Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aurėja
Naujas fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"!

Fotokonkurse „Kelias į žvaigždes“ dalyvauja patys ekstravagantiškiausi mažieji mūsų „žvaigždūnai“! Siųskite konkursui nuotraukas, kuriose įamžinote įmantrų, išskirtinį vaiko susikurtą (ar tėvų sukurtą) įvaizdį! Tikimės pamatyti nuotraukų galerijoje smagių, juokingų ir pačių keisčiausių „žvaigždiškų“ šukuosenų bei madų paradą, „crazy“ stiliaus fiestą!

Tokioms ekstravagantiškoms nuotraukoms ir pavadinimus parinkite kuo originalesnius! Kaip visada, prašome juos rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! spauskite čia:

Nuotraukas konkursui siųskite 2006 12 05 - 2006 12 20.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 12 21– 2006 12 28.

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Fotografuokite savo „žvaigždeles“ ir laimėkite jiems naujausią rinktinį "DŽIMBA" vaikų albumą „Gražiausios dainos vaikams“ (CD)!

user posted image

Vaikai niekada neslepia savo emocijų ir gyvenimą mato tokį koks jis yra iš tikrųjų. Labai lengva vaikus nuliūdinti, bet taip pat nesudėtingai galima juos ir nudžiuginti. Reikia tik mažos smulkmenos, niekučio, kurį nuoširdžiai padovanojus vaiko pasauliui suteiksite šilumos ir džiaugsmo.

„Džimbos“ vaikai pristato naujausią rinktinį albumą „Gražiausios dainos vaikams“, kuriame bene populiariausias ir gražiausias vaikiškas (ir ne tik) dainas atlieka su tokiomis žinomomis estrados žvaigždėmis kaip Marijus Mikutavičius, Jurga, Hokšila, Yva, Milano, Taja, Viktorija ir Taja. Albumas „Gražiausios dainos vaikams“ tai net 21 dainos rinktinis albumas, kuris neleis Jūsų vaikučiui nuobodžiauti ir tuo pačiu pralinksmins ir Jus.
Rustė
oi super super koks konkursas! thumbup.gif thumbup.gif

jau kiek juokingų nuotraukų turėtų būti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vaikai gi moka "prisirėdyti", kad griūk iš juoko!
Stebukle
QUOTE(Rustė @ 2006 12 05, 18:57)
oi super super koks konkursas! thumbup.gif  thumbup.gif

jau kiek juokingų nuotraukų turėtų būti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vaikai gi moka "prisirėdyti", kad griūk iš juoko!
*

Manau si karta ne tik patys vaikai prisiredys, bet ir mamos pagal savo skoni priredys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jėga
Gaila, kad tik vaikams, sudalyvaučiau ir aš hihihi.gif

O šiaip, idėja good.gif
momima
Tikrai šaunus konkursas thumbup.gif
Bus labai įdomu pamatyti visų vaikų "sužvaigždėjimus" mirksiukas.gif
Veitė
QUOTE(jėga @ 2006 12 06, 10:04)
Gaila, kad tik vaikams, sudalyvaučiau ir aš hihihi.gif

O šiaip, idėja good.gif
*

įdomu, kad du visai nauji konkursai vienu metu vyksta 4u.gif
Aurėja
QUOTE(Veitė @ 2006 12 06, 10:29)
įdomu, kad du visai nauji konkursai vienu metu vyksta 4u.gif
*

nes vyksta tradicinis Kalėdinių fotokonkursų maratonas. Jų bus netrukus ir daugiau!
Samanta
Na tikrai thumbup.gif įdėja. O galima dviejų metukų vaikui dalyvauti blush2.gif ax.gif
kajote
QUOTE(Samanta @ 2006 12 07, 00:34)
Na tikrai  thumbup.gif įdėja. O galima dviejų metukų vaikui dalyvauti  blush2.gif  ax.gif
*

Na, jeigu leliukas vienoj foto sedi, tai atsakymas manau savaime aiskus mirksiukas.gif
SUPER HERA
kodėl mano fotkė dvi dienas tarp neužpildytų yra? verysad.gif
Rustė
QUOTE(SUPER HERA @ 2006 12 07, 08:17)
*

ar išsiuntei patvirtinimui?
gal per didelė nuotrauka?ar nelabai atitinka pagal temą? g.gif

parašyk Aurėjai AŽ. mirksiukas.gif
lempecka
jau matau zvaigzdute biggrin.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9442
Veitė
va šita nuotraukytė jau dalyvavo kažkokiam konkurse, labai įsidėmėjau fainutę storuliukę mamytę 4u.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9461
LT saulele
QUOTE(lempecka @ 2006 12 07, 09:10)

nu jau taip rolleyes.gif , iš esančių mano balsą jau turi drinks_cheers.gif

user posted image
Yoli
man šioje nuotraukėlėje užstrigo du dalykai, mergaites grožis ir persišviečianti skarelė po kuria g.gif
Aurėja
QUOTE(Veitė @ 2006 12 07, 10:10)
va šita nuotraukytė jau dalyvavo kažkokiam konkurse, labai įsidėmėjau fainutę storuliukę mamytę 4u.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9461
*

dalyvavo, bet nebuvo tarp prizininkų, todėl galima buvo ją tvirtinti.
Papildyta:
QUOTE(SUPER HERA @ 2006 12 07, 08:17)
*

nes buvo neišsiųsta patvirtinimui, tik užpildyta. manėm, kad dar galvojat kažką koreguoti, todėl ir nesiunčiat. Bet dabar jau supratom, jog norit dalyvaut mirksiukas.gif
LT saulele
QUOTE(Yoli @ 2006 12 07, 12:01)
man šioje nuotraukėlėje užstrigo du dalykai, mergaites grožis ir persišviečianti skarelė  po kuria g.gif
*

tai rodo du dalykus:

1. nebuvo fotografuota specialiai konkursui
2. juokinga internetu naudojantis skaityt su padidinamuoju stiklu biggrin.gif
Yoli
gal ir tavo tiesa thumbup.gif pamirštam

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 07, 14:15)
tai rodo du dalykus:

1.
2. juokinga internetu naudojantis skaityt su padidinamuoju stiklu  biggrin.gif
*

v*i*j*a
QUOTE(Yoli @ 2006 12 07, 12:01)
man šioje nuotraukėlėje užstrigo du dalykai, mergaites grožis ir persišviečianti skarelė  po kuria g.gif
*

blink.gif doh.gif nebuciau pastebejus doh.gif
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 07, 12:15)
2. juokinga internetu naudojantis skaityt su padidinamuoju stiklu  biggrin.gif
*

kai jau pastebejai karta,tai nebereikia ir padidinimo stiklo cool.gif

Man is esanciu nuotraukyciu kol kas ne viena neistrigo ax.gif
nors vaikuciai ir laaabai grazus,bet noretusi ko nors smaikstesnio tongue.gif
Samanta
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 07, 10:28)
nu jau taip  rolleyes.gif , iš esančių mano balsą jau turi  drinks_cheers.gif
*

Graži ši mergytės foto. Bet man irgi užstrigo ši foto. Mergaitė ir be kelnaičių tongue.gif
Pigalica
Baikit jus kabinėtis, o tai ir šita tuoj dings doh.gif Kažkam nervai neatlaikys cool.gif
lempecka
nu taip ,rado kabliuka i vsio ,nu mamka laikykis ,uzuojauta

o man si fotke vistiek graziausia biggrin.gif
Kieli
O man ir nepatiko .del kelnaiciu nebuvimo...,idomu,kodel ja patvirtino g.gif

ISkirciau nuotrauka,kur berniukas pats issipieses ir ant masinytes ,ir dar ant galvos kazkas lotuliukas.gif ,tokia nuosirdi ir naturali nuotrauka thumbup.gif
jėga
Kolkas nematau nė vienos ypatingos cool.gif
lempecka
QUOTE(Kieli @ 2006 12 07, 15:23)

ISkirciau nuotrauka,kur berniukas pats issipieses ir ant masinytes ,ir dar ant galvos kazkas lotuliukas.gif ,tokia nuosirdi ir naturali nuotrauka  thumbup.gif
*

gal todel patvirtino nes nepastebejo g.gif
Alaja
Tikrai,mergyte grazi,mamai savo vaikas pats pacaiusias,bet man ,ne mamai,kazkaip nejauku i tai ziuret...
taniai
o musu nuotraukytes nepatvirtina kaskodel g.gif
Samanta
QUOTE(Kieli @ 2006 12 07, 14:23)
*

drinks_cheers.gif Nenoriu nieko "apšnekinėti", tačiau ir jau praėjusio konkurso "pupuliukų maudynės" taisyklės skelbė - keliamos tik tos nuotraukos, kuriose nuogumas yra pridengtas, ir nesimato atatinkamos vietos mirksiukas.gif
LT saulele
QUOTE(lempecka @ 2006 12 07, 14:03)
nu taip ,rado kabliuka i vsio ,nu mamka laikykis ,uzuojauta

o man si fotke vistiek graziausia biggrin.gif
*

todėl ir kabinėjimaisi prasideda biggrin.gif , taisyklės neva ir bla bla bla tongue.gif mirksiukas.gif
Alaja
o,ka,taisykliu nera?
Rituxx
mūsų nuotraukos nepatvirtina kažko verysad.gif
LT saulele
QUOTE(Alaja @ 2006 12 07, 16:16)
o,ka,taisykliu nera?
*

yra, bet konkrečiai šioje nuotraukoje, tai tikrai nėra taip, kad jau labai "kristų į akis", čia jau truputį komentuotojų iš... (necenzūrinis žodis) gaunasi mirksiukas.gif , primena senesnių temų tėčių plaukelių skaičiavimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nu aš jei jau būčiau moderatorė, tai tada nusižengčiau taisyklėm ir leisčiau užmaskuot, bo super fotkė smile.gif
nengamo

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 07, 17:23)
yra, bet konkrečiai šioje nuotraukoje, tai tikrai nėra taip, kad jau labai "kristų į akis", čia jau truputį komentuotojų iš... (necenzūrinis žodis) gaunasi  mirksiukas.gif , primena senesnių temų tėčių plaukelių skaičiavimą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nu aš jei jau būčiau moderatorė, tai tada nusižengčiau taisyklėm ir leisčiau užmaskuot, bo super fotkė  smile.gif
*

Sutinku dėl užmaskavimo drinks_cheers.gif Tikrai,mergaitė graži ir viskas būtų super... Nu bet aš tikrai nerizikuočiau dėt savo vaiko tokios nuoraukos... Vaiko labui. doh.gif Juk yra visokių žmonių,nežinai paskui kur ta nuotrauka atsirast gali...
Uliuliuska
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 07, 16:23)
tai tada nusižengčiau taisyklėm ir leisčiau užmaskuot, bo super fotkė  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
lempecka
QUOTE(nengamo @ 2006 12 07, 17:28)
Sutinku dėl užmaskavimo drinks_cheers.gif  Tikrai,mergaitė graži ir viskas būtų super... Nu bet aš tikrai nerizikuočiau dėt savo vaiko tokios nuoraukos... Vaiko labui. doh.gif  Juk yra visokių žmonių,nežinai paskui kur ta nuotrauka atsirast gali...
*

na jei bijot visokiu zmoniu tai isvis tada vaiku fotkiu det i interneta nereiktu
Vilika
QUOTE(nengamo @ 2006 12 07, 17:28)
Sutinku dėl užmaskavimo drinks_cheers.gif  Tikrai,mergaitė graži ir viskas būtų super... Nu bet aš tikrai nerizikuočiau dėt savo vaiko tokios nuoraukos... Vaiko labui. doh.gif  Juk yra visokių žmonių,nežinai paskui kur ta nuotrauka atsirast gali...
*

Ir aš jums pritariu dėl užmaskavimo. Aš mergytės nuogumo nepastebėjau, kol neperskaičių jūsų komentarų, bet dabar, kai žinau, tai labai į akis krenta. O mergytė tai pasakiško grožio ir nuotrauka man labai patinka, bet baisu, kad ta foto neatsidurtų kituose saituose doh.gif
LT saulele
QUOTE(lempecka @ 2006 12 07, 16:31)
na jei bijot visokiu zmoniu tai isvis tada vaiku fotkiu det i interneta nereiktu
*

...nes primontuos tavo vaiko galvą prie kito kūno ir žiūrės žiūrės žiūrės ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Samanta
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 07, 16:36)
...nes primontuos tavo vaiko galvą prie kito kūno ir žiūrės žiūrės žiūrės  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif
*

4u.gif

Na jau šiais laikais, kai yra pilna visokiausių iškrypimų fazių doh.gif Bet foto tai tikrai thumbup.gif Mergytė graži wub.gif
Stebukle
QUOTE(Samanta @ 2006 12 07, 17:41)
4u.gif

Na jau šiais laikais, kai yra pilna visokiausių iškrypimų fazių  doh.gif Bet foto tai tikrai  thumbup.gif Mergytė graži  wub.gif
*

As irgi tik dabar ta nuoguma pamaciau doh.gif jei mamytei reik pagalbos, galiu uzmaskuot ta nuoguma 4u.gif nes foto tikrai superine wub.gif
nengamo
QUOTE(lempecka @ 2006 12 07, 17:31)
*

Tai man tai tikrai nekliūna ta nuotrauka,tik sakau kad aš nedėčiau tokios ax.gif Aišku,kad daug ką padaryt galima,tik čia jau nebereikia nieko daryt unsure.gif

Man tai dzin irnesakyk.gif biggrin.gif
lempecka
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 07, 17:53)
As irgi tik dabar ta nuoguma pamaciau doh.gif jei mamytei reik pagalbos, galiu uzmaskuot ta nuoguma 4u.gif nes foto tikrai superine wub.gif
*

nu va saunu ,kad nors viena mamyte pagalba pasiule , saunuole 4u.gif
sena karvė
Kodėl netvirtina mano foto? Manau ji atitinka konkurso temą g.gif . Ne manau, esu tikra tongue.gif
Stebukle
QUOTE(sena karvė @ 2006 12 07, 18:30)
Kodėl netvirtina mano foto? Manau ji atitinka konkurso temą g.gif . Ne manau, esu tikra tongue.gif
*

gi moderatoriai nevisa para dirba 4u.gif
sena karvė
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 07, 18:40)
gi moderatoriai nevisa para dirba 4u.gif
*

O aš ne ką tik ir nusiunčiau tongue.gif
lempecka
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9518
sita jegine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kieli
man tai sitos
http://www.supermama.lt/foto/photos/0063_0009481_ico.jpg
http://www.supermama.lt/foto/photos/0063_0009473_ico.jpg
Man tokie vaikai naturalus..be tevu apredymu.
Zosytė
radot problema,tegul pridengia ir dalyvauja.mano balsa tures,super super mergyte..

o tas berniukas su cepa,tai per saldu
awiux
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 07, 11:28)
nu jau taip  rolleyes.gif , iš esančių mano balsą jau turi  drinks_cheers.gif

user posted image
*

drinks_cheers.gif faina mergytė...ir nepastebėjau to nuogumo,kol neparašėt schmoll.gif

QUOTE(Grazke @ 2006 12 07, 20:18)
radot problema,tegul pridengia ir dalyvauja.mano balsa tures,super super mergyte..
o tas berniukas su cepa,tai per saldu
*

berniukas ir neblogai,bet kažkaip tikrai nusaldintas 4u.gif
Rolandita
Sitas krepsininkas pakolkas man paciausias....Toks atrodo rimtai ir naturaliai supykes ant paparaciu smile.gif .... smile.gif smile.gif
jėga
Man šita nebloga
http://www.supermama.lt/foto/photos/0063_0009445.jpg
tik galėtų pavadinimas kitoks būt wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.