Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Arijus...
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
***smile***
iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone 4u.gif mums sis vardas grazus, vienas ir realiausiu varijantu galvojamu siuo metu smile.gif ka manote apie varda ARIJUS? smile.gif ar duotumete ji savo suneliui? mirksiukas.gif

is anksto aciu uz atsakymus mirksiukas.gif 4u.gif
zurzur
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 17:07)
iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone 4u.gif  mums sis vardas grazus, vienas ir realiausiu varijantu galvojamu siuo metu smile.gif ka manote apie varda ARIJUS? smile.gif ar duotumete ji savo suneliui?  mirksiukas.gif

is anksto aciu uz atsakymus mirksiukas.gif  4u.gif
*

nu man jis pasakiskas wub.gif wub.gif labai norejau suneliui duoti,bet vyras buvo pries verysad.gif
voveriukas36
Labai tinkamas vardas suneliui.
Arijus Hitlerius - superiškai skamba. Ir pasisveikinimas "Sieg Heil"
man labai patinka smile.gif
Amica
Mano mokyklos direktore buvo Arija. Net nezinau kaip toks vardas berniukui g.gif . Nera baisus, nera super grazus. O daugiau variantu neturite?
Meka Pinavija
Gal ir neblogas vardas, bet savo vaikui tokio neduočiau rolleyes.gif
Dangiuks
Man tai labai gražus vardas, gal ir duočiau savo sūnui thumbup.gif
klopedija
Tai ką, ***smile***, broliuką turi? Sveikinu! 4u.gif
Arijus = Arėjas = graikų mitologijoje - karo dievas.
Šiaip skamba gražiai, bet gal geriau Aras, Arnas, Arūnas… g.gif
Langoza
grazus, bet tikrai yra grazesniu
SANTA
Arijus -gal ir nieko ,Adrijus -man graziau biggrin.gif
Simple girl
Gražus smile.gif
***smile***
broliuko dar neturiu, bet jau visai nedaug liko... wub.gif

gal galite pasiulyti kokiu vardu kurie jums yra grazesni 4u.gif neprasau isiulyti, tik noriu kuo daugiau graziu varijantu, nes norime grazaus, nebanalaus vardo, o pasirinkimo didelio nezinom, tuomet gal jus galite padeti isspresti sia problema pasiulydamos daugiau varijantu 4u.gif
muminukas
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 17:07)
iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone 4u.gif  mums sis vardas grazus, vienas ir realiausiu varijantu galvojamu siuo metu smile.gif ka manote apie varda ARIJUS? smile.gif ar duotumete ji savo suneliui?  mirksiukas.gif

is anksto aciu uz atsakymus mirksiukas.gif  4u.gif
*

vardas kaip vardas. savo vaikui tikrai neduočiau, nes turiu daug savo variantų.
Levander
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 18:22)
broliuko dar neturiu, bet jau visai nedaug liko... wub.gif

gal galite pasiulyti kokiu vardu kurie jums yra grazesni 4u.gif neprasau isiulyti, tik noriu kuo daugiau graziu varijantu, nes norime grazaus, nebanalaus vardo, o pasirinkimo didelio nezinom, tuomet gal jus galite padeti isspresti sia problema pasiulydamos daugiau varijantu 4u.gif
*

man vardas Arijus labai gražus 4u.gif
man pats gražiausias vardas Kristupas smile.gif
Aiva.
grazus ax.gif toks stiprus vardelis
Gytarė
Gražus. 4u.gif
Isila
QUOTE(klopedija @ 2006 12 01, 17:08)
Tai ką, ***smile***, broliuką turi? Sveikinu!  4u.gif
Arijus = Arėjas = graikų mitologijoje - karo dievas.
Šiaip skamba gražiai, bet gal geriau Aras, Arnas, Arūnas…  g.gif
*

pasiūlei nuostabius vardus thumbup.gif aš dar pridėčiau Artūrą, man labai gražus vardas thumbup.gif
SANTA
QUOTE(Isila @ 2006 12 01, 20:38)
aš dar pridėčiau Artūrą, man labai gražus vardas  thumbup.gif
*

oj ...tik ne Artūrą schmoll.gif
Isila
QUOTE(SANTA @ 2006 12 01, 19:54)
oj ...tik ne Artūrą  schmoll.gif
*

o kodėl Artūras netinka? blush2.gif
*GAILĖ*
nu man tai nepatinka. iš karto kyla asociacijos su hitleriu. tai jis bandė išgryninti arijų rasę. tikrai neduočiau savo vaikui, tokio vardo, kurio reikšmė turi tokį neigiamą atspalvį. br... schmoll.gif
***smile***
na Arturas tai senas tevu draugas, tai tokio tevai tikrai neduotu, nors pires ta varda nieko pries neturime rolleyes.gif

del hitlerio tai taip, bet juk kiekvienam vardui bendraamziai gali prigalvot "minusu", vieni pagal istorija, kiti pagal reiksme, treti - kad su kazkuo asocijuojasi, dar kiti pagal varda gali "prilipdyti" nemiela pravarde blush2.gif

is pasiulytu Aras, Arnas ir Arunas tevam patinka Arnas, taciau ir tas "prie sirdies nelimpa" ax.gif
taciau vis tiek didelis aciu mamytems (ir ne tik:)) kurios padeda sioj situacijoj mums, turint didesni pasirinkima daug lengviau bus issirinkti mieliausia 4u.gif
Amica
Mano sunus Aroldas (kirciuojasi pirmoji A, raide L tariasi minkstai). Man asmeniskai jis labai patinka, o kaip gi kitaip - kiekvienai peledai jos peledziukas pats graziausias biggrin.gif. Kai pridedam prie sio vardo ir kriksto varda bei pavarde, tai skamba labai fainai wub.gif
Betse
Skamba gražiai ir vyriškai, tik reikšmė man nelabai priimtina.
Nors manau kad tėveliai geriau jaučia koks vardas "limpa".
Mes tai kai rinkom vardą (jeigu būtų berniukas) tai variantų buvo įvairių: Matas, Lukas, Rokas...
grange
unsure.gif Šiaip sau vardas..
Vilsen
man kazkokios raideles truksta varde,tada bus liuks
klopedija
Amica,2006 12 01, 22:54
Mano sunus Aroldas (kirciuojasi pirmoji A, raide L tariasi minkstai).

Pagal lietuvių kalbos fonetikos taisykles čia [l] turėtų būti tariamas kietai.
"Aroldas" skamba neblogai, bet yra "Haroldas" vedinys.
*rutuliukas*
Na gal ir nieko toks vardas ax.gif bet neduociau savo berniukui tokio
Man dabar labai patinka vardas Raulis,(kirtis ant A) mirksiukas.gif pasirodo mano prosenelio vardas, doh.gif buciau suzinojus pries 3 metus, buciau taip ir pavadinus savo vaikinuka
SANTA
QUOTE(Isila @ 2006 12 01, 21:11)
o kodėl Artūras netinka?  blush2.gif
*

nu kad labai jau paprastas,atsibodes ir negrazus ax.gif
Raspberry
Grazus vardas thumbup.gif wub.gif
***smile***
del sio vardo iskilo dar vienas klausimas: apsiziurejome kalendoriuj kad nera vardadienio, tai ar nebus taip kad vaikas siek tiek paauges paklaus "kada mano vardadienis?" 4u.gif kai kuriem vaikam vardadienis daug reiskia kol buna mazi (zinau is savo vaikystes draugu), tai, kaip manote, ar vaikas mazas nesijaus del to nuskriaustas? 4u.gif
Ingrida81
labai grazu ir neiprasta
kamileh
Hm... Graikų karo dievas;D
Pakariautų su tėveliais doh.gif
Wildberry
Na man sis vardas normalus,bet buna ir grazesniu.Man grazus vardukas Ugnius biggrin.gif O del vardadienio tai nemanau,kad tai yra svarbu,pati net nezinau kada mano vardadienis bigsmile.gif Bet vaikui tai suprantu,kad buna svarbu ,zinau,kad yra tokiu vardu kurie turi 2vardadienius per metus,tai kai budavom vaikai pavydedavom to,ot svarbu doh.gif
xmarx

Niekada neduociau tokio vardo savo vaikui, asocijuojasi su nacistiniu rezimu.

Tada geriau jau Adas ax.gif
***smile***
nacis tai arijas, o vardas Arijus, visgi ne tas pats, o asociaciju visiems vardams imanoma isgalvot 4u.gif zinoma, arijas ir Arijus skamba beveik vienodai, bet skirtumas yra ir mums tai reiksmes neturi (na bent jau tevams, man gal siek tiek kaip mokykloj viska apie tai teko neseniai "iskalt" ir man dar tai sviezios zinios ax.gif ) 4u.gif
bet vis tiek aciu uz nuomone visoms, ir uz kritika ir uz minties palaikyma 4u.gif
Herta
As savo sunu pirmagymi siuo vardu pavadinau...Man labai grazus rolleyes.gif
*Lina*
gražus vardas smile.gif
***smile***
dar galvojam apie varda Armanis smile.gif kokia jusu nuomone apie si varduka? 4u.gif

issakykite savo nuomone, kuris grazesnis - Arijus ar Armanis? 4u.gif
zurzur
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 06, 17:11)
dar galvojam apie varda Armanis smile.gif kokia jusu nuomone apie si varduka? 4u.gif

*

Arijus wub.gif wub.gif 4u.gif
Pangasija
net nezinau. man asmeniskai daug graziau butu ARAS
Burbulytis
Armanis tai negrazu, tas pats kaip koks Versacis butu:) Arijus man irgi ne. Bet gal Jums grazus, tai ir duokit, tik va, juk reisk visa gyvenima varda turet....MAn 1 variantas labiau
Pangasija
Armanis blink.gif nu absurdas kazkoks. cia tik visiski kaimieciai gali vaika taip pavadint. geriau jau Aramis -- bent jau bus vaizdas kad tevams patiko skaityti Diuma. lotuliukas.gif
Amica
QUOTE(klopedija @ 2006 12 02, 13:51)
Pagal lietuvių kalbos fonetikos taisykles čia [l] turėtų būti tariamas kietai.
"Aroldas" skamba neblogai, bet yra "Haroldas" vedinys.
*

Gal pagal taisykles L ir turetu buti tariama kietai, bet mes minkstai tariam, man taip graziau. Nors kai kas ir kietai istaria. Nematau tame dideles problemos smile.gif . O vat Haroldas man nelabai patinka, kazkaip per grubus su ta H g.gif

QUOTE(***smile*** @ 2006 12 03, 18:05)
del sio vardo iskilo dar vienas klausimas: apsiziurejome kalendoriuj kad nera vardadienio, tai ar nebus taip kad vaikas siek tiek paauges paklaus "kada mano vardadienis?" 4u.gif kai kuriem vaikam vardadienis daug reiskia kol buna mazi (zinau is savo vaikystes draugu), tai, kaip manote, ar vaikas mazas nesijaus del to nuskriaustas? 4u.gif
*

Na ir kas kad nera vardadienio? Baisus cia daiktas. Uztat gimtadienis yra biggrin.gif

QUOTE(Dios @ 2006 12 07, 13:56)
net nezinau. man asmeniskai daug graziau butu ARAS
*

Man ARAS asocijuojasi su papuga ara g.gif

Armanis... Man asmeniskai ne prie dusios schmoll.gif . Tikrai kaip koks Versacis doh.gif . Tada jau geriau Arminas. Pazistu vaikina vardu Arnaras. Nezinau kaip toks vardas skambetu lietuvio ausiai, nes tas vaikinas gyvena ne Lietuvoje.

Smile, ziuriu linkstat prie neiprastu vardu. Tai gal patiktu vardas Neiras? Mano kaimynes anukas su tokiu vardu jau 15 metu gyvena smile.gif . Pradzioje keistai skambejo, kol pripratom.

Gal dar koki varianta viesam svarstymui pateiksi? mirksiukas.gif
Hebe
Uz Ariju thumbup.gif
delamorte
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 06, 16:11)

*

Neįsižeisk, bet man Armanis toks new_russian.gif , jau geriau Arijus...
***smile***
QUOTE(Amica @ 2006 12 07, 23:35)
Gal dar koki varianta viesam svarstymui pateiksi?  mirksiukas.gif
*

tai kad is tu keliu varijantu liko tik sie du, turejom daugiau tokiu kurie mums patinka bet "nelipo" prie sirdies ir visus atmetem, tai dabar liko sitie du smile.gif
mes patys irgi labiau linkstam pire Arijaus, jau kartais net netycia pavadinam, o beje kai pradejom galvot apie varduka tai mama rasesi sarasiuka toki kur rasesi sugalvotus, tai Arijus tam sarase pirmas, pats pirmas sove jai i galva, tai lyg butu dar viena priezastis kodel is to sarasiuko pasirinkti butent ta ax.gif
Marseta
Arijus wub.gif Gražu thumbup.gif
zaRAza
Arijus visai nieko, gal kiek neiprasta, bet visai graziai ir kazkaip didingai bent jau man skamba (gal kad su gentim sieju). O apie varda Armanis tai tegaliu pasakyt, kad absurdas kazkoks! Uzejo vardu ir logotipu mada, tai ne tik ant rubu versaciai, fendziai ir vuitonai puikuosis, bet dar ir vaikus pradesim vadint? Tada sesute Armaniui bus Dolcegabana? lotuliukas.gif O jei dar is Klaipedos... lotuliukas.gif
angliuke
Man tai graziau Arijus,nei Armanis,bet siaip abu vardus pirma kart girdziu lotuliukas.gif
Kribuk
Nei vienas iš pateiktų vardų man ne prie širdies. Na, jei rinktis tektų tik uš jų, tai aš už Arijų.
vai2
Arijus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.