Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nedas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
zurzur
Sveikos,nuspręndžiau ir aš išklausyti jūsų nuomonės ir komentarų blush2.gif ax.gif
erikiuxxx
begalo grazus vardas , toks vyriskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif clap_1.gif
Langoza
buvo toks amerikieciu serialas ale komedija Nedas ir Steisi tongue.gif tai man iskart tas Nedas iskyla pries akis ax.gif

bet siaip vardelis visa nieko... trumpas, aiskus ax.gif
erikiuxxx
nu blin kaip tik ne lietuviskas tai iskart is serialau doh.gif nu cia tai mamos pavaro doh.gif doh.gif doh.gif
Meka Pinavija
Man patinka, graus vardas bigsmile.gif thumbup.gif
klopedija
Na, kadangi aš serialų nežiūriu, tai man Nedas - gražus vardas. Šiuo metu tampa populiarus, mano aplikoje yra 4 Nedai (2-6 m.). ax.gif
Simple girl
Visai nieko.
Langoza
beje, kazkodel tu Nedu mergaiciu (NEDA) tai pilni kiemai dabar. bent jau man taip pasitaiko ax.gif o Nedas berniukui dar retokas, bet, speju, tuoj pasipils ir ju rolleyes.gif
zurzur
QUOTE(leliux @ 2006 12 01, 19:20)
beje, kazkodel tu Nedu mergaiciu (NEDA) tai pilni kiemai dabar. bent jau man taip pasitaiko  ax.gif o Nedas berniukui dar retokas, bet, speju, tuoj pasipils ir ju  rolleyes.gif
*

ir dabar jau daug yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano sunus vienas is ju thumbup.gif
muminukas
Nedas papuola į populiariausių kūdikių vardų dešimtuką. o asmeniškai pažįstu du suaugusius Nedus.
Soni
gražus vardas thumbup.gif
Isila
tikrai neblogas vardas thumbup.gif
Amica
O man su tuo vardu is karto iskyla prisiminimai apie kazkada per televizija rodyta badu marinta berniuka verysad.gif . Jo vardas buvo Nedas. Ir siaip man asmeniskai neypatingai grazus sitas vardas.
Betse
Gražus thumbup.gif ir man patinka kad trumpas ir aiškus.
grange
Gražus...
Asociajuojas su labai mielu žmogum ,tai iš vis tongue.gif
muminukas
tiesa, dar žinau ir vieną Nidą (Nidas). čia kaip variantas, jeigu Nedo dėl populiarumo nenorėsi wink.gif
zurzur
QUOTE(muminukas @ 2006 12 02, 01:57)
tiesa, dar žinau ir vieną Nidą (Nidas). čia kaip variantas, jeigu Nedo dėl populiarumo nenorėsi wink.gif
*

blush2.gif kad pas mane jau yra Nedas,as cia tik noriu pasidomet,ir isklausyt nuomoniu apie si varda blush2.gif bigsmile.gif
Vilsen
man labai patinka vardas 4u.gif
VITELI
tikrai grazus vardas wub.gif
Ingrida81
grazus, bet dabar labai daznas vardelis ax.gif
Owly
QUOTE(orlyte @ 2006 12 01, 15:52)
Sveikos,nuspręndžiau ir aš išklausyti jūsų nuomonės ir komentarų  blush2.gif  ax.gif
*

orlyte, Nedas gražus vardas mirksiukas.gif Trumpas, lengvas, aiškus rolleyes.gif tik įdomu kad visos sako jog dažnas g.gif aš sakyčiau atvirkščiai, nes nepažįstu nė vieno Nedo rolleyes.gif
erikiuxxx
QUOTE(Eni @ 2006 12 05, 04:21)
orlyte, Nedas gražus vardas  mirksiukas.gif  Trumpas, lengvas, aiškus  rolleyes.gif tik įdomu kad visos sako jog dažnas  g.gif  aš sakyčiau atvirkščiai, nes nepažįstu nė vieno Nedo  rolleyes.gif
*

man irgi ne daznas , neturiu nei pazystamu Nedu, nei girdejus ax.gif thumbup.gif
bet vardas superinis thumbup.gif wub.gif
Langoza
Nedas – anglų trumpinys iš Edvardas, Edgaras ar Edmundas

taip raso day.lt

niekd nebuciau pagalvojus,kad Nedas is situ vardu padarytas unsure.gif
zurzur
QUOTE(leliux @ 2006 12 05, 17:19)
Nedas – anglų trumpinys iš Edvardas, Edgaras ar Edmundas
taip raso day.lt

niekd nebuciau pagalvojus,kad Nedas is situ vardu padarytas  unsure.gif
*

ir as skaiciau,irgi net nepagalvojau ax.gif man patiko sis vardas nes graziai skamba ir mazybiskai Nedutis wub.gif wub.gif
*Lina*
gražus vardas smile.gif
liuoga
Man tai pats gražiausias vardukas biggrin.gif
villia
Trumpas ir grazus vardas.
Pasirodo ,kai geriau pagalvoji tai ir vardu graziu atsiranda. smile.gif
Gintaria
QUOTE(liuoga @ 2006 12 06, 01:13)
Man tai pats gražiausias vardukas biggrin.gif
*

Pritariu, man irgi grazus vardas, delto suneli juo ir pavadinau lotuliukas.gif

Beje liuoga, musu lialiukai gime tokio pacio svorio ir beveik tokio pacio ugio bigsmile.gif tik skiriasi menesiai biggrin.gif
groovy
O man jis kaip tik nelabai vyriškas atrodo, bet man gal ne tos asociacijos kyla, nes visos sako, kad kai tik labai vyriškas vardas g.gif
Raspberry
labai grazus wub.gif net pati mastau apie sita varduka (jeigu kas blush2.gif )
Hebe
Grazus wub.gif Nedas – anglų trumpinys iš Edvardas, Edgaras ar Edmundas mirksiukas.gif
Emerencija
Labai grazus wub.gif Tik tiek, kad paskutiniu metu labai daug kas duoda si varda savo berniukams ax.gif Bet pats vardas trumpas ir aiskus thumbup.gif man patinka rolleyes.gif
zurzur
QUOTE(nenormali @ 2006 12 11, 11:19)
Labai grazus  wub.gif  Tik tiek, kad paskutiniu metu labai daug kas duoda si varda savo berniukams  ax.gif  Bet pats vardas trumpas ir aiskus  thumbup.gif man patinka  rolleyes.gif
*

man taip pat patiko,nes trumpas,nesunkus 4u.gif
Lakūdra
as pazystu viena labai gera miela ir draugiska ir zmoguti tokiu vardu wub.gif

ir paziurejus tavo sunelio foto,nusprendziau kad vardukas jam labai tinka
wub.gif
isola
mano sūnaus vardas Nedas 4u.gif , kai davėm šį vardą (prieš 7 metus) nė vieno tokiu vardu nepažinojau. Man labai gražus thumbup.gif . Be to ir darželyje ir dabar mokykloje jis vienas tokiu vardu... ne taip kaip pvz. Martynai.... pas mus net 3......
zurzur
QUOTE(Puikutė @ 2006 12 13, 12:20)
as pazystu viena labai gera miela ir draugiska ir zmoguti tokiu vardu  wub.gif

ir paziurejus tavo sunelio foto,nusprendziau kad vardukas jam labai tinka
  wub.gif
*

aciu 4u.gif ir as kai tik jis gime,sakau,cia bus Nedutis musu wub.gif wub.gif
Meškiukas
labai grazus berniukui thumbup.gif ,o mergyte vakar maciau kviete Neda,tai netinka daugiau suniukui tiktu lotuliukas.gif
kamileh
O man tai visai negražus mirksiukas.gif
Saulytea
Mano dukros vardas Neda ir man tas vardas patinka thumbup.gif
Nieko sau
Normalus vardas 4u.gif
Pritariu mamos, kad daznokas mirksiukas.gif
Spyglė
Gražus vardas,svarbiausia-trumpas.
nauja_mamyte
Visai nieko vardas ir variantas mergaitėms man net gražiau nei berniukui smile.gif
linarija
Man tai thumbup.gif
rona
Man tai jis nera grazus
Sidabrinė
Grazus.Zinau tik viena berniuka tokiu vardu biggrin.gif
boruzzze
mielas... ax.gif
Kribuk
Jau labai daug Nedų yra mažųjų tarpe. Kiek skaitau žurnalus apie vaikus, tai ten ikas antras Nedas. Tokio vardo nesirinkčiau.
Veni
Man tai laaabai gražus vardas - kaip mano sūnučio lotuliukas.gif ...
astisius
Aga tikrai Nedas dabar ant bangos. Aš saviškiui neduočiau. Bet gražus...
rena
grazus vardelis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.