Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Firminiai drabužiai vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
AJJ
Sveikos mamytes:)

Noreciau paklausti ar pirktumete dizaineriu rubus savo vaikams jei kaina butu tokia pati kaip pvz lenkisku ar danisku drabuziu? Minedama dizainerius turiu omenyje rubelius is Amerikos pvz TOMMY HILFIGER arba POLO RALPH LAUREN.

Ar pirktumete amerikieciu gamybos rubelius vietoj lenkisku ar danisku ar vokisku?

Labai dekoju uz visu pasisakymus wub.gif
Zuikiosaulute
Keistas klausimas, todėl manau atsakymas labai aiškus, ar ne mirksiukas.gif
Paja
Pasisakysiu, nes turiu patirties ax.gif Apie POLO RALPH LAUREN kelnytes vaikams, kadangi turėjom, vienareikšmiškai sakau, kad jei jos kainuotų apie 50 Lt., gal ir pirkčiau, bet brangesnių-ne. schmoll.gif Mums jų nuperka giminaičiai, bet tik per išpardavimus, kai kaina nuo 40-50 svarų krenta iki 10 svaru. Kokybės atžvilgiu jos netgi prastesnės, nei BHS. Kaina jų didelė vien tik dėl vardo, paskalbus kelis sykius, ypač velvetinių kelnyčių, forma pasikeičia. Nesu geriausios nuomonės, todėl, jei tektų rinktis tarp Next ar Lauren, pirmenybę atiduočiau Next. 4u.gif
AJJ
QUOTE(Jusma @ 2006 12 02, 09:28)
Keistas klausimas, todėl manau atsakymas labai aiškus, ar ne mirksiukas.gif
*

Neaiskus 4u.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2006 12 02, 09:54)
Pasisakysiu, nes turiu patirties ax.gif Apie POLO RALPH LAUREN kelnytes vaikams, kadangi turėjom, vienareikšmiškai sakau, kad jei jos kainuotų apie 50 Lt., gal ir pirkčiau, bet brangesnių-ne. schmoll.gif Mums jų nuperka giminaičiai, bet tik per išpardavimus, kai kaina nuo 40-50 svarų krenta iki 10 svaru. Kokybės atžvilgiu jos netgi prastesnės, nei BHS. Kaina jų didelė vien tik dėl vardo, paskalbus kelis sykius, ypač velvetinių kelnyčių, forma pasikeičia. Nesu geriausios nuomonės, todėl, jei tektų rinktis tarp Next ar Lauren, pirmenybę atiduočiau Next. 4u.gif
*

Turiu pasakyti, kad nexto neimanoma sulyginti su TOMMY HILFIGER ar POLO RALPH LAUREN kokybe g.gif

Galbut tai buvo ne Amerikoje gaminti rubai lur tau siunte?

As kalbu apie butent apie Amerikoniskus drabuzelius.

drinks_cheers.gif
Ditka
QUOTE(AJJ @ 2006 12 02, 21:21)
Neaiskus 4u.gif  doh.gif
Papildyta:
Turiu pasakyti, kad nexto neimanoma sulyginti su TOMMY HILFIGER ar POLO RALPH LAUREN kokybe g.gif

drinks_cheers.gif
*

Koks skirtumas Amerikoniski, Angliski ... visi jie siunami Kinijoje tik etikete atatinkama prisiuvama assa.gif kuri ir kainoja brangiai ...

Daisy

! 
TEMOS SKELBIMO TAISYKLĖS

® Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, ..)

® Pasistenkite kuo konkrečiau įvardinti temos pavadinimą.
Pagarbiai, Daisy
aschenputtel
QUOTE(Ditka @ 2006 12 03, 02:06)
Koks skirtumas Amerikoniski, Angliski ... visi jie siunami Kinijoje  tik etikete atatinkama prisiuvama  assa.gif  kuri ir kainoja brangiai ...
*

teisingai pastebeta smile.gif
happy
jei butu geros kokybes-pirkciau
Paja
QUOTE(AJJ @ 2006 12 02, 21:21)
Neaiskus 4u.gif  doh.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
*

Taip, tikrai Next nesulyginsi, nes puiki kokybė, kaina, beje, irgi nesikandžioja. mirksiukas.gif
Mums siuntė iš UK, o vyras turi iš JAV marškinėlius, bet pažiūrėjau, kad ir vieni, ir kiti pagaminti "in China". Tai kuo jie skiriasi? g.gif

Nors, jei tikrai superinė kokybė ir nekainuotų labai daug, tada pirkčiau. smile.gif
Kokete
Vaikiški rūbai Amerikoj per išpardavimus kainuoja nuo 7 iki 30 USD (dažniausiai kaina svyruoj apie 10 -15 USD). Jei už tokią kainą aišku pirkčiau. biggrin.gif
migliux
QUOTE(AJJ @ 2006 12 02, 03:34)
Sveikos mamytes:)

Noreciau paklausti ar pirktumete dizaineriu rubus savo vaikams jei kaina butu tokia pati kaip pvz lenkisku ar danisku drabuziu? Minedama dizainerius turiu omenyje rubelius is Amerikos pvz TOMMY HILFIGER arba POLO RALPH LAUREN.

Ar pirktumete amerikieciu gamybos rubelius vietoj lenkisku ar danisku ar vokisku?

Labai dekoju uz visu pasisakymus wub.gif
*

TOMMY HILFIGER turi sūnus striukę. Kokybė gera, bet nuo Next ar Gap nelabai skiriasi. Bet va su lenkiškais lyginant tai jau geriau šitie. Lenkiškų kokybė nevisada gera g.gif
Fenomenali
QUOTE(migliux @ 2007 01 13, 14:09)
TOMMY HILFIGER turi sūnus striukę. Kokybė gera, bet nuo Next ar Gap nelabai skiriasi. Bet va su lenkiškais lyginant tai jau geriau šitie. Lenkiškų kokybė nevisada gera  g.gif
*

Pritariu dėl lenkiškų rūbų kokybės drinks_cheers.gif Tikras š... ypač po skalbimo doh.gif Vaizdelis būna ni koks unsure.gif
Noa
QUOTE(AJJ @ 2006 12 02, 04:34)

*

Nu kaip - aš tai žmogus paprastas - man tai pavardės daug reikšmės neturi hihihi.gif Jeigu kaina abiejų vienoda ir man tinka, tada žiūrėčiau į kokybę ir grožį. Ir pirkčiau tuos, kurie man pasirodytų kokybiškesni ir gražesni. Nes realiai tai lenkas lenkui nelygus, danas danui, o amerikėnas - amerikėnui smile.gif
Margita
Aišku,jei yra galimybės,tai firminis tikrai geriau:irkokybe,ir nevaikšto kas antras thumbup.gif Va mano dičkis pareiškė,kad kitokių kedų jam nereikia,tik Adidas,arba Nike lotuliukas.gif O ir džemperių ar maikučių būtent tų firmų, kiek turim,tai juos išauga,bet nesunešioja thumbup.gif
Dėl lenkiškų fabrikinių aš nieko prieš,mes juos perkam (pagrinde mažiukei)"Čipoline" ir "Vaikų mieste",kokybė taip pat thumbup.gif
Kokenytė
Mes irgi dažnai apsiperkam čipoline arba mada vaikams,na dar utenos trikotažo kokybė thumbup.gif

Papildyta:
[quote=Kokenytė,2007 01 25, 19:29]
Mes irgi dažnai apsiperkam čipoline arba mada vaikams,na dar utenos trikotažo kokybė thumbup.gif
Ir dizainerių rūvū tikrai neatsisakytume pirkt jei kokybė gera.
Bremen
Man amerikietiski schmoll.gif teta yra prisiuntusi,tik gaila po keliu skalbimu spalvos nublanksta doh.gif
TOMMY HILFIGER ,POLO RALPH LAUREN yra ir Vokietijoje ax.gif .Bremene netgi TOMMY HILFIGER sandelys yra kur pigiai gali ju prisipirkti ax.gif bet man jie nelabai schmoll.gif
Vaikiski drabuziai man patinka Esprito ir Oliver .Esprit nepigu bet kokybe uztai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Kristtute
Jeigu kainos būtų kaip lenkiškų - pirkčiau.
Pati turiu TOMMY HILFIGER džinsus ir maikytę, kokybe esu labai patenkinta, puikiai nešiojasi (pirkau UK).
2006
Tik nesupratau kame čia reikalas? Kokiam tikslui užduotas klausimas?
Pumpurėlis
Kiek aš atsimenu iš laikų, kai buvau Amerikoj, senokai tas buvo, tiesa, tai Hilfingeris nelabai laikomas "dizaineriu" ta tikrąja prasme. Tai daugiau juodaodžių mada. Pamenu, kažką pirkau Hilfingerio berods Sears, na galbūt Macy's geriausiu atveju ir kokybė buvo visai taip sau, kaip eilinio kinietiško daikto. Taip kad kai Lietuvoje kažkas sureikšmina Hilfingerį ir kloja 400 Lt už paprastą megztuką, atrodo kiek keistai.
Beje, teisingai kažkas pastebėjo, kad visi rūbai, nepriklausomai nuo vardo kilmės šalies, vis vien siuvami Kinijoje, Taivanyje ar pan. smile.gif
litavkasam
Nepirktume schmoll.gif O kam? Kokybiškų ir daug pigiau galima rasti. O jei ir ne, juk nereikia tiem vaikam ilgam laikui rūbų. Viens du ir išaugam thumbup.gif
bestini
Man Zaroj vaikiski rubeliai labai labai wub.gif
Isila
QUOTE(bestini @ 2007 01 30, 23:14)
Man Zaroj vaikiski rubeliai labai labai  wub.gif
*

o kainos man dar labiau "patinka" bigsmile.gif
Kreole
man patinka Gymboree, Gap, Healthtex, Carter vaikiski drabuzeliai wub.gif ir kokybe ju thumbup.gif
Mama_RocknRoll
Demesio! Radau labai faina parduotuve Arkliu g. 22. Viena sale - avalyne is Vokietijos, kitoje - ko tik nera. Rubai - firminiai, tikrai nauju modeliu, Mexx rankines, dirzai, net kosmetikos yra (50% pigiau ir galiojanti). O bizuterijos pasirinkimas! Ir viskas - gerai zinomu firmu. Labai didelis pasirinkimas vyrukams. Drauges, kurias nusiunciau, pavadino ja, parduotuve - Nuo... Iki... Tikrai verta uzsukti! thumbup.gif
Paja
QUOTE(Mama_RocknRoll @ 2007 02 09, 09:33)
Demesio! Radau labai faina parduotuve Arkliu g. 22. Viena sale - avalyne is Vokietijos, kitoje -  ko tik nera. Rubai - firminiai, tikrai nauju modeliu, Mexx rankines, dirzai, net kosmetikos yra (50% pigiau ir galiojanti). O bizuterijos pasirinkimas! Ir viskas - gerai zinomu firmu. Labai didelis pasirinkimas vyrukams. Drauges, kurias nusiunciau, pavadino ja, parduotuve - Nuo... Iki... Tikrai verta uzsukti!  thumbup.gif
*

Kiek žinau, tai ten tik suaugusiems. ax.gif
jurgutemaza
svarbi mums kokybė ne vardas, bet dažnai tie drabuželiai ir yra l geros kokybės, todel perkam ir nešiojam nike, esprit drabužius mažylei, nors dar tik 70cm ūgio, bet visko pilna, tik pirk biggrin.gif
DijaDeima
O man tai patinke Next,Nike thumbup.gif Toks pasirinkimas nors dar esam visai mazutes ax.gif
Wildberry
Neperku nauju ,nes labai jau brangu ax.gif blush2.gif Padevetuose dazniausiai siu drabuzeliu randu thumbup.gif Kokybe tai tikrai labai gera thumbup.gif Bet kaina tai mums ,gaila,neikandama verysad.gif
lidusia
QUOTE(eegluze @ 2007 02 04, 04:32)
man patinka Gymboree, Gap, Healthtex, Carter vaikiski drabuzeliai wub.gif  ir kokybe ju  thumbup.gif
*

[QUOTE]As ,,zara" nusivyliau schmoll.gif grazus vaikiski rubai ir madingi atrodo, kol neikisi i skalbimo masina. Ypac su bliuskutes ir maikutes greit nusiskalbe. neliko jokio grozio. Nevertos savo kainu vaikiskos prekes schmoll.gif
Na cia mano nuomone wub.gif
evening-dew
as manau pinigu ismetimas i bala tokiems maziems pampliuzams pripirkt kruvas brangiu drabuzeliu,juk tikrai vienas du ir isaugom,as manau kad perka tos kur nezino kur deti pinigelius,as perku vaikus paprastus dabuzeliu paprastu firmu.kai jau vaikas uzaugs bus galima ir ten po tas mandrias pard.pasizvalgyt
ursule
QUOTE(coliuke @ 2007 02 20, 18:58)
as manau pinigu ismetimas i bala tokiems maziems pampliuzams pripirkt kruvas brangiu drabuzeliu,juk tikrai vienas du ir isaugom,as manau kad perka tos kur nezino kur deti pinigelius,as perku vaikus paprastus dabuzeliu paprastu firmu.kai jau vaikas uzaugs bus galima ir ten po tas mandrias pard.pasizvalgyt
*

visiskai pritariu, cia tas pats kas su brangiais vezimais, ne kokybes ieskoma, o pasirodoma, kad kokie mes thumbup.gif ,,.turtingi, protingi,,.,. doh.gif

taigi pasiulyciau tokioms mamytes, pasidometi apie siu rubeliu savikaina,o kokybe daznai is vis ne i tema su kaina---.,,.tokia pat kaip ir utenos trikotazo, ar gariunuose esanciu//.././. bet mada DARO SAVO./../JUK svarbu kad firma zinoma
jurgutemaza
o čia jau nesąmonė, kad brangūs vežimai neverti kainos, visų pirma dauguma jų per pus lengvesni ir patogesni, pavyzdžiui net neįšsivaizduoju kaip didmiestyje išsiversti be autokėdutės uždedamos ant ratelių, juk labai patogu(aš omeny turiu didesnius miestus nei mūsiškė sostinė, iki parduotuvės kartais važiuot reikia valandą), o dar mažos mašinytės, kaip viską sutalpint schmoll.gif ir šiaip nieko blogo aš čia nematau, kas turi, tas perka,gi nepuolam žmonių kurie sugeba laikrodį už pusę milijono nusipirkt sad.gif toks jau pasaulis visi skirtingai suvokiam ir skirtingas turim sąlygas
Mazulka5
As manau kad kiekvienas perka pagal savo galimybes ir kisene... ax.gif ...as savo atzalelei ,kai dar buvom Lt pirkdavau ir is padevetu drabuziu pard....t.y.skudurynu...ir nieko cia blogo nematau.... smile.gif ....juk vaikas vistiek laaabaaai greit isauga... lotuliukas.gif ...na o jei galima leisti sau naujus,o jei dar ir kokybiskus,tai tada visai thumbup.gif ....juk naujas daiktas tai naujas thumbup.gif ....o be to jeigu yra planuojamas antras ,trecias ir tt.....tai tie rubeliai niekur neprapuola.... schmoll.gif smile.gif smile.gif smile.gif
jurgutemaza
teisingai thumbup.gif bet vokietijoj labai populiaru išaugtus rūbelius parduoti pvz ebay, jei rūbeliai kokybiški, beveik nauji, tai vėliau ir sumos didelės.Pati mačiau vieni žmonės gavo už kelis rūbelius 200eurų, nes visi buvo esprit biggrin.gif
joolita
skudurynuose yra daug razesniu ir kokybiskesniu drabuzeliu nei parduotuvese. vat ka nupirkau parduotuvej tai po poros skalbimu ir apsivelia,nublunka unsure.gif
Isila
QUOTE(joolita @ 2007 02 23, 10:12)
skudurynuose yra daug razesniu ir kokybiskesniu drabuzeliu nei parduotuvese. vat ka nupirkau parduotuvej tai po poros skalbimu ir apsivelia,nublunka unsure.gif
*

ir susitraukia doh.gif
nes
As tai vis uztaikau nusipirkti maximose "mariquitos" drabuzeliu su "in style" etiketemis. Juokiausi savaitgali, kai "vaiku mieste " berods pamaciau vasarisku palaidinukiu ispardavima po 36lt, o rudeni maximoj tokia pat pirkau uz 1.99lt. Dabar turbut reikes striukte pirkt is tos pacios maximos, nes daug dabar ju ten yra po 19.99lt-29.99lt. Ir vel tos pacios "mariquitos" mirksiukas.gif .
Paja
Įdomu ar kokybė ta pati: "mariquita" ir " in style"? g.gif
Zyprexa
man gražūs zaros modeliai, gaila, kad jų kokybė prasta. o čipolino ar mada vaikams rūbai man visai nesimpatiški schmoll.gif
nes
QUOTE(Paja @ 2007 02 23, 21:52)
Įdomu ar kokybė ta pati: "mariquita" ir " in style"? g.gif
*

"In style" be "mariquitos" pedsaku neturiu, tai nezinau kokia ta "in style" tikruju kokybe.... Bet man jie pasitikejimo nekelia, tai ir neperku. Maximoje pirkau ir mexx puskojines vaikui thumbup.gif
Paja
QUOTE(nes @ 2007 02 25, 19:14)
"In style" be "mariquitos" pedsaku neturiu, tai nezinau kokia ta "in style" tikruju kokybe.... Bet man jie pasitikejimo nekelia, tai ir neperku. Maximoje pirkau ir mexx puskojines vaikui  thumbup.gif
*

Aš supratau, kad kažką pirkai... ax.gif Taip lyg ir pirmoje žinutėje buvo parašyta, todėl buvo įdomu kokia ta kokybė.
*rutuliukas*
As taip pat ,kaip tik si rudeni esu pirkus maximoje mariquitos striuke thumbup.gif su instaile etikete
ant uztrauktuku like Mariquita pakabukai ir ant kiekvienos knopkytes ispastas uzrasa Mariquita lotuliukas.gif sito nepanaikinsi

O kokybe thumbup.gif
Tokia pat kabejo Mada vaikams uz 70lt, o as uz 30 pirkau thumbup.gif
Paja
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 03 03, 18:27)
As taip pat ,kaip tik si rudeni esu pirkus maximoje mariquitos striuke thumbup.gif su instaile etikete
ant uztrauktuku like Mariquita pakabukai ir ant kiekvienos knopkytes ispastas uzrasa Mariquita lotuliukas.gif sito nepanaikinsi

O kokybe  thumbup.gif 
Tokia pat kabejo Mada vaikams uz 70lt, o as uz 30 pirkau thumbup.gif
*

Vadinasi, skiriasi tik etikėtės.
Maximoj esantys viršutiniai rūbai niekada nekėlė didelio pasitikėjimo, o pasirodo, kad galima ir kažką normalaus rasti. smile.gif
cudo
Buvo tele.laida apie prekes :tai eisme toke--prekes venodus,o skiresi tik parduotuves.Rode apie dzinsus su etiketem made in France ,no pasiutus kinijoi savikaina 3 $+transportirovka i kitas salis 1$, ir vienoi parduotuve ei kainoja 240$,o kitoi tik 20$ toks ira rinkas. mirksiukas.gif
atsiprasuo us klaidas blush2.gif
Noa
QUOTE(jurgutemaza @ 2007 02 20, 23:43)
o čia jau nesąmonė, kad brangūs vežimai neverti kainos,
bla bla bla

*

Ar tu matai temos pavadinimą? Drabužiai. Tau vežimas drabužis, ar ką? doh.gif

O šiaip - ar Mariquita - gera firma? unsure.gif Kažkaip - kiek turėjau, nieko ten išskirtinio nepastebėjau unsure.gif Ar Mariquita, ar Strada iš Maximos, ar šiaip Nežinomo Lenko gamyba - mano zdraicom panašiai nešiojasi... unsure.gif
Kutuliukas
Apie mariquitą - tai esu neseniai pirkus mažei tikrai gerą paltuką "Madoj vaikams" kaip tik mariquitos (na ne už maximinę kainą), maximose teko porą mariquitos golfų nupirkt (irgi gerai laikė), toj pačioj "Madoj vaikams" kažkadu šliaužtus (gerus ir gražius), basutes (nors ir ne rūbas biggrin.gif) tos pat firmos pirkom - geras, nes maniškės abi turi ortopedinių rūpesčių tai bile kokio apavo nelabai ir galima pirkt...Tai kažkaip gera man ta firma kiek su ana teko susidurt, tiek kad kažkaip kad "In style" yra ta pati "mariquita" girdžiu pirmąkart blink.gif Nes kokybė tos ir anos mano kukliu vertinimu tikrai skirias - na yra ir to "in stylo" namie, bet nu nesilygina jis man su "mariquita" vis tik kažko...
Paja
Galiu paantrinti Karbynei, kad bent jau striukės/paltukai "Mariquita" tikrai dėvisi be priekaištų. Nes kelinti metai iš eilės abiems mergaitėms perku. Ir patogūs vilkėti, ir visai neblogai atrodo, ir kaina nėra žvėriška, o dar visokias nuolaidas pritaiko. drinks_cheers.gif
Noa
QUOTE(Paja @ 2007 03 04, 13:04)
Galiu paantrinti Karbynei, kad bent jau striukės/paltukai "Mariquita" tikrai dėvisi be priekaištų.
*

Ot ir nesutiksiu, tikliau, mao patirtis kitokia. prieš porą metų pavasarį pirkau vyresnėliui Mariquita striukę - na, kai nuolaidos, rudeniui. Tai va, kai tas ruduo atėjo, užsidėjo lygiai 2 kartus ir užtrauktukas išėjo šaibom dry.gif Ir svarbiausia, grąžint negrąžinsi, pirkta taigi prieš pusę metų doh.gif

Tiesa, kai užtrauktuką pakeitėm, tada nešiojosi pusė velnio g.gif

Mažius - irgi ortopedinis - turėjo Mariquita basutes. Ką aš žinau... Basutės kaip basutės unsure.gif Nieko tragiško, bet ir ne stebuklas unsure.gif Anksčiau kažkokias čekiškas pirkom, irgi panaši ta kokybė. Alpti nealpčiau, labai keikt irgi neina... Bliuzonėlius po kelis vaikai turi. Bliuzonėliai kaip bliuzonėliai...

O vat nuolaidos tai jooo, aš per nuolaidas ir perku bigsmile.gif Nugis tikri lietuviai einam, ne per nuolaidas pirkt ranka nekyla bigsmile.gif
Kutuliukas
QUOTE(Noa @ 2007 03 04, 12:52)
Mažius - irgi ortopedinis - turėjo Mariquita basutes. Ką aš žinau... Basutės kaip basutės unsure.gif
O vat nuolaidos tai jooo, aš per nuolaidas ir perku bigsmile.gif Nugis tikri lietuviai einam, ne per nuolaidas pirkt ranka nekyla  bigsmile.gif
*

Taigi nevienodi ir tie batukai būna...mum reikėjo tvirtų, tvirta užkulne ir pan. Tą ir gavom - nieks nesako, kad kitur negautume - aišku gautume (tada nebuvo laiko dar kažinkur ieškot ir lakstyt - nuėjom in tą pačią "madą" ir išsirinkom), nors apskritai daugumą basučių darom tiesiog pagal užsakymą. Anyway stebuklingų basučių išvis nežinau - o gaila... Paltuką (tokį ilgą a la striukės tipo) nežinau su nuolaida ar be pirkom , nesvarbu tada buvo - nu nuolaidų metu - tadum sumokėjom apie 120 . Iki šio viskas laiko gerai. Nors apskritai gi ne firmą žiūrėjom, o kad geras daiktas būtų, išsirinkom ir tiek žinių..
Paja
QUOTE(Noa @ 2007 03 04, 12:52)
Ot ir nesutiksiu, tikliau, mao patirtis kitokia. prieš porą metų pavasarį pirkau vyresnėliui Mariquita striukę - na, kai nuolaidos, rudeniui. Tai va, kai tas ruduo atėjo, užsidėjo lygiai 2 kartus ir užtrauktukas išėjo šaibom dry.gif  Ir svarbiausia, grąžint negrąžinsi, pirkta taigi prieš pusę metų doh.gif

*

Matai, Noa, mūsų patirtis ne tokia karti, todėl ir nieko prieš neturiu tas lenkiškas striukes. mirksiukas.gif Tiesa, dar turiu teisybės dėlei pasakyti, kad visad turim dar ir po antras striukes ar paltukus, todėl nėra taip, kad diena iš dienos vilki tas pačias.ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.