Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. V.Raguckiene
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2
Melanija
Man pas ja gimdyti neteko, ji tik viena karta patikrino man kakleli, kai suejes terimnas buvo, kita karta atvaziavau su saremiais, tai ji apziurejo kakleli, padejo uzpildyti popierius ir nuvede i gimdykla, toliau buvo kita gydytoja (tokia ryza, nezinau jos pavardes). tai kiek man teko su Raguckiene bendrauti, pasirode labai rami, konkreti. Viska paaiskino, beje ji naturalaus gimdymo salininke (bent jau man taip passirode, ns sake bandysim gimdyt naturaliai). Ir vyrui ji patiko, kai atvaziavom, patare kur masina pastatyti, ki apziuroj pirmakart buvom daug su vyru kalejo, aiskino jam kazka lotuliukas.gif siaip man ji patiko.
Ir kodel kitos pyksta, kad gydytoja tik kelis kartus i gimdykla ateina? doh.gif o ka ji ten veiks, juk gimdyti tai ne jai, o jums reikia. Ateina, paziuri atsidaryma, paklausia del nuskausminamuju ir viskas, toliau tik kai stumimas dalyvauja. Jei taip reikia kompanijos tai vyrus imkint kartu, nes gydytoja tikrai nesedes ir uz rankyciu nelaikys, nes naprivalo.
Eva 777
Man teko laime pazinti sia puikia savo srities specealiste.esu labai patenkinta kad papuoliau pas ja. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikras profas be zodziu.jokiu camce liamce,cacku patacku.tiesei sviesei ir aiskei.taip ir turi buti juk ne vieta ir ne laikas grazbiliavimams.
user posted image
user posted image
Jadza
Ir as apie sia gydytoja galiu pasakyti tik geriausius zodzius. Nors pati gimdyma ne jinai priiminejo, bet kol atvaziavo mano gydytojas su kuriuo buvau susitarus, tai priziurejo Raguckiene. Tai pasirode labai profesionalus, ramus ir racionalus zmogus. O po gimdymo kita diena susitikus irgi labai maloniai pakalbino ir pagyre kad pati pagimdziau, nes gimdymas buvo ilgas ir buvo minciu cezari daryt.
Vetrune

as nesitarus vaziavau ir pakliuvau pas sia gydytoja, buvau labai patenkinta, nes ji viska paaiskino, nors buvau jau 9 gimdyve jos pamainoj, bet ji puikiai dirbo savo darba, gimdem pas ja tuo paciu metu dviese. blink.gif Gerai, kad pirmoji pagimde kita gimdyve, tada gydytoja atejo pas mane, aiskiai viska isaiskino kaip kvepuot, kaip stumt, nes vienu metu buvau net supanikavus. doh.gif Zodziu konkreti ir be svelniu zodeliu gydytoja. Man ji patiko. Be to nemokejau jai nei kiek. Aciu jai.
Amil'a
As ir noreciau apie gyd. Raguckiene tik teigiamai atsiliepti. Mes ir kai atvaziavom gimdyt, buvom gal 9 jos pamainoj, pavargusios abi su akusere buvo. Bet viskas buvo thumbup.gif Tiesiai sviesiai paaiskino, i gimdykla ateidavo, paziuredavo ar viskas gerai... Likau as ja suzaveta thumbup.gif thumbup.gif nors pirma kart maciau, vaziavom nesitare ir nieko nemokejom.
Antra taip pat tik pas ja noreciau gimdyt 4u.gif 4u.gif
Neraitė
Didžiausias ačiū šiai puikiai gydytojai, nes tik jos dėka, mano sūnelis gimė sveikas thumbup.gif
Panelee
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 03, 12:33)
Didžiausias ačiū šiai puikiai gydytojai, nes tik jos dėka, mano sūnelis gimė sveikas  thumbup.gif
*

Jei nebus per ikyrus klausimas, kas Jusu mazyciui buvo negerai jo gimimo metu? unsure.gif
Neraitė
QUOTE(Panelee @ 2009 05 03, 22:20)
Jei nebus per ikyrus klausimas, kas Jusu mazyciui buvo negerai jo gimimo metu?  unsure.gif
*

Pas mane sūnelis buvo pernešiotas, dėl to galvytės kaulai buvo sukietėję, niekaip negalėjo nusileisti ir įsistatyti. Gydytoja per pora valandų jį ten įsuko blush2.gif
Niekaip negalėjau jo išstumti, nes buvo didelis vyras blush2.gif Tik Jos dėka, viskas baigėsi gerai ir mes gavom 9 balus biggrin.gif
Panelee
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 04, 17:51)
Pas mane sūnelis buvo pernešiotas, dėl to galvytės kaulai buvo sukietėję, niekaip negalėjo nusileisti ir įsistatyti. Gydytoja per pora valandų jį ten įsuko  blush2.gif
Niekaip negalėjau jo išstumti, nes buvo didelis vyras  blush2.gif Tik Jos dėka, viskas baigėsi gerai ir mes gavom 9 balus  biggrin.gif
*

Smagu,kad yra tokiu atsakingu asmenu kaip Jusu mineta gydytoja. Bet tai kartu ir Jusu pastangu deka ax.gif
rregi
sveiki, ar gimdet kas nors neseniai pas Raguckiene is anksto susitare? smile.gif nes noreciau su ja tartis...ir yra visokiu klausimuku... smile.gif
rregi
nejaugi nei viena pastaruoju metu negimdet pas Raguckiene? smile.gif
Neraitė
QUOTE(rregi @ 2009 05 13, 18:33)
nejaugi nei viena pastaruoju metu negimdet pas Raguckiene? smile.gif
*

Gimdžiau balandžio 30 dieną, tačiau nesitariau, tiesiog buvo Jos budėjimas. Puiki gydytoja, didelis ačiū Jai smile.gif Tačiau jei reikia, kad kažkas glostytų galvą ir laikytų ranką, tada gimdyti reikia pasiimti vyrą biggrin.gif Labai konkreti, tačiau sudėtingose situacijose labai puikiai susitvarko mirksiukas.gif
lencia
QUOTE(Melanija @ 2008 10 18, 12:34)
Man pas ja gimdyti neteko, ji tik viena karta patikrino man kakleli, kai suejes terimnas buvo, kita karta atvaziavau su saremiais, tai ji apziurejo kakleli, padejo uzpildyti popierius ir nuvede i gimdykla, toliau buvo kita gydytoja (tokia ryza, nezinau jos pavardes). tai kiek man teko su Raguckiene bendrauti, pasirode labai rami, konkreti. Viska paaiskino, beje ji naturalaus gimdymo salininke (bent jau man taip passirode, ns sake bandysim gimdyt naturaliai). Ir vyrui ji patiko, kai atvaziavom, patare kur masina pastatyti, ki apziuroj pirmakart buvom daug su vyru kalejo, aiskino jam kazka  lotuliukas.gif  siaip man ji patiko.
Ir kodel kitos pyksta, kad gydytoja tik kelis kartus i gimdykla ateina?  doh.gif  o ka ji ten veiks, juk gimdyti tai ne jai, o jums reikia. Ateina, paziuri atsidaryma, paklausia del nuskausminamuju ir viskas, toliau tik kai stumimas dalyvauja. Jei taip reikia kompanijos tai vyrus imkint kartu, nes gydytoja tikrai nesedes ir uz rankyciu nelaikys, nes naprivalo.
*

Na bent jau man tas jos "ramus aiskinimas" tikrai buvo kancia, cigaretem baisu kaip dvokia, man saremiai ,o ji is leto kazkokias nesamones sako.. Norejau tik ,kad greiciau iseitu.O ir agitavo kaip su savo nuskausminimu,o kai atsisakiau pradejo baugint ,kad tuoj man kaip prasides tai maza nepasirodys.Net vyras nustebo..

O siaip ,jei butu kita gydytoja ,tikrai noretusi,kad lankytu dazniau .Nes tada jauties saugesne,ir neatrodo ,kad esi viena su savo skausmu, noretusi zinojimo,kad jeigu kas iskart bus suteikta pagalba.Juk negali medicinines pagalbos is vyro reikalaut..
Neraitė
QUOTE(lencia @ 2009 05 25, 19:19)
Na bent jau man tas jos "ramus aiskinimas" tikrai buvo kancia, cigaretem baisu kaip dvokia, man saremiai ,o ji is leto kazkokias nesamones sako.. Norejau tik ,kad greiciau iseitu.O ir agitavo kaip su savo nuskausminimu,o kai atsisakiau pradejo baugint ,kad tuoj man kaip prasides tai maza nepasirodys.Net vyras nustebo..

O siaip ,jei butu kita gydytoja ,tikrai noretusi,kad lankytu dazniau .Nes tada jauties saugesne,ir neatrodo ,kad esi viena su savo skausmu, noretusi zinojimo,kad jeigu kas iskart bus suteikta pagalba.Juk negali medicinines pagalbos is vyro reikalaut..
*

Keista, kad siūlė nuskausminimą, nes man kaip tik sakė, kad viskas bus gerai, kad labiau jau neskaudės ir išsiversiu be nuskausminimo g.gif
Taip ir buvo smile.gif
rregi
gimdziau pas Raguckiene geguzes 21 diena, gydytoja kaip gydytoja smile.gif aciu jai uz nuostabia dukryte 4u.gif prie manes ji buvo per visa gimdyma (nors tiesa pagimdziau pakanakamai greitai), tik sunervino ir ziauriai skaudejo, kai akusere siuvo be nuskausminimo verysad.gif (kazkokia Jurate), truputeli plysau...o siaip Raguckiene reik suprasti, nes jos tie bajeriukai keisti, bet man visai patiko smile.gif smile.gif
Neraitė
QUOTE(rregi @ 2009 05 28, 19:12)
gimdziau pas Raguckiene geguzes 21 diena, gydytoja kaip gydytoja smile.gif aciu jai uz nuostabia dukryte 4u.gif prie manes ji buvo per visa gimdyma (nors tiesa pagimdziau pakanakamai greitai), tik sunervino ir ziauriai skaudejo, kai akusere siuvo be nuskausminimo verysad.gif  (kazkokia Jurate), truputeli plysau...o siaip Raguckiene reik suprasti, nes jos tie bajeriukai keisti, bet man visai patiko smile.gif  smile.gif
*

Visiškai sutinku, kad ją reikia suprasti biggrin.gif
O dėl nuskausminimo, tai aš dar prieš stūmimą prašiau, kad man suleistų tų šaldančių vaistų, ir šiaip ne taip gavau. Kai siuvo tai ir aš prašiau nuskausminimo, nes skaudėjo, bet kažkaip apgavo matyt mane, nes sakė kad va dabar tai jau nebeskaudės, bet skaudėjo blush2.gif
rregi
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 28, 22:24)
Visiškai sutinku, kad ją reikia suprasti  biggrin.gif
O dėl nuskausminimo, tai aš dar prieš stūmimą prašiau, kad man suleistų tų šaldančių vaistų, ir šiaip ne taip gavau. Kai siuvo tai ir aš prašiau nuskausminimo, nes skaudėjo, bet kažkaip apgavo matyt mane, nes sakė kad va dabar tai jau nebeskaudės, bet skaudėjo  blush2.gif
*

jo super gydytoja, pagyvenusi, bet uztat su patirtim smile.gif smile.gif o as net nesugalvojau paprasyt, kad nuskausmintu, galvojau, kad cia ir taip savaime suprantama smile.gif
juratelexx
as gimdziau 2008.08.25 pas Raguckiene, man labai patiko gydytoja thumbup.gif buvau pakliuvus pa ja ir viena karta nakti reikejo pasitikrint,tai ji budejo,man tada patiko kaip snekejo ir t.t nu man laaaaabai faina gyditoja.tik vat akuseres nepamenu vardo irgi buvo thumbup.gif
Panelee
Labai nuostabi gydytoja! smile.gif
JovikaAP
Gimdziau pas ja vasario men. - galiu pasakuti viena, antra vaika gimdyciau pas ja thumbup.gif man patiko kad nera pas ja ten pacacku, nuskausminimui neagitavo, pagimdziau naturaliai. Kadangi vaikas buvo didelis, teko kirpt - susiuvo labai gerai, randelis vos matosi, po keliu dienu sedejau normaliai. Taip pat su ja pamainoj buvo akusere Jurate - taip pat liuks moteris, kitos nenoreciau. Su tokia komanda gimdyt ir gimdyt lotuliukas.gif
rregi
QUOTE(JovikaAP @ 2009 07 19, 14:05)
Gimdziau pas ja vasario men. - galiu pasakuti viena, antra vaika gimdyciau pas ja  thumbup.gif  man patiko kad nera pas ja ten pacacku, nuskausminimui neagitavo, pagimdziau naturaliai. Kadangi vaikas buvo didelis, teko kirpt - susiuvo labai gerai, randelis vos matosi, po keliu dienu sedejau normaliai. Taip pat su ja pamainoj buvo akusere Jurate - taip pat liuks moteris, kitos nenoreciau. Su tokia komanda gimdyt ir gimdyt  lotuliukas.gif
*

as kaip rasiau, kad man gydytoja irgi patiko, gimdziau pas ja susitarus. Kai atejo laikas gimdyti, tai skambinau jai ir atvaziavo greitai, nors kai skambinau sake, kad darze kazka dare smile.gif
o vat del akuseres Jurate, tai ji man nelabai patiko, susiuvo sakyciau nelabai gerai, atsisedau normaliai gal tik po triju savaiciu, dabar po gimdymo yra praeje daugiau kaip du menesiai, bet vis dar jauciu toj vietoj kur siuvo, kad kazkaip skauda ar tempia...o beto siuvo nenuskausminus, galvojau, kad numirsiu...ir kaip tik pakalausdavau, ar dar dau liko tai vis suburbrdavo, kad dar daug, kokiu simta siuliu, arba kokia as nekantri ir t.t. tai va man siaip sau jinai
viskas_bus_gerai_:)
4u.gif
Amil'a
As ir pirma, ir antra vaikiuka gimdziau pas Raguckiene. Vaziavau nesitarus ir papuoliau pas ja....Per pirma gimdyma viska dare pati Raguckiene, ir vaika priiminejo, per antra tik sone pastovejo, viska akusere atliko (neatsimenu vardo). Daktare thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ditma
Liepos mėnesį Raguckienė man darė cezarį. Puikus darbas. thumbup.gif Kitą dieną jau vaikščojau ir rūpinausi vaiku. Siūlė dabar puikiasiai užgijusi ir minimali.
Tikrai puiki gydytoja profesionalė.
Tik mėgstančioms švelnias su "pacackomis" ji netinka, nes savotiškas mirksiukas.gif jumoro jausmas.
Daivulka
Važiavau gimdyti nesitarusi, pataikiau pas Raguckienę, esu labai patenkinta šia gydytoja, tik jos dėka minimaliai kirpo, sėdėt galėjau iš karto. Vyrui paaiškino kaip laikyti ranką, mane pamokė kaip sarėmius iškęst, ir šiaip bendravo maloniai, ji tokia konkreti. Patiko 4u.gif
Bubo
Man dare N. Raguckiene CP esu be galo patenkinta labai miela moteriske ismananti savo darba puikiai ir graziai elegesi ir snekejo ,palaikymo is jos puses sulaukiau ir siule jau uzgijo jau kita diena po operacijos laksciau kaip bitute 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
manes irgi moke kaip iskesti saremius demonstravo kaip teisiklingai kvepuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
joto
Atsiliepkite kas taretes su Raguckiene? Kada reiktu su ja susisiekti, keliu savaiciu? Kiek mokejote?

Aciu
Renata N.
super gydytoja thumbup.gif
tanita761
Likau labai patenkinta sia gydytoja thumbup.gif reikia tik labai idemiai klausyti ir daryti tai ka tau sako smile.gif
po gimdymo isgirdau, kad mano gimdymui neturi nei vieno priekaisto, buvo tikrai malonu 4u.gif
aanniittaa
ir as gymdziau pas gyd.Raguckiene nesitarus,super daktare,nors biski ir pasmirda tuom cigaretem cool.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vynuoge_81
Labai rupestinga ir profesionali gydytoja.
Gimdziau ne pas ja, taciau kuomet gulejau gimdykloje atejo aplankyti, pasidomejo kaip jauciuosi, parode vyrui keleta pratimuku, kurie saremiu metu palengvino savijauta.

Super thumbup.gif Daugiau tokiu gydytoju kaip ji!
rasike1982
sveikutes
permeciau tik pora puslapiuku, o kiek visko spejau pasiskaityti apie sai gydytoja

bet turiu savo nuomone ir dideliausius padekos zodzius siai daktarei... nuostabi, profesionali, "bereikalo peiliu negalandanti", ir vissokia kitokia.... tikrai mokanti islaukti, neskubanti...

patys graziausi zodziai siai daktarei-jos deka, nors ir daug prisikentejeu suprantu kokia laime yra vaikas, koks gali buti skausmas... sauniausiai po antrojo gimdymo atsimenu jos pasakyta posmely is dainos -"rodos ir vargo nebuvo ir skausmo upeliai isdziuvo"...
liuksusine daktare
nigma
gal gali parasyti kas taresi kokia suma mazdaug atsidekojo ir kaip viskas vyko 4u.gif blush2.gif jei nesinori i foruma galima i az..
aciu 4u.gif
Eureka
Aš gimdžiau pas ją nesitarus. Nu, bajeristė gydytoja.smile.gif Prie humoro tokia ir plepi. Visą mano gimdymą juokavo ir plepėjo nesustodama. Gulėdama jau ant stalo tarp sąrėmių žvengiau iš jos kalbų. Pagimdžiau greitai. Nežinau, jei tektų ilgiau gimdyti, gal nebūtų taip linksma net su Raguckiene. smile.gif
ameba1
ir aš gimdžiau pas ją.. super moteris, jos bejeriukai ma tik nuotaiką kėlė..

patiko jos kokretumas, viską idealiai aiškino... kitą vaikutį gimdysiu pas ją, jei pavyks.. šiaip nesitariau ir nemokėjau už nieką smile.gif thumbup.gif
Sultaniye
Taip pat geguzes men. gimdziau RK, pas Raguckene. Buvau nusprendusi nesitarti, del to pakliuvau pas ja. Super gydytoja, puikiai planuoja savo darba, nes gimdziau piko metu nestuke.gif . Tikrai moka ir pajuokauti, ir uzjausti, kai nuo skausmo norisi sienomis lipti blush2.gif
Sauni gydytoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatos jai!!!
markoshe
Ir as sitai gydytojai tik sveikatos linkiu smile.gif Kadangi jokiu kursu nebuvau lankiusi pries gimdym nei mankstu nei pratimu nemokejau, nei kokiu gudrybiu, ji viska nuosekliai aiskino ka turiu daryti, kad vaikeliui padeciau, ka daryti, kad pakelciau skausma, visai neskubino, (kaip cia kazkas rase, kad yra greitu gimdymu salininke) o kai jau nebeiskentusi po 12 valandu vaitojimo paprasiau nuskausminimo (nes kaklelis neatsidarinejo) paaiskino galimybes ir nemoralizavo nieko. As is anksto susitarusi nebuvau, bet labai su vyru dziaugemes, kad taip pasiseke thumbup.gif
Antra karta irgi RK gimdziau tik jau su gydytoja ne taip pasiseke, nors vistiek viskas buvo gerai, nes akuseres ten man atrodo visos superines, siltos mielos demesingos ir nelaukia kol ka i kisene idesi...
Šokoladka
O man darė CP, viskas praėjo super thumbup.gif
Randas nedidelis ir gražus biggrin.gif , tikiuos su laiku išvis jo nesimatys ax.gif
Faina gydytoja, su bajeriais 4u.gif
kinga33
Mamytes nezinot ar vis dar dirba gyd.Raguckiene?
sabi9
Gal kas dabar gimde pas gyd. Raguckiene? Svarbi jusu dabartine nuomone.
Is anksto aciu uz atsakyma smile.gif
nieko_sau
Gimdžiau pas ją prieš metus, likau laaabai patenkinta thumbup.gif
daktarė padare viską, kad kuo mažiau kentečiau, viskas praėjo sklandžiai ir greitai. Tik reikia klausit ką jį sako mirksiukas.gif
sabi9
Tai daugiau niekas pas ja ne gimde?
Man svarbu kuo daugiau suzinoti. rolleyes.gif
Sultaniye
QUOTE(sabi9 @ 2010 09 14, 11:27)
Tai daugiau niekas pas ja ne gimde?
Man svarbu kuo daugiau suzinoti. rolleyes.gif
*

o ka noretum konkreciau suzinoti?
Gimdziau geguzes pab. Su niekuo nesutariau ir pataikiau pas Raguckiene smile.gif Sauni gydytoja! Jos prasiau epiduro, taciau man jau buvo 9 cm atsidare (l.greit viskas vyko) ir negalejo taikyti, bet is jos supratau, kad jei butu buve galima, butu padare. Taciau ji man pati pasiule suleisti vaistu nuo skausmo i vena. Sutikau, tai buvau tarsi apgirtusi ax.gif Taip pat prasiau gydytojos, kad jei reikes kirpti, kad man nesakytu, tai taip ir padare. 4u.gif Siuvant suleido vaistu, paaiskino, ka jausiu ir buvo svelni, todel nuo skausmo nesokinejau. Esu jai dekinga uz demesi man, kadangi ta para as jai buvau 9-ta gimdyve lotuliukas.gif Taip kad niekuo negaliu skustis ir nieko neigiamo apie Raguckiene pasakyti negaliu.
Is isvaizdos atrodo, kad griezta, taciau labai malonaus bendravimo ir geros dusios zmogus. 4u.gif Ir dar kaip nieko_sau sako, kad jos reikia klausyt, tai tiesa, tada ji stengsis padeti irgi.
Sekmes tau. 4u.gif
sabi9
QUOTE(Sultaniye @ 2010 09 27, 00:04)
o ka noretum konkreciau suzinoti?
Gimdziau geguzes pab. Su niekuo nesutariau ir pataikiau pas Raguckiene  smile.gif Sauni gydytoja! Jos prasiau epiduro, taciau man jau buvo 9 cm atsidare (l.greit viskas vyko) ir negalejo taikyti, bet is jos supratau, kad jei butu buve galima, butu padare. Taciau ji man pati pasiule suleisti vaistu nuo skausmo i vena. Sutikau, tai buvau tarsi apgirtusi  ax.gif  Taip pat prasiau gydytojos, kad jei reikes kirpti,  kad man nesakytu, tai taip ir padare.  4u.gif Siuvant suleido vaistu, paaiskino, ka jausiu ir buvo svelni, todel nuo skausmo nesokinejau. Esu jai dekinga uz demesi man, kadangi ta para as jai buvau 9-ta gimdyve  lotuliukas.gif Taip kad niekuo negaliu skustis ir nieko neigiamo apie Raguckiene pasakyti negaliu.
Is isvaizdos atrodo, kad griezta, taciau labai malonaus bendravimo ir geros dusios zmogus. 4u.gif  Ir dar kaip nieko_sau sako, kad jos reikia klausyt, tai tiesa, tada ji stengsis padeti irgi.
Sekmes tau. 4u.gif
*

Papildyta:
QUOTE(sabi9 @ 2010 09 27, 11:58)

*

Aciu smile.gif .Noriu is anksto susitarti su ta gyd. Raguckiene, todel buvo idomi jusu nuomone.Mano esuo pries 2 etus gimde pas ja ir liko labai patenkinta.
Jurginiukas
As pries 10 dienu pakliuvau pas Raguckiene, buvo jos budejimas. Labai norejau pati pagimdyt, bet neatsidare gimdos kaklelis, o veikla buvo labai intensyvi, todel viskas baigesi cezario pjuviu. Man pirmas gimdymas, neturiu patirties, todel iki siol abejoju ar nereikejo dar palaukti, gal butu atsidares, bet visos vaiku turincios drauges sako, kad mano gimdymo planas buvo teisingas, nu gal ir taip. O Raguckiene faina, labai konkreti ir arodo tikrai profesionali. Viska paaiskino kas man darosi iki smulkmenu, priezasciu ir pasekmiu, gal todel, kad uzsimezge kazkoks asmeniskas rysys, as nors ir pro sukastus dantukus palaikiau jos samoji, gal tas jai patiko, o ir man paplepeti su ja buvo visai malonu, nukreipe mintis nuo baimiu. Beje gal dar itakos turejo tas, kad ji mokino dirbti rezidente, tai viska smulkiai aiskino jai, o tuo paciu ir man. Atsake i tokius klausimus, del kuriu mano poliklinikos eiline ginekologe visiskai nusisnekejo. Visi Raguckienes patirimai kaip sau padet po operacijos - superiniai. Siule grazi, ji man ta pazadejo, nes kai pasake, kad reikes pjaut, man asaros kaip pupos is akiu pasipyle. Tik atrodo leido viena krasciuka uzbaigt rezidentei, ji labai kruopsti ir kadanors bus tikrai sauni daktare, bet kolkas tas krasciukas ne toks idealus kaip likusi siules dalis:) Nu bet cia tikrai smulkmena, neseniai pagimde 2 mano drauges (viena VGN, kita RK), tai joms abiems plysimus siuvo mokiniai:) Kai gulejau ligoninej, girdejau tik geru atsiliepimu apie Raguckiene, viena mama pirma vaikeli pas ja buvo gimdzius, o antra dabar pakliuvo pas kita, tai sake, kad man pasiseke. Mano palatos kaimyne turejo antra planuota cezari, pirmas buvo pas kita gydytoja, o sitas pas Raguckiene, liko patenkinta ir labai dosniai atsidekojo. Beje pastebejau, kad ne visoms taip aiskiai kaip man buvo paaiskinta apie gimdyma, sutikdavau koridoriuose ir labai pasimetusiu mamyciu. Labai svarbu surasti su gydytoja bendra kalba, profe ji, tai ir jos bendravimo stiliuka reiketu palaikyti, cia butu mano patarimas kitoms busimoms mamytems. O del rukymo tai tikrai taip, paruko Raguckiene regis, jie ten savo daktaru zargoneliu sako "nu va dabar jau galim eit i veliava pasiziuret:)" Bet ir as pati rukiau kadaise, zinau kaip mest sunku, todel uzjauciu visus rukalius ir dumu skonis man ne toks jau britkus (sakant pripratus) tai maziausiai man rupejo, kad gydytoja atsiduoda taborka:) Tai tiek, stiprios sveikatos, geros nuotaikos ir kantrybes linkiu gydytojai Raguckienei, kad visos mamos liktu jai dekingos kaip ir as.
zhenecka-malys
As galiu tik padekoti gydytojai V.Raguckienei uz jos profesionalius ir neatideliotinus sprendimus mano 3-io gymdymo metu. Ji operatyviai ivertino mano gimdos kaklelio bukle ir iskart pieeme sprendima daryti Cezapio pjuvi, taip tausodama mano jegas ir sveikata. Gydytoju komanda buvo surinkta pusvalandzio begyje ir jau kito pusvalandzio begyje pasauli isvydo musu dukryte Aleksandra. Ypac gera ispudi paliko anesteziologas Lapkunas - malacius vyras, operacineje palaike gero humoro dvasia!!!! Taip pat noriu pamineti ir vaika priziurejusius gydytojus bei sesutes. Didelis visiems ACIU!!!! O kas liecia Gyd Raguckiene tai linkiu visoms busimoms mamoms tokio profesionalaus gydytojo vaikuciams ateinant i si pasauli!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Skandakovu seima.
braske83
Ji man atliko skubu planini cp.Nesitariau su ja bet atsidekojau nes tikrai atliko savo darba ant visu 100%.
slyva
Mane kol kas ji tik konsultavo, pirmakart su ja susiduriau, tai pradziai keista pasirode tokia, ale viskas su humoru, o man tai nejuokinga, man gimdyt reikes biggrin.gif Tai ilindau paskaityt atsiliepimus apie ja, tai dziaugiuosi, kad visi tokie geri! Jei pas ja papulsiu ir gimdyti, tai neissigasiu biggrin.gif
giii'tute
Griezta bet teisinga! Daugiau tokiu gydytoju ,ir nesvarbu ,kad smirdi rukalais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lilka
Sveikos,
mano antroji uzgime butent su sia gydytoja, sakau uzgime, nes ji atliko "pabaigos" darba: keitesi pamainos tuo metu, kai mano gimdos kaklelio atsidarymas buvo ties 10 cm. Lelius kiek skersavo, mane visaip vartaliojo, kaip ji pati sake, "sokom baleta", bet siu "sokiu" deka, leliui pavyko isistatyti, isstumiau per tris saremius. Manau, kad jos profesionalumo deka maze isejo naturaliu budu, o ne CP. Kaip supratau, nedaug truko, kad "uzskersaves" galejo pasisukti netinkama gimdyti puse... Prisimenu ir as jos bajerius - daug snekejo, ramia veido israiska skalde bajerius, skatino aktyviai dirbti, pagyre blush2.gif po gimdymo lanke, pasakojo RK pastato istorija biggrin.gif smagu, man ji labai patiko, tiesiog kaip zmogus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.