Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar Jums buvo taip,kad perklausėte vardo?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2
Ramunita
Juk būna tokių situacijų smile.gif man pvz buvo 4u.gif atėjo tokia Praurimė (kaip šiandien pamenu) dokumentų priduot (tuo metu univere dirbau) reikia man tem tikrą pažymą jai paduot. Na ji pasakė savo vardą pavardę (pavardė dažna,taigi pagal vardą reikejo atrinkt)...o aš neišgirdau smile.gif kad tik keistas kazkoks smile.gif tai teko perklaust ax.gif
buvo ir univere toks bajeris smile.gif pasakė bahūrėlis savo vardą Erdvilas,o man kažkaip susigirdo Eržilas blush2.gif nu galvoju ir tėveliai jam pasitaikė doh.gif
*GAILĖ*
man buvo tas pats su Jovaldu. gal 3 kartus perklausiau vardo kai susipažinom. o po to dar per keletą susitikimų vis prašydavau priminti vardą doh.gif
Langoza
aisku buna bigsmile.gif ir ner cia ko gedytis... as tai zmogus paprastas, neisgirdau, nesupratau, tai ir perklausiu ax.gif ir ko cia gedytis rolleyes.gif

o tuo labiau siais laikais, kai tokie neiprasti vardai ax.gif

klopedija
Ko tik nėra buvę! Ir perklausiu, ir perklausus užmirštu doh.gif .
Kartą perrašinėjau rankraštinį tekstą, žiūriu, parašyta pavardė "Pedikienė"... doh.gif Net rankos sukaito. Galvoju g.gif , negali būti tokia pavardė (o buvau girdėjusi!). Pasitikslinau, aišku netokia. Būčiau parašiusi, būčiau moteriškę mirtinai įžeidusi.
Nežinau kodėl, bet dažnai vardų neatsimenu iš karto. Beje, neišimtis ir mano vyro vardas. Jis prisistatė, aš pasakiau "malonu", o kai išėjo, klausiu kitų "koks jo vardas?" doh.gif
Betse
Būna taip, bet visada perklausiu ir jeigu vėliau reikės dar ir užsirašau, jeigu esu įsitikinusi kad tikrai neprisiminsiu. Pirmą kartą teko perklausti tokio vardo - Juvenalis. Po to užsirašiau ir vis pažiūrėdavau, kol atsiminiau.
indra*
as tai i viena bendradarbi pirma menesi tik "klausyk" "ar girdi" ir visokiais kitokiais kreipiniais kreipdavausi, nes vis varda pamirsdavau. Nors ir siandien ne labai zinau Jurandas ar Jorandas jo vardas doh.gif
beje, man su savo vardu pakankamai ne mazai vargo - amzinai iskraipo. as jau prisistatydama sakau Indra, galune -A, bet vistiek visiems Indre gaunuosi. o dar blogiau Inga blink.gif
vaiciuke
Mano vardo beveik nuolat perklausia. Nors nėra jis nei labai retas, nei labai neįprastas. Daugelis taip ir neįsidėmi, padaro mano vardą ilgesnį nei yra biggrin.gif
Pačiai būna labai nesmagu, kai perklausiu vardo, bet aišku pasitaiko ir manau, tai yra normalu
Bittersweet
perklausia neretai nors vardas trumpas ir paprastas biggrin.gif dazniausiai perklausia ar ne Joana biggrin.gif
Isila
yra tekę wink.gif bet dažniau tenka vaiko vardą keliskartus kartoti lotuliukas.gif
ramyra
Mano mergautine pavarde buvo labai panasi i zodi "giminaite". Vaikysteje gulejau ligonineje, tevai uzejo pas gydytoja pasikalbeti. Sako mano varda, pavarde, "esam jos tevai... " O ta turbut nelabai isgirdo, atsake "tai suprantu, kad ji jusu giminaite, bet kokia ligones pavarde?" biggrin.gif doh.gif
Meka Pinavija
QUOTE(leliux @ 2006 12 02, 21:17)
aisku buna  bigsmile.gif ir ner cia ko gedytis...  as tai zmogus paprastas, neisgirdau, nesupratau, tai ir perklausiu  ax.gif ir ko cia gedytis  rolleyes.gif

o tuo labiau siais laikais, kai tokie neiprasti vardai  ax.gif
*

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Nematau nieko gėdingo jeigu tenka pačiai perklausti ar tavęs perklauso vardo rolleyes.gif
organizatore
man buvo nesusipratimu su vardu giulnara bigsmile.gif
Dangiuks
Vaje, labai dažnas atvejis blink.gif Dabar tų vardų kokių tik nėra lotuliukas.gif
tomasssita
buvo ir man atvejis,kai klausiau vardo kelis kartus..... new_russian.gif geda prisipazint,as to vardo net ir dabar neatsimenu flirt.gif
Vi vi
Man nuolat tenka kelis kartus kartot savo varda. Reta mama dave. Tai visaip mane pavadina ir Airida ir Irina ir Irena.Kartais erzina biggrin.gif
Yo-yo
Žinoma, kad pasitaiko perklaust. Tik nesmagu buvo kartą kai pasakė vaikinas vardą, tarkim, Albinas (labai fainas vaikinas).Pamaniau šmaikštauja, sumąstė pasierzint. Sakau: ką čia paistai, sakyk tikrą vardą. O pasirodo,-tikrai Albinas blush2.gif
aGucci
Gi zmones visi esam, visiems visko buna ax.gif Mano pazystamos sesuo Ona (20 metu), tai irgi nepatikejau is pradziu blush2.gif
Soterija
Mano klasiokė ir gera draugė Alevtina smile.gif
Tai jos visą laiką klausdavo ir klausia po kelis kartus vardo smile.gif
Netgi mokytojai nesugebėjo per 12 metų taisyklingai perskaityti jos vardo iš dienyno smile.gif Buvo ji ir Aleksina, ir Valentina ir dar ten kažkokia nepamenu smile.gif
Nu bet žodžiu vargas kažkoks ir tiek smile.gif
Kartais smagu pasijuokti, bet kartais tai ir nervuodavo ją tokie vardų iškraipymai smile.gif
Ir dar kas gerai, tai vaikinus kabint būdavo jai, pasakydavo koks vardas, tie aišku perklausdavo ir tada užsimegzdavo diskusija apie vardą ir jo kilmę ir t.t. smile.gif
vis šioka tokia tema bendravimo pradžiai smile.gif

augute
Manes pacios visuomet perklausdavo vardo.nu nejauku kazkaip.Pykau ant tevu uz toki varda...norejau but rasa ieva ar pan.
Dabar sis vardas daznas,kartoti po kelis kartus nereikia(aciu vienai "dangaus" dalyvei tongue.gif )
Papildyta:
Vienos mergaites vardas SEVDA(mokesi musu mokykloj).Si varda reik paraidziui diktuoti,kad be klaidu uzrasytu biggrin.gif
vaikštau
Turejau klasioke vardu Evajolanterika... Tevai taip nusprende, nes nesusitare mat. vadindavom Jolanta. Vrgse mergaite -tai buvo jos skaudziausia vieta schmoll.gif
Villke
Mano dukros vardą visi ilgina, tai taisau ir taisau biggrin.gif , bet nepykstu, nes pati dažnai vardus pamirštu arba tenka perklausti. Dėl to jokių kompleksų nejaučiu schmoll.gif
Klaipeda
Į vieną įmonę atvažiavau atlikti praktiką ir man pristatė praktikos vadovę, kokių 50 m moterį, lyg išgirdau, kad Virga. Kelias dienas ją vadinau Virga blush2.gif , kol kažkur pamačiau parašyta Mirgutė, tai pasirodo, jos vardas ne Virga, o Mirga biggrin.gif
Onora
Daznai perklausiu vardo, kartais buna papts paprasciausias, bet neaiskiai istaria

QUOTE(bugen @ 2006 12 06, 11:18)
Turejau klasioke vardu Evajolanterika... Tevai taip nusprende, nes nesusitare mat. vadindavom Jolanta. Vrgse mergaite -tai buvo jos skaudziausia vieta schmoll.gif
*

sunku patiketi, kad tokiu vardu buna...

na, o kaip to politiko sunaus vardas Spyglys, tai gi niekas netiki, tai jis lazinasi su visais, tai rase, kad pietus beveik visad nemokamai valgo biggrin.gif
Kotre
turiu tokiu pazistamu - susipazisti, dar perklausi,koks vardas, ir vis tiek pamirsti doh.gif kita karta susitikus jau kazkai,p nebepatogu is naujo vardo klausti. taip ir nezinai, kuo vardu naujasis pazistamas imantriu vardu biggrin.gif
Langoza
QUOTE(Onora @ 2006 12 06, 20:53)
na, o kaip to politiko sunaus vardas Spyglys, tai gi niekas netiki, tai jis lazinasi su visais, tai rase, kad pietus beveik visad nemokamai valgo biggrin.gif
*

saunuolos Spygys, kad neiprasta savo varda panaudoja labai naudingai biggrin.gif
Amica
Jei vardas negirdetas, nelabai supratai ji, tai ir perklausi. Man paciai savo ir sunaus vardus neretai tenka pakartoti, nors atrodo jie skamba gana aiskiai.
muxxe
O aš kokią gėdą apturėjau doh.gif neturėjau kur akelių dėt blush2.gif
Savo geros draugytės dukrelės varda prailginau ax.gif
Buvau sutikus vieną pažystamą, kuri dukrelę pakrykštijo Olivija schmoll.gif
Tai ir pasakoju draugytei, kad atseit jos dukrytes vardas vos ne toks pat. Olivija Odilija, gi panašu rolleyes.gif
O ji man sako, Odile mano dukrytės vardas............. ir pažiūrėjo draugišku žvilgsniu smile.gif
alexxandra
QUOTE(Yo-yo @ 2006 12 06, 03:17)
Žinoma, kad pasitaiko perklaust. Tik nesmagu buvo kartą kai pasakė vaikinas vardą, tarkim, Albinas (labai fainas vaikinas).Pamaniau šmaikštauja, sumąstė pasierzint. Sakau: ką čia paistai, sakyk tikrą vardą. O pasirodo,-tikrai Albinas blush2.gif
*

Ir man taip buvo ax.gif
Kazkada dar kai mokykloj mokiaus supazindino su vaikinu vienu, labai saunus, fainas, malonus. Susipazinimas atrode mazdaug taip:
- Labas, as Antanas
- Malonu, as Marytė (galvojau ot bajeris ir kad juokiuos, kad juokiuos biggrin.gif )
- As rimtai Antanas...
- Nu taip taip, as tikrai Maryte (juokas dar labiau ima)
Tada is sono draugas pakuzdejo, kad TIKRAI Antanas. Tai teko atsiprasyt uz toki "juoka" ir jau galvojau, kad is gedos, tai skradziai zeme prasmegsiu... doh.gif
JM
ir man taip buvo.Baseine kur maudomes,ten tokia mergaite su labai negirdetu ir keistu vardu.Jau 3 kartus esu vardo perklausiusi,bet ir dabar nepasakyciau koks ten tos mergaites vardas
Onora
QUOTE(muxxe @ 2006 12 08, 00:13)
. Olivija Odilija, gi panašu  rolleyes.gif
O ji man sako, Odile mano dukrytės vardas............. ir pažiūrėjo draugišku žvilgsniu  smile.gif
*

As zinau mergyte, kurios vardas Auste, o mes ja Austeja vadinome, nes maneme, kad tevai trumpina tiesiog smile.gif
Sinuhe
Tenka perklausti, jei neišgirstu, ar manau, kad ne taip išgirdau - nieko čia gėdingo irnesakyk.gif Ne iš karto juk tokius vardus kaip Herminehildas ar Arilda atsiminsi ax.gif
Lakūdra
patinkancio vaikinio klausiu " koks tavo tikras vardas. sako Tonis, ne, sakau,o koks tikras vardas. tada parode pasa ir labai susigedau blush2.gif nes visada galvojau,kad Tonis tik pravarde jo doh.gif
*GAILĖ*
QUOTE(alexxandra @ 2006 12 08, 00:33)
Ir man taip buvo  ax.gif
Kazkada dar kai mokykloj mokiaus supazindino su vaikinu vienu, labai saunus, fainas, malonus. Susipazinimas atrode mazdaug taip:
- Labas, as Antanas
- Malonu, as Marytė (galvojau ot bajeris ir kad juokiuos, kad juokiuos biggrin.gif )
- As rimtai Antanas...
Tada is sono draugas pakuzdejo, kad TIKRAI Antanas. Tai teko atsiprasyt uz toki "juoka" ir jau galvojau, kad is gedos, tai skradziai zeme prasmegsiu... doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man panašiai buvo:
-Koks tavo vardas?
-Donaldas.
- A, ančiukas.
- Rimtai Donaldas.

blush2.gif jėzau, kokia gėda buvo man blush2.gif
Lakūdra
QUOTE(ingalp @ 2006 12 12, 18:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man panašiai buvo:
-Koks tavo vardas?
-Donaldas.
- A, ančiukas.
- Rimtai Donaldas.

blush2.gif jėzau, kokia gėda buvo man  blush2.gif
*

as irgi viena Donalda pazystu bigsmile.gif
westa
mano draugei bajeris buvo.. stovim chebrikė prie įėjimo -nu jaunystė, su berniukais. iš tolo kažkas pareina.. Mano draugė : Kokia čia pelkių vanda pareina? . Prieina arčiau moterytė - vieno iš stovinčio kartu bachūriuko motina hihihi.gif Čia dar nieko - jos vardas iš tikrųjų Vanda biggrin.gif biggrin.gif ...
mergytia
4u.gif man buvo viena karta tai visa vakara klausinejau tos paneles vardo nes po 5min neprisiminiau unsure.gif unsure.gif jos vardas buvo alda.... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(alexxandra @ 2006 12 08, 05:03)
Ir man taip buvo  ax.gif
- Labas, as Antanas
- As rimtai Antanas...
*

speju paskuij zandai dege thumbup.gif lotuliukas.gif
Pivonija
o man tai buvo taip, vieną kartą skambinu į tokią įmonę ir sakau žmogui, kad aš jam atfaksuosiu paklausimą ir paprašiau, kad jis pasakytų savo vardą ir pavardę, o jis ir sako LITAS (pavardės jau neatsimenu), aš sakau, kad jis pakartotų vardą, nes aš blogai išgirdau, o jis man sako "jūs gerai išgirdote". bet adresuodama paklausimą vistiek parašiau tik pirmą vardo raidę, nes neišdrysau rašyti pilno, kadangi vistiek maniau, kad blogai išgirdau smile.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Pivonija @ 2006 12 16, 19:41)
o man tai buvo taip, vieną kartą skambinu į tokią įmonę ir sakau žmogui, kad aš jam atfaksuosiu paklausimą ir paprašiau, kad jis pasakytų savo vardą ir pavardę, o jis ir sako LITAS (pavardės jau neatsimenu), aš sakau, kad jis pakartotų vardą, nes aš blogai išgirdau, o jis man sako "jūs gerai išgirdote". bet adresuodama paklausimą vistiek parašiau tik pirmą vardo raidę, nes neišdrysau rašyti pilno, kadangi vistiek maniau, kad blogai išgirdau smile.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu, čia tai bajeris, vos nenukritau lotuliukas.gif

o ką, rimtai jo toks vardas blink.gif
nu žmogelis džiaugsis kai eurus įves lietuvoj lotuliukas.gif
Ramunita
QUOTE(Pivonija @ 2006 12 16, 19:41)
*

man irgi panašiai buvo smile.gif sakau kam mailą adresuot smile.gif man sako meilei ax.gif aš tipo ir nutilau blush2.gif mastau-nu čia dabar g.gif (buvo prieš valentikę) o moteris anam laido gale juoktis pradėjo 4u.gif sako-čia mano vardas smile.gif kas man beloki-sakau-koks gražus Jūsų vardas... blush2.gif
laurynka
Teko susipažinti su vaikinu vardu Venantas. Vėliau dar kelis kartus teko iš naujo perklausti vardo, nes vis pamiršdavau. Bet nieko, jis suprato, visi jo perklausia po kelis kartus biggrin.gif
Zaneciukas
ne nebuvo, man kitu nuomone nesvarbi, svarbu tevam patiktu. o prie kiekvieno neprisitsikysi.
Europiete
Jooo... user posted image buna toookiu nerealiu vardu... user posted image Man pamenu...irgi su vardu "Vandalinas" baiku buvo... user posted image
Kribuk
nebuvo, bet mūsų dukrytės vardą kartais žmonės perklausia. smile.gif
deividaite
man kazkaip irgi nepasitaike..o gal ir neatsimenu... 4u.gif bet daznai tenka savo dukrytes varda pakartoti kokius tris kartus..nes jis dar nera labai populiarus... ax.gif o paskui dar ir visokius komentarus isklausai lotuliukas.gif bet nieko, jau pripratom... tongue.gif
Niutsi
Aišku būna smile.gif Net ir įprasto vardo kartais nenugirsti, pvz jei labai panašus pagal skambėsi (pvz. Limantė/Rimantė) Šiaip kai tenka taip daryt ta akimirka kiek nepatogiai pasijaučiu, tačiau suprantu, jog tai visiškai normali situacija...
Cikadelė
QUOTE(Ramunita @ 2006 12 02, 19:43)
Juk būna tokių situacijų smile.gif man pvz buvo  4u.gif atėjo tokia Praurimė (kaip šiandien pamenu) dokumentų priduot (tuo metu univere dirbau) buvo ir univere toks bajeris smile.gif pasakė bahūrėlis savo vardą Erdvilas,o man kažkaip susigirdo Eržilas  blush2.gif 
klinikose dirba gera vaikų neurologė, vardu Praurima, o Klaipėdos Hansa banko vienas iš vadovų yra vardu Erdvilis 4u.gif

Man taip pat teko dirbti darbą, kuriame tekdavo priimti pažymas ir t.t
Pasiskambino moteris, pasisakė, kas yra tai mano kolega ir užrašė- Alita (kaip šampanas), o jos tikras vardas Aelita...tai kai ta moteriškė atėjo, draugė pro duris ir sa ko direktorei
-Alita jau čia bigsmile.gif
O direktorė mesteli repliką
-Oj ne, šiandien šampano negersim, jau gana namie prisisiurbiau vakar su draugėm blush2.gif tai gėdos apturėjo, nes ir pati p. Aelita ir personalas girdėjo...

Dar buvo klientė vardu Scilė rolleyes.gif gerai pamenu jos vardą, nes dirbau tiesiogiai su ja...jos tėvas buvo antikinės literatūros dėstytojas, o Scilė yra kažkoks personažas (nepamenu gerai koks....)

Mokykloje mokėsi toks vaikinukas, vardu Margis..Atėjo nauja mokytoja, klausia kuo vardu, sako- Margis, mokytoja užpyko, sako, o gal Sargis tu, sėkskis, kuolas biggrin.gif ot, nukentėjo vargšas dėl vardo...Ale tėvai davė vardą kaip karvei kokiai- Margis g.gif
sraigyte1
QUOTE(Ramunita @ 2006 12 02, 20:43)
Juk būna tokių situacijų smile.gif man pvz buvo  4u.gif atėjo tokia Praurimė (kaip šiandien pamenu) dokumentų priduot (tuo metu univere dirbau) reikia man tem tikrą pažymą jai paduot. Na ji pasakė savo vardą pavardę (pavardė dažna,taigi pagal vardą reikejo atrinkt)...o aš neišgirdau smile.gif kad tik keistas kazkoks smile.gif tai teko perklaust  ax.gif
buvo ir univere toks bajeris smile.gif pasakė bahūrėlis savo vardą Erdvilas,o man kažkaip susigirdo Eržilas  blush2.gif  nu galvoju ir tėveliai jam pasitaikė  doh.gif
*

Aš taip ir pagalvojau dėl Eržilo lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 01, 20:28)
klinikose dirba gera vaikų neurologė, vardu Praurima, o Klaipėdos Hansa banko vienas iš vadovų yra vardu Erdvilis 4u.gif

Man taip pat teko dirbti darbą, kuriame tekdavo priimti pažymas ir t.t
Pasiskambino moteris, pasisakė, kas yra tai mano kolega ir užrašė- Alita (kaip šampanas), o jos tikras vardas Aelita...tai kai ta moteriškė atėjo, draugė pro duris ir sa ko direktorei
-Alita jau čia bigsmile.gif
O direktorė mesteli repliką
-Oj ne, šiandien šampano negersim, jau gana namie prisisiurbiau vakar su draugėm blush2.gif tai gėdos apturėjo, nes ir pati p. Aelita ir personalas girdėjo...

Dar buvo klientė vardu Scilė rolleyes.gif gerai pamenu jos vardą, nes dirbau tiesiogiai su ja...jos tėvas buvo antikinės literatūros dėstytojas, o Scilė yra kažkoks personažas (nepamenu gerai koks....)

Mokykloje mokėsi toks vaikinukas, vardu Margis..Atėjo nauja mokytoja, klausia kuo vardu, sako- Margis, mokytoja užpyko, sako, o gal Sargis tu, sėkskis, kuolas biggrin.gif ot, nukentėjo vargšas dėl vardo...Ale tėvai davė vardą kaip karvei kokiai- Margis g.gif
*

na taip gal ir negalima,bet jau taip linksnmai pasiskaičiau thumbup.gif lotuliukas.gif
Ginta.
O aš pastoviai Arūną su Artūru maišau. Mokyklos laikais draugavau su vienu dal tris mėnesiu ir vis maišydavausi tik į galą jau pripratau, o dabar vėl nebežinau kas jis ten buvo g.gif
Ridikute
Pas mus buvo kolega Herminehildas. Nu kai isgirdau blink.gif vos ne ant lapelio turejau uzsirasyti, kad nepamirsciau lotuliukas.gif Bet dabar tai va, iki gyvenimo galo nepamirsiu, turbut biggrin.gif
riderz
QUOTE(Ridikute @ 2007 02 02, 14:42)
Pas mus buvo kolega Herminehildas. Nu kai isgirdau  blink.gif vos ne ant lapelio turejau uzsirasyti, kad nepamirsciau lotuliukas.gif  Bet dabar tai va, iki gyvenimo galo nepamirsiu, turbut biggrin.gif
*

kuom tas mano vardas uzkliuvo ? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.