Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d "Rasytė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cypse
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 30, 13:04)
Sveika, o mes į trečią grupę eisim  4u.gif būsim kaimynai, gal teks ir pabendrauti. Mes ir šiandien po pietų eisim susipažint, paklausi ką reikia atsinešti, o nuo įadienio bandysim jau pratintis, man ir neišeina iš galvos kaip čia bus  schmoll.gif
*

gal ir susitiksim mirksiukas.gif
kažin kiek ten išviso lopšelio grupių g.gif galėtų ir daugiau mamyčių iš šio darželio užsukti į šią temą 4u.gif
nekuklus klausimėlis - su dovanėlėm eisit ar be blush2.gif

na va, vis dar lyja ir Ugnė ką tik atsikėlė doh.gif teks rytojuj kelionę atidėti.
o kaip jums sekėsi?
Cypse
tai va, vis dėlto šiandien aplankėm savąją pelėdžiukų grupę.
tai pirmas įspūdis visai nieko. ir auklėtoja gera pasirodė, ir pati grupė tvarkinga, vaikučius maitina, nebūtina patiems mokėt valgyt...
tik kai paklausiau, kiek grupėje vaikų, konkretaus atsakymo nesulaukiau. pasakė, kad norinčių nemažas sąrašas yra g.gif

pirmadienį jau bandysim pratintis doh.gif pusvalandį pabūsiu kartu, paskui valandai paliksiu. jei viskas gerai, savaitėlę lankysim iki pietų miegelio.

davė ir sąrašėlį ką atsinešt, tai be visų aprangos dalykėlių, dar įtraukta ir visokios kempinėlės, indų ploviklis, šiukšlių maišai..., paskui keletas žaisliukų, pora knygučių doh.gif
dar reikia užpildyt anketą, koks vaiko charakteris, kam alergiškas, ką moka, ką norėtumėm išmokt...
giedruthele
QUOTE(Cypse @ 2006 08 30, 22:35)
tai va, vis dėlto šiandien aplankėm savąją pelėdžiukų grupę.
tai pirmas įspūdis visai nieko. ir auklėtoja gera pasirodė, ir pati grupė tvarkinga, vaikučius maitina, nebūtina patiems mokėt valgyt...
tik kai paklausiau, kiek grupėje vaikų, konkretaus atsakymo nesulaukiau. pasakė, kad norinčių nemažas sąrašas yra g.gif

pirmadienį jau bandysim pratintis doh.gif pusvalandį pabūsiu kartu, paskui valandai paliksiu. jei viskas gerai, savaitėlę lankysim iki pietų miegelio.

davė ir sąrašėlį ką atsinešt, tai be visų aprangos dalykėlių, dar įtraukta ir visokios kempinėlės, indų ploviklis, šiukšlių maišai..., paskui keletas žaisliukų, pora knygučių doh.gif
dar reikia užpildyt anketą, koks vaiko charakteris, kam alergiškas, ką moka, ką norėtumėm išmokt...
*

mes ir buvom nuėję, bet tik su auklėtoja susipažinom, mūsų grupė dar remontuojama, bet mes jau 5adienį žingsniuosim, papusryčiausim ir pabūsim valandėlę, o ąadienį paliksiu vieną porai valandų, žiūrėsim kaip reguos. Tai mes tik 5adienį viską sužinosim, ką atsinešti ir taip toliau. Šiaip auklėtoja maloni pasirodė, pasidalinsim vėliau dar įspūdžiais kaip sekasi mumi mirksiukas.gif o dovanėles galvoju nešt, biskį vėliau, kaip jau vieną ilgiau paliksiu mirksiukas.gif
Ingute
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 28, 23:29)
mamytės iš šilainių  user posted image laukiam nuomonių apie ''Rasytę''.
*

Man asmeniškai šis darželis tai labai patinka thumbup.gif

amir
QUOTE(Ingute @ 2006 08 30, 23:59)
Man asmeniškai šis darželis tai labai patinka  thumbup.gif
*

Gal ka galit pasakyti apie kiskuciu grupe ir aukletoja?
Cypse
QUOTE(Ingute @ 2006 08 30, 22:59)
Man asmeniškai šis darželis tai labai patinka  thumbup.gif
*

gal gali plačiau mirksiukas.gif nuo kada pradėjot lankyti, kokią grupę, kas konkrečiai patinka, kokie minusiukai?
holiday
mes metus lankėme pelėdžiukų grupę, bet persikėlėm į aušrinę, nes ji arčiau namų ir pagaliau atėjo eilė, laukėm metus laiko.

mums pelėdžiukų grupėje labai patiko, todėl man labai keista, kai kai kurios mamos taip kategoriškai reiškia nuomonę apie visą darželį. manau, kad visuose darželiuose pasitaiko nemalonių auklėtojų, bet tai nereiškia, kad visas darželis prastas g.gif

aš savo mažiukę atvesdavau paskutinę, apie 9.30 tai jai net ir pusryčius palikdavo blush2.gif visada pasitikdavo išskėstomis rankomis, pasimyluodavo, o paskui jau ji eidavo su vaikais žaisti wub.gif

sandra tai man išvis wub.gif wub.gif wub.gif ir jos dukrytė urtė wub.gif mano mažės buvo geriausia draugė thumbup.gif

kai mes pradėjom lankyti buvp daug pampersinukų ir nemažai leliukų nemokėjo valgyti, bet po gero mėnesio beveik visi savarankiškai niamniojo thumbup.gif

direktorė man irgi ypač maloni pasirodė. nes mes atėjom pas ją rugpjūty, o nuo rugsėjo jau šuoliavom į lopšį, pinigėlių siūlėm, bet ji neėmė schmoll.gif
amir
Nuo rudens lankom Kiskuciu grupe.Labai saunios aukletojos Virginija ir Vida.Sioje grupeje vaikui labai patinka. thumbup.gif O jau buvom planave keisti darzeli.Istikruju labai viskas nuo aukletoju priklauso.
Gal kas gali ka parasyti apie Kiskuciu grupe?
Ingute
QUOTE(amir @ 2006 08 31, 07:40)
Gal ka galit pasakyti apie kiskuciu grupe ir aukletoja?
*

Na žinok negaliu neiko pasakyt, nes mes lankom "Žiogelių" grupę, o apie kitas gruper mažai ką ir galiu pasakyt blush2.gif Bet auklėtojos mūsų grupėj labai thumbup.gif

QUOTE(Cypse @ 2006 08 31, 10:28)
gal gali plačiau mirksiukas.gif nuo kada pradėjot lankyti, kokią grupę, kas konkrečiai patinka, kokie minusiukai?
*

Mes pradėjom lankyt nuo praeitų metų gegužės mėn. "Žiogelių" grupę mirksiukas.gif
Auklėtojos mums labai patinka, labai malonios, šeimininkutės taip pat thumbup.gif Kol kas iš tiesų jokių minusų ir negalėčiau įvardyt g.gif
Almuka
mamytes bukit geros pasakykit, nuo kelintos val darzelis dirba, mes atsikraustom i silainius ir bandysiu cia uzrasyti jaunuoli ir dar gal i koki gretima, busiu jums labai dekinga ax.gif
giedruthele
QUOTE(Almuka @ 2007 02 27, 12:50)
mamytes bukit geros pasakykit, nuo kelintos val darzelis dirba, mes atsikraustom i silainius ir bandysiu cia uzrasyti jaunuoli ir dar gal i koki gretima, busiu jums labai dekinga ax.gif
*

a
as ir vedu cia savo mazyli, tai grupes pradeda dirbti nuo 07.30val. einam i boruzeliu grupe, ir kol kas tai tikrai esu patenkinta aukletojom ir visa kita 4u.gif
Almuka
aciu wink.gif
daivune
Mes pradėjom lankyti ketvirtą pelėdžiukų lopšelio grupę. Grupė tvarkinga ir auklėtojos nieko. smile.gif Mes dar tik antra savaitėle kaip einam ir tai tik iki pietų miegelio. Mano mergina su auklyte Rita labai subendrauja, gal todėl kad ji buna visas dienas o auklėtojos keičiasi. Žodžiu kol kas negaliu nieko blogo pasakyti apie šį darželį. 4u.gif
giedruthele
gal kas gali papasakoti kaip toliau cia viskas vyksta? mes dabar boruzeliu grupej, bet kiek suprantu kitais metais perkels i vyresniu. kaip ten aukletojos, nuo ko priklauso i kokia grupe ir pan. kas lankot si darzele, pasidalinkit patirtim. aciu 4u.gif
vaivorykste:)
Mamytes, gal galit pasidalint patirtimi, kuriu vaikuciai siame darzelyje lanke lopselio grupe 4u.gif
Labai smalsu... Pradedat nuo to, pries kiek laiko uzraset savo atzaleles ir kada jau prieme, kaip sekesi vaikuciams apsiprasti, kokios rinkliavos ir pan... blush2.gif
ernoja
Rinkliavos kaip ir visur. Jei norėsit, kad žaisliukų daugiau grupėj būtų, kad gražiau būtų, tai ir patys rinksit. Bent jau kai mes lankėm auklėtojos per daug niekad neprašydavo. Mūsų grupės tėveliai patys savo iniciatyva dažnai pirkdavo. Juk savo vaikams, kurie ten praleidžia daug laiko. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(amir @ 2006 06 15, 13:40)
Nepatika Rasyteje maistas.Pvz vaikams iki 3 metu kiekviena pirmadieni arba kugelis, arba bulviniai blynai.Koks cia maistas?
Aukletojos niekada nepagirs vaiko, o tik mamai pasirodziaus prie pacio vaiko puola berti, kad jis to nemoka ar ano.Labai gerai formuojama vaiko psichika.Auksto lygio auklejimas.
Arba ryte atvedi vaika i darzeli ir nieks jo nepasitinka.Gal kitiems vaikams ir nieko, bet maniskis pasijaucia, kad jo niekas nelaukia.Nes aukletoja kazkur ilidus kavute geria.
Nezinau, gal tai nuo aukletojos priklauso? Bandysim iskesti sitame darzelyje per vasara, o rudeni pasikeitus aukletojai ir pervedus is lopselio i darzeli ziuresim.Gal jau bus pastovi aukletoja? O tai per vasara kiekviena menesi vis kita.Nesinori vaiko traumuoti ir keisti darzelius, nes jau priprato prie kitu vaiku.
O lauke, tai visos aukletojos sutoja ratuku ir bazarina, o vaikai karstosi ant geleziniu daiktu, net nezinau kaip juos pavadinti sovietiniu laiku atgyvenos.Po to karts nuo karto atsisukusios profilaktiskai aprekia vaikus, kad nenusisuktu sprando ir vel toliau bazarina.
Noreciau, kad is zinute direktore paskaitytu.
*

Niekad nemačiau nuėjusi savo vaiko pasiimti auklėtojų, neprižiūrinčių vaikų blink.gif Kaip tik visada kiekviena auklėtoja būdavo su savo grupe. Nebent staiga kažkas pasikeitė. Vežiojau sūnų nuo II ligoninės iki šito darželio, dabar laukiuosi antro ir vėl galvoju apie "Rasytę". Man ten viskas thumbup.gif Niekad nė viena auklėtoja nesakė, kad to ar ano nemoka, visada girdavo visus. Nežinau, kurioje čia grupėje taip. Mes lankėm "Voveriukų" grupę, kai būdavo prailginta, tai eidaom ten, "Žiogeliai" lyg tai. g.gif
unte
seikos mamytes norejau pasiteirauti, mes einam i kita darza tolokai nuo namu o sis mums arti namu tai kaip mums bus lengviau ar reikes eileje stoveti?
Ingushko
Sveikutės mamytės, keliu temukę į viršų.
Gal yra mamyčių kurių leliukai, nu jau ne visai leliukai, lanko Peliukų grupę (ten vaikučiai 2004 gimimo).
Labai įdomu kaip ten auklėtoja ir šiaip darželis, nes mes nuo kitos savaitėlės pradėsim lankytis. biggrin.gif
Ingushko
Tikrai nėra forumiečių, lankančių šitą darželį??? LAaabai keista. schmoll.gif
Ingute
Yra 4u.gif
tik ne "Peliukų" grupę lankom rolleyes.gif
Ingushko
Keliu vėl į viršų temelę, gal atsiras kolegių kurios lanko, lankė šį darželį?
Mes tai grupėj "Peliukai"
Kol kas esu labai patenkinta, Justas jau antrą savaitę lanko su noru, net nuo pirmos dienos miegojo pietų miegelį. Ir dar dažnai pyksta, kad ateinu per anksti pasiimt, nes nespėja po vakarienės lauke pasibūt. blush2.gif
Šiaip esu patenkinta kol kas. thumbup.gif
Cypse
QUOTE(Ingushko @ 2007 09 12, 14:26)
Keliu vėl į viršų temelę, gal atsiras kolegių kurios lanko, lankė šį darželį?
Mes tai grupėj "Peliukai"
Kol kas esu labai patenkinta, Justas jau antrą savaitę lanko su noru, net nuo pirmos dienos miegojo pietų miegelį. Ir dar dažnai pyksta, kad ateinu per anksti pasiimt, nes nespėja po vakarienės lauke pasibūt. blush2.gif
Šiaip esu patenkinta kol kas. thumbup.gif
*

labutis 4u.gif
mes irgi iš peliukų grupės biggrin.gif

prieš tai metus lankėm pelėdžiukus. po metų galiu pasakyti - viskas super - labai gera auklėtoja Sandra - puiki aplinka 4u.gif jokių nusiskundimų.
o apie peliukų grupę kol kas dar nieko negaliu pasakyti. kažkaip sunkiai su dukra rytais išsiskiriam (nors lopšelio grupėj adaptavosi bene lengviausiai iš grupės g.gif ). pliusai, kuriuos pastebėjau - daugiau veiklos, užsiėmimų negu lopšelyje. grįžtam namo ir eilėraščius man deklamuoja, rodo pratimus, kuriuos sporto salėj darė... biggrin.gif apie auklėtoją dar nuomonės nesusidariau. per mažai bendravom. tokia griežtoka truputį pasirodė.
Leslie
QUOTE(Ingute @ 2007 09 07, 10:25)
Yra  4u.gif
tik ne "Peliukų" grupę lankom  rolleyes.gif
*

Ingute, kurią grupę Ieva lanko? bigsmile.gif
Tadukas papuolė į 4 (pelėdžiukus), pradėsim lankyti tikriausiai tik spalį, kai išeisiu į dekretines. Maniškis dar su pampersiu vaikšto, pats pavalgo, bet jau vaizdelis būna doh.gif

QUOTE(Cypse @ 2007 09 20, 09:48)
labutis 4u.gif
mes irgi iš peliukų grupės biggrin.gif

prieš tai metus lankėm pelėdžiukus. po metų galiu pasakyti - viskas super - labai gera auklėtoja Sandra - puiki aplinka 4u.gif  jokių nusiskundimų.
*

Labai labau nuraminai wub.gif
Kažkaip baisiai neramu jaunuolį išleisti blush2.gif
O jūs kai pradėjote tą grupę lankyti kiek supratau pasiskaičius da rnebuvo 2 metukų? Kaip sekėsi pradžioj? Ką mokėjo?

Būčiau labai dėkinga visoms mamytėms, kurios galėtų savo patirtimi pasidalinti aciuks.gif
vilma*
Mes irgi uzsirase i sita darzeli tik dar laukiam ir nezinom kada paulsim g.gif
As cia pagalvojau gal gali man kitos mamos pasakyt, o iki kelintos valandos reikia vaikucius pasiimt is darzelio?
Almuka
vilma, man skambino praeita sav ir sake, kad jau yra laisvu vietu, pabandyk pati pasiskambinti wink.gif
Cypse
QUOTE(Stabilo @ 2007 09 20, 13:08)
Tadukas papuolė į 4 (pelėdžiukus), pradėsim lankyti tikriausiai tik spalį, kai išeisiu į dekretines. Maniškis dar su pampersiu vaikšto, pats pavalgo, bet jau vaizdelis būna  doh.gif
Labai labau nuraminai  wub.gif
Kažkaip baisiai neramu jaunuolį išleisti  blush2.gif
O jūs kai pradėjote tą grupę lankyti kiek supratau pasiskaičius da rnebuvo 2 metukų? Kaip sekėsi pradžioj? Ką mokėjo?
Būčiau labai dėkinga visoms mamytėms, kurios galėtų savo patirtimi pasidalinti aciuks.gif
*

kai pradėjom lankyti, tai jau buvo beveik 2 metukai, be 8 dienų biggrin.gif pripratom greitai ir gana lengvai. o mokėjom tai nedaug blush2.gif vaikščiojom su pamperiais. ir pavalgyt pati dar nelabai mokėjo. labai gražus stalas po jos valgymo palikdavo biggrin.gif
praktiškai lopšelis už mane padarė didelį darbą blush2.gif atpratino nuo pamperių. praktiškai jau po kokių 2 mėnesių vaikščiojo grupėj be jų. ir jokių bėdų neatsitikdavo.

vaikučius reikia pasiimti iki 18 val. Yra ir prailginta grupė iki 19 val.
Leslie
QUOTE(Cypse @ 2007 09 21, 09:15)
kai pradėjom lankyti, tai jau buvo beveik 2 metukai, be 8 dienų biggrin.gif pripratom greitai ir gana lengvai. o mokėjom tai nedaug blush2.gif vaikščiojom su pamperiais. ir pavalgyt pati dar nelabai mokėjo. labai gražus stalas po jos valgymo palikdavo biggrin.gif
praktiškai lopšelis už mane padarė didelį darbą blush2.gif  atpratino nuo pamperių. praktiškai jau po kokių 2 mėnesių vaikščiojo grupėj be jų. ir jokių bėdų neatsitikdavo.

vaikučius reikia pasiimti iki 18 val. Yra ir prailginta grupė iki 19 val.
*

Ačiū labai tau už atsakymus aciuks.gif
Na mano vyriškis jau eis nuo kito trečiadienio, tikėkimės viskas ten jam gerai bus g.gif
Labai bijau blush2.gif
Ingute
Stabilo clap.gif
mano Ieva irgi lanko "Pelėdžiukus" thumbup.gif
Nu kaip faina thumbup.gif pasimatysim mirksiukas.gif
Žiūriu vos ne visa gruodinukų chebra į "Rasytę" eis thumbup.gif Aisva su Martynu į 2 grupę eis, o Ieva su Taduku į 4 bigsmile.gif Ale ot gerai susiporavo lotuliukas.gif
Leslie
QUOTE(Ingute @ 2007 09 21, 14:57)
Stabilo clap.gif
mano Ieva irgi lanko "Pelėdžiukus"  thumbup.gif
Nu kaip faina  thumbup.gif pasimatysim  mirksiukas.gif
Žiūriu vos ne visa gruodinukų chebra į "Rasytę" eis  thumbup.gif Aisva su Martynu į 2 grupę eis, o Ieva su Taduku į 4  bigsmile.gif Ale ot gerai susiporavo  lotuliukas.gif
*

Geras Ingute thumbup.gif
Aš taip ir pagalvojau, kad gal kartu eis, nes Dovanėlė jau buvo minėjus, kad Martynas su Aisva, o mes tai tikrai ne su jais ax.gif
O juk juos prieš kokius metus juokais taip ir buvom suporavę lotuliukas.gif
Tai maniškis kartu su pusbroliu trečiadienį jau ateis biggrin.gif
Ievutė jau visą dieną būna? Naujokėliai tai bus po truputį, šiandien buvo pasirodę, tai mano erelis jau ir į muštynes įsivėlė doh.gif
Ingute
QUOTE(Stabilo @ 2007 09 21, 15:31)
Geras Ingute  thumbup.gif
Aš taip ir pagalvojau, kad gal kartu eis, nes Dovanėlė jau buvo minėjus, kad Martynas su Aisva, o mes tai tikrai ne su jais  ax.gif
O juk juos prieš kokius metus juokais taip ir buvom suporavę  lotuliukas.gif
Tai maniškis kartu su pusbroliu trečiadienį jau ateis  biggrin.gif
Ievutė jau visą dieną būna? Naujokėliai tai bus po truputį, šiandien buvo pasirodę, tai mano erelis jau ir į muštynes įsivėlė  doh.gif
*

Nu bet tiksliai, pamenu dėl tų porų biggrin.gif
O tai Tadukas su pusbroliu lankys "Pelėdžiukus"? bigsmile.gif thumbup.gif
Aha Ievutė jau kadangi nuo rugsėjo pradžios lanko, tai jau visą dieną būna thumbup.gif Kol kas labai neblogai sekasi biggrin.gif
vilma*
QUOTE(Almuka @ 2007 09 20, 14:56)
vilma, man skambino praeita sav ir sake, kad jau yra laisvu vietu, pabandyk pati pasiskambinti wink.gif
*

Oi mes jau papuolem i peledziuku grupe. thumbup.gif
Visa nakti nemiegojau, nervavausi kaip mums siandien seksis ir mus uzrase.
Ir maniskis eis kartu su pusbroliu Taduku. Siandien buvau su jais nuejus, visi vaikuciai patenkinti zaidzia sau, o musiskiai tai toki biski pasimete buvo. Bet jau kai reikejo iseit tai praktiskai neste isnesiau abu, nes kai viena sugaunu iseit kitas jau pabega doh.gif patiko jiem ten.
Man sake bet as dabar neatsimenu, kada susirinkimas antradieni? Kelinta valanda?
Labai laukiau kada rasiu lopseli maziukui, o dabar kada radau jau pradedu nervuotis kaip seksis g.gif
Nu tikekimes priprasim 4u.gif
Ingute
Taip, susirinkimas antradienį - 17 val. visoms lopšelių grupėms 4u.gif
Leslie
QUOTE(Ingute @ 2007 09 21, 15:46)
Aha Ievutė jau kadangi nuo rugsėjo pradžios lanko, tai jau visą dieną būna  thumbup.gif Kol kas labai neblogai sekasi  biggrin.gif
*

QUOTE(Ingute @ 2007 09 23, 10:49)
Taip, susirinkimas antradienį - 17 val. visoms lopšelių grupėms  4u.gif
*

Šaunu, kad taip gerai sekasi Ievuškai wub.gif
Susirinkime būtinai dalyvausim thumbup.gif

Dar norėjau paklausti, ar šalta grupėje? Kaip rengi Ievutę?
Ingute
Žinok grupėje tai tikrai nešalta mirksiukas.gif Sudėti plastikiniai langai, tai vėjai tikrai nepučia mirksiukas.gif
Rūbelius reikia turėti kur grupėj būna, ir kuriais į lauką eina 4u.gif
Leslie
QUOTE(Ingute @ 2007 09 24, 10:46)
Žinok grupėje tai tikrai nešalta mirksiukas.gif Sudėti plastikiniai langai, tai vėjai tikrai nepučia  mirksiukas.gif
Rūbelius reikia turėti kur grupėj būna, ir kuriais į lauką eina  4u.gif
*

Dėkoju aciuks.gif
vilma*
Nu va mes jau tris dienas pratinomes eit i peledziuku grupe. Tik jau sestadieni susirgo, tai jau dabar savaite neisim doh.gif
Ir vel is naujo pratinsimes doh.gif
Siaip galiu apie darzeli ir apie musu grupe parasyti tik gerus atsiliepimus thumbup.gif
Aukletojos labai fainos, grupej silta ir jauku thumbup.gif
Tai va bent jau as tai labai patenkinta darzeliu thumbup.gif
Tik beliko pasveikt ir priprast maziukui blink.gif
Leslie
QUOTE(vilma* @ 2007 09 30, 12:52)
Nu va mes jau tris dienas pratinomes eit i peledziuku grupe. Tik jau sestadieni susirgo, tai jau dabar savaite neisim  doh.gif
Ir vel is naujo pratinsimes  doh.gif
Siaip galiu apie darzeli ir apie musu grupe parasyti tik gerus atsiliepimus  thumbup.gif
Aukletojos labai fainos, grupej silta ir jauku  thumbup.gif
Tai va bent jau as tai labai patenkinta darzeliu  thumbup.gif
Tik beliko pasveikt ir priprast maziukui  blink.gif
*

Sveikit, grupiokai 4u.gif
Aš 100 proc. pritariu tavo nuomonei, mums irgi viskas thumbup.gif lopšiuke, einam dar tik antra savaitė, bet labai neblogai ir pasiliekia, ir namo nelabai nori eit lotuliukas.gif gerai valgo, tik dar miegoti nebandžiau palikti, gal kitą savaitę jau ir pasiliks g.gif
Auklėtojos labai fainos, užima vaikučius, kad greitai užsimiršta, kad mama paliko juos čia blush2.gif ir šiaip pasirodo mano vyras lopšiuke ir ant puoduko siusioja, ko namie niekad nedaro blush2.gif
Sėkmės visiems lopšelinukams 4u.gif
Parašysiu vėliau kaip mano jaunuoliui seksis pietų miegoti wub.gif
vilma*
Nu va maniskis po 4 savaiciu pertraukos jau antra diena siandien buvo darzely.
Oi kaip vakar sunkiai sekesi doh.gif , verke kaip isprotejes, siandien net bijojau vaziuot, bet siandien irgi verke ryte, bet jau pasiimant maziau ir siandien jau pietus valge. Ga i gera puse viskas, pusryciu tai abi dienas nevalge, perdaug streso doh.gif
ditaedita
Mes irgi sirgom du mėnesius, tai nuo pirmadienio vėl pratinsimės prie darželio. Tikėkimės, kad nesusirgsim.
fainule
QUOTE(ediutka @ 2007 11 09, 14:13)
Mes irgi sirgom du mėnesius, tai nuo pirmadienio vėl pratinsimės prie darželio. Tikėkimės, kad nesusirgsim.
*

Visi tik i 4ar2grupe o i boruziuku kas nors eina g.gif Mes tai spali tik trys dienas buvom irgi sirgom dabar nuo pradziu einam iki pietu bet ziuriu po sios savaites vel sloga lenda maziukui
vilma*
Nu va, mes 2 savaites ejom jau i lopseli ir siandien jau vel su temperatura doh.gif
O po menesio pertraukos dar sunkiau sekesi pratintis, ir tik i sios savaites pabaiga jau pradejo geret viskas, tik ir vel liga doh.gif
Tikiuosi sikart taip ilgai nesirgsim blush2.gif
Jau labai noriu kad greiciau priprastu, o dar nei karto nelikom miegot pietu doh.gif
ditaedita
QUOTE(fainule @ 2007 11 09, 19:46)
Visi tik i 4ar2grupe o i boruziuku kas nors eina  g.gif  Mes tai spali tik trys dienas buvom irgi sirgom dabar nuo pradziu einam iki pietu bet ziuriu po sios savaites vel sloga lenda maziukui
*

Mes einam į 4 Pelėdžiukų grupę
Papildyta:
QUOTE(vilma* @ 2007 11 11, 15:00)
Nu va, mes 2 savaites ejom jau i lopseli ir siandien jau vel su temperatura  doh.gif
O po menesio pertraukos dar sunkiau sekesi pratintis, ir tik i sios savaites pabaiga jau pradejo geret viskas, tik ir vel liga  doh.gif
Tikiuosi sikart taip ilgai nesirgsim  blush2.gif
Jau labai noriu kad greiciau priprastu, o dar nei karto nelikom miegot pietu  doh.gif
*

Mes irgi dar nė karto nemiegojom lopšelyje. Bijau, kad kai tik nuspręsiu jį palikti miegoti, o jis man ims ir susirgs verysad.gif
vilma*
QUOTE(ediutka @ 2007 11 13, 16:08)
Mes einam į 4 Pelėdžiukų grupę
Papildyta:
Mes irgi dar nė karto nemiegojom lopšelyje. Bijau, kad kai tik nuspręsiu jį palikti miegoti, o jis man ims ir susirgs  verysad.gif
*

Tai jus musu grupiokai drinks_cheers.gif
Mes tai dar sia savaite tkrai neisim verysad.gif
Tik tikiuosi kad per sita savaite pasveiksim blink.gif
Leslie
Žiūriu čia mūsų grupiokų pilna bigsmile.gif

Tai va, mes skaitosi lankom darželį du mėnesius, bet realiai atmetus ligas turbūt tris savaites. Jau turėjom ir ausų uždegimą, ir Rota virusą parsinešę doh.gif

Šiandien vėl išžygiavo mano vyras. Gerai, kad jis į darželį labai nori ir jam ten patinka, keliasi ryte, kai pasakai, kad pas lelias važiuos, šiaip dar miegotų lotuliukas.gif miegoti daržiuke irgi nesunkiai pripato, kaip ir apskritai sakyčiau prie darželio pratinasi lengvai, tik jau tos ligos doh.gif
Dudute
Mamytes, pries kiek laiko reikia uzsirasyti i darzeli? Salia namu yra du darzeliai: Rasyte ir Zingsnelis... Neisivaizduoju, kuri pasirinkt g.gif Vien is zvillgsnio tai abiem su vyru labiau patinka Rasyte, bet vien zvilgsnio nepakanka... Idomu, kaip ten kas viduj..
vilma*
As pilnai darzeliu patenkinta.
Manau reikia uzsirasyti kuo anksciau, tai paskui ramu bus. O mes tai papuolem rudeni iskart kai uzsirasem, nes lopsely kaip tik vietu buvo, rugseji ne visi susirinko kas buvo uzsirase.
O kaip tame kitam darzeli nezinau.
amir
Man dabar labai patinka Rasyte.Aukletojos labai geros ir darzelis neblogas, o kai ejom i lopseli, tai jau norejau keisti, nesutikom su aukletoja.Labai viskas priklauso nuo aukletojos.Uzsirasius manau, kad mama turi teise su aukletoja pabendrauti, apziureti darzeli ir nuspresti, ar tiks ar ne.As sia klaida padariau, tidel ir kitiems galiu patarti.
Na bet kai is lopselio perkele nuo 3m. i darzeli, tai viskas OK!
Dudute
QUOTE(amir @ 2008 01 08, 10:06)
Man dabar labai patinka Rasyte.Aukletojos labai geros ir darzelis neblogas, o kai ejom i lopseli, tai jau norejau keisti, nesutikom su aukletoja.Labai viskas priklauso nuo aukletojos.Uzsirasius manau, kad mama turi teise su aukletoja pabendrauti, apziureti darzeli ir nuspresti, ar tiks ar ne.As sia klaida padariau, tidel ir kitiems galiu patarti.
Na bet kai is lopselio perkele nuo 3m. i darzeli, tai viskas OK!
*

O tai darzelis jau skaitosi nuo 3 metu? Tai kaip suprantu lopsely ne kokios aukletojos?
amir
QUOTE(Dudute @ 2008 01 08, 13:31)
O tai darzelis jau skaitosi nuo 3 metu? Tai kaip suprantu lopsely ne kokios aukletojos?
*

Darzelis nuo 3 metu.O i lopsi as pvz. vedziau nuo 2 metu.O lopsys irgi ziurint kokia grupe ir ar su aukletoja sutarsi.Pats darzelis neblogas.
Na as vedziau berniuka, o toji aukletoja labiau mego mergaites, na ir kitu niuansu buvo, gal musu sroves nesutapo ar dar kas nors.As patariu pries vedant pabendrauti su busima aukletoja, kad susidaryti nuomone, kaip pvz, jei rinktumeis aukle, juk vaika ne i bet kokias rankas atiduodi?... O jei kas negerai, nebijoti pakovoti uz savo vaika.
vilma*
Maniskis lanko dabar 4 lopselio grupe. As aukletojom labai patenkinta.
Labai abi malonios o ir pamokina vaikus kaip matau visko. Maniskis dar nesneka tai nepasipasakoja, bet namie net nustebau ijungiu "du gaidelius" o jis ragiukus padares sukasi ratuku biggrin.gif .
O ir ant puoduko jau kitus vaikus ismokino jos. Viskas labai thumbup.gif tik kad mes sirgom dabar labai daug ir gydytoja patare nevest dabar kuri laika. Tai manau koki menesi gal daugiau neisim, bet tikiuosi musu aukletojos nepamirs blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.