buvo ir univere toks bajeris
Juk būna tokių situacijų
buvo ir univere toks bajeris
man buvo tas pats su Jovaldu. gal 3 kartus perklausiau vardo kai susipažinom. o po to dar per keletą susitikimų vis prašydavau priminti vardą
aisku buna
o tuo labiau siais laikais, kai tokie neiprasti vardai
Ko tik nėra buvę! Ir perklausiu, ir perklausus užmirštu
Kartą perrašinėjau rankraštinį tekstą, žiūriu, parašyta pavardė "Pedikienė"... Nežinau kodėl, bet dažnai vardų neatsimenu iš karto. Beje, neišimtis ir mano vyro vardas. Jis prisistatė, aš pasakiau "malonu", o kai išėjo, klausiu kitų "koks jo vardas?"
Būna taip, bet visada perklausiu ir jeigu vėliau reikės dar ir užsirašau, jeigu esu įsitikinusi kad tikrai neprisiminsiu. Pirmą kartą teko perklausti tokio vardo - Juvenalis. Po to užsirašiau ir vis pažiūrėdavau, kol atsiminiau.
as tai i viena bendradarbi pirma menesi tik "klausyk" "ar girdi" ir visokiais kitokiais kreipiniais kreipdavausi, nes vis varda pamirsdavau. Nors ir siandien ne labai zinau Jurandas ar Jorandas jo vardas
beje, man su savo vardu pakankamai ne mazai vargo - amzinai iskraipo. as jau prisistatydama sakau Indra, galune -A, bet vistiek visiems Indre gaunuosi. o dar blogiau Inga
Mano vardo beveik nuolat perklausia. Nors nėra jis nei labai retas, nei labai neįprastas. Daugelis taip ir neįsidėmi, padaro mano vardą ilgesnį nei yra
Pačiai būna labai nesmagu, kai perklausiu vardo, bet aišku pasitaiko ir manau, tai yra normalu
perklausia neretai nors vardas trumpas ir paprastas
yra tekę
Mano mergautine pavarde buvo labai panasi i zodi "giminaite". Vaikysteje gulejau ligonineje, tevai uzejo pas gydytoja pasikalbeti. Sako mano varda, pavarde, "esam jos tevai... " O ta turbut nelabai isgirdo, atsake "tai suprantu, kad ji jusu giminaite, bet kokia ligones pavarde?"
QUOTE(leliux @ 2006 12 02, 21:17) aisku buna o tuo labiau siais laikais, kai tokie neiprasti vardai Visiškai pritariu
man buvo nesusipratimu su vardu giulnara
Vaje, labai dažnas atvejis
buvo ir man atvejis,kai klausiau vardo kelis kartus.....
Man nuolat tenka kelis kartus kartot savo varda. Reta mama dave. Tai visaip mane pavadina ir Airida ir Irina ir Irena.Kartais erzina
Žinoma, kad pasitaiko perklaust. Tik nesmagu buvo kartą kai pasakė vaikinas vardą, tarkim, Albinas (labai fainas vaikinas).Pamaniau šmaikštauja, sumąstė pasierzint. Sakau: ką čia paistai, sakyk tikrą vardą. O pasirodo,-tikrai Albinas
Gi zmones visi esam, visiems visko buna
Mano klasiokė ir gera draugė Alevtina
Tai jos visą laiką klausdavo ir klausia po kelis kartus vardo Netgi mokytojai nesugebėjo per 12 metų taisyklingai perskaityti jos vardo iš dienyno Nu bet žodžiu vargas kažkoks ir tiek Kartais smagu pasijuokti, bet kartais tai ir nervuodavo ją tokie vardų iškraipymai Ir dar kas gerai, tai vaikinus kabint būdavo jai, pasakydavo koks vardas, tie aišku perklausdavo ir tada užsimegzdavo diskusija apie vardą ir jo kilmę ir t.t. vis šioka tokia tema bendravimo pradžiai
Manes pacios visuomet perklausdavo vardo.nu nejauku kazkaip.Pykau ant tevu uz toki varda...norejau but rasa ieva ar pan.
Dabar sis vardas daznas,kartoti po kelis kartus nereikia(aciu vienai "dangaus" dalyvei Papildyta: Vienos mergaites vardas SEVDA(mokesi musu mokykloj).Si varda reik paraidziui diktuoti,kad be klaidu uzrasytu
Turejau klasioke vardu Evajolanterika... Tevai taip nusprende, nes nesusitare mat. vadindavom Jolanta. Vrgse mergaite -tai buvo jos skaudziausia vieta
Mano dukros vardą visi ilgina, tai taisau ir taisau
Į vieną įmonę atvažiavau atlikti praktiką ir man pristatė praktikos vadovę, kokių 50 m moterį, lyg išgirdau, kad Virga. Kelias dienas ją vadinau Virga
Daznai perklausiu vardo, kartais buna papts paprasciausias, bet neaiskiai istaria
QUOTE(bugen @ 2006 12 06, 11:18) Turejau klasioke vardu Evajolanterika... Tevai taip nusprende, nes nesusitare mat. vadindavom Jolanta. Vrgse mergaite -tai buvo jos skaudziausia vieta sunku patiketi, kad tokiu vardu buna... na, o kaip to politiko sunaus vardas Spyglys, tai gi niekas netiki, tai jis lazinasi su visais, tai rase, kad pietus beveik visad nemokamai valgo
turiu tokiu pazistamu - susipazisti, dar perklausi,koks vardas, ir vis tiek pamirsti
Jei vardas negirdetas, nelabai supratai ji, tai ir perklausi. Man paciai savo ir sunaus vardus neretai tenka pakartoti, nors atrodo jie skamba gana aiskiai.
O aš kokią gėdą apturėjau
Savo geros draugytės dukrelės varda prailginau Buvau sutikus vieną pažystamą, kuri dukrelę pakrykštijo Olivija Tai ir pasakoju draugytei, kad atseit jos dukrytes vardas vos ne toks pat. Olivija Odilija, gi panašu O ji man sako, Odile mano dukrytės vardas............. ir pažiūrėjo draugišku žvilgsniu QUOTE(Yo-yo @ 2006 12 06, 03:17) Žinoma, kad pasitaiko perklaust. Tik nesmagu buvo kartą kai pasakė vaikinas vardą, tarkim, Albinas (labai fainas vaikinas).Pamaniau šmaikštauja, sumąstė pasierzint. Sakau: ką čia paistai, sakyk tikrą vardą. O pasirodo,-tikrai Albinas Ir man taip buvo Kazkada dar kai mokykloj mokiaus supazindino su vaikinu vienu, labai saunus, fainas, malonus. Susipazinimas atrode mazdaug taip: - Labas, as Antanas - Malonu, as Marytė (galvojau ot bajeris ir kad juokiuos, kad juokiuos - As rimtai Antanas... - Nu taip taip, as tikrai Maryte (juokas dar labiau ima) Tada is sono draugas pakuzdejo, kad TIKRAI Antanas. Tai teko atsiprasyt uz toki "juoka" ir jau galvojau, kad is gedos, tai skradziai zeme prasmegsiu...
ir man taip buvo.Baseine kur maudomes,ten tokia mergaite su labai negirdetu ir keistu vardu.Jau 3 kartus esu vardo perklausiusi,bet ir dabar nepasakyciau koks ten tos mergaites vardas
Tenka perklausti, jei neišgirstu, ar manau, kad ne taip išgirdau - nieko čia gėdingo
patinkancio vaikinio klausiu " koks tavo tikras vardas. sako Tonis, ne, sakau,o koks tikras vardas. tada parode pasa ir labai susigedau
QUOTE(alexxandra @ 2006 12 08, 00:33) Ir man taip buvo Kazkada dar kai mokykloj mokiaus supazindino su vaikinu vienu, labai saunus, fainas, malonus. Susipazinimas atrode mazdaug taip: - Labas, as Antanas - Malonu, as Marytė (galvojau ot bajeris ir kad juokiuos, kad juokiuos - As rimtai Antanas... - Nu taip taip, as tikrai Maryte (juokas dar labiau ima) Tada is sono draugas pakuzdejo, kad TIKRAI Antanas. Tai teko atsiprasyt uz toki "juoka" ir jau galvojau, kad is gedos, tai skradziai zeme prasmegsiu... man panašiai buvo: -Koks tavo vardas? -Donaldas. - A, ančiukas. - Rimtai Donaldas.
mano draugei bajeris buvo.. stovim chebrikė prie įėjimo -nu jaunystė, su berniukais. iš tolo kažkas pareina.. Mano draugė : Kokia čia pelkių vanda pareina? . Prieina arčiau moterytė - vieno iš stovinčio kartu bachūriuko motina
Papildyta: QUOTE(alexxandra @ 2006 12 08, 05:03) Ir man taip buvo Kazkada dar kai mokykloj mokiaus supazindino su vaikinu vienu, labai saunus, fainas, malonus. Susipazinimas atrode mazdaug taip: - Labas, as Antanas - Malonu, as Marytė (galvojau ot bajeris ir kad juokiuos, kad juokiuos - As rimtai Antanas... - Nu taip taip, as tikrai Maryte (juokas dar labiau ima) Tada is sono draugas pakuzdejo, kad TIKRAI Antanas. Tai teko atsiprasyt uz toki "juoka" ir jau galvojau, kad is gedos, tai skradziai zeme prasmegsiu... speju paskuij zandai dege
o man tai buvo taip, vieną kartą skambinu į tokią įmonę ir sakau žmogui, kad aš jam atfaksuosiu paklausimą ir paprašiau, kad jis pasakytų savo vardą ir pavardę, o jis ir sako LITAS (pavardės jau neatsimenu), aš sakau, kad jis pakartotų vardą, nes aš blogai išgirdau, o jis man sako "jūs gerai išgirdote". bet adresuodama paklausimą vistiek parašiau tik pirmą vardo raidę, nes neišdrysau rašyti pilno, kadangi vistiek maniau, kad blogai išgirdau
QUOTE(Pivonija @ 2006 12 16, 19:41) o man tai buvo taip, vieną kartą skambinu į tokią įmonę ir sakau žmogui, kad aš jam atfaksuosiu paklausimą ir paprašiau, kad jis pasakytų savo vardą ir pavardę, o jis ir sako LITAS (pavardės jau neatsimenu), aš sakau, kad jis pakartotų vardą, nes aš blogai išgirdau, o jis man sako "jūs gerai išgirdote". bet adresuodama paklausimą vistiek parašiau tik pirmą vardo raidę, nes neišdrysau rašyti pilno, kadangi vistiek maniau, kad blogai išgirdau o ką, rimtai jo toks vardas nu žmogelis džiaugsis kai eurus įves lietuvoj QUOTE(Pivonija @ 2006 12 16, 19:41) o man tai buvo taip, vieną kartą skambinu į tokią įmonę ir sakau žmogui, kad aš jam atfaksuosiu paklausimą ir paprašiau, kad jis pasakytų savo vardą ir pavardę, o jis ir sako LITAS (pavardės jau neatsimenu), aš sakau, kad jis pakartotų vardą, nes aš blogai išgirdau, o jis man sako "jūs gerai išgirdote". bet adresuodama paklausimą vistiek parašiau tik pirmą vardo raidę, nes neišdrysau rašyti pilno, kadangi vistiek maniau, kad blogai išgirdau man irgi panašiai buvo
Teko susipažinti su vaikinu vardu Venantas. Vėliau dar kelis kartus teko iš naujo perklausti vardo, nes vis pamiršdavau. Bet nieko, jis suprato, visi jo perklausia po kelis kartus
ne nebuvo, man kitu nuomone nesvarbi, svarbu tevam patiktu. o prie kiekvieno neprisitsikysi.
Jooo...
buna toookiu nerealiu vardu... Man pamenu...irgi su vardu "Vandalinas" baiku buvo...
nebuvo, bet mūsų dukrytės vardą kartais žmonės perklausia.
man kazkaip irgi nepasitaike..o gal ir neatsimenu...
Aišku būna
QUOTE(Ramunita @ 2006 12 02, 19:43) Juk būna tokių situacijų klinikose dirba gera vaikų neurologė, vardu Praurima, o Klaipėdos Hansa banko vienas iš vadovų yra vardu Erdvilis Man taip pat teko dirbti darbą, kuriame tekdavo priimti pažymas ir t.t Pasiskambino moteris, pasisakė, kas yra tai mano kolega ir užrašė- Alita (kaip šampanas), o jos tikras vardas Aelita...tai kai ta moteriškė atėjo, draugė pro duris ir sa ko direktorei -Alita jau čia O direktorė mesteli repliką -Oj ne, šiandien šampano negersim, jau gana namie prisisiurbiau vakar su draugėm Dar buvo klientė vardu Scilė Mokykloje mokėsi toks vaikinukas, vardu Margis..Atėjo nauja mokytoja, klausia kuo vardu, sako- Margis, mokytoja užpyko, sako, o gal Sargis tu, sėkskis, kuolas QUOTE(Ramunita @ 2006 12 02, 20:43) Juk būna tokių situacijų buvo ir univere toks bajeris Aš taip ir pagalvojau dėl Eržilo Papildyta: QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 01, 20:28) klinikose dirba gera vaikų neurologė, vardu Praurima, o Klaipėdos Hansa banko vienas iš vadovų yra vardu Erdvilis Man taip pat teko dirbti darbą, kuriame tekdavo priimti pažymas ir t.t Pasiskambino moteris, pasisakė, kas yra tai mano kolega ir užrašė- Alita (kaip šampanas), o jos tikras vardas Aelita...tai kai ta moteriškė atėjo, draugė pro duris ir sa ko direktorei -Alita jau čia O direktorė mesteli repliką -Oj ne, šiandien šampano negersim, jau gana namie prisisiurbiau vakar su draugėm Dar buvo klientė vardu Scilė Mokykloje mokėsi toks vaikinukas, vardu Margis..Atėjo nauja mokytoja, klausia kuo vardu, sako- Margis, mokytoja užpyko, sako, o gal Sargis tu, sėkskis, kuolas na taip gal ir negalima,bet jau taip linksnmai pasiskaičiau
O aš pastoviai Arūną su Artūru maišau. Mokyklos laikais draugavau su vienu dal tris mėnesiu ir vis maišydavausi tik į galą jau pripratau, o dabar vėl nebežinau kas jis ten buvo
Pas mus buvo kolega Herminehildas. Nu kai isgirdau
|