Šita nuotrauka jau dalyvavo ankstesniame konkurse
![]() Šita nuotrauka jau dalyvavo ankstesniame konkurse
Niu jau nebežinau ką daryti, pusę nakties bandau prikabinti nuotrauką prie paraiškos-niekaip nesigauna
HELP !!!!! QUOTE(Nykstuke @ 2006 12 08, 02:43) Niu jau nebežinau ką daryti, pusę nakties bandau prikabinti nuotrauką prie paraiškos-niekaip nesigauna HELP !!!!! Paraiška neužpildyta, nuotrauka neprisikabinusi. tai vadinasi dar per didelė buvo, arba formatas ne .jpg Pamažinkite šiek tiek, išsaugokite ,jpg formatu ir vėl pildykit. Paprastai nuotraukos galerijoje būna 640 x 480 pix. arba 480x640 pix.
Tikiuosi mamyte sugrazins ta supermergyte
ir aš laukiu grįžtant, nes kitų favoritų neturiu
o mano foto atsirado prie neužpildytų, man kažkaip atrodė,kad atitinka temą
gerb. moderatoriai, ar galėtumėt man bent užsiminti, kodėl fotkę atmetėt?
QUOTE(Čili @ 2006 12 08, 13:14) gerb. moderatoriai, ar galėtumėt man bent užsiminti, kodėl fotkę atmetėt? QUOTE Tikimės pamatyti nuotraukų galerijoje smagių, juokingų ir pačių keisčiausių žvaigždiškų šukuosenų bei madų paradą, crazy stiliaus fiestą! šįkart konkurse "žvaigždūnai" ekstravaganciją ir įvaizdį demonstruoja įmantriom šukuosenomis, apdarais ir stilingais suaugusių žvaigždžių mėgiamais aksesuarais. QUOTE(sena karvė @ 2006 12 08, 13:06) QUOTE(Uliuliuska @ 2006 12 08, 13:17) iš kokio konkurso tai turbūt daug kas atsimena vat jei visi turėtų tooookią atmintį, tai tik vieną kartą konkurse išvis būtų galima dalyvauti, nes iš veido pažintų ir niką prisimintų QUOTE(Aurėja @ 2006 12 08, 11:37) Paraiška neužpildyta, nuotrauka neprisikabinusi. tai vadinasi dar per didelė buvo, arba formatas ne .jpg Pamažinkite šiek tiek, išsaugokite ,jpg formatu ir vėl pildykit. Paprastai nuotraukos galerijoje būna 640 x 480 pix. arba 480x640 pix. Dar labiau sumažinau nuotrauką ir pagaliau pavyko
Supermergaitė grįžo
Aciu visoms mamytems kurios palaike mano supermergaite
Ah tos mamytes
Tai gi negalima pasiskelbti kuri tavo nuotraukele....Nuotraukos autorius pasilieka iki konkurso pabaigos paslaptimi.....
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso tai nieko neradau ka pazeidziau QUOTE(IRI$KA @ 2006 12 08, 17:02) 11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso tai nieko neradau ka pazeidziau va tau ir pažeidimas. jei vaiką pažins kas nors taip sau, tai tada nieko.o tu konkrečiai parašei kuris vaikas tavo. aš atpažįstu labai dažnai vaikus kieno jie yra. QUOTE(rds @ 2006 12 08, 15:48) man šita foto net gražesnė QUOTE(IRI$KA @ 2006 12 08, 17:26) Aciu visoms mamytems kurios palaike mano supermergaite nu va dabar - kadangi paviešinai savo foto, turėsi išvis ją iš konkurso išimti nu ką tu sau manai, motin motin... QUOTE(murzinyte @ 2006 12 08, 20:45) Jooo kažkuri mamytė buvo teisi sakydama, kad "auka" šiam konkursui jau yra. Tai IRISKA ir jos mergaitė... Tai nuotrauka netinkama - pakeitė, dabar postai netinkami, avataras tiesiog išsikasė pati sau duobę...
abejoju, labai gaila, bet taisyklės yra taisyklės visom, ir nevalia jų laužyti. Man labai gaila
man patinka si nuotraukyte
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 15:00) Graži ir ši QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 21:22) Ši irgi graži. Smagi tokia QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 21:22) Aha ir žvilgsnis svarbiausia toks "bobuliškas" pilnas patirties, visažinis
Užpildžiau paraišką,išsiunčiau patvirtinimui,kurį laiką ji pabuvo nepatvirtintų skyrelyje, o vėliau vėl atsidūrė prie neužpildytų. Ar tai reiškia,kad mano nuotrauka netinkama šiam konkursui, ar yra kita priežąstis?
taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
O avatare foto jau pries konkursa buvo ir visai nepanasi i ta kuri konkurse (as apie foto) Nu ka jau padarysi , pikta buvo.. neatsilaikiau neparasius..
mamytes, kaip man pamatyti konkurso nuotraukytes? padekite , plyzzzzz
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9521
man sita labai labai patiko. QUOTE(ukanele @ 2006 12 09, 11:34) Tik neisivaizduoju,kuo ji zvaigzdiska
Parašiau, kad viena nuotrauka jau yra dalyvavusi konkurse, ko gero, didžioji dalis forumiečių žino autorių, tai argi ta nuotrauka telpa į taisyklę "...iki konkurso pabaigos autorius turi likti paslaptyje"?
as daug nuotrauku zinau kieno,nes kai dalyvauja tas pats vaikutis ne pirma karta,tai savaime ji atpazisti,bet juk tai nereiskia,kad jos negali dalyvaut
QUOTE(vijja @ 2006 12 09, 23:21) as daug nuotrauku zinau kieno,nes kai dalyvauja tas pats vaikutis ne pirma karta,tai savaime ji atpazisti,bet juk tai nereiskia,kad jos negali dalyvaut čia tai tikrai
...bet ne visi deda tą pačią foto į skirtingus konkursus
tiesiog mažytė pastaba administratoriams.
labai būtų gražu ir patogu, jei atmestos nuotraukos nekabotų 1-3 dienas prie nepatvirtintų (taip taisyklėse aprašyta), kol mama supranta, kad jos nuotrauka atmesta. negi sunku mamai nusiųst AŽ, kur būtų parašyta, kad nuotrauka atmesta ir atmetimo priežastį, kad nereiktų sukti galvos, kas galėjo administratoriams neįtikt. tada ir pykčių čia nekiltų, kai mamai paklausus, ko atmesta nuotrauka, viešai pasakoma, kad jos vaiko nuotrauka neatitiko tokių ir tokių nustatytų taisyklių. būtų ir mažiau viešų, bereikalingų ginčų ir tiesiog būtų patogu, nes konkrečiai žinai kas netiko. P.S. mano atmestos (ar dar nepatvirtintos?) nuotraukos priežastį nujaučiu, turbūt ji priskirta kategorijai "kelia neigiamus jausmus"
Tai tu neskubek taip..Juk savaitgalis,tai gal todel ir stovi nepatvirtintose-moderatore ilsisi tikriausia,o pirmadieni tikek,kad ir savo nuotraukute isvysi...
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 10, 12:20) Tai tu neskubek taip..Juk savaitgalis,tai gal todel ir stovi nepatvirtintose-moderatore ilsisi tikriausia,o pirmadieni tikek,kad ir savo nuotraukute isvysi... tai tas ir yra, kad nežinai ir nervina. jei būtų bent aiškus punktas, kad Nepatvirtinta virsta pvz. Atmesta... o dabar turi laukt 1-3 dienas ir žinok, ar moderatoriai atostogauja, ar atmetė nuotrauką
O cia mano nuotrauka favorite
QUOTE(Sansara @ 2006 12 10, 13:13) tai tas ir yra, kad nežinai ir nervina. jei būtų bent aiškus punktas, kad Nepatvirtinta virsta pvz. Atmesta... o dabar turi laukt 1-3 dienas ir žinok, ar moderatoriai atostogauja, ar atmetė nuotrauką taigi jei pabuvus kažkiek nepatvirtintose, atsiranda prie "Neužpildytų", tai atmetė(kaip man buvo |