Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kaip sukūsti žindant?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vaivos juosta
QUOTE(visai kitokia @ 2009 12 06, 22:05)
a as jau maniau, kad Tamsta Vaiva jau apleido sia tema ir sekmingai valgo savo kaimiskus sureliu, bo linijos leidzia. O pasirodo ji dar , aciu dievui, turi nemegiamu kg..

Sveriam 3.5 men proga 6,4 kg ir 62 cm a jus, Viavos juosta? Vartytis tingim. Labai jau seilejas, gal jau dantys?? Nes sesei isdygo 4 men
*

Sūreliai eina į "trąsą" blush2.gif . O dar dabar krizės laikotarpiu mano kaimo sūrelių fabrikas sugalvojo tokį gerą dalyką - parduoda sūrelių masę - na tokie visoke brokuoti sūreliai į krepšelį sudedami, suspaudžiami ir po pigiai pardavinėjami. Išgraibsto ir savi kaimiečiai ir dar iš kitų kaimų ir Šakių miesto atvažiuoja biggrin.gif ). Ir aš stoju ton eilėm, kad ir grožio linijom neprideda, nu ale tai vienintelis džiaugsmas šaldytuve.

Ieva sveria visus 7 kg ir dar kokius 200 gr, 62 cm. Valgo tik iš vieno papo. Seilėjas žiauriai. Kartais kaukiam, kartais zyziam. Dantys jau prasikalęs thumbup.gif .
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 07, 22:16)
Gavau tą lanką su burbulais,
*

Ryt-poryt ir aš gausiu - šiandien sm mama parašė, kad išsiuntė.
faustluk
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 14, 20:39)
Sūreliai eina į "trąsą"  blush2.gif . O dar dabar krizės laikotarpiu mano kaimo sūrelių fabrikas sugalvojo tokį gerą dalyką - parduoda sūrelių masę - na tokie visoke brokuoti sūreliai į krepšelį sudedami, suspaudžiami ir po pigiai pardavinėjami. Išgraibsto ir savi kaimiečiai ir dar iš kitų kaimų ir Šakių miesto atvažiuoja  biggrin.gif  ). Ir aš stoju ton eilėm, kad ir grožio linijom neprideda, nu ale tai vienintelis džiaugsmas šaldytuve.
Ieva sveria visus 7 kg ir dar kokius 200 gr, 62 cm. Valgo tik iš vieno papo. Seilėjas žiauriai. Kartais kaukiam, kartais zyziam. Dantys jau prasikalęs  thumbup.gif .
Ryt-poryt ir aš gausiu - šiandien sm mama parašė, kad išsiuntė.
*

oho! Kokia sauni mazoji liutuke!! Maniske sulaukia daug komplimentu, kad kas menesi po 900g priauga, bet musu partnerei- dar zemiau lenktis!
O as lanka-treniruokli nusipirkau, ne viena simta sumokejau, o net du cielus ir jis man stovi kampe. BAndziau parduot, bet nieks nereaguoja...Ten ne tik lankas, bet ir "treniruoklis"visoms kuno dalims...ech
vaivos juosta
QUOTE(visai kitokia @ 2009 12 16, 11:33)

O as lanka-treniruokli nusipirkau, ne viena simta sumokejau, o net du cielus ir jis man stovi kampe. BAndziau parduot, bet nieks nereaguoja...Ten ne tik lankas, bet ir "treniruoklis"visoms kuno dalims...ech
*

Aneeee g.gif
mano tai visi šonai mėlynėm dabar nusėti - žiauriai ans varo doh.gif biggrin.gif , jaučiasi kiekvienas suktelėjimas.
Murlyka
Laba nakti smile.gif as irgi noriu jungtis, gal pagaliau pasirysiu apetita pazabot, nes po gimdymo is pradziu viska numeciau, o dabar atgal priaugineju doh.gif tai va, mano ugis 168cm, o svoris turetu but 67 kg kokie (nesisveriau paskutiniu metu, bet lb jaucias prieaugis) :S tai va, nuo 60kg prilipo 7kilai ir vis dar limpa:oh Paskaitin eju kelis puslapius Jusu zinuciu ir pasirodo, vos tik kuri nors numesdavo svori-pastodavo biggrin.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 06, 22:24)
norėtai  tongue.gif  biggrin.gif  - 178 aš.  bebe.gif

svoris mano taip sakyčiau irgi stabiliai stovi - nukrito 5 kg per mėnesį ir sustojo. bet apimtys mažėja, tas džiugina, nes, kol madam Ieva snaudžia
1. minu treniruoklį kol 3 dainas sudainuoja pons cicinas.
2. tada atsilenkimai ( 50 ).
3. per madam perpietę - pūškuoju - darau bodyfleksą. tas dalykas išbandytas prieš 4 metus, veiksminga.
4. jei mažoji leidžia, kol žiūriu "emiliją" suku lanką. bent iki pirmos reklamos  biggrin.gif .
5. maistą žiūrau. šokolado - ne. bandelių - ne. na, tik sūreliai "urigos" eina, nes mano kaime juos gamina, turiu būt patriotė.

o po naujųjų, kai truputį pasipildys sąskaita bankomate, tai pirksiu tą lanką su dygliais, nes šis , kad ir metalinis, ale mano kūnui per lengvas.

beje, suku tą lanką, miglė klausia - o kam taip darai. sakau, kad plona būčiau. tai pakraipė baltą galvelę - "tai kad tu nestola".  biggrin.gif
Papildyta:
eglyniau, - sveika prisijungus  4u.gif
*

Vaikas sako-vaikas zino thumbup.gif Be to, bandziau ir as bodyflexa daryt, tik nesuprantu kodel man neiseina normaliai ikvept iskvept, atrodo, kad plauciu turis labai mazas, o ir tempimo pratimus atrodo netaisyklingai darau... Bandziau karta daryt juos youtubej ziuredama rusu instruktores pamokeles, tai lb liuks, bet dabar as TINGIU ir daug VALGAU! Apetitas nenormalus, kai pirma menesi gi prisikaicius visokiu patarimu nevalgiau veik nieko, tai dabar EDU viska ir daug ir nejudu, nes nera kur lotuliukas.gif pati kalta, bet pasiryzau jamt karve uz ragu blush2.gif labanakt
D.E.L.A
Sveikos 4u.gif

Ziuriu kai kam sekasi savo planus vykdyt - saunuole Vaivos juosta thumbup.gif

QUOTE(Murlyka @ 2009 12 29, 01:07)
tai dabar EDU viska ir daug ir nejudu, nes nera kur lotuliukas.gif  pati kalta, bet pasiryzau jamt karve uz ragu blush2.gif labanakt
*

O as po visu savo ambiciju jungiuosi prie jusu lotuliukas.gif gi needziau lygiai 5 dienas - po to mano vaikinukas eme atsisakinet papo - tenka piena nutraukinet, plius mergina apsirgo - tai stresas daro savo - nusprendziau kad nors sitoj gyvenimo sritit nesistresinsiu ir esiu ... doh.gif lotuliukas.gif
Tai va - bet tai tik per sventes ax.gif biggrin.gif
Tipo nuo 2010 01 01 - gera data bigsmile.gif - as nebeedu lotuliukas.gif

Graziu Jums sutiktuviu ir sekmes, prisijungsiu kitamet mirksiukas.gif 4u.gif
faustluk
Niugis, pasizadekim sekantiems metams si bei ta...meiles sau link, a?
Kadangi, man nuo lapkricio men. nekrenta ir stabiliai laikosi 75.2, tad visa gruodi kaip ir per pirma nestuma edziau daug saldumynu. net pyragus namie kepiau. svoris liko toks pats 75.2
nuo sausio 4d. lekiu jau sportuot vel po ilgos 3m. nestumu pertraukos. tad PAZADU nuo sausio 4d nebevalgyt saldumynu ir iki savo gimces rugpjucio men numest...15 kg
D.E.L.A
QUOTE(visai kitokia @ 2009 12 31, 08:48)
Niugis, pasizadekim sekantiems metams si bei ta...meiles sau link, a?
Kadangi, man nuo lapkricio men. nekrenta ir stabiliai laikosi 75.2, tad visa gruodi kaip ir per pirma nestuma edziau daug saldumynu. net pyragus namie kepiau. svoris liko toks pats 75.2
nuo sausio 4d. lekiu jau sportuot vel po ilgos 3m. nestumu pertraukos. tad PAZADU nuo sausio 4d nebevalgyt saldumynu ir iki savo gimces rugpjucio men numest...15 kg
*

thumbup.gif thumbup.gif
As irgi pasizadu labiau save myleti - t.y. nuo sausio 4 d. tiesiog tik nevalgyti vakarais, ir nevartoti saldumynu, taip pat dazniau kur nors istrukti ir skirti laiko tik sau, nes sedint tik namuose apkiausti ir nieko nesinori... rolleyes.gif Taigi nuo savo siandieniniu 64 kg noreciau iki pavasario t.y. iki kovo dasigaut iki 58 kg ax.gif o vasara galbut ir 54 rolleyes.gif
Tai va su naujais tikslais i Naujus metus cool.gif

4u.gif
faustluk
Su naujais minusais svarstyklese!

nuo siandien einu jau sportuot. Susimokesiu abonementa uz 6 men. Ta proga ir nauja liniuote...
Vietoj saldumynu- sauja dziovintu vaisiu,
rytais arba svieziai spaustos sultys, arba stikline vandens su 1v.s. obuoliu actu.
Pusryciams kava su pienu ir liesa varske su visokiom seklom, gemalais (kad sociau)
Pietums: kalakutiena su darzovem, zuvis, omletas (bet tom dienom kai nesportuosiu)
kai sportuosiu: angliavandeniai pietums. Koses, ryziai, grikiai
Vakariene: lengva
I tarpus: apelsinai, obuoliai
Murlyka
O, neblogas valgiarastis blush2.gif
faustluk
nu, prasom bezdzioniautis! Kuo daugiau grazesniu mamu- tuo LT geriau! rolleyes.gif
As jau startuoju. Kol kas rezultatas po tokio maisto ir 1 treniruotes -700g
*Mamis*
o man svoris tirpte tirpsta smile.gif nieko per daug nedarau, kad jis mazetu, taip gaunasi savaime biggrin.gif
avesta
oman nekrenta ... schmoll.gif ko tik nebandau... per 9 men tik 5 kg is 25 ličnų numeciau . ir tai dyyydelemis valios pastangomis ir sportuodama sporto klube... vat taip buvo ir su pirmu - iki 1,5 m nekrito... ach tie hormonai turbut..
Papildyta:
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 04, 15:38)

nuo siandien einu jau sportuot. Susimokesiu abonementa uz 6 men. Ta proga ir nauja liniuote...
Vietoj saldumynu- sauja dziovintu vaisiu,
rytais arba svieziai spaustos sultys, arba stikline vandens su 1v.s. obuoliu actu.
Pusryciams kava su pienu ir liesa varske su visokiom seklom, gemalais (kad sociau)
Pietums: kalakutiena su darzovem, zuvis, omletas (bet tom dienom kai nesportuosiu)
kai sportuosiu: angliavandeniai pietums. Koses, ryziai, grikiai
Vakariene: lengva
I tarpus: apelsinai, obuoliai
*

a-ha, saunus valgiarastis 4u.gif
o kodel kai soprtas - angliavaneniai?
faustluk
QUOTE(avesta @ 2010 01 05, 23:27)
oman nekrenta ...  schmoll.gif  ko tik nebandau... per 9 men tik 5 kg is 25 ličnų numeciau . ir tai dyyydelemis valios pastangomis ir sportuodama sporto klube... vat taip buvo ir su pirmu - iki 1,5 m nekrito... ach tie hormonai turbut..
Papildyta:
a-ha, saunus valgiarastis  4u.gif 
o kodel kai soprtas - angliavaneniai?
*

kad butu jegos gelezi traukt bigsmile.gif Energijos angliavandeniai priduoda.
Nexta
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 04, 14:38)

nuo siandien einu jau sportuot.
*

Labuka 4u.gif noreciau i jusu burely smile.gif
O kur sportuojate? bigsmile.gif
faustluk
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 12:50)
Labuka 4u.gif  noreciau i jusu burely smile.gif
O kur sportuojate? bigsmile.gif
*

As Kaune..Istikima vienam klubui cool.gif
Nexta
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 11:56)
As Kaune..Istikima vienam klubui cool.gif
*

Mes irgi is Kauno bigsmile.gif Tai db va ziurinejuosi kur galeciau vakarais eiti pasportuoti ax.gif
avesta
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 11:25)
kad butu jegos gelezi traukt bigsmile.gif Energijos angliavandeniai priduoda.
*

Aiskutis mirksiukas.gif

o po sporto , tai jau baltymini daugiau su darzovem turbut?

Einu sportuot (Vilniuje Impuls, nes salia namu) rytais, tai tik koki vaisiu anksti ryte suvalgau, nes jei sociau, tai nesisportuoja, kazkaip skrandis nemaloniai jauciasi. Galvoju kur cia tas koses tikslingiau iterpt i raciona..
Pastebejau, kad esu is tu, kur reikia planuotis maisteli, nes kitu atveju kaip i kliaura maisa.
Nexta
O sportuojat su treniruokliais ar aerobika kokia?
Man Zalgirio sporto kompleksas prie namu yra..ten noreciau eiti..bet man labiau prie sirdies aerobika rolleyes.gif bet pieno gamybai sportas? kaip? g.gif
avesta
Stengiuosi per daug nepavargti sportuojant, nes kitaip kazkas biski su PM ne taip - lyg ir pasigamine jo yra , bet sunkiai isbega, vaikui nelabai patinka. Cia man taip. Kitoms gal neitakoja, nzn. Be to ir treneriai patare nepersistengti.
megstu koki lengvesni sporta: kalanetika, pilates, keleta pratimuku ir su treniruokliais, dar visai faina vandens aerobika. Dazniausiai apie valanda pasportuoju 3 kartus per savaite. Ne taip paprasta is namu iseiti kasdiena gi ax.gif
Nexta
tai va as irgi mastau eiti i aerobika 3 kartus i savaite... vis is namu iseisiu bigsmile.gif
O kaip su maitinimu darot? pries iseinant pamaitinant..o poto? nusitraukus paliekat?
Mes apart papulio daugiau nieko neimam...nebandzius buteliuko duoti ir nusitraukus palikti g.gif sorry jeigu mano klausimai toki vaikiski biggrin.gif
faustluk
QUOTE(avesta @ 2010 01 06, 13:45)
Aiskutis  mirksiukas.gif 

o po sporto , tai jau baltymini daugiau su darzovem turbut?

Einu sportuot (Vilniuje Impuls, nes salia namu) rytais, tai tik koki vaisiu anksti ryte suvalgau, nes jei sociau, tai nesisportuoja, kazkaip skrandis nemaloniai jauciasi. Galvoju kur cia tas koses tikslingiau iterpt i raciona..
Pastebejau, kad esu is tu, kur reikia planuotis maisteli, nes kitu atveju kaip i kliaura maisa.
*

a, jei sportas rytasi, tai vaisiu koks kaip bananas- super thumbup.gif Bet po treniruotes reiktu tada jau kokio kalakuto imest. Po kalakuto 3 val galima kist kosyte. Niugi, ne kibira koses reik suvalgyt. Arba vietoj koses koks opmletas. Tom dienom, kai sporto ner- ryte vaisiai, po 2 val kose. As turiu maisto svarstykles, tad stengiuos 200g nevirsyt.
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 13:51)
O sportuojat su treniruokliais ar aerobika kokia?
Man Zalgirio sporto kompleksas prie namu yra..ten noreciau eiti..bet man labiau prie sirdies aerobika rolleyes.gif  bet pieno gamybai sportas? kaip? g.gif
*

Sportas+pieno gamybos sutrikimas sugalvotas tinginiu ir storuliu!
Gal tik maziau reiktu pratimu su treniruokliais krutines sriciai. Bet is esmes: pienas gaminasi 'galvoje". Jei tikesi, kad sportas kenkia pienui- tai ir kenks. Jei nusistatysi, kad sportas- kunui-sirdziai-sielai ir niekas nemazes. Daugiau skysciu tom dienom reiktu. O strakaliojant aerobika pinas tikrai nesumazes
Nexta
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 13:59)

Sportas+pieno gamybos sutrikimas sugalvotas tinginiu ir storuliu!
Gal tik maziau reiktu pratimu su treniruokliais krutines sriciai. Bet is esmes: pienas gaminasi 'galvoje". Jei tikesi, kad sportas kenkia pienui- tai ir kenks. Jei nusistatysi, kad sportas- kunui-sirdziai-sielai ir niekas nemazes. Daugiau skysciu tom dienom reiktu. O strakaliojant aerobika pinas tikrai nesumazes
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Viskas,grys B sutarsiu del laiko ir varysiu sportintis tikrai thumbup.gif
Tik kazkaip su pieno nutraukimu reikes mokintis biggrin.gif
faustluk
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 14:37)
tai va as irgi mastau eiti i aerobika 3 kartus i savaite... vis is namu iseisiu bigsmile.gif
O kaip su maitinimu darot? pries iseinant pamaitinant..o poto? nusitraukus paliekat?
Mes apart papulio daugiau nieko neimam...nebandzius buteliuko duoti ir nusitraukus palikti g.gif  sorry jeigu mano klausimai toki vaikiski biggrin.gif
*

treniruote uztrunka max 1.5h, kol dar suvazineji+30 min. Tad visos 2h TIK MAMAI!!! Mano vyriski man skimteli kada grizta ir as pamaitinu pries man iseinant. 2val tikrai bus ramu, galima juk ir ant ranku panesiot..Maniske is ramesniuju. Nusitraukinet net negalvoju, nes man cia labai jau sudetingai skamba. Buteliuku irgi neduodu. Pirmaja atmaitinau misiniais, patraukinejau menesi- uztenka. Kazkaip susitvarkau. Tiesa, siandien tik antra treniruote bus cool.gif Paskui juk koses prasides- teciams bus lengviau
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 15:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Viskas,grys B sutarsiu del laiko ir varysiu sportintis tikrai thumbup.gif
Tik kazkaip su pieno nutraukimu reikes mokintis biggrin.gif
*

As toki malonuma 1.5-2 val visiskai be vaiku leidau tik sausio 4d. Mazajai 4.5 men. Lekiau i kluba kaip ant sparnu su garsia garsia muzika masinoj! Kaifas nerealus!!! O kai dar formos keisis- is viso akys vel spindes!!!
Nedelsk nieko! Pajusi antra kvepavima. Kiek nedaug reikia- tik treniruotes!!!Ir gyvenimas kitom spalvom sviecia!
Nexta
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 14:04)
treniruote uztrunka max 1.5h, kol dar suvazineji+30 min. Tad visos 2h TIK MAMAI!!! Mano vyriski man skimteli kada grizta ir as pamaitinu pries man iseinant. 2val tikrai bus ramu, galima juk ir ant ranku panesiot..Maniske is ramesniuju. Nusitraukinet net negalvoju, nes man cia labai jau sudetingai skamba. Buteliuku irgi neduodu. Pirmaja atmaitinau misiniais, patraukinejau menesi- uztenka. Kazkaip susitvarkau. Tiesa, siandien tik antra treniruote bus cool.gif Paskui juk koses prasides- teciams bus lengviau
*

Tai va del to,kad ir as pirmaja maitinau misinukais , nes nusitraukinejus pienas dingo(ji neeme papulio) db sitam apart papulio nieko neduodu... nu jis pas mane max 2,5 val isbuna laimingas po valgio...tad manau ir mums nereiktu nusitraukineti..nes bijau labai doh.gif kad pripras prie buteliuko..tada teks nusitraukineti ir bus baba g.gif
as dar snd suderinsiu laika su B darbu ir nuo kitos savaites begsiu i sportus bigsmile.gif laukiu nesulaukiu bigsmile.gif

Bisky ne i tema tongue.gif rytoj susimatysim mokyklelej manau abi? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 14:06)

As toki malonuma 1.5-2 val visiskai be vaiku leidau tik sausio 4d. Mazajai 4.5 men. Lekiau i kluba kaip ant sparnu su garsia garsia muzika masinoj! Kaifas nerealus!!! O kai dar formos keisis- is viso akys vel spindes!!!
Nedelsk nieko! Pajusi antra kvepavima. Kiek nedaug reikia- tik treniruotes!!!Ir gyvenimas kitom spalvom sviecia!
*

Aciu uz toky palaikyma ir padrasinima 4u.gif Butinai eisiu bigsmile.gif
avesta
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 14:37)
Mes apart papulio daugiau nieko neimam...nebandzius buteliuko duoti ir nusitraukus palikti g.gif  sorry jeigu mano klausimai toki vaikiski biggrin.gif
*

man sunku patarti, nes maniskis jau 9 men. ir valgo kosytes, geria is puodelio su snapeliu. Pradejau sportuoti 5 men. buvo, tai taikydavau pries pamaitint ir skubedavau tik grizus , palikdavau vyrui arbateles ar vandenuko sakydavau sugurdyt, jei labai neramus pasidarytu.. kazkaip susitvarkydavo vyriskiai smile.gif
faustluk
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 15:18)
Tai va del to,kad ir as pirmaja maitinau misinukais , nes nusitraukinejus pienas dingo(ji neeme papulio) db sitam apart papulio nieko neduodu... nu jis pas mane max 2,5 val isbuna laimingas po valgio...tad manau ir mums nereiktu nusitraukineti..nes bijau labai doh.gif  kad pripras prie buteliuko..tada teks nusitraukineti ir bus baba g.gif
as dar snd suderinsiu laika su B darbu ir nuo kitos savaites begsiu i sportus bigsmile.gif  laukiu nesulaukiu bigsmile.gif

Bisky ne i tema tongue.gif  rytoj susimatysim mokyklelej manau abi? wub.gif
Papildyta:

Aciu uz toky palaikyma ir padrasinima 4u.gif  Butinai eisiu bigsmile.gif
*

Aiiii, va, kur tie meskinai matyti!!! Tai iki rytdienos. Aptarsim gyvai visas temas drinks_cheers.gif
Dar trecias pukntas: su viena pazystama "is neturejimo ka veikti" ikurem KAuno mayciu kluba mirksiukas.gif Susitinkam treciadienisi 11 val. Vedu kulturos centre. Tik gripai ismuse musu lankymasi is reguliarumo. Laikas TIK mamoms, ateinam su vaikais. Didesni zaidzia, maziukai vartosi rolleyes.gif Jau susibendravom kaip saviakes. Labai smagu!!! Gal sugundziau ir vel???Praplesi podruskiu rata. Po namucius jau keliaujam viena pas kita wub.gif Galioja kvietimas ir kitom, aisku!!
Nexta
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 14:43)
Aiiii, va, kur tie meskinai matyti!!! Tai iki rytdienos. Aptarsim gyvai visas temas drinks_cheers.gif
Dar trecias pukntas: su viena pazystama "is neturejimo ka veikti" ikurem KAuno mayciu kluba mirksiukas.gif Susitinkam treciadienisi 11 val. Vedu kulturos centre. Tik gripai ismuse musu lankymasi is reguliarumo. Laikas TIK mamoms, ateinam su vaikais. Didesni zaidzia, maziukai vartosi rolleyes.gif Jau susibendravom kaip saviakes. Labai smagu!!! Gal sugundziau ir vel???Praplesi podruskiu rata. Po namucius jau keliaujam viena pas kita wub.gif Galioja kvietimas ir kitom, aisku!!
*

Sugundei drinks_cheers.gif Kulturos centras tai cia ant kampo kestucio gatvej? blush2.gif
Butinai prisijungsiu 4u.gif
Mes siaip miegaliai toki, bet rytoj bandysiu zadinti anksciau vyresnele ir butinai atvaziuosime (jeigu tik rasiu kur) bigsmile.gif Labai laukiu rytojaus thumbup.gif
faustluk
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 16:19)
Sugundei drinks_cheers.gif Kulturos centras tai cia ant kampo kestucio gatvej? blush2.gif
Butinai prisijungsiu  4u.gif
Mes siaip miegaliai toki, bet rytoj bandysiu zadinti anksciau vyresnele ir butinai atvaziuosime (jeigu tik rasiu kur) bigsmile.gif  Labai laukiu rytojaus thumbup.gif
*

Ne, cia tai Kulturos centras be jokiu Vedu ir kitokiu mandrybiu. Ex-Profsajungos rumai. Vedu KC dar kitaip Krisnaitai kur renkasi arba vegetariskas retorancikas Paneriu g. 187. Bet su Krisna nieko bendra. Patogu tai, kad ten kilimine danga, daug pagalveliu ir leliukai musu gali gulet mamai prie koju. Siandien nesusibegom, nes dauguma serga. Gal kita treciadieni
Nexta
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 15:30)
Ne, cia tai Kulturos centras be jokiu Vedu ir kitokiu mandrybiu. Ex-Profsajungos rumai. Vedu KC dar kitaip Krisnaitai kur renkasi arba vegetariskas retorancikas Paneriu g. 187. Bet su Krisna nieko bendra. Patogu tai, kad ten kilimine danga, daug pagalveliu ir leliukai musu gali gulet mamai prie koju. Siandien nesusibegom, nes dauguma serga. Gal kita treciadieni
*

Nelabai man ta gatve ka sako.. blush2.gif nu bet vyro reikes paklausti,gal jis zinos kur tai randasi ir tada butinai prisijungsim 4u.gif

faustluk
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 16:38)
Nelabai man ta gatve ka sako.. blush2.gif  nu bet vyro reikes paklausti,gal jis zinos kur tai randasi ir tada butinai prisijungsim 4u.gif
*

Cia jau Vilijampole.
Viskas. Troskinu serniena, laukiu vyro, vaikai miega, begsiu sportuot.
Nexta
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 15:40)
Cia jau Vilijampole.
Viskas. Troskinu serniena, laukiu vyro, vaikai miega, begsiu sportuot.
*

Mano irgi abu miega..o b tik velai vakare grys... laukiu kada ir as leksiu sportuoti...labai noriu bigsmile.gif
Vilijampolej... o je... nu gal kai grysi po sportu nupasakosi labiau kur tai randasi... ir tas darzelis rytojaus.kaip davaziuoti iki jo biggrin.gif
vaivos juosta
Aš ir toliau - kraipaus su lanku, iriuosi su "slidėm", su saldumynais per Kalėdas biškį nesigavo - šlamščiau kaip už tėvynę blush2.gif biggrin.gif . Sporto kluban norėč labai, ale to klubo direktorius mano buvus meilė, tai kad būt šeimoj santarvė ir gerovė - neinu biggrin.gif .

Beje, VK - kur šerną nupyškinai? Maiškis kaip svaigsta dėl žvėrienos rolleyes.gif . Anądien draugė davė stirnos kulšį, tai jau taip gardžiai gavos troškinys, kad valgė net ta, kuri apskritai žvėrienos burnon neima ( t.y. aš biggrin.gif ).
faustluk
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 01 06, 16:48)
Aš ir toliau - kraipaus su lanku, iriuosi su "slidėm", su saldumynais per Kalėdas biškį nesigavo - šlamščiau kaip už tėvynę  blush2.gif  biggrin.gif . Sporto kluban norėč labai, ale to klubo direktorius mano buvus meilė, tai kad būt šeimoj santarvė ir gerovė - neinu  biggrin.gif .

Beje, VK - kur šerną nupyškinai? Maiškis kaip svaigsta dėl žvėrienos  rolleyes.gif . Anądien draugė davė stirnos kulšį, tai jau taip gardžiai gavos troškinys, kad valgė net ta, kuri apskritai žvėrienos burnon neima ( t.y. aš  biggrin.gif  ).
*

Jei tik viens klubas ir dar su sena meile, tai ait tikrai nerekomenduoju. Teks dar netycia figuringai but ir vienai vaikus augint...Geriau jau lankas namie ir vyras pasonei cool.gif

Sernu nei as nei MB nesaudo. Svogerys pamises del to. Vis pakisa kokia kulsi. Mes jas vyne marinuojam ir pusiau apkeptas pusiau ne valgom wub.gif

TEMA BAIGINEJAS. KAS NAUJA KURS???
Nexta
Mano brolis irgi medzioja,tai va stirnienos turiu...saugau maziuko darzovienems pirmoms rolleyes.gif
VK kurk 4u.gif
faustluk
Kursiu, jei pazadat is horizonto nedingti ir savo pasiekimais dalintis!!!
Nexta
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 22:21)
Kursiu, jei pazadat is horizonto nedingti ir savo pasiekimais dalintis!!!
*

Butiniausiai 4u.gif
As ieskau auklytes kad vaikus priziuretu...nes vyras negali,dirba,o treniruotes 18val doh.gif
avesta
Auklyte labai gerai siuo atveju thumbup.gif As pirma menesi su vyru vis derinau, bet sunkoka ir jam po darbu nuvargus, ir man is vis mazai pasibuvimo visai seimynelei kartu gaunasi... Tada pradejau ieskoti auklytes, visu aplinkiniu klausinejau, kad netoli gyventu, ir kad pazistama kieno nors butu (po baisingu pasiskaitymu inete), ir siaip kad patiktu. Po gero menesio radau. Jau jin pas mus antras menuo - kol kas ir man, ir vaikui patinka smile.gif Jei gyvenciau Kaune, tai paskolinciau ir jum 4u.gif Paieskokite, tikrai gera iseitis
Nexta
Labutis smile.gif
Sekmadieny susitinkam su moterim, jeigu viskas tiks, nuo pirmadienio begsiu sportuoti thumbup.gif
hela77
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 15:43)
*

Sveikos!
O kas cia per "Kauno mamyciu klubas"?ka ten veikiat? ar visoms galima? ax.gif
Maniskei dar tik 1,5 men, tai dar ir su maitinimo laiku niekas nera aisku, bet jau biski pabodo namie sedet doh.gif kazkaip labai didelis poreikis yra kazkur vaziuoti, su zmonem bendrauti smile.gif
Nu aisku, cia ne i tema apie sportus... mirksiukas.gif
eling
Aš jau 2 mėn. maitinu savo pienuku, tačiau svoris nė kiek nepajudėjo atgal. Gal per daug persistengiu valgydama, bijodama, kad nemažėtų pieniuko? unsure.gif
Rūtkė
Aš labai noriu sporten tam kad sustiprėti, bet girdėjau kad sportuojant pienelis mažėja, o pas mane jo ir taip trūksta doh.gif mitas ar tiesa? smile.gif
Nexta
QUOTE(Rūtkė @ 2010 01 19, 20:21)
Aš labai noriu sporten tam kad sustiprėti, bet girdėjau kad sportuojant pienelis mažėja, o pas mane jo ir taip trūksta  doh.gif  mitas ar tiesa? smile.gif
*

Manau pasikartosiu, bet 100% tikiu,kad pienas gaminasi galvoje... ir sportuoju ir maziau valgau, bet pienuko yra, nes as tiesiog neisileidziu minciu i save kad jo nera ir truksta smile.gif vaikas ramus, valgo kaip ir anksciau diena kas 2 val,nakty keliasi 1 karta , sotus ir laimingas smile.gif
faustluk
butent, kad pienas gamiasi galvoje. Pradejau sportuot, labai sumazianu maista, bet pieno dar yra. Tik as esu viduj nusustacius, kad maitinti noriu 6-7 men, TODEL mes jau valgom kosytes ir mazinu mp. O sporto itaka pienui- tinginiu kalbos bigsmile.gif
faustluk
QUOTE(eling @ 2010 01 19, 11:08)
Aš jau 2 mėn. maitinu savo pienuku, tačiau svoris nė kiek nepajudėjo atgal. Gal per daug persistengiu valgydama, bijodama, kad nemažėtų pieniuko?  unsure.gif
*

Nebijo del maisto kiekio mazinimo. Jau 2 men. mp turetu buti susireguliaves. Nesamone, kad jei valgysi riebiau, piens bus riebesnis. Sia savaitele valgau...taip jau gaunasi ir norisi...varske rytais, per pietus varske, o vakare virtos mesytes kokios nors. Ir daug arbatu, kavos su pienu, vandens 2 l, alaus stiklinyte. Yra to pieno. Po 800-900 g mergina priauga kas menesi. Ir tik tokiu racionu mano svoris su sporto pagalba pajudejo!!!! O 4.5 men kaip ikaltas. Bet as ne pavyzdys kitoms! Atrasit savo sistema. GAl nuo 3 men prades krist kg, gal tada, kai vaikelis daugiau pienuko suvalgys. GAl noredama valgyt- gerk. Ir bet kokiu atveju, mazink saldumynus!!
Murlyka
Nu ka, nuo vakar rytais darau bodyflexo pratimukus, ziuresiu kas gausis, aisku, valgau maziau... siek tiek, na truputeli maziau blush2.gif tikiuosi po kokio menesio ivyks stebuklas biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.