Naujas fotokonkursas Kalėdinė pasaka" Visus, mėgstančius padailinti nuotraukas įvairiomis specialiomis programomis, papildomais grafikos ir dailės elementais, kviečiame į kūrybinį fotokonkursą Kalėdinė pasaka! Specialiomis programomis kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar negirdėtomis neregėtomis Kalėdinėmis pasakomis!  Padailinti Kalėdinių pasakų motyvais galima visą nuotrauką, arba tik pritaikyti jai rėmelį. Konkursas vyks beveik visą mėnesį, kad turėtumėte pakankamai laiko papuošti nuotraukas, o gal net pradėti nuo nulio išmokti dirbti specialiomis programomis ir pateikti konkursui pirmuosius savo bandymus (naudingų patarimų užsukite į skyrelį Mamos kompiuteris va čia. Visus, galinčius patarti, pamokyti, kviečiame pasisakyti ir šioje temoje. Ačiū! Nuotraukas konkursui siųskite 2006 12 04 2006 12 18Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 12 19 2006 12 24Šiame konkurse galioja visos įprastos bendros fotokonkursų taisyklės, išskyrus taisyklę nr. 9 (žr. va čia: ). Sugalvokite savo Kalėdinei fotopasakai įdomų gražų pavadinimą. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Paraišką dalyvauti konkurse pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto Kurkite, dalyvaukite ir laimėkite šventinių prizų - CD Inga Valinskienė Brolių Grimų PASAKOS VAIKAMS  Bene gražiausio ir universaliausio balso savininkė, kuria, turbūt norėtų tapti visos moterys. Žinomas vyras ne vienintelė Ingos laimės savybė: talentinga dainininkė, visų žinoma kaip puiki skaitovė. Ji turi tokį nuostabų balso tembrą, kuris žavi ir vyrus ir moteris, ir vaikus. Ji gali skaityti viską, ir viskas tampa įdomu.
Zuzi Records sumanymas jau ne naujiena leidžiamas albumas vaikams. Nesenstančios brolių Grimų pasakos, atrinktos kruopščiai. Vaikams turėtų būti smagu klausytis Ingos balsu skaitomų gražių, vaizdingų pasakojimų. Kompaktiniame diske mažieji klausytojai galės išgirsti aštuonias įdomias istorijas bei nuostabią lopšinę. Įrašų studijoje, pasakos buvo įgarsintos ir papildomais garsais: paukščių čiulbėjimu, gyvūnų balsais, medžių ošimu.
Šiame albume pasakos skamba valandą ir keturiolika minučių, jei vaikai prieš miegą nemėgsta klausytis lopšinių, jiems bus smagi naujovė išgirsti pasakas apie erškėtrožę, velnius ir laumes, apie žariją ir pupą, tris verpėjas, mėnulį, pelėdą ir kitus. Pilnas stebuklų pasakų pasaulis įtrauks mažuosius smalsuolius ir praturtins jų vaizduotę.
Artėjantys tylūs ir šalti vakarai taps jaukesni ir linksmi. Visose pasakose gražios pabaigos pralinksmins optimizmu ir gražiais idealais. Kartais, net suaugusiems būtų pravartu pasiklausyti tokių istorijų, kad taptume jautresni ir geresni vieni kitiems.
Matelyk
2006 12 01, 20:32
labai gražus konkursas sulauksim tikrai įspūdingų vaizdelių
Renacita
2006 12 01, 21:21
Tik perskaiciusi pavadinima pamaniau, kad teks kokia kaledine pasakaite parasyti  Kazkaip mazoka konkurseliu megstanciom klaviatura padirbeti
** Svaja**
2006 12 01, 21:43
bruknė*
2006 12 02, 16:09
O čia užteks pvz. vaikutį ant kokios snaigės pasodinti, ar reikia didesnės fantazijos ir pastangų
Ramunita
2006 12 02, 20:27
QUOTE(smalkė @ 2006 12 02, 16:09) O čia užteks pvz. vaikutį ant kokios snaigės pasodinti, ar reikia didesnės fantazijos ir pastangų  buvo toks konkursėlis pernai pernykštis konkusėlis tai pažiūrėk ir nuspręsk ko reikia nuotraukytei
O gali būti judantis paveiksliukas .gif formato?
QUOTE(Kvaki @ 2006 12 04, 12:37) O gali būti judantis paveiksliukas .gif formato?  sistema priima tik .jpg formatą.
Ramunita
2006 12 04, 13:30
nors dar tik 3 foto,bet jos tokios
koks šaunus konkursas  ir nuotraukytės kokios gražios  gal ir mums išeis šiame konkurse sudalyvauti  jei rasiu kas padės tokį gožį sukurti
Pigalica
2006 12 04, 15:48
Man kol kas tik viena iš patalpintų patinka "Matai, broli, kokių stebuklų būna..."  , kitos trūputį perkrautos
svistute
2006 12 04, 15:58
QUOTE(Ramunita @ 2006 12 02, 21:27) buvo toks konkursėlis pernai pernykštis konkusėlis tai pažiūrėk ir nuspręsk ko reikia nuotraukytei  Nu pernai buvo panasus, bet tema visai kitokia. Cia pasaka, o ten - atvirukas. Taigi, mano manymu, tai labai skirtinga...
Matelyk
2006 12 04, 16:51
į šitą nuotrauką žiūrėdama ir aš seilę varvinu nuostabi pasaka
QUOTE(svistute @ 2006 12 04, 15:58) Nu pernai buvo panasus, bet tema visai kitokia. Cia pasaka, o ten - atvirukas. Taigi, mano manymu, tai labai skirtinga... taip, šiemet užduotis šiek tiek sunkesnė (juk tobulėjam  )
BaltijosJūra
2006 12 04, 18:29
Labai gražus konkursėlis  Bus daug fražių paveikslėlių
Stebukle
2006 12 04, 23:06
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 04, 23:06)  superine  Grazi nuotrauka. Tikrai. Bet man kazkodel primena helovina
*sanel*
2006 12 05, 00:02
nuostabios nuotraukos, galiu tik pavydet... siuose reikaluose dar mazai patirties turiu
bruknė*
2006 12 05, 00:28
Manau teks palaukti kito konkursėlio, nes šitas turbūt ne mano jėgoms
QUOTE(ddaivux @ 2006 12 05, 00:02) nuostabios nuotraukos, galiu tik pavydet... siuose reikaluose dar mazai patirties turiu  QUOTE(smalkė @ 2006 12 05, 00:28) Manau teks palaukti kito konkursėlio, nes šitas turbūt ne mano jėgoms  o aš siūlau nepasiduoti  tereikia užeit į skyrelį "Mamos kompiuteris" - ten tikras lobis  galima rasti temų apie rėmelius, programas ir dar daug naudingų paprastų ir aiškiai išvardytų nurodymų ką ir kaip daryti.
Man zuikis su morkom patinka
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 08:34) Man zuikis su morkom patinka  ir man zuikis jėga  Subtili, neperkrauta nuotraukytė  Nes kitos, tai man primena turgų- prikišta visko dauk,- ko reikia ir ko nereikia  Bet čia tik asmeniniai mano pastebėjimai
Musinuke
2006 12 05, 10:59
Oi, man tai nerealiai! Norėčiau sudalyvauti, bet man tik slėptis... po ta pripuošta egle
QUOTE(babuska @ 2006 12 05, 00:45) Grazi nuotrauka. Tikrai. Bet man kazkodel primena helovina  man irgi QUOTE(Veitė @ 2006 12 05, 10:52) ir man zuikis jėga  Subtili, neperkrauta nuotraukytė  Nes kitos, tai man primena turgų- prikišta visko dauk,- ko reikia ir ko nereikia  Bet čia tik asmeniniai mano pastebėjimai  na tai juk pasaka, ne atvirukas. paziurekit pasakas, ten visko daug mes ka tik issiuntem savo "sedevra", tik dar nepatvirtino  "stebuklo belaukiant" man nemiela  tos angelo akys
Vilmoshka
2006 12 05, 11:46
Visos nuotraukos labai gražios (nes juk visos darytos su meile),  laukiu, kada galėsiu balsuoti, bet balsą bus sunku atiduoti...
Krisliukas
2006 12 05, 11:49
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 12:03) man irgi na tai juk pasaka, ne atvirukas. paziurekit pasakas, ten visko daug mes ka tik issiuntem savo "sedevra", tik dar nepatvirtino  "stebuklo belaukiant" man nemiela  tos angelo akys  Aš tą irgi pastebėjau. Šalta. Aš irgi manau, kad nuotraukoje turėtų atsispindėti pasaka
QUOTE(babuska @ 2006 12 04, 23:45) Grazi nuotrauka. Tikrai. Bet man kazkodel primena helovina  Gal žinot - yra toks miuziklas "Košmaras prieš Kalėdas", kurį LTV rodys Kūčių dieną, kaip labai Kalėdišką  Esmė ta, kad ten Helovino miesto gyventojai nusprendžia pavogti Kalėdų senį ir patys surengti Kalėdas savo supratimu  Priruošia dovanų - visokių pabaisų, nukirstų galvų ir pan. Paskui viskas, aišku, stoja į savas vėžes  Bet tai rodo, kad pasakų yra visokių - tik duok valią fantazijai Man šitos nuotraukytės techninė pusė patinka  Vaikučių nuotrauka puiki panaudota, graži kompozicija, viskas, rodos, ten, kur turi būti Gal truputį saldoka  Bet to saldumo yra visur - vienur daugiau, kitur mažiau, - bet jau pati tema ir nuotraukų "gražinimas" tarsi tam įpareigoja
kristina-buziene
2006 12 05, 12:22
Man pakolkas sita mieliausia  -aisku laiko dar dauk liko,tai gali atsirasti ir mielesniu iki konkurso pabaigeles...
Kol laukiame naujų nuotraukų konkurse, užsukite pabalsuoti kūrybinio konkurso finale už gražiausią sveikinimą Peliukui Mikiui balsuojame čia: Ačiū
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 05, 14:38) Kol laukiame naujų nuotraukų konkurse, užsukite pabalsuoti kūrybinio konkurso finale už gražiausią sveikinimą Peliukui Mikiui balsuojame čia: Ačiū  pabalsavau, tik kodel nerodo balsavimo rezultatu?
valio, ir mūsų foto patvirtino šiaip labai jau čia subtilus vertinimas, vieniem patinka pasakiški motyvai, kitiem kažkas romantiško. man kolkas irgi su kiškiu gražiausia.
Neringučia 777
2006 12 05, 14:44
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9394 man sita faina ,linksmuoliska ,ir tie nykstukeliai tokie
Kutuliukas
2006 12 05, 14:48
Man irgi šita prie širdies kažkaip
Atvirukas ar pasaka - štai kur esminė šio konkurso mįslė Aš tai dar vertinu ir tai, kiek prie tos nuotraukėlės yra padirbėta  Viena yra įpaišyti vaikutį ant kokio nors atviruko, kita - sukurti kokį nors siužetą, padėlioti montažiuką iš atskirų detalių. Šia prasme net ir kiškis balansuoja ant pasakos ir atviruko ribos - lyg ir portrečiukas, bet turi ir labai subtiliai išreikštą siužetinę mintį
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 13:54) pabalsavau, tik kodel nerodo balsavimo rezultatu?  kad nebūtų "bandos" principu balsuojama  pastebėjom, kad kai rezultatai yra matomi, daug kas pasiduoda kitų įtakai  ima ir balsuoja už tą, už kurį balsuoja dauguma, arba jei pamato, kad vos keliais balsais skiriasi lyderiai - lenktyniauti pradeda palaikymo komandos. Geriau jau nematyti rezultatų iki balsavimo pabaigos
Krisliukas
2006 12 05, 16:44
 Nuotrauka labai graži. Bet ar čia pasaka?
--------
2006 12 05, 16:47
Vienas paveikslėlis tikrai baugiai atrodo. Vieną kartą pažiūrėjau ir daugiau nesiryžtu žiūrėti
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 05, 17:41) kad nebūtų "bandos" principu balsuojama  pastebėjom, kad kai rezultatai yra matomi, daug kas pasiduoda kitų įtakai  ima ir balsuoja už tą, už kurį balsuoja dauguma, arba jei pamato, kad vos keliais balsais skiriasi lyderiai - lenktyniauti pradeda palaikymo komandos. Geriau jau nematyti rezultatų iki balsavimo pabaigos  nu aisku, aciu uz atsakyma  o kada baigsis balsavimas? QUOTE(Krisliukas @ 2006 12 05, 17:44) Nuotrauka labai graži. Bet ar čia pasaka? Papildyta:QUOTE(Meilė @ 2006 12 05, 17:47) Vienas paveikslėlis tikrai baugiai atrodo. Vieną kartą pažiūrėjau ir daugiau nesiryžtu žiūrėti  tu gal apie angela su tokiom akim  ?
Ko prikibot prie vaiko akių  Ar suprantat, kad nuo to atvirukas čia, ar paprasta nuotrauka, vaiko akys nepasikeis
--------
2006 12 05, 16:56
QUOTE(mama22 @ 2006 12 05, 17:54) tu gal apie angela su tokiom akim  ? Apie tą patį Net nesiryžau įmesti čia Papildyta:QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 17:53) Ko prikibot prie vaiko akių  Ar suprantat, kad nuo to atvirukas čia, ar paprasta nuotrauka, vaiko akys nepasikeis  Neprikibom, o tiesiog sakom, kad bijom
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 17:53) Ko prikibot prie vaiko akių  Ar suprantat, kad nuo to atvirukas čia, ar paprasta nuotrauka, vaiko akys nepasikeis  nu man asmeniskai jos kaip is siaubo filmo atrodo, todel ir prikibau
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 16:53) Ko prikibot prie vaiko akių  Ar suprantat, kad nuo to atvirukas čia, ar paprasta nuotrauka, vaiko akys nepasikeis  kiekvienam savo supratimas, ale ne tik vaiko akys bet ir pati sumaketuota "atmosfera" baugoka
QUOTE(she @ 2006 12 05, 17:03) kiekvienam savo supratimas, ale ne tik vaiko akys bet ir pati sumaketuota "atmosfera" baugoka  Tai apie tai ir kalbėkit, o ne apie vaiko akis. Pradėkit dar diskutuot kieno kojos kreivos, ausys atlėpusios... Šiaip, aš čia nei prie ko. Ne mano ta nuotrauka ir to vaiko nepažįstu, bet pasisakymai kai kurių žmogiškai užkliuvo
Stebukle
2006 12 05, 17:04
QUOTE(she @ 2006 12 05, 18:03) kiekvienam savo supratimas, ale ne tik vaiko akys bet ir pati sumaketuota "atmosfera" baugoka  taigi pasaku visokiu buna
Pigalica
2006 12 05, 17:08
Man tai šita tokia idomi pasirodė  Tarsi vaikelis sapną matytų
QUOTE(elge @ 2006 12 05, 14:53) Atvirukas ar pasaka - štai kur esminė šio konkurso mįslė Aš tai dar vertinu ir tai, kiek prie tos nuotraukėlės yra padirbėta  Viena yra įpaišyti vaikutį ant kokio nors atviruko, kita - sukurti kokį nors siužetą, padėlioti montažiuką iš atskirų detalių. Šia prasme net ir kiškis balansuoja ant pasakos ir atviruko ribos - lyg ir portrečiukas, bet turi ir labai subtiliai išreikštą siužetinę mintį  tik del ribos tarp atviruko ir pasakos manau cia dar bus pilna gincu  , kas sake, kad atviruku siuzete nebuna pasakos? o is kitos puses pasaka, tai nereiskia, kad tai tik daug personazu ir "fejerverku"... as irgi uz minti
--------
2006 12 05, 17:13
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 05, 18:04) taigi pasaku visokiu buna  Tai jau tikrai... Ypač kai vaikas neklauso, tokias pasakas vaikams pasakoja tėveliai...
|
|