Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lovos didesniems vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Irmuška
Auginu dvi mergaites, vienai 3,5 metų kitai 1,5 metų. Niekaip neapsisprendžiam koiose lovose jos turėtų miegoti. Man patiktų dviaukštės : ir gražu, ir vaikams (turbūt) įdomu, ir vietos nedaug užima. Tik neaišku kiek ilgam jos užtenka. Gal kas turit tokią? Ar nesipeša vaikai dėl pirmo ir antro aukšto, ar nebaisu miegoti ir t.t.
Kitą variantą turim tachta t.y viena lova ir išjos išvažiuoja dar viena tokia. Ar patogu tokios.
Gal dar kokių geresnių minčių turite?
Brunhilda
QUOTE(Irmuška @ 2006 12 08, 14:23)
Auginu dvi mergaites, vienai 3,5 metų kitai 1,5 metų. Niekaip neapsisprendžiam koiose lovose jos turėtų miegoti. Man patiktų dviaukštės : ir gražu, ir vaikams (turbūt) įdomu, ir vietos nedaug užima. Tik neaišku kiek ilgam jos užtenka. Gal kas turit tokią? Ar nesipeša vaikai dėl pirmo ir antro aukšto, ar nebaisu miegoti ir t.t.
Kitą variantą turim tachta t.y viena lova ir išjos išvažiuoja dar viena tokia. Ar patogu tokios.
Gal dar kokių geresnių minčių turite?
*

Mes turim dviaukštę lovą, joje mano berniukai vis dar miega. Tikiuosi jos užteks dar bent porai metelių smile.gif . Peštynių dėl miegojimo tam tikram aukšte iki šiol nebuvo. Antram aukšte vyresnysis pradėjo miegoti, kai jam dar nebuvo 3,5 metų, ir nė karto nebuvo iškritęs rolleyes.gif
happy mama
Dviaukštes lovos yra visokiu išmatavimu.Tokiose lovose galyma megot net iki 14-15.Turiu pažistomu, kuriu vaikai tokio amžiaus ir mega tokioje lovoje.
Manau tai geras budas išnaudot ko mažiau vietos ir turet ko daugiau erdves biggrin.gif
Špoka
Tai paieskokit tokios dviaukstes, kuri persidaro i 2 vienaukstes, paprastas lovas ir galesit bandyt i valias, keist pagal merginu amziu, norus ir nuotaikas smile.gif Pasiziurekit atidziau, tokiu tikai yra.Ir jos buna normalaus ilgio, tikrai kokybiskos thumb_yello.gif Maciau pas drauge, ji irgi 2 mergytes turi.Man laaabai patiko.... ax.gif
O isvaziuojamu, tai man atrodo, minusas, kad vienam vaikui reik beveik ant zemes gulet kitas, jei nakti sugalvos i tualeta nueit, tai ir uzlipt gali, ir nugriut uzkliuves...Plius vienas vaikas diena netures savo lovos.. Zinai, kaip vaikai... Ir tie ratukai man nepatikimi, kaip kasdieniam naudojimui... schmoll.gif
Irmuška
Labai ačiū mamytes už patarimus. smile.gif
QWERTI
mes taip patturime dvieju aukstu lova ir esame patenkinti ,iskritimo tikimybe labai maza. nes pas mus anram aukste yra apsauga ,o del to kas kur miegos vaikai susitaria patys ,buna kad viena savaite vienas miega virsui .o kita susikeicia tongue.gif
ungrida
smile.gif mes turi vyro daryta dviaukste lova.vaikas miega noriai.minusu nematau,o pliusai geras ciuzinys ir kopeteles mankstina kojyciu pedutes be to apacioj padaryta vieta kompiuteriui salia spintele drabuzeliam zaislam, vietos uzima maziau,kas aktuoalu vieno kambario bute.as nenoreciau kad miegotu vaikutis foteli islankstomam ar sofoj juk jo stuburiukas dar nesusiformaves
Guda
Sveikos mamos 4u.gif , norėjau jūsų paklausti, kokiose lovose jūs migdote savo mažylius(ne kūdikio loveles turiu galvoje)? Kaip išsirinkti saugią, patikimą ir pan.?
kristuciukas
sveikute 4u.gif ,

mes pirkome lovą su perspektyva. Ta prasme, kad tarnautų ilgai. Pirkome Skrajoje. Įmetu nuorodą kaip maždaug atrodo. Tik nuorodoje pavaizduota triaukštė lova, bet galimi variantai ir tik vieną pirkti, o vėliau, kai bus dar vaikučių dapirkti kitą ir visus priedus antram ar net trečiam aukštui.

http://www.lovos.lt/upl/img/flexa_triaukste.jpg

Mes iš pradžių nusipirkome tiesiog lovą, o kai atsirado antras vaikutis ir jam jau atejo laikas miegoti savo lovelėje, nupirkome antrą lovą ir padarėm tokį pusiau antrą aukštą. Ten daug įvairių variantų galima konstruoti.
Tikrai neskleidžiu reklamos, tiesiog esam labai patenkinti.
Dukra jau virš trejų metų miega šioje lovoje, tai kaip nauja, o tiek šokinėjimų atlaikė biggrin.gif Dabar abu šokinėja, karstosi.
Guda
4u.gif , dėkui už patarimus.
Mes jau įsigijome superinę, labai tvirtą, su perspektyvą lovą ,savo dukrytei.My Webpage

Labai tvirta, reguliuojasi lovos ilgis, nu žodžiu neprašovėm, jei ką sudomins, rekomenduosim kur įsigyti smile.gif
Tafi
Kur jus tas lovas perkate, as noreciau kad butu su stalciumi patalynei 4u.gif
Zivilia
QUOTE(Guda @ 2007 02 21, 10:35)
Mes  jau įsigijome superinę, labai tvirtą, su perspektyvą lovą ,savo dukrytei.My Webpage

Labai tvirta, reguliuojasi lovos ilgis, nu žodžiu neprašovėm, jei ką sudomins, rekomenduosim kur įsigyti smile.gif
*

Laba 4u.gif
Mus labai sudomino bigsmile.gif Gal galima būtų gauti kontaktus? ax.gif
Dėkui smile.gif
joolita
o jus nebijot kad vaikas gali iskrist is tokios lovos?
Guda
Joolita, tam rekalui yra superinė thumbup.gif apsauga pirkti Tindi Rindi parduotuvėje, tiek internetinėje, tiek šiaip.
oxygen
siūlau pažiūrėti ši tinklapį, daug gražių variantų...bet patarciau gamintis Lietuvoje mirksiukas.gif

www. siloma.it
Ice tea
As tai grieztai pries dviaukstes lovas, nes esu isitikinus, kad vaikiukas, kuris guli apacioj, kvepuoja dulkem virsutinio ciuzinio verysad.gif Geriau istraukiama, tada abu vaikiukai kvepuos geru oru thumbup.gif Cia tik mano nuomone 4u.gif
JurgaSpurga
Mes turėjom dviaukštę lovą, pagal dydį galima ir suaugusiam tilpt, tik kad per 5 metus kiek aplūžo doh.gif Bet atsisakėm jos ne dėl to. Pati pamiegojau keletą naktų apačioj, tai košmarai sapnavosi, klaustrofobija užkamavo, o dar tos dulkės verysad.gif Dėl iškritimo tai viršuj gal dar saugiau negu apačioj, nes tvorelė yra (aišku jeigu naktį nevaikšto atsigert-pasiusiot pusiau miegantis). O vaikų kai paklausiau kokių lovų nori, tai tik už atskiras nubalsavo. Dar minusas dviaukštės lovos, kad į viršų niekaip negali įkelt miegančio vaiko, kai serga irgi sunku ten laipiot. Ir paklot tą viršutinę lovą sunku, o ji amžinai suversta, nes žaisti tai ten smagiau rolleyes.gif Jeigu labai jau norisi tos dviaukštės, tikrai siūlau pabandyt tą variantą, kur galima ir dvi atskiras padaryti.
carvalho
Musu dviaukste tai pats vaikinas issirinko mirksiukas.gif kol antro 2.gif dar nera, pirmas aukstas transformuojasi i stala ir 2 forelius- labai patogu! ir vieta tauposi nerealiai, ir mazam ten labai patinka zaist thumbup.gif
Giedruliux
kokia apsauga? g.gif
migliux
Mes turėjome dviaukštę, bet mano sūnus labai neramiai miega tai aš pabijojau jį į antrą aukštą guldyti ir vyrui teko padalinti tą lovą į dvi vienaaukštes. Be to labai nepatogu tą antrąjį aukštą kloti, ir vaikai ten lipdavo žaisti tai bijojau kad bežaisdami neiškristų
Novely
QUOTE(migliux @ 2007 04 05, 18:47)
nepatogu tą antrąjį aukštą kloti

oi, pakęst negaliu doh.gif

o šiaip labai patenkinti, nes erdvės tikrai sutaupo drinks_cheers.gif

pas mus kompiuterio stalas, lentynos knygoms ir spinta, o virš jų lova. daugiau baldų kambaryje nėra ir nereikia smile.gif
Ugile
QUOTE(Giedruliux @ 2007 04 04, 15:24)
kokia apsauga? g.gif
*

Va tokia:

user posted image

uztvara
AgnėM
va mes ruosiames pirkti dvieju aukstu lova,nes mes kai su sese augom tai mums tevai buvo nupirke thumbup.gif ...man tai labai jos patinka...
Vikukas
QUOTE(Guda @ 2007 02 21, 09:35)
Mes  jau įsigijome superinę, labai tvirtą, su perspektyvą lovą ,savo dukrytei.My Webpage

*

tikrai superinė lova, apie irgi galvojome, cia is Žydrės, ane mirksiukas.gif ?
klausimukas-o kaip ją atveža ir surenka?

o prie kitų baldų netaikėte, ar viskas tiko?

aš ir gundausi, bet reik pilnai kambarį apstatyti tai galvos skausmas doh.gif
Ewunia
Labai sudomino , Goda atsiusk pls kontaktus, aciu
lauralin
Mes pirkom vaikiska lovyte,kuri nusizemina,uzsideda apsauginiai sonai ir gaunasi lova thumbup.gif Dydis nemazas,net ciuzinio teko paieskot,nes standartinis,kuris eina i paprasta lovyte netiko.Lovyte pirkom airijoj,bet gal ir pas mus yra.Tikrai verta,tarnaus ne vienus metus smile.gif
davija
Guda, gal galetum kontaktus duot kur tokiu wub.gif lovy2iu galima rast mirksiukas.gif
juratike13
Niekas neduoda kontaktu,o taip reikia..........
-rasa-
jei tik vaikui norisi dviaukštėje įsikurti - kodėl gi ne?
nuvedi į baldų parduotuvę, jei susidomi ir patinka, tai pirmyn.

Bet jei 2 vaikeliai, tai aš už lygybę ir miegojimą tp plokštumoje. Kad nė vienas nesijaustų viršesnis doh.gif
-rasa-
QUOTE(kristuciukas @ 2007 02 12, 13:09)
mes pirkome lovą su perspektyva. Ta prasme, kad tarnautų ilgai. Pirkome Skrajoje. Įmetu nuorodą kaip maždaug atrodo. Tik nuorodoje pavaizduota triaukštė lova, bet galimi variantai ir tik vieną pirkti, o vėliau, kai bus dar vaikučių dapirkti kitą ir visus priedus antram ar net trečiam aukštui.

http://www.lovos.lt/upl/img/flexa_triaukste.jpg

kvepia extrem'u bigsmile.gif
SuperBaba
Gal pademonstruotumet savo dviaukstes lovas rolleyes.gif

As irgi mastau pirkti, kad vietos maziau uzimtu.
rona
Man labiau patinka dviaukstes smile.gif ju buna is gero metalo ir didesniu ismatavimu, tad vaikai ilgiau gales jose miegoti smile.gif
saulyte12000
QUOTE(-rasa- @ 2007 05 18, 16:29)

kvepia extrem'u  bigsmile.gif
*

viskas normaliai - mes irgi antro gimtadienio proga gavom dviaukštę lovą, tik be pirmo aukšto, vaikas miega viršuje, yra saugūs borteliai, o apačioje įrengėme dukrai žaidimų namelį - pasiuvau aplink lovą užuolaidėles, pastatėm mažą staliuką su kėdute, įrengėme šviesą - labai džiaugiasi mažoji iki šiol savo lova mirksiukas.gif
Guda
Sveikos sori, kad taip ilgai neatrašiau,pati užvedusi temą, tad pasitaisau blush2.gif
Kontaktai: zydre30@gmail.com
M@myte
Mes uzsisakem tokia lova dviem vaikams, po menesio turesim, papasakosiu ispudzius
user posted image
siaip man ji labai miela, nera "griozdiska" ir vietos mazai uzima, grazi ir elegantiska 4u.gif. Virsutinis ciuzinys pasikelia, galima susideti patalyne rolleyes.gif.
Tiesa, kaina 2007 lt
Zana4
iškilo toks klausymas, maniškis baigia išaugti lovelę vaikiška smile.gif apsižiūrėjau kokias pardavinėja, nieko kol kas neradau. gal kas turit kokių minčių? patarkite, pasidalinkite kokias jūs pirkote lovytes kai išaugo vaikišką :bigsmile:
nerko
man tai labai patiko flexa lovos, draugai isigijo labai dziaugiasi, aisku kaina didoka, bet kokybe ir galimybe ja rekonstruoti tikrai labai gera.
gali paziuret cia http://www.flexa.dk/Default.aspx?AreaId=42
jurgitav
QUOTE(nerko @ 2007 09 10, 23:14)
man tai labai patiko flexa lovos, draugai isigijo labai dziaugiasi, aisku kaina didoka, bet kokybe ir galimybe ja rekonstruoti tikrai labai gera.
gali paziuret cia http://www.flexa.dk/Default.aspx?AreaId=42
*

Labas Zanulia wub.gif
Pas mano vaikus irgi flexa baldai ,kaina ju didoka,bet kokybe thumbup.gif thumbup.gif
Deimantukas
O kur ju lietuvoj yra pirkti? ax.gif
Zana4
ačiu merginos smile.gif aš kažką panašaus ir norėjau, vis pamiršdavau paklaust kur jų yra g.gif bigsmile.gif
nerko
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 11, 09:34)
O kur ju lietuvoj yra pirkti? ax.gif
*

maciau SBA balduose, Skrajoje
Papildyta:
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 11, 07:54)
Labas Zanulia wub.gif
Pas mano vaikus irgi flexa baldai ,kaina ju didoka,bet kokybe thumbup.gif  thumbup.gif
*

gal gali pasirodyt, labai idomu blush2.gif
pas draugus tai balinta mediena, labai man grazu, bet jau reik neturet jokiu baldu kitos spalvos nes kertasi smile.gif
Zana4
QUOTE(nerko @ 2007 09 11, 10:39)
maciau SBA balduose, Skrajoje
Papildyta:

gal gali pasirodyt, labai idomu  blush2.gif
pas draugus tai balinta mediena, labai man grazu, bet jau reik neturet jokiu baldu kitos spalvos nes kertasi smile.gif
*

pas jurgitav labai gražūs baldai wub.gif
jurgita pasirodyk visiems mirksiukas.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 11, 10:46)
pas jurgitav labai gražūs baldai  wub.gif
jurgita pasirodyk visiems  mirksiukas.gif
*

Baldelius pirkome "skrajoj" Dabar dar esam uzsake stalcius po stalu smile.gif
Mergaites atsiprasau jusu uz netvarka blink.gif
stai kelios nuotraukytes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Zana4
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 11, 12:11)
stai kelios nuotraukytes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*

wub.gif tikrai nerealūs baldai wub.gif
tik va eimis savo kambario neturi g.gif pas mus išgriautos visos sienos bendras plotas biggrin.gif
kornellita
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 11, 13:11)
stai kelios nuotraukytes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
*

Labai grazus,o cia visur naturalus medis,ane g.gif
Zana4
QUOTE(milocka @ 2007 09 11, 13:12)
Labai grazus,o cia visur naturalus medis,ane g.gif
*

atsakysiu už jurgita taip bigsmile.gif ir kaina graži jo hihihi.gif
Zana4
daugiau niekas neturi pavydžių blush2.gif
Kotre
labai mielas jurgitav vaiku kamberys thumbup.gif skrajoj yra ne tik flexa, yra kitas skyrius, kazkiek pasauliu vadinasi (gal "daug pasauliu"), ten trupuciuka pigesni baldai ir irgi labai grazus wub.gif yra danisku ir lietuvisku, daniski pigesni nei flexa smile.gif

HATA
o kokios kainos lovu buvo? ax.gif (dviejiu aukstu)
jurgitav
QUOTE(SuperDuper @ 2007 09 15, 00:40)
labai mielas jurgitav vaiku kamberys thumbup.gif  skrajoj yra ne tik flexa, yra kitas skyrius, kazkiek pasauliu vadinasi (gal "daug pasauliu"), ten trupuciuka pigesni baldai ir irgi labai grazus wub.gif yra danisku ir lietuvisku, daniski pigesni nei flexa smile.gif
*

Aciukas wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.