Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Kelias į žvaigždes"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
sena karvė
user posted image
Šita nuotrauka jau dalyvavo ankstesniame konkurse g.gif
kristina-buziene
QUOTE(sena karvė @ 2006 12 07, 21:32)
user posted image
Šita nuotrauka jau dalyvavo ankstesniame konkurse g.gif
*

Taip..Bet ji nelaimejo jokiu priziniu vietu-todel gali vel dalyvauti rolleyes.gif ..
Nykstuke
Niu jau nebežinau ką daryti, pusę nakties bandau prikabinti nuotrauką prie paraiškos-niekaip nesigauna doh.gif Nuotraukos dydis geras-356 KB. Pavadinimą priima,o kur turi būti foto-kryžiukas verysad.gif
HELP !!!!!
Aurėja
QUOTE(Nykstuke @ 2006 12 08, 02:43)
Niu jau nebežinau ką daryti, pusę nakties bandau prikabinti nuotrauką prie paraiškos-niekaip nesigauna  doh.gif  Nuotraukos dydis geras-356 KB. Pavadinimą priima,o kur turi būti foto-kryžiukas  verysad.gif 
HELP !!!!!
*

Paraiška neužpildyta, nuotrauka neprisikabinusi. tai vadinasi dar per didelė buvo, arba formatas ne .jpg
Pamažinkite šiek tiek, išsaugokite ,jpg formatu ir vėl pildykit. Paprastai nuotraukos galerijoje būna 640 x 480 pix. arba 480x640 pix.
lempecka
Tikiuosi mamyte sugrazins ta supermergyte verysad.gif ,pataisys ir sugrazins i konkursa ,as uz ja balsuot susiruosiau verysad.gif
Vilika
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 11:24)
Tikiuosi mamyte sugrazins ta supermergyte  verysad.gif ,pataisys ir sugrazins i konkursa ,as uz ja balsuot susiruosiau  verysad.gif
*

drinks_cheers.gif Ir aš taip tikiuosi mirksiukas.gif
Elen
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 11:24)
Tikiuosi mamyte sugrazins ta supermergyte  verysad.gif ,pataisys ir sugrazins i konkursa ,as uz ja balsuot susiruosiau  verysad.gif
*

As irgi uz ja balsuociau smile.gif
sdr
ir aš laukiu grįžtant, nes kitų favoritų neturiu ax.gif
Čili
o mano foto atsirado prie neužpildytų, man kažkaip atrodė,kad atitinka temą mastau.gif
sena karvė
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 07, 23:31)
Taip..Bet ji nelaimejo jokiu priziniu vietu-todel gali vel dalyvauti  rolleyes.gif ..
*

Bet autorius turi likti nežinomas iki konkurso pabaigos g.gif .
sdr
QUOTE(sena karvė @ 2006 12 08, 11:18)
Bet autorius turi likti nežinomas iki konkurso pabaigos g.gif .
*

o tai taip gerai atsimeni kieno nikas ten buvo prie tos nuotraukos g.gif
taigi nebūtina eit ir knaisiotis kieno ten buvo foto unsure.gif biggrin.gif
sena karvė
QUOTE(rds @ 2006 12 08, 13:46)
o tai taip gerai atsimeni kieno nikas ten buvo prie tos nuotraukos  g.gif 
taigi nebūtina eit ir knaisiotis kieno ten buvo foto  unsure.gif  biggrin.gif
*

blink.gif tai ir nesikniasioju unsure.gif , puikiai pamenu
Uliuliuska
QUOTE(sena karvė @ 2006 12 08, 13:06)
blink.gif  tai ir nesikniasioju unsure.gif , puikiai pamenu
*

Ir as prisimenu kieno tai nuotrauka ir is kokio konkurso ax.gif
Čili
gerb. moderatoriai, ar galėtumėt man bent užsiminti, kodėl fotkę atmetėt? mastau.gif Nežinau ar čia aš ne į temą pataikiau, ar jumoro jausmo neturit, ar šiaip techniniai duomenys netiko nuotraukos biggrin.gif biggrin.gif
Aurėja
QUOTE(Čili @ 2006 12 08, 13:14)
gerb. moderatoriai, ar galėtumėt man bent užsiminti, kodėl fotkę atmetėt? mastau.gif Nežinau ar čia aš ne į temą pataikiau, ar jumoro jausmo neturit, ar šiaip techniniai duomenys netiko nuotraukos biggrin.gif  biggrin.gif
*

Tikimės pamatyti nuotraukų galerijoje smagių, juokingų ir pačių keisčiausių „žvaigždiškų“ šukuosenų bei madų paradą, „crazy“ stiliaus fiestą!

šįkart konkurse "žvaigždūnai" ekstravaganciją ir įvaizdį demonstruoja įmantriom šukuosenomis, apdarais ir stilingais suaugusių žvaigždžių mėgiamais aksesuarais.
Čili
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 08, 13:42)
šįkart konkurse "žvaigždūnai" ekstravaganciją ir įvaizdį  demonstruoja įmantriom šukuosenomis, apdarais ir stilingais suaugusių žvaigždžių mėgiamais aksesuarais.
*

aa, jasno 4u.gif mūsų įvaizdis ne apdarais pasižymi nail.gif biggrin.gif biggrin.gif
sdr
QUOTE(sena karvė @ 2006 12 08, 13:06)
blink.gif  tai ir nesikniasioju unsure.gif , puikiai pamenu
*

QUOTE(Uliuliuska @ 2006 12 08, 13:17)
Ir as prisimenu kieno tai nuotrauka ir is kokio konkurso ax.gif
*

iš kokio konkurso tai turbūt daug kas atsimena bigsmile.gif , o kieno tai kažin ar visi pamena, nebent jei asmeniškai mamytę pažinojo (su tuo niku daug bendravo ir pan.) arba superine atmintim pasižymi mirksiukas.gif
vat jei visi turėtų tooookią atmintį, tai tik vieną kartą konkurse išvis būtų galima dalyvauti, nes iš veido pažintų ir niką prisimintų biggrin.gif
Nykstuke
QUOTE(Aurėja @ 2006 12 08, 11:37)
Paraiška neužpildyta, nuotrauka neprisikabinusi. tai vadinasi dar per didelė buvo, arba formatas ne .jpg 
Pamažinkite šiek tiek, išsaugokite ,jpg formatu  ir vėl pildykit.  Paprastai nuotraukos galerijoje  būna  640 x 480 pix.  arba 480x640 pix.
*

Dar labiau sumažinau nuotrauką ir pagaliau pavyko bigsmile.gif Ačiū!
sdr
Supermergaitė grįžo bigsmile.gif tik su kita foto unsure.gif
lempecka
QUOTE(rds @ 2006 12 08, 15:48)
Supermergaitė grįžo  bigsmile.gif tik su kita foto  unsure.gif
*

thumbup.gif vistiek grazi ir sita ,grazuole neatsiziuriu rolleyes.gif
sdr
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 15:00)
thumbup.gif vistiek grazi ir sita ,grazuole neatsiziuriu  rolleyes.gif
*

graži ir šita, bet ana... 4u.gif
sena karvė
QUOTE(rds @ 2006 12 08, 15:22)
nebent jei asmeniškai mamytę pažinojo
*

ten ne mamytė tongue.gif
IRI$KA
Aciu visoms mamytems kurios palaike mano supermergaite wub.gif , pataisiau as ta foto , bet gi taisykles neleidzia, ir kad isvengti nauju pasipyktinimu nusprendem su moderatore kita foto ikelt verysad.gif , nors man ana thumbup.gif , ka jau padarysi .. toks jausmas kad "tai" tik nuotraukuose ir iesko mad.gif
kristina-buziene
Ah tos mamytes rolleyes.gif rolleyes.gif ..... biggrin.gif
c-girl
QUOTE(IRI$KA @ 2006 12 08, 16:26)
ka jau padarysi .. toks jausmas kad "tai" tik nuotraukuose ir iesko mad.gif
*

Nepyk, o dziaukis, kad pastebejo mamytes ir sekanti karta buk apdairesne dukrytes labui. Nes visokiu apsiseilijusiu iskrypeliu pilna, kurie tikrai "tai" ir iesko...
kristina-buziene
Tai gi negalima pasiskelbti kuri tavo nuotraukele....Nuotraukos autorius pasilieka iki konkurso pabaigos paslaptimi..... ax.gif
IRI$KA
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso
tai nieko neradau ka pazeidziau blush2.gif
Rustė
QUOTE(IRI$KA @ 2006 12 08, 17:02)
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso
tai nieko neradau ka pazeidziau  blush2.gif
*

va tau ir pažeidimas.

jei vaiką pažins kas nors taip sau, tai tada nieko.o tu konkrečiai parašei kuris vaikas tavo.
aš atpažįstu labai dažnai vaikus kieno jie yra.
Džinė
QUOTE(rds @ 2006 12 08, 15:48)
Supermergaitė grįžo  bigsmile.gif tik su kita foto  unsure.gif
*

man šita foto net gražesnė drinks_cheers.gif

QUOTE(IRI$KA @ 2006 12 08, 17:26)
Aciu visoms mamytems kurios palaike mano supermergaite  wub.gif , pataisiau as ta foto , bet gi taisykles neleidzia, ir kad isvengti nauju pasipyktinimu nusprendem su moderatore kita foto ikelt  verysad.gif , nors man ana  thumbup.gif , ka jau padarysi .. toks jausmas kad "tai" tik nuotraukuose ir iesko mad.gif
*

nu va dabar - kadangi paviešinai savo foto, turėsi išvis ją iš konkurso išimti doh.gif
nu ką tu sau manai, motin motin... swoon.gif

QUOTE(murzinyte @ 2006 12 08, 20:45)
Jooo kažkuri mamytė buvo teisi sakydama, kad "auka" šiam konkursui jau yra. Tai IRISKA ir jos mergaitė... Tai nuotrauka netinkama - pakeitė, dabar postai netinkami, avataras lotuliukas.gif
*

tiesiog išsikasė pati sau duobę...
lempecka
miela nuotraukyte

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9521
Džinė
abejoju, labai gaila, bet taisyklės yra taisyklės visom, ir nevalia jų laužyti. Man labai gaila verysad.gif
v*i*j*a
man patinka si nuotraukyte thumbup.gif user posted image
Samanta
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 15:00)
thumbup.gif vistiek grazi ir sita ,grazuole neatsiziuriu  rolleyes.gif
*

Graži ir ši 4u.gif

QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 21:22)

Ši irgi graži. Smagi tokia biggrin.gif 4u.gif
murzinyte
QUOTE(lempecka @ 2006 12 08, 21:22)

Aha ir žvilgsnis svarbiausia toks "bobuliškas" pilnas patirties, visažinis doh.gif thumbup.gif
Nykstuke
Užpildžiau paraišką,išsiunčiau patvirtinimui,kurį laiką ji pabuvo nepatvirtintų skyrelyje, o vėliau vėl atsidūrė prie neužpildytų. Ar tai reiškia,kad mano nuotrauka netinkama šiam konkursui, ar yra kita priežąstis? g.gif
IRI$KA
taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
O avatare foto jau pries konkursa buvo ir visai nepanasi i ta kuri konkurse (as apie foto)
Nu ka jau padarysi , pikta buvo.. neatsilaikiau neparasius.. blush2.gif jei pasalins, tai nors padalyvavom biskuti 4u.gif
Om Sai Ram
mamytes, kaip man pamatyti konkurso nuotraukytes? padekite , plyzzzzz
sdr
QUOTE(ukanele @ 2006 12 09, 09:56)
mamytes, kaip man pamatyti konkurso nuotraukytes? padekite , plyzzzzz
*

ČIA
Om Sai Ram
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...w&phid=9521
man sita labai labai patiko.
Kieli
QUOTE(ukanele @ 2006 12 09, 11:34)

Tik neisivaizduoju,kuo ji zvaigzdiska g.gif Juk tema tai tokia g.gif Man tai daug nuotrauku nelabai i tema ax.gif
nengamo
QUOTE(vijja @ 2006 12 09, 00:00)
man patinka si nuotraukyte  thumbup.gif user posted image
*

Man irgi šita kolkas labaiausiai patinka drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
sena karvė
Parašiau, kad viena nuotrauka jau yra dalyvavusi konkurse, ko gero, didžioji dalis forumiečių žino autorių, tai argi ta nuotrauka telpa į taisyklę "...iki konkurso pabaigos autorius turi likti paslaptyje"? unsure.gif
v*i*j*a
as daug nuotrauku zinau kieno,nes kai dalyvauja tas pats vaikutis ne pirma karta,tai savaime ji atpazisti,bet juk tai nereiskia,kad jos negali dalyvaut mirksiukas.gif
Rituxx
QUOTE(vijja @ 2006 12 09, 23:21)
as daug nuotrauku zinau kieno,nes kai dalyvauja tas pats vaikutis ne pirma karta,tai savaime ji atpazisti,bet juk tai nereiskia,kad jos negali dalyvaut mirksiukas.gif
*

čia tai tikrai drinks_cheers.gif kai kuriuos vaikučius atpažysti nes dažnai dalyvauja konkurse rolleyes.gif ir nematau nieko čia blogo 4u.gif visi vaikučiai gražūs ir nuotraukytės smagios thumbup.gif aišku savas vaikas pats pačiausias wub.gif
sena karvė
...bet ne visi deda tą pačią foto į skirtingus konkursus ax.gif
Sansara
tiesiog mažytė pastaba administratoriams.
labai būtų gražu ir patogu, jei atmestos nuotraukos nekabotų 1-3 dienas prie nepatvirtintų (taip taisyklėse aprašyta), kol mama supranta, kad jos nuotrauka atmesta. negi sunku mamai nusiųst AŽ, kur būtų parašyta, kad nuotrauka atmesta ir atmetimo priežastį, kad nereiktų sukti galvos, kas galėjo administratoriams neįtikt. tada ir pykčių čia nekiltų, kai mamai paklausus, ko atmesta nuotrauka, viešai pasakoma, kad jos vaiko nuotrauka neatitiko tokių ir tokių nustatytų taisyklių. būtų ir mažiau viešų, bereikalingų ginčų ir tiesiog būtų patogu, nes konkrečiai žinai kas netiko. mirksiukas.gif
P.S. mano atmestos (ar dar nepatvirtintos?) nuotraukos priežastį nujaučiu, turbūt ji priskirta kategorijai "kelia neigiamus jausmus" g.gif
kristina-buziene
Tai tu neskubek taip..Juk savaitgalis,tai gal todel ir stovi nepatvirtintose-moderatore ilsisi tikriausia,o pirmadieni tikek,kad ir savo nuotraukute isvysi... mirksiukas.gif
Sansara
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 10, 12:20)
Tai tu neskubek taip..Juk savaitgalis,tai gal todel ir stovi nepatvirtintose-moderatore ilsisi tikriausia,o pirmadieni tikek,kad ir savo nuotraukute isvysi... mirksiukas.gif
*

tai tas ir yra, kad nežinai ir nervina.
jei būtų bent aiškus punktas, kad Nepatvirtinta virsta pvz. Atmesta... o dabar turi laukt 1-3 dienas ir žinok, ar moderatoriai atostogauja, ar atmetė nuotrauką g.gif o naujų nuotraukų jau daug atsirado, tai turbūt atmetė g.gif niekas čia per daug nepyktų jei atmetė, aš tiesiog noriu apie tai būt informuota, kad spėčiau paieškoti ar paruošti kitą nuotrauką mirksiukas.gif
Cikadelė
O cia mano nuotrauka favorite 4u.gif
user posted image
Čili
QUOTE(Sansara @ 2006 12 10, 13:13)
tai tas ir yra, kad nežinai ir nervina.
jei būtų bent aiškus punktas, kad Nepatvirtinta virsta pvz. Atmesta... o dabar turi laukt 1-3 dienas ir žinok, ar moderatoriai atostogauja, ar atmetė nuotrauką  g.gif o naujų nuotraukų jau daug atsirado, tai turbūt atmetė  g.gif niekas čia per daug nepyktų jei atmetė, aš tiesiog noriu apie tai būt informuota, kad spėčiau paieškoti ar paruošti kitą nuotrauką  mirksiukas.gif

taigi jei pabuvus kažkiek nepatvirtintose, atsiranda prie "Neužpildytų", tai atmetė(kaip man buvo biggrin.gif ), jeigu vis dar nepatvirtinta - tai moderatoriai nepatvirtino,nes savaitgalis, jie irgi žmonės ir ilsisi savaitgaliais mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.