Labukas,mamytes!labai reiketu jusu patarimo:mes ne per seniausiai atsikraustem i Druskininkus ir nezinom kur savo vyjurka vesti..
Žiūrint kurioj vietoj gyveni
Bet pasirinkimas tikrai nedidelis - mieste yra berods tik du lopšeliai - darželiai: "Žibutė" Vytauto gatvėj ir "Bitutė" Ateities gatvėj
aš savo mažiuka vedi i " Bitute" ten atskiri miegamieji nuo zaidimo kambario. o "Žibutėjė" vaikai miega is spintu ištrauktose lovose
siandien as savo dukryte uzrasiau i ZIBUTE, na tik i eile, dar jai tik 8 men., bet sako dideles eiles... nezinau kaip ten tam darzely, bet mums cia arciau...
mano mergina eina i "bitute" kol kas labai patenkinta ir kol ejo i lopseli ir dabar kai eina vyresniu grupej. Nezinau ar taip papuole bet visos aukletojos atsidave darbuoj, vaikus ne tik priziuri bet ir ugdo. Be to daznai atvaziuoja visoki spektakliai, vyksta renginai. As ir savo berniuka jau uzrasiau, nes eiles tikrai didokos.
QUOTE(birure @ 2007 10 20, 17:53) aš savo mažiuka vedi i " Bitute" ten atskiri miegamieji nuo zaidimo kambario. o "Žibutėjė" vaikai miega is spintu ištrauktose lovose Mes einam i "Žibute" mum čia arčiau, ir esam labai patenkinti Tik va liepos mėnesiui uždarys musų darželį remontui,tai tam laikui persikelsim į "Bitute"
Išties pasirinkimas nedidelis-tik iš dviejų darželių. O dauguma pasirenka pagal tai, kuris arčiau gyvenamosios vietos. Aš vyresnėles leidau ir mažąją pradėjau leisti į "Bitutę". Pirmosios dukros ėjo su malonumu ir nebuvo jokios sunkios adaptacijos, o mažoji...
Beje, pati prieš daugelį metų lankiau ''Žibutę"
Mes irgi einam i "Bitute"
As irgi jau uzrasius savo dukriuka i "Bitutes" darzeli,tik nzn kaip cia reiks prisitaikyti,nes man sake,kad priemimas rugsejo men,tai nelabai tinka,arba reiks vesti 1,5 metuku arba 2,5metuku,o atostogos tai iki 2 metu
Sveikos
Netycia radau sia temele-registruojuosi Planuojam eiti i darzeli nuo rugpjucio, bet, jei gerai supratau, tai grupes formuojamos tik nuo rugsejo... Reikes issiaikinti Eisim i Zibute
Mes ir planuojam i darzeli . Idomu ar visur priima nuo 1.5 ar yra ir nuo metuku ?
sveikutes
isgirdau tiki pletka, kad jei grupes formuojamos nuo rugsejo, tai jei pradedi nuo velesnio laiko vest, tai reikia moket ir dar, kad jeigu dar nedirbi, ir gauni vis dar motinystes pasalpa, tai vaiko negali vest i darzeli tol kol nepradesi dirbt kazin cia yra kazkiek teisybes? QUOTE(Agneja @ 2009 07 28, 17:09) sveikutes isgirdau tiki pletka, kad jei grupes formuojamos nuo rugsejo, tai jei pradedi nuo velesnio laiko vest, tai reikia moket ir dar, kad jeigu dar nedirbi, ir gauni vis dar motinystes pasalpa, tai vaiko negali vest i darzeli tol kol nepradesi dirbt kazin cia yra kazkiek teisybes? manu kad tai tik pletkas
Ar didelės eilės į darželius Druskininkuose ?
Sveiki,
gal kas galit daugiau ka apie Zibute apskritai parasyt, ir apie aukletojas, kur vaikai dabar eina 3 metu.. Kazkaip ramu Druskininkuose, tai ir apie juos ramu SM
sveikos mamytes,
turiu dukra kuri lanko jau 6- meciu grupe.Apie si darzeli tik geriausi atsiliepimai.Patalpos puikios siemet rekonstruotas ko nepasakysi apie zibute.Aukletojos fainos bent jau man nebuvo jokiu problemu mes ejome pas aukletoja Vlada.O su vietom tikrai nera taip lengva siulau uzsirasyti is anksto kad nebutu nerimo nes darzelis tikrai geriausias druskininkuose. Papildyta: Zibutes darzeli vienas labai didelis nepatogumas vaikai ir zaidzia ir miega vienoje patalpoje o jei blogas oras ir neina i lauka tai ir prabuna vienoj patalpoj visa diena.Ko nera bitutej atskira patalpa miegoti . |