad krienų laugh.gif (o išploviau tai tikrai gerai),tai daugiau nebenešu jokiuose stiklainiukuose,o tik kur vaistinėse parsiduoda.
Skorpione
Del slapimo, tai bent Centro p-koj kas kart davinedavo pati gydytoja plastikinius indelius.
O mes dar i tokius mazus indelius ,kartais kai darydavo adzikas, tai dedavom.
pa_radize
as ir jau kaupiu visus tuos indelius.ir jau zinau,kur panaudosiu.tiks ir virtuvej kazkam biriam sudet,pvz,prieskoniam is tu maiseliu visokiu,kurie dazniausiai nuvirsta ir viskas issibarsto.taip pat puikiai tiks mano mazutei paaugus susidet savo brangenybes-akmenukus,gelytes ir t.t. thumbup.gif
nirmeda
QUOTE (Reklamiste @ 2004 10 22, 08:23)
Atiduok kokiai nestukei, nes joms reikia kas savaite sisiuka nesioti biggrin.gif As kai laukiausi, tai is visu giminiu majonezo indelius susirinkdavau...

ir as jau visiem nusibodau su taros kaulyjimu laugh.gif
juratike13
Laba,turiu toki klausimeli:kadangi sunu jau pradejau primaitinti ivairiomis tyrelemis,koselemis ir pan.,tai lieka tusti indeliai,kuriuos kazkodel pradejau plauti ir deti,taciau dabar pamaciau,kad ju susikaupe tikrai nemazai ir as nezinau ka su jais daryti.Gal mamytes sumanios ir kam nors juos panaudoja?Ar tiesiog ismetate i siuksliu deze?

Pastebejimas: juk galetu tuos indelius(kaip alaus butelius) kas nors supirkinet ar keisti,na kazkas tokio...
MELDA
Į mažus indelius dedu žiemai spanguolių tyrę, nes ji nevirta, todėl didelis indelis gali sugesti, o į butelius nuo Kubuš pilu svarainių sultis, kur išspaudžia spaudykloje. smile.gif
Lalantukass
As tai ismetu,nes ju - butu begale...Pilni namuciai.... biggrin.gif doh.gif
juratike13
Mes dar tik gera menesiuka naudojam,o ju jau kiek,tai jauciu reik mesti laukan?
Isila
metu lauk schmoll.gif kam man jie reikalingi? neturiu, ką į juos dėti lotuliukas.gif jei prireiks, visada bus, kai išvalgysim kokią tyrelę mirksiukas.gif
jurga_m
Aš irgi metu lauk bigsmile.gif Jeigu būčiau kaupus, tai dabar jau tikrai nebūtų kur jų dėt.....Tik Hippo etiketes su Bios ženkliuku vis dar nusiplėšiu, nes taškus kaupiu 4u.gif
Alambra
Aš irgi su dideliu gailesčiu išmetu, o į keletą esu susidėjusi prieskonius. Bet negi neina sugalvoti kur juos būtų galima masiškai panaudoti? g.gif
sdr
o as sugalvojau kad i tuos maziukus indelius saldysiu uogas (braskes, serbentus), todel dabar juos nesu i rusi. siemet saldzius i didelius tai man nepatogu, reik is karto suvalgyt po puse ar visa litra, o vat maziukus tai kad ir lekis galima iskarto atsidaryti ax.gif
renax
Tarp kitko tuos didesnius superka turgeliuose krienu pardavejos
lotta
Mes irgi juos kaupeme, tai pilnas rusys...nors jau seniainenaudojame.
Tai kai atsils- ismesiu viska lauk... doh.gif - nieko protingesnio nesugalvojau...
Grytute
O as viska gaminu pati. Bet nusipirkau kelias pirktines tyreles vien del induku. Jie labai patogus,kai kur nors vaziuoju. Pagaminu maisteli,idedu i indeli ir karsta ivynioju i visokias skaras - kokias 3-4 valandas esu tikra, kad mazyliui turesiu duoti ka uzkrimsti. smile.gif
Siracusa
as ir prieskoniams planuoju panaudot, gal dar kokiem smulkiem daiktam susidet, savarzeles va vis metosi be vietos, tai gal reiks i indelius patalpint hihihi.gif
laguna
Vezdavau i kaima. Uosviene padaro sulciu i juos is ypac geru ir graziu uogu vaikui.
allegro
QUOTE(Siracusa @ 2006 02 27, 02:24)
as ir prieskoniams planuoju panaudot, gal dar kokiem smulkiem daiktam susidet, savarzeles va vis metosi be vietos, tai gal reiks i indelius patalpint hihihi.gif
*

Na man patiko mintis padaryt pieštukinę smulkiems daiktams. Būtinai sukonstruosiu ką nors gražaus.Šiaip iš indukų prieš naujuosius metus padariau netradicinę eglutę, įvedžiau instaliaciją ir buvom tokie vieni savam krašte.Tada sunaudojau apie 80indukų.Dar esu padarius naktinę lemputę iš indukų žiedo formos, tad tikrai galima pasigamint vertingų ir originalių naujų daiktų thumbup.gif .Sėkmės kūryboje.
Pingvinukas
Mes neišmetame inedelių. Atiduodame seneliui, jis susideda visokius vinukus, varžtelius. 4u.gif
tamsi
Aš indelius irgi i kaima vežu,o puse dangteliu pasilieku (skirtingu spalvu ir piešineliu) pravers kai reiks skaičiuoti, apibudint spalva ir t.t.) smartass.gif happy.gif
katiniuks
kelis pasilikau,o šiaip visus išmetu,nekaupiu,nes mums jie nereikalingi.
pekutis
aš ir metu lauk doh.gif
p.s ar žinot,kad iš "hipp" tyrelių etikečių reikia iškirpti "bio" ženkliukus.surinkus jų atitinkamą kiekį ,Nuko firminėse parduotuvėse galima atsiimti įvairių siuvenyrų mirksiukas.gif daugiau info ČIA
Indriuske
mes puse isvezem i kaima puse atidave, kelis pasilike sau ir keleta ismeteme smile.gif jei buciau visus kaupus tai i sandeli turbut nebutu kaip ieiti lotuliukas.gif
nuo hippo nusimdavome bio zenklus smile.gif pasememe uz surinktus taskus ranksluostuka i pora tyreliu smile.gif
rutulyte
Aš atiduodu giminių mergaitėms žaisti mirksiukas.gif Surenku po maišelį ir išdalinu mažosioms šeimininkėms essen.gif
vytule
Didžiąją dalį išmetu, kitą atiduodu anytai, ji ten sudeda krienus ir dar bala žino ką g.gif .
Vilsen
aš juos kažkada rinkau,bet vėliau visus išmečiau bigsmile.gif
pilypukė
QUOTE(jurga_m @ 2006 02 25, 22:48)
Aš irgi metu lauk bigsmile.gif Jeigu būčiau kaupus, tai dabar jau tikrai nebūtų kur jų dėt.....Tik Hippo etiketes su Bios ženkliuku vis dar nusiplėšiu, nes taškus kaupiu 4u.gif
*

o kiek as ju jau ismeciau doh.gif o kur gauti ta BIO knygute?
pekutis
QUOTE(pilypukė @ 2006 03 13, 14:27)
o kiek as ju jau ismeciau  doh.gif  o kur gauti ta BIO knygute?
*

aš tai gavau firminėj "nuko" parduotuvėj.tik ten ir būtų galima atsiimti prizus už taškus mirksiukas.gif
pilypukė
truputi poster_offtopic.gif bet gal galit paaiskinti "Kiekvienas mažas BIO ženklas vertas 0,15 premijinio taško, BIO ženklas nuo košės - 0,25 premijinio taško." koks tas mazas?nuo indeliu su tyrelem ir visokiu darzovieniu ir pan.? nuo kokiu kosiu?
risa
Kitame skirely skaičiau, kad mamos tuose indeliuose šaldo savo pienuką ateičiai. Bet tai, kad kai buvo daug to pienelio, dar neturėjom indelių, nes dar tyrelių nevalgėm, o kai jau indelių ohoho turim, nebėr ką šaldyt. Tai sakau, gal keleta vistik pasiliksiu, ateity gali prireikt biggrin.gif .
Raganiute
Aš daugumą indelių neišmetu. Vis sugalvoju, ką daryt. Ir pienuką savo užšaldau (paskui į kokią košę įmaišau ar šiaip kartais prisireikia), birius produktus laikau (spalvotu laku užrašau, kas viduje). Patinka man tokia veikla- iš nieko padaryt kažką naudingo ar gražaus blush2.gif
Kerau
as irgi ismetu indelius smile.gif bet gal tikrai reiketu nors kelis pasilit gal pritaikysiu kur g.gif
Nesa
Iki šiol indelius išmesdavau, bet čia getų minčių radau. Pvz. pasilikti porą didesnių nuo tyrelių - kad maistelį vežtis. Tam naudodavau AVENT Via indelius,bet juos keturis kartus panaudoji ir reikia išmesti, tai jau nemažai susinaudojo... o dabar gal ir nebepirksiu naujų, su tyrelių indeliais pabandysiu prasisukti. Ačiū mamytėms už mintis! mirksiukas.gif
Asta'J
Aš tai neišmetu, pas man tai visokių prieskonių gausu, tai aš į indelius nuo maistelių prieskonius susidėjau (tokius kur mažiau naudoju) užrašau etiketę - ir gaunsi indelis priekoniams. tongue.gif
Oksis
Aš taip pat prieskonius laikau juose, indeliais aprūpinau ir savo mamą. blush2.gif
Laimuška
Aš irgi neišmečiau. Aš juose džiovintas arbatžoles laikau.Ai dar vyras vinis mačiau yra susirūšiavęs biggrin.gif
reda 4
Dalį pasilikus,dabar tai metu.Anytai vis tokių indelių prireikia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.