Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Intensyvaus lieknėjimo metodas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2
liuuka
Ar kas bande laikytis tokios dietos?

Šios dietos trukmė – 2 savaitės. Dietos metu galima gerti paprastą arba mineralinį (negazuotą) vandenį. Nurodytus produktus reikia padalinti keturiems maitinimams. Pusryčiai apie 7-9 val., pietūs – 12-13 val., popiečiai 15-16 val., vakarienė – ne vėliau 18 val.

Intensyvi dieta nors ir griežta, bet efektyvi. Teigiami rezultatai neverčia savęs ilgai laukti. Jei suprasite, kad ši dieta jums tinka – neskubėkite vėl jos kartoti, palaukite 3-4 mėnesius.

Pirmoji savaitė

Pirmadienis

3 kiaušiniai arba 5 vidutinio dydžio bulvės. Visas šis maistas turi būti padalintas keturiems kartams – pusryčiams, pietums, pavakariams ir vakareinei (ne vėliau 18 valandos). Gerti galima tik negazuotą vandenį, paprastą arba mineralinį.

Antradienis

100 g varškės su neriebia grietine, 200 – 250 ml kefyro arba rūgpienio, vanduo.

Trečiadienis

2 nedideli obuoliai, 0,5 l kefyro, 1 l vaisių sulčių.

Ketvirtadienis

400 g virtos jautienos arba vištienos, nesaldi arbata.

Penktadienis

1 l mineralinio vandens, 0,5 kg obuolių arba kriaušių. Jei nusprendėte lieknėti žiemą, tai vietoj šviežių vaisių galima naudoti džiovintus vaisius, kurie turi būti užplikomi verdančiu vandeniu.

Šeštadienis

300 ml kefyro, pieno arba rūgpienio, 3 virtos bulvės.

Sekmadienis

0,5 l kefyro ir mineralinis vanduo.

Antroji savaitė

Pirmadienis

200 g virtos jautienos, 1 kiaušinis, 2 nedideli pomidorai, vanduo arba mineralinis vanduo.

Antradienis

2 obuoliai, 100 g virtos jautienos, pomidorų ir agurkų salotos su augaliniu aliejumi, nesaldi arbata (galima naudoti sachariną arba kitą cukraus pakaitalą).

Trečiadienis

100 g virtos jautienos, 70 g ruginės duonos, 2 obuoliai arba kriaušės.

Ketvirtadienis

2 kiaušiniai, 100 g virtos jautienos, 150 g ruginės duonos, vanduo.

Penktadienis

0,5 l kefyro, 3 virtos bulvės, obuoliai (ne daugiau 700 g).

Šeštadienis

300 g virtos vištienos, 2 vidutinio dydžio agurkai, 2 kiaušiniai, arbata.

Sekmadienis

Mineralinis vanduo, 4 virtos bulvės, 2 obuoliai.

Gal kas zino ar efektyvu?

upe_5
Turetu buti veiksminga, nes perdaug jau mazai kaloriju per diena suvartojama, bet manau jausies alkana tai garantuotai mirksiukas.gif
liuuka
as irgi manau kad tiek mazai kaloriju suvartojant svoris turetu kristi.
O del alkanumo tai nezinau, jei nesijauciu alkana laikydamasi L.Vaikules dietos kai tenka valgyti ta apti maista po 3dienas is eiles, tai gal ir cia to alkio nesijaus.
Reikes pabandyti jei Vikules dieta neduos norimu rezultatu, nors kol kas viskas pagal plana, kg tirpsta kasdien.
mot99
schmoll.gif
Man atrodo, per mazai kaloriju gaunasi - organizmui bus sokas ir po to labai lengvai priaugs daug daugiau.
600 - 700 kcal min turi buti.
Bent as patarciau verciau nerizikuoti....
liuuka
o kaip kitaip greit numesti apie 10 kg
mot99
Na numest greitai galima ivairiai, bet.... juk norisi, kad jie ir negriztu, ar ne?

As po gimdymo priaugusius 15 kg numeciau per 5 savaites. Ir jie 7 metus negrizo, kol gyvenimas nepriverte vartoti tam tikru svori didinanciu vaistu.

Taigi, skaiciavau kalorijas. Iki 600 -700 per diena. Be bado, pasirinkdama sveika maista. Ir smagiausia man buvo, kad kas 15 dienu privaloma "apsirijimo" diena tongue.gif O be to valgyti galima absoliuciai viska, tik kiekius ziureti.

O tokios radikalios vieno produkto dietos schmoll.gif Trumpalaikes.
Be to yra dar vienas geras metodas, bet ne visiems stipriai efektyvus - Montignjako. Bet sveikas.
liuuka
QUOTE(mot99 @ 2006 11 30, 13:48)
Na numest greitai galima ivairiai, bet.... juk norisi, kad jie ir negriztu, ar ne?

As po gimdymo priaugusius 15 kg numeciau per 5 savaites. Ir jie 7 metus negrizo, kol gyvenimas nepriverte vartoti tam tikru svori didinanciu vaistu.

Taigi, skaiciavau kalorijas. Iki 600 -700 per diena. Be bado, pasirinkdama sveika maista. Ir smagiausia man buvo, kad kas 15 dienu privaloma "apsirijimo" diena tongue.gif O be to valgyti galima absoliuciai viska, tik kiekius ziureti.

O tokios radikalios vieno produkto dietos  schmoll.gif  Trumpalaikes.
Be to yra dar vienas geras metodas, bet ne visiems stipriai efektyvus  - Montignjako. Bet sveikas.
*

ir kas tai per metodas?
mot99
QUOTE(liuuka @ 2006 11 30, 13:01)
ir kas tai per metodas?
*

Na jis is tos serijos " valgau ir liekneju".
Pagrindinis principas - maistas draugas o ne priesas smile.gif Ir skaiciuoti produktu kalorijas.
Is pradziu atrodo 600 nerealiai mazai, bet po kokios savaites as vakarais galvodavau, ka cia dar suvalgyti, kad dienos norma pasiekciau.

Nors yra sio metodo priesininku ir kitu teoriju, bet mano asmenine patirtis buvo labai gera.
liuuka
QUOTE(mot99 @ 2006 11 30, 15:47)
Pagrindinis principas - maistas draugas o ne priesas smile.gif  Ir skaiciuoti produktu kalorijas.
Is pradziu atrodo 600 nerealiai mazai, bet po kokios savaites as vakarais galvodavau, ka cia dar suvalgyti, kad dienos norma pasiekciau.

Nors yra sio metodo priesininku ir kitu teoriju, bet mano asmenine patirtis buvo labai gera.
*

O kiek kg ir per kiek laiko numetei?
mot99
QUOTE(liuuka @ 2006 11 30, 16:57)
O kiek kg ir per kiek laiko numetei?
*

Juk truputi auksciau rasiau - 15 kg per 5 savaites. mirksiukas.gif
Utiuitiutė
QUOTE(mot99 @ 2006 11 30, 16:16)
Juk truputi auksciau rasiau - 15 kg per 5 savaites. mirksiukas.gif
*

O per kiek ataugo ir kiek draugų parsivedė? cool.gif
mot99
QUOTE(Hestija @ 2006 11 30, 18:32)
O per kiek ataugo ir kiek draugų parsivedė?  cool.gif
*

7 metus neataugo. Nors tik pradzioje siek tiek ziurejausi, kad neissokti is veziu...... O paskai tai visko budavo, bet nerijau aisku kaip isprotejus.

Ataugo nuo vaistu. Staigiai. Per kelis menesius 30 kg doh.gif doh.gif
As labai tikiuosi, kad dabartines mano pastangos leis ir su siais visiems laikams atsisveikinti ax.gif
liuuka
laikausi sitos diedos ir kol kas svoris puikiai krinta.na ne taip greitai kaip laikantis Vaikules dietos, bet iki kaledu jau manau sversiu tiek kiek pries nestuma!
mergytia
QUOTE(upe_5 @ 2006 11 29, 19:43)
Turetu buti veiksminga, nes perdaug jau mazai kaloriju per diena suvartojama, bet manau jausies alkana tai garantuotai mirksiukas.gif
*

pritariu.... verysad.gif verysad.gif
liuuka
per visas tas sventes priaugau keleta kilogramu tai manau pakartosiu sia dieta tik gal ne iki galo nes ne labai yra ka mesti, gal tik 3 kg.
indra*
na daug tokiu labai panasiu dietu yra, ir paciai karts nuo karto uzeina noras pasilaikyti pries kokia proga, kad suknele graziau guletu ar pan. bet cia momentinis svorio netekimas, sugrizus prie bandeliu ir desertuku, naturaliai ir tie numesti 2kg grizta. geriau jau ivairesni maista valgyti, tada mazesne tikimybe "paluzti' ir "atkristi" tongue.gif
liuuka
QUOTE(indra* @ 2007 01 02, 17:26)
na daug tokiu labai panasiu dietu yra, ir paciai karts nuo karto uzeina noras pasilaikyti pries kokia proga, kad suknele graziau guletu ar pan. bet cia momentinis svorio netekimas, sugrizus prie bandeliu ir desertuku, naturaliai ir tie numesti 2kg grizta. geriau jau ivairesni maista valgyti, tada mazesne tikimybe "paluzti' ir "atkristi"  tongue.gif
*

na taip, bet man po savaites reikia gerai atrodyti, o paskui ziuresim...
Gija*
as esu kategoriskai pries tokias dietas, pati laikiausi delcios dietos kazkada tai aisku per ta dieta numeciau apie 5 kg, nu kad ziuriu, jog dienom kilogramu netenku, bet paskui dvigubai viskas, ir kunas toks nuglebes...dabar supratau, kad tik sveikai maitindamasi graziai atrodysi, jausiesi gerai, nuotaika bus gera, nesijausi alkana ir pan. Cia zinoma tik mano nuomone
liuuka
bet jei numetus svori prisilaikoma sveikos mitybos jis neturetu taip greitai grizti.
as numeciau po gimdymo uzsilikusius beveik 20 kg su greitomis dietomis ir negrizta tas svoris nes sveikai maitinuosi pabaigusi dietas.ziuresim kaip bus po keliu menesiu
lite
Dabar maitinuosi pagal dietologes sudaryta dieta.ji ne tokia griezta kaip si bet irgi maistas labaia apribotas. manau kad visos dietos nepades jei po ju nepakeisim mitybos iprociu.
dmx
patinka man sita dieta,as dar ja sugrieztinau labiau,,,reikia per 3 savaites 8 kg numest,i lietuva vaziuosiu,kaip saviskiui reikes pasirodyt...pradejau nuo 60kg (ugis 157cm) per 4 dienas 57 kg jau sveriu. labai daug kavos silpnos geriu su pienu,vandenuko. organizmui,aisku,ilgai laika taip negerai,bet nemanau,kad per pora savaiciu labai pakenksiu. o paskui po truputi reikes pradet sveika maista valgyt ir normaliai,o nepersivalgyt. Zodziu,as labai rami-susidariau planeli,valgiarasti pagal sita dieta,poryt varau prisiaugint sruogelem plaukus,i lietuva grisiu grazi smile.gif

sekmes mamytes smile.gif

parasysiu kaip sekes toliau...po keliu dienu,gal kam bus idomu. group.gif lithuania.gif
simoneta
QUOTE(mot99 @ 2006 11 30, 14:18)

Be to yra dar vienas geras metodas, bet ne visiems stipriai efektyvus  - Montignjako. Bet sveikas.
*

o tu mesdama svori po gimdymo maitinai pati vaikeli. Jei taip ar nedingo pienelis besikudinant.
dmx
stai ir as vel pasirodziau,svoris krenta,per tas kelias dienas dar 1 kg nukrito. geriu vitaminus,vandenuka ir gyvenu sau pusbadziu... valgyt tai tikrai nesinori,skrandis susitrauke...siandien parsinesiau paka salotu,biskuti aliejuko uzsipyliau,tai taip sociai pavalgiau ir tik 100 kcal suvartojau smoke.gif thumb_yello.gif
ziuresim kaip cia toliau gausis,kol kas turiu tiksla ir labai uzsibreztai jo siekiu,net nemaniau,kad turiu tiek valios. O pasirodo turiu,kai reikia... biggrin.gif
kaip gerai jauciuos moraliskai,neisivaizduojat,tokia savim patenkinta 4u.gif
simoneta
QUOTE(dmx @ 2007 01 30, 18:44)
stai ir as vel pasirodziau,svoris krenta,per tas kelias dienas dar 1 kg nukrito. geriu vitaminus,vandenuka ir gyvenu sau pusbadziu... valgyt tai tikrai nesinori,skrandis susitrauke...siandien parsinesiau paka salotu,biskuti aliejuko uzsipyliau,tai taip sociai pavalgiau ir tik 100 kcal suvartojau  smoke.gif  thumb_yello.gif
ziuresim kaip cia toliau gausis,kol kas turiu tiksla ir labai uzsibreztai jo siekiu,net nemaniau,kad turiu tiek valios. O pasirodo turiu,kai reikia... biggrin.gif
kaip gerai jauciuos moraliskai,neisivaizduojat,tokia savim patenkinta  4u.gif
*

SAUNUOLE.
dmx
pasigyriau krc...tai va,visa diena vakar nieko neveikiau,tik valgiau....ant kryziaus mane,ant kryziaus... doh.gif verysad.gif ryt tesiu dieta....bet dabar jau pasisversiu tik ja pabaigus,po 13 dienu,nes vel turiu viska is naujo pradet per viena sugriesijima doh.gif
pranesiu naujienas ax.gif
blizganti
as pabuvau ant kopenhagos,netiko man nei rezimas,nei maistas. db pabandysiu su sita paziuret kas gausis...
nu kaip cia pirmas dienas istverus,paskui jau seksis gerai........ g.gif
taibent1
Baisi dieta- busit alkanos ir po to butinai apsirysit. Nesamone!
kriro
jo, su tom dietom tai tikrai valios reikia blush2.gif as laikiausi grikiu dietos, delcios dietos, nu ne viena man didelio ispudzio nepaliko ir kilogramu nereikalingu nenupjove ax.gif dar ir dabar negaliu ziuret i tuos grikius. geriausia dieta kurios dabar laikausi - pati susigalvojau lotuliukas.gif bet kg tai tirpsta, net antra puse liepe vakar baigt. Sako sukudo veidas, nu gana, o man tai reikia kad pilvukas sukustu, tai stengiuosi, bet kartais sugriesiju lotuliukas.gif
taigi, linkiu visoms besilaikancioms dietos kantrybes ir dayg valios.sekmes 4u.gif
rainbow
QUOTE(mot99 @ 2006 11 30, 12:48)

*

Dziaugsmas buna, kai ateina apsirijimo diena... bet kaip po to sustoti g.gif neturiu tiek valios unsure.gif
zilee
QUOTE(kriro @ 2007 03 21, 07:45)
jo, su tom dietom tai tikrai valios reikia blush2.gif  as laikiausi grikiu dietos, delcios dietos, nu ne viena man didelio ispudzio nepaliko ir kilogramu nereikalingu nenupjove ax.gif  dar ir dabar negaliu ziuret i tuos grikius. geriausia dieta kurios dabar laikausi - pati susigalvojau lotuliukas.gif  bet kg tai tirpsta, net antra puse liepe vakar baigt. Sako sukudo veidas, nu gana, o man tai reikia kad pilvukas sukustu, tai stengiuosi, bet kartais sugriesiju lotuliukas.gif
taigi, linkiu visoms besilaikancioms dietos kantrybes ir dayg valios.sekmes 4u.gif
*

O kokia dieta susigalvojai? ax.gif
blizganti
as tai ant sitos jau trecia diena. vaisius pakeiciau salotom. ka zinau,daug dirbu labai,nera kada galvot apie maista. blemba kaip noretusi koki snikersa nusipirkt lotuliukas.gif
Vėtružė
QUOTE(liuuka @ 2006 11 29, 15:13)
Ar kas bande laikytis tokios dietos?

Šios dietos trukmė – 2 savaitės. Dietos metu galima gerti paprastą arba mineralinį (negazuotą) vandenį. Nurodytus produktus reikia padalinti keturiems maitinimams. Pusryčiai apie 7-9 val., pietūs – 12-13 val., popiečiai 15-16 val., vakarienė – ne vėliau 18 val.

Intensyvi dieta nors ir griežta, bet efektyvi. Teigiami rezultatai neverčia savęs ilgai laukti. Jei suprasite, kad ši dieta jums tinka – neskubėkite vėl jos kartoti, palaukite 3-4 mėnesius.

*

konkretus badas doh.gif Pasilaikai( vieną dieną) o iš ryto....... mirtis neprašyta....... lotuliukas.gif

QUOTE(mot99 @ 2006 11 30, 13:47)
Pagrindinis principas - maistas draugas o ne priesas smile.gif  Ir skaiciuoti produktu kalorijas.

*

g.gif gerai tau.......... o man kur kas daugiau kalorijų reik........ aš ilgą laiką galvojau, kad mažai valgau............. kai paskaičiavau kalorijas vieną dieną, tipo įrodyti sau, kad tikrai nedaug suvalgau, tai vos nenukritau mega_shok.gif apie 3000 kcal blink.gif kaip aš ir visisškai nenutukau tiek rydama........ matyt gerą medžiagų apykaitą turiu karsta.gif

Aš irgi bandžiau laikytis įįįįįvairių dietų........... pavykdavo ištverti ilgiausiai iki vakarienės.............. paskui surasdavai 1000 ir vieną priežastį, kodėl aš negaliu jos laikytis ir sėkmingai kimšdavau toliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
linukse
žinau tik tiek,kad greitas svorio metimas tikrai negerai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Anzelika13
Pabandysiu ir as laikytis sitos dietos ax.gif , paziuresim kas is to iseis.
Jeigu nenumirsiu is bado tai parasysiu kaip seksis blush2.gif ...
Almera
Absurdas, ne dieta! Paskutines dietos dienos galima ir nebesulaukti...
dell
3 kiausiniai per visa diena,per 4 maitinimus doh.gif

Maryte melnikaite reikia buti g.gif ,kazkaip man ziauriai skamba
AiNi
QUOTE(dell @ 2007 07 09, 23:31)
3 kiausiniai per visa diena,per 4 maitinimus  doh.gif

Maryte melnikaite reikia buti  g.gif ,kazkaip man ziauriai skamba
*

swoon.gif Taip ir numirti galima. Plaukai nuslinks, nagai nuluzines, oda issauses ir aplamai liga isivarysit... baikit! doh.gif
Kiipshiuke
Durna dieta. Neisivaizduoju kaip galima taip dvi savaites badauti. Nepasisotinsi puslitriu kefyro per diena niekaip. Nu nors su pagaliu man per galva vanokit, bet man niekaip nedasus kaip taip galim sau organizma alint. Na viena diena suprantu - galima pasidaryt iskrova, bet visas dvi savaites... blink.gif
Na nebent visas tas dienas gulesi lovoj ir nieko neveiksi, nes mokantis, dirbant reikia susikaupti, sutelkti demesi. O kaip ta padarysi, kai skrandis gurgs ir mintys suksis a[pie tai kaip greiciau ateis pietus ir galesiu suvalgyt savo ilgai laukta puse kiausinio unsure.gif
Absurdas.
ing

Sėkmės jums mergaitės ax.gif ax.gif ax.gif
virgonca
jetau, cia jau labai labai ziauri dieta... mergaites, geriua skaiciuokime kolorijas ir sportuokime, rezultatai bus patikimesni ir zymiai sveikesni thumbup.gif
Godute
Aš nenusiteikus prieš dietas, nes ir pati jos pradėsiu laikytis...Nu bet su šita, geriau savęs nekankinti, nes svoris tikrai kris,bet po kelių dienų nenorėsit pažiūrėt į šiuos produktus doh.gif o baigus laikytis sugrįš doh.gif iš patirties žinau...norint, kad svoris nesugrįžtu reikia suvartoti bent 1000kcal...o čia tik įmatau galvos svaigimą ir silpnumą doh.gif
solo
QUOTE(Godute @ 2008 03 27, 14:39)
norint, kad svoris nesugrįžtu reikia suvartoti bent 1000kcal...o čia tik įmatau galvos svaigimą ir silpnumą doh.gif
*

Klysti. 1200kcal yra minimali riba, bet net ir jos lakantis daugiau nei 2 sav, svoris vėliau pradės grįžinėt.
Godute
QUOTE(solo @ 2008 03 27, 16:45)
Klysti. 1200kcal yra minimali riba, bet net ir jos lakantis daugiau nei 2 sav, svoris vėliau pradės grįžinėt.
*

aciū, kad pataisei mirksiukas.gif dėl to svorio grįžimo tai priklauso nuo organizmo...man laikantis žudančios 800 cal per parą dietos svoris nebesugrįžo nors ir nesportavau...o draugei kuri suvalgydavo virš 1000kcal taip kaip ir sakei tikrai visi kilogramai ataugo smile.gif
kristutee
QUOTE(dmx @ 2007 01 27, 14:39)
patinka man sita dieta,as dar ja sugrieztinau labiau,,,reikia per 3 savaites 8 kg numest,i lietuva vaziuosiu,kaip saviskiui reikes pasirodyt...pradejau nuo 60kg (ugis 157cm) per 4 dienas 57 kg jau sveriu. labai daug kavos silpnos geriu su pienu,vandenuko. organizmui,aisku,ilgai laika taip negerai,bet nemanau,kad per pora savaiciu labai pakenksiu. o paskui po truputi reikes pradet sveika maista valgyt ir normaliai,o nepersivalgyt. Zodziu,as labai rami-susidariau planeli,valgiarasti pagal sita dieta,poryt varau prisiaugint sruogelem plaukus,i lietuva grisiu grazi smile.gif

doh.gif siaubas. kava ir badas...
Papildyta:
QUOTE(dmx @ 2007 01 30, 16:14)
stai ir as vel pasirodziau,svoris krenta,per tas kelias dienas dar 1 kg nukrito. geriu vitaminus,vandenuka ir gyvenu sau pusbadziu... valgyt tai tikrai nesinori,skrandis susitrauke...siandien parsinesiau paka salotu,biskuti aliejuko uzsipyliau,tai taip sociai pavalgiau ir tik 100 kcal suvartojau  smoke.gif  thumb_yello.gif

100 kcal?????????...negaliu patikėt, tai juk kūno žalojimas. aš suprasčiau, kad būtum kokia vienuolė, eitum į kalnus ir medituotum Dievą, o pasiuntinukas kartą per savaitę atneštų kriaukšlį duonos, tada dar pateisinčiau tokį pasnikavimą...
Godute
Taip taip svoris krenta,net po 500 gramų per dieną smile.gif nu, bet aš sakau iš patirties,kad kai tik baiksit laikytis dietos viskas ataugs, nes visą laiką nevalgysit salotų lapelių doh.gif Pradžioj tiek jėgų daug būna... O po to viskas prasideda nuo galvos svaigimo verysad.gif Ech, kaip man šita dieta pažįstama...Tikra i neverta su ja prasidėt schmoll.gif
engrida
Na kas gali placiau apie sita dieta papasakoti???ek man niekas nepadeda? g.gif
blizganti
bet jei zmogus nenori valgyt tai kam cia aiskint,kad blogai ir taip toliau? kaip tik organizma geriau neapkraut bereikalingu maistu ir valgyt tik kai nori ir ka nori
Yourga
na kaip rezultatai ? yra kas iki galo istempe, ar jau jom galas ? lotuliukas.gif
diddle
sveikos paneles 4u.gif ieskojau bet neradau tik apie kaloroijas temos...as dietos nesilaikau, bet kalorijas paskaiciuot megstu biggrin.gif
ir man visada kyla neaiskumas su makaronais, kai nurodytas kaloringumas tai jis isvirto produkto, ar sauso, nes tada porcija reiktu mazinti?
busiu labai dekinga uz info...tiesa tas pats su ryziais biggrin.gif
Toli
QUOTE(diddle @ 2009 10 31, 16:22)
sveikos paneles 4u.gif ieskojau bet neradau tik apie kaloroijas temos...as dietos nesilaikau, bet kalorijas paskaiciuot megstu biggrin.gif
ir man visada kyla neaiskumas su makaronais, kai nurodytas kaloringumas tai jis isvirto produkto, ar sauso, nes tada porcija reiktu mazinti?
busiu labai dekinga uz info...tiesa tas pats su ryziais biggrin.gif
*

Sausu. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.