Mano atveju irgi pirmi kartai buvo skausmingi, netgi baimės buvo daug, bet per laiką viskas susitvarkė
mano dukrai jau 8men ne uz kalnu, o be lubrikantu niekaip - skauda
Man nemalonu buvo gal 6men, poto viskas susitvarke. Dabar vaikiukui 11 men, seksas toks koks ir buvo, bet...viskas jau nebetaip smagu kaip buvo
Aš irgi galiu pasakyti ka pirmus kartus man skaudėjo, po to jau tik pačioj pradžioj. O kažkur apie 10 mėnesį jau nereikėjo nei lubrikantų nors labai bijojau
Kitas dalykas, ir mano vyrelis pastoviai užsiėmęs, grįždavo nusikalęs ir pan. Tai man tuo metu ti
Sveikutes, na man po gimdymo praejo vienas menesiukas, bet dar kolkas su vyru lytiniu santukiu neturejom... tai galvojam dar truputi palaukti ir kibti i darbeli...
Skaudėjo pirmus 2 mėn po gimdymo,po to nebe
QUOTE(Brigitte @ 2009 03 09, 19:19) mano dukrai jau 8men ne uz kalnu, o be lubrikantu niekaip - skauda mes ir dabar dar lubrikanta naudojam, o dukrai jau metai tuoj bus
man po gimdymo 2.5metu jau praejo, bet lubrikanto vis dar reikia. neatsistate i vieta naturalus sudrekimas
Sveikos!gal kuri is mamyciu
naudoja lubrikanta Lubexxx....?
kol maitinau taip ir buvo
Man irgi skauda, pirmieji kartai po poros men gimus mazyliui buvo labai skausmingi
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 17, 03:39) Man irgi skauda, pirmieji kartai po poros men gimus mazyliui buvo labai skausmingi tikrai bus geriau, po truputi.
Na man ne tiek skauda,bet tempia ir to malonumo pakolkas nera,na bet viskas savo laiku
Bandau issiaiskinti kiek Lietuvoje skausmingi santykiai yra aktuali kaip problema ir atlieku mokslini darba. Buciau dekinga, jei uzpildytumete sia internetine anketa.
APKLAUSA Tai anonimine moteru apklausa apie skausmingus lytinius santykius, galimas priezastis ir pasekmes. Rezultatai ir isvados bus pateikti per ginekologu - akuseriu mokslines draugijos teziu pristatyma. Aciu. Papildyta: Nesuprantu kodel man neleidzia patalpinti nuorodos???? Jei nesunku, i siu ###### simboliu vieta irasykite publika taskas lt QUOTE(azen @ 2009 09 30, 08:14) man po gimdymo 2.5metu jau praejo, bet lubrikanto vis dar reikia. neatsistate i vieta naturalus sudrekimas Siaubas... Man jau kyla minciu kad gal ten per daug susiuvo... Aisku dar ne kazinkiek laiko praejo po gimdymo, bet ame siurpas nupurto kai apie Na reik tiketis , kas lubrikantas pades..
as irgi atsimenu tas pats buvo po gimdymo kai jau galima buvo lovos reikaliukais uzsiimti, tai kaip pirmas kartas atrode... nors cezari dare, bet vistiek.... irgi butinas buvo lubrikantas, bet paskui kazkaip praejo viskas.....
man po 6 savaiciu buvo geriau nei dabar
O su lubrikantu nemeginot?
Mes siandien ismeginsim
si problemele ir mus kamuoja iki siol, kaip dauguma as taip pat maniau, kad uzsiuvo gal per daug.... jausmas lyg tai butu pirmas kartas... bet tempimas ir skausmas jauciasi tik tol kol ieina, o veliau jau ne.... aisku as mazyli dar pati maitinu iki siol, na tikiuosi kad nustojus vel viskas susitvarkys ir bus gerai....
Man irgi taip buvo pirmus gal 5 kartus, po to kažkaip jau normaliai ...
sveikutes, as esu po gimdymo jau menesiukas , man kirpo ir neseniai sugijo, ir taip noriu pradet seksualini gyvenima, bet bijau, nes kiek teko girdet tai labai skauda. po kurio laiko jus pradejote myletis?
mes pirma karta pameginome po 5 sawaiciu,nors norejosi anksciau..
pirmas kartas po gimdimo tikrai skaudejo, atrode kad viska susiuvo, net skilutes nepaliko. pirmas kartas ne toks skausmingas kaip po gimdimo buvo bet su kiekvienu kartu buvo vis lengviau ir geriau.
ir man skaudejo kokius 2 gal menesius, bet pratampem gi ir liuks
Mielosios mamytės noriu ir pasidalinti savo patirtimi šiuo jautriu klausimu.
Turėjom ir mes šią didelę problemą. Gimdžiau CP pagalba, tai kaip sakant tarp kojų viskas turėjo būti ok. Naujos pareigos, įtampa, pogimdyvinė depresija, vyro nesupratingumas, netikę lubrikantai aštrino situaciją. Vengiau sueities kaip velnias kryžiaus
As irgi manau, kad tai daugiau psichologine problema. As pati labai bijojau, is anksto buvau nusiteikus kad skaudes, tai ir skaudejo... Bet ilgainiui viskas susitvarke. Aisku, labai svarbu vyro supratimas, bet ne maziau svarbus ir pacios nusiteikimas. Reik vyt visas kvailas mintis i sona. Negirdejau dar, kad kam nors per daug uzsive butu (nors ir pati turejau tokiu minciu)
QUOTE(sabatini @ 2010 03 01, 13:42) si problemele ir mus kamuoja iki siol, kaip dauguma as taip pat maniau, kad uzsiuvo gal per daug.... jausmas lyg tai butu pirmas kartas... bet tempimas ir skausmas jauciasi tik tol kol ieina, o veliau jau ne.... aisku as mazyli dar pati maitinu iki siol, na tikiuosi kad nustojus vel viskas susitvarkys ir bus gerai.... Man lygiai tas pats
Va va ir man tas pats, jau 4 men po gimdymo bet mylintis skausmas NEREALUS! atrodo kad pjauna, plysta ir pan, o vyras sako as tik galiuka ikisau
Mums si problema issiprende tik kai vel atsirado menesines
QUOTE(Rusmenė @ 2010 05 25, 21:29) Mielosios mamytės noriu ir pasidalinti savo patirtimi šiuo jautriu klausimu. Turėjom ir mes šią didelę problemą. Gimdžiau CP pagalba, tai kaip sakant tarp kojų viskas turėjo būti ok. Naujos pareigos, įtampa, pogimdyvinė depresija, vyro nesupratingumas, netikę lubrikantai aštrino situaciją. Vengiau sueities kaip velnias kryžiaus Sutinku su autores nuomone - cia vaginizmas, taciau supratus kad cia tik psichologine problema, galima apsieit ir be psichiatro, tiesiog tereikia save nuolat nuteikineti. Man si problema buvo ir po cezario, ir pati pirma karta pasimylint - oi kiek vargom kol pas mane prasibrove Po cezario (mylejomes po 5 sav) "pavargom" gal pora kartu, kol vel nusiteikiau kad myletis ooooooi kaip gera O kaip save nusiteikineti turi atrasti kiekviena moteris, man asmeniskai padeda ilga preliudija ir turiu sau atrodyti seksuoli - grazus makiazas, sexy apatiniai, svelni oda - kitaip sakant pasiruosti kaip pirmai povestuvinei nakciai Visgi maudimas (gimdos kaip suprantu) kai kuriomis pozomis gali pasireiksti, reikia atradineti megstamiausias pozas per naujo sekmes visoms atrandant lovos malonumus per naujo
Man pirmi kartai irgi skausmingi, bet gal cia ne psichologijoj ir nusiteikime esme...Labai jautrus randas, dar nuo sunkesniu darbu pakraujuoja, nors kai lankiausi pas G, sake viskas normaliai
Papildyta: QUOTE(sabatini @ 2010 03 01, 13:42) si problemele ir mus kamuoja iki siol, kaip dauguma as taip pat maniau, kad uzsiuvo gal per daug.... jausmas lyg tai butu pirmas kartas... bet tempimas ir skausmas jauciasi tik tol kol ieina, o veliau jau ne.... aisku as mazyli dar pati maitinu iki siol, na tikiuosi kad nustojus vel viskas susitvarkys ir bus gerai.... aha, as irgi galvojau, kad cia daktarelis vyrui paslauga padare - moteri i mergaite atverte...Bet jei rimtai, tai po pirmo gimdymo taip nebuvo, nors siule daug didesne ir komplikuotesne buvo...
jei ginekologiskai moteris sveika, sugijusi, jokio diskomforto lyt. santykiu metu neturetu buti.
jei yra skausmas, ar dar kazkas, beda gali slypeti galvoje... gal vyras nejautrus, gal santykiai prasti, gal dar kazkas neitinka...
reik kreiptis i gina
QUOTE(G.A.M.A. @ 2011 01 18, 23:17) jei ginekologiskai moteris sveika, sugijusi, jokio diskomforto lyt. santykiu metu neturetu buti. jei yra skausmas, ar dar kazkas, beda gali slypeti galvoje... gal vyras nejautrus, gal santykiai prasti, gal dar kazkas neitinka... Nieko panašaus- esu sveika, santykiai su vyru puikūs, bet po visų trijų gimdymų (nors ir buvo darytas CP) kurį laiką skaudėjo- tiesiog dėl hormonų persitvarkymo atsiranda sausumas, kuris vėliau išnyksta ir nebeskauda.
man irgi labai labai skaudejo is pradziu. net nezinau nuo kada praejo, bet gerai prisimenu, kad pirma karta pabandem po 2 menesiu po gimdymo ir apsipyliau asarom
Man neskaudejo, praejus 6sav po gimdymo buvo pirmas kartas
O as po antro cezario (praejo du menesiai),tai galiu pasakyt, kad net purto pagalvojus apie kokius santykius.Nepasakyciau ,kad skaudetu santykiaujant,bet toks jausmas kad uzsiuta per daug ,zodziu baisus diskonfortas.Po pirmo cezario viskas buvo gerai ,o po antro
Po 2 sav pasimylejom, ir skaudejo man, kazkoks bukas skausmas yra kai giliau ieina vyras ir aisku sausumas
QUOTE(kkaktusiukas @ 2011 08 21, 13:55) Po 2 sav pasimylejom, ir skaudejo man, kazkoks bukas skausmas yra kai giliau ieina vyras ir aisku sausumas
Laikui bėgant viskas susitvarko
|