Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Brita" ir kt. vandens filtrai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2
Agnė
Dabar perkam geriamaji vandeni, bet kazkurioj temoj paskaiciau, kad jis nelabai kuo skiriasi nuo to kuris bega is krano g.gif Dar teko girdet, kad pacioje kaseteje yra kokiu tai nelabai sveiku medziagu, tik ar tai tiesa? Kas naudojat gal zinot daugiau, ir kokia firma geresne, nes maciau dar Daewoo, ju ir kasetes pigesnes uz Britos, o ir siaip pinigeliu bei sveikatos susitaupo, o dabar kas kelios dienos perki perki tuos didelius butelius...
Vasara
As tik girdejau kad kai "galiojimas" tos kasetes pasibaigia (menuo ar pan.), tada atsiranda nelabai sveiku medziagu. Bet tik girdejau o tikru duomenu nezinau.
Vaela
iš ties teisingai Vasara sako, kad kasetės negalima naudot ilgiau, nei nurodyta, nes ji tada jau nebevalo vandens, o joje pradeda daugintis bakterijos. Šiaip vandens filtravimas su Brita, Kenwood ir pnš., tai tik šiek tiek skonio ir kvapo pagerinimas. Norint turėt iš ties gerą vandenį, reiktų susimontuot geriamo vandens sistemą. Gal ir brangoka, bet tada būsi garantuota, kad turi thumbup.gif vandenį.
Agnė
Na filtruoto vandens skonis gan stipriai salstelejes, o del kvapo nepastebejau g.gif Man svarbiau ar pagereja vandens kokybe ir ar nebebuna kalkiu
Ambro
O ka jus manot apie tuos filtrus, kurie montuojami tiesiai prie salto vandens vamzdzio g.gif
Titia
Turiu Brita filtra , kuris yra montuojamas tiesiai ant krano. thumbup.gif Tikrai labai patenkinta.
Jurgytė
As neseniai Brita filtra ismeciau. Manau, jei nori gert svaresni vandeni, reikia kasete keisti daznai. As taip tikrai nesielgiau. Isgirdusi kelias nuomones, kad toj kasertej kaupiasi visokios blogybes unsure.gif , nutariau, kad pakankamai svarus yra vanduo is krano wink.gif
bonza
per kaledas gavom dovanu Brita vandens filtra, tipo tas kur telpa i saldytuvo dureles, bet kad pas mus saldytuvas senobinis, tai netelpa, bet i naujo - telpa. bandem biggrin.gif
zodziu daiktas labai geras, va jau menuo su filtruotu vandeniu verdam vandeni arbatai, kavai ir t.t. elektriniam arbatinuke : anksciau reikedavo arbatinuka nukalkint kas savaite (miltukai tokie), o dabar net neapsinesusi kalkem ta spirale arbatinuke thumbup.gif nei vargo, plius arbata daug skanesne.
neapkalkeja dabar ir garpuodzio kaitinimo elementas (elektrinio).

zodziu ir pinigu susitaupo, nes nebereikia visokiu nukalkintoju pirkt, nebeperkam visokiu mineraliniu ir nemineraliniu vandenu is pardes, ir siaip maziau vargo thumbup.gif
Raimyzelis
Jau keli metai naudoju AQUAPHOR MODERN filtrą su akvaleno pluoštu. Filtras labai efektyvus, resursas 4000 litru, našumas maždaug 1 litras per minutę.
Dabar MAXIMA parduoda ji už 30 lt., buvo 50 lt..
Pagal kokybės testus tai vienas iš geriausių tokio tipo filtrų.
Smaika
QUOTE(Raimyzelis @ 2006 01 25, 22:09)
Jau keli metai naudoju AQUAPHOR MODERN filtrą su akvaleno pluoštu. Filtras labai efektyvus, resursas 4000 litru, našumas maždaug 1 litras per minutę.
Dabar MAXIMA parduoda ji už 30 lt., buvo 50 lt..
Pagal kokybės testus tai vienas iš geriausių tokio tipo filtrų.
*

Gal galit parasyti kokia jo kaina ir kur jis montuojamas bigsmile.gif
LIR
QUOTE(Titia @ 2004 10 28, 02:43)
Turiu Brita filtra , kuris yra montuojamas tiesiai ant krano. thumbup.gif  Tikrai labai patenkinta.
*

Gal dar kas turit tokį filtrą, kaip jis veikia? Gak kas turit susimontavę sistemą valančią geriamą vandenį? Kiek tai gali kainuoti? Kokiu principu veikia filtras? Ar reikia jį periodiškai keisti, jei taip tai kiek tai kainuoja? Parašykit apie visokius filtrus, išskyrus mažiukus, kur tik arbatai ar kavai gali pafiltruot ąsotėlį vandens. Ačiū
Mrs Freken Bok
AQs taip pat naudojuosi BRITA filtra jau daug metu, ir tikrai esu patenkinta ax.gif biggrin.gif
Jurgitukas1
QUOTE(Jaklina @ 2006 08 23, 09:41)
AQs taip pat naudojuosi BRITA filtra jau daug metu, ir tikrai esu patenkinta  ax.gif    biggrin.gif
*

Mes jau kokie 5 metai naudojam Brita filtra ir dar ilgai naudosim mirksiukas.gif
ziza
Aš pati naudoju Britą filtrą. Norint gerti švarų vandenį, tai reikia keist kas mėnesį kasetes. Draugė namuose turi pasistačiusi Zepter valymo sistemą, tai babai patenkinta. Mokėjo kažkur apie 3000 lt, o kas pusę metų keičia filtrą(jei gerai pamenu, tai apie 50 lt)
cheery
mes naudojamtą paprastą britą filtrą smile.gif bet tik vienintelis skirtumas, kurį pastebėjau, kai pradėjom jį naudot - el.virdulys ne taip greitai prikalkėja smile.gif
LIR
Ačiū visoms, pasidalinusioms patirtimi 4u.gif Labai aš tingiu naudotis paprastu b rita filtru, mažas vandens kiekis, nes noriu gaminti maistą filtruotame vandenyje, o norint pripilti puodą cepelinams tektų ilgai laukti smile.gif Senukuose šiandien žiūrinėjau, bet irgi nelabai ką gero radau, bent jau nesupratau kaip naudojami pekyboje esantys filtrai fool.gif
Mrs Freken Bok
QUOTE(cheery @ 2006 08 23, 11:20)
mes naudojamtą paprastą britą filtrą smile.gif bet tik vienintelis skirtumas, kurį pastebėjau, kai pradėjom jį naudot - el.virdulys ne taip greitai prikalkėja smile.gif
*

ta pati ir as pastebejau, kad kalkes tikrai labai greit kaupiasi. viena virduli teko ismesti, nes kai valiau kalkes.. privaliau as ten jas... ax.gif sudreko visi virdulio viduriai, uztrumpino, kai uzkaiciau blush2.gif Vadinamus "kamscius'" issove... blush2.gif biggrin.gif teko nauja nusipirkti... biggrin.gif
Auksuole
Aš irgi naudoju Brita, keisti reikia BŪTINAI kas mėn. Maisto gaminimui naudoju paprastą iš krano smile.gif
misterija
siaip tai angliniai kasetiniai filtrai tokie kaip britos isvalo is vandens tik chlora ir stambesnes siuksles ir keisti kas menesi mazoka, patartina kas savaite kad jis valytu veiksmingai, nes visos siuksles sedandcios filtre veliau buna tirpinamos nauju vandeniu ir velgi patenka i ta tipo isfiltruota.
zivilioke
QUOTE(misterija @ 2007 02 01, 11:33)
siaip tai angliniai kasetiniai filtrai tokie kaip britos isvalo is vandens tik chlora ir stambesnes siuksles ir keisti kas menesi mazoka, patartina kas savaite kad jis valytu veiksmingai, nes visos siuksles sedandcios filtre veliau buna tirpinamos nauju vandeniu ir velgi patenka i ta tipo isfiltruota.
*

nesuprantu - kaip šiukšlės gali buti ištirpinamos? g.gif blink.gif Jei filtras sulaiko šiukšles tai jis turi užsikišti, panašiai kaip dulkių siurblyje, ar ne?
O kasečių visokių būna. Aš perku Kenwood kasetes. Ant jų rašo, kad ir kalkes sulaiko. Tikriausiai taip ir yra, nes arbatinuko dar neteko nuo kalkių valyti. biggrin.gif
Laikau ąsotį šaldytuve - skaičiau, kad šaltai laikant bakterijų ne tiek prisiveisia smile.gif mirksiukas.gif
Meka Pinavija
Mes irgi naudojam Brita filtrą, ir esam juo patenkinti bigsmile.gif
MamuliukeTessa
na ir mums padovanojo Brita filtra, esam labai patenkinti, superinis daiktas arbatinukas neprikalkejes svarut svaruteli, pas mus dar rodo kada reikia jau kasete keist, bet kad vistiek as nelaukiu kol man parodys savo nuosiura jau matau kai vanduo yra kitoks, tada ir keiciu. Nors pas mus vanduo is sulinio bet kol per visus vamzdys iki krano ateina tai fui niekad net neragavau sad.gif
Lolita222
ir as naudojuosi tais bambaliais, nu bet juos pastoviai reikia uzsakineti.... unsure.gif taip atsibodo. O vandenuka norim gerti svaru ir buti svaika seima, o ir tos kalkes arbatinyje... g.gif.
pas drauge pamaciau tokia po kraiukle sumontuota geriamo vandens sistema. Įrengtas atskiras kraniukas jau isvalytam vandeniui. Drauge labai patenkinta thumbup.gif , ir jaucia skirtuma tiek del maisto skonio, tiek del technikos kalkejimo... Be to pas ja kai oda sausa, prausiant veida nesausina. Ir kaip supratau, tai ta sistema apsaugo ir nuo visokiu istirpusiu nitratu, drusku, metalu, cloro, bakteriju... ir t.t.
Tai labai rimtai galvoju apie ta sistema:hm . Jau ir kontaktus susisaudziau is drauges kokia firma jai dare, nes labai jau isgyre ji man tiek kokybe, tiek aptarnavima. Pasiskambinsiu, susizinosiu kaina, kazkur sake apie 1000Lt jai tai kainavo.
Galu gale tai atsipirks manau, tiek del pinigeliu, tiek del sveikatos drinks_cheers.gif
~Rasa~
QUOTE(Lolita222 @ 2007 05 03, 21:17)
..... Drauge labai patenkinta thumbup.gif , ir jaucia skirtuma tiek del maisto skonio, tiek del technikos kalkejimo... Be to pas ja kai oda sausa, prausiant veida nesausina. Ir kaip supratau, tai ta sistema apsaugo ir nuo visokiu istirpusiu nitratu, drusku, metalu, cloro, bakteriju... ir t.t. ....

dėl kalkių didelių iliuzijų neturėkit, bet dėl kitų vandens priedų/brudų drinks_cheers.gif
Sophi
Gal kas žinot, kiek litrų vandens gali išvalyt viena "Britos" kasetė?
bonza
QUOTE(Sophi @ 2007 05 27, 15:09)
Gal kas žinot, kiek litrų vandens gali išvalyt viena "Britos" kasetė?
*

siaip tai ta dedama kasete menesiui ... o litrais neparasyta unsure.gif
Sophi
QUOTE(bonza @ 2007 05 29, 08:56)
siaip tai ta dedama kasete menesiui ... o litrais neparasyta  unsure.gif
*

Bet yra skirtumas: gali per mėnesį išfiltruoti 100 litrų, gali ir 300.
virze
QUOTE(Sophi @ 2007 05 29, 19:04)
Bet yra skirtumas: gali per mėnesį išfiltruoti 100 litrų, gali ir 300.
*

siulau geriau isigyti gera vandens filtra kuri reiks keisti ne greiciau kaip uz pusmecio.Brita kasetes reikia keisti beveik kas 2 savaites , norint kad nepradetu veistis ivairus mikroorganizmai ir bakterijos.kartais is krano bega geresnis vanduonei is Brita filtro.
ziza
QUOTE(virze @ 2007 05 31, 23:00)
,,.kartais is krano bega geresnis vanduonei is Brita filtro.
*

Va, va... mane irgi teip apšvietė, kad jei nepakeiti laiku filtro, tai geri bakterijų kokteilį verysad.gif Tai aš dabar tiesiai iš krano pilu ir dar gyva biggrin.gif
Ingusska
Isigijau nauja vandens filtra, tiksliau vandens gryninimo sistema smile.gif Pries tai naudojau Brita, bet kai isgirdom kad Britos filtrus reikia keisti dazniau nei karta per men, o taip daznai tikrai niekad nekeisdavau, be to dar pastoviai vyras tysdavo namo mineralini vandeni blokais, tai paskaiciavom ir apsisprendem pasistatyti ta filtra po kriaukle. Sumokejom 1350Lt, bet labai patogu, vietos praktiskai neuzima, atskiras kraniukas, vyras netgi pats sumontavo viska biggrin.gif Keisti filtra reikes po 4000ltr, tai mums cia porai metu uzteks, nors firmoje sake kad 4 asm. seima per metus suvartoja toki kieki biggrin.gif Paziuresim tongue.gif
Sophi
QUOTE(Ingusska @ 2007 06 01, 13:55)
Isigijau nauja vandens filtra, tiksliau vandens gryninimo sistema smile.gif Pries tai naudojau Brita, bet kai isgirdom kad Britos filtrus reikia keisti dazniau nei karta per men, o taip daznai tikrai niekad nekeisdavau,

Girdėjus ir aš tokių kalbų, bet man vis kirba mintis, ar nebus čia tik rinkodaros pokštai, t. y. dažniau keisi - dažniau pirksi g.gif Kartu tai pasitarnauja ir visokių kitokių „sistemų“ platintojams.
Ingusska
QUOTE(Sophi @ 2007 06 01, 19:25)
Girdėjus ir aš tokių kalbų, bet man vis kirba mintis, ar nebus čia tik rinkodaros pokštai, t. y. dažniau keisi - dažniau pirksi g.gif Kartu tai pasitarnauja ir visokių kitokių „sistemų“ platintojams.
*

iki tol girdejau ir as iv kalbu,daug domejausi,kadangi mano mazoji daug kam yra alergiska verysad.gif .Kolkas esame labai patenkinti,ir vaizuojant i gamta nereikia pirkalioti vandens,tiesiog prisipili is krano.Manau cia kiekvieno laisve rinktis smile.gif
manau si sistema atsipirks tiek pinigu atzvilgiu tiek sveikatos biggrin.gif
Sophi
QUOTE(Ingusska @ 2007 06 04, 14:48)
iki tol girdejau ir as iv kalbu,daug domejausi,kadangi mano mazoji daug kam yra alergiska verysad.gif .Kolkas esame labai patenkinti,ir vaizuojant i gamta nereikia pirkalioti vandens,tiesiog prisipili is krano.Manau cia kiekvieno laisve rinktis smile.gif
manau si sistema atsipirks tiek pinigu atzvilgiu tiek sveikatos biggrin.gif
*

Aš šiaip irgi nebrokiju vandentiekio vandens ir iš patikimų šaltinių žinau, kad bent jau Vilniuj jis tikrai nėra prastas. Aš filtruoju tik į arbatinį, nes ilgainiuj prikalkėja.
Ingusska
QUOTE(Sophi @ 2007 06 04, 21:07)
Aš šiaip irgi nebrokiju vandentiekio vandens ir iš patikimų šaltinių žinau, kad bent jau Vilniuj jis tikrai nėra prastas. Aš filtruoju tik į arbatinį, nes ilgainiuj prikalkėja.
*

manau vilniuj vandens kokybe priklausi ir nuo rajono smile.gif kai gyvenau justiniskese,tai tiek plaukam,odai vanduo tiko,net galiu pasakyt kad ir karts nuo karto atsigerdavau nefiltruoto biggrin.gif bet kai persikrausciau i zirmunus,iskart pajutau pakitimus tiek isoriniam naudojimui,tiek vidiniam.pradejo lyst iv alergijos ne tik man bet ir mano dukrytei verysad.gif
del to teko priimti sprendimus ar pirkaliot ir kiekviena diena tampyt tara,ar tiesiog pasirinkt,kad vandenukas begtu tiesiai is krano,filtruotas ir sveikas thumbup.gif
Lolita222
QUOTE(Ingusska @ 2007 06 01, 14:55)
Isigijau nauja vandens filtra, tiksliau vandens gryninimo sistema smile.gif Pries tai naudojau Brita, bet kai isgirdom kad Britos filtrus reikia keisti dazniau nei karta per men, o taip daznai tikrai niekad nekeisdavau, be to dar pastoviai vyras tysdavo namo mineralini vandeni blokais, tai paskaiciavom ir apsisprendem pasistatyti ta filtra po kriaukle. Sumokejom 1350Lt, bet labai patogu, vietos praktiskai neuzima, atskiras kraniukas, vyras netgi pats sumontavo viska biggrin.gif Keisti filtra reikes po 4000ltr, tai mums cia porai metu uzteks, nors firmoje sake kad 4 asm. seima per metus suvartoja toki kieki biggrin.gif Paziuresim tongue.gif
*

mes tai "Senajam Akveduke" pirkom toki pati filtra uz 950 Lt, nu toki kur po kriaukle montuojasi, su atskiru kraniuku isvalytam vandenukui. Cia turbut ivairiose firmose ivairios kainos g.gif , arba tu ne Vilniete, tai gal dar kokias keliones islaidos dasisumavo... nors kai kur girdejau po 3000 Lt pardavineja tokius pat filtrus... blink.gif
Sophi
QUOTE(Ingusska @ 2007 06 05, 11:26)
manau vilniuj vandens kokybe priklausi ir nuo rajono smile.gif

Čia tikriausiai daug priklauso nuo konkretaus namo vandentiekio sistemos būklės. Jei ten viskas rūdiję užrūdiję ir puvę perpuvę, tai kokybės nesitikėt. Aš kažkada Švitrigailos g. gyvenau, tai smarvė šalto vandens buvo doh.gif
Ingusska
QUOTE(Sophi @ 2007 06 06, 21:03)
Čia tikriausiai daug priklauso nuo konkretaus namo vandentiekio sistemos būklės. Jei ten viskas rūdiję užrūdiję ir puvę perpuvę, tai kokybės nesitikėt. Aš kažkada Švitrigailos g. gyvenau, tai smarvė šalto vandens buvo  doh.gif
*

na manau,kad tikrai taip smile.gif nors mes ir visa santechnika pakeitem,bet matomai jau tie vamzdynai po zeme yra atgyvene verysad.gif vienai ar kitaip svaraus ir skanaus vandenuko norisi smile.gif
Ramintuke_
Na manau, kad siais laikais problemu del vandens neturetu buti schmoll.gif Juk yra sitiek variantu ,sitiek pasirinkimu, itk zmones, is tikruju, nelabai rupinasi dar tuo, ka geria verysad.gif Paziurekim i norvegus! Pas juos tikrai svarus vanduo, bet vis tiek, labai daug ju statosi vendens filtrus, geriamojo vandens gryninimo sistemas, nukalkintojus... g.gif Pasimokykim is ju rolleyes.gif
Lolute
Gyvenam užmiesty, vanduo labai nešvarus ir ypač rūdas.
Naudojom ir mes daug metų "Brita", tai pasakysiu tiek - kad net ir kas mėnesį keičiant filtrą pats "Brita" (ne kasėtė, o plastmasinė indo dalis) buvo ir rūdas ir apkalkėjęs. Tas pats ir su virdulių - kalkių virdulių prisirinkdavo jau po 1 dienos. Išvadą dėl filtarvimo kokybės peršasi pati. Miesto vanduo yra kiek švaresnis, dėl to miestelėnai nevisadą gali įvertint - ar tikrai "Brita" ar panašūs filtrai kažką išvalo.
Darbe virinam vandenį iš pirktinių butelių - virdulys taip pat apkalkėja.
Galų gale prieš 1,5 metų įsįgyjom namams vandens valymo sistemą (statoma po kriauklę ir su atskirų kraniukų) - negalim atsidžiaugt. Taip malonumas nėra pigus - 1500 Lt sistema +250 Lt/kas pusmetį už filtrų keitimą. Bet jau pusantrų metų virdulio iš vidaus plaut uiš vis nereikia. Vanduo išvalytas įdealiai.

Žinoma 250Lt kas pusmetį nėra pigu, bet tie 16 Lt kas mėnesį mokėti už "Brita" buvo iš vis išmetami į balą...
Luana
O mes naudojam Brita ir tikrai patenkinta, virdulys jau metai laiko neprikalkėjęs, nereikia kaip anksčiau bent kas mėnesį šveist ir nukalkinimo miltukus naudot, arbata ir kava tikrai geresnės kokybės, nebeperkam jokių mineralinių, o geriam vandenuką iš Britos, o ta plastmasė iki dabar skaidri kaip krištolas, keičiu kasetes kas mėnesį ir geriu skanų ir sveiką vandenį. Mūsų šeimai Brita liuks dalykas thumbup.gif
Ramintuke_
O man labiauaptinka ne Brita, o vandens filtrai, kurie yra statomi prie kriaukles, na ten kazkaip pajungia, kad iskart is kraniuko bega geriamas vanduo smile.gif Tikrai gerai isvalytas ir paskaiciavus gal netgi iseitu pigiau uz britas blush2.gif g.gif unsure.gif
misterija
QUOTE(zivilioke @ 2007 02 01, 23:24)
nesuprantu - kaip šiukšlės gali buti ištirpinamos?  g.gif  blink.gif Jei filtras sulaiko šiukšles tai jis turi užsikišti, panašiai kaip dulkių siurblyje, ar ne?
O kasečių visokių būna. Aš perku Kenwood kasetes. Ant jų rašo, kad ir kalkes sulaiko.

Siukles ir viskas kas lieka filtre yra tirpinama tuo paciu vandeniu, nes " vanduo ir akmeni suskaldo" smile.gif, siaip tai valymo sistemos turi kanalizavima, ta prasme kad nesvarumai yra pasalinami i nuotekas, o filtras? pro ji tik prasimosia vanduo, bet sisuksles lieka ir pro jas vel eina kitas vanduo. Siaip tai vaduo yra pats naturaliausiais tirpiklis mirksiukas.gif
Ramintuke_
nagi palaukit palaukit!Siuksles ir nera istirpinamos - cia kazkokia nesamone lotuliukas.gif jos ir lieka filtre, todel kasetes ir yra keiciamos tongue.gif
del bakteriju - logiska ir suprantama, kad salty jos ne taip sparciai dauginasi. Bet yra ir dar vienas buadas pries bakterijas - tai keramikinis filtras, kuris neleidzia joms veistis thumbup.gif
Siaip tik neuzpykit, bet patarciau is pradziu, tiksliau viska issiaiskint, o tik paskui sakyt... blush2.gif
misterija
QUOTE(Ramintuke_ @ 2007 09 19, 17:28)
del bakteriju - logiska ir suprantama, kad salty jos ne taip sparciai dauginasi. Bet yra ir dar vienas buadas pries bakterijas - tai keramikinis filtras, kuris neleidzia joms veistis thumbup.gif
Siaip tik neuzpykit, bet patarciau is pradziu, tiksliau viska issiaiskint, o tik paskui sakyt... blush2.gif

bakterijas zudo -chloras, kurio taip gausu musu vandenyje, ozono budu, ir ultravioletiniai spinduriai smile.gif
siaip nepykstu , negaliu sakyti kad zinau viska, bet kad daug -tai tikrai mirksiukas.gif
Ramintuke_
tikiu, kad zinote, nes dirbate toje srity.. Taciau viena pastabele - chloro tikrai nera daug musu vandenyje. Tiap, anskciau tikrai jo daug dedavo ,bet siuo metu naujos technologijos smile.gif Mano drauge studijuoja sia sriti ir man pripasakojo visko mirksiukas.gif Aciu, Jurga thumbup.gif
misterija
kaip bebutu to "nedaug " chloro man tikrai nereikia ir vaikui jo neduodu, bet kita vertus arbatinukas juk nuo isgaravusio chloro nuosedu ir kalkeja.
Ramintuke_
QUOTE(misterija @ 2007 09 24, 08:14)
kaip bebutu to "nedaug " chloro man tikrai nereikia ir vaikui jo neduodu, bet kita vertus arbatinukas juk nuo isgaravusio chloro nuosedu ir kalkeja.
*

oj! sss lotuliukas.gif
arbatinukas tikrai ne "nuo isgaravusio chloro nuosedu" nekalkeja lotuliukas.gif pasiskaitykite , ka paraset biggrin.gif kalkeja nuo isgaravusio chloro!
opyte
Sveiki,
gal galetumete kas nors parasyti ar buna tokiu filtru kurie ne po kriaukle montuojasi su kraniuku, bet isvis ant ateinancio vandens vamdzio? na tarkim ties skatliuku. Nelabai isivaizduoju ar tokiu dalyku buna, bet noretusi ne tik gerti bet ir prausimuisi naudoti svaru vandeneli, nes dabar tai kazkoks kosmaras, vanduo rudas ir kvapas jo ne koks, net nemalonu praustis.
Aciu 4u.gif
misterija
QUOTE(opyte @ 2007 10 07, 19:45)
Sveiki,
gal galetumete kas nors parasyti ar buna tokiu filtru kurie ne po kriaukle montuojasi su kraniuku, bet isvis ant ateinancio vandens vamdzio? na tarkim ties skatliuku. Nelabai isivaizduoju ar tokiu dalyku buna, bet noretusi ne tik gerti bet ir prausimuisi naudoti svaru vandeneli, nes dabar tai kazkoks kosmaras, vanduo rudas ir kvapas jo ne koks, net nemalonu praustis.
Aciu 4u.gif
*

jei nuosavas namas tai yra nukalkintojai, ar nugelezintojai, jei daugiabutis, reikia kad sutiktu kaimynai tiems patiems filtrams. buna duso filtriuku, tai tokia duso galva su filtriuku vidui, uztenka mazdaug metams + - , paskui keiciasi tik filtriukas.
bet tokie filtrai tikrai nesutvarko geriamojo vandenuko.
Ramintuke_
QUOTE(opyte @ 2007 10 07, 19:45)
Sveiki,
Aciu 4u.gif
*

Buna buna wink.gif filtrai ant sistemu smile.gif Bet ka as cia daug pasakosiu, paskui vel mane misterija sukritikuuos schmoll.gif Paskambinkit i Vilkomforta, jie Jums parinks tai, kas labaiusiai tinka wink.gif Kad vandenukas butu geriausias smile.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.