buvo, kad jau po 5 min nebeprisimeni
Man tai dažniausiai būdavo problemų su Audriais, Andriais ir Arūnais, kažkaip vienu metu grupėj turėjau kokius 5-6 bičus tokiais vardais, tai žiauriai painiodavosi...
Mano vardas Izabelė, atrodo, nieko keisto, senas vardas, aišku, anksčiau dar neįprastas buvo, tai mane muzikos mokykloje per visus 10 metų viena mokytoja vadindavo Gabriele arba Elžbieta, niekaip neišmoko, net per baigiamąjį egzaminą tik pavardę normaliai užrašė
Man buvo, kad su pussesere pas teta buvom. Nuejom pas jos kaimyne per tvora (i kita kiema )paziuret jos naujagimes. Teta nejo, savo sode tvarkesi ir is tolo klausia koks vardas,kaimyne atsake-skarmale
O antro jos vaiko vardas Detlefas
O koks tos kaimynes antro vaiko kai veliau gime vardas tai mano mama suzinojo ir kai norejo man pasakyt atsinese pinigine ir issitraukus lapeli man perskaite
Evajolanterika - va čia tai vardelis
O šiai, aišku perklausiu, jei neišgirstu ar neprisimenu vardo.
Per tv rodė kažkokį pokalbį su Ermita. Net užsirašiau, nes kitaip būčiau niekaip neatsiminus. Dar mačiau žurnale vardą Tairėja. Irgi toks neįsimenamas. O realiai teko susitikinėt su Vaižgantu. Mano promočiutė niekaip neištardavo, Visgintu vadindavo.
Pazystu gal 10 metu vaikina vardu Vilandas, nu bet užstringa beveik kaskart kai reikia pasakyti
Man iš vaikystės kažkaip įstrigę pora retų vardų. Kaip vaikui man jie būdavo kažkodėl labai juokingi, o dabar jau ir realybėj esu žmonių su jais sutikusi
Mes sūnų pavadinome Donardu tai daug kas jį pačioje pradžioje vadindavo Donaldu. Tai teko paaiškinti, kad vardas iį tos pačios operos kaip ir Leonardas.
na kelis kartus perklausiau ir as berniuko varda Nelidas
Stengiuosi, nebepakartot ir neperklaust to vardo, jei man toliau bendrauti nereikes su tuo zmogum. Taip pat ir su pavardem.....
Na, o jei zinociau, kad tektu, tada pasitikslinciau, ir ramia veido israiska nuduociau
Karta teko susidurti su mergina vardu SILKE. Kai pasake, tai prunkstelejau net, maniau pravarde. Niekad nepamirsiu sio vardo.
O mano pacios varda Lietuvoje aisku visiems zinomas ir aisku, taciau uzsienyje kartoju nuolat ir visiems. Kartais prisistatineju kitu vardu jeigu nera esminis zmogus
O as visada su savo vardu vargstu , as Laurina, o visi kaip taisykle Lauryna, visi dokumenti pastoviai perdaromi perrasomi, tai jau ipratus esu einu kur tai sakau , as Laurina su i trumpaja
As tai savaite uztrukau kol varda "sotera" isiminiau....
Mano darbovietje dirbo Raimondas ir Raimundas- nu žinokit per 4 metus taip ir neįsiminiau kuris yra kuris- vis tiek abu Raimiais kviesdavom
O mano sūnėnas yra Deividas- tai labai dažnai užrašo Deivydas (dėl ko jo mama labai pyksta).
Dėl vardų perklausimo, tai beveik mūsų kasdienybė.
Vyras - Nauris. Tai retai kas antrą kartą neperklausia... Dukrytė - Agita. Net vyro mama karts nuo karto Edita ją šaukia... O linksmiausia istorija nutiko su mano geriausia drauge. Žodžiu, prieš n metų, pareinam abi iš šokių. O ją visą vakarą vienas vaikinukas šokdino ir namo parlydėjo. O aš ir klausiu: "tai koks jo vardas". Draugė neprisimena nors tu ką...Kitą vakarą kavalierius pas ją apsilanko. Ta iš anksto manęs užsiprašo, kad jau aš jį vardo paklausčiau. Na ir ką....Ale tarp kitko užsuku aš pas ją į svečius. Susėdam. Tai aš ir klausiu: "tai koks tamstos vardas". Jis - Odisėjus. O mes išpūtusios akis abi vienu balsu: "Koks??????" perklausiau gal 3 kartus vardą Lanas ir Rasma ....o dar grupiokės Jolitą ir Jolantą visada supainioju
Telesforas ir Silke o cia tai vardai
Silke?!?
Man tik karta teko perklausti vardo - Vigilija. Bet dabar pripratau ir grazus man sis vardas.
Olimpija ir Melanija
O as visa laika galvojau, kad Genovaite tai pavarde
Viena vasara kai dar mokiausi mokykloje teko dirbti soliariume, tai atsimenu kaip kokius 4-5 kartus perklausiau vardo, kai paskambino uzsirasyti moteris vardu Simplicija
O kaip jums vardas Vima( pasirodo suklydo užregistruojant, vietoj Vilma gavosi Vima) Nors visiems prisistatinėja kaip Vilma.
Alantė
vat vat ir as kelis kart net perklausiau vardu kaip pasake, kad yra Eslanda, Žvirgždūnė, Gedvaldas.
Na cia tai dar suprantu neiprasti vardai, nu bet mano - Rima. Atrodo jau aiskiai ir garsiai kalbu, bet kaip patampu Rita, Rimta, Rimante, Rina
man sekasi, as isgirstu vardus teisingai. bet mano vaiku vardus tai perklausia visada, kokiose istaigose tai turiu pabrezti tam tikras raides kad nesumaisytu.. bet cia matyt zmones ne is sudetingumo vardu o is pripratimo, ir kai skiriasi viena raide tai net "negirdi".
kai mergaite pasake savo varda Evenika,tai tikrai nesupratau koks..
Teko neseniai viename pobūvyje susitikti su žmogumi kurio vardas Ichtiandras tai vienas iš draugų nepatikėjo, tai tas Ichtiandras prisipažino kad kai jis gimė ant bangos buvo filmas Žmogus amfibija
Dar vardai kuriuos laaabai sunkiai įsiminiau ir ne kartą teko perklausti Helvija ir Ulrika
dazniau tenka pavardes antra karta paklaust
Taip - prisistate Rudenis, sakau Vytenis
Esu perklaususi vardo Eivina
Aistrūnas, Taironas. Na, Taironas bala nematė. Bet Aistrūnas... nei šis, nei tas.. Gunda...
Esu perklausus kai pristatė draugė savo vyrą - Aretas
Kitos pažystamos vyras Arenijus, tai visi Reniu vadina.
žinoma, ir ne kartą
Adas - pagalvojau gal kokios raidės pradžioj nenuklausiau
Tikrai, kartais labai keistus vardus tėvai vaikams duoda. Turiu draugę, vardu Drąsutė. Pradžioje jabai keista buvo, bet dabar visai gražiai skamba. Bet dauguma ją Drąsa vadina. Ir jai labai tinka šis vardas
Esu gurdėjusi ir tokių, kaip Milagra ir Audingas.
Esu perklaususi EITMILĖS ir VAIDMILĖS vardų
Gal ne visai i tema, bet esu perklaususi pavardes, ir sunkiai susilaikiau nesijuokusi... Pavarde buvo TRANDAFIR
Ne kartą... Tokių vardų, kaip Asvydė, Aiškutė, Esmilis ir pan.
Pasigirdo Justė,o buvo Gustė,paskui irgi sako Rusnė,sakau aa Juste,sako ne Rusnė.Matyt,blogai prigirdziu
Kažkada kas 5 minutes klausinėjau vienos merginos vardo, niekaip negalėjau įsimint, kad ji Elvyra.
Teko perklaust Rasmos, Granto, Erdvilės vardo..
Man ne viena karta teko perklausti vardo Elsita ir Irmina
|