QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 18:04) Tai apie tai ir kalbėkit, o ne apie vaiko akis. Pradėkit dar diskutuot kieno kojos kreivos, ausys atlėpusios... Šiaip, aš čia nei prie ko. Ne mano ta nuotrauka ir to vaiko nepažįstu, bet pasisakymai kai kurių žmogiškai užkliuvo  na nemanau, kad tos vaiko akys tokios, tik nuotraukoje taip isejo, bet as asmeniskai tada kita foto buciau panaudojus  na gerai, as nebesikabinesiu prie to... QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:04) taigi pasaku visokiu buna  cia gi kaledu pasaka  man asmeniskai tai labai grazi pasaka turetu but, silta
Stebukle
2006 12 05, 17:10
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 18:13) Tai jau tikrai... Ypač kai vaikas neklauso, tokias pasakas vaikams pasakoja tėveliai...
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 17:04) Tai apie tai ir kalbėkit, o ne apie vaiko akis. Pradėkit dar diskutuot kieno kojos kreivos, ausys atlėpusios... Šiaip, aš čia nei prie ko. Ne mano ta nuotrauka ir to vaiko nepažįstu, bet pasisakymai kai kurių žmogiškai užkliuvo  atsiprasau, bet cia maketavimo subtilybes, jau kaip pateiksi taip ir bus. tikiu, kad naturoje sio vaikelio akutes pasakiskai grazios QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 17:04) taigi pasaku visokiu buna  tada truputi pavadinimas netinka
Stebukle
2006 12 05, 17:19
Matet, dar vienas fotokonkursas  :
** Svaja**
2006 12 05, 17:23
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 18:13) Tai jau tikrai... Ypač kai vaikas neklauso, tokias pasakas vaikams pasakoja tėveliai...  tokiu net nesukursi ir neparosdysi Man patinka si
Gervela
2006 12 05, 17:26
Labai išradingos ir kūrybingos mamytės  O tokie konkursai puiki proga patobulinti darbo kompiuteriu įgūdžius
--------
2006 12 05, 17:27
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:19) Matet, dar vienas fotokonkursas  : Aga, turėtų būti įdomus Kaip kokia bezdžioniukų diskoteka (būdavo tokios mano jaunystėje  )
Stebukle
2006 12 05, 17:31
QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 18:27) Aga, turėtų būti įdomus Kaip kokia bezdžioniukų diskoteka (būdavo tokios mano jaunystėje  ) Mano jaunystej irgi
** Svaja**
2006 12 05, 17:58
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:31) Mano jaunystej irgi   o daba senatve ania  tada mano laikais dar nieko nebuvo
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 16:59) nu man asmeniskai jos kaip is siaubo filmo atrodo, todel ir prikibau  aš manau, jei būtų ta nuotrauka spalvota visai kitaip atrodytų, šiaip siužetas visai fainas man šitas konkursas patinka dar ir tuo, kad nuotraukų griūties nebus. bus lengviau išsirinkti favoritus
Mėnulio duktė
2006 12 05, 18:51
Padėkite man, mamytės, aš nerandu, kur galėčiau pamatyti nuotraukas
QUOTE(she @ 2006 12 05, 17:09) tik del ribos tarp atviruko ir pasakos manau cia dar bus pilna gincu  , kas sake, kad atviruku siuzete nebuna pasakos? o is kitos puses pasaka, tai nereiskia, kad tai tik daug personazu ir "fejerverku"... Visiškai sutinku  Tai ir norėjau pasakyti Kažkas komentuodami nuotrauką su kiškiu kalbėjo, kad per daug panašu į atviruką - bet ten yra mintis, siužetas. O kai kurios nuotraukos, kurios labiau pretenduoja į pasakas, yra truputį perkrautos per daug spalvingais veikėjais  Saldu O dėl tų akių tai net nesupratau iš pradžių, apie ką šnekat, nes ta nuotrauka man nelabai priimtina dėl kitų priežasčių - mažo vaiko veidas įpaišytas į didesnio kūną  Panašiai, kaip paveiksluose būdavo vaizduojamas kūdikėlis Jėzus - kūdikio veidu ir neproporcingai dideliu kūnu  Juk išsaugoti mintį ir nupaišyti angeliuką buvo galima ir iš originalios vaiko nuotraukos
Stebukle
2006 12 05, 19:00
QUOTE(zirafos sese @ 2006 12 05, 19:51) Padėkite man, mamytės, aš nerandu, kur galėčiau pamatyti nuotraukas  http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...09c5e97a760d3a6
Mėnulio duktė
2006 12 05, 19:03
Ačiū, Stebukle
lempecka
2006 12 05, 19:54
vienintele kol as matau nenuobodzia nuotrauka ,tai kur tevai su ragais  ,o kitos labai jau vienodos ,tiesiog nieko isskirtinio Na bet dar nevakaras
Kristin
2006 12 05, 22:37
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 05, 17:23) Man patinka si  QUOTE(lempecka @ 2006 12 05, 19:54) vienintele kol as matau nenuobodzia nuotrauka ,tai kur tevai su ragais  ,o kitos labai jau vienodos ,tiesiog nieko isskirtinio Na bet dar nevakaras  MAn sitos dvi nuotraukos
ungrida
2006 12 06, 00:25
man labai patiko vaikiukas uz lango toks mielas .ir visos kitos nuotraukytes idomios gaila as nemoku padaryt tokiu savo leliuko
v*i*j*a
2006 12 06, 00:42
QUOTE(GELALA @ 2006 12 05, 14:44) http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9394 man sita faina ,linksmuoliska ,ir tie nykstukeliai tokie  man sita pati graziauia
o  nauju foto atsirado  ir angelas dingo
** Svaja**
2006 12 06, 11:11
QUOTE(mama22 @ 2006 12 06, 12:02) o  nauju foto atsirado  ir angelas dingo  Aha jau daugeja ,kaskas sake nebus antpludzio ...nu nu ziuresim Mamyte gal kita ides  ,nors manau kad labai nemalonu kaip tavo foto apkalba ne is geros puses  ,as asmeniskai nekreipciau demesio i kritika
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 06, 12:11) Aha jau daugeja ,kaskas sake nebus antpludzio ...nu nu ziuresim Mamyte gal kita ides  ,nors manau kad labai nemalonu kaip tavo foto apkalba ne is geros puses  ,as asmeniskai nekreipciau demesio i kritika  na kritika nera malonu, bet tai suteikia sansa pasitaisyti, pasitobulinti
lempecka
2006 12 06, 11:35
na nezinau jei pradetu aptarinet mano vaiko isvaizda tipo  ,tai tikrai noras dingtu det fotkes
Pigalica
2006 12 06, 11:52
Man asmeniškai angelas patiko, o mamytei siūlyčiau tik pakoreguoti akis ir viskas bus gerai
QUOTE(valiute @ 2006 12 06, 12:52) Man asmeniškai angelas patiko, o mamytei siūlyčiau tik pakoreguoti akis ir viskas bus gerai 
Pigalica
2006 12 06, 12:46
Man dar šita patinka, bet ji labiau į atviruką panaši Faina
lempecka
2006 12 06, 13:42
QUOTE(valiute @ 2006 12 06, 13:46) Man dar šita patinka, bet ji labiau į atviruką panaši Faina  sita verta demesio
Man visai patinka, kaip išreikšta šitos nuotraukėlės mintis - žiburiukai aplink varlytę ir veidukas, ryškėjantis fone: http://www.supermama.lt/foto/photos/0061_0009433.jpgTikrai matai, kaip vyksta stebuklas Bet... Be to, kad ji galėtų būti truputį kalėdiškesnė, man labiau norėtųsi tokioje nuotraukėlėje matyti mamytę ir tėvelį, o ne tokio amžiaus vaikus Tikriausiai tai skonio reikalas, bet man asmeniškai nemiela, kai iš vaikų truputį per anksti daromi suaugę Na bet čia dar, sakyčiau, nuosaikus variantas Šitoje nuotraukoje Sniego karalienės įvaizdis man visiškai nedera su vaikiška vaizduote http://www.supermama.lt/foto/photos/0061_0009435.jpgSorry O dėl kritikos... Puikiai įsivaizduoju, kaip skaudu ir apmaudu, kai sudedi į darbelį tiek meilės, ir tiek išmanymo, kiek turi, paskui išgirsti, kad tai, kas tau atrodo gražu, kitiems atrodo neverta dėmesio  Na, bet tai juk konkursas, o čia - aptarimų, o ne pagyrimų tema, tad nereikia užsigauti išgirdus ir kritiškų pastabų. Aišku, jeigu ta kritika neužgauli ir taikoma ne asmeninėms savybėms, o nuotraukoms
Kutuliukas
2006 12 06, 14:27
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 14:16) Tikriausiai tai skonio reikalas, bet man asmeniškai nemiela, kai iš vaikų truputį per anksti daromi suaugę Pala, o pasakos vaikams tinka ar ne?  Negi niekad būdama vaiku nesvajojai būt princese ? O kai vaikai mamas su tėčiais žaidžia (būtent žaidžia  ) irgi per anksti suaugusiais daromi?
kristina-buziene
2006 12 06, 14:58
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 14:27) Pala, o pasakos vaikams tinka ar ne?  Negi niekad būdama vaiku nesvajojai būt princese ? O kai vaikai mamas su tėčiais žaidžia (būtent žaidžia  ) irgi per anksti suaugusiais daromi? Pasakos - tinka Bet manau, kad tai, ką vaikai žaidžia, žaisdami imituoja, ir ką jie svajoja, kaip jie tai supranta yra skirtingi dalykai. Ir dar kitas dalykas yra tai, kokius įvaizdžius jiems kuriame mes, kokias jų svajones mes jiems pripaišome
Sapokliaka
2006 12 06, 16:34
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 15:16) O dėl kritikos... Puikiai įsivaizduoju, kaip skaudu ir apmaudu, kai sudedi į darbelį tiek meilės, ir tiek išmanymo, kiek turi, paskui išgirsti, kad tai, kas tau atrodo gražu, kitiems atrodo neverta dėmesio  Na, bet tai juk konkursas, o čia - aptarimų, o ne pagyrimų tema, tad nereikia užsigauti išgirdus ir kritiškų pastabų. Aišku, jeigu ta kritika neužgauli ir taikoma ne asmeninėms savybėms, o nuotraukoms  Visada yra iseitis - bijai kritikos - nedek nuotraukos Ir jei jau nuotrauka labai kritikuoja, vadinasi: 1. Mamytes grozio supratimas stipriai kitoks 2. Per mazai padirbeta 3. Pasirinkta negera foto Bet cia dzin  Dabar kol kas matau tik viena labai labai grazia nuotraukyte :
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 12 06, 17:34) *Visada yra iseitis - bijai kritikos - nedek nuotraukos Ir jei jau nuotrauka labai kritikuoja, vadinasi: 1. Mamytes grozio supratimas stipriai kitoks 2. Per mazai padirbeta 3. Pasirinkta negera foto Bet cia dzin  **Dabar kol kas matau tik viena labai labai grazia nuotraukyte :  * ** man ji irgi labai grazi, bet man labiau atviruka primena
Sapokliaka
2006 12 06, 16:49
Dar va grazia radau (tai jau dvi  )  Graziai mazylis miega, rankytes taip sudetos.....
Kutuliukas
2006 12 06, 17:24
QUOTE(elge @ 2006 12 06, 16:32) Ir dar kitas dalykas yra tai, kokius įvaizdžius jiems kuriame mes, kokias jų svajones mes jiems pripaišome  Ai tingiu komentuot...Kiekvienas sprendžiam pagal savo sugedimo laipsnį tsakant. Aš pvz. asmeniškai vaikystėj galvodavau ir apie princus ir dar daržely simpatiją turėjau  Niekas kažkokia besarmate nelaikė. Nes ir vaikai myli (kitus vaikus irgi)ir ilgisi, tik prie to nereikia savo suaugėliškos meilės sampratos pripaišyt ir viskas bus ok . Ji nėra rezervuota tik mamoms ir tėčiams. Tiek ta tema.  O šiame konkurse viskas pripaišyta. Kalėdų senis irgi suaugęs personažas, bet nekliūva  Man kol kas pati pačiausia ta kurią jau ir minėjau
Pakritikuokit sita <...> jei ka cia pirmasis blynas dailinant fotkes su kompu
Kutuliukas
2006 12 06, 18:30
Ei savo fotkių rodyt pagal taisykles čia negalima rodyt, čia tik aptariame esančias konkurse ir viskas. Nesipasakodami kuri mano, tavo ar kažkieno kito, kad būtų kuo mažiau šališkumo balsuojant.
o dieve atsiprasau, is kur man zinot
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 17:24) Nes ir vaikai myli (kitus vaikus irgi)ir ilgisi, tik prie to nereikia savo suaugėliškos meilės sampratos pripaišyt ir viskas bus ok . Ji nėra rezervuota tik mamoms ir tėčiams. Tiek ta tema.  Neprieštarauju  Minėtoje nuotraukytėje į šią temą žiūrima vaikų akimis ir subtiliai, susiejant su pasaka, taigi čia dar viskas ok QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 17:24) O šiame konkurse viskas pripaišyta. Turėjau omenyje žodį "primesti"  Bet ir čia viskas tvarkoj - ką primetame, tą pripaišome  Juokauju
Kutuliukas
2006 12 06, 18:38
QUOTE(babuliaa @ 2006 12 06, 18:33) o dieve atsiprasau, is kur man zinot Pirmoje žinutėje yra nuoroda į bendras fotokonkursų taisykles, rods 11 taisyklė.
QUOTE(Patieška @ 2006 12 06, 19:38) Pirmoje žinutėje yra nuoroda į bendras fotokonkursų taisykles, rods 11 taisyklė.  nu tada pasalinkit ta nuotrauka, neperskaicau, nusizengiau
QUOTE(babuliaa @ 2006 12 06, 19:53) nu tada pasalinkit ta nuotrauka, neperskaicau, nusizengiau   teks tau ją keisti
ai sudalyvausiu kitam konkurse kada nors, tiek to nuo zioplumo vaistu ner
QUOTE(babuliaa @ 2006 12 06, 19:35) ai sudalyvausiu kitam konkurse kada nors, tiek to nuo zioplumo vaistu ner  gaila, kad taip išėjo, bet labai kviečiame sudalyvauti su kita nuotrauka-pasaka. Juk laiko dar yra. Galbūt ji bus dar šaunesnė ir laimės mažyliui šventinį prizą O visas taisykles rasite va čia:
Krisliukas
2006 12 06, 22:12
Man kiekviena pasaka-nuotrauka yra savotiškai graži. Žinoma kai kurios neatitinka šios temos pavadinimo, tiesiog padarytas labai gražus atvirukas. Šį konkursą aš įsivaizduoju taip, kad būtent nuotraukoje turi atsispindėti pasakos motyvai, kažkoks fragmentas iš pasakos, arba dominuoti pasakos veikėjai. Šioje temoje norisi spalvingumo, mažiau rimtumo, daugiau šmaikštumo. Arba, kitaip sakant, vaikas turi atsidurti pasakoje, tarp pasakos personažų.... Man asmeniškai labiau patinka splavingos nuotraukos. Pvz. ši  arba ši  Nuotrauka kur mergytė laiko varlytę labai graži ir gal būt atspindi pasaką, bet ji man nedvelkia Kaledomis. Man patinka kai nuotraukose, kaip Jūs rašot, yra ,,saldumo". Manau, kad šioje temoje to ,,saldumo" tikrai negali būti per daug. Jau vien tik žodis pasaka-saldus.
QUOTE(Krisliukas @ 2006 12 06, 23:12) Man kiekviena pasaka-nuotrauka yra savotiškai graži. Žinoma kai kurios neatitinka šios temos pavadinimo, tiesiog padarytas labai gražus atvirukas. Šį konkursą aš įsivaizduoju taip, kad būtent nuotraukoje turi atsispindėti pasakos motyvai, kažkoks fragmentas iš pasakos, arba dominuoti pasakos veikėjai. Šioje temoje norisi spalvingumo, mažiau rimtumo, daugiau šmaikštumo. Arba, kitaip sakant, vaikas turi atsidurti pasakoje, tarp pasakos personažų.... Man asmeniškai labiau patinka splavingos nuotraukos. Pvz. ši  arba ši  Nuotrauka kur mergytė laiko varlytę labai graži ir gal būt atspindi pasaką, bet ji man nedvelkia Kaledomis. Man patinka kai nuotraukose, kaip Jūs rašot, yra ,,saldumo". Manau, kad šioje temoje to ,,saldumo" tikrai negali būti per daug. Jau vien tik žodis pasaka-saldus.   pati nebuciau geriau parasius
murzinyte
2006 12 06, 22:48
Labai gražios nuotraukytės  Tiks nelabai suprantu ar čia "pasakos" ar atviruko konkursas
rozinee
2006 12 06, 22:56
Bandysiu ir as gaudyt vaizdelius
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 06, 23:48) Labai gražios nuotraukytės  Tiks nelabai suprantu ar čia "pasakos" ar atviruko konkursas  konkursas tai pasakos, bet nemazai mano nuomone atviruku pateko  vaikutis tarp keliu snaigiu ir tai jau pasaka  nemanau  pvz sitos nuotraukytes man tikrai labai grazios, bet mano nuomone neatitinka temos. tai toli grazu ne pasakos http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9423http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9412http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9415http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9424http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9401http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9402
Gitatuka
2006 12 07, 00:11
 ...pagaminau viena nuotraukyte, bet...dabar ziuriu i ja ir nesuprantu ar cia pasaka ar atvirukas  .......  gerai, kad pirmiausiai pasiskaiciau  ... visgi reikia perdaryti nuotrauka, kad atitiktu konkurso pavadinima.....apsizioplinau  ...maniau, kad tikrai reikia atviruko  ..ech...
|
|