mano nuomone visgi brangesni rubeliai yra kokybiskesni, aisku visko pasitaiko, o kazkuri rase kad skudurynuose kokybisku rubu yra pirkusi, tai todel jie ir yra kokybiski kad next, esprit ir t.t. tik kad jau sezonui pasibaigus is uzsienio "papigiai" atvezti QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 29, 22:14) Beje, teisingai kažkas pastebėjo, kad visi rūbai, nepriklausomai nuo vardo kilmės šalies, vis vien siuvami Kinijoje, Taivanyje ar pan.  kas liecia rubu siuvima kinijoj tai manau kad visgi brangesnes firmos daugiau kokybes is siuveju reikalauja, o papigiaiskos visai nereikalauja
QUOTE(Motek @ 2007 03 04, 16:25) mano nuomone visgi brangesni rubeliai yra kokybiskesni, aisku visko pasitaiko, o kazkuri rase kad skudurynuose kokybisku rubu yra pirkusi, tai todel jie ir yra kokybiski kad next, esprit ir t.t. tik kad jau sezonui pasibaigus is uzsienio "papigiai" atvezti kas liecia rubu siuvima kinijoj tai manau kad visgi brangesnes firmos daugiau kokybes is siuveju reikalauja, o papigiaiskos visai nereikalauja  Ne visi rubai rubai siuvami Kinijoje , taiv ir panasiai... Rubelius, pasiutus Europoje , is karto atskirsit . Kokybe lABAI SKIRIASI O Kinijoje pasiutas rubas yra zymiai pigesnis. Rimtos firmows nesiuna Kinijoje, nes poto labai greitai aytsiranda kolekciju kopijavimas ir platinimas.
Apie kokybę: visada sakiau, kad Next kokybė puiki. Rūbelius perku tik naujus ir vakar nutiko toks dalykas: skalbiau (rankomis) dukros džemperį, beje, pirkau visai neseniai UK, iš naujos kolekcijos, ir buvau nustebusi, kad po tokio lengvo skalbimo nuplyšo rankovyčių atsiūlėjimai.  Taip pasitaikė tikrai pirmą sykį, bet dėl to nesakau, kad kokybė yra bloga. Įtariu broką. O Kinijoj siūtas rūbas labai dažnai dėvisi puikiai.
Man mariquita rūbeliai tokie vidutiniški. Na nėra, kad labai super duper, bet nėra ir patys blogiausi. O dabar kaip tik madoj išpardavimai, nu tai, kaip žmogus susilaikysi nepirkęs
chanuma
2007 03 09, 18:41
o as ziuriu ne tiek i firma, kiek i audiniu naturalima
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 09, 18:41) o as ziuriu ne tiek i firma, kiek i audiniu naturalima  Žiūriu ir į firmą, kokybę ir į natūralumą. Maniškės nelabai ir gali vilkėti tai, kur nėra 100% medvilnės.
Na man pačiai patinka firminiai drabuziai visada atkreipiu demesi, o kai mazylis firminiais drabuželiai aprengtas man labai grazu net nezinau,na toks visas šustras atrodo  matyt busiu reklamos auka. bet firminiu drabuziu ir padevetuose daug galima rasti ir apsisukti pigiai ,o atrodyti prabangiai  ir niekas nezinos is kur tu pirkai ar parveze kas jai drabuziukai gerai atrodo. isivaizduokit maziukas vos žengia pirmus zingsniukus su NIKE kedukais kurie blizga is tolo ir trenigiukais dar kepuryte apsukta, nu man kaip gražu
...isivaizduokit maziukas vos žengia pirmus zingsniukus su NIKE kedukais kurie blizga is tolo ir trenigiukais dar kepuryte apsukta, nu man kaip gražu ... Perskaiciau ir pagalvojau, kad mamyte Siauliete, pasirodo tikrai  (neturiu nieko blogo minty, nes pati gimiau ir uzaugau Siauliuose...).... tai vis dar cia treningiukai madingi
O man labiausiai patinka, kai etikėtės nešviečia, o rūbelis kokybiškas.
Man tai visai patinka ir kai kurių lenkų firmų drabužėliai...Na pvz.: "Wojcek", man jie gražūs,kokybiški ir nepigūs...O "Zara" rūbeliai gražūs,bet kainos tai ojojoj.... Aš galiu pirkt nesvarbu kokio gamintojo, bet kad būtų ir gražu ir patogu...Ir dažniausiai išeina taip,kad ekonomiškiausia yra pirkt užsienyje per išpardavimus...Tai ir kaina būna gera ir kokybė ją atitinka...
Kristtute
2007 04 18, 14:58
QUOTE(-ELI- @ 2007 04 18, 09:52) Man tai visai patinka ir kai kurių lenkų firmų drabužėliai...Na pvz.: "Wojcek", man jie gražūs,kokybiški ir nepigūs... Wojcek man tik striukes/kombinzonai patinka  tikrai gražūs, šilti ir t.t. O visa kita šiaip sau...  Ypač likau nusivylusi megztais gaminiais Wojceko  Labai greit "apsiburbuliavo" kepurytė su šaliku, megztukai išsitampė po pirmo skalbimo... Dabar jau nebeperku nieko megzto iš Wojcek
Saulytes
2007 04 19, 14:47
geriausi drabuziukai Nex, Adams kids, Miothercare,Minoti ,Disney superinai pati jais prekiauju ir vaikas mano juos nesioja labai geria nesiojasi beje kad ir tu garsiu firmu rubai yra siunami indijoje,sir lankoje ir kinijoje cia jau tai itakos rubu kokybei neturi nes rimtos firmos kontroliuoja kokybe, beje Mark&Spencer ir kitos firmos ir lietuvoje siuna drabuziukus ir vaikams esu gavusi rubeliu siu firmu kur atiketeja parasyta pagaminta lietuvoje My Webpage
angeluxx
2007 04 20, 20:25
QUOTE(Paja @ 2007 03 03, 19:51) Vadinasi, skiriasi tik etikėtės. Maximoj esantys viršutiniai rūbai niekada nekėlė didelio pasitikėjimo, o pasirodo, kad galima ir kažką normalaus rasti.  maxima užsakinėja drabužius firmose kurios siuva drabužius ir užsideda savo etiketes, už tat taip ir yra kad tie patys drabužiai skirtingomis etikrtėmis, beje ji taip daro ne tik su drabužiais. tiesiog paskaitykit etiketes, ten parašyta kas gamintojas - lelija, ut ar kitos. o aš dažniausiai perku kotrynos tinklo parduotuvėse, beveik visada cocodrilo lenkų firmos, labai patinka ir kokybė super. ir norėčiau priminti tokį dalyką, kaip etiketes su skalbimo instrukcija, jomis naudojantis drabužis tarnaus ilgiau. jei etiketėje nurodyta, kad skalbti galima 40 laipsnių temperatūroje, tai maximum galima skalbti 50 laipsnių temp.
Giedradiena
2007 05 02, 09:31
O as Kotrynoj lenkisko sudo daugiau niekada nepirksiu- totalus pinigu metymas! Po keliu skalbimu issyra pazastys, isstysta i sonus. O skalbimo masina su korio bugnu, sauganti rubus... Ir kazkaip keistai pvz. nexto ar benetono ar gapo bodziukai islaiko forma, o sitie lenkiski ir lietuviski praranda. Pirkau babycentre estiskus bodziukus- super! labai fainai priglunda prie kunelio ir neissitampo i sonus. Tik gaila, kad labai mazas pasirinkimas.
perlixike
2007 05 15, 12:55
kotrynoj esam pirke sliauztus bet labai greit nusitryne  mano megztamiausi ir graziausi butu Disney bei next firmu rubeliai
Lauriuka
2007 05 24, 08:00
Man taip pat nepatinka boduku kokybe Kotrynoje bet virsutiniai drabuzeliai tai visai nieko
<Franccy>
2007 06 23, 18:27
Koks skirtumas kokios firmos visi vienodai nusiskalbia.Mes kai gyvenam ne Lietuvoj tai apie lenkiskus negaliu paskyt nieko,bet ir tie patys angliski,airiski ar lietuviski man jokio skirtumo  Vistiek i savaite reik skalbt 2,3 kartus
tutifruti
2007 06 23, 20:35
mes rubukus siunciames ar is uk brolis atsiuncia ko man reikia :ax,,labiausei patinka exit,next,gymboree,gap rubuku kokybe  siuntemes is laredaute tai rubai labai prastos kokybes
QUOTE(tutifruti @ 2007 06 23, 21:35) mes rubukus siunciames ar is uk brolis atsiuncia ko man reikia :ax,,labiausei patinka exit,next,gymboree,gap rubuku kokybe  siuntemes is laredaute tai rubai labai prastos kokybes  sutinku- aš savo mergaitėm irgi stengiuosi nupirkti next arba exit- tikrai gera kokybė  Tik pas mus tai čia kainos ocho- dažniausiai tai perku kai su vyru nulekiu į Vokietiją- per išpardavimus labai apsimoka ten apsipirkinėti  O lenkiški tai nepatinka.Bet kokiu atveju vaikiškus rūbelius reikia dažnai skalbti, taip kad geriau pirkti kokybiškus nors ir brangesnius
pasikartosiu, esu manjake ant vardiniu drabuziuku sau, tai ir maziui nuperkam su vyru. dazniausiai jis ir atveza, del kokybes nz, man nieko visai, tik kaina kandi ziauriai...
*Bonita*
2008 05 08, 21:59
QUOTE(Giedradiena @ 2007 05 02, 10:31) O as Kotrynoj lenkisko sudo daugiau niekada nepirksiu- totalus pinigu metymas! Po keliu skalbimu issyra pazastys, isstysta i sonus. O skalbimo masina su korio bugnu, sauganti rubus... Ir kazkaip keistai pvz. nexto ar benetono ar gapo bodziukai islaiko forma, o sitie lenkiski ir lietuviski praranda. Pirkau babycentre estiskus bodziukus- super! labai fainai priglunda prie kunelio ir neissitampo i sonus. Tik gaila, kad labai mazas pasirinkimas. Pritariu 100 procentų  Bandžiau juos ir aš, visi piešiniai nuėjo po pirmo skalbimo, susitraukė, vaikas per savaitę "išaugo". Neverta nė lito už juos išleisti. Jau geriau rinktis brangesnius, bet nors žinosi, kad vaikas panešios ir nieko jiems neatsitiks. Man vaikiški drabužėliai kokybės atžvilgiu patiko iš HM, Gymboree, Next, dabar vaikui praktiškai viską siučiuosi. Lietuvoj dar Kanz rūbų šiek tiek nuperku, jų kokybė gera, bet ir kaina nieko
addicted
2008 05 09, 08:37
Man svarbu,kad butu kokybiska ir grazu,firma nera jau taip svarbu jei patiks kas nors h&m,pirksiu is ten,jei patiks kas is Hilfigerio,pirksiu is ten.
*Bonita*
2008 05 10, 16:58
Na taip, bet visgi firma daug ką pasako apie kokybę, todėl ir renkuosi dažniausiai firminius, nes kai nusiperki kokį šlamštą, nors ir sumoki mažiau, po pirmo skalbimo pasidaro nebe drabužėlis, o skudurėlis.
Ivonadaniel
2008 05 21, 14:20
QUOTE(addicted @ 2008 05 09, 09:37) Man svarbu,kad butu kokybiska ir grazu,firma nera jau taip svarbu jei patiks kas nors h&m,pirksiu is ten,jei patiks kas is Hilfigerio,pirksiu is ten. O man irgi svarbiausia kad butu kokybiški ir gražus
ruteliux
2008 07 18, 22:28
perku tik geru firmu rubelius nes devisi ir skalbiasi daug geriau kitaip nei lietuviski  po pirmo skalbimo issitampo  o kaina ne daug skiriasi nuo amerikieciu  taciau kokybe laaabai skiriasi
QUOTE(gimzas @ 2008 07 10, 19:51) Nezinojau kad bazeje galima gauti gap, old navy, as irgi grizau i lietuva ir vis rengiu vaikus rubais is JAV nes pasitikiu kokybe, bet as uzsisakineju is ciaperku.lt, dar yra kelios internetines parduotuves pardavinejancios siuos rubus. netikiu kad ten originalai. Turguose gi irgi pilna visokių Nike, Adidas, Puma... bet ten paskutinis fuflo, tiesiog autorinių teisių pasisavinimas, manau tas pats ir su OldNavy, Gap ir kitais...
man labiausiai patinka NEXT,HM, GAP ir Marks and spencer vaikiški rūbeliai, na dar Gymboree visai nieko  LT kartais perku iš zaros, gerai nešiojasi.
^Braškytė^
2008 08 30, 10:40
QUOTE(goshke @ 2008 08 25, 20:15) netikiu kad ten originalai. Turguose gi irgi pilna visokių Nike, Adidas, Puma... bet ten paskutinis fuflo, tiesiog autorinių teisių pasisavinimas, manau tas pats ir su OldNavy, Gap ir kitais... turguose tai tikrai nera ORIGINALUS jie,puikiai zinau kad juos pvz atveza is gariunu ir urmu ,o kad ten originalas tai tikrai nea ,ir toj pacioj bazej nelabai tikiu kad originalus stampuoja tuos rubus kas tik nori ir kaip nori ,o kainos uzdetos kaip originaliu  as jau geriau uzsisakau kad ir pvz is NIKE internetines parduotuves JAV ,tai tikrai gerai zinau kad ten yra ORIGINALUS ,palaukiu maxsimui menesi kol atsiuncia  bet nors zinau tikrai kad ten originalus daiktas ir kaina beveik vienoda Papildyta:o kas del OLD NAVY tai man ju kokybe visai sssssssssss ,atsisiunciau sau bliuzoniuka vyrui bliuzona ir vaikui ,tai visi rubai dazo,uzsidejo vyras bliuzona ant nuogo kuno pavaiksciojas pora valandu gryzo su melynu kunu (nes bliuzonas melynos sp) ,visas kunas nudazytas melynai ,jau nekalbu apie patcia medziaga kaskokia kaip skuduras skysta ! nezinau gal cia man tik taip papuole tokie rubeliai ,bet daugiau is tos fyrmos nieko nepirkau ir nepirksiu
Dangiuks
2008 08 30, 22:25
QUOTE(ruteliux @ 2008 07 18, 23:28) perku tik geru firmu rubelius nes devisi ir skalbiasi daug geriau kitaip nei lietuviski  po pirmo skalbimo issitampo  o kaina ne daug skiriasi nuo amerikieciu  taciau kokybe laaabai skiriasi visiškai sutinku  Ir dar lenkiški mums nelabai patiko, irgi labai greit susidėvi, nusiskalbia, išsitampo
Jolancik
2008 08 31, 13:26
QUOTE(Dangiuks @ 2008 08 30, 23:25) visiškai sutinku  Ir dar lenkiški mums nelabai patiko, irgi labai greit susidėvi, nusiskalbia, išsitampo  Ziurint kokiu firmu drabuzelius perkate
^Braškytė^
2008 09 01, 16:26
QUOTE(Dangiuks @ 2008 08 30, 23:25) visiškai sutinku  Ir dar lenkiški mums nelabai patiko, irgi labai greit susidėvi, nusiskalbia, išsitampo  lenkisku rubu labai daug turguose  i ten jau seniai nieko neperku
Būna gerų ir lietuviškų, ir lenkiškų drabužėlių, bet man svarbu spalvos, sudėtis, kokybė, todėl rinkčiausi visų pirma tai, kas patinka, nesvarbu ar tai UT, ar Next, ar Armani... Pati dirbu drabužių gamybos srityje ir galiu pasakyti, kad nesvarbu kur pasiūti drabužiai, svarbu iš ko jie pasiūti, net ir geriausi siuvėjai iš prastos kokybės audinio stebuklo neišpeš... Teisingai rašė merginos pirmame psl. - viskas gaminama rytuose, kokybė "skiriasi" tik dėl firmos gaminio etiketės (kitaip tariant kokybės standartų griežtumo). O itin barngių drabužėlių nepirkčiau, nes mėgstu derinti drabužėlius tarpusavyje ir man visai gražu kai būna serija Next ar Spenser rūbelių, o vienas kitas "brandinis" darbužėlis netgi nesipaišo bendrame fone... Na, gal supratot, ką noriu pasakyti. Šiaip labai įdomiai suformuluotas klausimas temos...  Man įdomiau būtų paklausti ar verta vaikytis "markių", juk savarbiausia ,kad rūbeliai būtų mieli, o ne prabangūs, vaikas juk net nesupranta, kad dėvi firminį rūbą...
Limcamca
2008 09 14, 12:52
QUOTE(baltė @ 2008 09 08, 12:00) Būna gerų ir lietuviškų, ir lenkiškų drabužėlių, bet man svarbu spalvos, sudėtis, kokybė, todėl rinkčiausi visų pirma tai, kas patinka, nesvarbu ar tai UT, ar Next, ar Armani... Pati dirbu drabužių gamybos srityje ir galiu pasakyti, kad nesvarbu kur pasiūti drabužiai, svarbu iš ko jie pasiūti, net ir geriausi siuvėjai iš prastos kokybės audinio stebuklo neišpeš... Teisingai rašė merginos pirmame psl. - viskas gaminama rytuose, kokybė "skiriasi" tik dėl firmos gaminio etiketės (kitaip tariant kokybės standartų griežtumo). O itin barngių drabužėlių nepirkčiau, nes mėgstu derinti drabužėlius tarpusavyje ir man visai gražu kai būna serija Next ar Spenser rūbelių, o vienas kitas "brandinis" darbužėlis netgi nesipaišo bendrame fone... Na, gal supratot, ką noriu pasakyti. Šiaip labai įdomiai suformuluotas klausimas temos...  Man įdomiau būtų paklausti ar verta vaikytis "markių", juk savarbiausia ,kad rūbeliai būtų mieli, o ne prabangūs, vaikas juk net nesupranta, kad dėvi firminį rūbą...  Tie, kas taip daro, dažniausiai sako, jog tai dėl prekių kokybės
jolka1224
2008 09 15, 21:48
QUOTE(*Bonita* @ 2008 05 10, 17:58) Na taip, bet visgi firma daug ką pasako apie kokybę, todėl ir renkuosi dažniausiai firminius, nes kai nusiperki kokį šlamštą, nors ir sumoki mažiau, po pirmo skalbimo pasidaro nebe drabužėlis, o skudurėlis. pasitaikė ir man taip, kad po pirmo skalbimo rūbas pavirsta į skudurėlį.todėl pirkdama atidžiau renkuosi.labai patinka next rūbeliai, juos išaugę atiduodam kitam leliukui, nenusiskalbia jie.bet va pėdkelnes perkam lietuviškas iš SM pardavinėjančios mamos, ir esam labai jomis patenkintos.
deltadu
2008 11 06, 11:07
QUOTE(baltė @ 2008 09 08, 11:00) Man įdomiau būtų paklausti ar verta vaikytis "markių", juk savarbiausia ,kad rūbeliai būtų mieli, o ne prabangūs, vaikas juk net nesupranta, kad dėvi firminį rūbą...  Cia tai tiesa, kad nesupranta...Bet labai gerai supranta mamos..  Zymiu vardu vaikymasis yra liga, kuria, deja, ir pati sergu...  Siunciuosi prekes visai savo seimai is JAV ir is Next. Ir renkuosi tik zymiu brandu gaminius, aisku, jei kaina nesikandzioja...Vienu metu buvau nuprotejus del NIKE. Prisisiunciau begale skuduru,kurie sekmingai duleja spintoj...
Subjektyvi
2008 11 06, 22:14
Nesu nei ligonė, nei maniakė, tikrai nesivaikau firmų. Perku visur, kur pamatau gražų, kokybišką, tinkantį rūbą, kaina nesvarbu. Galiu nupirkti nebrangų, galiu brangesnį. Dažniausiai UCB, Bimbo, Zara (kartais, nes dažnai kabo daug vienkartinių skudurų už UCB kainą), kartais Lindex, užsienyje. Labai nepatinka lenkiškais drabužiais prekiaujančios parduotuvės: Čipolino, Mada vaikams ir pan. , nes ten visi rūbai iš tolo "rėkia" - lenkiškas. Rūbai nemadingi, "amžina vaikiška klasika", spalvos murzinos arba be ryšio, arba klaikūs deriniai. Medžiagos pigios, viskas kažkaip turgaus mada. Be to nepatinka kainodara. pvz. viršutinių rūbų kainos nedaug skiriasi nuo taip vadinamų firminių parduotuvių. Tai kodėl turėčiau pirkti lenkišką murzinos spalvos striukę, jei spalvingesnė, madingo fasono, super atrodanti striukė kainuoja arba tiek pat, arba plius keliasdešimt litų. Bet vaikas dėvės ją ne vieną sezoną  Su avalyne analogiškai. Tokių baisių batų privežta, tokių tragiškų modelių  Arba čigonų taboro motyvai su pigiais blizgučiais, kt. turginėm nesąmonėm, arba "amžina vaikiška klasika" su baisiom spalvom, nėra į ką žiūrėti. Vienas kitas modeliukas įdomesnis. Pvz. Bartek gal ir neblogi batai, bet iš jų išrinkti normalų gražų modeliuką - kovinė parengtis. Todėl batus dažniausiai perkam Ecco, Gortex, Kotrynoje, Reno.
Subjektyvi
2008 11 08, 11:33
Dar pamiršau paminėti gerą parduotuvę, prekiaujančią madingais rūbais vaikams "Pepe Jeans"  Ten būna nerealių dalykų, įdomesnių nei Benettone. Dabar 'Panoramoje" turėtų prekiauti įdomesniais drabužiais.
Subjektyvi
2008 11 10, 18:57
"Panoramoje" atsidarė daug naujų parduotuvių mažyliams ir iki 6 m. Vyresniems šiek tiek mažesnis asortimentas arba iš viso neprekiauja. Labai gražūs "Chicco", "Mothercare" ir kt. drabužėliai, saldūs tokie  Nereikės mamoms siųstis iš JAV ar Anglijos internetu, tikrai neverta  Dabar ir Vilniuje yra tiek grožio patiems mažiausiems.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 10, 19:57) "Panoramoje" atsidarė daug naujų parduotuvių mažyliams ir iki 6 m. Vyresniems šiek tiek mažesnis asortimentas arba iš viso neprekiauja. Labai gražūs "Chicco", "Mothercare" ir kt. drabužėliai, saldūs tokie  Nereikės mamoms siųstis iš JAV ar Anglijos internetu, tikrai neverta  Dabar ir Vilniuje yra tiek grožio patiems mažiausiems.  kai sergi pirkimo liga, tai ir jav gerai  visvien lt as nerandu tokiu rubeliu kaip nexto ar gapo, o siaip istikima benettonui esu
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 10, 18:57) : Nereikės mamoms siųstis iš JAV ar Anglijos internetu, tikrai neverta  Dabar ir Vilniuje yra tiek grožio patiems mažiausiems. taip, panoramoj yra gražių rūbelių, kad ir mothercare parduotuvėj, bet tookį antkainį užsidėję  pvz.viena paprasta bliuzele mergytei internetinėj jų parduotuvėj 3,5 svaro, pas mus 71lt  ir.t.t tai tikrai pigiau ganasi parsisiųsti. arba chicco parduotuvėj rūbelių kainos astronominės, paparsti odinukai batukai be kailiuko virš 300lt, maikutė 119lt. manau , mamos ir toliau sėkmingai apsipirkinės internetinėse parduotuvėse
QUOTE(*Lina* @ 2008 11 12, 10:28) taip, panoramoj yra gražių rūbelių, kad ir mothercare parduotuvėj, bet tookį antkainį užsidėję  pvz.viena paprasta bliuzele mergytei internetinėj jų parduotuvėj 3,5 svaro, pas mus 71lt  ir.t.t tai tikrai pigiau ganasi parsisiųsti. arba chicco parduotuvėj rūbelių kainos astronominės, paparsti odinukai batukai be kailiuko virš 300lt, maikutė 119lt. manau , mamos ir toliau sėkmingai apsipirkinės internetinėse parduotuvėse 
^Braškytė^
2008 11 12, 15:15
pirkimo liga tai tikrai yra ,kai pinigu turi tai gerai ir sirgti tokia liga  pastebejau kad kai kurios mamos perka ,atsisiuncia tuos rubelius o paskui zek jau pardavineja (nors ir dydis tinka pagal vaiko anziu) ,nesuprantu tik tokio dalyko kam pirkti o paskui parduoti ?? nejaugi cia toks azartas ? sekt tema kada tavo siuntinys atejas ,lekt i stoty pasiimt ,pasimatuot ,o paskui parduot .... manau cia is neturejimo ka veikt susergama tokiom ligoms.. ir kur det tuos rubelius ?? juk vaikas auga ir tiek nesudevi (sakau is savos patirties)  as pati uzsisakineju netu rubus ,bet nesu dar pamisusi o ir jauciu nebutu det kur rubu jei taip sirgciau pirkimo manija .. manau rubas yra tas geras kuris grazus ,nenusidevi o vaikytis fyrmu madu tai beprotyste kaskokia .
Peržiūrėjau temas ir neradau, kur galėčiau paklausti išmanančių mamyčių: kada geriau važiuoti apsiprekinti i užsienį? Norėčiau pataikyti ant didesnių nuolaidų. Ar prieš Kalėdas jos jau bus, ar geriau kokį sausio mėnesį? Važiuosiu Berlyną. Ačiū.
QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 12, 15:15) pirkimo liga tai tikrai yra ,kai pinigu turi tai gerai ir sirgti tokia liga pastebejau kad kai kurios mamos perka ,atsisiuncia tuos rubelius o paskui zek jau pardavineja (nors ir dydis tinka pagal vaiko anziu) ,nesuprantu tik tokio dalyko kam pirkti o paskui parduoti ?? nejaugi cia toks azartas ? sekt tema kada tavo siuntinys atejas ,lekt i stoty pasiimt ,pasimatuot ,o paskui parduot .... manau cia is neturejimo ka veikt susergama tokiom ligoms.. ir kur det tuos rubelius ?? juk vaikas auga ir tiek nesudevi (sakau is savos patirties)  as pati uzsisakineju netu rubus ,bet nesu dar pamisusi o ir jauciu nebutu det kur rubu jei taip sirgciau pirkimo manija .. manau rubas yra tas geras kuris grazus ,nenusidevi o vaikytis fyrmu madu tai beprotyste kaskokia . Jau truputi, turbut, nukrypstama nuo temos, bet... Nebutina "sirgti kazkokia liga", jei nori pigiau nusipirkti drabuzeliu vaikam. Juk buna, kad pamatai ir negali atsispirti groziui, juokingai mazai kainai, ai, galvoji, stai sijonukas bus kieme lakstyt, sita maikute idealiai tinkama i soda ir t.t.  O kiek laiko sutaupoma-atsisedi, viens du ir susimeti i krepsiuka. O del to, kad perka ir parduoda, nors tinka vaikui pagal amziu, tai pasakysiu, kad amzius dar nieko nesako. Mano penkiamete vilki rubelius, kuriuos mamos paprastai gal perka septynmetem. Visada vertinu kokybe, o kaip zinia, geresnes firmos rubas, tuo ir pasizymi (nors tokie kaip, Gap, childrens place ar old navy yra orientuoti i eilini zmogeli uz vandenyno ir didele prabanga nekvepia).  Mielai pirkciau Esprit ir Hilgfiger rubelius, bet kainos kanda, kai reikia dviem iskart. Lauki ispardavimo, o dydziu ir nelieka....
Subjektyvi
2008 11 12, 19:12
QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 12, 15:15) pirkimo liga tai tikrai yra ,kai pinigu turi tai gerai ir sirgti tokia liga  pastebejau kad kai kurios mamos perka ,atsisiuncia tuos rubelius o paskui zek jau pardavineja (nors ir dydis tinka pagal vaiko anziu) ,nesuprantu tik tokio dalyko kam pirkti o paskui parduoti ?? nejaugi cia toks azartas ? sekt tema kada tavo siuntinys atejas ,lekt i stoty pasiimt ,pasimatuot ,o paskui parduot .... manau cia is neturejimo ka veikt susergama tokiom ligoms.. ir kur det tuos rubelius ?? juk vaikas auga ir tiek nesudevi (sakau is savos patirties)  as pati uzsisakineju netu rubus ,bet nesu dar pamisusi o ir jauciu nebutu det kur rubu jei taip sirgciau pirkimo manija .. manau rubas yra tas geras kuris grazus ,nenusidevi o vaikytis fyrmu madu tai beprotyste kaskokia .  pritariu. Ir tos perkančios per tarpininkes, kurios mano, kad pigiau, pamiršta sumokamus procentus už tarpininkavimą ir siuntimą, po to kelių savaičių ar mėnesio laukimą, gaištamą laiką ir benzino išdeginimą lakstymams, siuntinių atsiėmimams ir t.t. Nebėra nei pirkimo malonumo ir ne tiek daug sutaupoma, kai paskaičiuojamos visos susidarančios išlaidos. Ir tikrai vaikams tiek daug nereikia, kaip susigundoma perkant internetu iš užsienio. Akys didelės, viskas gražu, visko norisi, o realiai vaikas net nesunešios.
^Braškytė^
2008 11 13, 09:25
QUOTE(martux @ 2008 11 12, 16:05) Peržiūrėjau temas ir neradau, kur galėčiau paklausti išmanančių mamyčių: kada geriau važiuoti apsiprekinti i užsienį? Norėčiau pataikyti ant didesnių nuolaidų. Ar prieš Kalėdas jos jau bus, ar geriau kokį sausio mėnesį? Važiuosiu Berlyną. Ačiū.  jauciu geriausia lekti kai buna ispardavimai Papildyta:QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 12, 19:12)  pritariu. Ir tos perkančios per tarpininkes, kurios mano, kad pigiau, pamiršta sumokamus procentus už tarpininkavimą ir siuntimą, po to kelių savaičių ar mėnesio laukimą, gaištamą laiką ir benzino išdeginimą lakstymams, siuntinių atsiėmimams ir t.t. Nebėra nei pirkimo malonumo ir ne tiek daug sutaupoma, kai paskaičiuojamos visos susidarančios išlaidos. Ir tikrai vaikams tiek daug nereikia, kaip susigundoma perkant internetu iš užsienio. Akys didelės, viskas gražu, visko norisi, o realiai vaikas net nesunešios. butent ,kad vaikas ir nesunesioja aisku graziu rubeliu tikrai yra ,bet tiek ju nereikia(kiek perka ) masiskai pastebiu labai daznai kad perka uzsisako gauna o paskui parduoda o del rubeliu dydzio tai gali apsisaukti karta (nepataikyti del dydzio) bet nekekviena karta kaip kad perparduoda (tipo nepataike su dydziu) tai tikrai kaip pas kurias yra liga karta uz kelione suplojau 50lt kad atsiimciau siuntinuka ,tai menkas cia malonumas na bet tema ne apie tai
Subjektyvi
2008 11 13, 09:49
O Lietuvoje, jei perki, gali per dvi savaites pakeisti netinkamo dydžio rūbą ar avalynę (nedėvėtus) į tinkamą arba susigrąžinti pinigus. Būna, kad vaikas per kelias savaites sustorėja (grįžęs iš senelių  ) arba nuperki, o rankovės ar kelnių ilgis kaip tik arba be penkių minučių išaugtinės  Man tai mistika, kaip mamos nebijo internetu pirkti vaikams avalynę
Puiku, kai galima matuotis, bet realiai tai beveik utopiška...
Subjektyvi
2008 11 13, 12:58
Kas utopiška? Taigi namuose gali pamatuoti, jei netiks, kitą dieną pakeisi į kitą dydį ar grąžinsi
|
|