Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Metusioms rūkyti.
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
2 vaikų mamulė
Prieš 3mėn.mečiau rūkyti.Tuo lasbai džiaugiuosi,bet palikau labai nervuota ir šeima tai jau pastebėjo ir pati tą jaučiu.Pasidalinkit savo patirtimi ar jums irgi taip buvo?Susinervinusi tuoj eidavau parūkyti ,o ką dabar daryti? aggressive.gif help.gif
gekoniuke
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 11 30, 20:56)
Prieš 3mėn.mečiau rūkyti.Tuo lasbai džiaugiuosi,bet palikau labai nervuota ir šeima tai jau pastebėjo ir pati tą jaučiu.Pasidalinkit savo patirtimi ar jums irgi taip buvo?Susinervinusi tuoj eidavau parūkyti ,o ką dabar daryti?  aggressive.gif  help.gif
*

Prisiskusk morkų ir pirmyn. Kaip tik nervas, tai morka į dantis-ir organižmą sustiprinsi ir burna užimta biggrin.gif
Fenomenali
Šaunuolė, kad pasiryžai... good.gif Aš irgi vis mąstau, mąstau... Bet matomai to ryžto vis pritrūksta... verysad.gif Man ta pati problema - susinervuoju iš kart cigaretė į dantis... verysad.gif
2 vaikų mamulė
Jo čia su morkom gal ir nieko,kai tik susinervinu taip ir morkų skustis.Reiks bandyti.O jeigu ne namuose ką tada?Tai va ryžausi šeip ne taip ir tai tik vaistų pagalba pati valios niekaip neturėdavau. schmoll.gif
Aušrinėlis
QUOTE(gekoniuke @ 2006 11 30, 21:03)
Prisiskusk morkų ir pirmyn. Kaip tik nervas, tai morka į dantis-ir organižmą sustiprinsi ir burna užimta biggrin.gif
*

na cia geras.as pries nestuma meciau, na ir manau jau nepradesiu, o jau ir noro jokio neber mirksiukas.gif
gekoniuke
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 11 30, 23:26)
Jo čia su morkom gal ir nieko,kai tik susinervinu taip ir morkų skustis.Reiks bandyti.O jeigu ne namuose ką tada?Tai va ryžausi šeip ne taip ir tai tik vaistų pagalba pati valios niekaip neturėdavau. schmoll.gif
*

Pasidaryk 2 sarašus:
KAI AŠ RŪKAU TAI:
1. Geltonuoja dantys
2. Esu blogas pavyzdys vaikams
3. Esu silpna
4. ir taip iki begalybės..
KAI AŠ NERŪKAU:
1. Jaučiuosi stipresnė
2. Dabar rūkaliai nemadoj
3. Nebenuodiju savęs
4. ir vėl iki begalybės
Abu sarašiukus pasikabink matomose vietose. Paprašyk artimųjų supratimo ir kad nesitrintu po akių su cig. Nepersivalgyk- pati žinai tą liaudies posaki. Kava, saldumynai, vynas, alus irgi vilioja prisidegt- lauk viską. Visada turėk obuolių, morkų ar nors kramtuškės. Užsirasyk į sporto klubą, pav. jogą, jei per mažai pridėk eurobiką. Po pašokinėjimų prisiminsi kurioj vietoj plaučius turi. O svarbiausia įsikalk- tavo kūnas- tavo šventovė ir purvint jos nereikėtų, kartok tai sau nuolat, nes ir po metų ir po dviejų bųsi ta pati metanti rūkalė ir kiekviena tavo diena be cigaretės yra tavo pergalė. Sekmės. mirksiukas.gif
2 vaikų mamulė
Ačiū "gekoniuke"va čia tai patarimai ,čia reikia morališkai nusitekti,bet patiko. thumbup.gif Tai jau taip iš manęs pavizdys buvo nekoks vaikams schmoll.gif ,bet geriau vėliau klaidas taisyti negu niekada.Bet kažkaip nerašo kas daug metų rūkė ir metė ir kaip joms sekėsi.
Ar niekas nemetė rukyti ar niekas aplamai nerūko. smoke.gif ax.gif
gekoniuke
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 01, 19:55)
Ačiū "gekoniuke"va čia tai patarimai ,čia reikia morališkai nusitekti,bet patiko. thumbup.gif Tai jau taip iš manęs pavizdys buvo nekoks vaikams schmoll.gif ,bet geriau vėliau klaidas taisyti negu niekada.Bet kažkaip nerašo kas daug metų rūkė ir metė ir kaip joms sekėsi.
Ar niekas nemetė rukyti ar niekas aplamai nerūko. smoke.gif  ax.gif
*

jau 12metų "metu" rukyti su pertraukom blush2.gif Rekordas- iškentėjau beveik 2metus. Dabar 3dienos be cig. , jei dabar prasidės lomkės- eisiuo prisipirksiu daug švaraus vandens(mineralinis netinka), ir padarysiu 3dienų iškrovą, ir įteiginėju save jog mane nuo cig.žiauriai pykina.
2 vaikų mamulė
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 01, 19:08)
jau 12metų "metu" rukyti su pertraukom blush2.gif Rekordas- iškentėjau beveik 2metus. Dabar 3dienos be cig. , jei dabar prasidės lomkės- eisiuo prisipirksiu daug švaraus vandens(mineralinis netinka), ir padarysiu 3dienų iškrovą, ir įteiginėju save jog mane nuo cig.žiauriai pykina.
*

O aš rūkyti visiškai nenoriu, nes tokių vaistų iš Rusijos draugai parvežė, kad nemoku net paiškinti koks skonis būdavo kai rūkydavau.Bet ot labai nervuota palikau nemoku ir nesuradau dar būdo kaip atsipalaiduoti,kai visada tokiais atvėjais griebdavaus cigaretės. smoke.gif
murzinyte
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 11 30, 22:26)
Tai va ryžausi šeip ne taip ir tai tik vaistų pagalba pati valios niekaip neturėdavau. schmoll.gif
*

O koks vaistų pavadinimas ? Aš kaip gekoniukė vis metu ir metu.... doh.gif
murzinyte
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 01, 21:49)
O koks vaistų pavadinimas ? Aš kaip gekoniukė vis metu ir metu....  doh.gif
*

Dar beje gali paskaitinėti :

ŠIĄ KNYGĄ
monyte
Per sias Kaledas bus 2 metai kaip nerukau.1-ma priezastis tai vaikai.Man vis sunus, jam tada buvo 6 metai,vis rastelius rasinedavo.Budavo paraso ,atina,paduoda ir bega.O ten parasyta "nerukyti,nerukyti,nerukyti........"Pilnas lapas i visas puses vienas ir tas pats zodis.Ir taip ne viena diena ir ne po viena rasteli per diena.As rukiau nemazai metu ,nezinau kiek tiksliai ,bet 16 tikrai jau rukiau(man 28).O be to dar ir leliuko uzsimaniau ,bet tam reik ruostis ir nusprendziau mesti ir bent jau metus nerukyti,o tik po to pastoti.Per Kaledas niekam nieko nesakius nusprendziau,kad galas dumui.Dar ryte pas mama rukiau,o kai sedom i masina vaziuot namo VISKAS.Kelio 500 kilometru,per ta laika paprastai butu 5-6 cigaretes surukytos.Po kokios 1,5 val.vyras paklause"O tu ka,nerukai?"As atsakiau,kad nezinau dar.Siandien galiu garsiai pasakyti.AS NERUKAU.Per kitas Kaledas skridom i Lietuva ir ten buvo pradeta musu nuostabi lelyte.Kuri po 41 savaites isvydo pasauli.ESU LAIMINGIAUSIA 2-JU VAIKU MAMA PASAUKYJE.Vyro istorija siek tiek liudnesne.Jis bande mest tableciu pagalba uz kurias buvo sumoketa 350 litu.Neruke gal kokias 2 sav.,o dabar vel ruko. verysad.gif ir tabletes nesugertos liko ir jokios naudos.As manau,kad tai valios ir noro reikalas. wub.gif
gekoniuke
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 01, 22:49)
*

Prisiminiau jog ir pleistra ir kramtuške išbandžiau. Vaizdas daugmaž toks Pleistras+kramtuškė=noriu rūkt žvėriškai, tai be ceremonijų rūkau, ai dar pykina, bet mest negaliu. doh.gif
So Lucky
nu man tai irgi nervas imdavo labai ir rūkyti norėdavosi, bet labai padėjo tai, kad pakeista aplinka buvo bent trumpam, ir tai, kad manęs niekas nevertė ir neprikaišiojo. svarbiausia tikras noras, griežtas apsisprendimas. Beje iš pirmo karto mesti nepavyko, o dabar jau apie 1,5 metų nerūkau ir negaliu net dūmo kvapo pakęsti. Akys atsivėrė , kitaip atrodo į pasaulį žiūrėt pradėjau. O, kad nervus numalšinčiau eidavau tvarkytis, žaisdavau kompiuterinius žaidimus, o ir meilė wub.gif padėjo.
Fenomenali
O kaip metusioms rūkyti reikalai su svoriu? g.gif Ar nepradėjo staigiai didėti? Aš to labai bijau... blush2.gif Man toks jausmas, kad kai mesiu rūkyti, pasidarysiu STORA KARVĖ doh.gif hihihi.gif ...nes pradėsiu be saiko valgyti!!! blink.gif
2 vaikų mamulė
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 01, 21:49)
*

Labutis dabar tik prisėdau.Tabex.Labai efektyvus vaistas.Bandykit. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucky81 @ 2006 12 02, 23:56)
nu man tai irgi nervas imdavo labai ir rūkyti norėdavosi, bet labai padėjo tai, kad pakeista aplinka buvo bent trumpam, ir tai, kad manęs niekas nevertė ir neprikaišiojo. svarbiausia tikras noras, griežtas apsisprendimas. Beje iš pirmo karto mesti nepavyko, o dabar jau apie 1,5 metų nerūkau ir negaliu net dūmo kvapo pakęsti. Akys atsivėrė , kitaip atrodo į pasaulį žiūrėt pradėjau. O, kad nervus numalšinčiau eidavau tvarkytis, žaisdavau kompiuterinius žaidimus, o ir meilė  wub.gif padėjo.
*

Vat vat o čia tai man labai patiko.Tiksliai kai suims nervai eisiu kambarius tvarkytis ir nauda ir nervai praeis.Na ir kiek suprantu laiko reikia ir kantrybės.Ot dėl žaidimų kompiuterinių tai tiksliai įpač kvestai patinka,kam nervai nelaiko siūlau pažaisti Petka ir Čepajevas nuotaiką gerai pakelia.Na o su meile ,teks šeimos židinį smarkiau pakurti., friends.gif
2 vaikų mamulė
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 03, 13:53)
O kaip metusioms rūkyti reikalai su svoriu?  g.gif  Ar nepradėjo staigiai didėti? Aš to labai bijau...  blush2.gif  Man toks jausmas, kad kai mesiu rūkyti, pasidarysiu STORA KARVĖ  doh.gif  hihihi.gif ...nes pradėsiu be saiko valgyti!!! blink.gif
*

Na aš šiek tiek priaugau svorio,bet sunku pasakyti ar būtent nuo to kad rūkyti mečiau.Nes du mėnesius iš trijų kai mečiau rukyti su vyru į Vokietija važinėjau kiekvieną savaitę,taigi kol nuvažiuoji parvažiuoji ką veiki, kramtai ir kramtai ką nors.O dabar kai nebevažiuoju tai nepasakyčiau kad mano apetitas padidėjęs.Na manau viskas susitvarkys dėl to tai rukyti tikrai nepradėsiu,nes daug pastangų kainavo mesti, tai geriau keli KG.eisiu geriau pasportuoti tik nebe cigaretės. fitness3.gif smoke.gif swoon.gif didis.gif
murzinyte
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 03, 22:44)
Labutis dabar tik prisėdau.Tabex.Labai efektyvus vaistas.Bandykit. thumbup.gif

*

Ačiukas, reiks ieškot, o tai pačiai nu niekaip nesigauna doh.gif
Shiduh
as irgi labai noriu mest rukyt. ziauriai. kasdien metu. surukau po pakeli ir daugiau. sad.gif((
Fenomenali
QUOTE(Shiduh @ 2006 12 04, 09:29)
as irgi labai noriu mest rukyt. ziauriai. kasdien metu. surukau po pakeli ir daugiau. sad.gif((
*

Pas mane ta pati situacija... verysad.gif Reiks bandyti čia nurodytus vaistus ir užsirašyt į sporto klubą, tada pinigų cigaretėms neliks.... unsure.gif

Bet aš vis dėl to svorio nerimauju.... mastau.gif Pažįstu žmogų, kuris metęs rūkyti užsiaugino 9 kg, nes rūkymo norą slopindavo maistu... doh.gif Bijau, kad ir man taip nebūtų... g.gif Nes pusdienį nerūkius, atsiranda žvėriškas apetitas blink.gif
mairux
Aš rūkiau apie 10 metų,buvau metus,kai laukiausi dukters,bet po gimdymo vėl pradėjau rūkyti.Cigarečių kiekį sumažinti man padėdavo nicorette guma,pakramčius gumos ir užsirūkius pradėdavo pykinti,bet visiškai mesti neužtekdavo valios.Kai pradėjau laukti trečio vaikelio,iš karto mečiau rūkyti.Kai labai norėdavau užsirūkyti,pakramdydavau paprastos gumos,užtat svoris augo ne dienom,o valandom.Po gimdymo rūkyti nepradėjau ir tikiuosi nebepradėti,bet su antsvoriu dar ir dabar kovoju.
gekoniuke
QUOTE(Skeveldra @ 2006 12 03, 14:53)
O kaip metusioms rūkyti reikalai su svoriu?  g.gif  Ar nepradėjo staigiai didėti? Aš to labai bijau...  blush2.gif  Man toks jausmas, kad kai mesiu rūkyti, pasidarysiu STORA KARVĖ  doh.gif  hihihi.gif ...nes pradėsiu be saiko valgyti!!! blink.gif
*

svoris auga, nes atsiranda stiprus noras kuom nors kompensuot "čiulptuka", todėl ir patariau prisiskust morkų, galit pabandyt kokią valomają priemonę. Čia mamos "Detox-Kit" bandė ir gyrė. Šiom dienom skaičiau jog kviečių želmenys gerai, jei nėra galimybių pačioms jų pasiruošt ar kur kitur išgert, iėškokit atitikmens. Nž. ar vaistinėse yra, bet jei turit pažystama GNLD platintoja tai paprašykit Tre-en-en. Ir kuo daugiau užimtumo. Vakar irgi nerūkiau- savo žmogų aprėkiau-jo rūbai cigaretėm atsidavė...
2 vaikų mamulė
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 04, 14:05)
svoris auga, nes atsiranda stiprus noras kuom nors kompensuot "čiulptuka", todėl ir patariau prisiskust morkų, galit pabandyt kokią valomają priemonę. Čia mamos "Detox-Kit" bandė ir gyrė. Šiom dienom skaičiau jog kviečių želmenys gerai, jei nėra galimybių pačioms jų pasiruošt ar kur kitur išgert, iėškokit atitikmens. Nž. ar vaistinėse yra, bet jei turit pažystama GNLD platintoja tai paprašykit Tre-en-en. Ir kuo daugiau užimtumo. Vakar irgi nerūkiau- savo žmogų aprėkiau-jo rūbai cigaretėm atsidavė...
*

O Detox-kit tai čia galima vaistinėj nusipirkti?Kaip suprasti valomoji priemonė,čia svoriui mesti? santa2.gif
Stigma
as mest rukyt nenoriu,nes atsiranda tas zodis "NEGALIMA",o kai negalima,tada ir norisi doh.gif tiesiog mazinu surukytu cigareciu skaiciu-per diena surukau 0-4 cigaretes,tik kai kur iseinu ar draugai ateina-prasideda....tada pakelis per vakara drasiai sueina...
Zinau,kad jei visai mesiu rukyt-uzkankinsiu save,nes isvaziavus i koki festivali,galu gale,nuejus su draugais i bara ar dar kur negalesiu neparukyt,tai tuom ir baigsis mano metimas g.gif o dabar,kai taip puikiai sekasi mazint dienos norma,gal su laiku paciai nebesinores rukyt? g.gif
gekoniuke
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 04, 20:14)
O Detox-kit tai čia galima vaistinėj nusipirkti?Kaip suprasti valomoji priemonė,čia svoriui mesti? santa2.gif
*

Šiuo atveju ne svoris problema. Problema tame jog nikotinas- narkotikas, kai jo kiekis kraujyje sumažėja duodamas signalas į smegenis, kad tu nervingas ar dar kitoks, žodžiu parūkyk, tai vadinama abstinentiniu priepoliu. Visos tos valomosios priemonės turėtu palengvint ir sutrumpint abstinencijos laikotarpi.Tiksliau veikimo nž. labiau žinau kaip padėtu Tre-en-enas. Ir gal galima šioj temelėj terminus cigaretė arba parukyti pakeist kitais žodžiais? O tai širdis stoja, nes bent jau aš esu tik sipnavalis drieželis norintis ištempt dar viena diena blush2.gif
2 vaikų mamulė
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 04, 20:08)
Šiuo atveju ne svoris problema. Problema tame jog nikotinas- narkotikas, kai jo kiekis kraujyje sumažėja duodamas signalas į smegenis, kad tu nervingas ar dar kitoks, žodžiu parūkyk, tai vadinama abstinentiniu priepoliu. Visos tos valomosios priemonės turėtu palengvint ir sutrumpint abstinencijos laikotarpi.Tiksliau veikimo nž. labiau žinau kaip padėtu Tre-en-enas. Ir gal galima šioj temelėj terminus cigaretė arba parukyti pakeist kitais žodžiais? O tai širdis stoja, nes bent jau aš esu tik sipnavalis drieželis norintis ištempt dar viena diena blush2.gif
*

Vat šitasdalykas man labai patiko,vat man reikia kažkuo organizmą atstatyti nuo to apstinentinio priepolio,tie signalai į smegenis man nervus gadina.O tai kur galima įsigyti Tre-en-enas?Na jeigu driežiukui trošku nuo brunette.gif Tai galime ir kaip nors kitaip pakeisti pvz:pypkiuoti,dūmiuoti.Na tai siūlik driežiukas.Arba galima iš šypsenėlių dėti tai smoke.gif
gekoniuke
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 04, 22:30)
Vat šitasdalykas man labai patiko,vat man reikia kažkuo organizmą atstatyti nuo to apstinentinio priepolio,tie signalai į smegenis man nervus gadina.O tai kur galima įsigyti Tre-en-enas?Na jeigu driežiukui trošku nuo brunette.gif Tai galime ir kaip nors kitaip pakeisti pvz:pypkiuoti,dūmiuoti.Na tai siūlik driežiukas.Arba galima iš šypsenėlių dėti tai  smoke.gif
*

Kai mama ant tėvo įsiunta, tada rėkia"A baigsi žystė tou tutį.." Tutis, tai čiulptukas arba soskė, o pypkiavimas ar dūmiavimas kažkaip skaniai skamba... verysad.gif O Tre-en-en yra ryžių sėlenų,sojos ir kviečių daigų aliejaus turintis maisto papildas. Visas to papildo smagumas jog jis atstato mūsų organizmo lastelių membranos veiklą, o ji ir atsako už tai jog "priimtu" į lasteles naudingas medž. ir "išvarytu" nebreikalingas. Kai membrana"padususi" tai ir mes jaučiamės nekaip. Kai aš tą daiktą vartojau, tai daugiau šypsojausi.. Nu žo. daug galima gero pasakyt apie poveikį ir ir sudėtinės dalys mūsiskos, tiesiog pačiam reik išbandyt ir įvertint. Įsigyt iš platintojų g.gif
2 vaikų mamulė
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 04, 21:51)
Kai mama ant tėvo įsiunta, tada rėkia"A baigsi žystė tou tutį.." Tutis, tai čiulptukas arba soskė, o pypkiavimas ar dūmiavimas kažkaip skaniai skamba... verysad.gif O Tre-en-en yra ryžių sėlenų,sojos ir kviečių daigų aliejaus turintis maisto papildas. Visas to papildo smagumas jog jis atstato mūsų organizmo lastelių membranos veiklą, o ji ir atsako už tai jog "priimtu" į lasteles naudingas medž. ir "išvarytu" nebreikalingas. Kai membrana"padususi" tai ir mes jaučiamės nekaip. Kai aš tą daiktą vartojau, tai daugiau šypsojausi.. Nu žo. daug galima gero pasakyt apie poveikį ir ir sudėtinės dalys mūsiskos, tiesiog pačiam reik išbandyt ir įvertint. Įsigyt iš platintojų g.gif
*

Va soskė man patiko.Čiulptukas per daug gražus žodis mažiukams leliukams palikim.Na kaip ten pas jus mieste yra nežinau na mūsų kaimuke dar nebuvau susidūrusi su jokiais vaistų platintojais nebent tik kur iš rusijos veža.O čia kiek suprantu ne rusiški vaistai?Tai kur jieškoti dabar jau ir nebežinau.Gal kas žino ar Šiauliuose platina kas tokius vaistus?Na bent jau kaip tu apibūdinai, tai tikrai norėčiau atstayti organizmą,O įpač tos nuotaikų kaitos tai... doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2006 12 04, 08:29)
*

Jeigu tik noro turi tai ir mesk.Bandyk su tais vaistais,na man tikrai padėjo.tik gerti reikia griežtai pagal instrukciją.aš priminimus dariausi telefone,nes neišgėrusi gali viską sugadinti.Ir neišsigaskit pirmas naktis man nemiga buvo ir šaltis purtė ir karštis pylė.Gal visiems skirtingai nežinau.Po 3dienų jau viskas gerai buvo,po 5dienų visai nebenorėjau soskės.O vaistai geriami mėnesį. rolleyes.gif
gekoniuke
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 05, 23:33)
Va soskė man patiko.Čiulptukas per daug gražus žodis mažiukams leliukams palikim.Na kaip ten pas jus mieste yra nežinau na mūsų kaimuke dar nebuvau susidūrusi su jokiais vaistų platintojais nebent tik kur iš rusijos veža.O čia kiek suprantu ne rusiški vaistai?Tai kur jieškoti dabar jau ir nebežinau.Gal kas žino ar Šiauliuose platina kas tokius vaistus?Na bent jau kaip tu apibūdinai, tai tikrai norėčiau atstayti organizmą,O įpač tos nuotaikų kaitos tai...  doh.gif  verysad.gif
*

Jei labai domina galiu pabandyt surast platintojų Šiauliuose ir atsiūst koordinates.
Papildyta:
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 05, 23:43)

Jeigu tik noro turi tai ir mesk.Bandyk su tais vaistais,na man tikrai padėjo.tik gerti reikia griežtai pagal instrukciją.aš priminimus dariausi telefone,nes neišgėrusi gali viską sugadinti.Ir neišsigaskit pirmas naktis man nemiga buvo ir šaltis purtė ir karštis pylė.Gal visiems skirtingai nežinau.Po 3dienų jau viskas gerai buvo,po 5dienų visai nebenorėjau soskės.O vaistai geriami mėnesį. rolleyes.gif
*

tai taip išeina jog tavieji vaistai irgi valančiai veikia g.gif aš tai be vaistų
"valią ugdau" cool.gif kol kas nieko tik širdis po puse nakties bludija ir draugui sunkios dienos prasidėjo, jei nesikabinėjų tai prievartauju jį blush2.gif
2 vaikų mamulė
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 05, 22:51)
Jei labai domina galiu pabandyt surast platintojų Šiauliuose ir atsiūst koordinates.
Papildyta:
tai taip išeina jog tavieji vaistai irgi valančiai veikia g.gif aš tai be vaistų
"valią ugdau" cool.gif kol kas nieko tik širdis po puse nakties bludija ir draugui sunkios dienos prasidėjo, jei nesikabinėjų tai prievartauju jį blush2.gif
*

Na prajuokinai, geras biggrin.gif .Na šaunuolė kad valę ugdai thumbup.gif ,na aš kažkokia bevalė :Kaž ko kaiptik nenoriu prievartauti blush2.gif ,kažkoks organizmo lūžis apatiška viskam.Jei turi kokių duomenų apie platintojus pas mus ,tai būtinai parašyk.Ačiū iš karto., notworthy.gif
gekoniuke
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 06, 20:20)
Na prajuokinai, geras biggrin.gif .Na šaunuolė kad valę ugdai thumbup.gif ,na aš kažkokia bevalė :Kaž ko kaiptik nenoriu prievartauti  blush2.gif ,kažkoks organizmo lūžis apatiška viskam.Jei turi kokių duomenų apie platintojus pas mus ,tai būtinai parašyk.Ačiū iš karto., notworthy.gif
*

Tai blogai, kad apatiška, taip ir susirgt galima. ar pas jus yra ten kažkoks verslo inkubatorius? Va ten vyksta platintojų susirinkimai ir karta per mėn. turėtu vykti expirence(pristato produktus,gali paragauti arba sudaryt sutarti ir pati tapt platintoja).Nors negarantuoju, kad pas jus tai jau vyksta. g.gif Kai sužinosiu tiksliau atsiūsiu pakvietimą biggrin.gif Nueisi ir išsiaiskinsi kas domina bigsmile.gif
2 vaikų mamulė
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 06, 20:35)
Tai blogai, kad apatiška, taip ir susirgt galima. ar pas jus yra ten kažkoks verslo inkubatorius? Va ten vyksta platintojų susirinkimai ir karta per mėn. turėtu vykti expirence(pristato produktus,gali paragauti arba sudaryt sutarti ir pati tapt platintoja).Nors negarantuoju, kad pas jus tai jau vyksta. g.gif Kai sužinosiu tiksliau atsiūsiu pakvietimą biggrin.gif Nueisi ir išsiaiskinsi kas domina bigsmile.gif
*

Na nieko panašaus nesu girdėjusi.Reiks pasiklausinėti dar,jei ką sužinosi būtinai parašyk. unsure.gif
2 vaikų mamulė
Na gal dar kas metėte nesenai " smoke.gif Kaip jums sekasi atsigauti? unsure.gif
gekoniuke
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 09, 23:38)
Na gal dar kas metėte nesenai " smoke.gif Kaip jums sekasi atsigauti? unsure.gif
*

tikrai? biggrin.gif negi visos čia nerūkančios, arba net nesiruošiančios mest to brūdo? g.gif
O kaip 2 vaikų mamulė? nepalūžo? bigsmile.gif
Zarazza
Sveikos. Mečiau prieš 1,5 metų maždaug. Po 10 ar 11 metų stažo. Aišku, pirmosiom dienom nebuvo lengva. Namie sėdėdama griaužiau moliūgų sėklas, o kažkur išėjus kramčiau gumą. Paprastą. Kiekvienu atveju, kur buvau įpratus užsirūkyt (pvz., stotelėj, išlipus iš troleibuso ir pan.), įsikišdavau į nasrus kramtoškę. Gana greitai kančios praėjo. Ramiai gyvenau daugiau kaip metus. Kažkur prieš porą mėnesių užėjo nesvietiškas noras rūkyt. Nenormalus tiesiog. Nemaniau, kad taip gali atsitikt po tokios pertraukos. Nu ir apie mėnesį man kožną dieną baisiausiai norėjosi rūkyt. Iki nuprotėjimo. Vos ne vos laikiausi. Atsilaikiau. Kaip užėjo, taip praėjo tas noras. Dabar vėl ramiai gyvenu. Matyt, šito įpročio iki galo atsikratyt neįmanoma. Rūkorius lieka rūkorium kaip alkoholikas alkoholiku, net jei ilgą laiką gyvena švariai.
Alexia
kai buvau nestuke.gif tai meciau ir gana lengvai. Ir jokia ten sirdis nestojo ir nieko, na gal troskino ir galva biski svaigo. O siaip nusiteikimo reikia ir nieko neatsitiks ir jokiu vaistu nereiks. O siaip ar ne geriau pleistras nikotino pradziai, a ? nei kazkokios ten tabletes?
zaismas
Visos tos valomosios priemonės turėtu palengvint ir sutrumpint abstinencijos laikotarpi.Tiksliau veikimo nž. labiau žinau kaip padėtu Tre-en-enas.""
Sveikos, as irgi ruosiuos mesti rukyti po nauju metu.Rukau kokius jau 15m., bet niekada nebandziau dar mest blush2.gif , todel net bijau ir bandyti, bet moraliskai jau ruosiuosi. O gal zinai koki telef. Kaune to papildo platintoju? nes bijau, kad be pagalbos- nesusidorosiu :Isanksto aciuks.gif
gekoniuke
QUOTE(zaismas @ 2006 12 19, 17:01)

Sveikos, as irgi ruosiuos mesti rukyti po nauju metu.Rukau kokius jau 15m., bet niekada nebandziau dar mest blush2.gif , todel net bijau ir bandyti, bet moraliskai jau ruosiuosi. O gal zinai koki telef. Kaune to papildo platintoju? nes bijau, kad be pagalbos- nesusidorosiu :Isanksto  aciuks.gif
*

A kodėl ne šiandien? O dėl pagalbos tai.. mastau.gif efektyviausia priemonė tai nestuke.gif blush2.gif
zaismas
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 19, 19:56)
A kodėl ne šiandien? O dėl pagalbos tai.. mastau.gif efektyviausia priemonė tai nestuke.gif  blush2.gif
*

Kaip tik planuose ir yra nestuke.gif nes veliau gali buti organizmui per didelis stresas.
lynkute
sveikos mano stazas 14 metu. doh.gif
pvz kai buvau pastojusi mane dar labiau trauke cigaretes doh.gif tad tas neieina kad pastosi tai tipo nenoresi,cia nuo organizmo priklauso g.gif reikia mesti pakol dar nesi nestuke.gif
Zarazza
QUOTE(zaismas @ 2006 12 19, 17:01)
bijau ir bandyti, bet moraliskai jau ruosiuosi.
*

Bijot nereik smile.gif o kad morališkai ruošies - gerai. Aš asmeniškai nusistačiau savo metimo datą prieš gerą mėnesį, per kurį dar atsirūkiau atsakančiai. Iki soties. Prieš tai mesti irgi niekad nebandžiau. O kai nusistačiau datą, absoliučiai visiems aplinkiniams ją pasakiau. Kadangi aš - žmogus, kuris žodžio laikosi smile.gif tai ir išlaikiau tą žodį dantis sukandus.
Dar mane palaikė aplinkinių netikėjimas tuo, kad aš sugebėsiu smile.gif visi sakė - neištversi, vėl pradėsi. O aš jiems - špygą biggrin.gif
gekoniuke
QUOTE(lynkute @ 2006 12 20, 10:25)
sveikos mano stazas 14 metu. doh.gif
pvz kai buvau pastojusi mane dar labiau trauke cigaretes  doh.gif tad tas neieina kad pastosi tai tipo nenoresi,cia nuo organizmo priklauso g.gif reikia mesti pakol dar nesi  nestuke.gif
*

žinoma traukia, bet tada jau ne viena pati nuodysies. Vardan mažojo neišdrysi užsirūkyt biggrin.gif beto metončioms rūkyt po naujukų didelė pagalba bus tai, kad viešose vietoso bus draudžiama rūkyt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
2 vaikų mamulė
Labutis visoms biški pradingusi buvau. ax.gif Nepalūžau nepalūžau jau greit 4mėn.bus kaip mečiau "soskę" iš burnos, thumbup.gif per daug sunkiai mečiau ,kad dabar vėl pradėti.Tikrai meskit rukyti ką tik Žinias pasiklausiau,tai tikrai sakė ,kad nuo sausio mėn.nebebus galima "soskiuoti"viešosia vietose,o į lauką eiti bus šalta. unsure.gif Na nesusigundėt mest, pagalvokit.O dar kažkas minėjo Tre-en-enas,bet gal žinot kas Šiauliuose platina juos?Reiks gal internete paieškoti,gal rasiu.
Papildyta:
QUOTE(Raduga @ 2006 12 20, 09:42)
Bijot nereik  smile.gif  o kad morališkai ruošies - gerai. Aš asmeniškai nusistačiau savo metimo datą prieš gerą mėnesį, per kurį dar atsirūkiau atsakančiai. Iki soties. Prieš tai mesti irgi niekad nebandžiau. O kai nusistačiau datą, absoliučiai visiems aplinkiniams ją pasakiau. Kadangi aš - žmogus, kuris žodžio laikosi  smile.gif tai ir išlaikiau tą žodį dantis sukandus.
Dar mane palaikė aplinkinių netikėjimas tuo, kad aš sugebėsiu  smile.gif  visi sakė - neištversi, vėl pradėsi. O aš jiems - špygą  biggrin.gif
*

Aina sau pavydžiu ,kaip taip turėjai valios mest thumbup.gif ir viskas,aš tai be šansų.Na manau nesvarbu kaip mečiau džiaugiuosi ,kad mečiau ir kad 2 draugės iš paskos nori mesti. Jau vaistų nusipirko,bet sakė po Naujų Metų ,kad netyčia nesusigadinti per tas šventes.Džiaugiuosi kad ir jos rįžosi. biggrin.gif
Papildyta:
O dar gėda ir prisipažinti blush2.gif ,kai laukiausi būdavo kad ir taip darydavau smoke.gif Būsimos mamytės nekartokit mano klaidos schmoll.gif .Aš dėl to labiausiai ir gailiuosi,na ką gi yra kaip yra. verysad.gif
zaismas
As tai dar girdejau, kad tos kurios turi nemaza duminimo staza kaip pastoja ir staigiai meta pypkiuot didele tikimybe persileidimo ohmy.gif Ar netiesa?
2 vaikų mamulė
QUOTE(zaismas @ 2006 12 21, 13:40)
As tai dar girdejau, kad tos kurios turi nemaza duminimo staza kaip pastoja ir staigiai meta pypkiuot didele tikimybe persileidimo ohmy.gif Ar netiesa?
*

Netiesa.Aš nemečiau pypkiuoti kai laukiausi.Bet su gręsenčiu persileidimu gulėjau 2 kartus per nėštumą.Tai tiksliau būtų,todėl kad nemečiau pypkiuoti dėl to taip ir atsitiko.Na tai tik mano išgyvenimai,gal kitoms ir kitaip.Faktas tas kad meskit mergaitės pypkiuoti,iš širdies sakau. nono.gif
Migdols
nu va, nuo siandien meciau rukyt, tiksliau siandien visa diena jau nerukau. cia tipo naujametinis pazadas sau rolleyes.gif shiaip nerukiau per visa nestuke.gif ir dar 3 men. po gimdymo, o paskui kaip pratrukau, tai nebegaliu sustot. niu, siandien tai didvyriskai atsilaikiau cool.gif
jurga...a
as irgi buvau metusi, visa menesi ne dumo.. bet neistveriau ilgiau blush2.gif ir atrodytu kad tikrai nebuvo sunku atsispirti, nenorejau ir tiek, o db net baisu darosi pagalvojus, kad reikia nerukt, nu negaliu ax.gif
Migdols
QUOTE(jurga...a @ 2007 01 02, 10:46)
as irgi buvau metusi, visa menesi ne dumo.. bet neistveriau ilgiau blush2.gif  ir atrodytu kad tikrai nebuvo sunku atsispirti, nenorejau ir tiek, o db net baisu darosi pagalvojus, kad reikia nerukt, nu negaliu ax.gif
*

man tai kai namie sedziu tai kaip ir dzin, nelabai norisi rukyt, bet kai pamatau ka nors rukanti doh.gif siandien varau pas drauge, kuri ruko, nezinau kaip susilaikyt,nu bet stengsiuos is paskutiniuju, kad nesusigundyt rolleyes.gif
jurga...a
pas mane rukymas yra gan reguliarus - atsikeliu, pavalgau ir parukau.. pareinu pietauti is darbo, pavalagau ir parukau... vakare pareinu namo, pavalgau ir parukau.. blush2.gif hmm.. kazkaip keistai cia nusirasiau, na tiek daug as nevalgau, dazniau isgeriu arbatos, bet esme tames, kad pas mane rukymas kaip pietus - ryte, per pietus vakare. Na vakare buna daugiau nei viena ax.gif
as darbe galiu istverti, galiu nerukyti net jeigu kas ir suko prie manes.. bet kad neruktyi namie?? blink.gif neimanoma lotuliukas.gif
aSmija sekmes tau mirksiukas.gif
Saron
Dukart buvau metusi rūkyti ir vėl pradėjau. Daugiau nepažadu, kad mesiu.Nes kiekvienas metimas rūkyti "dameta" kokius 5 kg, bet pradėjus rūkyti jie nenukrenta. Galiu sumažinti ir visai nesunkiai, bet visiškai nerūkyti niekada? g.gif
Gal dar nepribrendau iki nerūkančiųjų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.