Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lytinių santykių metu skauda
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3
Murkyte20
mane gimdymo metu kirpo tarviete... lytiniu santykiu laaabai bijojau, nes prisiskaicau kad skauda pirma syk mylintis, ir buna kad ilgai skauda blink.gif ..pirma karta buvau labai issitempusi tad gal ir skaudejo kazkiek, bet gan greit nebeskaudejo ir viskas ok thumbup.gif tik kartais jauciu ta siuvimo vietoj tempima doh.gif
Maggie
nezinau ar tai gali buti psichologine baime pvz pastoti - juk protinga moteris, kuri tikrai nenori po gimdymo is karto antro vaiko - pasirupins savimi, prades gerti kontraceptikus, visada prisimins apie prezervatyvus - ir t.t.
perskaicius sita tema - nuliudau. pati turiu gimdyti po 3 savaiciu. pasiilgau "normaliu" lytiniu santykiu su vyru, nes pilvas, nors ir nedidukas, man trukdo ir tas perdetas atsargumas irgi ;] norisi daugiau spontanishkumo. tai vis galvojau, kad pasigimdysiu, menesi gysiu [nezinau kokie statistiniai reikalai su tuo, bet man rodos kad 90% moteru plyshta, tai as nusistacius, kad as busiu viena is ju - gal kvaila, bet jeigu taip ir bus, lengviau su tuo susitaikysiu, o jei ne - bus maloni staigmena:)], o jau po to mylesimes daug ir gerai. bet kaip supratau, ne viskas taip paprasta, ir kai temos autore jau 8 MENESIAI, plius dar po cezario, kas man visai nesuvokiama, kencia skausmus, man pasidare baisu. nenoriu aishku jaudintis ateiciai, bet ishsigandau ne juokais.
klausimas butu toks - kiek vidutinishkai gija siuvimas? kaip gija? ar reikia naudoti kokius kremus? ar ilgai skauda pvz slapintis, sedeti? kodel vienos mylisi jau po menesio, kitos po metu?
zodziu, nuraminkit mane ;]
-->BLOOONDINKA<--
pirmą katrą bandem po 4 sav(nes neplyšau ir nekirpo tik keli įtrukimai buvo), tai vyras liko nieko negavęs ax.gif , dar kartą po savaitės vėl su skausmais siaip ne taip pavyko, bet malonumo jokio, o dar šiek tiek kraujo pasirode unsure.gif o taip norisi normalaus smileysex.gif po tek laiko ax.gif
JVana
QUOTE(Maggie @ 2008 03 03, 12:41)
nezinau ar tai gali buti psichologine baime pvz pastoti - juk protinga moteris, kuri tikrai nenori po gimdymo is karto antro vaiko - pasirupins savimi, prades gerti kontraceptikus, visada prisimins apie prezervatyvus - ir t.t.
perskaicius sita tema - nuliudau. pati turiu gimdyti po 3 savaiciu. pasiilgau "normaliu" lytiniu santykiu su vyru, nes pilvas, nors ir nedidukas, man trukdo ir tas perdetas atsargumas irgi ;] norisi daugiau spontanishkumo. tai vis galvojau, kad pasigimdysiu, menesi gysiu [nezinau kokie statistiniai reikalai su tuo, bet man rodos kad 90% moteru plyshta, tai as nusistacius, kad as busiu viena is ju - gal kvaila, bet jeigu taip ir bus, lengviau su tuo susitaikysiu, o jei ne - bus maloni staigmena:)], o jau po to mylesimes daug ir gerai. bet kaip supratau, ne viskas taip paprasta, ir kai temos autore jau 8 MENESIAI, plius dar po cezario, kas man visai nesuvokiama, kencia skausmus, man pasidare baisu. nenoriu aishku jaudintis ateiciai, bet ishsigandau ne juokais.
klausimas butu toks - kiek vidutinishkai gija siuvimas? kaip gija? ar reikia naudoti kokius kremus? ar ilgai skauda pvz slapintis, sedeti? kodel vienos mylisi jau po menesio, kitos po metu?
*

O tu prisimink, kad kiekviena moteris skirtinga: kas atsitiko kitoms, nebutinai atsitiks tau, kas atsitiks tau, nebutinai atsitiks kitoms.
Del plysimu, tai ir as pergyvenau. Prisikaiciau iki valios ivairios literaturos ir supratau, kad pagrinde plysta tos, kuriu arba vaikiukai labai dideli, arba tos kurios per anksti stumia (t.y. kaklelis nespeja pilnai atsidaryti, o jos stumia). Noras stumti yra didelis, bet reikia susivaldyti ir klausyti daktaro. Taip pat man stumimo metu akusere masazavo tarpviete kas, matyt, taip pat padejo. As neplysau.
Pirmomis savaitemis, manau, kad ne seksas jums abiems bus galvoje ir tau sugyti vis tiek reikes laiko, t.y. bent gimdai susitraukt (6 sav). Kitaip bus infekciju rizika.
Vat, o kas del sekso... Tai kaip cia kam vel.. Skaitau, kad vienoms ne kaip ir sausumas kazkoks yra. Mano atveju viskas netgi geriau nei pries nestuma.. smile.gif Absoliuciai jokio sausumo.. kur ten blush2.gif ir seksas geresnis nei pries tai, nes matyt ten kas paslinko i geresne puse rolleyes.gif
Tad nesuk sau galvos. Bus kaip bus, o kiekviena situacija tures sprendima.
Verdaina
QUOTE(Maggie @ 2008 03 03, 14:41)
*

Galiu tik pasidalinti savo patirtimi. Gimdziau pries 3 sav., kirpo, nes vaikiukas buvo 4,5kg. Dabar praejus 3 sav. jau galiu sedeti, neskauda, bet vos jauciasi. Slapinantis neskaudejo nuo pat pradziu, bet va su rimtesniu reikalu buvo sunkiau blush2.gif

O mylejimasis dar laukia savo eiles. Manau, kad irgi bijosiu pirmu kartu... verysad.gif
gutė pinkutė
O aš manau, kad mes per daug prisiskaitom, ir po to psichologiškai nusiteikiam, kad skaudės ir bus kažkas tai kitaip.
Aš pasigimdžiau(man cz buvo) pirmąjį savo vaikutį sausio 6 dieną, o vasario 14 dieną nusprendžiau padaryt jau šventę savo vyrui.Buvau irgi prisiskaičius apie išsausėjimus, tai iškart nusipirkau lubrikato(nors iki tol laiko nenaudojau), ir be proto bijojau, kad skaudės, kad bus kažkas tai baisaus, ir baimė aišku padarė savo verysad.gif buvau įsitempus kaip styga, ir nesugebėjau prisileisti vyro.
Bet paryčiais vyras švelniai mane pažadino, ir protas, bei baimė nesugebėjo įsijungti ir pabusti blush2.gif ir tada viskas buvo super thumbup.gif
Ernesta123
Man tai buvo visko plyšimų, kirpimų, atsisėdau, tik po pusantro mėnesio, kai sėsdavausi, tuoj mane pakeldavo skausmas, pradėjo iš po sutinimų lįsti vielutė, iškrito po dviejų mėnesių ax.gif .O vyras sėdėjo dantis sukandęs apie keturis mėnesius, bijojau netas žodis, toks jausmas, kad ten man viską užsiuvo, betttttt viskas baigėsi gerai tongue.gif
nezinia
iki gimdymo 5 men. vyras bijojo myletis, kad ko nors nepagadintu. pradejom po cezario praejus 7 sav. 1 karta ziaurus skausmas, nebaigem. Atrodo, kad skylute maza maza, uzsitraukus visai. nuejau pas gyd.- paaiskino, kad viskas normaliai, skauda del sausumo. Prisiskaicius nieko nebuvau ir nezinojau kad gali skaudeti, pastoti irgi nebijojau, tai gal nelabai psichologinis tas skausmas man. trecias kartas jau geresnis buvo, tai reikia tiketis, kad bus vis geriau ir geriau.
_soul_sister_
po gymdymo,prajejus dviem savaitem,pasimylejom,kadangi neplysau,ir nebuvau kirpta gerai jauciausi,vyras buvo labai atsargus,svelnus,viskas letai,tai neskaudejo,viskas buvo thumbup.gif wub.gif lotuliukas.gif
trr
*

po gimdymo lytiniu santykiu negali tureti ne del gyjancios siules, o del gyjancios gimdos. gimdoje, ten kur buvo prisitvirtinusi placenta lieka didele zaizda issivaizduok delno dydzio gal, tai ji ir gyja iki 6-8 savaiciu, todel santykiai negalimi, nes tu rizikuoji uzkresti zaizda, kaip neretai ir atsitinka (ir nebutinai nuo santykiu), o juk nesinoretu tureti tokios problemeles. mums gydytojas po gimdymo liepe susilaikyti 2 menesius, ir tare tai ziuredamas vyrui i akis lotuliukas.gif rolleyes.gif tik as kadangi bijojau tai spardziausi daug ilgiau (aciu vyro kantrumui), bet dabar viskas gyzo i savo vietas lotuliukas.gif
o gera siule sugyja per 10 dienu ir nieko nejauti. ji ne kliutis. na bent jau man taip 4u.gif
trr

ir dar

*

na kadangi po gimdymo negreit ir neprognozuojamai prasideda menesines, tai ir sekti savo vaisinguma, bei saugotis nuo pastojimo sudetingiau, beto kazin ar maitinanciai mamai gerai gerti kontraceptikus, kaip ir bet kokius kitus vaistus. schmoll.gif
škac
QUOTE(Maggie @ 2008 03 03, 13:41)

Man gimdymo metu kirpo tarpviete del didelio vaikucio. Siule gijo apie tris savaites. po truputi vis nuvalydavau viena ar kita siula. Na ir sedet normaliai galejau panasiai apie trecia savaite. Nors daktarai jau leidzia po 2 sav, taciau man dar skaudejo siule, tai as vis dar atsargiai, sonu sesdavausi. Slapinantis neskaudejo, t.y. neperstejo. O su rimtesniu reikalu - va cia tai tikrai psichologine baime. Ilgai "nedrisau" kakoti... O ir paskui su didziausiais vargais. Beveik du menesius viduriai uzkieteje buvo. Dabar pamazu viskas tvarkosi. Jau ir baime kakoti pamazu praeina mirksiukas.gif
Mes pasimylejom po 6 sav., kaip kad ir leido daktare. Na, suskaudo pradzioje, bet paskui visai pusetinai. dabar, kad tik neuzsiciklinciau ir nepradeciau su baime laukt kitu santykiu...
MO
va va, o mes pabandem pora kartu, ir as jau noriu atsizegnot santykiu fear.gif labai skaudejo doh.gif doh.gif ir per kiek gi laiko skausmas praeis (siuta buvau viduj)? g.gif
-->BLOOONDINKA<--
QUOTE(monikiux @ 2008 03 16, 17:24)
va va, o mes pabandem pora kartu, ir as jau noriu atsizegnot santykiu  fear.gif labai skaudejo  doh.gif  doh.gif ir per kiek gi laiko skausmas praeis (siuta buvau viduj)?  g.gif
*

kuo didesne baime tuo skaudziau buna (bent man taip ), pas mane viduj tik vienas siulas buvo ir tai skauda unsure.gif bet su kiekvienu kartu po biski gereja, gine sake viskas tvarkoj tik reikia laiko verysad.gif
monikiux pabadyk su lubrikantu man tai sumazina nemalonius pojucius ax.gif
Olmeca
na as po cezario, visada buvau isitkinus kad po jo neturi skaudet, bet deja pirmi du kartai buvo skausmingi per trecia jau geriau, o skauda todel kad kai susitraukia gimda tai susitraukia ir visi keliai i ja, cia taip ne moksliskai pasakiau biggrin.gif svarbiausia nebijoti ir aisku naudoti lubrikantus ir apsauga
MO
QUOTE(brigitaaa @ 2008 03 20, 11:09)
kuo didesne baime tuo skaudziau buna (bent man taip ), pas mane viduj tik vienas siulas buvo ir tai skauda  unsure.gif  bet su kiekvienu kartu po biski gereja, gine sake viskas tvarkoj tik reikia laiko  verysad.gif
monikiux pabadyk su lubrikantu man tai sumazina nemalonius pojucius  ax.gif
*

pabandem blush2.gif thumbup.gif
zipzip
as tai siulyciau labai jau neskubeti... ax.gif ypac toms, kurias ''karpe''... geriau jau tegul sugyja normaliai ir bus lengviau , geriau pakenteti be sekso nei skesti skausmuose rolleyes.gif per kancias i zvaigzdes biggrin.gif
revenage
man skaudejo kokius pirmus 10 kartu, veliau - thumbup.gif
a.aurute
zinau ir as siuta prioblemyte... blush2.gif
man ji truko tol kol maitinau krutimi...net nepadejo jokie lubrikantai... g.gif buvom irgi truputuka issigande, bet dabar jau viskas susitvarke... mirksiukas.gif nors teko ir pakenteti blush2.gif
kisiune
QUOTE(Vilmoshka @ 2006 12 06, 15:49)
Patarti galiu tik tiek - marš pas gydytoją! doctor.gif
*

drinks_cheers.gif
čiaudanti bitė
Ispradziu skaudejo, bet vyras labai svelniai atsargiai mokejo įeiti blush2.gif , ir pasimylejom be skausmo pati pirma karta wub.gif
Buvau truputi plysus - susiuta. Pabandem praejus 7 savaitems, dar gydytojai pasirodzius nebuvau ax.gif
Keiti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 03, 13:41)
*

Man siuvimas gijo apie mėnesį, mylėtis pradėjome po 5 sav., nors gydytoja patarė tai daryti po 6 sav., bet aš nekraujavau ir jaučiausi puikiai, todėl pabandėme. Vyras turbūt bijojo daugiau nei aš doh.gif lotuliukas.gif Elgėsi labai atsargiai, vis klasė, ar jau tikrai galima, ar man neskauda, kol galų gale pasakiau, kad nebijotų lotuliukas.gif Man visai nekaudėjo, buvo thumbup.gif
Cukraus pudra
męs pirmą kart pasimylėjom, tą dieną kai sūneliui suėjo mėnuo. nors ir švelnus mano vyras, bet skausmingas buvo tik įėjimas, toliau viskas, kaip prieš 10 mėn ėjosi thumbup.gif
Jurada
Labuks, man gal pirmus 3 kartus truputį paskaudėjo, o paskui tikrai viskas puikiai ėjosi lotuliukas.gif Nors baisoka buvo, po 5 sav. pirmą kart pasimylėjom wub.gif
blondinuke2
Na pas mane ta pati situacija,SKAUDA  verysad.gif  buvau kirpta. kai reikia pradet lytinius santykius ohoho  blush2.gif  nezinau ka daryt. Daktare patikrino,sake viskas gerai,bet taip nera,nes po santykiu jeigu einu i tualeta,labai grauzia.  verysad.gif be to ji sake,kad geriausias veiksmas,lytiniai santykiai,nes viskas turi per naujo tampytis.  g.gif  tai dabar nezinau ar cia tampytis ar ka cia daryt  lotuliukas.gif
antoschka
Po cezario pjuvio pradejome myletis tik po 8 savaiciu, taip rekomendavo gydytoja, nors labai norejosi pradeti anksciau. Jausmas is neapsakomu, skausmas lydimas kartu su kutenimu wub.gif , daug maloniau negu buvo iki nestumo, galima sakyti tik po gimdymo pradejau jausti tikra malonuma nuo pasimylejimo thumbup.gif !!!

Kraujavau 3 menesius, maitinu krutimi iki siol.. g.gif
edta
mes su vyru pradejom myletis praejus 4 men. nuo gimdymo, is pradziu skaudedavau, dar ir dabar negaliu normaliai atsipalaiduoti, atrodo skaudes ir viskas schmoll.gif
Papildyta:
mes su vyru pradejom myletis praejus 4 men. nuo gimdymo, is pradziu skaudedavau, dar ir dabar negaliu normaliai atsipalaiduoti, atrodo skaudes ir viskas schmoll.gif
Vanileee24
jau beveik5 menesiai..pati pradzia vis dar buna is snemaloniuju,bet poto viskas thumbup.gif geriau po gimd.nei pries gimdyma myletis.. thumbup.gif
olgacka
po 6 sav skaudejo,dabar tai jau ne
zzuzza
Man skaudejo gan ilgai,o dabar jau viskas liuks thumbup.gif
NerLin
Aš nesuprantu, kodėl po Cezario skauda. Praėjo jau daugiau kaip du mėnesiai, bet toks jausmas, kad užsiuvo ne ten kur reikia lotuliukas.gif . Ir tikrai atsipalaiduoju, bet ....
Tikiuosi, kad anksčiau ar vėliau praeis (geriau anksčiau lotuliukas.gif ).
Kamane82
QUOTE(edta @ 2008 03 31, 23:59)
*

mes pasimylėjom po 7 sav. bet nebuvo malonu, skauda iki šiol, negaliu atsipalaiduoti unsure.gif
Muera
pirmas kartas po 5 sav.. baime del plysimu ir siuvimu bei kitam kambari miegantis ne itin ramus kudikis daro savo... kol mazoji namie negaliu atsipalaiduoti... jauciu tempime santykiu metu.. gaunasi toks ne itin malonu bruzinimas... vis tikiuosi kad su laiku praeis... bet po tu keliu nemaloniu kartu vis maziau norisi sad.gif nors anksciau ir visa nestuma sekso reikedavo labiau nei vyrui
Shiraz
as jau 3 savaites po gimdymo ir labai bijau to pirmo karto, neisivaizduoju, kad jau po 2 savaiciu galeciau myletis schmoll.gif
mane kirpo ir ten dabar kazkoks sukietejimas yra, kai sedziu jauciasi ten kazkas, idomu ar tai netrukdys g.gif
o tom, kuriom seksas po gimdymo pagerejo pavydziu thumbup.gif gal ir man taip bus ax.gif
ravesa
Praejo daugiau nei 3 men po cezario bet skauda tai nerealiai... Gydytoja sake, kad tai del maksties sausumo, o sausumas baigsis, kai baigsiu maitinti krutimi, o iki tol reikia naudoti lubrikantus.
Evi
Man tai jau nebeskauda, gal tik kiek pasijaucia tempimas, bet kad skauda tai nepasakyciau, ir noro turiu thumbup.gif bet deja po pastaruju lytiniu santykiu kelis kartus pakraujavau, tai nesuprantu ar dar ten kas nors liko neuzgije? verysad.gif Atrodo, kad kiekviena karta pakraujavimo vis maziau, bet siaip ziauriai nervina nes nesuprantu, kad vyksta. Iki gimdymo nebuvo jokiu pakraujavimu.
funnygirl-
Ilgai ir as issisukinejau nuo lytiniu santykiu,nes bijojau to skausmo,bet naudojam lubrikanta ir kazkaip istveriau ta skausma rolleyes.gif
Emilmama
man taip pat po cezario siek tiek suskausta, bet viska pasakau vyrui ir abu sia problem isprendziam biggrin.gif dabar po cezario 6 sav ir jau beveik viskas gerai, tik biski issausejimas nervina schmoll.gif
ledukelt
Gimdziau siu metu sausio 14. Man dar dabar neretai skauda. verysad.gif NEzinau ar tai psichologines problemos ar kaip.. Visa laime kad vyras labai kantrus. Kiekviena karta apie smileysex.gif bijau net pagalvoti. Amzinai nueinu miegoti vis mastydama - lys siandien ar nelys. NEzinau kaip tinkamiau su vyru pakalbeti kad suprastu teisingai. Dazniausiai skauda kazkur desineje puseje. Nuduria visa sona. Visaip bandome keisti pozas, bet.. labai retai iseina be skausmu. Ka daryti? Bandeme lubrikantus, bet mano makstis to netoleruoja. doh.gif Bet zinoma as tikiuosi, kad ateis ta diena kada galesime normaliai smileysex.gif
condoleeza

Asmeniškai man santykiai normalūs, t.y. be jokio diskomforto, tapo tik praėjus daugiau nei metams po gimdymo rolleyes.gif
arkadija
Man irgi skaudejo (ir dabar kartais siek tiek buna). Irgi ginekologe siule lubrikantus.
giedruta
Sveikos, kaip cia daugelis sako, kaip gerai kad as ne viena tokia. Mes po cezario pabandem myletis 6 sav., tai neivyko nes labai skaudejo. Dabar beveik 3 men bet vis dar nevyksta nes man skauda. Tiesa cezaris man darytas antra karta ir pirma karta tokiu dalyku nebuvo. Nenoreciau to nurasyti psichologinem problemom, nes tokiu tikrai nejauciu. Susijaudinu ir tikrai ten nera sausa, ir pati to daznai noriu, taciau ieinant zveriskai skauda butent tam tikroj vietoj, virsuje. Ar kam nors tokie skausmai buvo isaiskinti del kazkokiu tai fiziniu problemu ar visom cia gydytojai pataria kenteti ir pirkti lubrikantus, beje si mes irgi buvome isigije, bet nepasiziurejom kad metinis tai dar ir grauzia toks pe proto g.gif
oote
Man tik dabar, praejus 3 menesiams po gimdymo, seksas vel malonus. Tiesa, is pradziu truputi tempia, bet po to viskas gerai drinks_cheers.gif
karamele898
na pirmus kartus tai skaudejo lb....dar koki menesi kartais jauciau diskomforta
ugne23
Pirmi kartai buvo labai skaudus doh.gif nors ir dabar pati pradzia nebuna miela, bet kuo toliau tuo geriau blush2.gif ax.gif
estetė
Man 2 menesius jautesi tempimas,po 3.5men. viskas tvarkoj ax.gif
vikaakiv
Po gimdymo praejus 2 men pabandem myletis, skaudejo lb, tai bandem ne viena diena doh.gif Sausumas buvo tik pirmus kartus, velaiu viskas susitvarke, nors maitinu pati, bet jokiu lubrikantu neprireike. Taciau nors praejo jau 4men skauda lb, ir jau nebezinau kaip isisukti nuo lovos reikaliuku. Siaip atrodo ir noras yra ir buciukai, prisilietimai, viskas tvarkoj, kai pradedam daugiau... viskas... mintys sukasi tik apie tai kaip man skauda, atrodo guliu kaip numirus ir negaliu isijausti, atsipalaiduoti. Pas gydytoja buvau, sake viskas tvarkoj, gerai sugije. Gal laiko per mazai praejo? Gal reikia myletis daznaiau, kad nebeskaudetu? Nes atrodo, kad kai praeina tas skausmas, jau prasideda ir malonus jausmas ir tada jau galeciau dar ir dar biggrin.gif bet kita diena vel tas pats, siurpai eina pagalvojus blink.gif
Arvena
As su MB pradejau "draugaut" praejus 5,5 sav...pirmi kartai buvo malonus, bet vietom skausmingi....Bet "pasipraktikavus" po kokiu 4-5 kartu nemalonus pojuciai pranyko ir dabar jau visai neskausminga blush2.gif
-->BLOOONDINKA<--
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 29, 14:25)
Po gimdymo praejus 2 men pabandem myletis, skaudejo lb, tai bandem ne viena diena doh.gif Sausumas buvo tik pirmus kartus, velaiu viskas susitvarke, nors maitinu pati, bet jokiu lubrikantu neprireike. Taciau nors praejo jau 4men skauda lb, ir jau nebezinau kaip isisukti nuo lovos reikaliuku. Siaip atrodo ir noras yra ir buciukai, prisilietimai, viskas tvarkoj, kai pradedam daugiau... viskas... mintys sukasi tik apie tai kaip man skauda, atrodo guliu kaip numirus ir negaliu isijausti, atsipalaiduoti. Pas gydytoja buvau, sake viskas tvarkoj, gerai sugije. Gal laiko per mazai praejo? Gal reikia myletis daznaiau, kad nebeskaudetu? Nes atrodo, kad kai praeina tas skausmas, jau prasideda ir malonus jausmas ir tada jau galeciau dar ir dar biggrin.gif  bet kita diena vel tas pats, siurpai eina pagalvojus blink.gif
*

na nieko galiu tik palinketi kantrybes, man lygiai tas pats buvo. Dabar kai vaikui metukai pagaliau galiu normaliai smileysex.gif
Moonlit
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 29, 13:25)
Po gimdymo praejus 2 men pabandem myletis, skaudejo lb, tai bandem ne viena diena doh.gif Sausumas buvo tik pirmus kartus, velaiu viskas susitvarke, nors maitinu pati, bet jokiu lubrikantu neprireike. Taciau nors praejo jau 4men skauda lb, ir jau nebezinau kaip isisukti nuo lovos reikaliuku. Siaip atrodo ir noras yra ir buciukai, prisilietimai, viskas tvarkoj, kai pradedam daugiau... viskas... mintys sukasi tik apie tai kaip man skauda, atrodo guliu kaip numirus ir negaliu isijausti, atsipalaiduoti. Pas gydytoja buvau, sake viskas tvarkoj, gerai sugije. Gal laiko per mazai praejo? Gal reikia myletis daznaiau, kad nebeskaudetu? Nes atrodo, kad kai praeina tas skausmas, jau prasideda ir malonus jausmas ir tada jau galeciau dar ir dar biggrin.gif  bet kita diena vel tas pats, siurpai eina pagalvojus blink.gif
*

QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 02 01, 11:07)
na nieko galiu tik palinketi kantrybes, man lygiai tas pats buvo. Dabar kai vaikui metukai pagaliau galiu normaliai  smileysex.gif
*

Sutinku, reikia tik kantrybės. Garantuoju, kad su laiku viskas praeis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.