Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bluetooth
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2
egliosha
nupirko šiandien man bluetooth usb adapterį ar kaip jį. suinstaliavau viską, bet nežinau nuo ko pradėti ir kaip naudoti ax.gif
egliosha
radu truputį info čia
Julius3
Pirmiausia gerai butu zhinot, koki irengini per Bluetooth'a bandysi pajungt smile.gif
egliosha
QUOTE(Julius3 @ 2006 08 04, 13:11)
Pirmiausia gerai butu zhinot, koki irengini per Bluetooth'a bandysi pajungt smile.gif
*

mobilu zinoma. pati naudoti kol kas nelabai sugebu... tik issiaiskinau, kad pirma i ta bluetooth'o programa reikia ikelti failus, kuriuos noresiu mest i telefona.
Liucija 74
sveiki. labai prašau pagalbos. kaip iš mobiliojo telefono bluetooth būdu perkelti fotkes į kompiuterį?
ar reikia kažką susiinstaliuot kompe ir kaip tai daryti?
betite
Aha as su ta pacia problema susiduriau. padekit kaaa. 4u.gif

Atrodo programa suinstaliuoju, bet norint pajungti bluetooth kazkokiu port nori. g.gif

Mano laptopas acer, o telefonas samsung D900
Vytautas :)
QUOTE(Liucija 74 @ 2006 12 01, 18:32)
sveiki. labai prašau pagalbos. kaip iš mobiliojo telefono bluetooth būdu perkelti fotkes į kompiuterį? 
ar reikia kažką susiinstaliuot kompe ir kaip tai daryti?
*

Kokia OS? Jei WinXP, tai Service Pack 2 yra?
Liucija 74
smile.gif+2006 12 01, 19:47-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 01, 19:47)
Kokia OS? Jei WinXP, tai Service Pack 2 yra?
*

pas mani WinXP , o telefonas tai nokia 6103
Papildyta:
padekite vargsei blondinei, a? tik paprastai ir aiskiai prasau...
QUOTE(Liucija 74 @ 2006 12 01, 19:56)
pas mani WinXP , o telefonas tai nokia 6103
Papildyta:
padekite vargsei blondinei, a?  tik paprastai ir aiskiai prasau...
*

Laptopas ar stacionarus kompiuteris? Service Pack2 yra? Jei nežinai, tai pažiūrėti galima taip:
My Computer spauždiame dešinį pelės mygtuką ir tada Properties.
Liucija 74
smile.gif+2006 12 01, 21:34-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 01, 21:34)
Laptopas ar stacionarus kompiuteris? Service Pack2 yra? Jei nežinai, tai pažiūrėti galima taip:
My Computer spauždiame dešinį pelės mygtuką ir tada Properties.
*

stacionarus, ir yra toks service pack 2 . maciau.
ultraviolet
as irgi noriu pagalbos help.gif suinstaliavau usb laida telefonui, bandau prisijungt, man lentelej raso, kad "other application used this port, Failed to open (ir daug skaiciu, kaskart kitokiu) port g.gif "kaip suprast? verysad.gif
Papildyta:
del bluetooth kiek zinau, reikia gi "blutusini" adapteri kompui nusipirkt, tada ir jungsies g.gif
Liucija 74
QUOTE(violetik @ 2006 12 02, 12:45)
as irgi noriu pagalbos help.gif suinstaliavau usb laida telefonui, bandau prisijungt, man lentelej raso, kad "other application used this port, Failed to open (ir daug skaiciu, kaskart kitokiu) port g.gif "kaip suprast? verysad.gif
Papildyta:
del bluetooth kiek zinau, reikia gi "blutusini" adapteri kompui nusipirkt, tada ir jungsies g.gif
*

o kur ji pirkt? cia kas per daiktas?
QUOTE(Liucija 74 @ 2006 12 02, 13:18)
*

Ooo, o aš maniau, kad tu turi Bluetooth įrenginį....
Papildyta:
Papildyta:
*

Galėsiu pagelbėti, tačiau prieš tai pasakyk koks telefonas ir kokią programą naudoji.
snail
aš kai nusipirkau bluetooth, tai jame buvo pats tas bluetooth ir kompaktas su programa, kuria reik instaliuot, tai vyras greit suvedė, pati kompe ir nelabai gaudaus blush2.gif . dabar bluetooth ikišu i kompa ir telefone susirandu ka reik siust, o telefonas pats pagauna ryši su kompu ir duoda užklausa.
DeepsorroW
QUOTE(Liucija 74 @ 2006 12 02, 13:18)
*

Nusipirkti galima kompiuteriniu perekiu parduotuveje paprasysi Bluetooth Adapter'io ir pardavejai suras, kaina kiek zinau nuo 30 Lt gal ir pigiau galima gaut, kadangi pas tave nokia telefonas tai ish gamintojo tinklapio galesi parsisiusti programele specialiai siam reikalui, pats naudojau veikia gerai, gana palanki vartotojo sasaja.

Papildyta:
Papildyta:
*

pabandyk kist i kita usb jungti, ir atsijunk visas nereikalingas, programas( g-talk, mesengerius visus, skype ir panashias)
ultraviolet
smile.gif+2006 12 02, 16:00-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 02, 16:00)

Galėsiu pagelbėti, tačiau prieš tai pasakyk koks telefonas ir kokią programą naudoji.
*

LG KG800,komplekte kartu buvo diskas su laidu, taigi nesu visiskai zalia sitam reikale, suinstaliavau, bet pajungt neleidzia doh.gif jokiu skype, messengeriu nera, i viena usb pajungtos koloneles, i kita spausdintuvas ax.gif nu neperkrautas visokiais nereikalingais dalykais g.gif
ultraviolet
QUOTE(violetik @ 2006 12 02, 11:45)

*

nu padekite kas verysad.gif siandien visa diena kankinuosi, negaliu is kompo i telefona muzikos irsyt doh.gif
Liucija 74
na padekite kas nors... turiu piestuka toki kur kisasi i kompa, nu toks bluetoot rysys ir telefona nokia 6103. nezinau kaip perkelt fotkes is telefo i kompa... gal ka suinstaliuot kompe reikia, nemoku... parasykit nuosekliai ka daryti... prasau................... 4u.gif verysad.gif
QUOTE(Liucija 74 @ 2007 01 16, 15:40)
na padekite kas nors... turiu piestuka toki kur kisasi i kompa, nu toks bluetoot rysys ir telefona nokia 6103. nezinau kaip perkelt fotkes is telefo i kompa... gal ka suinstaliuot kompe reikia, nemoku... parasykit nuosekliai ka daryti... prasau................... 4u.gif  verysad.gif
*

Kokia OS? Jei Windows Xp, tai ar yra SP2?
L@imužė
Sveikučiai 4u.gif

reikalinga ir man pagalba help.gif
Kai turėjau stacionarų kompiuterį nusipirkau duomenų perdavimo kabelį DUK5 telefonui NOKIA 6020, tiksliau perkėlinėjau nuotraukas iš telefono į kompiuterį. Viskas veikė gerai. Dabar nusipirkau nešiojamą kompiuterį ir nebeina prijungt tuo laidu telefono prie kompo g.gif kiek mėginau - neina prijungt ir viskas aggressive.gif nebežinau ką ir daryt blush2.gif tiek senam, tiek dabartiniam kompiutery yra Windows Xp
Dėkoju visiems, kurie paaiškins man kur problema 4u.gif
L@imužė
QUOTE(laimužėX @ 2007 01 17, 20:30)
Sveikučiai  4u.gif

reikalinga ir man pagalba  help.gif
Kai turėjau stacionarų kompiuterį nusipirkau duomenų perdavimo kabelį DUK5 telefonui NOKIA 6020, tiksliau perkėlinėjau nuotraukas iš telefono į kompiuterį. Viskas veikė gerai. Dabar nusipirkau nešiojamą kompiuterį ir nebeina prijungt tuo laidu telefono prie kompo  g.gif kiek mėginau - neina prijungt ir viskas  aggressive.gif  nebežinau ką ir daryt  blush2.gif  tiek senam, tiek dabartiniam kompiutery yra Windows Xp
Dėkoju visiems, kurie paaiškins man kur problema  4u.gif
*

jau viskas gerai thumbup.gif radau kitoj temoj paaiškinimą clap.gif
gerai, kad yra šis forumas, ačiū visoms ir visiems drinks_cheers.gif
Kėja
Turiu klausimėlį: ar įmanoma iš kompiuterio į telefoną per bluetooth perkelti žaidimus? emulėj radau kelis žaidimus telefonui, tik neįsivaizduoju kaip juos įkišt į telefoną... Telefonas Samsung X630 ir nuotraukas, vaizdo klipukus išeina siųsti ir iš ir į.
Kėja
tai niekas nežino? unsure.gif
bangabanga
sveiki. radau tema bluetooth ir manau, kad rasiu kas man pades smile.gif
o klausimas tame - turiu tiek laptope, tiek mobilaus rysio telefone bluetooth, bet problema tame, kad nezinau kur tas bluetooth kompe ir kaip siusti tuos duomenis is kompo i telefona g.gif
dalyte.uk
QUOTE(bangabanga @ 2007 02 26, 18:28)
sveiki. radau tema bluetooth ir manau, kad rasiu kas man pades  smile.gif
o klausimas tame - turiu tiek laptope, tiek mobilaus rysio telefone bluetooth, bet problema tame, kad nezinau kur tas bluetooth kompe ir kaip siusti tuos duomenis is kompo i telefona g.gif
*

labas.nevisi kompai turi savyje bliutufa?yra papildomai gali nusipirkti bliutufa prie kompo biggrin.gif
bangabanga
aciu, bet gal kas dar patars. g.gif
QUOTE(bangabanga @ 2007 02 28, 22:27)
aciu, bet gal kas dar patars. g.gif
*

Nurodykite kompiuterio modelį.
everesta
padekit padekit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! turiu tel SAMSUNG SGH-E330 ir niekaip nepavyksta perkelti is jo nuotrauku i kompa. Turiu nusipirkusi laida, kartu buvo ir kompaktas, susiinstaliuoju ta kompakta, bet niekas nesidaro.
QUOTE(everesta @ 2007 03 29, 10:01)
padekit padekit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! turiu tel SAMSUNG SGH-E330 ir niekaip nepavyksta perkelti is jo nuotrauku i kompa. Turiu nusipirkusi laida, kartu buvo ir kompaktas, susiinstaliuoju ta kompakta, bet niekas nesidaro.
*

Pamėginkite konrečiau apibūdinti problemą. "...bet niekas nesidaro." čia netinka.
everesta
kai suinstaliuoju ta kompakta ir atsidarau programa, tai as isivaizduoju kad turetu persikelti vis duomenys is tel i kompa, ta yra ir uzrasu knygute ir sms ir nuotraukos, nes ten kai atsidarai programa yra tokie kaip skyreliai tel knygos, sms ir paveiksliuku. Nu vienu zodziu gal nemoku paaiskinti. Bet as isivaizdavau viska paprasciau. Galvojau susiinstaliuoji kompakta, pajungi laida bum iryra visos nuotraukos kompe. bet pasirodo sad.gif O gal cia viskas paprasta, o as ieskau sudetingo varianto, arba as blondiniu blondine.
Taktas
QUOTE(everesta @ 2007 03 29, 09:38)
kai suinstaliuoju ta kompakta ir atsidarau programa, tai as isivaizduoju kad turetu persikelti vis duomenys is tel i kompa, ta yra ir uzrasu knygute ir sms ir nuotraukos, nes ten kai atsidarai programa yra tokie kaip skyreliai tel knygos, sms ir paveiksliuku. Nu vienu zodziu gal nemoku paaiskinti. Bet as isivaizdavau viska paprasciau. Galvojau susiinstaliuoji kompakta, pajungi laida bum iryra visos nuotraukos kompe. bet pasirodo sad.gif O gal cia viskas paprasta, o as ieskau sudetingo varianto, arba as blondiniu blondine.
*

Paleidus programa, būna punktas sinchronizuoti. Pirmiausia reikia kad programa surastu tel.
QUOTE(everesta @ 2007 03 29, 10:38)
*

Na jau, taip paprastai (ir neracionaliai) nebūna. Darau prielaidą, kad pačiai nepavyks prijungti telefono prie PC. Kreipkitės į daugiau išmanantį žmogų kompiuterių srityje, gyvai, o ne per forumą.
bangabanga
sveiki. smile.gif turiu bluetooth telefone , kurio modelis Samsung SGH-E370, o kompiuterio modelis HP Pavilion dv2000. noriu is kompiuterio persiusti muzika i mobilaus rysio telefona, taciau vis nepavyksta. doh.gif Bluetooth iranga pavyko instaliuot, bet vis nepavyksta uzkonektinti. doh.gif . gal galite padet ? ax.gif
Papildyta:
ka tik paziurejau kompiuteri - kazkoks servis pack 2 yra.
FreeDay
Po kompiuteristo darbo mano kompe, niekaip negaliu perkelti failu nei is telefono i kompa, nei atvirksciai. Is desimties bandymu siaip ne taip suranda vienas kita, taciau perkelt duomenu vis tiek nepavyksta. Siunciant visa laika rodo 0%, o po to nepavyko.... Ka daryti? Seniau viskas buvo ok verysad.gif
Biufka
QUOTE(ANDI @ 2007 05 04, 11:05)
Po kompiuteristo darbo mano kompe, niekaip negaliu perkelti failu nei is telefono i kompa, nei atvirksciai. Is desimties bandymu siaip ne taip suranda vienas kita, taciau perkelt duomenu vis tiek nepavyksta. Siunciant visa laika rodo 0%, o po to nepavyko.... Ka daryti? Seniau viskas buvo ok  verysad.gif
*

Aš patarčiau kreiptis į tą kompiuteristą, tegul pasižiūri, sutvarko ar pataria.

Nes mes neakivaizdžiai nežinosime schmoll.gif , ką tas žmogus dar jūsų kompiuteriui, kokia buvo problema ir kaip jis ją tvarkė. Kartais būna, kad betvarkant vieną dalyką, kažką naują instaliuojant, toje telefono-kompiuterio susiekimo programoje kažkur kokios nors "varnelės" trūksta, ar reikiamas telefonui portas uždraustas liko, arba tiesiog ugniasienė (jei ji buvo instaliuota ar konfigūruota) blokuoja programą.
FreeDay
QUOTE(Biufika @ 2007 05 04, 11:18)
Aš patarčiau kreiptis į tą kompiuteristą, tegul pasižiūri, sutvarko ar pataria.

Nes mes neakivaizdžiai nežinosime schmoll.gif , ką tas žmogus dar jūsų kompiuteriui, kokia buvo problema ir kaip jis ją tvarkė. Kartais būna, kad betvarkant vieną dalyką, kažką naują instaliuojant, toje telefono-kompiuterio susiekimo programoje kažkur kokios nors "varnelės" trūksta, ar reikiamas telefonui portas uždraustas liko, arba tiesiog ugniasienė (jei ji buvo instaliuota ar konfigūruota) blokuoja programą.
*

Tai va, kad jis dabar isvykes doh.gif Maniau, gal cia kompe paciai ka galima padaryti unsure.gif Ir vis tas kiaulystes desnis, kai labai reikia - negali naudotis mad.gif
bangabanga
aciu uz pagalba. vargau , vargau ir susitvarkiau - prisisiunciau muzikos kokios tik norejau is kompiuterio i mobiluji telefona thumbup.gif
pelytea
sweiki turiu nokia 6085, parsisiunciau pcsuite is nokia.com wiska suinstaliawau bandziau is mobo i pc perkelt foto bet raso kad neranda rysio g.gif mano kompas yra ne is naujuju jis wadinas intel® pentium® 4cpu yra ir tas service pack2, tai gal mano kompas neturi to bluetooth rysio ar kaip cia suprast? o jei turi paaiskinkit kur jis randas ax.gif
Palemonas
QUOTE(pelytea @ 2007 05 30, 15:31)
sweiki turiu nokia 6085, parsisiunciau pcsuite is nokia.com wiska suinstaliawau bandziau is mobo i pc perkelt foto bet raso kad neranda rysio g.gif mano kompas yra ne is naujuju jis wadinas intel® pentium® 4cpu yra ir tas service pack2, tai gal mano kompas neturi to bluetooth rysio ar kaip cia suprast? o jei turi paaiskinkit kur jis randas ax.gif
*

O tokį dalykėlį įkiši į kompą ?
petelne
QUOTE(Taktas @ 2007 03 29, 11:54)
Paleidus programa, būna punktas sinchronizuoti. Pirmiausia reikia kad programa surastu tel.
*

[QUOTE][COLOR=fuchsia]Nu galetum aiskiau paaiskint.Mano telefonas su kompu suranda vienas kita,bet praso ivesti tiek kompe tiek telefone pin koda.Nesuprantu koks jis.Sugalvojau savo,tai vel ismeta ta pacia lentele. g.gif [COLOR=fuchsia]
Taktas
[quote=petelne,2007 07 11, 17:45]
[QUOTE][COLOR=fuchsia]Nu galetum aiskiau paaiskint.Mano telefonas su kompu suranda vienas kita,bet praso ivesti tiek kompe tiek telefone pin koda.Nesuprantu koks jis.Sugalvojau savo,tai vel ismeta ta pacia lentele. g.gif [COLOR=fuchsia]
*

[/quote]
Reikia vienodus kodus sukurti tel ir kompe. Koks bus kodas čia jau fantazijos reikalas.
petelne
QUOTE(Taktas @ 2007 07 11, 21:10)
Reikia vienodus kodus sukurti tel ir kompe. Koks bus kodas čia jau fantazijos reikalas.
*

Sukuriau,bet man kazko nesigavo,tai atsisiunciau programa pc suite,per 4val siaip ne taip susivedziau viska,tai dabar veikia su ta programa. smile.gif
Kelsey
jus pasakykit man kaip veikia tas bluetooth? kaip suprantu tai cia jis ?
ikisi ji kompe i usb lizda, jis automatiskai randa telefona ir tada keli i tel. muzika, foto ir t.t.? 4u.gif
Taktas
QUOTE(Kelsey @ 2008 02 09, 17:04)
jus pasakykit man kaip veikia tas bluetooth? kaip suprantu tai cia jis ?
ikisi ji kompe i usb lizda, jis automatiskai randa telefona ir tada keli i tel. muzika, foto ir t.t.?  4u.gif
*

Nepakenktu pirma telefone aktyvuoti bliutufą. Kitaip nieko nerasi.Paleidi tinklo paiešką ir sujungi tel su kompu.
Kelsey
tarkim jei man neiseina pajungti telefono paprastai per usb, tai ar pavyktu per bluetoofa sujungt? 4u.gif
doovka
aš turiu irgi bėda service pack2 yra uirengini turiu ir net pora kartu kai reikejo buvau prisijungus su skirtingais telefonais prie kompo. o dabar gavau ta rakta suvedziau ir 6230i prisijungia prie toshibos ir poto labai greitai atsijungia ir parašo kad atsijunge o pakartotinai neišeina prijungti...dar turejau ta kabeli su pelyte kur visiems telefonams bet irgi jis gryba pjauna tai kartais pagauna ir jau dega sviesele kad sujungs ir poto dingsta... tai kaip dar prisijungt ir palaikyt ta ryšį... verysad.gif
mirksiux
Nusipirkau bluetoofą USB, vargstu jau kelias valandas, neina.... telefe rašo :prietaisų nerasta,..... kompe rašo, kad prisijungęs bluetoofas.....kas gali būt?
jolitka
Per bluetooth negaliu atsisiusti muzikos is kompo i tel. Nuotraukas atsisiunciu be problemu, o muzika - pradeda siustis, siuncia apie 30%, ir tada paraso "sending of file failed". Gal kas zinot, kame reikalas?
tiubeteika
QUOTE(jolitka @ 2008 10 22, 21:37)
Per bluetooth negaliu atsisiusti muzikos is kompo i tel. Nuotraukas atsisiunciu be problemu, o muzika - pradeda siustis, siuncia apie 30%, ir tada paraso "sending of file failed". Gal kas zinot, kame reikalas?
*

na dzniausia problema buna tame kad failas yra dideles talpos. Ispradziu failas siunciamas i pagrindine telefono atminti, tik veliau kai atsisiunti gali perkelti i kortele atminti (bent taip jau nokioje padaryta, nes failas sinciamas kaip sms zinute) sprendimo budai:
1.sumazinti falio dydi. Mobilius telefonai groja ne vien tik mp3 o ir kitokio formatus, dazniausia mob tel naudojami AAC ir kitokie. Tokiu formatu jie zymiai maziau uzima vietos.
2. apvalyk pagrindine atminti nereikalinga informacija.
3. jei nokia pas tave, tai prijungus mob prie kompo irasinek tiesia i atminties kortele.
Papildyta:
QUOTE(mirksiux @ 2008 10 10, 20:48)
Nusipirkau bluetoofą USB, vargstu jau kelias valandas, neina....  telefe rašo :prietaisų nerasta,..... kompe rašo, kad prisijungęs bluetoofas.....kas gali būt?
*

o kartais nepamirsai ijungti telefone BLUTAFA, ir telefone nustatyi kad ji galetu aptikti visi
marka100
nesuprantu kai pirkau kompa sake kad jame yra bluetooth,bet as niekur nerandu,per start nera,patarkit kas buvot su tuo susidure,kaip ji rast kaip aktivuot kad galeciau siustis muzika i telefona,beje maniskis nokia6300,ir cia maciau kad klause ar yra tas SP2,tai jis yra pas mane maciau,pasidalinkit kas mintim kam pavyko 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.