Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sauskelnių kainos
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4
gintagne
Sveikos mamytes, kadangi esu dar naujokė, bet labai noriu pasidalinti mintimis ir patirtimi su jumis, skelbiu tema: sauskelnių kainos. Mano berniukui 4 mėnesiai ir nuo pat pradžių naudojame HUGGIES. Esu labai patenkinta jomis. Šiaip didelė pakuotė jų kainuoja apie 50 Lt (priklausomai nuo parduotuves). Ogi Lenkijoje tos pačios didelės pakuotės kainuoja 35 Lt. Taip , kad mielos mamytes norėdamos sutaupyti pažiūrėkite, gal kas iš draugų, giminių važinėja į komandiruotes Lenkijon ir galėtų Jums parvežti. Mums pasiseke- kas menesį ar du, ten važiuoja brolis, kuris ir parveža po 3 pakuotes. Pliusas - LT nusipirkčiau jų tik 2 už tą kainą. clap.gif
Na o kur jūs mamytės perkate sauskelnes vaikučiams ?
happy
Mums ir Huggis zaliu parveza thumbup.gif thumbup.gif
gintagne
Ar iš kaimynės Lenkijos tongue.gif ?
Kazimiera d'Artanjan
Nežinot Libero Lenkuose irgi pigiau?
Ignasija

eglek, galetum ir kaimynams uzfundyti tu hugiu zaliu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
saltrune
O aš ir nežinojau, reiks užsipršyt g.gif
Ignasija
O kas mums galetu parvezt? wink.gif
Is musu pazystamu niekas i ten nevaziuoja sad.gif sad.gif
Edmė
Prieš pora savaičių bendradarbė važiavo į Suvalkus Lenkijoje. Paprašiau ,kad pažiūrėtų, tai pampersai 7-18kg tokia pati kaina kaip pas mus. Na, keliais centais pigiau 1vnt išeina, o pampers trusikiukai 9-20kg net brangesni nei pas mus.
Kieliuke
Pampersai sake kad vokietijoj pigus, bet tiksliai nezinau, gal cia tik pletkai. wink.gif
Martyna
QUOTE (Kieliuke @ 2004 10 26, 09:17)
Pampersai sake kad vokietijoj pigus, bet tiksliai nezinau, gal cia tik pletkai. wink.gif

Pletkai wink.gif
Buvau su mazium rugsejo men. Vokietijoj ir pirkau ten pampersus, tai tikrai ne kiek ne pigiau, tik kokybe ten geresne siek tiek rolleyes.gif
Ievariste
Ar matet/pirkot ,mamytes, Huggies pampersus (melynus) RIMI sia savaite, viena paka perki, kita gauni nemokamai, tai uz 40 Lt 104 sauskelnes iseina...
RIMI savo berods 8m. jubilieju svencia, tai bent jau Savanoriu RIMI Vilniuje, iejus i parduotuve, pagrindiniame take ju konteineris prikrautas (vakarais daznai tuscias buna), netoliese kitos prekes -viena perki antra gauni nemokamai. O va prie pampersu skyriaus kainos kaip visada...
Puumpaa
Del tu akcijiniu Huggies specialiai lekiau i parde, tai net susinervinau, nes pirkus tokius buvau anksciau. Jie mums tokie prastoki pasirode, gal del to ir pigesni - dazniau keisti reikejo ir per sonus leisdavo, tai dienom nesiojom, o nakti Libero.
O del kainu, tai butu smagu, jei sioj temoj skelbtume kokias nuolaidas ar akcijas sauskelnem uzmatot, clap.gif nes moketi 47-50 ir daugiau, labai jau skaudziai iseina. mad.gif O kas kauniskem gali per draugus is lenku uzvezti, irgi pasisakykit, nugi neliktume skolingi. laugh.gif
raganiuke86
AS TAI SIULICIAU SAUskelnes pirkti uzseni jai kas gali parvezti,ten pigiau.as perku svedijoje kainuoja 25lt -50vnt. iki 16kg thumbup.gif thumbup.gif yra parduotuve voketijoje LIDI labai faina clap.gif
Puumpaa
Libero sauskelnes didelis pokas kainuoja 47 Lt Senukuose ir Rimi, gal kas kur matet pigiau (Kaune)??? g.gif
Arinva
QUOTE (Kieliuke @ 2004 10 26, 08:17)

ne ne pletkai tikrai pigiau kas vazineja tai savo artimiesiems tempia ir tempia smile.gif biggrin.gif
Vestina
Mes perkam pampersus norfoje tai su nuolaidu kortele sumokam uz jumbo pakuote 54 lt.
gintagne
Del pampers kainos Lenkijoj nezinau, taciau HUGGIES tikrai pigiau. Pigesnis ir maistelis (kalbu apie tyreles ir sultytes vaikams), nes Lenkijoje maistas pigesnis nei LT. Taciau sunaus valgomo MILUMIL 2 kazkaip nera. na gal kitose parduotuvese. Paciai knieti nuvaziuioti kada paziuret, nes kol kas naudojuosi brolio parvezimu. Merginos nepykit- as negaliu jo prasyti parvesti, nes jis vaziuodamas is komandiruotes namo sauskelnes veza ir savo dvynukems, tai pacios suprantat koks vaizdelis bagazinej wink.gif
Daisy
Lenkijoje "pampers" kainuoja panasiai 60 zlotu (jumbo)
o Lietuvoj tiek pat litu (beveik)
tai gi lenkijoj pigiau 30 proc. jos dry.gif
vyras kai buvo komandiruotej sake, bet va nebeturejo licnu zlotu, tai nenupirko
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (Egliukas @ 2004 11 12, 08:40)
Libero sauskelnes didelis pokas kainuoja 47 Lt Senukuose ir Rimi, gal kas kur matet pigiau (Kaune)??? g.gif

Pigiau nemačiau, tik Rimi dabar duoda kažkokį momentinį žaidimuką, perkant Libero.
dovesa
QUOTE (Fretka @ 2004 11 12, 15:19)
Mes perkam pampersus norfoje tai su nuolaidu kortele sumokam uz jumbo pakuote 54 lt.

Šiandien Senukuose Kaune,kur prie bazių, Pampers Jumbo pakuotes po 48 su centais. Iš pradžių turėjau pamastyti kiek jie ansciau kainavo, o poto draugei paskambinau tai ji sake , kad tokios kainos buvo pries pabrangima T.y pries geguzes pirma. Tai uzsipirkau dvi pakuotes sau( kiekvienam po viena) ir dvi pakuotes draugei, prie vienos buvo kompaktine plokstele su 12 melodiju o prie kitu marskineliai trumpomis rankovemis- taigi ir pigiau+dovanu. Manau puiku.Tai kam tuos pinigelius uz pampersu pabrangima duoda, jei prie senu kainu grizo???? Na bet aciu valstybei wink.gif wink.gif
Mazule
QUOTE (dovesa @ 2004 11 13, 21:50)
Šiandien Senukuose Kaune,kur prie bazių, Pampers Jumbo pakuotes po 48 su centais. Iš pradžių turėjau pamastyti kiek jie ansciau kainavo, o poto draugei paskambinau tai ji sake , kad tokios kainos buvo pries pabrangima T.y pries geguzes pirma. Tai uzsipirkau dvi pakuotes sau( kiekvienam po viena) ir dvi pakuotes draugei, prie vienos buvo kompaktine plokstele su 12 melodiju o prie kitu marskineliai trumpomis rankovemis- taigi ir pigiau+dovanu. Manau puiku.Tai kam tuos pinigelius uz pampersu pabrangima duoda, jei prie senu kainu grizo???? Na bet aciu valstybei wink.gif wink.gif

O cia tu kalbi apie tokius naujus Pampersus - su gelytem?.......Mums jie thumbup.gif - labai plonyciai ir puikiai sugeria clap.gif
bet kainuoja tai aisku pigiau......ne Lietuva gi wink.gif
renax
Lenkijoje tikrai pigiau visi pampersai ,koseles (asortimentas zyymiai didesnis ) ,pamperiai serveteles .
Betina
Mes pampers sauskelnes perkam Sanitekse, su kortele Jumbo pakuote ~48Lt. be kortelės kažkiek brangiau, bet man atrodo visie kpigiau nei kituose prekybos centruose, nes jie importuotojai.
Puumpaa
O gal matet kur dar buna Daily sauskelniu? Labai patiko ir kaina ir kokybe (labai panasios i Libero, tik dvigubai pigesnes!). thumbup.gif
Ignasija
Kazkaip daug cia kas tas Daily giria g.gif O kur ju yra buve?
Jei kur uzmatysiu, griebsiu sau ir kitoms pasakysiu smile.gif
spurgele
mes tai naudojam bambino sauskelnes ir nesiskundziam tongue.gif jos ir pakankamai pigios ir geros 30vnt. kainuoja 14lt. buna maximoje pirkti tiklabai jau greitai jas isperka didesniu dydziu. taupancioms mamytems turetu buti neblogas pasirinkimas wink.gif
SiDo
QUOTE (Egliukas @ 2004 11 16, 21:28)
O gal matet kur dar buna Daily sauskelniu? Labai patiko ir kaina ir kokybe (labai panasios i Libero, tik dvigubai pigesnes!). thumbup.gif

Panasu, kad Daily dingo is prekybod, as irgi jas naudojau, man jos labai patiko. Dabar radau tokias Napper - atrodo lygiai taip pat kaip tos Daily, bet va viena karta radau zele islindusia pro krastus, o su Daily tokiu bajeriu nebuvo rolleyes.gif
neraj
QUOTE (SiDo @ 2004 11 17, 17:38)
Napper - atrodo lygiai taip pat kaip tos Daily,

kiek jos kainuoja, kur ju yra ir kiek ten vienetu rolleyes.gif
SiDo
QUOTE (Neringa @ 2004 11 17, 16:12)
kiek jos kainuoja, kur ju yra ir kiek ten vienetu rolleyes.gif

Jos kainuoja 12.99, si savaitgai buvo po 11.99 Maximoje. Midi - 28 vnt, Maxi 24 vnt. Iseina brangiau nei buvo Daily sad.gif

Beje, si svaitgali maciau Nature Maximoj, bet tik 2-5 kg dydi sad.gif
neraj
o ar jos kartai ne salofanines smile.gif
Kariste
Aš tai naudoju "Happy" 5-9kg, kaina 19,82lt už 35vnt, perku Hyper Maximoj. Bandžiau Pampers, Huges, Bambolina, bet jos man pačios geriausios.
neraj
mums irgi Happy sauskelnes labai geros , ir kaina normaliuser posted image
Rasaka
O as girdejau, kad Happy celofanines... Ar ne taip?
O mes naudojam suskelnes Mazylis, visai neblogos. Kaina 10,89 Lt uz 22 vnt. 5-9kg. Pas jas yra ir is priekio, ir is galo tamprus krastukai, ko pas Pampers'us ne su ziburiu nerasi... g.gif
neraj
QUOTE (Rasaka @ 2004 11 19, 23:09)
O as girdejau, kad Happy celofanines... Ar ne taip?

ne celofanines, jos mums thumbup.gif
Ambro
Demesio, kurios naudojat Pampers sauskelnes!

"Senukuose" ju kaina mazesne ~5 Lt (kainuoja ~ 48 Lt uz didziausia poka) blink.gif , nei Rimi ar kt prekybos centruose!!!
Ija
Aciu Viksreli! clap.gif

O mano pastebejimas toks, kad Huggies zali pigiausios Rimi.
SiDo
QUOTE (Ija @ 2004 11 23, 10:56)
Aciu Viksreli! clap.gif

As irgi sita pastebejau
Lotosas
Cia tik mano pastebejimai, bet man rodos, tos sauskelnes visos vienodos, bent jau mano maziui tiko visos, kurias pirkau. O kiek isskaiciavau pigiausiai man atrodo gaunasi Bambolina. Ir pirkti reikia ne Maximoje, ne Rimi, o Norfos parduotuveje, ten siaip viskas, net jogurtai palyginus su Maxima 10 ct. pigiau kainuoja. Tik gal nedidelej Norfoj pasirinkimas ne toks didelis.
Papildyta @ [mergetime]1101228172[/mergetime]
ir aplinka ten ne super maloni:)
palyginus su Maxima.
Osvile
QUOTE(Ija @ 2004 11 23, 12:56)
*

As Seniuose su SENUKU/MAXIMOS kortele 47,49Lt sumokejau uz 5-9kg 70 vnt. smile.gif Vieneto kaina gaunasi ~68ct. O kiek Rimi? smile.gif
ma
QUOTE(Osvile @ 2004 12 22, 17:19)
As Seniuose su SENUKU/MAXIMOS kortele 47,49Lt sumokejau uz 5-9kg 70 vnt. smile.gif Vieneto kaina gaunasi ~68ct. O kiek Rimi? smile.gif
*

dabar RIMI akcija Huggiams, ir kaina 48 su centais. o paprastai buna virs 50 lt sad.gif
Rucelie
as stebejau Huggiu (zaliu)kainas Senukuose, tai didelio poko (84atrodo vnt, maziausias dydis)kaina 48,99, ir cia pastoviai, kiek ziuriu.viena nusipirkau poka clap.gif gerai pradziai biggrin.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE(Rucelie @ 2004 12 22, 21:07)
as stebejau Huggiu (zaliu)kainas Senukuose, tai didelio poko (84atrodo vnt, maziausias dydis)kaina 48,99, ir cia pastoviai, kiek ziuriu.viena nusipirkau poka  clap.gif gerai pradziai  biggrin.gif
*

Kitų dydžių nepastebėjai, ar taip pat?
Vudis
Huggies man taip pat per sonus leidzia, tai nakciai dedavom pampersus. po tu visu akciju apskritai nusprendem, kad geriausi yra Pampersai ir juos te verta pirkti.
Slapux
As diena dedu pampers, kartais dar huggies melynus (kokiai valandai), o nakciai tai happy, nes tie naujieji pamperiai kazkaip nakciai mums per mazai turio sugeria. O happy su raukinukais pro sonus nepraleidzia user posted image
Rucelie
QUOTE(Kopa @ 2004 12 23, 15:29)
Kitų dydžių nepastebėjai, ar taip pat?
*

taip pat. visu dydziu tiek pat. kiek kartu ziurejau senukuose, tiek ta kaina ir buvo.
ilgakoje
Pas mus panv maximoj dabar akcija bambolinos pampersam. 5-9 kg, 112 pakuote 49 su centais (du pokai dideli uz vieno kaina) o didesni 100 vnt uz 49 su centais. Ar kas nors jas pirko, kokia kokybe? As nusipirkau didesniu poka, nes turiu dar mazu
Iruciukas
Mamytes,
siandien Vilniuje Maximoj Ukmerges g. maciau sauskelnes Daily,
Midi 32vnt. 5-9 kg. 32 vnt. 9,99Lt.

Ar cia tos isgirtos? Tada reiks nusipirkti, pabandyti, tikrai gaunasi pigiai thumbup.gif
neraj
gal kartais ir Kaune tu Daily atsiras, mums tai jos visai tiko thumbup.gif
SiDo
QUOTE(Iruciukas @ 2005 01 04, 18:49)
Mamytes,
siandien Vilniuje Maximoj Ukmerges g. maciau sauskelnes Daily,
Midi 32vnt. 5-9 kg. 32 vnt. 9,99Lt.

Ar cia tos isgirtos? Tada reiks nusipirkti, pabandyti, tikrai gaunasi pigiai thumbup.gif
*

Hm... ar daug matei?, nes siaip jos kainavo 12.99, o pagal tavo nurodyta kaina atrodo, jog cia likuciai isparduodami sad.gif Gaila, kad mums dydis netinkamas
Iruciukas
Turbut likuciau, nes jieskojau didesniu, ir nebuvo. Mums tai dabar dar tiktu, tik as prisipirkus huggies, pampers 4-9 kg. Taigi butu per daug, nes jau beveik 7 kg sveriam, o poku dar 3 dideli doh.gif Na, mes ir prisipirkom su vyru, is kart reikejo moketi 150 Lt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.