Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdinė pasaka
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
mama22
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 18:04)
Tai apie tai ir kalbėkit, o ne apie vaiko akis. Pradėkit dar diskutuot kieno kojos kreivos, ausys atlėpusios...

Šiaip, aš čia nei prie ko. Ne mano ta nuotrauka ir to vaiko nepažįstu, bet pasisakymai kai kurių žmogiškai užkliuvo ax.gif
*

na nemanau, kad tos vaiko akys tokios, tik nuotraukoje taip isejo, bet as asmeniskai tada kita foto buciau panaudojus blush2.gif na gerai, as nebesikabinesiu prie to...
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:04)
taigi pasaku visokiu buna bigsmile.gif
*

cia gi kaledu pasaka mirksiukas.gif man asmeniskai tai labai grazi pasaka turetu but, silta blush2.gif
Stebukle
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 18:13)
Tai jau tikrai... Ypač kai vaikas neklauso, tokias pasakas vaikams pasakoja tėveliai...
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
she
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 17:04)
Tai apie tai ir kalbėkit, o ne apie vaiko akis. Pradėkit dar diskutuot kieno kojos kreivos, ausys atlėpusios...

Šiaip, aš čia nei prie ko. Ne mano ta nuotrauka ir to vaiko nepažįstu, bet pasisakymai kai kurių žmogiškai užkliuvo ax.gif
*

atsiprasau, bet cia maketavimo subtilybes, jau kaip pateiksi taip ir bus. tikiu, kad naturoje sio vaikelio akutes pasakiskai grazios mirksiukas.gif

QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 17:04)
taigi pasaku visokiu buna bigsmile.gif
*

tada truputi pavadinimas netinka g.gif
Stebukle
Matet, dar vienas fotokonkursas thumbup.gif:
** Svaja**
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 18:13)
Tai jau tikrai... Ypač kai vaikas neklauso, tokias pasakas vaikams pasakoja tėveliai...
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tokiu net nesukursi ir neparosdysi lotuliukas.gif
Man patinka si
user posted image
Gervela
Labai išradingos ir kūrybingos mamytės wub.gif O tokie konkursai puiki proga patobulinti darbo kompiuteriu įgūdžius biggrin.gif
--------
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:19)
Matet, dar vienas fotokonkursas thumbup.gif:
*

Aga, turėtų būti įdomus rolleyes.gif
Kaip kokia bezdžioniukų diskoteka (būdavo tokios mano jaunystėje laugh.gif )
Stebukle
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 18:27)
Aga, turėtų būti įdomus rolleyes.gif
Kaip kokia bezdžioniukų diskoteka (būdavo tokios mano jaunystėje laugh.gif )
*

Mano jaunystej irgi hihihi.gif
** Svaja**
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:31)
Mano jaunystej irgi hihihi.gif
*

blink.gif o daba senatve ania user posted image tada mano laikais dar nieko nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rustė
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 16:59)
nu man asmeniskai jos kaip is siaubo filmo atrodo, todel ir prikibau  blush2.gif
*

aš manau, jei būtų ta nuotrauka spalvota visai kitaip atrodytų, šiaip siužetas visai fainas rolleyes.gif

man šitas konkursas patinka dar ir tuo, kad nuotraukų griūties nebus.
bus lengviau išsirinkti favoritus mirksiukas.gif
Mėnulio duktė
Padėkite man, mamytės, aš nerandu, kur galėčiau pamatyti nuotraukas doh.gif
blush2.gif
elge
QUOTE(she @ 2006 12 05, 17:09)
tik del ribos tarp atviruko ir pasakos manau cia dar bus pilna gincu  mirksiukas.gif , kas sake, kad atviruku siuzete nebuna pasakos? o is kitos puses pasaka, tai nereiskia, kad tai tik daug personazu ir "fejerverku"... 

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Tai ir norėjau pasakyti biggrin.gif

Kažkas komentuodami nuotrauką su kiškiu kalbėjo, kad per daug panašu į atviruką - bet ten yra mintis, siužetas.

O kai kurios nuotraukos, kurios labiau pretenduoja į pasakas, yra truputį perkrautos per daug spalvingais veikėjais 4u.gif Saldu rolleyes.gif

O dėl tų akių tai net nesupratau iš pradžių, apie ką šnekat, nes ta nuotrauka man nelabai priimtina dėl kitų priežasčių - mažo vaiko veidas įpaišytas į didesnio kūną schmoll.gif Panašiai, kaip paveiksluose būdavo vaizduojamas kūdikėlis Jėzus - kūdikio veidu ir neproporcingai dideliu kūnu unsure.gif Juk išsaugoti mintį ir nupaišyti angeliuką buvo galima ir iš originalios vaiko nuotraukos mirksiukas.gif
Stebukle
QUOTE(zirafos sese @ 2006 12 05, 19:51)
Padėkite man, mamytės, aš nerandu, kur galėčiau pamatyti nuotraukas  doh.gif 
blush2.gif
*

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...09c5e97a760d3a6
Mėnulio duktė
Ačiū, Stebukle 4u.gif thumbup.gif
lempecka
vienintele kol as matau nenuobodzia nuotrauka ,tai kur tevai su ragais lotuliukas.gif ,o kitos labai jau vienodos ,tiesiog nieko isskirtinio
Na bet dar nevakaras ax.gif
Kristin
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 05, 17:23)

Man patinka si
user posted image
*

QUOTE(lempecka @ 2006 12 05, 19:54)
vienintele kol as matau nenuobodzia nuotrauka ,tai kur tevai su ragais  lotuliukas.gif  ,o kitos labai jau vienodos ,tiesiog nieko isskirtinio
Na bet dar nevakaras  ax.gif
*

MAn sitos dvi nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ungrida
man labai patiko vaikiukas uz lango toks mielas .ir visos kitos nuotraukytes idomios gaila as nemoku padaryt tokiu savo leliuko
v*i*j*a
QUOTE(GELALA @ 2006 12 05, 14:44)
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9394 man sita faina ,linksmuoliska ,ir tie nykstukeliai tokie  wub.gif
*

man sita pati graziauia wub.gif wub.gif wub.gif
mama22
o bigsmile.gif nauju foto atsirado bigsmile.gif ir angelas dingo blush2.gif
** Svaja**
QUOTE(mama22 @ 2006 12 06, 12:02)
bigsmile.gif nauju foto atsirado  bigsmile.gif ir angelas dingo  blush2.gif
*

Aha jau daugeja ,kaskas sake nebus antpludzio ...nu nu ziuresim biggrin.gif biggrin.gif

Mamyte gal kita ides wub.gif ,nors manau kad labai nemalonu kaip tavo foto apkalba ne is geros puses verysad.gif ,as asmeniskai nekreipciau demesio i kritika cool.gif
mama22
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 06, 12:11)
Aha jau daugeja ,kaskas sake nebus antpludzio ...nu nu ziuresim  biggrin.gif  biggrin.gif

Mamyte gal kita ides  wub.gif ,nors  manau kad labai nemalonu kaip tavo foto  apkalba  ne is geros puses verysad.gif ,as asmeniskai  nekreipciau demesio i kritika  cool.gif
*

na kritika nera malonu, bet tai suteikia sansa pasitaisyti, pasitobulinti mirksiukas.gif
lempecka
na nezinau jei pradetu aptarinet mano vaiko isvaizda tipo blink.gif ,tai tikrai noras dingtu det fotkes
Pigalica
Man asmeniškai angelas patiko, o mamytei siūlyčiau tik pakoreguoti akis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
mama22
QUOTE(valiute @ 2006 12 06, 12:52)
Man asmeniškai angelas patiko, o mamytei siūlyčiau tik pakoreguoti akis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pigalica
Man dar šita patinka, bet ji labiau į atviruką panaši
Faina
lempecka
QUOTE(valiute @ 2006 12 06, 13:46)
Man dar šita patinka, bet ji labiau į atviruką panaši
Faina
*

drinks_cheers.gif sita verta demesio rolleyes.gif
elge
Man visai patinka, kaip išreikšta šitos nuotraukėlės mintis - žiburiukai aplink varlytę ir veidukas, ryškėjantis fone:
http://www.supermama.lt/foto/photos/0061_0009433.jpg
Tikrai matai, kaip vyksta stebuklas thumbup.gif
Bet... Be to, kad ji galėtų būti truputį kalėdiškesnė, man labiau norėtųsi tokioje nuotraukėlėje matyti mamytę ir tėvelį, o ne tokio amžiaus vaikus blush2.gif
Tikriausiai tai skonio reikalas, bet man asmeniškai nemiela, kai iš vaikų truputį per anksti daromi suaugę unsure.gif
Na bet čia dar, sakyčiau, nuosaikus variantas 4u.gif

Šitoje nuotraukoje Sniego karalienės įvaizdis man visiškai nedera su vaikiška vaizduote unsure.gif
http://www.supermama.lt/foto/photos/0061_0009435.jpg
Sorry 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O dėl kritikos... Puikiai įsivaizduoju, kaip skaudu ir apmaudu, kai sudedi į darbelį tiek meilės, ir tiek išmanymo, kiek turi, paskui išgirsti, kad tai, kas tau atrodo gražu, kitiems atrodo neverta dėmesio 4u.gif Na, bet tai juk konkursas, o čia - aptarimų, o ne pagyrimų tema, tad nereikia užsigauti išgirdus ir kritiškų pastabų. Aišku, jeigu ta kritika neužgauli ir taikoma ne asmeninėms savybėms, o nuotraukoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kutuliukas
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 14:16)
Tikriausiai tai skonio reikalas, bet man asmeniškai nemiela, kai iš vaikų truputį per anksti daromi suaugę  unsure.gif 
*

Pala, o pasakos vaikams tinka ar ne? bigsmile.gif Negi niekad būdama vaiku nesvajojai būt princese ? O kai vaikai mamas su tėčiais žaidžia (būtent žaidžia tongue.gif ) irgi per anksti suaugusiais daromi?
kristina-buziene
Manau si paskaite super thumbup.gif ....Pries ja nieko pries as neturiu..... wub.gif
user posted image
Dar labai grazu sitie vaizdeliai..... wub.gif
user posted image wub.gif
user posted image
elge
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 14:27)
Pala, o pasakos vaikams tinka ar ne?  bigsmile.gif Negi niekad būdama vaiku nesvajojai būt princese ? O kai vaikai mamas su tėčiais žaidžia (būtent žaidžia  tongue.gif ) irgi per anksti suaugusiais daromi?

Pasakos - tinka biggrin.gif
Bet manau, kad tai, ką vaikai žaidžia, žaisdami imituoja, ir ką jie svajoja, kaip jie tai supranta yra skirtingi dalykai. Ir dar kitas dalykas yra tai, kokius įvaizdžius jiems kuriame mes, kokias jų svajones mes jiems pripaišome mirksiukas.gif 4u.gif
Sapokliaka
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 15:16)

O dėl kritikos... Puikiai įsivaizduoju, kaip skaudu ir apmaudu, kai sudedi į darbelį tiek meilės, ir tiek išmanymo, kiek turi, paskui išgirsti, kad tai, kas tau atrodo gražu, kitiems atrodo neverta dėmesio
  4u.gif  Na, bet tai juk konkursas, o čia - aptarimų, o ne pagyrimų tema, tad nereikia užsigauti išgirdus ir kritiškų pastabų. Aišku, jeigu ta kritika neužgauli ir taikoma ne asmeninėms savybėms, o nuotraukoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Visada yra iseitis - bijai kritikos - nedek nuotraukos mirksiukas.gif
Ir jei jau nuotrauka labai kritikuoja, vadinasi:
1. Mamytes grozio supratimas stipriai kitoks lotuliukas.gif
2. Per mazai padirbeta
3. Pasirinkta negera foto

Bet cia dzin smile.gif

Dabar kol kas matau tik viena labai labai grazia nuotraukyte :

user posted image
mama22
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 12 06, 17:34)
*Visada yra iseitis - bijai kritikos - nedek nuotraukos  mirksiukas.gif
Ir jei jau nuotrauka labai kritikuoja, vadinasi:
1.  Mamytes grozio supratimas stipriai kitoks  lotuliukas.gif
2. Per mazai padirbeta
3. Pasirinkta negera foto

Bet cia dzin smile.gif

**Dabar kol kas matau tik viena labai labai grazia nuotraukyte :

user posted image
*

* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

** man ji irgi labai grazi, bet man labiau atviruka primena 4u.gif
Sapokliaka
Dar va grazia radau (tai jau dvi smile.gif )

user posted image

Graziai mazylis miega, rankytes taip sudetos..... wub.gif wub.gif
Kutuliukas
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 16:32)
Ir dar kitas dalykas yra tai, kokius įvaizdžius jiems kuriame mes, kokias jų svajones mes jiems pripaišome  mirksiukas.gif  4u.gif
*

Ai tingiu komentuot...Kiekvienas sprendžiam pagal savo sugedimo laipsnį tsakant. Aš pvz. asmeniškai vaikystėj galvodavau ir apie princus ir dar daržely simpatiją turėjau tongue.gif Niekas kažkokia besarmate nelaikė. Nes ir vaikai myli (kitus vaikus irgi)ir ilgisi, tik prie to nereikia savo suaugėliškos meilės sampratos pripaišyt ir viskas bus ok . Ji nėra rezervuota tik mamoms ir tėčiams. Tiek ta tema. smile.gif
O šiame konkurse viskas pripaišyta. Kalėdų senis irgi suaugęs personažas, bet nekliūva biggrin.gif

Man kol kas pati pačiausia ta kurią jau ir minėjau
user posted image
c-girl
Man thumbup.gif mintis
user posted image
Labai labai wub.gif
GieNa
Pakritikuokit sita
<...>
jei ka cia pirmasis blynas dailinant fotkes su kompu blush2.gif
Kutuliukas
Ei savo fotkių rodyt pagal taisykles čia negalima rodyt, čia tik aptariame esančias konkurse ir viskas. Nesipasakodami kuri mano, tavo ar kažkieno kito, kad būtų kuo mažiau šališkumo balsuojant.
GieNa
o dieve atsiprasau, is kur man zinot
elge
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 17:24)
Nes ir vaikai myli (kitus vaikus irgi)ir ilgisi, tik prie to nereikia savo suaugėliškos meilės sampratos pripaišyt ir viskas bus ok .  Ji nėra rezervuota tik mamoms ir tėčiams. Tiek ta tema. smile.gif

Neprieštarauju biggrin.gif 4u.gif Minėtoje nuotraukytėje į šią temą žiūrima vaikų akimis ir subtiliai, susiejant su pasaka, taigi čia dar viskas ok biggrin.gif

QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 17:24)
O šiame konkurse viskas pripaišyta.

Turėjau omenyje žodį "primesti" ax.gif Bet ir čia viskas tvarkoj - ką primetame, tą pripaišome tongue.gif Juokauju 4u.gif
Kutuliukas
QUOTE(babuliaa @ 2006 12 06, 18:33)
o dieve atsiprasau, is kur man zinot
*

Pirmoje žinutėje yra nuoroda į bendras fotokonkursų taisykles, rods 11 taisyklė. 4u.gif
GieNa
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 19:38)
Pirmoje žinutėje yra nuoroda į bendras fotokonkursų taisykles, rods 11 taisyklė.  4u.gif
*

nu tada pasalinkit ta nuotrauka, neperskaicau, nusizengiau doh.gif
Džinė
QUOTE(babuliaa @ 2006 12 06, 19:53)
nu tada pasalinkit ta nuotrauka, neperskaicau, nusizengiau doh.gif
*

doh.gif teks tau ją keisti
GieNa
ai sudalyvausiu kitam konkurse kada nors, tiek to irnesakyk.gif
nuo zioplumo vaistu ner biggrin.gif
Aurėja
QUOTE(babuliaa @ 2006 12 06, 19:35)
ai sudalyvausiu kitam konkurse kada nors, tiek to irnesakyk.gif
nuo zioplumo vaistu ner biggrin.gif
*

gaila, kad taip išėjo, bet labai kviečiame sudalyvauti su kita nuotrauka-pasaka. Juk laiko dar yra. Galbūt ji bus dar šaunesnė ir laimės mažyliui šventinį prizą mirksiukas.gif
O visas taisykles rasite va čia:
Krisliukas
Man kiekviena pasaka-nuotrauka yra savotiškai graži. Žinoma kai kurios neatitinka šios temos pavadinimo, tiesiog padarytas labai gražus atvirukas. Šį konkursą aš įsivaizduoju taip, kad būtent nuotraukoje turi atsispindėti pasakos motyvai, kažkoks fragmentas iš pasakos, arba dominuoti pasakos veikėjai. Šioje temoje norisi spalvingumo, mažiau rimtumo, daugiau šmaikštumo. Arba, kitaip sakant, vaikas turi atsidurti pasakoje, tarp pasakos personažų.... Man asmeniškai labiau patinka splavingos nuotraukos. Pvz. ši
user posted image
arba ši
user posted image

Nuotrauka kur mergytė laiko varlytę labai graži ir gal būt atspindi pasaką, bet ji man nedvelkia Kaledomis.
Man patinka kai nuotraukose, kaip Jūs rašot, yra ,,saldumo". Manau, kad šioje temoje to ,,saldumo" tikrai negali būti per daug. Jau vien tik žodis pasaka-saldus.
rolleyes.gif
mama22
QUOTE(Krisliukas @ 2006 12 06, 23:12)
Man kiekviena pasaka-nuotrauka yra savotiškai graži. Žinoma kai kurios neatitinka šios temos pavadinimo, tiesiog padarytas labai gražus atvirukas. Šį konkursą aš įsivaizduoju taip, kad būtent nuotraukoje turi atsispindėti pasakos motyvai, kažkoks fragmentas iš pasakos, arba dominuoti pasakos veikėjai. Šioje temoje norisi spalvingumo, mažiau rimtumo, daugiau šmaikštumo. Arba, kitaip sakant, vaikas turi atsidurti pasakoje, tarp pasakos personažų.... Man asmeniškai labiau patinka splavingos nuotraukos. Pvz. ši
user posted image
arba ši
user posted image

Nuotrauka kur mergytė laiko varlytę labai graži ir gal būt atspindi pasaką, bet ji man nedvelkia Kaledomis.
Man patinka kai nuotraukose, kaip Jūs rašot, yra ,,saldumo". Manau, kad šioje temoje to ,,saldumo" tikrai negali būti per daug. Jau vien tik žodis pasaka-saldus.
rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pati nebuciau geriau parasius 4u.gif
murzinyte
Labai gražios nuotraukytės smile.gif Tiks nelabai suprantu ar čia "pasakos" ar atviruko konkursas doh.gif 4u.gif
rozinee
Bandysiu ir as gaudyt vaizdelius smile.gif
mama22
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 06, 23:48)
Labai gražios nuotraukytės  smile.gif Tiks nelabai suprantu ar čia "pasakos" ar atviruko konkursas  doh.gif  4u.gif
*

konkursas tai pasakos, bet nemazai mano nuomone atviruku pateko 4u.gif vaikutis tarp keliu snaigiu ir tai jau pasaka g.gif nemanau 4u.gif

pvz sitos nuotraukytes man tikrai labai grazios, bet mano nuomone neatitinka temos. tai toli grazu ne pasakos 4u.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9423

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9412

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9415

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9424

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9401

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9402
Gitatuka
4u.gif ...pagaminau viena nuotraukyte, bet...dabar ziuriu i ja ir nesuprantu ar cia pasaka ar atvirukas g.gif ....... blush2.gif gerai, kad pirmiausiai pasiskaiciau doh.gif ... visgi reikia perdaryti nuotrauka, kad atitiktu konkurso pavadinima.....apsizioplinau doh.gif ...maniau, kad tikrai reikia atviruko blink.gif ..ech...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.