turiu ir as si "malonuma", dar tik ipusejo nestumas o jau kankina tas koju nerimas. Per pirma nestuma buvo tas pats,tik po gimdymo praejo
Man irgi tas pats,negaliu vakarais uzmigt,vidury nakties prabundu nuo to nemalonaus jausmo,ir vel akys stacios.Prasidejo nuo 24sav,ir ka bedaryciau,niekas nepadeda,gal kazkiek po pasivaiksciojimu vakarais geriau..Venu lyg ir nesimato,svorio priaugus esu nemazai,bet per pirma nestuma dar daugiau priaugus buvau,bet tada nieko..Jau laukiu gimdymo,kad greiciau viskas baigtusi
as tai pradejau naudot lioton tepaliuka, iskart lengviau
turiu ir as sita "dziaugsma"... Dabar jau 31 savaite, antras nestumas. Svorio priaugau nedaug, niekas netinsta, taciau venos lenda lauk. Galbut tai ir priezastis. Kankinausi tiek pirma tiek antra nestuma.
Viskas prasidejo nuo 23 savaites, is pradziu silpniau, dabar jau nesusitvarkau su tuom, tenka kankintis. Iki siol padedavo: * saltas arba karstas dusas pilant aukstyn zemyn ant koju. * saltas kompresas *magnio miltukai DISPORAL * lioton tepalas Dabar sis negalavimas isismarkavo iki tiek kad jau ne tik kojas bet ir tarpvietes srityje jau neramina... Belieka laukti gimdymo, kuris dar tik uz poros menesiuku ir tiketis kad kuo greiciau praeis po to. Po pirmo nestumo po gimdymo praejus kelioms savaitems NKS isgaravo.
Viena is jusu dar saket kad seksas padeda. Jis padeda tol, kol seksuoji
kaip viena is jusu minejo, jei po to kai atlikai kazkokia lengvinancia procedura per kelias minutes neuzmigai, amen. Vartysies po to kelias valandas ir kojas sukiosi
Ojej ojej, aš su šituo beprotiškai kvaila ir nepagydoma būsena prasikankinau visų trijų nėštumų metu..
|