Tiesiog noreciau daugiau informacijos apie sia mokykla-labiau rupi vyresniu vaiku ugdymas(nuo 5 klases).Vienu zodziu,koks pedagogu lygis,tvarka ir tt.Nes iskilo siokiu tokiu neaiskumu,todel butu idomus ir kitu mamu atsiliepimai.
O kur tamokyklele yra? Gal taviskis lanke pradines klases? Kaip mokytojos?
apie Vyturio pradine negaliu nieko blogo pasakyti,ypac puiki mok. Levute,mano dukra buvo laiminga pas ja besimokydama,paruose tikrai gerai ir stipriai,zinoma reikia noreti mokytis.Bet nuo 5 kl tai mes pabegom,ten siek tiek su muzikiniu lavinimu,del koncertu ir repeticiju praleidziamos pamokos,mums taip buvo,o man reikia kad mokytusi,o papildomi dalykai neturi uzgozti pagrindiniu,nes maniske muzike tai nebus.mokesi ir drauges sunus,deja gero nieko,nei paruosimo lygis nei pedagogai.Apie muzikos fakultatyva(mokykla pavadinti neapsivercia liezuvis)kuris veikia toje m-kloje ir garsiai skelbiasi kad tai muz.m-kla-galiu tik blogai ir labai blogai,niekam nelinkiu ir nuosirdziai nepatariu ten leisti savo vaiko mokytis muzikos.Paklauskit,kad ir 1-je muzikos m-kloje apie Vyturio muz.m-kla,tik galva palinguos.
mokausi šioj mokykloj nuo pradinių klasių(db eisiu į 11) ir tikrai nieko gero.. kai kurios mokytojos tikrai yra geros ir gerai paruosia,bet tokių reta...o kai kurių pedagogų lygis...fizika tai nieko iki šiol nesuprantu,mokytoja su vaikais nesusitvarko,visi rėkauja,susikaupt negali,o dar ir ji pati aiskint nemoka
o db apie tą muzikinį lavinimą,kai pereini į 5 klasę tai būna arba chorinė arba folklorinė,jei vaikas papuls į folklorą tai super,o jei choras... yra tik vienas mokytojas iki 10,o jis..pirma visiškai nesiskaito su mokiniais,jam nera tokio žodžio kaip aš nenoriu dainuoti chore (po pamokų) pastovus rėkimas,išvadina necenzūriniais žodžiais,tai eidavau į tą pamoką galvodama kaip išsisukt nuo choro,kadangi jos mane verbavo į chorą,o aš nejau vis,pastoviai su juo bardavausi,tai prie manęs jis kabindavosi nuolat na mokykla tikrai neverta demesio...
Lankau šią mokyklą.
Viena sesė ją baigė [ir užuojauta jai] Mokykla tai atsiprašant katastrofa Koks džiaugsmas, kad nedaug jau metelių liko iki 9 klasės. O dar kai ruošiasi katalikišką padaryt tai iš viso žiaurumėlis.Bėgsiu kur nors kuo toliau nuo šitos mokyklos. Negaliu pakęsti Vyturio. Kažkokia nesąmonė - ne mokykla. Mokiniai tai ten atsiprašant visi... Mokytojai tai irgi superiniai... Kai kurie vaikai už juos geriau suskaičiuoja, o kiti buvę sekretoriai.. Žinoma yra ir normalių mokytojų... Pradinė tai dar buvo normali, bet dabar... Astuškinas -> Apie Selemenavičių tu tiesa? ;D Dabar jis tik penktokus - septintokus mokina... Vyresni jau pas Burinskienę... Pati esu choristė... Tai Die, Die...
Ar galėčiau paklausti kas dabar pradinėse...taip ir nepabaigėte? Ką konkrečiai įvardintum ,kad pradinėse yra blogai?
Aš pati praeitais metais ten dirbau ir esu labai patenkinta, kad turėjau galimybę ten padirbėti, nes pasimokiau labai daug žinių ir patirties iš ten dirbusių mokytojų. Džiaugiuosi, kad ten dirba tokie šaunūs pedagogai. Ir nežiūrėkite į tos pradinės mokyklos išorę. Ji tikrai atrodo apgailėtinai, bet tai dėl to, kad ji nerenka po apvaloką sumelę įstojant ir nerenka rinkliavų kas mėnesį. Geriau atkreipkite dėmesį į mokytojų ruošiamus renginius, pasiekimus ir visa kitą. Juk to norite iš mokytojos. Ir to laukiate iš savo vaiko. QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2008 03 30, 16:29) Lankau šią mokyklą. Viena sesė ją baigė [ir užuojauta jai] Mokykla tai atsiprašant katastrofa Koks džiaugsmas, kad nedaug jau metelių liko iki 9 klasės. O dar kai ruošiasi katalikišką padaryt tai iš viso žiaurumėlis.Bėgsiu kur nors kuo toliau nuo šitos mokyklos. Negaliu pakęsti Vyturio. Kažkokia nesąmonė - ne mokykla. Mokiniai tai ten atsiprašant visi... Mokytojai tai irgi superiniai... Kai kurie vaikai už juos geriau suskaičiuoja, o kiti buvę sekretoriai.. Žinoma yra ir normalių mokytojų... Pradinė tai dar buvo normali, bet dabar... Astuškinas -> Apie Selemenavičių tu tiesa? ;D Dabar jis tik penktokus - septintokus mokina... Vyresni jau pas Burinskienę... Pati esu choristė... Tai Die, Die... Nesupratau, ką apie pradinę norėjai pasakyti. Įtariu, kad nieko gero tas daugtaškis. O aš kaip tik norėčiau pasidžiaugti. Ir šiaip čia yra gerų mokytojų, bet mums ypač pasisekė, nors ne iš karto. Pirmoje klasėje vaiką mokė viena mokytoja, tai buvo ten problemų. Antroj vėl kita, sena tokia, vaikus tai mylėjo, manau, bet... Bet užtai nuo trečios atėjo tokia mokytoja, kad dabar gaila ir pradinę pabaigt. Vaikai ją be galo myli, ji jiems širdį atiduoda ir išmoko gerai, ir į keliones važiuoja, ir visur dalyvauja, ir šventės jos gražios... Vaikai jau liūdi, kad baigia ketvirtą klasę ir teks išsiskirt... Pasisekė pirmokėliams, kurie pateks į jos klasę. Turiu kaimynų, būsimų pirmokų, tai jiems visiems mokytoją Ritą parekomendavau. Ačiū jai. O dar mokyklėlėj. girdėjom, ir langus naujus sudės... QUOTE(madre @ 2007 02 12, 17:38) apie Vyturio pradine negaliu nieko blogo pasakyti,ypac puiki mok. Levute,mano dukra buvo laiminga pas ja besimokydama,paruose tikrai gerai ir stipriai,zinoma reikia noreti mokytis.Bet nuo 5 kl tai mes pabegom,ten siek tiek su muzikiniu lavinimu,del koncertu ir repeticiju praleidziamos pamokos,mums taip buvo,o man reikia kad mokytusi,o papildomi dalykai neturi uzgozti pagrindiniu,nes maniske muzike tai nebus.mokesi ir drauges sunus,deja gero nieko,nei paruosimo lygis nei pedagogai.Apie muzikos fakultatyva(mokykla pavadinti neapsivercia liezuvis)kuris veikia toje m-kloje ir garsiai skelbiasi kad tai muz.m-kla-galiu tik blogai ir labai blogai,niekam nelinkiu ir nuosirdziai nepatariu ten leisti savo vaiko mokytis muzikos.Paklauskit,kad ir 1-je muzikos m-kloje apie Vyturio muz.m-kla,tik galva palinguos. Vyturys - jėga! Mūsų vaikai mokosi Vytury ir instrumentiniam skyriuj. Puiku! Galima pasirinkti groti įvairiais instrumentais, dauguma mokytojų kūrybiški ir malonūs. Gabūs vaikai dalyvauja ir laimi tarptautiniuose konkursuose, o mažiau gabūs ugdomi suprasti muziką, ugdomas jų intelektas. Puikus vaikų užimtumas. O keletas prastesnių mokytojų yra visose mokyklose. Siūlau rinktis Vyturį, nenusivilsite, kaip nenusivylėme ir mes.
Kur randasi si Vyrturio mokykla?Cia taikos pr,netoli telekomo?
QUOTE(Surfinija @ 2008 09 20, 13:00) Tai as netoli gyvenu bet tu mokyklu pavadinimu nelabai jau zinau,bet apie sia mokykla kalbos tai ne kokios Na nezinau jei ir toliau cia gyvensime niekados nenoresiu kad sunus ja lankytu
Man ji irgi nekaip pasirodė iš vidaus
Sveiki, visada tik paskaitydavau informaciją forume. Šį kartą nusprendžiau ir pati parašyti, tiksliau paprašyti jūsų pagalbos. Gyvenu netoli "Vyturio"v. m., planuoju savo atžalą leisti kitąmet į 1 klasę, gal žinote kokią mielesnę mokytoją, turit patirties ir leidžiat šiemet į 4 kl.?
QUOTE(bitukė @ 2008 12 29, 18:05) Sveiki, visada tik paskaitydavau informaciją forume. Šį kartą nusprendžiau ir pati parašyti, tiksliau paprašyti jūsų pagalbos. Gyvenu netoli "Vyturio"v. m., planuoju savo atžalą leisti kitąmet į 1 klasę, gal žinote kokią mielesnę mokytoją, turit patirties ir leidžiat šiemet į 4 kl.? Labas vyturiukės.. Mūsų panelei šį rugsėjo irgi reikia žingsniuoti į mokyklą. Renkamės. Kadangi mažoji čia lanko muzikos mokyklą (kankliuoja), tai muzikos mokytoja rekomenduoja mokytoją Rasą. Bet mes dar labai abejojam dėl pačios mokyklos. Niekas kažkaip jos negiria....
as mokinausi sioj mokykloj taip pat
siaip nebloga mokykla
Aš irgi galvoju savo mažę leisti į "Vyturio" m-klą nuo rugsėjo, girdėjau, kad žada daryti gimnaziją, gal kas žinot kaip iš tikro?
Gal galite patarti kuri geriau "Ąžuolyno" ar "Vyturio"? QUOTE(bitukė @ 2008 12 29, 17:05) Sveiki, visada tik paskaitydavau informaciją forume. Šį kartą nusprendžiau ir pati parašyti, tiksliau paprašyti jūsų pagalbos. Gyvenu netoli "Vyturio"v. m., planuoju savo atžalą leisti kitąmet į 1 klasę, gal žinote kokią mielesnę mokytoją, turit patirties ir leidžiat šiemet į 4 kl.? Siūlau mokytoją Dalią Mikalauskienę. Tikrai labai gera, gerai savo dalyką išmananti mokytoja. Mano sūnus mokėsi pas ją.
Sveikos, mamos
Noreciau paklausti, kokia yra Vyturio vidurine mokykla - planuoju leisti savo dukra i 5 klase. Gal kas zinote ir mok. R. Medeckiene, kuri vaikus moko matematikos. Labai lauksiu atsiliepimu, aciu. QUOTE(Nojana @ 2009 05 25, 17:58) Sveikos, mamos Noreciau paklausti, kokia yra Vyturio vidurine mokykla - planuoju leisti savo dukra i 5 klase. Gal kas zinote ir mok. R. Medeckiene, kuri vaikus moko matematikos. Labai lauksiu atsiliepimu, aciu. Mano dukra mokosi šioje mokykloje tai apie šią mokytoją atsiliepia tik gerai.Matematiką aiškina puikiai,labai maloni.Klasė jos (kabinetas) jau prašosi remontuojamas,tai tikriausiai reiks susimest..Bet pas ją galit drąsiai leist.
Mano dukra baige dabar pradine sioje mokykloje.Ji patenkinta buvo sia mokykla ir mokytoja,as taip pat neturiu nusiskundimu.Dabar eis i 5 klase didziojoje mokykloje,tikimes,kad ir cia bus viskas gerai.
Saviškę vis dėlto nusprendžiau leisti į Vyturio, nes apie Ąžuolyno labai negerų atsiliepimų girdėjau...
Nuo rugsėjo 1 d. lankome pirmą klasę, sekasi labai gerai ir mokytoja labai rūpestinga. Dukra patenkinta, papildomai dar lanko akordeono pamokas ir solfedį, kol kas nusiskundumų neturiu
na gal vaikams, kurie vis dar ten mokosi, nevertetu cia isvis listi, juk jus ne mamos, o dar vaikai
siaip pati baigiau sia mokykla. mokiausi nuo pirmos klases. ka galiu pasakyti. pradines klases yra atskirai nuo vyresniu moksleiviu, ir tai didziulis pliusas. niekas tu maziuku nestumdo ir pan. o del vyresniuju. tai kaip ir visose mokyklose, yra visokiu mokytoju. jei vaikas negabus kazkokiam dalykui, tai jo ir geriausias mokytojas neismokys. as kaip nesupratau chemijos, tai man ir papildomi uzsiemimai nepadejo na, o as pati, po baigimo (jau baigusi aip 6 metai) daugiau ten niekad ir nebuvau uzejusi, paprasciausiai nematau reikalo. bet yra mano klasioku, kurie ir toliau labai sekmingai bendrauja su kai kuriais pedagogais.
As mokiaus vidurineje mokykloje butent Vyturio. Dabar koks mokyklos lygis nzn.. bet tada buvo labai faina mokykla.. Bet is tikro rasau cia ne del to.. PRASAU PAGALBOS
sveikos mamos
gal žinote kada šioje mokykloje atvirų durų diena? niekaip negaliu apsispręsti į kokią mokyklą leisti būsimą penktokę
Mokyklos tinklapis My Webpage
Labas
Leisiu savo dukryte i sita mokykla
na mano dukra ir sunus mokesi sioje mokykloje sunus iki 9klases o dukra iki 8 pabego neiskentusi... mokytojai cia tikrai nera blogi paruose i gimnazija taciau dar reikia namuose daug dirbti... taciau nezinau man sita mokykla tikrai nera prie sirdies zinoma as negaliu lyginti su kitomis vidurinemis mokyklomis...
nuo pradiniu klasiu liko man uniforminis sarafanas kuri parduociau uz 30Lt. 5-12 klases padevetas svarkas parduociau uz 20Lt. ir visai nenesiotas sijonas kuri pasiuvomes uz 100Lt. galima deretis
pati mokausi sioje mokykloje tai norisi begti
mokykla tikrai turi keleta geru mokytoju,bet dauguma tai ne.ypac fizika ir chemija blogai mokina geriausios tai yra matematikos mokytojos,nes jos labai stiprios ir gerai ismokina,galima sakyt vien del to ir gaila palikti mokykla o jau apie vaikus nekalbesiu...aplinka jau darosi baisi,eini koridoriumi ir galvoji kad tik neprisikibtu kas nors del menkniekiu
Labas
Gal zinote kokios bus pirmoku mokytojos 2011 metais nuo rugsejo ? Mano mergina lanko cia paruosiamaja klase ir nuo rugsejo eis i pirma, tai reikia rinktis kokia mokytoja norim. Gal kas galite pakomentuoti ?
Gal žinot, kada bus atvirų durų dienos būsimiems pirmokėliams?
QUOTE(karapuzike @ 2011 01 06, 12:19) Labas Gal zinote kokios bus pirmoku mokytojos 2011 metais nuo rugsejo ? Mano mergina lanko cia paruosiamaja klase ir nuo rugsejo eis i pirma, tai reikia rinktis kokia mokytoja norim. Gal kas galite pakomentuoti ? zinau viena gera mokytoja Arūne, ji tures pirmokus sioje mokykloje si rudeni. puiki jauna mokytoja, siulyciau eiti pas ja. myli vaikus, visada sypsosi, labai stengiasi, daug ruosiasi pamokoms, dirba savo darba su atsidavimu. drasiai galit eiti pas sia mokytoja kiek zinau, pas ja prasosi teveliai, kuriu pirmieji vaikai baige pradine mokykla, ir dabar antruosius (o gal net treciuosius
Renkamės priešmokyklinę mokyklą...
Nužiūrėję turime Vyturio pradinę mokyką. Manau svarbiausia yra pirmoji mokytoja... kuri lydės 4 ar 5 metus ... Kaip sužinoti kokios mokytojos bus šių metų rugsėjui? ir satsiliepimus apie jas? Gal klausti pavardžių per atvirų durų dieną? Ką patartumėte?
mano sunus penktokas.pradinese mokesi pas Ingrida Susinskaite .labai puiki mokytoja
man parase mamyte i asmenini,bet esu dar naujoke
Papildyta: ir dar -pamokos,kaip ir visur prasideda 8 ryte
sveiki, ruosiuosi leisti savo mergyte i sia mokykla nuo2012m rugsejo, gal galit rekomenduoti kokia mokytoja dabartiniu ketvirtoku teveliai?paskui reikes ir uniformos pigiau, gal kam ji atliks?
QUOTE(Žeima @ 2008 04 25, 22:34) Vyturys - jėga! Mūsų vaikai mokosi Vytury ir instrumentiniam skyriuj. Puiku! Galima pasirinkti groti įvairiais instrumentais, dauguma mokytojų kūrybiški ir malonūs. Gabūs vaikai dalyvauja ir laimi tarptautiniuose konkursuose, o mažiau gabūs ugdomi suprasti muziką, ugdomas jų intelektas. Puikus vaikų užimtumas. O keletas prastesnių mokytojų yra visose mokyklose. Siūlau rinktis Vyturį, nenusivilsite, kaip nenusivylėme ir mes. O kaip dabar, kai tapo katalikiška? Ar pasikeitė kas nors? Ar yra drausmė? tvarka? ar vaikai mokomi dvasingumo? mandagumo? kultūros?
apmirus si temele ziuriu, tai turbut nlb kas man ir atsakys i klausima?
Na, bet jei kas zinot parasykit, pradinukams i mokykla jau reik eit rytoj t.y. 09 diena, ar poryt nuo antradienio? nes kitose mokyklose pradeda nuo antradienio, o cia nuo pirmadienio? Jei nesunku parasykit i az, aciu
Laba
Šiemet ketvirtokus išleidžia keturios mokytojos, tai jos turbūt ir ims pirmokus Viena mokytoja Rita skautė ir su vaikais daug keliauja, daro įdomius rankdarbius. Kita mokytoja Ramunė turi teatrą, su vaikais daug vaidina, visur važinėja. Jos vaikai visada gražiai piešia, dalyvauja konkursuose. Gerai sutaria su hyper aktyviais Kitas dvi mokytojas pažįstu mažiau, nes sesers vaikai pas jas nieko nelankė. Bet jos malonios,visada šypsosi
Sveikutes,
2012m rugseji ir mano sunus prades eiti i sia mokykla. Buciau labai dekinga jei kas parekomenduotu mokytoja. Mes sia mokykla pasirinkome todel, kad ji arciausiai namu. QUOTE(dereva @ 2012 02 02, 14:25) Sveikutes, 2012m rugseji ir mano sunus prades eiti i sia mokykla. Buciau labai dekinga jei kas parekomenduotu mokytoja. Mes sia mokykla pasirinkome todel, kad ji arciausiai namu. Paklauskite, kas šiemet ims pirmokus, ir apibūdinkite vaiką, pasakysiu pas ką geriausiai eiti Papildyta: QUOTE(linajur @ 2012 01 18, 16:18) Laba Šiemet ketvirtokus išleidžia keturios mokytojos, tai jos turbūt ir ims pirmokus Viena mokytoja Rita skautė ir su vaikais daug keliauja, daro įdomius rankdarbius. Kita mokytoja Ramunė turi teatrą, su vaikais daug vaidina, visur važinėja. Jos vaikai visada gražiai piešia, dalyvauja konkursuose. Gerai sutaria su hyper aktyviais Kitas dvi mokytojas pažįstu mažiau, nes sesers vaikai pas jas nieko nelankė. Bet jos malonios,visada šypsosi Tai tada turėtų būti Giedrė ir Jolanta. Iš tiesų tai sunku, nes visos mokytojos labai geros ir nuoširdžios. Ramesniam vaikui geriau pas Ritą, ji visada su šypsena, kantri, sąmojinga ir atsakinga. Ramunė puikiai susitvarko su tais padykusiais. Apie kitas dvi mokytojas labai daug patarti /pasakyti negaliu.
Mano sunus jau du metus sportuoja ledo rituli, tai papildomo sporto jam jau nenoreciau.... Bande jie darzeli vaidinti, tai jam labai patiko, sake noretu daugiau... Kas liecia zaidimus, tai jis aktyvus... kartais sunkiai susikaupia konkreciam darbui... Kol kas manau mums labiau tiktu Ramune... gal jos pavarde galit parasyti?
2012.03.21 18val bus tevu susirinkimas mokyklos aktu saleje, ten tikiuosi pamatyti visas mokytojas ir daugiau suzinoti apie mokykla. |