Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d "Rasytė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Balta avele
Gal esat vede savo vaikus, gal vedet, idomios visos nuomones g.gif biggrin.gif
Balta avele
Negi nera lankanciu?
smilga saule
Jauciu nera as kaip tik nemaciau ir uzdaviau ta pati klausima,mes jau norim eiti o kada jus zadat.
vanesiux
Aš savo mažiuke užrašiau nuo kito rugsėjo į rasytės darželį, jis mum arti namų ir aplinka man ten visai nieko, auklytės atrodo irgi geros. Nejaugi niekeno atžalėlė neina i šį darželį būtų įdomu žinoti atsiliepimus iš lankančiujų.
VaidaI
Mes nuo geguzes pirmos eisim, tda parasyisu, bet irgi idomu smile.gif
meduliukas
Mes uzsirasem i Sarkele,bet jauciu reiks cia bandyt, nes sarkele neformuoja maziuku grupes, o mane jau i darba nori parsiviliot sad.gif reiks rudeni vaikuti palikt sad.gif Noreciau su aukle palikti - bet kazkokia aukliu krize - geros nerandam...O i Rasyte ar labai anksti reik uzsirasyt???Nes Sarkeleje tai trys vaikai i viena vieta sad.gif
Pastaba
Meduliuk, jei noresi, uzleisim savo vieta i Rasyte, nes greiciausiai neleisiu maziaus cia. Mes uzsirase 2005 pavasariui berods.
Ingute
Mes irgi uzsirasem i "Rasyte" nuo geguzes 1 d. Siaip man ten irgi patiko aplinka, del auklyciu dar nezinau rolleyes.gif O del vietu tai irgi nieko negaliu pasakyt, nes savo maziuke uzrasiau pries gerus metus jau rolleyes.gif
Mums taip pat sis darzelis prie pat namu wink_3.gif
meduliukas
Tai kad man pavasari dar nesinori leist sad.gif Noriu vasara su vaiku praleist - kaime pabut,tuo labiau,kad i darba kviecia rudeni.Aciu uz pasiulyma,bet mes tikriausiai rudenelio lauksim.Esim su tetuku kokia dienel apsiziuret i rasyte.
Ingute
Mes tai jau beveik tiksliai zinom, kad "Rasyte" pradesim lankyt nuo geguzes men. galo. Siandien buvau darzelyje, kalbejau su direktore, tai sake, kad geguzes gale bus formuojama nauja 3-4 m. vaikuciu grupe, tai mes ja ir pradesim lankyti smile.gif
Ir dar kieno vaikuciai lanko si darzeli gal galit parasyt, kaip ten pas juos rezimas ir kada vasara darzelis iseina atsotogu? g.gif
drieziuke
QUOTE(Lija @ 2004 12 28, 16:10)
Meduliuk, jei noresi, uzleisim savo vieta i Rasyte, nes greiciausiai neleisiu maziaus cia. Mes uzsirase 2005 pavasariui berods.
*

Lija, o nuo kada tu turetum vesti savo mazaji i Rasytes darzeli, gal man praverstu Jusu vieta blush2.gif , nes man gali buti, kad reiks skubiai i darza savo mazulka vest cry.gif
Pastaba
2005 turbut pavasari. Tiksliai nepamenu. Bet vieta galiu atiduot tikrai smile.gif
vanesiux
mus i rasytes darzeli uzrase pavaduotoja, kaip manote, jei jau sake kad priims ar reikia eiti klausti dar karteli???
VaidaI
Vanesiux, butinai eik pas direktore, nes ji ten viska valdo, jei jau nori galutinia vesti, pavaduotoja galutinio sprendimo neduos...mes va jau nuo balandzio 1 d. keliausime....ziuresim kaip seksis, nors dar pusantru neturime... smile.gif
silvva
QUOTE(VaidaI @ 2005 03 14, 15:53)
Vanesiux, butinai eik pas direktore, nes ji ten viska valdo, jei jau nori galutinia vesti, pavaduotoja galutinio sprendimo neduos...mes va jau nuo balandzio 1 d. keliausime....ziuresim kaip seksis, nors dar pusantru neturime... smile.gif
*

VaidaI, kaip sekasi darzelyje?
VaidaI
Pirma savaite buvo asaros, bet dabar jau puikiai, siaip dziaugiuosi situo darzeliu...kolkas neturiu nieko blogo pasakyti... smile.gif
Balta avele
Pas kokia aukletoja einat? Mano mama dirba sitam darzely 4u.gif
Ingute
Mus irgi kol kas tikrai patinka šis darželis thumbup.gif Nors ėjome tik mėnesį laiko kol kas, bet tikrai pakankamai lengvai pripratome smile.gif Manau daug kas priklauso nuo auklėtojų mirksiukas.gif
Mes lankome "Žiogelių" grupę smile.gif
ernoja
Sveikos, mamytės. Mes "Rasytę" lankėme 4 metus. Ir jeigu turėsiu ksda dar vieną vaiką smile.gif leisiu tik čia.Nežinau, kaip kitos auklėtojos, bet mūsų grupės ( VOVERIUKŲ) buvo nuostabios. Tiesa, kiek teko girdėti, jos nuo šių metų turės tik parengiamasias grupes. Teko bendrauti su "žiogelių " grupės auklėtojomis, nes ten prailginta grupė būdavo. Irgi galiu pasakyti tik gera. Daug įvairų renginių, būrelių, nuostabi muzikos vadovė. Na, nežinau, nė iš vieno grupės tėvelio ar mamytės negirdėjau blogų atsiliepimų.Ir patenkant nerikėjo jokių kyšiukų, kaip kad teko išgirsti prašymą kitame Šilainių darželyje.Malonu buvo ir su direktore bendrauti. Tikrai supranta mamas, nes ir pačios dukra pernai baigė darželį.
linelė
Sveiki. Gal atsiras mamyčių kurių vaikučiai eis nuo rugsėjo į šį lopšelį. Mes keliausim, būtų malonu susipažinti rolleyes.gif
kruopyte
Labas mamytės, mes tai ėjom į pelėdžiukų grupę, tai auklėtoja labai faina jauna, bet yra ir vyresnė (vasarą ji atostogavo, tik kartais pavaduodavo), tik vasara liūdnoka, nes su jais neužsiima, daug naujokų ir mažesnių.
Kadangi mums ant nosies trys metai, tai rytoj jau eisim pasižvalgyti pas didesnius, į meškučių grupę (gal kas ką žino apie šios grupės auklėtojas?)
Aš tikiuosi bus viskas gerai, bet jau šiandien bijau, ar patiks mano merginai naujos auklėtojos sad.gif, ji labai jautri tokiems pasikeitimams...
parašysiu kitą savaitę kaip mums sekasi
iki
LIUDAL
4u.gif sveikos mamytės 4u.gif
taip jau atsitiko, kad ir mes periskėlėm į šį darželį, lankome pelėdžiukų grupę ir kol kas viskas labai thumbup.gif labai superinė auklėtoja wub.gif vaikai pastoviai užimti, piešia, žaidžia thumbup.gif rytoj jau bandysiu palitki visai dienai smile.gif
gal turite kas ką papasakoti? ax.gif
Tafi
QUOTE(LIUDAL @ 2005 09 20, 20:46)

gal turite kas ką papasakoti?  ax.gif [/color]

Aha, turim blush2.gif as si darzeli lankiau blush2.gif
LIUDAL
QUOTE(Staarm @ 2005 09 20, 21:54)
Aha, turim blush2.gif as si darzeli lankiau blush2.gif
*

tai papasakok drinks_cheers.gif mūsų auklėtoja sandra, bet tu turbūt jos nepažįsti, nes ji jauna ax.gif bet dar ateina kita pagyvenusi auklėtoja, tik jos vardo nežinau
Tafi
QUOTE(LIUDAL @ 2005 09 20, 22:21)
tai papasakok  drinks_cheers.gif mūsų auklėtoja sandra, bet tu turbūt jos nepažįsti, nes ji jauna  ax.gif bet dar ateina kita pagyvenusi auklėtoja, tik jos vardo nežinau
*

Tikrai negaliu nieko pasakyt kas ten yra, nes kaip sakiau, kad AS ji lankiau, o tai buvo jau seniai, jau ir mano vaikis darzelinuku amziu priauges ax.gif
Tiutmi
Siaip gerai zinau "Rasytes" darzelio kolektyva. Klauskit kas domina. Jei nepatingesiu atrasysiu tongue.gif mirksiukas.gif
Ingute
Tiutmi, kaip tau auklėtojos Irena ir Rasa iš "Žiogelių" grupės mirksiukas.gif
Būtų įdomu sužinot tavo nuomonę mirksiukas.gif
VaidaI
O mes lankom darželį šį ir patenkintos, tik gėda, bet auklėtojų vardų nežinau smile.gif
Mes boružėlės grupeje smile.gif
Ingute, labuks..jau seniai matyta...smile.gif KAip Medai darziuks ?
Ingute
QUOTE(VaidaI @ 2005 11 12, 17:42)
O mes lankom darželį šį ir patenkintos, tik gėda, bet auklėtojų vardų nežinau smile.gif
Mes boružėlės grupeje smile.gif
Ingute, labuks..jau seniai matyta...smile.gif KAip Medai darziuks ?
*

Labuks mirksiukas.gif
Ir jūs seniai bematytos mirksiukas.gif Kaip jums sekasi?
Aš tai irgi labai patenkinta šituo darželiu thumbup.gif
linelė
Sveika. Mano dukrytė nuo rugsejo lanko irgi boruzeles grupe. Aukletoju vardai Nijole ir Loreta. rolleyes.gif
VaidaI
Tai cia Vaivutes mamyte? mano mazge vis mini VAiva ir rodo i jusu spintele smile.gif
linelė
Taip, taip. biggrin.gif Atrodo kad grupėj dvi Paulinos yra, bent jau sąrase maciau. rolleyes.gif
VaidaI
Jo mes senesnes esam...mes lankom jau nuo balandžio mėnesio...pagal amžių nežinau, bet siaip senbuves jau....O Jūs susirinkime nebuvote?
linelė
Susirinkime buvau, Vaiva vis man rodė zaisliukus, o tu?Sia savaite sergam, gerklyte. verysad.gif
Cypse
o kaip ten mažiukų grupės g.gif planuoju nuo 2 metukų savo dukrių vest.

ar daug vaikučių grupėj? kaip auklėtojos? ar užsiima su vaikučiais?
linelė
Sveika.Pas mus gruėjj 13 vaikų,o šiaip negaliu skūstis;vaikų piešinėliai nuolat iškabinami rūbinėlej, tai puokščių parodėlės vyksta. Manyčiau nieko nesiskiria nuo kitų darželių.Maniškė jau buvo pripratusi, bet neaišku kaip po ligos bus g.gif
VaidaI
as irgi nesiskundziu, jei einame tuoj 10 men. ir patenkintos, po ligu ir atotostogu sunkiai adaptuojasi, bet po laiko vel buna gerai smile.gif
linusia
Šiaip mano namas yra prie pat šio darželio, bet aš vaiką vedu į šalia esantį Žingsnelį, nes kai paklausau kaip auklėtojos lauke ant tų vaikų šaukia, tai negera darosi, jei butol angas praviras tai net kambaryje girdisi, kaip pasiūlo vaikams išsioperuoti ausis, dėl to kad negirdi kas jiems sakoma, be to mano viena pažįstama atvedusi i darželį pirmą kartą savo mergaitę kaip pamatė ir išgirdo (nes ten tokie stikliniai langai į tą salę) kaip muzikos salėje viena auklėtoja tampo vaiką ir šaukia, tai apsisuko, ir namo ir dabar veda i Šarkelę. Be to tą patį galiu pasakyti ir apie direktorę, labai nemaloni pasirodė, kai nuejom pasiklausinėti kaip ir kas, tai pakeltu tonu pareiškė kad negalvotumėm kad čia jau nuo ryt pradėsim eiti- tipo eilės, lyg pati nežinočiau, o į Žingsnelį nuėjom ir be jokių problemų priėmė ir labai patenkinti eam.
Cypse
labutis 4u.gif

papasakokit, prašau kas nors, plačiau apie šį darželį, mažiukų grupes.

ką galit apie auklėtojas pasakyt? kokią grupę patartumėt lankyt? ką reikėjo atsinešt pradėjus lankyt ir pan.?

kaip ten su pampersais? ar mažiai jau turi mokėt ant puoduko sėdėt, patys valgyt?
Spinduliux
Nezinau ka ir galvoti... Prirasyta visokiu nuomoniu. As irgi girdejau, kad kai kurios aukletojos elgiasi kaip ne pedagoges. Bet juk ne visos tokios. As galvoju vest savo vaiki i paruosiamaja grupe. Gal kas galetu rekomenduoti i kokia prasytis?
Cypse
Labutis 4u.gif

prašau, mamos, parašykit kas nors savo nuomonę apie šio darželio mažųjų grupes, jų auklėtojas 4u.gif ax.gif

o tai temoje apie Žingsnelį perskaičiau apie Rasytės darželį nemažai blogų atsiliepimų doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(VaidaI @ 2005 12 01, 14:46)
as irgi nesiskundziu, jei einame tuoj 10 men. ir patenkintos, po ligu ir atotostogu sunkiai adaptuojasi, bet po laiko vel buna gerai smile.gif
*

o kokią grupę pas kokią auklėtoją jūs lankot?
*CACA*
QUOTE(linusia @ 2006 03 18, 16:41)
Šiaip mano namas yra prie pat šio darželio, bet aš vaiką vedu į šalia esantį Žingsnelį, nes kai paklausau kaip auklėtojos lauke ant tų vaikų šaukia, tai negera darosi, jei butol angas praviras tai net kambaryje girdisi, kaip pasiūlo vaikams išsioperuoti ausis, dėl to kad negirdi kas jiems sakoma, be to mano viena pažįstama atvedusi i darželį pirmą kartą savo mergaitę kaip pamatė ir išgirdo (nes ten tokie stikliniai langai į tą salę) kaip muzikos salėje viena auklėtoja tampo vaiką ir šaukia, tai apsisuko, ir namo ir dabar veda i Šarkelę. Be to tą patį galiu pasakyti ir apie direktorę, labai nemaloni pasirodė, kai nuejom pasiklausinėti kaip ir kas, tai pakeltu tonu pareiškė kad negalvotumėm kad čia jau nuo ryt pradėsim eiti- tipo eilės, lyg pati nežinočiau, o į Žingsnelį nuėjom ir be jokių problemų priėmė ir labai patenkinti eam.
*

Na, kad auklėtojų šūkaliojimus girdi.Tai manau, kad tikrai kartais ir reikia sušukti, jei vaikas ką negero daro (juk visokių vaikų būna ir visaip jie susimąsto paišdykauti). Tai manau kartais gal tikrai reikia ir balsą pakelti. Na bet suprantama proto ribose.

O kas liečia direktorę, tai tikrai blogai jos negalėčiau apibūdinti. O kad tau pasirodė, kad pakeltu tonu pasakė, tai gal paprasčiau toks žmogaus natūralus balso tonas (teko pažinoti vieną moterį, su kuria bendraujant pastovei atrodė, kad ji pikta, griežta ir kad pakeltu tonu kalba, o pasirodo ji visai amaloni ir jos toks balso tembras natūralus buvo). Va kaip kartasi būna. Man teko bendrauti su šia direktore ir ji tikrai maloni moteris. Gal tiesiog blogos nuotaikos tą diena buvo. Nes juk mes visi žmonės ir visokių dienų mūsų gyvenime pasitaiko. Ir nevisada išeina sukandus dantis šypsotis ir linkčioti galvą patenkintai.

O dėl to, kad vietų nėra tiek kiek norėtūsi, tai čia natūralus dalykas. Teko ne vienam darželyje lankytis ir tikrai daugelyje vietų trūkumas. Pavyzdžiui vienas darželis rugsėjo mėn. nesurinko pilnų grupių, o dabar jos jau perpildytos. Juk vaiaki į darželius priimami ištisus metus.tai ir užimtų vietų skaičius pastoviai keičiasi.

Tikrai negaliu blogai atsiliepti.

Sėkmės visoms.
amir
Nepatika Rasyteje maistas.Pvz vaikams iki 3 metu kiekviena pirmadieni arba kugelis, arba bulviniai blynai.Koks cia maistas?
Aukletojos niekada nepagirs vaiko, o tik mamai pasirodziaus prie pacio vaiko puola berti, kad jis to nemoka ar ano.Labai gerai formuojama vaiko psichika.Auksto lygio auklejimas.
Arba ryte atvedi vaika i darzeli ir nieks jo nepasitinka.Gal kitiems vaikams ir nieko, bet maniskis pasijaucia, kad jo niekas nelaukia.Nes aukletoja kazkur ilidus kavute geria.
Nezinau, gal tai nuo aukletojos priklauso? Bandysim iskesti sitame darzelyje per vasara, o rudeni pasikeitus aukletojai ir pervedus is lopselio i darzeli ziuresim.Gal jau bus pastovi aukletoja? O tai per vasara kiekviena menesi vis kita.Nesinori vaiko traumuoti ir keisti darzelius, nes jau priprato prie kitu vaiku.
O lauke, tai visos aukletojos sutoja ratuku ir bazarina, o vaikai karstosi ant geleziniu daiktu, net nezinau kaip juos pavadinti sovietiniu laiku atgyvenos.Po to karts nuo karto atsisukusios profilaktiskai aprekia vaikus, kad nenusisuktu sprando ir vel toliau bazarina.
Noreciau, kad is zinute direktore paskaitytu.
Balta avele
QUOTE(amir @ 2006 06 15, 12:40)
Nepatika Rasyteje maistas.Pvz vaikams iki 3 metu kiekviena pirmadieni arba kugelis, arba bulviniai blynai.Koks cia maistas?
Aukletojos niekada nepagirs vaiko, o tik mamai pasirodziaus prie pacio vaiko puola berti, kad jis to nemoka ar ano.Labai gerai formuojama vaiko psichika.Auksto lygio auklejimas.
Arba ryte atvedi vaika i darzeli ir nieks jo nepasitinka.Gal kitiems vaikams ir nieko, bet maniskis pasijaucia, kad jo niekas nelaukia.Nes aukletoja kazkur ilidus kavute geria.
Nezinau, gal tai nuo aukletojos priklauso? Bandysim iskesti sitame darzelyje per vasara, o rudeni pasikeitus aukletojai ir pervedus is lopselio i darzeli ziuresim.Gal jau bus pastovi aukletoja? O tai per vasara kiekviena menesi vis kita.Nesinori vaiko traumuoti ir keisti darzelius, nes jau priprato prie kitu vaiku.
O lauke, tai visos aukletojos sutoja ratuku ir bazarina, o vaikai karstosi ant geleziniu daiktu, net nezinau kaip juos pavadinti sovietiniu laiku atgyvenos.Po to karts nuo karto atsisukusios profilaktiskai aprekia vaikus, kad nenusisuktu sprando ir vel toliau bazarina.
Noreciau, kad is zinute direktore paskaitytu.
*

O kurią grupę, amir, lankot?
amir
QUOTE(Balta avele @ 2006 07 05, 22:14)
O kurią grupę, amir, lankot?
*

Kadangi minejote, kad Jusu mama ten dirba, tai nenoreciau kol kas sakyti, kad vaikas nenukentetu.Neaisku, kur tokie laiskai vaiksto.
Jis lanko lopseli o nuo rudens eis i darzelinuku grupe.
Papildyta:
O ta aukletoja, kuri taip elgiasi apie tai pati zino, kadangi pavasari po vieno musu pokalbio as viska jai pasakiau.
giedruthele
gal dar kas nors žinot apie šį darželį, nes mano mažiukas nuo rugsėjo 1d. eis į lopšelio grupę, nes dar dviejų metukų neturim, ir šiaip dar su pamperiais, ir daug dalykų pats nedaro unsure.gif baugu pasidaro paskaičius nuomones verysad.gif
giedruthele
nejaugi tiek mažai nuomonių apie šį lopšelį- darželį blink.gif
giedruthele
mamytės iš šilainių user posted image laukiam nuomonių apie ''Rasytę''.
Cypse
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 24, 16:14)
gal dar kas nors žinot apie šį darželį, nes mano mažiukas nuo rugsėjo 1d. eis į lopšelio grupę, nes dar dviejų metukų neturim, ir šiaip dar su pamperiais, ir daug dalykų pats nedaro  unsure.gif baugu pasidaro paskaičius nuomones  verysad.gif
*

Labutis 4u.gif

mes irgi nuo rugsėjo 4 į lopšelio 4 grupę žingsniuosim.

greit jau du metukus turėsim, bet irgi dar daug ko nemokam doh.gif vaikštom arba su pampersais arba pliku užpakaliuku, nes jei be pamperso ir su kelnytėm, tai puoduko nereikia doh.gif didžiausia mūsų problema bus įtariu su valgymu - valgo kaip pelytė ir tai jei pati su šaukštu duodu doh.gif

šiandien eisim su auklėtoja susipažint, pasiklausinėt ką reikia atsinešt, kokia tvarka. žiauriai nervinuos verysad.gif
giedruthele
QUOTE(Cypse @ 2006 08 30, 11:45)
Labutis 4u.gif

mes irgi nuo rugsėjo 4 į lopšelio 4 grupę žingsniuosim.

greit jau du metukus turėsim, bet irgi dar daug ko nemokam doh.gif vaikštom arba su pampersais arba pliku užpakaliuku, nes jei be pamperso ir su kelnytėm, tai puoduko nereikia doh.gif didžiausia mūsų problema bus įtariu su valgymu - valgo kaip pelytė ir tai jei pati su šaukštu duodu doh.gif

šiandien eisim su auklėtoja susipažint, pasiklausinėt ką reikia atsinešt, kokia tvarka. žiauriai nervinuos verysad.gif
*

Sveika, o mes į trečią grupę eisim 4u.gif būsim kaimynai, gal teks ir pabendrauti. Mes ir šiandien po pietų eisim susipažint, paklausi ką reikia atsinešti, o nuo įadienio bandysim jau pratintis, man ir neišeina iš galvos kaip čia bus schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.