Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdinė pasaka
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
** Svaja**
QUOTE(Džinė @ 2006 12 20, 23:14)
Taip, mažos rankytės su nykštuku į viršų reiškia, kad tu už tą nuotrauką prabalsavai mirksiukas.gif
*

doh.gif doh.gif doh.gif aisku biggrin.gif Aciu 4u.gif
plonyte_linija
Šita pasaka l. atitinka temą, pati mintis taikli 4u.gif
Aurėja

i 
Kadangi balsavimas baigsis 24 d. (sekmadienį), o prieš akis dar bus 2 šventinės  25-26 dienos,  konkurso laimėtojus pasveikinsime 27 dieną, trečiadienį, ir apie prizų - CD Inga Valinskienė “Brolių Grimų PASAKOS VAIKAMS” - atsiėmimą taip pat parašysime jiems asmeniškai trečiadienį.
Basanoškė
O man ši labai graži ir tikrai atrodo kaip pasaka, ypač tas namelis smile.gif Ypač patinka, kad labai primena šiemetinę žiemą - be sniego tongue.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9640
grange
QUOTE(plonyte_linija @ 2006 12 21, 08:24)
Šita pasaka l. atitinka temą, pati mintis taikli  4u.gif
*

aha, man šita irgi labai patiko thumbup.gif
awiux
jau prabalsavau ir tikiuosi jiems pasiseks,juk Šv.Kalėdos-stebuklų metas 4u.gif wub.gif
Matelyk
vos nelikau nebalsavusi biggrin.gif
mano balsai atiteko naujokelems (as taip manau) rolleyes.gif
Double Latte
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 21, 17:14)
vos nelikau nebalsavusi  biggrin.gif
mano balsai atiteko naujokelems (as taip manau)  rolleyes.gif

tongue.gif o iš ko taip nusprendei??? mirksiukas.gif

Nes aš irgi balsavau už nuoširdumą, mintį ir Kalėdų dvasią. O atlikimo sudėtingumas, technika kažkaip nusigrūdo į antrą planą - gal todėl, kad pati konkursui įdėjau patį pirmąjį savo darbelį ax.gif

Tiesiog niekad gyvenime nebuvau net atsidarius jokios programos, skirtos dirbti su nuotraukomis ar apveiksliukais, o vat užsispyriau per paskutinę naktį susikurti savo pasaką. doh.gif doh.gif visko buvo - ir sugadinau, ką padariusi ir padariau net nesupratusi kaip, bet mano pirmasis darbelis jau konkurse aciuks.gif
Stebukle
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 12 21, 20:49)
tongue.gif o iš ko taip nusprendei???  mirksiukas.gif

Nes aš irgi balsavau už nuoširdumą, mintį ir Kalėdų dvasią. O atlikimo sudėtingumas, technika kažkaip nusigrūdo į antrą planą - gal todėl, kad pati konkursui įdėjau patį pirmąjį savo darbelį  ax.gif

Tiesiog niekad gyvenime nebuvau net atsidarius jokios programos, skirtos dirbti su nuotraukomis ar apveiksliukais, o vat užsispyriau per paskutinę naktį susikurti savo pasaką.  doh.gif  doh.gif visko buvo - ir sugadinau, ką padariusi ir padariau net nesupratusi kaip, bet mano pirmasis darbelis jau konkurse aciuks.gif
*

o as si karta balsavau uz tas, kurios tik atidarius konkurso lapa krito i aki ir nereikejo gilintis i kiekviena cool.gif
Rugiliuke
O man patinka tos, kurios ne tik atviruke sukuria pasaką, bet ir šalia parašo atitibkamą pasakėlę 4u.gif
Matelyk
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 12 21, 19:49)
tongue.gif o iš ko taip nusprendei???  mirksiukas.gif
*

na čia buvo gan nemažai komentuojama apie išbaigimus, profesionalumus ir t.t.t
tai vat aš nežiūrėjau jokių ten super duper pribumbasų, o balsavau už nuoširdumą, už gerus norus ir bandymus.
gal ir klystu, gal jos ir nenaujokėlės, bet bent jau darbeliai man pasirodi nuoširdžiausi rolleyes.gif ir tų darbelių nebuvo tarp aptariamųjų ax.gif ir šiaip pastebėjau kad retai kada man patinka tos nuotraukos, kurios būna aptarinėjamos biggrin.gif
Double Latte
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 21, 09:39)
Kadangi balsavimas baigsis 24 d. (sekmadienį), o prieš akis dar bus 2 šventinės  25-26 dienos,  konkurso laimėtojus pasveikinsime 27 dieną, trečiadienį, ir apie prizų - CD Inga Valinskienė “Brolių Grimų PASAKOS VAIKAMS” - atsiėmimą taip pat parašysime jiems asmeniškai trečiadienį.

Aišku smartass.gif:
Bet balsavimo rezultatus automatiškai parodys? ar irgi trečiadienio reiks laukti? - labai jau knieti sužinoti, ką tauta geriausiai įvertins bigsmile.gif
elge
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 22, 18:12)
tai vat aš nežiūrėjau jokių ten super duper pribumbasų, o balsavau už nuoširdumą, už gerus norus ir bandymus.

Išbaigimas ir profesionalumas (kas tai apskritai yra? g.gif ) nereiškia super duper pribombasų mirksiukas.gif Man asmeniškai gražu tai, kas paprasta, aišku, neperkrauta, su mintim.
Be to, tokių "super duper" ir nemačiau nė vienoje nuotraukoje unsure.gif Kaip ir nemačiau nė vienos nenuoširdžios g.gif Manau, kad nuoširdžios yra visos, ar techniškai įmantriau, ar paprasčiau atliktos. Žmogus juk viską daro nuoširdžiai - ir kuria, ir džiaugiasi, ir pyksta, ir klysta nuoširdžiai tikėdamas tuo, ką daro smile.gif 4u.gif
violla
Vienas graziausiu foto konkursu - daug nuostabiu nuotrauku, net sunku isrinkt geriausias tongue.gif
nes
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 22, 19:12)

gal ir klystu, gal jos ir nenaujokėlės, bet bent jau darbeliai man pasirodi nuoširdžiausi  rolleyes.gif ir tų darbelių nebuvo tarp aptariamųjų  ax.gif ir šiaip pastebėjau kad retai kada  man patinka tos nuotraukos, kurios būna aptarinėjamos  biggrin.gif 

*

Manau su tais "super duper pribombasais " naujokeles butent ir persistenge. O gal ir klystu. Bet vistiek labai saunus konkursas. Ir labai smagu, kad mamos emesi kurybos.
Nugaletojos turbut esam visos sitam konkurse blush2.gif . biggrin.gif
Krisliukas
Na, aš nežinau. Man visai gražios nuotraukos taip Jūsų vadinamo perkrautos. Spalvingos, nuotaikingos, šmaikščios gal net ir juokingos. Man gražu daug veikėjų, daug herojų. Žinoma labai gražios ir tos rimtesnės. Manau, kad visos nuotraukos turi mintį, kitaip jos nebūtų pagamintos ir atsidūrusios šiame konkrse. Tik kieviena mes savaip suprantam, interpretuojam ir tai normalu biggrin.gif

Linskmų švenčių m 4u.gif
jėga
O aš noriu palinkėti visoms, kad tos pasakos, kurias čia sukūrėte, pamalonintų jus ir realybėje 4u.gif

Sušilkim prie žmogiškumo - šv. Kalėdų laužo
Ir tie, kurie liūdni, ir tie, kurie linksmi.
Ir šilumos, lyg duonos atsikandę,
Pabūkim linksmesni, pabūkim geresni.

Paprasti, žinomi žodžiai, bet labai prasmingi... ax.gif

SU ŠVENTĖM newyear.gif
nes
Tik kieviena mes savaip suprantam, interpretuojam ir tai normalu biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
voveraite1302
Na va, laukiu aš tų rezultatų kaip kažin kas lotuliukas.gif Pribalsavau ir perbalsavau ir dar kartą perbalsavau lotuliukas.gif Ech... Turbūt todėl, kad tai pirmas toks konkursas ir čia dalyvauja pirmas mano darbelis smile.gif Kiek prisikankinau, jau buvau bepradedanti keikti tą "fotošopą" doh.gif Bet staiga atėjo nušvitimas bigsmile.gif O dabar jau noriu tobulinti savo įgūdžius ax.gif
Stebukle
Sveikinimai nugaletojams 4u.gif
Aciu kas balsavot uz mus 4u.gif esu labai apsipatenkinus rezultatais thumbup.gif:
Atra
sveikinu nugalėtojus wub.gif pirmą vietą užėmė už kurią balsavau ax.gif
c-girl
Sveikiname nugaletojus thumbup.gif Pirma vieta taip ir jauciau, kad laimes si nuotrauka first.gif Labai thumbup.gif

Taip pat dekojame ir uz mums skirtus balsus ax.gif thumbup.gif

Su sv. Kaledom visas mamytes ir vaikucius newyear.gif 000054.gif
Samta0204
Visoms ačiū, kas balsavo už mus blush2.gif Linksmų švienčių 4u.gif
Nieko sau
Vakar vakare tik prabalsavau karsta.gif ir labai dziaugiuosi, jog 2 is 3 prabalsuotu nuotrauku uzeme prizines vietas....Valio prizininkams bis.gif bis.gif
*Nendria*
Sveikinimai nugaletojams!!! clap.gif clap.gif clap.gif
grange
Sveikinimai laimėtojoms ir dalyvavusioms 4u.gif visų nuotraukytės buvo vertos laimėjimo..
man šita tokia miela buvo, už ją taip pat balsavau pasaka.. džiugu, kad užimė prizinę vietą..
eegle
ačiū, kas balsavote už mūsų pirmąjį bandymą "žaidžiant" pasaką. gerų švenčių.
Rugiliuke
Dekoju visiems balsavusiems uz mano angeliukus 4u.gif
Tai tikrai nuostabi dovana Kaledoms thumbup.gif

Graziu jums svenciu! 4u.gif
** Svaja**
Sveikinam nugaletojas!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Aciu kad balsavote ir uz mus aciuks.gif 4u.gif
Rituxx
Dideliausi sveikinimai prizininkams clap.gif 4u.gif balsavau už 3 vietą užėmusią nuotraukytę thumbup.gif labai gražus atvirukas wub.gif ir ačiū kas balsavo už mus aciuks.gif aciuks.gif

Su šv. Kalėdom visus newyear.gif newyear.gif
Ode
Labai dėkojame už tokią puikią Kalėdinę dovaną. ax.gif 4u.gif
insk
QUOTE(grange @ 2006 12 24, 15:09)
Sveikinimai laimėtojoms ir dalyvavusioms  4u.gif  visų nuotraukytės buvo vertos laimėjimo..
man šita tokia miela buvo, už ją taip pat balsavau pasaka.. džiugu, kad užimė prizinę vietą..
*

QUOTE(Rituxx @ 2006 12 25, 13:39)
Dideliausi sveikinimai prizininkams  clap.gif  4u.gif balsavau už 3 vietą užėmusią nuotraukytę  thumbup.gif labai gražus atvirukas  wub.gif ir ačiū kas balsavo už mus  aciuks.gif  aciuks.gif

Su šv. Kalėdom visus  newyear.gif  newyear.gif
*

dėkui bigsmile.gif

labai netikėtai tiek balsu surinkome blush2.gif dėkui visiems balsavusiems wub.gif
nors teko ir nuotraukos originala patvirtinimui siusti, bet... nenuėjo viskas veltui bigsmile.gif
dėkui dar karta wub.gif
ŽuvelėNEauksinė
sveiknu nugaletojas,ikr geriu svenciu visiems 4u.gif
Aurėja
SVEIKINAME NUGALĖTOJUS!!! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

first.gif I-ąją vietą laimėjo Odes Kalėdinė fotopasaka:
"Matai, broli, kokių stebuklų būna..."

user posted image

second.gif II-ąją vietą laimėjo Rugiliukes sukurta fotopasaka
"Danguje, ant debesėlio,
Angeliukai du sėdėjo <...>"

user posted image

third.gif III-ąją vietą laimėjo ir dalijasi net 2 Kalėdinių fotopasakų autorės - insk
"Ko tik pasakose nebūna smile.gif "

user posted image

ir belkaa
"Devyni nykštukai atneša į namus Kalėdas..."

user posted image

Sveikiname ir dėkojame už nuostabias fotopasakas!

Laimėtojų laukia šaunūs prizai - CD "Brolių Grimų pasakos vaikams", sekamos Ingos Valinskienės
user posted image

! Prizus atsiimti reikėtų per 3 mėnesius, apie tai atsiųsiu jums asmenines žinutes.
TOTEMA
thumbup.gif KONKURSAS thumbup.gif
Matelyk
sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif
mano favoritė pirmoj vietoj clap.gif clap.gif
Veitė
Ačiū visiems, balsavusiems už mus, džiaugiuosi, kad patiko mūsų nuotraukytė wub.gif
belkaa
Ir mes norim padekoti. 9 nykstukai, kurie nese sv. Kaledas labai dziaugesi wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.