Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar Jums buvo taip,kad perklausėte vardo?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2
strazdanėlė...
buvo, kad jau po 5 min nebeprisimeni lotuliukas.gif
Elemire
Man tai dažniausiai būdavo problemų su Audriais, Andriais ir Arūnais, kažkaip vienu metu grupėj turėjau kokius 5-6 bičus tokiais vardais, tai žiauriai painiodavosi... blush2.gif
Ize
Mano vardas Izabelė, atrodo, nieko keisto, senas vardas, aišku, anksčiau dar neįprastas buvo, tai mane muzikos mokykloje per visus 10 metų viena mokytoja vadindavo Gabriele arba Elžbieta, niekaip neišmoko, net per baigiamąjį egzaminą tik pavardę normaliai užrašė smile.gif Tai dabar, kai jau po kelerių metų baigimo užeinu pas ją ir galvoju, kuo ji mane iš tikrųjų laiko biggrin.gif
Marmilagre
Man buvo, kad su pussesere pas teta buvom. Nuejom pas jos kaimyne per tvora (i kita kiema )paziuret jos naujagimes. Teta nejo, savo sode tvarkesi ir is tolo klausia koks vardas,kaimyne atsake-skarmale blink.gif . As stoviu apsalus ir galvoju, kad man pasigirdo, bet ziuriu, kad ir puske apsalus. O teta neisgirdo ir klausia nu mergos tai koks vardas? Mes susizvalgem ir tylim, as jau vos ir nepasakiau, kad skarmale, bet gerai, kad vel kaimyne pakartojo ir pasake Skirmante biggrin.gif Veliau su puske prisizvengem, jai isvis skarbonke pasigirdo lotuliukas.gif
O antro jos vaiko vardas Detlefas blink.gif
Marmilagre
O koks tos kaimynes antro vaiko kai veliau gime vardas tai mano mama suzinojo ir kai norejo man pasakyt atsinese pinigine ir issitraukus lapeli man perskaite lotuliukas.gif
Jurada
QUOTE(Gerberda @ 2008 06 10, 12:57)

O antro jos vaiko vardas Detlefas blink.gif
*

blink.gif blink.gif Nieko sau... doh.gif
idea fix
Evajolanterika - va čia tai vardelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O šiai, aišku perklausiu, jei neišgirstu ar neprisimenu vardo.
Fox_lady
Per tv rodė kažkokį pokalbį su Ermita. Net užsirašiau, nes kitaip būčiau niekaip neatsiminus. Dar mačiau žurnale vardą Tairėja. Irgi toks neįsimenamas. O realiai teko susitikinėt su Vaižgantu. Mano promočiutė niekaip neištardavo, Visgintu vadindavo. smile.gif
Marmilagre
QUOTE(idea fix @ 2008 06 11, 01:09)
Evajolanterika - va čia tai vardelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O šiai, aišku perklausiu, jei neišgirstu ar neprisimenu vardo.
*

Oho liezuvi galima nusilauzt lotuliukas.gif
Papildyta:
As ir perklausiu jei neisgirstu.
idea fix
QUOTE(Fox_lady @ 2008 06 12, 03:26)
Dar mačiau žurnale vardą Tairėja. Irgi toks neįsimenamas.  smile.gif
*

Neseniai viena forumietė savo vaikučius priregistravo Supermamose. Tairėja - jos dukrelės vardas. Dar yra du broliukai, bet įsiminti vardelių nepavyko nei iš pirmo, nei iš antro karto... ax.gif
lilayte
Pazystu gal 10 metu vaikina vardu Vilandas, nu bet užstringa beveik kaskart kai reikia pasakyti biggrin.gif doh.gif
Tsiocia
Man iš vaikystės kažkaip įstrigę pora retų vardų. Kaip vaikui man jie būdavo kažkodėl labai juokingi, o dabar jau ir realybėj esu žmonių su jais sutikusi smile.gif Eufrosina ir Telesforas...
jurgdown
Mes sūnų pavadinome Donardu tai daug kas jį pačioje pradžioje vadindavo Donaldu. Tai teko paaiškinti, kad vardas iį tos pačios operos kaip ir Leonardas. lotuliukas.gif O dabar nemažai žmonių ties r raide vos ne urgzti pradeda Donarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdas.Bet mes nepergyvenam jei reikia pakartoti sūnaus vardą. smile.gif
Zemaiciuke
na kelis kartus perklausiau ir as berniuko varda Nelidas blush2.gif . viena mano grupioke buvo vardu Anzelika, vyras Jordanas, tai nusprende duoti sunui varda is o raides, nuzudykit nepamenu g.gif zinau kad kol istari gali liezuvi nusilauzt doh.gif
ciuke
Stengiuosi, nebepakartot ir neperklaust to vardo, jei man toliau bendrauti nereikes su tuo zmogum. Taip pat ir su pavardem.....
Na, o jei zinociau, kad tektu, tada pasitikslinciau, ir ramia veido israiska nuduociau tongue.gif
Gandre*
Karta teko susidurti su mergina vardu SILKE. Kai pasake, tai prunkstelejau net, maniau pravarde. Niekad nepamirsiu sio vardo.
O mano pacios varda Lietuvoje aisku visiems zinomas ir aisku, taciau uzsienyje kartoju nuolat ir visiems. Kartais prisistatineju kitu vardu jeigu nera esminis zmogus 4u.gif
ciuke
QUOTE(Giedroote @ 2009 05 22, 14:44)
Karta teko susidurti su mergina vardu SILKE. Kai pasake, tai prunkstelejau net, maniau pravarde.
*

Na jau tikrai ne lietuve, vokiete ar skandinave kiba smile.gif ?
pukuotukas
O as visada su savo vardu vargstu , as Laurina, o visi kaip taisykle Lauryna, visi dokumenti pastoviai perdaromi perrasomi, tai jau ipratus esu einu kur tai sakau , as Laurina su i trumpaja lotuliukas.gif
Candela
As tai savaite uztrukau kol varda "sotera" isiminiau.... biggrin.gif Pradzioj paklausiau.Sako -Sotera.Uz minutes vel;-Koks tavo vardas?
biggrin.gif Po dar kitos minutes vistiek pamirsau bet nebepatogu klausti biggrin.gif Paskui ant delno vidines puses uzsirasiau ir per savaite ismokau biggrin.gif Bet seip tai ka as zinau tas vardas doh.gif Nors dabar jau visa gyvenima atsimenu ir atsiminsiu lotuliukas.gif
rasiux-
Mano darbovietje dirbo Raimondas ir Raimundas- nu žinokit per 4 metus taip ir neįsiminiau kuris yra kuris- vis tiek abu Raimiais kviesdavom doh.gif
O mano sūnėnas yra Deividas- tai labai dažnai užrašo Deivydas (dėl ko jo mama labai pyksta).
Martynos mama
Dėl vardų perklausimo, tai beveik mūsų kasdienybė. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vyras - Nauris. Tai retai kas antrą kartą neperklausia...
Dukrytė - Agita. Net vyro mama karts nuo karto Edita ją šaukia...

O linksmiausia istorija nutiko su mano geriausia drauge. Žodžiu, prieš n metų, pareinam abi iš šokių. O ją visą vakarą vienas vaikinukas šokdino ir namo parlydėjo. O aš ir klausiu: "tai koks jo vardas". Draugė neprisimena nors tu ką...Kitą vakarą kavalierius pas ją apsilanko. Ta iš anksto manęs užsiprašo, kad jau aš jį vardo paklausčiau. Na ir ką....Ale tarp kitko užsuku aš pas ją į svečius. Susėdam. Tai aš ir klausiu: "tai koks tamstos vardas". Jis - Odisėjus. O mes išpūtusios akis abi vienu balsu: "Koks??????" hihihi.gif Linksma prisiminti...ale tikrai ne mes vienos tokios, kurios perklausėm vardo, buvom... wub.gif
kleopatra1988

perklausiau gal 3 kartus vardą Lanas ir Rasma ....o dar grupiokės Jolitą ir Jolantą visada supainioju smile.gif
Marmilagre
Telesforas ir Silke o cia tai vardai thumbup.gif
aganiux
Silke?!? blink.gif lotuliukas.gif Netikiu kad lietuve, o jei taip ir butu, tada jos tevams ne viskas gerai schmoll.gif
Man tik karta teko perklausti vardo - Vigilija. Bet dabar pripratau ir grazus man sis vardas.
indzia
Olimpija ir Melanija doh.gif
jukka
O as visa laika galvojau, kad Genovaite tai pavarde doh.gif lotuliukas.gif
Noelė
Viena vasara kai dar mokiausi mokykloje teko dirbti soliariume, tai atsimenu kaip kokius 4-5 kartus perklausiau vardo, kai paskambino uzsirasyti moteris vardu Simplicija biggrin.gif
deiron
O kaip jums vardas Vima( pasirodo suklydo užregistruojant, vietoj Vilma gavosi Vima) Nors visiems prisistatinėja kaip Vilma.
Kamėja
Alantė cool.gif Man vis kažkaip iš pradžių Atlantė tardavosi doh.gif
Pušūnė
vat vat ir as kelis kart net perklausiau vardu kaip pasake, kad yra Eslanda, Žvirgždūnė, Gedvaldas.
Na cia tai dar suprantu neiprasti vardai, nu bet mano - Rima. Atrodo jau aiskiai ir garsiai kalbu, bet kaip patampu Rita, Rimta, Rimante, Rina doh.gif
ader
man sekasi, as isgirstu vardus teisingai. bet mano vaiku vardus tai perklausia visada, kokiose istaigose tai turiu pabrezti tam tikras raides kad nesumaisytu.. bet cia matyt zmones ne is sudetingumo vardu o is pripratimo, ir kai skiriasi viena raide tai net "negirdi".
Realybe
kai mergaite pasake savo varda Evenika,tai tikrai nesupratau koks.. g.gif
linajan1975
Teko neseniai viename pobūvyje susitikti su žmogumi kurio vardas Ichtiandras tai vienas iš draugų nepatikėjo, tai tas Ichtiandras prisipažino kad kai jis gimė ant bangos buvo filmas Žmogus amfibija doh.gif
Dar vardai kuriuos laaabai sunkiai įsiminiau ir ne kartą teko perklausti Helvija ir Ulrika biggrin.gif
Olive*
dazniau tenka pavardes antra karta paklaust smile.gif
ciuke
Taip - prisistate Rudenis, sakau Vytenis bigsmile.gif ?
moshke123
Esu perklaususi vardo Eivina
modestina
Aistrūnas, Taironas. Na, Taironas bala nematė. Bet Aistrūnas... nei šis, nei tas.. Gunda...
šneider
Esu perklausus kai pristatė draugė savo vyrą - Aretas g.gif kol atsiminiau doh.gif
Kitos pažystamos vyras Arenijus, tai visi Reniu vadina.
MariDona
žinoma, ir ne kartą smile.gif paskutinį kartą perklausiau vardo Eismantas smile.gif
idn
Adas - pagalvojau gal kokios raidės pradžioj nenuklausiau smile.gif
gedimine
Tikrai, kartais labai keistus vardus tėvai vaikams duoda. Turiu draugę, vardu Drąsutė. Pradžioje jabai keista buvo, bet dabar visai gražiai skamba. Bet dauguma ją Drąsa vadina. Ir jai labai tinka šis vardas biggrin.gif
Esu gurdėjusi ir tokių, kaip Milagra ir Audingas.
La pluie
QUOTE(MariDona @ 2010 08 16, 12:47)
žinoma, ir ne kartą  smile.gif  paskutinį kartą perklausiau vardo Eismantas smile.gif
*

Pažįstu Eismantą, kuriam gerokai virš 50 metų smile.gif
*Lyra*
Esu perklaususi EITMILĖS ir VAIDMILĖS vardų
Gomerta
Gal ne visai i tema, bet esu perklaususi pavardes, ir sunkiai susilaikiau nesijuokusi... Pavarde buvo TRANDAFIR lotuliukas.gif
Ašaka
Ne kartą... Tokių vardų, kaip Asvydė, Aiškutė, Esmilis ir pan.
Milda_Milda
Pasigirdo Justė,o buvo Gustė,paskui irgi sako Rusnė,sakau aa Juste,sako ne Rusnė.Matyt,blogai prigirdziu lotuliukas.gif
Aglėja
QUOTE(Milda_Milda @ 2012 01 02, 00:27)
Pasigirdo Justė,o buvo Gustė,paskui irgi sako Rusnė,sakau aa Juste,sako ne Rusnė.Matyt,blogai prigirdziu lotuliukas.gif
*

Labai panašiai skamba vardai biggrin.gif

Aš esu perklausus vardo Timūras rolleyes.gif
GiedrėM
QUOTE(Martynos mama @ 2009 07 27, 12:37)
Vyras - Nauris. Tai retai kas antrą kartą neperklausia...
*

group.gif
akmaya
Kažkada kas 5 minutes klausinėjau vienos merginos vardo, niekaip negalėjau įsimint, kad ji Elvyra. biggrin.gif
Teko perklaust Rasmos, Granto, Erdvilės vardo..
Coliukelyte
Man ne viena karta teko perklausti vardo Elsita ir Irmina smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.