su vyru gyvename 5metai.turime du nuostabiu vaikucius.vyras jau gan senai dirba uzsienyje,mes labai atsalome,be to as susipazinau su zmogumi,kuris mane supranta ir su kuriuo galiu pasikalbeti.man jis siulo daugiau nei tik silta ir paprasta draugyste,sako mylintis mano vaikus.tiesa,pasakius vaikai irgi prie jo prisiriso,nes jiems taip pat reikia vyriskos silumos.siuo metu man labai sunku,ir nezinau ka daryti.esu visiskai pasimetusi,patarkit ka daryti,ar dar toliau gyventi nezinioje apie vyra,ar atsakyti i draugo jausmus.ACIU:(
Klausyk savo sirdies. Su vyru zinoma santykiai taip pat buvo kazkada silti ir nuostabus, veliau meile pereina i visai kitus etapus, tai pagarba, prisirisimas, bendrumo jausmas ir t.t.
Jei nori nuolatines aistros, tai as galiu pasakyti, jog ir su siuo vyru tu po 5, 7 metu nebejausi. Liks ta pati rutina, kasdienybe, + svetimi siam vyrui tavo vaikai. O uzdraustas vaisius yra skaniausias. Man labai patiko vienos augusios moters zodziai "tik jei tik matai sansa, kad gali pabuti laiminga - daryk, nes kai pasensi, neturesi ka prisiminti". Patikek, jei jauti, kad vyras taves nebemyli, tu jo taip pat, o kodel protingai nepaisdykavus? Nes kai busi sena ir nebegrazi, niekas i tave ir neziures. Nebent i tavo padeti visuomeneje, bei pingus. Tu turi nuspresti pati. As esu istikima savo vyrui, matomai negaliu tureti dvieju vyru vienu metu. Taciau jis man tai kompensuoja savo rupesciu, demesiu, prisirisimu, pagarba ir ...retkarciais - aistra. Papildyta: O siaip, tai bandyk nuvykti pas vyra. Gal jis taip pat jau seniai su kokia nors moterim ta pati galvoja?
As is viso esu pries visokius ilgus issiskyrimus.Ir kad atskirai pagyvenus,meile sustipreja-netikiu.Bent jau man reikia tureti vyra salia,kad galeciau prisiglausti,apsikabinti,galu gale-ir sekso reikia!
taip kai vyras toli tai visada tasiranda kazkas kas salia ira ir susildo tave kai tau to labiausiai reikia taciau bijau tik to kad gali to pasigaileti palikus vyra ir isejus pas kita na jei tavo vyras supratingas pabandyk su juo apie tai pasikalbeti galbut ir jam taip pat sunku o kodel jis negryzta?blemba isivaizduoju kaip tau daba sunku kaip nzn kaip elktis sekmes tau!!!
QUOTE(aukseklaipeda @ 2006 12 08, 12:48) Klausyk savo sirdies. Su vyru zinoma santykiai taip pat buvo kazkada silti ir nuostabus, veliau meile pereina i visai kitus etapus, tai pagarba, prisirisimas, bendrumo jausmas ir t.t. Jei nori nuolatines aistros, tai as galiu pasakyti, jog ir su siuo vyru tu po 5, 7 metu nebejausi. Liks ta pati rutina, kasdienybe, + svetimi siam vyrui tavo vaikai. O uzdraustas vaisius yra skaniausias. Man labai patiko vienos augusios moters zodziai "tik jei tik matai sansa, kad gali pabuti laiminga - daryk, nes kai pasensi, neturesi ka prisiminti". Patikek, jei jauti, kad vyras taves nebemyli, tu jo taip pat, o kodel protingai nepaisdykavus? Nes kai busi sena ir nebegrazi, niekas i tave ir neziures. Nebent i tavo padeti visuomeneje, bei pingus. Tu turi nuspresti pati. As esu istikima savo vyrui, matomai negaliu tureti dvieju vyru vienu metu. Taciau jis man tai kompensuoja savo rupesciu, demesiu, prisirisimu, pagarba ir ...retkarciais - aistra. Papildyta: O siaip, tai bandyk nuvykti pas vyra. Gal jis taip pat jau seniai su kokia nors moterim ta pati galvoja? vat butent. Gyvenimas atskirai ilga laika prie gero nepriveda. Pasiziuretum kaip ir kuom jis gyvena ir gal abiems jums butu lengviau priimti sprendima. |