QUOTE(Džinė @ 2006 12 20, 23:14)
Šita pasaka l. atitinka temą, pati mintis taikli
O man ši labai graži ir tikrai atrodo kaip pasaka, ypač tas namelis
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9640 QUOTE(plonyte_linija @ 2006 12 21, 08:24) aha, man šita irgi labai patiko
jau prabalsavau ir tikiuosi jiems pasiseks,juk Šv.Kalėdos-stebuklų metas
vos nelikau nebalsavusi
mano balsai atiteko naujokelems (as taip manau) QUOTE(Matelyk @ 2006 12 21, 17:14) vos nelikau nebalsavusi mano balsai atiteko naujokelems (as taip manau) Nes aš irgi balsavau už nuoširdumą, mintį ir Kalėdų dvasią. O atlikimo sudėtingumas, technika kažkaip nusigrūdo į antrą planą - gal todėl, kad pati konkursui įdėjau patį pirmąjį savo darbelį Tiesiog niekad gyvenime nebuvau net atsidarius jokios programos, skirtos dirbti su nuotraukomis ar apveiksliukais, o vat užsispyriau per paskutinę naktį susikurti savo pasaką. QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 12 21, 20:49) Nes aš irgi balsavau už nuoširdumą, mintį ir Kalėdų dvasią. O atlikimo sudėtingumas, technika kažkaip nusigrūdo į antrą planą - gal todėl, kad pati konkursui įdėjau patį pirmąjį savo darbelį Tiesiog niekad gyvenime nebuvau net atsidarius jokios programos, skirtos dirbti su nuotraukomis ar apveiksliukais, o vat užsispyriau per paskutinę naktį susikurti savo pasaką. o as si karta balsavau uz tas, kurios tik atidarius konkurso lapa krito i aki ir nereikejo gilintis i kiekviena
O man patinka tos, kurios ne tik atviruke sukuria pasaką, bet ir šalia parašo atitibkamą pasakėlę
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 12 21, 19:49) na čia buvo gan nemažai komentuojama apie išbaigimus, profesionalumus ir t.t.t tai vat aš nežiūrėjau jokių ten super duper pribumbasų, o balsavau už nuoširdumą, už gerus norus ir bandymus. gal ir klystu, gal jos ir nenaujokėlės, bet bent jau darbeliai man pasirodi nuoširdžiausi QUOTE(Aurėja @ 2006 12 21, 09:39) Kadangi balsavimas baigsis 24 d. (sekmadienį), o prieš akis dar bus 2 šventinės 25-26 dienos, konkurso laimėtojus pasveikinsime 27 dieną, trečiadienį, ir apie prizų - CD Inga Valinskienė Brolių Grimų PASAKOS VAIKAMS - atsiėmimą taip pat parašysime jiems asmeniškai trečiadienį. Aišku Bet balsavimo rezultatus automatiškai parodys? ar irgi trečiadienio reiks laukti? - labai jau knieti sužinoti, ką tauta geriausiai įvertins QUOTE(Matelyk @ 2006 12 22, 18:12) na čia buvo gan nemažai komentuojama apie išbaigimus, profesionalumus ir t.t.t tai vat aš nežiūrėjau jokių ten super duper pribumbasų, o balsavau už nuoširdumą, už gerus norus ir bandymus. Išbaigimas ir profesionalumas (kas tai apskritai yra? Be to, tokių "super duper" ir nemačiau nė vienoje nuotraukoje
Vienas graziausiu foto konkursu - daug nuostabiu nuotrauku, net sunku isrinkt geriausias
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 22, 19:12) na čia buvo gan nemažai komentuojama apie išbaigimus, profesionalumus ir t.t.t tai vat aš nežiūrėjau jokių ten super duper pribumbasų, o balsavau už nuoširdumą, už gerus norus ir bandymus. gal ir klystu, gal jos ir nenaujokėlės, bet bent jau darbeliai man pasirodi nuoširdžiausi Manau su tais "super duper pribombasais " naujokeles butent ir persistenge. O gal ir klystu. Bet vistiek labai saunus konkursas. Ir labai smagu, kad mamos emesi kurybos. Nugaletojos turbut esam visos sitam konkurse
Na, aš nežinau. Man visai gražios nuotraukos taip Jūsų vadinamo perkrautos. Spalvingos, nuotaikingos, šmaikščios gal net ir juokingos. Man gražu daug veikėjų, daug herojų. Žinoma labai gražios ir tos rimtesnės. Manau, kad visos nuotraukos turi mintį, kitaip jos nebūtų pagamintos ir atsidūrusios šiame konkrse. Tik kieviena mes savaip suprantam, interpretuojam ir tai normalu
Linskmų švenčių m
O aš noriu palinkėti visoms, kad tos pasakos, kurias čia sukūrėte, pamalonintų jus ir realybėje
Sušilkim prie žmogiškumo - šv. Kalėdų laužo Ir tie, kurie liūdni, ir tie, kurie linksmi. Ir šilumos, lyg duonos atsikandę, Pabūkim linksmesni, pabūkim geresni. Paprasti, žinomi žodžiai, bet labai prasmingi... SU ŠVENTĖM
Tik kieviena mes savaip suprantam, interpretuojam ir tai normalu
Na va, laukiu aš tų rezultatų kaip kažin kas
Sveikinimai nugaletojams
Aciu kas balsavot uz mus
sveikinu nugalėtojus
Sveikiname nugaletojus
Taip pat dekojame ir uz mums skirtus balsus Su sv. Kaledom visas mamytes ir vaikucius
Visoms ačiū, kas balsavo už mus
Vakar vakare tik prabalsavau
Sveikinimai nugaletojams!!!
Sveikinimai laimėtojoms ir dalyvavusioms
man šita tokia miela buvo, už ją taip pat balsavau pasaka.. džiugu, kad užimė prizinę vietą..
ačiū, kas balsavote už mūsų pirmąjį bandymą "žaidžiant" pasaką. gerų švenčių.
Dekoju visiems balsavusiems uz mano angeliukus
Tai tikrai nuostabi dovana Kaledoms Graziu jums svenciu!
Sveikinam nugaletojas!!!
Aciu kad balsavote ir uz mus
Dideliausi sveikinimai prizininkams
Su šv. Kalėdom visus
Labai dėkojame už tokią puikią Kalėdinę dovaną.
QUOTE(grange @ 2006 12 24, 15:09) Sveikinimai laimėtojoms ir dalyvavusioms man šita tokia miela buvo, už ją taip pat balsavau pasaka.. džiugu, kad užimė prizinę vietą.. QUOTE(Rituxx @ 2006 12 25, 13:39) Dideliausi sveikinimai prizininkams Su šv. Kalėdom visus dėkui labai netikėtai tiek balsu surinkome nors teko ir nuotraukos originala patvirtinimui siusti, bet... nenuėjo viskas veltui dėkui dar karta
sveiknu nugaletojas,ikr geriu svenciu visiems
SVEIKINAME NUGALĖTOJUS!!!
"Matai, broli, kokių stebuklų būna..." ![]() "Danguje, ant debesėlio, Angeliukai du sėdėjo <...>" ![]() "Ko tik pasakose nebūna ![]() ir belkaa "Devyni nykštukai atneša į namus Kalėdas..." ![]() Sveikiname ir dėkojame už nuostabias fotopasakas! Laimėtojų laukia šaunūs prizai - CD "Brolių Grimų pasakos vaikams", sekamos Ingos Valinskienės ![]() ! Prizus atsiimti reikėtų per 3 mėnesius, apie tai atsiųsiu jums asmenines žinutes.
sveikinu nugalėtojas
mano favoritė pirmoj vietoj
Ačiū visiems, balsavusiems už mus, džiaugiuosi, kad patiko mūsų nuotraukytė
Ir mes norim padekoti. 9 nykstukai, kurie nese sv. Kaledas labai dziaugesi
|