Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Papasakokit daugiau apie Halloween'ą
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
lengvute
kokios tai iš tiesų tradicijos, ką reiškia, ar švenčiate?
Astra
Kai gyvenau JAV,ten lietuviai labai isradingai svesdavo Hallowyn'a.Visi apsirengdavo pabaisom,raganom,mesininkais,drakulom ir kitais personazais.Budavo su perukais,nupaisytais veidais.Didziausias dziaugsmas budavo apziureti vieniem kitu kostiumus.Vaikai eidavo su terbelem pas kaimynus,prasydavo saldainiu.Cia panasu,kaip pas mus velines,tik ten pramoginis variantas,is kurio zmones sau pasidaro svente,o pas mus viskas labai rimta ir sventa.Tiesa,amerikonai irgi ta diena eina ant kapu.
Eivina
QUOTE (Astra @ 2004 10 22, 16:58)
Kai gyvenau JAV,ten lietuviai labai isradingai svesdavo Hallowyn'a.Visi apsirengdavo pabaisom,raganom,mesininkais,drakulom ir kitais personazais.Budavo su perukais,nupaisytais veidais.Didziausias dziaugsmas budavo apziureti vieniem kitu kostiumus.Vaikai eidavo su terbelem pas kaimynus,prasydavo saldainiu.Cia panasu,kaip pas mus velines,tik ten pramoginis variantas,is kurio zmones sau pasidaro svente,o pas mus viskas labai rimta ir sventa.Tiesa,amerikonai irgi ta diena eina ant kapu.

anglijoje tas pats thumbup.gif ,o mes su draugais svesime(nes kos mergaite butent sia diena gime blink.gif ) ,nupikaom vaikams kostiumus,ispajaustysim moliuga padarysim baisu kambari,torta su vaiduokliais ir t.t... o jei noreti smagiai atsvesti tai kuo daugiau baisybiu bus tuo smagiau laugh.gif
sekmes wink.gif
Aurėja
Mes anksčiau labai švęsdavom šią šventę Lietuvoje (prieš 10 metų pradėjom), nes vid. m-kloje turėjome anglų klb.mokytoją Michael'ą (iš JAV), kuris ir išmokė šių nelietuviškų tradicijų. Pirmiausia tai papasakosiu ką veikdavom dieną, per anglų klb. pamokas: tą dieną nusileisdavom į m-klos rūsį, tamsoje užsidegdavom žvakę ir mokytojas skaitydavo mums angliškai baisiausias istorijas, pasakas, o pačiu šiurpiausiu ir įtempčiausiu momentu staiga kad surikdavo- išlakstydavom visi į šalis laugh.gif po to mokindavo kaip reikia išskaptuoti moliūgą (atsinešdavom iš tėvų daržų)- išpjaustyti akis, burną su kreivais retais dantimis, nosį, antakius -žodžiu, kuo baisesnę fizionomiją mad.gif Į vidų įstatydavom žvakelę, uždegdavom ir išeidavo labai super "žvakidė". Kasmet, spalio 31 d., vakare, darom klasės susitikimus. Visi atėję į vakarėlį turi pabelsti į duris ir sakyti "trick or treat, smell my feet, give me something good to eat!" ir tada šeimininkas, atidaręs duris, turi pavaišinti atėjusius saldumynais. Paprastai visi tą vakarą turi būti pasiruošę prašytojams duoti saldumynų - tokia tradicija (kaip pas mus per užgavėnes - blynų). Vakarėlyje turi būti kostiumai, daug išskaptuotų moliūgų su žvakelėmis, baisių skeletų, šikšnosparnių ir kt. siaubūnų ant sienų ir kt. Kuo daugiau papasakoti baisių istorijų, išgasdinti ką nors. Mes švenčiam štai taip smile.gif
meduksi
man tai fainiausia helovyna svesti klube tongue.gif atsimenu kaip sventem klube-tai teko ir karste paguleti ir kraujo kokteilio isgerti,na klubuose buna liuks aplinka,nes visas personalas buna kaip nors persirenges thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
lengvute
Truputį radau info apie lietuvių požiūrį į šią šventę:

http://online.5ci.lt/Article.asp?Lang=L&ArticleID=3305 –apie Halovyna
http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=3363291 –II-

Tai kaip manot, ar reikėtų ją švęsti LIetuvoje?
Daisy
sestdieni per LNK, laidoje "namai" (turbut) rodys apie sventima, namu puosima siai sventei wink.gif
Ambro
QUOTE (DAISY @ 2004 10 28, 11:28)
sestdieni per LNK, laidoje "namai" (turbut) rodys apie sventima, namu puosima siai sventei wink.gif

Kelinta val?
Lurdes
Dukra labai nori pasidaryti heloweenui kauke.Gal kas patartumet puslapeli,kur butu pavyzdziu?Kazkada buvau radus toki puslapeli,kur daug kaukiu,bet neberandu sad.gif
savanna
Nešvenčiu. Kodėl? Dėl kelių priežaščių. Pirma, mėgstu švęsti tokias šventes, kurios turi tradiciją, kurias švęsdavau vaikystėje. Kokias tradicijas Lietuvoje turi ši šventė? Antra, jeigu mėgstate įvairius vakarėlius, kur galite nustebinti savo originaliais kostiumais, turime gražią lietuvišką šventę Užgavėnes. Kodėl nemėgstame savo švenčių? Šiandien į duris skambino kaimynų vaikai ir prašė saldainių. Ką tik buvau grįžusi namo ir ,deja, neturėjau kuo pavaišinti. Pajuokavau, kad daug skanumynų gaus per Užgavėnes. Viena mergaitė (apie 9 m.) paklausė: o kas čia per šventė tos Užgavėnės ? doh.gif . Žmonės, kurie mėgsta linksmintis, gali ir draugų būryje susigalvoti įvairius teminius vakarėlius, o kur dar Naujieji metai ir kitos šventės?! Paskutinė priežastis, kodėl nešvenčiu šios šventės, yra tai, kad man šis laikotarpis- rimties ir susikaupimo laikotarpis, kai sustoji ir pagalvoji apie tuos, kurių tarp mūsų nėra..

Galbūt mano mintys apie Halloween'ą būtų kitokios, jei gyvenčiau šalyje, kur ši šventė yra tradiciška, o ne primesta smile.gif
Bdaske
vis dazniau populiareja tokia svente kaip Helouvynas, as niekada jo nesvenciau, bet kazkaip manau kad pas mus labai mazai tu linksmu svenciu, tai siais metais reiks svesti. darysim vakareli. tai pagalvojau apie kostiumus,nejaugi visos mergaites ateis apsirengusios raganomis??? ar reikia rengtis tik baisiais personazais, ar pvz galima ir princesemis??? pasidalinkite savo patyrimais ir ziniomis smile.gif
agle
QUOTE(Bdaske @ 2006 10 16, 13:00)
vis dazniau populiareja tokia svente kaip Helouvynas, as niekada jo nesvenciau, bet kazkaip manau kad pas mus labai mazai tu linksmu svenciu, tai siais metais reiks svesti. darysim vakareli. tai pagalvojau apie kostiumus,nejaugi visos mergaites ateis apsirengusios raganomis??? ar reikia rengtis tik baisiais personazais, ar pvz galima ir princesemis??? pasidalinkite savo patyrimais ir ziniomis  smile.gif
*

Ne mes irgi niekada nešvenčiam tos šventės tačiau vaikai tai švenčia mokykloje .Rengiasi raganomis , giltinėmis , baisiomis tokiomis kaukėmis puošiasi. O kaip reikia iš tiesų , tai net nežinau. ax.gif
Bdaske
QUOTE(agle @ 2006 10 16, 14:19)
Ne mes irgi niekada nešvenčiam tos šventės tačiau vaikai tai švenčia mokykloje .Rengiasi raganomis , giltinėmis , baisiomis tokiomis kaukėmis puošiasi. O kaip reikia iš tiesų , tai net nežinau. ax.gif
*

na as kokia ragana nenoriu buti, kokia mis pasaulis jau geriau, bet nzn ar tai tinka tokiai sventei g.gif
jjuurraa
vis dazniau populiareja tokia svente kaip Helouvynas, as niekada jo nesvenciau, bet kazkaip manau kad pas mus labai mazai tu linksmu svenciu, tai siais metais reiks svesti. darysim vakareli. tai pagalvojau apie kostiumus,nejaugi visos mergaites ateis apsirengusios raganomis??? ar reikia rengtis tik baisiais personazais, ar pvz galima ir princesemis??? pasidalinkite savo patyrimais ir ziniomis  smile.gif
*

Na aš manau, kad buna ir žavių raganų, bet tiktai manau ,kad nėra būtina būti ragana smile.gif
pasižiurėk čia gal ir tu persigalvosi mirksiukas.gif
www.burte.lt
murkute
Energingai nesvenciam, bet moliugeli koki ar zvakele idomesne ta vakara padeginam smile.gif Ta proga pasikvieciam draugus (bele proga tongue.gif thumbup.gif susitikt) - sudauziam vynelio taurele, suvalgom kokiu juokingai ipakuotu saldainiu (buna ta tema pikt parduotuvese)...
Siemet ta proga papuosiu savo mazy ragiukais smile.gif Bus mazas velniukas namie thumbup.gif lotuliukas.gif
damute31
Gal kas paaiskintu kaip reikia pasidaryti ta moliugeli, nes turiu labai dideli moliuga ir noreciau per Helovyna papuosti kiema,mastau nuo ko pradeti reikia mastau.gif
Mrs Freken Bok
mes tos sventes nesvenciam, kazkaip nesureiksminam mastau.gif
Bdaske
ai zinokit as ir niekada nesvenciau, bet juk esu lietuve, gyvenu lietaus pasventintam krasta, tai kodel dar vienos sventes nesugalvojus ir nepasventus kad praskaidrinti rudenine nuotaika drinks_cheers.gif
Akrila
QUOTE(damute31 @ 2006 10 20, 14:19)
Gal kas paaiskintu kaip reikia pasidaryti ta moliugeli, nes turiu labai dideli moliuga ir noreciau per Helovyna papuosti kiema,mastau nuo ko pradeti reikia  mastau.gif
*

Aš tai darau taip: nupjaunu moliūgo apatinę dalį (tik nedaug), išskaptuoju visą minkštimą, po to nusipiešiu akis (du trikampiukus) ir burną (tris - keturis trikampiukus), po to aštriu peiliu visus trikampiukus išpjaustau. Į vidų įstatau degančią žvakute, štai ir viskas...
Awdrute
Karts nuo karto svenciame, idesiu viena nuotraukele, laaaaabai sena, bet tai buvo halloween'as. Kaukes daremes pacios, ir tuo metu, kai dar beveik niekas nesvente, nebuvo populiarus kostiumai, tikrai atrode ispudingai, nuotrauka to neparodo ax.gif
http://public.fotki.com/nagiuuukai/nagiukai/
melagele
QUOTE(Bdaske @ 2006 10 16, 14:36)
na as kokia ragana nenoriu buti, kokia mis pasaulis jau geriau, bet nzn ar tai tinka tokiai sventei  g.gif
*

Labas 4u.gif

As gyvenu Jav .Tai cia si svente labai populiari wub.gif ...MAno kolege tiek ispuose nama , kad man net kraupu daresi nuo vaizdo(kabanciu akiu , pakabintu pakaruokliu ir t.t.) ir kiek ji ten pinigu isleidusi.Ji net man nupirko ir padovanojo moliuga kad ji ispjaustineciau... (mat man bus pirmas moliugas)
Bet visdelto si svente grazi bent jau man kai vaikuciai ateina prasyti saldainiu apsirede ivairiausiais kostiumais... thumbup.gif mergaites apsiredziusios ivairiausiai nuo giltines iki grazios princeses.Berniukams labai populiaru Piratai(gal cia itaka filmo "Karibu piratai")Mano dukterecia, buvo kamane, antrais metais jis buvo feja o siais metais ji princese.Mano vyras ir as buvom Helovyno vakareli tai visi apsirenge kas kaip tik norejo...Viena pora buvo angelas ir velnias(zmona buvo velnias ax.gif o vyras angelas biggrin.gif )Viena pora buvo piratais.Kita pora buvo prostitute ir suteneris(zmona suteneris o vyras prostitute.)Man labai patiko vyro puseseres ir jos vyro .Jie buvo pankais.Nu labai zaviai atrode.Labai orginaliai.
Na Moralas mano pasakojimo butu tik vienas.Kaip nori taip ir renkis thumbup.gif Svarbu tik kad fantazijos netruktu drinks_cheers.gif
groovy
Aš tai irgi mačiau ir filmuose, kad ten ir princesėmis, ir raganomis, o pas mus kompanijoje visi kuo baisiau rengiasi ir dažosi doh.gif O aš net nežinau, kaip apsirengti šiais metais unsure.gif
erborista
*

Nenoriu pasirodyti arši patriotė ar kas, bet niekaip nesuprantu kame smagumas šitoj šventėj? Turim tokią gražią, unikalią vėlinių šventę, geriau šiaip baliuką su kaukėm pasidaryt po kurio laiko, nei kad per vėlines demonstruot kaip mes vakarėjam. Ech, nežinau, bet man mūsų šventės neatrodo liūdnos, ir turi labai gražias tradicijas, kurias daugelis užmiršta smile.gif Vakarai nėra blogai, bet reikia žinoti, ką atsirinkti. smile.gif
Rūta-Ieva
QUOTE(erborista @ 2006 10 26, 19:54)
Nenoriu pasirodyti arši patriotė ar kas, bet niekaip nesuprantu kame smagumas šitoj šventėj? Turim tokią gražią, unikalią vėlinių šventę, geriau šiaip baliuką su kaukėm pasidaryt po kurio laiko, nei kad per vėlines demonstruot kaip mes vakarėjam. Ech, nežinau, bet man mūsų šventės neatrodo liūdnos, ir turi labai gražias tradicijas, kurias daugelis užmiršta smile.gif Vakarai nėra blogai, bet reikia žinoti, ką atsirinkti. smile.gif
*

Nemanau, kad Vėlines rekėtų vadinti švente, tai artimųjų pagerbimo diena, bet ne šventė. Mes lietuviai ir taip niūrūs, tai kodėl gi nepriėmus į savo tarpą Halloweeno? Be abejo, tai tik mano nuomonė mirksiukas.gif
erborista
QUOTE(ruta-ieva @ 2006 10 26, 20:07)
Nemanau, kad Vėlines rekėtų vadinti švente, tai artimųjų pagerbimo diena, bet ne šventė. Mes lietuviai ir taip niūrūs, tai kodėl gi nepriėmus į savo tarpą Halloweeno? Be abejo, tai tik mano nuomonė  mirksiukas.gif
*

Na, visi vadina švente, bet tu esi teisi smile.gif Nu kam taip suvakarėti? Gal ir esam niūroki, bet mirusiųjų pagerbimo dieną paversti karnavalu - tai tikrai vakarams, o ne lietuviams. Turim užtektinai mes tų švenčių. Aš niekuo prieš Helovyną, bet jis ne mūsų kultūrai, tai ne mūsų šventė, o amerikiečių. Ir taip jau vakarietiška "kultūra" pradeda užgožti tokius gražius dalykus kaip liaudies šokiai, dainos ir tautosaka unsure.gif Švęskit, nu kad tik jums smagu būtų rolleyes.gif Bet aš tai tokio baliuko nedaryčiau tikrąją helovyno dieną - bent taip pagerbkit lietuviškas tradicijas. Bet tiek jos kam ir terūpi... g.gif
murkute
O kodėl kas nori švesti neatšventus spalio 31? Ne būtina per kapines lakstyt su kaukėm ax.gif
kleopatra25
deja, "patriotem" galiu pasakyti kad spalio 31d. yra Helouvynas. Lapkricio 1d. yra visu sventuju, o Velines- lapkricio 2d.
tai tiek ziniu smile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif tad verta pasidometi senoliu sventemis....

beje, mano gimdienis spalio 31d. tik niekada nesu sventusi ta diena... nes tas " kaip tu cia svesi mirusiuju diena".... nesvarbu kad "patriotai" net nezino kad velines lapkricio 2d. ...

gal kada nors sulauksiu kai galesiu svest ta diena... verysad.gif
murkute
QUOTE(kleopatra25 @ 2006 10 27, 16:36)
deja, "patriotem" galiu pasakyti kad spalio 31d. yra Helouvynas. Lapkricio 1d. yra visu sventuju, o Velines- lapkricio 2d.
tai tiek ziniu smile.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif tad verta pasidometi senoliu sventemis....

beje, mano gimdienis spalio 31d. tik niekada nesu sventusi ta diena... nes tas " kaip tu cia svesi mirusiuju diena".... nesvarbu kad "patriotai" net nezino kad velines lapkricio 2d. ...

gal kada nors sulauksiu kai galesiu svest ta diena...  verysad.gif
*

Nu idomiai cia - kodel nesvest to gimtadienio? Pirma kart girdziu kad spalio 31 kas nors mirusiu diena minetu g.gif Ko pas tave issigalvoja ten visi, o jei dar tikroji mirusjuju diena lapkricio 2 - tai isvis... O kas gime sausio 13 tai ka nebesvest? doh.gif
kleopatra25
QUOTE(murkute @ 2006 10 27, 15:53)
Nu idomiai cia - kodel nesvest to gimtadienio? Pirma kart girdziu kad spalio 31 kas nors mirusiu diena minetu  g.gif  Ko pas tave issigalvoja ten visi, o jei dar tikroji mirusjuju diena lapkricio 2 - tai isvis... O kas gime sausio 13 tai ka nebesvest?  doh.gif
*

tai kad prisigalvoja... doh.gif doh.gif tipo isvakares veliniu...
ai, spausiu kada ir vsio doh.gif tik kad butinai turiu lapricio 1d. visada varyt pas mociute- i kt. mietas, tai va. tai ir gyvenu taip- svesdama po...
melagele
QUOTE(kleopatra25 @ 2006 10 27, 15:36)
tai tiek ziniu smile.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif tad verta pasidometi senoliu sventemis....
:
*

As tik norejau ta parasyti ...kad helovynas spalio 31...Tai visas sventes, tradicijas galima suderinti mirksiukas.gif AR ne? wub.gif
Virdzinija
Meksikoje lapkričio pirmoji - mirusiųjų vaikų šventė...antroji - suaugusiųjų. Jau dabar kavinės ir prekybos centrai dabinasi voratinkliais ir vaiduokliais laugh.gif ech, šventės artėja.. jau nebeaiškinu visiems rimta veido išraiška, kad Lietuvoje tai gedulingos dienos...
kissthesky
Kiekvienais metais pries Halloween'a pjaustineju moliuga- zinau, zinau, amerikietiska tradicija, bet smagus uzsiemimas. Ypac jei turit vaiku - tikrai juos pradziugins!

Tiesa pasakius, nezinojau kuriems forumams labiau tiktu si tema, bet kadangi patalpinau nuoroda i savo puslapi, skirta kulinarijai/konditerijai, tema idejau siame forume - tikiuosi, niekas neuzpyks smile.gif

Nuotraukas ir paaiskinimus kaip pjausciau galit paziureti cia:
manovirtuve.com

Jei noresit padaryti kazka sudetingesnio, reikes uzsikrauti piesinius ir juos ispausdinti, nuorodas rasite puslapio apacioje.

user posted image

Daimen
O mums tai gavosi taip, kad dukrytė gimė lapkricio 1. unsure.gif
melagele
QUOTE(Virdzinija @ 2006 10 28, 02:47)
Meksikoje lapkričio pirmoji - mirusiųjų vaikų šventė...antroji - suaugusiųjų. Jau dabar kavinės ir prekybos centrai dabinasi voratinkliais ir vaiduokliais laugh.gif ech, šventės artėja.. jau nebeaiškinu visiems rimta veido išraiška, kad Lietuvoje tai gedulingos dienos...
*

O dar duona su numirusiu zmogeliuku(Bent jau taip nulipdyta zmogeliukas rankos ant krutines sudetos-kaip numirelis) ax.gif

Beje kaip sventes praejo? 4u.gif
ramy
Sveikos supermamos smile.gif

na siemet vel arteja si svente, gal vertetu istraukti tema i virsu.

Planuojame su kolegomis surengti velniska vakareli smile.gif na ir susidureme su tokia pagrindine problema: kur rasti plota Vilniuje tinkanti tokiai sventei? Gal Jus ka zinote ar galite patarti? musu butu apie 50 ir reiketu ne itin brangaus ar prabangaus..

taip pat gal zinote kokiu zaidimu susijusiu su velniais, dvasiomis ar pan? wink.gif

na ir kaip pacios planuojate svesti?

Graž*Kia
Iki šiol nešventėm,bet šiemet bent moliūgą-žvakidę tikrai pasidarysiu smile.gif
O gal ir vaikus perrengsiu...
4u.gif
EdJu
Pernai vaisinomes kreveciu pastetu ir sausainiais
essen.gif thumbup.gif
user posted image

user posted image
6663
QUOTE(ramy @ 2007 09 30, 20:34)
Sveikos supermamos smile.gif

na siemet vel arteja si svente, gal vertetu istraukti tema i virsu.

Planuojame su kolegomis surengti velniska vakareli smile.gif na ir susidureme su tokia pagrindine problema: kur rasti plota Vilniuje tinkanti tokiai sventei? Gal Jus ka zinote ar galite patarti? musu butu apie 50 ir reiketu ne itin brangaus ar prabangaus..

taip pat gal zinote kokiu zaidimu susijusiu su velniais, dvasiomis ar pan? wink.gif

na ir kaip pacios planuojate svesti?
*

Nezinau, kur rasti plota, bet galiu patarti, kad bus idomiau, jei susigalvosit tema: pavyzdziui visi turetu ateiti apsirenge pagal kazkokia tema: gal merginos persirenge vaikinais (ir atvirsksciai) arba kapiniu tema, o gal kazkurio amziaus rubais..Galit rinkti idomiausia kostiuma ir tam skirti priza..
EdJu
QUOTE(careless_of_danger @ 2007 10 12, 20:00)
EdJu, o cia patys daret ar pirkot kazkur?  4u.gif
*

dariau pati, bet tiesa pasakius, nevisi isdriso paragauti (ypac sausainiuku)... keista...jie velniskai skanus devil.gif
mamyte ievute
Zinau tikrai kad vyks vienas halloweenas Smaragdo mieste biggrin.gif
renachiuke
EdJu,Eik tu sau,kaip nerealiai bigsmile.gif
O is ko ten nagai padaryti?
Guminukas*
EdJu, oho tikrai įspudingai atrodo... Kaip čia taip ir padaryti pavyko? Labai įdomu...
O gal kas žino kokių nors užsiėmimų, žaidimų vaikams? Klasėj švęsiu heloviną, o esu viena iš organizatorių [6 klasė]... Gal kokių žaidimų ar ko nors žinot? Labai reikia iki šio ketvirtadienio vakaro ;>
Dėkui iš anksto ;>
Nerytė
QUOTE(melagele @ 2006 10 26, 00:12)
Labas 4u.gif

As gyvenu Jav .Tai cia si svente labai populiari wub.gif ...MAno kolege tiek ispuose nama , kad man net kraupu daresi nuo vaizdo(kabanciu akiu , pakabintu pakaruokliu ir t.t.) ir kiek ji ten pinigu isleidusi.Ji net man nupirko  ir padovanojo moliuga kad ji ispjaustineciau... (mat man bus pirmas moliugas)
Bet visdelto si svente grazi bent jau man kai vaikuciai ateina prasyti saldainiu apsirede ivairiausiais kostiumais... thumbup.gif mergaites apsiredziusios ivairiausiai nuo giltines iki grazios princeses.Berniukams labai populiaru Piratai(gal cia itaka filmo "Karibu piratai")Mano dukterecia, buvo kamane, antrais metais jis buvo feja o siais metais ji princese.Mano vyras ir as buvom Helovyno vakareli tai visi apsirenge kas kaip tik norejo...Viena pora buvo angelas ir velnias(zmona buvo velnias ax.gif  o vyras angelas biggrin.gif )Viena pora buvo piratais.Kita pora buvo prostitute ir suteneris(zmona suteneris o vyras prostitute.)Man labai patiko vyro puseseres ir jos vyro .Jie buvo pankais.Nu labai zaviai atrode.Labai orginaliai.
Na Moralas  mano pasakojimo butu tik  vienas.Kaip nori taip ir renkis thumbup.gif Svarbu tik kad fantazijos netruktu drinks_cheers.gif
*

labai grazi svente... o gal kokiu nuotrauku turi su kostiumais? butu labai idomu pasiziureti...
mes irgi esam siais metais uzprasyti i vakareli, nezinau kuom persirengti, is kur iv. aprangos detaliu gauti, nesinori banaliai, reikia kazka tokio sugalvoti rolleyes.gif
NirN
Kas sako, kad svenciu ir lietuvisku yra pasakysiu, kad visas svenciam ir Kaledas ir Uzgavenes ir Velykas ir Jonines, netgi Zoline (Siemet gamtoje labai saunia iskyla organizavome su visokiais liaudiskais zaidimeliais). Ir turbut su draugais esame is tu neniuriu lietuviu, kurie labai megsta teminius vakarelius. Taigi svesim ir Helloween'a ir tarpkitko labai smagiai su vaikais ir visokiom kaukem( nebutinai baisiom). Manau jau geriau svesti lietuviskas ar nelietuviskas sventes negu kaip yra patriotu lietuviu pasistato buteli ant stalo ir va svente. Va cia didesne Lietuvos beda nei amerikietiskos sventes...
EdJu
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 22, 10:10)
Kas sako, kad svenciu ir lietuvisku yra pasakysiu, kad visas svenciam ir Kaledas ir Uzgavenes ir Velykas ir Jonines, netgi Zoline (Siemet gamtoje labai saunia iskyla organizavome su visokiais liaudiskais zaidimeliais). Ir turbut su draugais esame is tu neniuriu lietuviu, kurie labai megsta teminius vakarelius. Taigi svesim ir Helloween'a ir tarpkitko labai smagiai su vaikais ir visokiom kaukem( nebutinai baisiom). Manau jau geriau svesti lietuviskas ar nelietuviskas sventes negu kaip yra patriotu lietuviu pasistato buteli ant stalo ir va svente. Va cia didesne Lietuvos beda nei amerikietiskos sventes...
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
kuo daugiau svenciu, tuo geriau!!!

o stai dar kelios nuotraukos smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

--------------------
Žinutė redaguota. Sumažinta(-os) nuotrauka(-os). Moderatorė
NirN
QUOTE(EdJu @ 2007 10 23, 10:27)
thumbup.gif   drinks_cheers.gif
kuo daugiau svenciu, tuo geriau!!!

o stai dar kelios nuotraukos smile.gif

user posted image
*

Ohoho tikrai fainai, tik mes nebusim tokie baisus dar kokius pora meteliu. Mano mazasis issigastu tokius pamates baisiai wub.gif
Siemet mazasis bus supermenas as geroji raganaite, o tetis bus vaiduoklis velniukas arba kokiu girtuokliu aprenksim (pats dar neissirenka kuo nori buti). Va cia ir nebegalioja taisykle, kad tik moterys ilgai svarsto ka cia apsirengus biggrin.gif

-------------
Žinutė redaguota. Iš citatos ištrinta(-os) nuotrauka(-os). Moderatorė

ritperliukas
net isigandau paziurejus fotkes, bet atrodot super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as tai kazkaip nedrystu svesti to helowyno blush2.gif nz kodel gal del to kad kazkaip velynes tokios liudnos pas mus. schmoll.gif bet gal reikes koky kartely pabandyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(EdJu @ 2007 10 12, 13:51)
Pernai vaisinomes kreveciu pastetu ir sausainiais
essen.gif  thumbup.gif

*

atrodo ispudingai bet as irgi neisdrysciau valgyti, jie tokie tikroviski lotuliukas.gif o tas pastetas tai tikrai kaip smegenys. bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif saunei padirbejai

-------------
Žinutė redaguota. Iš citatos ištrinta(-os) nuotrauka(-os). Moderatorė

Bleira
Nu cia tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaukes,maistas tai sakes.Mes jau treti metai svesime sia svente,pas mus mums jau atrode gerai bet cia sveikintina,kokia fantazija.(Tik pas mus pirstai buna desreles,su moligo seklu nagais smile.gif irgi neblogai atrodo)
ritperliukas
o gal galima foto pamatyti Bleira rolleyes.gif
EdJu
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 24, 15:54)
o gal galima foto pamatyti Bleira  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif pasidalink patirtim!!

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.