is anksto aciu uz atsakymus
iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone
is anksto aciu uz atsakymus QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 17:07) iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone is anksto aciu uz atsakymus nu man jis pasakiskas
Labai tinkamas vardas suneliui.
Arijus Hitlerius - superiškai skamba. Ir pasisveikinimas "Sieg Heil" man labai patinka
Mano mokyklos direktore buvo Arija. Net nezinau kaip toks vardas berniukui
Gal ir neblogas vardas, bet savo vaikui tokio neduočiau
Man tai labai gražus vardas, gal ir duočiau savo sūnui
Tai ką, ***smile***, broliuką turi? Sveikinu!
Arijus = Arėjas = graikų mitologijoje - karo dievas. Šiaip skamba gražiai, bet gal geriau Aras, Arnas, Arūnas
grazus, bet tikrai yra grazesniu
Arijus -gal ir nieko ,Adrijus -man graziau
Gražus
broliuko dar neturiu, bet jau visai nedaug liko...
gal galite pasiulyti kokiu vardu kurie jums yra grazesni QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 17:07) iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone is anksto aciu uz atsakymus vardas kaip vardas. savo vaikui tikrai neduočiau, nes turiu daug savo variantų. QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 18:22) broliuko dar neturiu, bet jau visai nedaug liko... gal galite pasiulyti kokiu vardu kurie jums yra grazesni man vardas Arijus labai gražus man pats gražiausias vardas Kristupas
grazus
Gražus.
nu man tai nepatinka. iš karto kyla asociacijos su hitleriu. tai jis bandė išgryninti arijų rasę. tikrai neduočiau savo vaikui, tokio vardo, kurio reikšmė turi tokį neigiamą atspalvį. br...
na Arturas tai senas tevu draugas, tai tokio tevai tikrai neduotu, nors pires ta varda nieko pries neturime
del hitlerio tai taip, bet juk kiekvienam vardui bendraamziai gali prigalvot "minusu", vieni pagal istorija, kiti pagal reiksme, treti - kad su kazkuo asocijuojasi, dar kiti pagal varda gali "prilipdyti" nemiela pravarde is pasiulytu Aras, Arnas ir Arunas tevam patinka Arnas, taciau ir tas "prie sirdies nelimpa" taciau vis tiek didelis aciu mamytems (ir ne tik:)) kurios padeda sioj situacijoj mums, turint didesni pasirinkima daug lengviau bus issirinkti mieliausia
Mano sunus Aroldas (kirciuojasi pirmoji A, raide L tariasi minkstai). Man asmeniskai jis labai patinka, o kaip gi kitaip - kiekvienai peledai jos peledziukas pats graziausias
Skamba gražiai ir vyriškai, tik reikšmė man nelabai priimtina.
Nors manau kad tėveliai geriau jaučia koks vardas "limpa". Mes tai kai rinkom vardą (jeigu būtų berniukas) tai variantų buvo įvairių: Matas, Lukas, Rokas...
man kazkokios raideles truksta varde,tada bus liuks
QUOTE Amica,2006 12 01, 22:54 Mano sunus Aroldas (kirciuojasi pirmoji A, raide L tariasi minkstai). Pagal lietuvių kalbos fonetikos taisykles čia [l] turėtų būti tariamas kietai. "Aroldas" skamba neblogai, bet yra "Haroldas" vedinys.
Na gal ir nieko toks vardas
Man dabar labai patinka vardas Raulis,(kirtis ant A)
Grazus vardas
del sio vardo iskilo dar vienas klausimas: apsiziurejome kalendoriuj kad nera vardadienio, tai ar nebus taip kad vaikas siek tiek paauges paklaus "kada mano vardadienis?"
labai grazu ir neiprasta
Hm... Graikų karo dievas;D
Pakariautų su tėveliais
Na man sis vardas normalus,bet buna ir grazesniu.Man grazus vardukas Ugnius
Niekada neduociau tokio vardo savo vaikui, asocijuojasi su nacistiniu rezimu. Tada geriau jau Adas
nacis tai arijas, o vardas Arijus, visgi ne tas pats, o asociaciju visiems vardams imanoma isgalvot
bet vis tiek aciu uz nuomone visoms, ir uz kritika ir uz minties palaikyma
As savo sunu pirmagymi siuo vardu pavadinau...Man labai grazus
gražus vardas
dar galvojam apie varda Armanis
issakykite savo nuomone, kuris grazesnis - Arijus ar Armanis?
net nezinau. man asmeniskai daug graziau butu ARAS
Armanis tai negrazu, tas pats kaip koks Versacis butu:) Arijus man irgi ne. Bet gal Jums grazus, tai ir duokit, tik va, juk reisk visa gyvenima varda turet....MAn 1 variantas labiau
Armanis
QUOTE(klopedija @ 2006 12 02, 13:51) Pagal lietuvių kalbos fonetikos taisykles čia [l] turėtų būti tariamas kietai. "Aroldas" skamba neblogai, bet yra "Haroldas" vedinys. Gal pagal taisykles L ir turetu buti tariama kietai, bet mes minkstai tariam, man taip graziau. Nors kai kas ir kietai istaria. Nematau tame dideles problemos QUOTE(***smile*** @ 2006 12 03, 18:05) del sio vardo iskilo dar vienas klausimas: apsiziurejome kalendoriuj kad nera vardadienio, tai ar nebus taip kad vaikas siek tiek paauges paklaus "kada mano vardadienis?" Na ir kas kad nera vardadienio? Baisus cia daiktas. Uztat gimtadienis yra QUOTE(Dios @ 2006 12 07, 13:56) Man ARAS asocijuojasi su papuga ara Armanis... Man asmeniskai ne prie dusios Smile, ziuriu linkstat prie neiprastu vardu. Tai gal patiktu vardas Neiras? Mano kaimynes anukas su tokiu vardu jau 15 metu gyvena Gal dar koki varianta viesam svarstymui pateiksi?
Uz Ariju
QUOTE(Amica @ 2006 12 07, 23:35) tai kad is tu keliu varijantu liko tik sie du, turejom daugiau tokiu kurie mums patinka bet "nelipo" prie sirdies ir visus atmetem, tai dabar liko sitie du mes patys irgi labiau linkstam pire Arijaus, jau kartais net netycia pavadinam, o beje kai pradejom galvot apie varduka tai mama rasesi sarasiuka toki kur rasesi sugalvotus, tai Arijus tam sarase pirmas, pats pirmas sove jai i galva, tai lyg butu dar viena priezastis kodel is to sarasiuko pasirinkti butent ta
Arijus
Arijus visai nieko, gal kiek neiprasta, bet visai graziai ir kazkaip didingai bent jau man skamba (gal kad su gentim sieju). O apie varda Armanis tai tegaliu pasakyt, kad absurdas kazkoks! Uzejo vardu ir logotipu mada, tai ne tik ant rubu versaciai, fendziai ir vuitonai puikuosis, bet dar ir vaikus pradesim vadint? Tada sesute Armaniui bus Dolcegabana?
Man tai graziau Arijus,nei Armanis,bet siaip abu vardus pirma kart girdziu
Nei vienas iš pateiktų vardų man ne prie širdies. Na, jei rinktis tektų tik uš jų, tai aš už Arijų.
Arijus
|